Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
E 9
NIkt nic nie chce prócz jednego co mi pomaga wink.gif wink.gif

Więc HWWD tongue.gif,Castilla bedzie za Korone Kielce.Finito
BoBaN
I krótka piłka:) czekam na pierwsze screeny:)

Edson, zrobie upload swojego ofa i zapodam F i H server, moze któres mordki Ci się przydadząsmile.gif
Ziolo
Jesli chcesz to ja moge Ci w czyms pomóc... Tylko powiedz co mam zrobic biggrin.gif
E 9
Ukonczyłem prace nad Realem Madrid Castilla
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

BOBAN dobrze mi się z tobą wspólpracuje wink.gif wink.gif

Czekam na oceny rolleyes.gif
BoBaN
Ten OF jest na tą chwile dobry ale bedzie jeszcze lepszy:) Castilla bedzie bardziej dopracowana, a w grze bedzie jeszcze wiecej młodych wilczków:)

E9 mi również dobrze się współpracuje:)
Brecz
Bardzo fajny OF. smile.gif Juz sciagam od 1 wersji i mi sie podoba. smile.gif I co najwazniejsze nie ma tego czarnego ekranu po wgraniu OF'a biggrin.gif
Co poprawic w OF'ie ? Hmmm, fajnie by bylo jakbyscie pozbierali twarze zawodnikow rolleyes.gif i jeszcze mlodych wilkow dodac biggrin.gif Chociaz jest ich pelno to i tak mozna by ich jeszcze paru pododawac smile.gif Tylko niewiem kogo wink.gif
Pozdrawiam! I zycze dalszych sukcesow rolleyes.gif smile.gif
E 9
INFORMUJE ŻE OD DZISIEJSZEGO DNIA RAZEM Z GFF ŁĄCZYMY SIŁY I RAZEM TWORZYMY NOWY PROJEKT NA BAZIE MOJEGO OF'A.CZEKAMY NA ZDROWE PROPOZYCJE biggrin.gif.

PPPOOOZZZDDDRRROOO
GFF
QUOTE(E 9 @ Mar 1 2007, 17:42:16) [snapback]126845[/snapback]

INFORMUJE ŻE OD DZISIEJSZEGO DNIA RAZEM Z GFF ŁĄCZYMY SIŁY I RAZEM TWORZYMY NOWY PROJEKT NA BAZIE MOJEGO OF'A.CZEKAMY NA ZDROWE PROPOZYCJE biggrin.gif.
PPPOOOZZZDDDRRROOO

Czekamy na propozycje dotyczące OF'a wink.gif Póki co planujemy zrobienie Lokomitiv Moskwa i Southampton'u wink.gif
jestin
QUOTE(GFF @ Mar 1 2007, 19:01:07) [snapback]126895[/snapback]

Czekamy na propozycje dotyczące OF'a wink.gif Póki co planujemy zrobienie Lokomitiv Moskwa i Southampton'u wink.gif

Lokomitiv Moskwa swietny pomysł grali w uefa a Southampton'u troche marny w koncu to 1 liga angielska ,bardziej by było fajnie jak byscie dali taka co gra w jakis pucharach ale to tylko moja sugestia .pozdro
dikhet
no to zanosi sie na mistrzowski OF. co do southampton to bardzo dobry pomysl. no oczywiscie dobrze byloby gdybyscie zmontowali zespoly z zaplecza najlepszy lig. te ktore teoretycznie zapewnia sobie awans np. po dwie
GFF
Southampton to tylko plan wink.gif Jest to zespół, w którym gra dwóch Polaków i dlatego rozważamy tę kwestię. A może lepiej Boavista Porto ? Co myślicie ?
dikhet
lepiej southampton bo mozna se zagrac w lidze angielskiej a portugalskiej w pesie nie ma
jestin
QUOTE(GFF @ Mar 1 2007, 19:24:11) [snapback]126910[/snapback]

Southampton to tylko plan wink.gif Jest to zespół, w którym gra dwóch Polaków i dlatego rozważamy tę kwestię. A może lepiej Boavista Porto ? Co myślicie ?

Boavista Porto to był by dobry pomysł gdyz zdaje mi sie ze wiecej ludzi gra w tryb kariery a Southampton tam sie poprostu nie na daje a Boavista Porto jak najbardziej w koncu ociera sie o puchary a Southampton długo jeszcze nie
E 9
CO NARAZIE MAMY USTALONE DO PLANÓW:
1.Spartak Moskwa ------> Lokomotiv Moskwa
2.Długa lista młodych talentów.

Nadal czekamy na konkrety wink.gif wink.gif wink.gif.POZDRO

Jutro rano ruszamy biggrin.gif
Rand
Dla mnie to połączenie to świetna wiadomość!!!! Właśnie używam ofa by GFF po połączeniu z waszym wyjdzie najlepszy of na pes 6!!! Tylko nie zapomnijcie o drużynach u-21 bo nie pamietam czy dodawaliście ale w którejś częsci ich nie było wink.gif
Życze powodzenia.
E 9
Wiem że wiele osób ubiegało się o upload face i hair więc podjąłem decyzje.
Od dziś będe uzupełnial zbiory twarzy.Każdy klub i reprezentacje uzupełnie po kolei tylko dobrymi mordami wink.gif wink.gif.I przy wersji fianlnej naszego OF'a wrzuce te 2 folderki.POZDRO
Brecz
Twarze sa dobre w Orange Ekstraklasa Patch biggrin.gif Moze Orange91 i inni sie zgodza aby na ich twarzach bazowac ? smile.gif Tam jest pelno twarzy smile.gif
P.S. Moze jesli nie dajesz Southampton'u to dodaj Saganowskiego do ukrytych graczy ? biggrin.gif Plosie ... tongue.gif
OF jest za***isty biggrin.gif Zycze dalszych sukcesow smile.gif Pozdro :]
dikhet
dobrze by bylo gdyby inni polacy byli wsrod graczy ukrytych jak mieciel, malarz, chmiest czy polacy z orange
radek88a
Jeśli chodzi o talenty to polecam www.cmrev.com tam jest dużo talentów smile.gif smile.gif smile.gif . Mam taką jeszcze małą prośbe chodzi o umiejętności piłkarzy poprawcie je troche bo mnie np. denerwuje, że Kolo Toure ma defence tylko 78, a on przeciesz jest najważniejszym punktem obrony arsenalu. Acha jeszcze jedna prośba tym młodzikom i innym talentom ustawcie rozwój na Wczesny/Trwały.
Blade
A ja mam pytanie... Czy można używać czyjeś prace w swoich dodatkach?? Np wydaje pacza z drużyną Lechi Gdańsk i tam są np stroje wykonane przez Torina a twarze przez Norka. Czy można tak?? Czy trzeba się każdego z osobna patchmakera pytać o zgode??
matthew
jedna moja taka uwaga - OF jest naprawdę dobry, ale zupełnie niepotrzebnie
ustawiłeś jakieś łancuszki i tego typu rzeczy w Edit Mode, teraz musze to kasowac wink.gif
Prosze o jak najwieksza liczbe talentów i oczywiscie F&H Server.

Pozdro wink.gif
E 9
Lokomotiv Mamy już gotowy :].Machnęliśmy go we dwójke w 2 godziny biggrin.gif.Tylko potrzebujemy herby (nie w HD) który można bedzie wrzucić przez OF.Jeśli ktoś jest w stanie pomoc to byłbym wdzieczny.wink.gif
Sam przed chwilą wpadłem na pomysl że mozna zrobić druzyne z poza europy.Z Ameryki Połnosnej lub Południowej.Sam zastanawiam się na LA Galaxy albo Internacional.jeśli ktoś posiaada kitsy Galaxt to prosze o kontakt w tym temacie.Oczywiście co bedziemy robić to uzgodnie najpierw z GFF jutro rano.POzdro i czekam na następne sugestie.

SCREENY:
IPB Image
IPB Image

Jutro po następnym punkcie projektu więcej zdjęc :]
GFF
Ocenki Panowie wink.gif Jak narazie współpraca idzie bardzo dobrze !
Kempu
Co ja tam wyczytałem Castilla za KORONE? NIGDY, PRzenigdy, zaklinam was!! Nie mogę do tego dopuściś!! Do będzie ta Koronka czy nie?
BoBaN
QUOTE(Kempu @ Mar 2 2007, 22:31:39) [snapback]127298[/snapback]

Co ja tam wyczytałem Castilla za KORONE? NIGDY, PRzenigdy, zaklinam was!! Nie mogę do tego dopuściś!! Do będzie ta Koronka czy nie?

bez podjarki, wkrótce OE patch wiec bedziesz miał swoją korone:)
Ziolo
Ja mysle ze tak:
- dodanie faceservera i hairservera
- dopracowanie do perfekcji Realu Madryt xD
- poprawic pare zawodników (staty) (Higuain itd.)
- pomysł z dodaniem Lokomotiv Moskwa mi sie podoba ale przydał by sie np BOT Bełchatów albo w ostatecznosci ta Boavista Porto. Southampton wogole chyba nie bylby przydatny
-zamiast classic teams dodanie reprezentacji U-21

no i mysle ze to na tyle... MOZE KTOS INNY CZYM ZARZUCI!!??

Kiedy planujecie wydaj gotowego OF'a?
Szarzan
Ja jestem za Boavista. Ja dorzuce do tych talentów z Castilli stadion na którym rozgrywaja oni mecze. Wlasnie zacząłęm budowe. wink.gif Pozdro.
Kempu
Southampton Proponuje zrobić ale za jakąś słabą drużyne
z Premier League np. Wigan Watford.
Według mnie Southampton jest dobry, w końcu Rasialdinho tam gra i dużo strzela bramek. Jestem ZA.
I jeszcze mozna dorobić drużyny np. Joga Bonito. Adidas, Nike zamiast drużyn z Azja Oceania.
Tamtymi mało osób gra.
Więc nie wiem, może jesteście za.
Według mnie to fajny pomysł, jeśli sie go da zrealizować.
MaTi10
mam sugestie np. mozna by zrobic europa u-17 africa u-17 tak jak w meridian cup
BoBaN
Edson ktoś tu zarzucił dobrym pomysłem:) Klasyczne reprezentacje zmienimy na U-18 albo U-17 zaczynam zbierać informacje. Pozdro!
Kempu
A co myślicie o moim pomyśle
Beny13
ja sie moge zapropnowac do pewnej robotki ! Moge konwertowac wam staty z fm do Pes tylko znajde jakis converter ! Mozna zrobic Alexandre Pato, Juana Manuela Mata i Lucasa

P.S. Czytam niektore posty uzytkownikow to mi sie nie dobrze robi ! Jaki sens jest dodawac Soutamthon za druzyne z 1 ligi ?? Wez troche pomysl. P.S.2. Jak juz to dopracowac wszystko do poziomu dobrego a nie skupic sie na jednym Realu. To tez straszny bez sens! A tak wogole jest wiele slabych druzyn w other a i b wiec za tamte druzyny mozna powrzocac.

Jak juz mowilem moge pomoc z talentami !!
Kempu
Właśnie dla mnie jest sens wrzucać Southampton bo tam gra 2 polaków. A i tak CHUBA nikt nie gra takimi zespołami jak Wigan i Watford.
Więc za któryś z tych mógłby być Southampton.
E 9
QUOTE(beny13 @ Mar 3 2007, 12:22:44) [snapback]127417[/snapback]

ja sie moge zapropnowac do pewnej robotki ! Moge konwertowac wam staty z fm do Pes tylko znajde jakis converter ! Mozna zrobic Alexandre Pato, Juana Manuela Mata i Lucasa
P.S. Czytam niektore posty uzytkownikow to mi sie nie dobrze robi ! Jaki sens jest dodawac Soutamthon za druzyne z 1 ligi ?? Wez troche pomysl. P.S.2. Jak juz to dopracowac wszystko do poziomu dobrego a nie skupic sie na jednym Realu. To tez straszny bez sens! A tak wogole jest wiele slabych druzyn w other a i b wiec za tamte druzyny mozna powrzocac.
Jak juz mowilem moge pomoc z talentami !!

Spoko narazie sobie radzimy.A nie wiem czy nie mialeś naszego OF'a czy co ale juz we wcześniejszych wersjach był Pato,był Mata itd.A przecież Mata gra w Realu Madrid Castilli więc jest nawet na screenach chyba widac więc patrzcie torszq co wrzucam itp.Teraz chyba będziemy robić La Galaxy ale potrzebuje ich stroje i stadion.POzdro

PS:Jeśli beda zmieniał drużyny w ligach to tylko po jednej,która raczej zapewni sobie awans np.Karlsruher SC w NIemczech,Juventus i Napoli we Włoszech,Derby Country w Anglii i Valladorid w Hiszpanii.

A Southampton zobaczymy może zrobimy w OTher League
Beny13
E9 mialem twoj ale nie dzialal mi Pes niestety ;/ A tak wogole jak robic te druzyn to w other bo to nie ma sensu . I pewnie duzo osbo zrezygnuje gdy tak zrobicie
Kempu
Co do tego o-fa z 1 posta, za jakie drużyny byly wstawione Korona, Legia i Wisła bo chciałem stroje z KS usunąć a nie wiem które?
E 9
QUOTE(Kempu @ Mar 3 2007, 19:59:22) [snapback]127635[/snapback]

Co do tego o-fa z 1 posta, za jakie drużyny byly wstawione Korona, Legia i Wisła bo chciałem stroje z KS usunąć a nie wiem które?

Fc Koln ------> Wisła
AEK------->Korona
Fc Brugge-------->Legia

POzdro
E 9
Podjęliśmy wazną decyzje z GFF...konczymy prace sad.gif sad.gif sad.gif

Dobra dobra żartowałem tongue.gif tongue.gif.
Będziemy od weekendu zamiast Bundesligi robić OE + Ruch i Jage biggrin.gif.Wiem że powstaje Oe Patch ale mi nie potrzeba tylu drużyn z Polski bo chcę też te europejskie drużyny.POZDRO
BoBaN
QUOTE(Madrista100 @ Mar 3 2007, 10:03:57) [snapback]127360[/snapback]

mam sugestie np. mozna by zrobic europa u-17 africa u-17 tak jak w meridian cup

W najnowszej odsłonie OF'a ukażą się wszyscy gracze Europy i Afryki. Będą wraz z całą paką młodych talentów:)
Pragnę zakomunikować, że w naszym OF'ie na tą chwile nie ma już żadnego emeryta:P Boniek i reszta pożegnali się z grą na rzecz młodych.

Kiedy tylko wyjdzie finalna wersja proszę o sugestie jeśli znacie jeszcze jakieś talenty, a których nie bedzie w grze. Oczywiście imiona, nazwiska, wzrost, wiek, narodowość.

Pozdrawiam.
ciapke
Ja oczekiwalbym aktualnych skladow w Reprezentacjach niebylo jeszcze OF wlasnie z aktualnymi skladami w Reprezentacjach. Trzeba sie troche pobawic ale mysle ze mozna to zrobic tongue.gif

MaTi10
kiedy bedzie ten of moze byscie tego z castilla dali na wyprubowanie.POZDRO
the-bhoys
Witam!
Proponuje dodać do Waszego OF'a młodziutkiego Darren'a O'Dea z Celticu Glasgow. Zawodnik ten ma zaledwie 19 lat, a już zaliczył występy w pierwszej jedenastce Celtów. Nie grywa regularnie we wszystkich meczach, a ma już na swoim koncie 3 bramki. Podam teraz narodowość tego zawodnika. Pochodzi z Irlandi, a dokładniej z Dublin'a (wiem, że to nie jest Wam potrzebne, gdzie się urodził, ale to tak dla wiadomości żebyście wiedzieli coś o nim). Więc tak:
Darren O'Dea, 19 lat, narodowość Irlandia, klub Celtic Glasgow, numer na koszulce 48, pozycja środkowy obrońca. Nie wiem dokładnie jaki wzrost, ale myślę, że coś około 178cm lub troszkę więcej.
Innych utalentowanych zawodników Celticu możecie znaleść na stronie klubu
http://www.celticfc.net/squad/squad.asp jest to pokazana cała kadra, a klikając na jednego z zawodników możesz dowiedzieć się o nim coś wiecęj. smile.gif
Pozdrawiam!
E 9
QUOTE(ciapke @ Mar 5 2007, 19:49:06) [snapback]128263[/snapback]

Ja oczekiwalbym aktualnych skladow w Reprezentacjach niebylo jeszcze OF wlasnie z aktualnymi skladami w Reprezentacjach. Trzeba sie troche pobawic ale mysle ze mozna to zrobic tongue.gif

To już bylo w wersji 2.0 :] :] zrobione wiec mamy aktualne sklady dla reprezentacji.Pozdrawiam.
Brecz
Ale zrob tak zeby Twoj OF dalej chodzil w pesie tym, ktorzy nie maja polskiej wersji smile.gif Bardzo prosze, bo przez to nie moglem w OE pograc :/ A OF masz wy***any w kosmos biggrin.gif Naprawde biggrin.gif I te mlode perelki biggrin.gif Tylko zrobie F & H pack'a to bedziecie mieli chyba najlepszy patch tongue.gif biggrin.gif
Pozdrawiam ! I zycze jeszcze wielu dobrych prac tongue.gif
BoBaN
pomyślimy nad tym:) chcemy aby of był dopracowany:)
Rand
QUOTE(E 9 @ Mar 5 2007, 15:29:47) [snapback]128149[/snapback]

Podjęliśmy wazną decyzje z GFF...konczymy prace sad.gif sad.gif sad.gif

Dobra dobra żartowałem tongue.gif tongue.gif.
Będziemy od weekendu zamiast Bundesligi robić OE + Ruch i Jage biggrin.gif.Wiem że powstaje Oe Patch ale mi nie potrzeba tylu drużyn z Polski bo chcę też te europejskie drużyny.POZDRO

Czy ja dobrze zrozumiałem!!! nie będzie Bundesligi, a zamiast tego Orange Ekstraklasa??? Ten patch był dla mnie najlepszy właśnie dlatego że bez likwidacji żadnej z lig dodawał pare drużyn z polskiej ligi. Po co komu cała liga jak jest za to OE patch. mam nadzieje że źle zrozumiałem bo bardzo sie rozczarowałem sad.gif
BoBaN
QUOTE(Rand @ Mar 5 2007, 23:54:50) [snapback]128355[/snapback]

Czy ja dobrze zrozumiałem!!! nie będzie Bundesligi, a zamiast tego Orange Ekstraklasa??? Ten patch był dla mnie najlepszy właśnie dlatego że bez likwidacji żadnej z lig dodawał pare drużyn z polskiej ligi. Po co komu cała liga jak jest za to OE patch. mam nadzieje że źle zrozumiałem bo bardzo sie rozczarowałem sad.gif

spokojnie spokojnie, wyjdą 2 wersje:) jedna z Bundesliga a druga z OE:)
--------------------------------------------------------------------------------------
a tym czasem:

http://www.speedyshare.com/700221271.html najnowszy update:) cała masa młodych perełek:)
-------------------------------------------------------------------------------------
Madrista100
To jest wersja z Castillą:)
------------------------------------------------------------------------------------
the-bhoys
W tej wersji również znajdziesz tego młodziana o którego prosiłeś:)

--------------------------------------------------------------------------------------

jeśli nie znajdziecie jakiegoś młodziana, a zechcecie aby znalazł się w tym OF'e prosze pisać w temacie jego dane. Już wcześniej wspominałem że ważny jest wzrost, waga, narodowość, pozycja, jakaś fotka chociaż mała.

Pozdro!
szolpas
już sie nie moge doczekać całości biggrin.gif rolleyes.gif cool.gif i fajnie by było jakbyście tym z lepszych zawodnikom zrobiuli fizyczność(chyba wiecie o co mi chodz tongue.gif ) Np.Ronaldo,Robinho,Rooney,Drogba,Henry...itp.itd biggrin.gif biggrin.gif

ps.Niewiem jakim cudem w Newcastle jest Giuseppe Rossi jak przecierz on do Parmy przeszedł tongue.gif
ciapke
Przegladnolem wasz of i zeczywiscie macie aktualne skaldy repreentacji ale jesli chodzi o numery to strasznie pomieszane :/
BoBaN
Wszystko jest w trakcie prac.
Zapodawajcie to co wam nie pasuje, spróbujemy poprawićsmile.gif

PS. Szolpas o co Ci chodzi z Fizycznościa?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.