Nie wiem czemu ale jak wrzucę OF do folderu 1 to jak włączam pesa to pisze żeby podać nazwę gracza i wybiera się poziom trudności zupełnie tak jak na samym odpaleniu pesa po raz pierwszy po zainstalowaniu! Co robić? Co ja źle robię?
Mógłby mi ktoś wrzucic na serwer jakis, folder uni?, bo ten link ze strony 46 nie działa :/
wielan_CFC
Sep 27 2007, 19:45
Brdzo dobry OF, chcoaiz moglbys byc rzeczywiscie bardziej obiektywny co do barcy

, ale i tak OF najlepszy pod sloncem! Pozdro dla tworcow

!
P.S. Wiem, ze glupio zapytam, ale co to jest to Uni i do czego sluzy...?
Narazie nie mam jak wrzucic uni i nie wiem czy wogole one sie pojawi

mozna sciagnac z OE patcha kitserver i tam jest aktualne uni i dopasowac do mego map'a ktory moge umiescic
Co to jest uni??to jest folder to kitservera w ktorym znajduja sie stroje
A kiedy będzie face and hair serwer do tego ofa?
Cytat(Pitek001 @ Sep 27 2007, 19:22:14) [snapback]187316[/snapback]
A kiedy będzie face and hair serwer do tego ofa?
Pozny sobotni wieczór lub niedziela
Ricardo
Sep 28 2007, 20:57
Raz dwa trzy i już mam tego of'a. Jest on wyśmienity, teraz czekam na jedynego w swoim rodzaju paczki face&hair.
Niewiecie czemu, jak gram kariere po 4 kolejce, po meczu, wywala mnie z gry??
Próbowałem z KitSerwerem i crackiem ale nic nie pomogło.
Dzięki za te uwagi co do Realu juz je uwzglednilem

) A co do statow Roniego,Henka i Etoo to poprostu sa to te od Konami...Zreszta wszystkich zawodnikow ktorych wymieniles z poza Realu ;P
OF'a z poprawkami i ustawieniami do face/hair dam razem z folderem...
Aktualnie 1060 twarzy
Roni 7
Sep 29 2007, 12:57
troszke zalamany jestem statystykami graczy barcy... po pierwsze iniesta...tragedia jak gram barca caly czas tak on nie umi wogole porzadnie strzelic i lata jak szmata zero balansu to samo z xavim i yaya toureee zdecydowanie duzo duzo lepszy jesli chodzi o strzal po pierwsze potem powinien kazdego przepachnac jest napewno szybszy...
szołpas
Sep 29 2007, 13:17
Cytat(Roni 7 @ Sep 29 2007, 14:01:12) [snapback]187827[/snapback]
troszke zalamany jestem statystykami graczy barcy... po pierwsze iniesta...tragedia jak gram barca caly czas tak on nie umi wogole porzadnie strzelic i lata jak szmata zero balansu to samo z xavim i yaya toureee zdecydowanie duzo duzo lepszy jesli chodzi o strzal po pierwsze potem powinien kazdego przepachnac jest napewno szybszy...
Uważam że Iniesta i Xavi są bardzo dobrze odwzorowany i nie bedą poprawiani
E 9 mam pytanie: Jak wgrać tego twojego ofa do gry poprawnie? Bo ja robie tak: wrzucam ten plik do moich dokumentów, KONAMI, SAVE i w folder 1 następnie włączam pesa i pisze żebym wprowadził nazwę użytkownika a potem czy chcesz nadpisać te dane? Mam do wyboru Nadpisz oraz Anuluj i teraz obojętnie co weźmiesz to nie ma aktualnych składów w pesie tylko te co się ma tuż po zainstalowaniu pesa te domyślne. Ale gdy zrobię anuluj a potem wczytaj plik opcji jest wszystko dobrze, prubowałem zapisać potem plik opcji ale nie dało się. Więc za każdym razem jak gram w pesa musze robic w kółko to samo, a mi się tego nie chce cały czas robić. Co mam robić?
zrób tak:
najpierw wytnij tego ofa i wklej powiedzmy na pulpit.
włącz gre. stwórz profil. następnie wyjdz z gry i tego ofa z pulpitu wrzuc do folder1 wtedy zastąpisz i bedzie smigac.
Cytat(BoBaN @ Sep 29 2007, 15:05:18) [snapback]187851[/snapback]
zrób tak:
najpierw wytnij tego ofa i wklej powiedzmy na pulpit.
włącz gre. stwórz profil. następnie wyjdz z gry i tego ofa z pulpitu wrzuc do folder1 wtedy zastąpisz i bedzie smigac.
Dzieki BoBaN! Nadpisałem tego OF'a i działa ! Ja robiłem inaczej: usuwałem starego ofa i wklejałem tego z aktualnymi składami, a jak zrobiłem jak ty mi powiedziałeś to wszystko jest git! Teraz czekam na duuży face and hair serwer (który będzie niedługo).
wielan_CFC
Sep 30 2007, 17:53
Wydaje mi się, że można by poprawić twarze paru zawodników, np Malouda chyba ma twarz J.S. Veron'a hehe tak mi się zdaje
OF i FACE/HAIR http://www.sendspace.com/file/rhb7ekZ ostatnich twarzy to brakuje tylko twarzy dla Zaglębia Sosnowiec niedlugo Tim wyda z nimi paczke wiec wgracie
DO ZOBACZENIA W PES 2008 !!!!
Ricardo
Oct 1 2007, 14:27
Jest i of oraz face&hair. To jest wspaniałe, już zassysam.
miancio
Oct 1 2007, 15:13
Coś chyba nie tak z linkiem, albo to u mnie sandspace nie działa ;/
Cytat(miancio @ Oct 1 2007, 16:17:52) [snapback]188378[/snapback]
Coś chyba nie tak z linkiem, albo to u mnie sandspace nie działa ;/
U mnie tak samo! Pisze : "Sorry, the free service is at full capacity." :/
ronaldo_9
Oct 1 2007, 15:25
a wydalbys bootpack'a z pasujacym map'em?
a moze jest taki bootpack. jak tak to powiedzcie ktory. tyle ich jest
bardzo dobry of. pozdro
Ricardo
Oct 1 2007, 15:25
U mnie jest tak samo, pewnie server jest przeciążony albo dużo osób ściąga tego of'a.
miancio
Oct 1 2007, 15:30
Też nie pogardziłbym pasującym bootapckiem, acz najpierw chciałbym pobrać ofa z face&hair
ronaldo_9
Oct 1 2007, 15:38
zaraz ci wrzuce na inny server
i jest!
FileFront
miancio
Oct 1 2007, 17:51
dzięki wielkie

Jeżeli ktoś miałby już gotowy folder GDB Face i Hair i zechciałby go udostępnić wraz z mapem to byłbym bardzo wdzięczny - jakoś nie mam czasu ostatnio bawić się w zamienianie twarzy.
Cytat(miancio @ Oct 1 2007, 16:55:56) [snapback]188434[/snapback]
dzięki wielkie

Jeżeli ktoś miałby już gotowy folder GDB Face i Hair i zechciałby go udostępnić wraz z mapem to byłbym bardzo wdzięczny - jakoś nie mam czasu ostatnio bawić się w zamienianie twarzy.
LooooooooooL....
Cytat
OF i FACE/HAIR
http://www.sendspace.com/file/rhb7ekZ ostatnich twarzy to brakuje tylko twarzy dla Zaglębia Sosnowiec niedlugo Tim wyda z nimi paczke wiec wgracie
DO ZOBACZENIA W PES 2008 !!!!
Czytaj troche forum
Może jednak robiłbyś co jakiś czas update dla graczy którzy zostają przy PES 6?
Cytat(Kempu @ Nov 1 2007, 14:24:58)

Może jednak robiłbyś co jakiś czas update dla graczy którzy zostają przy PES 6?
Sry że dopiero ale jakos nie zaglądałem do tematu ;l A musze ci oswiadczyc że w tej grupie jestem i ja

I takowy update robie

wraz z powiększonym o wieeeele face/hair wiec bedzie ;]]
Kempu co ty byś np. chciał w update?? Bo ja chce z nowych drużyn dodać Crvena Zvezde narazie tyle..no i poprawiam talenty

składy są w 100% aktualne
ronaldo_9
Nov 8 2007, 22:27
fajnie ze bedzie uptade.
obecnie mam oe3.0 ale brakuje mi w tym of'ie wszystkich druzyn z ligi mistrzow.
mam nadzieje ze u ciebie nie zabraknie ich.
i zeby zamiast klasycznych druzyn byly mlodziezowki wlacznie z polska
pozdro
Cytat(ronaldo_9 @ Nov 8 2007, 22:31:32)

fajnie ze bedzie uptade.
obecnie mam oe3.0 ale brakuje mi w tym of'ie wszystkich druzyn z ligi mistrzow.
mam nadzieje ze u ciebie nie zabraknie ich.
i zeby zamiast klasycznych druzyn byly mlodziezowki wlacznie z polska
pozdro
Młodzieżowki nie wiem czy bd bo to dużo roboty a jakbyś miał poprzednią wersję to byś wiedział ze drużyny z LM są
ronaldo_9
Nov 9 2007, 00:05
mam oe3.0 wiec twojego of'a mialem krotko i gralem polskimi zespolami
pytanko, robisz of'aod zera? jesli nie to u-21 byly juz w kilku innych of'ach nawet polska
nie wiem czy tak mozna podbierac, zdecyduj ty
powodzenia w tworzeniu
pozdro
wielan_CFC
Nov 9 2007, 19:34

A będziecie robić OF'a do PES'a 2008 ??. Byłoby za****ście
szołpas
Nov 9 2007, 19:39
Cytat(wielan_CFC @ Nov 9 2007, 19:38:24)

A będziecie robić OF'a do PES'a 2008 ??. Byłoby za****ście

... raczej nie
Cytat(sZ0lpAs @ Nov 9 2007, 19:43:43)

... raczej nie
Dokładnie tak "raczej nie" .Edycja w PES'ie 2008 jest trudna i nie idzie to zbyt łatwo ;l
W sumie to jest już gites, ale może poprawienie OE. i Messi żeby miał lepszy strzał.
Deco według mnie ciut za dobry, Gajtkowsi za dobry, Zahorskiego troche lepszego bo wskoczył na wyższy poziom po powołaniu. Kadre PL poprawić. No i nie wiem co jeszcze. te Face i hair.
Cytat(Kempu @ Nov 10 2007, 13:03:27)

W sumie to jest już gites, ale może poprawienie OE. i Messi żeby miał lepszy strzał.
Deco według mnie ciut za dobry, Gajtkowsi za dobry, Zahorskiego troche lepszego bo wskoczył na wyższy poziom po powołaniu. Kadre PL poprawić. No i nie wiem co jeszcze. te Face i hair.
Kadra Polski jest aktualna

bo poprawiałem niedawno.A OE jest poprawiana stopniowo.Powoli każdy zawodnik jest już ze swoimi statami prawdziwymi.Co Do Katalończyków to dla Messiego dałem staty z PES'a 2008 i chyba podobnie zrobie z Deco

Coś jeszcze? ;]
Co do face/hair: Bedzie ogromny ;]]]]]]
Może głupie pytanie ale co tam spytam : ten OF bedzie dodawał jakies nowe teamy czy te co są aktualizował ?
Miałes poprzednią wersje???
Jest dużo nowych zespołow w porównaniu do podstawowego PES'a m.in. wszystkie z LM,Orange Ekstraklasa i wiele innych.Ściągnij lub weź od kogoś poprzednią wersję i sam się przekonasz
A mam pytanie, bo gram 3 sezon na twoim ostatnim ofie, to czy jak wgram tego, to będę mógł grać dalej kariere?
Cytat(Kempu @ Nov 11 2007, 17:24:37)

A mam pytanie, bo gram 3 sezon na twoim ostatnim ofie, to czy jak wgram tego, to będę mógł grać dalej kariere?
Prawdopodobnie tak

bo nowych zawodników jest nie dużo no i bedzie tylko 1 nowa drużyna
ronaldo_9
Nov 11 2007, 21:17
zdradzisz jaka?
a moze to jakas tajemnica
Jak ją zrobi to dostaniesz screeny. Ale tu spokój...nikt nie pyta kiedy wyjdzie update.
Bulwion
Nov 12 2007, 14:52
fajnie by tez bylo jak bys znanych pilkarzy niektorych tez zrobil np.Endrju Szewe ,bo widzialem ,ze Szewa nie mial mordy ;p
szołpas
Nov 12 2007, 20:33
Cytat(ciotmen @ Nov 12 2007, 14:56:37)

fajnie by tez bylo jak bys znanych pilkarzy niektorych tez zrobil np.Endrju Szewe ,bo widzialem ,ze Szewa nie mial mordy ;p
yyy eeee :/ co?! gdzieś to widział powiedz

?
E_9 mam propozycje, jak kupię już 2008 to może razem zrobimy ofa to nowej wersji? Czy pracujesz już sam?
Cytat(Kempu @ Nov 13 2007, 11:51:12)

E_9 mam propozycje, jak kupię już 2008 to może razem zrobimy ofa to nowej wersji? Czy pracujesz już sam?
Edycja PES'a 2008 jest piekielnie skomplikowana zacząłem jakis czas temu ale to strasznie trudne ;ll i po za tym nie ma narazie zadnego programu do wrzucania logosow itp.

Jak wszystko za jakiś czas stanie się łatwiejsze to Of'a zaczne na pewno z szolpasem

ciebie bd mogli przygarnąć jak sie sprawdzisz D; pzdR
Narazie prace na OF'em do PES6 trwają o narazie takie są plany...Chcecie jakieś screeny??
No baa
jasne dawaj
Bardzo ładne skriny

a co do statów mogłes kapke ale tylko kapke

podwyzszyc celność strzałów Zieńczukowi
Właśnie, Legie obnizyć, bo ostatnio pokazują swoje prawdziwe umiejętności.
Jaga lepsza taka jakaś ostatnio, i dobrze, Lecha ograli, tam im też coś srobnij.
I nad tym face & hair pracuj, jak byś nie mógł twarzy znaleźć jakiś to moge poszukać.
Ej wrzucie tego OF,a na server, bo ten link na stronie glownej wygasl... a wydaje sie bardzo ciekawy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.