Powiedz których transferów brakuje, zauważ najpierw że w tym ofie nie ma całej bundesligi, pozniej napisz jakich transferów brak, jeśli takie będą to podaj oficjalne potwierdzenie, wtedy zrobie update, albo zrobi to E9
radek88a
Jul 10 2007, 19:40
Boulahrouz-Sevilla,Pique,Rossi-Man.Utd,itd.
nie znalazłem nigdzie potwierdzenia tranferu Boulahrouza do Sevilli...
Pique i Rossi napewno sie znajdą gdzie trzeba.
padaka
Jul 10 2007, 20:23
Koledzy czy będzie of E9 ,lecz z bundesligą bo polska liga mi jakoś nie pasuje, poprostu jesy słaba.
nie wiem, narazie nie myśle o tym by wydawać swoją wersje ofa z bundesligą, chce najpierw jak najlepiej dopracować razem z E9 wersje z OE, może w poźniejszym czasie, tj, najbliżej na początek nowego sezonu zaczniemy prace nad Bundesligą, jak narazie to puste słowa bo nic nie obiecuje.
Figus90
Jul 10 2007, 22:57
Może ktoś jest w stanie mi pomóc. Dlaczego OF zapisuje mi się jako plik HTML? Jak to zmienić??
Dzięki
mi tez sie zapisuje jako html, ale jak wrzucasz do folder1 to jak klikniesz zapisz to powinno zapytac czy chcesz zamienic. sprawdz to!:)
post mi sie zdublowa?;/;/;/ prosz? o usuni?cie tego.
krzysiu
Jul 11 2007, 09:00
a jak zainstaluje loga to będą i czemu nie ma prawdziwych nazw klubów przynajmniej u mnie??
Cytat(krzysiu @ Jul 11 2007, 10:04:28) [snapback]162388[/snapback]
a jak zainstaluje loga to będą i czemu nie ma prawdziwych nazw klubów przynajmniej u mnie??
jakto nie ma prawdziwych nazw??? to nie możliwe.
Instalujesz paczke z logami, a pozniej wrzucasz ofa tam gdzie trzeba i powinno śmigać bez problemu.
Jakie zespoły nie mają nazw??
krzysiu
Jul 11 2007, 09:24
sorry za problem już wszystko dobrze dobry of
mam pytanie czy możecie wrzucić jakiś dobry bootservr najnowszy bo na tym ofie nie wiem od czego ale mi nie działają buty nawet jak ustawie żeby buty były na default.mógłby mi ktoś pomóc pliss
ronaldo33
Jul 11 2007, 13:21
fajny of wszystko tylko czemu ronaldo i np inne gwiazdy majom inne twarze np kazimierczak twarz jak rooney i czy niejest nic zmieniane w tym ofie przypadkiem
sawyer
Jul 11 2007, 13:37
Of jest bardzo fajny, gratuluje
Dlatego masz takie twarze bo masz pewnie zly map.
Figus90
Jul 11 2007, 22:17
BoBaN wielkie dzięki
.:KUNA:.
Jul 15 2007, 15:09
Mozesz robic update skladu man utd tak jak johny evan itp plz!!
Figus90
Jul 15 2007, 20:00
Igor jeśli zależy Ci na "świeżym" składzie ManU to sam zrób sobie update'a w PESFan Editorze albo w Edit Menu. Oczywistym jest, że E_9, lub BoBaN nie będą robili specjalnie update'a dla kilku transferów, w jednym klubie.
artysta germanista
Jul 15 2007, 20:04
i jak idą prace kiedy download??
szołpas
Jul 15 2007, 20:33
Prace nad OF'em trwają

czekac ;DD
pozdro;)
Marcin-Silver
Jul 16 2007, 09:57
Jak będzie gotowy oft dajcie linka w tym temacie pozdro!
Śmieszny jesteś, a gdzie mają dać link??? Jak nie w tym temacie??
Robicie to al-itah czy jak to tam sie nazywa?
KaroLus
Jul 17 2007, 19:22
Hey, kurcze chciałbym zagrać na najnowszym OFie, ale mam ORANGE EKSTRAKLASA PATCH, ten od Orange_91 no i coś nie bardzo mi pasi. Stroje nie pasują to raz. Ikonki te konwertowane z FM'a śliczne - nie powiem, ale ikonka "II LIGA" tam gdzie powinny być Inne Ligi B została niestety. I właśnie w tej II lidze polskiej mam nowe drużyny, CSKA, Shaktar... sami dobrze wiecie jakie. One mi nie przeszkadzają, wszystko pasi, tylko chciałbym żeby to sie jakoś z Kitserverem zgrywało. Jest jakaś możliwość? Co mogę zrobić, aby móc cieszyć się nowym OFem?
Dzięki bardzo za odp.
pozdrawiam
nasz option file nie zgrywa sie wogole z OE Patchem, wiec musisz wybrać gre albo na naszym ofie albo na OE Patchu.
szołpas
Jul 17 2007, 20:00
albo zrobic tak ze wrzucisz naszego OF'a ktory bedzie współpracował z rzeczami z kit servera(face.hair itp.)
pozdro;)
KaroLus
Jul 17 2007, 20:02
Biorę Waszą, tylko teraz tak jak z uni do kitservera? I jakie drużyny są w A,B,C. Na czystą grę ten OF, czy jakiś patchyk stosujecie?
..::SHADOW::..
Jul 18 2007, 01:43
A wie ktoś czy jest jakiś OF który współgra z OE Patch 2.0.
Chodzi mi o transfery i ustawienie drużyn w edycji
andree-e
Jul 18 2007, 01:56
neo season 07/08 of na www.evofans.net sa tu beniaminkowie wszystkich lig bodajże,transfery nie wszystkie,może sie wam przyda..co do waszego ofa to ze wszystkich ofów podoba mi się najbardziej..dobra robota panowie
Ricardo
Jul 19 2007, 09:54
Ej, macie linki ze strony 19 tam gdzie był OF i Face_Hair ktory dodał E_9?? Bo pewnie linki wygasły. Jak macie to weście zuploadujcie na filefront.com dobra? Bardzo potrzebuje tych plików.
O strojach to wywalić z uni tez z OE z i map'u ja gram właśnie na taich bo nie umiem zrobićsobie nowego mapu a nikt nie chciał pomóc więc ja byś ty zrobił uni i map. to zarzuć mi.
pit549
Jul 21 2007, 20:53
Ej czemu niemoge pobrac tgo Of??A jak czytałem to fahny był.
Ricardo
Jul 23 2007, 10:51
Bo był fajny Pit. Niestety, szkoda, że linki zostały wygaszone. I to jest przecież najgorsze.
Roni 7
Jul 26 2007, 15:28
Zrób jeszcze Evera Banege z Boca Juniors jest...
P.S musi byc to pytanie:) kiedy koniec prac??
Skończymy wszystko to bedzie....
Evera Banege dodałem po meczu Polska-Argentyna
Ricardo
Jul 26 2007, 21:18
A to spoxik E9
Roni 7
Jul 27 2007, 09:32
To spoko na tym turnieju było mnóstwo mlodych gwiazd dodaj z czech fenina i micole z usa zizzo z argentyny jeszcze maximiliano moraleza,angela di marie no i polakow mlodych a jak juz dodales to super...
P.S jak co to sluze wiekiem,waga,wzrostem od nich nawet zdjeciem oprocz zizzo
Cytat(Roni 7 @ Jul 27 2007, 08:36:49) [snapback]167889[/snapback]
To spoko na tym turnieju było mnóstwo mlodych gwiazd dodaj z czech fenina i micole z usa zizzo z argentyny jeszcze maximiliano moraleza,angela di marie no i polakow mlodych a jak juz dodales to super...
P.S jak co to sluze wiekiem,waga,wzrostem od nich nawet zdjeciem oprocz zizzo
Nio jeszcze jakbys dał screena ze statami z FM"a tio byłoby bosko

.Wrzucaj zdjecia,screena ze statami z FM'a,wzrost,waga,wiek i wtedy sie zrobi ;P
Polacy już są bo jest OE hehe
Roni 7
Jul 28 2007, 07:52
Spoko moge dac tylko niezbyt wiem jak sie to robi
Cytat(Roni 7 @ Jul 28 2007, 06:56:17) [snapback]168177[/snapback]
Spoko moge dac tylko niezbyt wiem jak sie to robi
Hmmm znajdujesz zawodnika w Fm'ie robisz mu screena (przypominam ze robi sie go prt screenem

).Czekam bo juz naprawde malo do zrobienia zostało i mam zamiar już konczyc wiec spieszyc sie jesli cus chcecie...
PROSBA:POTRZEBUJE LOGA INTERACIONALU NIE W HD ZEBY WRZUCIC GO DO OF'a przez PES FANA i zeby nie był w 128 kolorach tylko tych mniejszych bo nie mam juz miejsc na 128
piwlak
Jul 28 2007, 13:52
chceie więcej twarzy do faceservera?? Znalazłem paczkę wydaną przez harrienak z evo-web w ktorej znajduje się ponad 4000 facjat!!
Musielibyście tylko napisać map i powyrzucać "brzydkie twarze"
Oto link:
http://files.filefront.com/facesandhairrar...;/fileinfo.html
Ricardo
Jul 29 2007, 12:58
Dzięki piwlaku jeden.
Elo elo, witam po przerwie;p
Mam prośbę do kogoś z forum.
Planujemy do ofa wrzucić Beniaminki nowego sezonu,
Proszę o loga HD dla beniaminków Ligi Hiszpańskiej, Angielskiej, Francuskiej, Holenderskiej, OE;) oraz logo Internationalu.
Oczywiście chodzi o takie które będzie można wrzucić do ofa.
Czekam na PM lub na to że ktoś wrzuci je tu w temacie. Z góry dzieki;)
Cytat(BoBaN @ Jul 31 2007, 18:04:05) [snapback]169402[/snapback]
Elo elo, witam po przerwie;p
Mam prośbę do kogoś z forum.
Planujemy do ofa wrzucić Beniaminki nowego sezonu,
Proszę o loga HD dla beniaminków Ligi Hiszpańskiej, Angielskiej, Francuskiej, Holenderskiej, OE;) oraz logo Internationalu.
Oczywiście chodzi o takie które będzie można wrzucić do ofa.
Czekam na PM lub na to że ktoś wrzuci je tu w temacie. Z góry dzieki;)
Beniaminki są dawno ale loga sie przydadza ;] ;] ;] na początek bedzie wersja z normalnymi logami ale po jakims czasie sprobujemy wydac z logami HD

Pzdr
no właśnie to samo chciałem powiedziec;p ale stwierdziłem że po co się chwialić że już są beniaminki;p niech sie troche pomałpią i poczekają na ofa;)
Ricardo
Aug 1 2007, 11:24
E 9, kiedy będzie najnowszy OF?
Poprosil bym pliki map do tego Ofa.
Z gory thx
lala6000
Aug 1 2007, 23:05
Adu az taki slaby z porownaniem do santosa.... :/
coś nie chce mi wyświetlić tych obrazków :/ zobacze może rano mi sie uda, a co do Santosa i Adu to nie wiem w tym momencie jak oni wyglądają, ale moge stwierdzić że miedzy Adu i Santosem jest spora różnica. Adu zatrzymał sie w rozwoju od ostatniego roku ( co nie znaczy ze jest słabym piłkarzem) natomiast Santos pokazał na co go stać chocby w meczach Barcelony, a także w reprezentacji Meksyku w ostatnich MŚ do lat.... chyba 20...
Z niecierpliwościa czekam na ofa
Ricardo
Aug 2 2007, 07:13
No cóż, serwis fotosik.pl przechodzą konserwacje. Nie wiadomo kiedy będzie można zobaczyć obrazki twarz z PES 6. Ale życzę, żeby ten OF zapowiadał się bardzo świetnie. Czekamy my wszyscy razem na tego świetnego OF'a
artysta germanista
Aug 2 2007, 07:45
Cytat(E 9 @ Aug 1 2007, 23:13:10) [snapback]169772[/snapback]

Dawaj screeny z OF na imageshacka-najlepszy hosting
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.