Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
arm
Jak dla mnie to dodaj Gomeza, Salasa, Jayo, Lobatona i Palaciosa, a jak będzie znana kadra na czerwcowe mecze eliminacji z Kolumbią i Urugwajem to wtedy będziesz mógł zrobić poprawki...
marcin_p
Mam pytanie.. czy ten of jest pod jakiegos patcha np Orange ekstraklasa patch czy mozna go wrzucic do czystej gry. Dzieki za odp
Orange_91
CYTAT(marcinpiast11 @ May 8 2008, 17:36:50) *
Mam pytanie.. czy ten of jest pod jakiegos patcha np Orange ekstraklasa patch czy mozna go wrzucic do czystej gry. Dzieki za odp

Do czystej gry.
arm
Pewnie już o tym wiesz, ale daję małe info. Wczoraj w wypadku samochodowym zginął piłkarz FC Brugge i reprezentacji Belgii Francois Sterchele. Kolejna bezsensowna śmierć, miał dopiero 26 lat... sad.gif
E 9
CYTAT(arm @ May 9 2008, 13:52:06) *
Pewnie już o tym wiesz, ale daję małe info. Wczoraj w wypadku samochodowym zginął piłkarz FC Brugge i reprezentacji Belgii Francois Sterchele. Kolejna bezsensowna śmierć, miał dopiero 26 lat... sad.gif

Wiem o tym ... usunąłem go z gry, oddając jego miejsce w reprezentacji W. Sonck'owi...

Takie jest życie... [*] nic nie poradzisz...; /
R O S S I 42
Witam. Czy ma ktoś OF'a do PESa 6 z wszystkimi statystykami z PESa 2008??
MaTi10
Po 1 nie ten temat
2.Sprecyzuj pytanie ale nie w tym temacie
p@blo
moze ktos wrzucic face i hair
p@blo
Może ktoś zarzucić mapem do face i hair??
Kempu
e9- szykujesz jakiś update po EURO 2008???
Chodzi mi o kadry na EURO reprezentacji.....
MaTi10
Takie trudne sam zrób;] powołania i tyle.PzDr
ciapke
Kempu

Z tego co wiem to bedzie ubdate bo gadalem z E9 choc to byly juz chwile czasu ale mysle ze wyjdzie ten of po podaniu skladow na euro 2008 czyli gdzies tak na poczatku miesiaca smile.gif Chyba ze E0 jeszcze sie szaprnie na transfery na nowy sezon to poczekacie znacznie dluzej , ale zapewne bedzie naarzie taki maly update w postacii skladow Euro 2008 i nowego face i hair smile.gif Pozdrowki !
E 9
Nic nie będzie ... i cicho być szata wink.gif
warson
Czy ma ktos plik map.txt do Strojów bo mam pomieszane polskie z Niemieckimi sad.gif
Kempu
oki, thx za info... tongue.gif:P blink.gif
Kamlot
Mógłby ktoś wrzucic jeszcze raz faceserver i hairserver?
Kowalek
Witam wink.gif
Poraz 1 udzielam się w tym temacie.Po nieudanym przejściu na Pes2008 postanowiłem wrzucic jakiegos mega OF do 6 i kontynuować gre.
Pomysł z Hondurasem cholernie mi się podoba, bo gra Suazo, czy biegajacym w naszej skorumpowanej Ekstraklasie Costlym jest o wiele ciekawsze niz nudną kanadą.Zresztą HOnduras ma ładniejsze stroje ;d.

Jak coś to piszcie , chętnie pomoge w tworzeniu OF.

P.S

2 strony wcześniej wyczesane twarze: Pato,Benayona,Mutu,Quinterosa, czy to znajdzie sie w nowym OF?
ciapke
Przykro mi ale z tego co wiem niebedzie juz ofa od E9 smile.gif Przyczyna nieznana ale mysle ze chlopak ma juz dosc bo sporo sie napracowal , a odnosnie tych twarzy co widziales dwie strony wczesniej to ony sa w tej wersji wydanej tagze popros kogos zeby odswiezyl linki i bedziesz ich mial w ofie wink.gif

P.S Mozecie sami sobie update zrobic wystarczy jeden programik ktory znajdziecie na stronce Issonline w dziale download lub nawet Edit Mode mysle ze to nic trudnego wink.gif
Pozdrawiam i sorki za offtopa smile.gif
Kowalek
Wielka szkoda...

Sam czasem robie sobie małe korekty OF,a w edytorze zawartym w grze ;D
Cesc
Cześć, mam pytanie czy mógłby ktoś wrzucić jeszcze raz face i hair do OF'a bo link z filefront padł ;/

z góry dzięki PoZdro
Kowalek
Dołączam się do ....
p@blo
CYTAT(Cesc @ śro, 25 cze 2008 - 10:28) *
Cześć, mam pytanie czy mógłby ktoś wrzucić jeszcze raz face i hair do OF'a bo link z filefront padł ;/

z góry dzięki PoZdro

ja juz prosze od miesiaca i ni huja jak nie bylo tak nie ma
E 9
NIe chcialem zakładać nowego tematu i tu jebgnąlem off-a małego ;]

Kto mieszka w Łodzi niech przychodzi w środę na mecz SMS Łódź-Jaga91 o 16:00 ; ]] Mozliwość zobaczenia E9 z bliska-bezcenne ; DD
E 9
Żeby nie było, że E9 jest łysy huj i blee cool.gif :

Option File 4.0 by E9 COMING SOON...

Nic nie obiecuje....
Varies.
CYTAT(E 9 @ Aug 4 2008, 12:53) *
Żeby nie było, że E9 jest łysy huj i blee cool.gif :

Option File 4.0 by E9 COMING SOON...

Nic nie obiecuje....

czekam cool.gif .Oceniac nie ma co bo to początki...ale ladnie sie prezentuje wink.gif
Zapraszam do mnie smile.gif
E 9
Mm zainteresowanie ogromne dry.gif sleep.gif rolleyes.gif
Damian.
Zajebioza ohmy.gif
czekam na update smile.gif
żeby jescze ktoś do tego ofa zrobił super face/hair <mmm>
Kononowicz - biggrin.gif
Patryk_96
Świetnie to wygląda biggrin.gif . Czekam z niecierpliwością.
Roger
Już myślałem, że zaprzestałeś pracy nad Of-em, a tu proszę jaka miła niespodzianka smile.gif już nie mogę się doczekać kiedy wydasz update
djclanv1r00z
to jest to smile.gif

dobrze że powróciłeś do OF-a biggrin.gif

oby tak dalej tongue.gif

pozdro cool.gif
pkar
ohmy.gif

Nareszcie ! biggrin.gif Czekam z niecierpliwością na tego OFa. Przede wszystkim ze względu na Ekstraklasę z BENIAMINKAMI wink.gif
Tomek775
Super...czekamy laugh.gif
Fallen
Na tym forum co raz mniej ludzi docenia pracę jaką trzeba w to włożyć.
luk2005
CYTAT(Fallen @ Aug 5 2008, 15:43) *
Na tym forum co raz mniej ludzi docenia pracę jaką trzeba w to włożyć.

Specjalnie się zarejestrowałem żeby podziękować;D E9 jesteś wielki;)
arm
Fajnie, że znowu zacząłeś grzebać w swoim OF-ie! biggrin.gif
Na pewno go ściągnę dla Eredivisie na przykład bo gram obecnie na OF-ie z OE 4.0 a tam holenderskiej ligi nie ma...
Czekam na kolejne efekty Twojej pracy!
F.C. Barcelona
Ale mnie ucieszyła ta informacja że bedzie of na nowy sezon i jeszcze od ciebie. Nie moge sie doczekac bo chce zagrac kariere Hull City lub Stoke City, aczkolwiek napewno jakims beniaminkiem. Pozdro wink.gif
p@blo
Moge prosic o reupload face and hair???
BoBaN
no no chłopie, wkońcu się obudziłeś z updatem:D może najdzie mnie chęć na pogranie w starą dobrą szóstkę z aktualnymi składami i całą masą twarzy itp;p

Edson doczekam się współpracy z Tobą przy Ofie do Ósemki???
E 9
CYTAT(BoBaN @ Aug 5 2008, 19:05) *
no no chłopie, wkońcu się obudziłeś z updatem:D może najdzie mnie chęć na pogranie w starą dobrą szóstkę z aktualnymi składami i całą masą twarzy itp;p

Edson doczekam się współpracy z Tobą przy Ofie do Ósemki???

W planach update był ale tylko wtedy, gdy jeszcze nie miałem PES'a 2008...od momentu zagrania pomysł upadł...i na 100000% nie powróci cool.gif cool.gif . Nie interesuje mnie kompletnie ta częśc wink.gif

PS: Poprostu zejdź na dobrą drogę...i wróć do 6 happy.gif

Dzięki za komentarze wink.gif

PS2:Ma ktoś OF'a, który zawiera FC Volendam(2-gi beniaminek z Holandii).
Kamlot
CYTAT(p@blo @ Aug 5 2008, 20:06) *
Moge prosic o reupload face and hair???

Ja też proszę o reupload face and hair
E 9
Jeżeli OF zostanie wydany to razem z nim dam nowy FACE/HAIR...więc cierpliwosci.

Macie może jakieś pomysły,sugestie,wskazówki od siebie...? cool.gif
Roger
Będziesz robił jakieś drużyny z nowej 1 ligi? Czy tylko wszystkie z ekstraklasy?
Kempu
Mam propozycje, bo ja trochę nie w temacie, może najpierw porób wszystkie ligi i zespoły oprócz OE, i jak już skończysz, to się już może wyjaśni, kto w Extraklasie, a kto w 1, i wtedy zrobisz OE.
Jamnik
Jeżeli nie robisz OE to może jakieś ekipy z OE w Others ? Na przykład zamiast drużyn pokroju Kopenhagi zrób (L)egie albo Wisłe.

Pzdr smile.gif
arm
CYTAT(E 9 @ Aug 6 2008, 00:34) *
Jeżeli OF zostanie wydany to razem z nim dam nowy FACE/HAIR...więc cierpliwosci.

Macie może jakieś pomysły,sugestie,wskazówki od siebie...? cool.gif

Może zrobisz nowego mistrza Belgii Standard Liege?
pkar
CYTAT(Kempu @ Aug 6 2008, 11:02) *
Mam propozycje, bo ja trochę nie w temacie, może najpierw porób wszystkie ligi i zespoły oprócz OE, i jak już skończysz, to się już może wyjaśni, kto w Extraklasie, a kto w 1, i wtedy zrobisz OE.

Zajebisty pomysł nie ma co blink.gif

18 zespołów wiadomo jakie zrobić - 16 Ekstraklasy + Korona i Zagłębie. Nawet jak nie będzie 18 zespołowej ligi to zostaną dwaj nasilniejsi drugoligowcy... Myśleć ludzie, myśleć a nie posty nabijać...

Poza tym decyzja kto zagra w Ekstraklasie zapadnie dzisiaj...
Tomek775
Uaktualnia ktoś może OFa od E9...???
Jak tak to bardzo bym prosił o wstawienie...
E 9
CYTAT(Tomek775 @ Aug 6 2008, 11:26) *
Uaktualnia ktoś może OFa od E9...???
Jak tak to bardzo bym prosił o wstawienie...

Skad ty sie urwał? mellow.gif

Odnośnie "Ekstra"klasy:
W Other C mamy 18 zespołów. Jak już dzis wiadomo w Ekstraklasie mamy 16 drużyn. Zostają 2 miejsca. Zagłębie L. ma obecnie chyba najmnocniejszy skład w 1 lidze, więc oni bedą na pewno. Co do 2-ej ekipy to pewny nie jestem...W Kielcach trwa ostra wyprzedaż i może być u nich krucho...zastanawiam się nad Widzewem albo kimś innym.

arm:
Jeżeli Standard awansuje do CL, to oczywiście ich zrobie.

Quaresma:
Nosisz pingle cool.gif ? Na screenach widnieje sama OE, więc po co głupie pytanka czy będzie OE w Other C ;P ?

pzdR wink.gif

Zywy
Fajny OF się szykuje! A czy hair&face server który pod niego wydajesz jest obszerny? większy niż ten z OEP?
Kamlot
E9, a może jeszcze dodasz 6 teamów z I ligi, by można grać karierę tylko polskimi drużynami.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.