dikhet- W master League można se ustawić ligi jakie się chce i chyba nie ma problemu żeby sobie to ustawić. Ja w ML mam lige hiszpańską, angielską, włoską i zlepek z innych lig (francuska, holenderska, niemiecka, no i z others). Jeżeli zaczyna sie gre w 2 lidze i gra się ligą np hiszpańską to racja potem następuje małe przemieszanie bo w 2 lidze jest raczej zlepek słabych drużyn z różnych lig, ale tego sie nie da uniknąć, bo musiałbyś do każdej ligi po te 8 zespołów robić dodatkowych a to jest bezsens.
Po za tym mówiąc o realności ja wole jak już w ML dojde do ligi mistrzó mieć rózne zespoły a nie 8 hiszpańskich, 7 włoskich itd bo to też w zupełności nie przypomina ligi mistrzów. Dogodzić sie każdemu nie uda, ale wg mnie róznorodność jest ważniejsza, bo w każdym klubie z innego kraju znajdziesz różnych dobrych zawodników, lub potencjalne gwiazdy np Cska (jo, Love i wielu innych), kazdy mistrz kraju ma kogoś dobrego, spójrz nawet w naszej lidze GKS B. się wybił i od razu Matusiak poszedł do włoskiej ligi, w innych krajach jest podobnie.
A co z drugoligowcami jest?? Jak już za rok wejdą do 1 ligi to i tak wymienią 3/4 składu, więc szansa że tam jest jakiś dobry zawodnik jest bardzo nikła..... na prawde spójrz choćby na zawodników z drużyn tureckich, maja nie tylko najlepszych zawodników swojego kraju ale i świetnych zawodników, z brazylii i innych państw. Ja tam wole Maccabi hajfa niż Genoe i kolejny podrzędny klub włoski. Takim klubem sobie nawet z ciekawości zagram, a kto gra takimi Empoli, Livorno, Regginą?? to po co jeszcze dodawać do tego Napoli i Genoe??
ok niech bedzie. z tym dogadzanie racja sa gusta i gusciki. moge sie z Toba zgodzic przekonales mnie
A jednak zaloze sie ze nie jedna osoba by zagrala Sounthampton'em...Rand a Ty bedziesz gral klubami z Ameryk pln., pol. itd. ? :| I powiedzcie ze bedziecie grali tym Los Galaxy.. :/ Boavista tez by sie fajnie pogralo...Ale jak chcecie, grajcie sobie ze Steua....
Ronnie10, na pewno Ci narazie wystarczy

Widzisz ze do update wyniuchali juz tylko 8 talentow xD
E9, to dodaj Saganowskiego to zawodnikow nieprzyporzadkowanych.

Dzieki ;]
Pozdro
QUOTE(Brecz @ Apr 1 2007, 13:26:18) [snapback]135350[/snapback]
A jednak zaloze sie ze nie jedna osoba by zagrala Sounthampton'em...Rand a Ty bedziesz gral klubami z Ameryk pln., pol. itd. ? :| I powiedzcie ze bedziecie grali tym Los Galaxy.. :/ Boavista tez by sie fajnie pogralo...Ale jak chcecie, grajcie sobie ze Steua....
z tym Los Galaxy też się zgodzę, bo to wcale nie jest jakaś dobra drużyna. Co do drużyn z Ameryki Pd. to może dużo razy nie zagram, ale za to bedzie dużo ciekawych i dobrych zawodników do ML. Po za tym jak wczesniej pisałem najlepiej zrobic po prostu 4 najlepsze zespoły z Klubowych mistrzostw Świata i po krzyku. Tam na pewno jest dużo ciekawych i dobrych zawodników do ML. Po za tym warto samemu zrobić sobie takie KMŚ.
A ta Steaua nie jest taka zła

ja kiedyś z tego klubu kupiłem 2 zawodników do ML i świetnie się spisywali.
Tak w ogóle to najlepiej niech twórcy ofa wezmą pod uwagę co kto myśli ale sami zadecydują co zrobią. Jak zadecydują tak będzie :]
Ale się rozpisaliscie jak mnie nie było:
A więc:
-nie bedzie Southampton,Boavisty ani Genoi.PRedzej zrobie Macabi HAjfę,albo jakiś inny mniej znany egzotyczny klub.
-bedzie jeszcze 12 młodych nowych
-mlodziezowki
-face i hair juz kompletuje.
Jesli chcecie jakis malo znany klub to piszcie jego nazwe w poscie

a pomysli sie jesli duzo osob cos zechce.
A to dla zachęty:

kroczek
Apr 1 2007, 15:12
Zenit St Petersburg
tadzik_666
Apr 1 2007, 15:19
może jakiś japoński jak np.urawa red diamonds
to nie rob a z turcji jakie kluby beda?
-Spartak Moskwa (wiem że są jużdwa zespołu, ale te rosyjskie drużyny na prawde mają sporo dobrych i zdolnych graczy)
-Maccabi Hajfa
-Vfb Stutgart (wg mnie i tak to jest za mało niemieckich drużyn, 4 powinny być co najmniej)
-jakis klub z KMŚ może byc ten japoński
ciężko powiedzieć bo nie wiem co zostawiliście w others a co nie, ale uważam powinny byc przynajmniej:
2 kluby z Grecji (panathinaikos, Olimpiacos)
3 z Portugalii ( benfica, sporting, Porto)
3 z Turcji (galatasaray, Besiktas, fenerbahe)
Tez popieram zeby OE zastąpiła lige holenderską. Super rozwiązanie, szczególnie z przyspiewkami by sie dało super zrobic
QUOTE(seen @ Apr 1 2007, 18:27:43) [snapback]135422[/snapback]
Tez popieram zeby OE zastąpiła lige holenderską. Super rozwiązanie, szczególnie z przyspiewkami by sie dało super zrobic

No ale chyba jednak juz postanowili ze za bundeslige trudno pozostanie obejsc sie smakiem a of moze jest dobry ale nie wiem jak wy ale ja nie poswiece bundesligi nawet za OE za duzo druzyn tam jest dobrych i łatwo znalesc do nich twarze a 4 to za mało
szolpas
Apr 1 2007, 18:30
Kiedy wydacie tego Of'a i Face Servera?????
QUOTE(Rand @ Apr 1 2007, 15:05:22) [snapback]135398[/snapback]
-Spartak Moskwa (wiem że są jużdwa zespołu, ale te rosyjskie drużyny na prawde mają sporo dobrych i zdolnych graczy)
-Maccabi Hajfa
-Vfb Stutgart (wg mnie i tak to jest za mało niemieckich drużyn, 4 powinny być co najmniej)
-jakis klub z KMŚ może byc ten japoński
ciężko powiedzieć bo nie wiem co zostawiliście w others a co nie, ale uważam powinny byc przynajmniej:
2 kluby z Grecji (panathinaikos, Olimpiacos)
3 z Portugalii ( benfica, sporting, Porto)
3 z Turcji (galatasaray, Besiktas, fenerbahe)
Myślałem nad Panaithinaikos albo HAjfą

.A reszta oprócz Besictasu są ;D.POZDRO
PS:Wiec ktore zrobic?
Moze Spartak Moskwa ?

Widzialem ostatnio jakis mecz z ich udzialem i naprawde niezle grali.

A i Saganowski moim zdaniem szybciej biega
szolpas
Apr 1 2007, 19:59
koziolek
Apr 3 2007, 15:52
No panowie dajcie jakiś znak

. Kiedy będzie OF???????
the-bhoys
Apr 3 2007, 16:59
QUOTE(koziolek @ Apr 3 2007, 15:56:44) [snapback]135810[/snapback]
No panowie dajcie jakiś znak

. Kiedy będzie OF???????
Jak będzie to będzie

Trochę więcej cierpliwości panowie!
Dokładnie, troche cierpliwości! Teraz bedzie troche czasu to może wypuścimy co trzeba:)
OStatnio nie mam tak duzo czasu jak kiedys zeby robic caly dzien wiec moze troszq zrozumienia co?????
Dzis nie bylem w sql wiec troszq porobilem ale to na dzis koniec:
Ramon:

(jak widać uaktualnilem troszq stroj CSKA)
Sotiris Ninis

Manuel Fischer

Oceny????
QUOTE(..::BILAK::.. @ Apr 4 2007, 17:31:46) [snapback]136037[/snapback]
lol, ale to dopiero w przerwie leteniej, wiec jeszcze o tym poczekajmy

Ale musze przyznac ze w Pesie 6 Caraciollo dobrze gra

Staty nawet powyzej 80, jeden z lepszych strzelcow...Ale i dobrze, Matusiak pogra
koziolek
Apr 5 2007, 07:45
the-bhoys
Apr 5 2007, 08:37
Świetnie zapowiadający się OF

Już nie mogę doczekać się jego wydania z Faceserverem
QUOTE(the-bhoys @ Apr 5 2007, 07:41:24) [snapback]136214[/snapback]
Świetnie zapowiadający się OF

Już nie mogę doczekać się jego wydania z Faceserverem
Mogę dorobić Sosę,ponieważ po sezonie przejdzie do Bayernu a Vela już jest dawno zrobiony jak chcesz to dam screeny

PS:Móglbys rzucic binami do twarzy i włosów Veli????Z gory thx
A face servera mozna sie spodziewac we wtorek
Mam pytanie odnosnie OF-a
-czy zamiast ligi holenderskiej bedzie Bundesliga?
-czy w Other C bedzie OE?
EDIT
E_9 - Vela dla ciebie
Click!
koziolek
Apr 5 2007, 09:32
E9 trzymaj biny Veli. A może dacie najpierw OF a dopiero we wtorek faceservera???
http://rapidshare.com/files/24420767/Carlos_Vela.rar.html
QUOTE(Jimmy @ Apr 5 2007, 08:27:32) [snapback]136229[/snapback]
Mam pytanie odnosnie OF-a
-czy zamiast ligi holenderskiej bedzie Bundesliga?
-czy w Other C bedzie OE?
EDIT
E_9 - Vela dla ciebie
Click!-nie
-tak,w other C bedzie OE
koziolek OF bedzie razem z face i hair chyba ze szybciej skoncze.Pozdro
szolpas
Apr 6 2007, 18:46
QUOTE(szolpas @ Apr 6 2007, 17:50:55) [snapback]136809[/snapback]
Sam OF bedzie jutro a face i hair mam tak w polowie wiec do poniedzialku albo wtorku wydam

.POZDRo
PS:Piszczcie co moge dodac do tego of'a bo jutro zaczynam sobie ML i nic wiecej nie robie
szolpas
Apr 6 2007, 19:09
A czy będą tych czterech młodzików co dał koziołek?
(Sosa,Marcos,Gordon,Vela,Boumsong)
siwek0009
Apr 6 2007, 20:51
chocciaz nie robie tego patcha to moge cie zapewnic ze gorrdon będzie gdyż to jest pierwszy brammkarz szkocji a w pesie jset reprezentacja Szkocji wiec raczej będzie:)
mam nadzieje ze będzie sttutgart:) ze wogole bedzie bundesliga:)
a kiedy of Bobana z Bundesligą???
QUOTE(Rand @ Apr 6 2007, 22:08:35) [snapback]136897[/snapback]
a kiedy of Bobana z Bundesligą???
Wkrótce:)
Tzn samego ofa moge już jutro zapodać, tylko nie bedzie w nim reprezentacji u-21,
a face i hair server wydam razem z E9 poprostu zamiast OE przypisze mordy z Bundesligi.
QUOTE(szolpas @ Apr 6 2007, 18:13:29) [snapback]136830[/snapback]
A czy będą tych czterech młodzików co dał koziołek?
(Sosa,Marcos,Gordon,Vela,Boumsong)
Vela juz jest.Planuje takze dorobic Sose,poniewaz on po sezonie przejdzie do Bayernu.Pozdro
Nie nie będzie, po co zespół którym i tak nikt nie będzie grał.. poza tym szkoda nam czasu na robienie kolejnych zmian w Of'e, gdybyśmy mieli robić każdą drużyne którą chce jakiś urzytkownich forum to wiecznie robilibyśmy tego ofa.
QUOTE(BoBaN @ Apr 6 2007, 23:12:02) [snapback]136909[/snapback]
Nie nie będzie, po co zespół którym i tak nikt nie będzie grał(...)
To po co tam macabi haifa?????,albo inne spartaki moskwa jak nikt nimi nie będzie grał
Kowal11
Apr 6 2007, 22:25
Słuszna uwaga !!
QUOTE(Kowal11 @ Apr 6 2007, 21:29:49) [snapback]136911[/snapback]
Słuszna uwaga !!
A czy ja napisalem ze zrobie jakies nowe druzyny panowie???

NIe bedzie nic nowego a te Spartaki graja w Lidze Mistrzow itp.wiec sa
QUOTE(E 9 @ Apr 6 2007, 22:35:37) [snapback]136914[/snapback]
A czy ja napisalem ze zrobie jakies nowe druzyny panowie???

NIe bedzie nic nowego a te Spartaki graja w Lidze Mistrzow itp.wiec sa

popieram jak najbardziej :] Ja tam i tak wole Spartaki i inne. Piłka nożna to nie tylko zespoły z Angli, Włoch i Hiszpanii. Sa też inne dobre kluby w innych państwach
QUOTE(Rand @ Apr 6 2007, 21:50:08) [snapback]136916[/snapback]
popieram jak najbardziej :] Ja tam i tak wole Spartaki i inne. Piłka nożna to nie tylko zespoły z Angli, Włoch i Hiszpanii. Sa też inne dobre kluby w innych państwach

Masz racje wiec dlatego w update ukaze sie jakas mniej znana druzyna z mniejszego panstwa:np.Maccabi Hajfa ;].Jesli chcecie jakas mniej znana druzyne to piszcie jej nazwe,ale prosze was bez Zenitu,Genui i Southamptonu

.pozdro
dobrej nocki YO
Przemek23
Apr 6 2007, 23:30
QUOTE(koziolek @ Apr 5 2007, 07:49:31) [snapback]136202[/snapback]
Mógłbyś wrzucić tego facepaka na jakiś serwer.. ? (Tylko nie na rapid)

, z góry thanks
koziolek
Apr 7 2007, 07:10
ukaze sie jakas mniej znana druzyna z mniejszego panstwa
To zrób lige Burki nafaso,albo Etjopi
Nie bądź taki mądry! jak ci sie coś nie podoba to zachowaj to dla siebie, nikt nie potrzebuje twoich głupich tekstów! Nabijaczu postów!
QUOTE(Cesc @ Apr 7 2007, 07:08:02) [snapback]136942[/snapback]
To zrób lige Burki nafaso,albo Etjopi

Ty a gdzie ty sie uczysz???
"Burki nafaso"

.Nie wiem moze to ja jestem tepy ale się pisze Burkina Faso

.A z Etjopia tez wyjechales

Jesli ci sie nie podoba to co robimy z Bobanem to nie musisz sciagac i oceniac glupimi postami.
A jak bede chcial to zrobie MAdagaskar i ktos mi zabroni??Bez odbioru Koniec tematu nie ma co smiecic.Pozdro
MA ktos jakies propozycje?
Nabijaczu postów!
mam w dupie ile postów będe miał , a tobie chyba na tym zalezy:D:D co nagrode dostaniesz za 100000postów??
leszczu zobacz sobie ile juz czasu jestem na forum! nie nabijam postów, bo nie pisze bezsensownych rzeczy typu burki nafaso;/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.