Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
zgredzik90
Mam wielką prosbe moge Prosic o plik z herbami ponieważ mam Orange Patch 4 i są niektore herby nieaktualne Prosze
unikat
No to wrzuć takie Uni smile.gif
zgredzik90
JEDNAK PROSZĘ ABY KTOŚ MI WRZUCIŁ NA FILEFRONT PLIK o-text ten 400mb BEde strasznie wdzieczny prosze

BARDZO PROSZE ZUPLALDUJCIE MI TEN PLIK PROSZE
Kamilbialego
ma ktoś aktualkę po patcha 4.0 z twarzami, strojami i aktualnymi składami na ten sezon? proszę o wstawkę.
Jamnik
A czy to temat o patchu 4.0 ? Czy jest to temat Option File by E9 ?
warson
a ja Mam Takie pytanie ma Zainstalowany patch OE v 4.0 Wrzuciłem Option File E9 i wszystko mam elegancko stroje, polska ekstraklase ale gdy wyświetlają sie nazwiska graczy to sa Dalej Jakies dziwne nie ma np lecha Pozna, czy legi iw ogole wszystki nazwiska z innych druzyn dlaczego??

E 9
CYTAT(warson @ Nov 10 2008, 23:18) *
a ja Mam Takie pytanie ma Zainstalowany patch OE v 4.0 Wrzuciłem Option File E9 i wszystko mam elegancko stroje, polska ekstraklase ale gdy wyświetlają sie nazwiska graczy to sa Dalej Jakies dziwne nie ma np lecha Pozna, czy legi iw ogole wszystki nazwiska z innych druzyn dlaczego??

Nie możesz mieć mego OFa i Patcha 4.0 ... tam OE jest w miejscu Holenderskiej i dlatego np. masz skład Heerenven ode mnie z OFa a nazwy klubów z Patcha.
Musisz mieć Ofa na czysto zainstalowanego wink.gif bo pewne elementy nie będą Ci się zgrywały...

pzdR
unikat
Ej ma ktoś może z was paczkę korków z mapem.
artysta germanista
CYTAT(E 9 @ Nov 10 2008, 23:29) *
Nie możesz mieć mego OFa i Patcha 4.0 ... tam OE jest w miejscu Holenderskiej i dlatego np. masz skład Heerenven ode mnie z OFa a nazwy klubów z Patcha.
Musisz mieć Ofa na czysto zainstalowanego wink.gif bo pewne elementy nie będą Ci się zgrywały...

pzdR

ja tak kiedyś miałem z twoim ofem. Zamieniłem map w kitsach tylko że miałem polskie przyśpiewki na meczach drużyn holenderskich, ale dało się przeżyc. Teraz sobie zagram na czyściutkm ofie z małym tuningiem domowym xD
rieux
Ema.Czy reszta użytkowników OFa E9 ma podobny problem co ja. Mianowicie chodzi o loga Regginy i Chievo. Reggina ma logo Livorno a Chievo Regginy. Ofa instalowałem na czystego pesa, potem wgrałem głupoty w stylu hair, face, gały, buty, kitsy. Ogólnie Of kosmos ale nie wiem czy tylko ja tak mam??
E 9
CYTAT(rieux @ Nov 11 2008, 17:38) *
Ema.Czy reszta użytkowników OFa E9 ma podobny problem co ja. Mianowicie chodzi o loga Regginy i Chievo. Reggina ma logo Livorno a Chievo Regginy. Ofa instalowałem na czystego pesa, potem wgrałem głupoty w stylu hair, face, gały, buty, kitsy. Ogólnie Of kosmos ale nie wiem czy tylko ja tak mam??

To w sumie mój mały błąd...Za pewne nie tylko ty tak masz. Musisz w GGS zamienić miejscami te loga...

Jamnik dawałem ci te 2pliki w których jest już to zrobione, wiec jeżeli bedziesz u mnie w temacie to udostępnij tutaj ten link, bo w sumie nie każdy bd wiedział ocb.

pzdR
Jamnik
CYTAT(E 9 @ Nov 11 2008, 18:12) *
To w sumie mój mały błąd...Za pewne nie tylko ty tak masz. Musisz w GGS zamienić miejscami te loga...

Jamnik dawałem ci te 2pliki w których jest już to zrobione, wiec jeżeli bedziesz u mnie w temacie to udostępnij tutaj ten link, bo w sumie nie każdy bd wiedział ocb.

pzdR

No problemo amigo smile.gif Musicie te pliki wrzucić do O_text za pomocą GGS (Game Graphic Studio). Już tłuamcze jak gdyby ktoś nie wiedział:

1. Otwieracie GGS
2. File -> Open
3. Znajdujecie O_text (domyślnie: C:/Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 6/dat)
4. Program zapyta czy otworzyć 9806 plików (wybieracie "YES")
5. Na liście pojawią się wam takie jakby foldery (0 - 100, 101 - 200 itd)
6. Znajdujecie folder "501 - 600" po czym klikacie na "+" przy nazwie
7. Folder sie rozwija na poszczególne pliki (unknow_005001, unknow_00502 itd)
8. Wynajdujecie pliki "unknow_00535" i "unknow_536" z rozszerzeniem .flg
9. Kilkacie na każdy z plików PPM (prawym przyciskiem myszki) i wybieracie opcję "Import a file over this one"
10. Wyskoczy wam okienko w którym musicie wskazać te pliki które wam wrzuce (lecz najpierw zapiszcie sobie pliki które macie pierwotnie - w razie czego)
11. Po wrzuceniu tych plików powinno być dobrze (zapisywać nie trzeba, bo zapisuje sie automatycznie)
12. Jakby coś nie było zrozumiałe (starałem sie pisać w miare prosto) to walić na GG lub PW

PLIKI: Download Here!
dammo
Zły herb ma też ado den haag. Czy ktoś może wrzucić ofa z już poprawionymi herbami.? Bym był bardzo wdzięczny.
zgredzik90
Bardzo Proszę o plik 0_text
zwylkly z gry podstawowy na filefrona wiem ze to waarzy 450mb ale bardzo proszę
Jamnik
Po co Ci O_text ? Przecież każdy kto ma PESa ma swój - nie ma specjalnego O_text pod OF od E9 dry.gif

A żeby herby dobrze chodziły to musisz pliki podmienić odpowiednie (bo zapewne o to Ci chodzi)
unikat
Ale on ma chyba Patch 4.0 czy coś takiego biggrin.gif Ej dlaczego jak w kitserverze chce piłki zmieniać to tak wolno i naciskam 5 razy E i dopiero na inną gałe wskakuje tak samo jest jak F1 naciskam.
zgredzik90
Juz wszysyko dziala elegancko
tylko lipa Jak bys tak przyspiewki zrobil pod tego of to by bylo cud
unikat
Ej co jest z tymi drużynami Classic i z tym Kitserverem
E 9
CYTAT(Rzepa7 @ Nov 12 2008, 16:23) *
Ej co jest z tymi drużynami Classic i z tym Kitserverem

Drużyn classic nie ruszałem wiec ocb?Nawet przeciez ich nie wykupiłem... ;P
czubinho
a da sie zrobic tak zaby anulowac te druzyny klasyczne??
E 9
CYTAT(czubinho @ Nov 12 2008, 17:01) *
a da sie zrobic tak zaby anulowac te druzyny klasyczne??

Nie pamietam dokładnie ale coś sie dało w PES Fanie, chyba blokowac wszystko ze Sklepiku i zmieniać ilość punków. Nie jestem pewien, wiec jeżeli ktoś bardziej kumaty w tym punkcie wie niech napisze wink.gif
dammo
Czy ktoś ma tego ofa z dobrymi herbami regginy, ado den haag i chievo? Nie potrafię zmienić ich sposobem który podał jamnik.
unikat
Wiem że w Classicu którymś jest Quaresma biggrin.gif Ej jak kupić Kube Błaszczykowskiego??
Jamnik
CYTAT(dammo @ Nov 12 2008, 18:51) *
Czy ktoś ma tego ofa z dobrymi herbami regginy, ado den haag i chievo? Nie potrafię zmienić ich sposobem który podał jamnik.

Napisz czego konkretnie nie rozumiesz huh.gif
dammo
Zrobiłem wszystko według instrukcji ale po włączeniu gry nic się nie zmieniło
unikat
Ej jak kupić Błaszczykowskiego albo gdzie on jest bo chce go dać do reprezentacji Polski bo go zabrakło nie wiem czemu biggrin.gif

PS.Macie może link do komentatora Szpakowskiego biggrin.gif
E 9
CYTAT(Rzepa7 @ Nov 12 2008, 20:24) *
Ej jak kupić Błaszczykowskiego albo gdzie on jest bo chce go dać do reprezentacji Polski bo go zabrakło nie wiem czemu biggrin.gif

PS.Macie może link do komentatora Szpakowskiego biggrin.gif

Co ty pieprzysz?? ohmy.gif Przecież Kuba jest w kadrze!
CzApA
mi też nie pomogło... jak wczytuje 0.text i mam te pliki w folderze 501-600 i nie mam tam takich plików, które trzeba znaleźć (8. Wynajdujecie pliki "unknow_00535" i "unknow_536" z rozszerzeniem .flg). Mam tylko pliki np. unnamed_od 501 do 600 z rozszerzeniem bin , a nie mam żadnych plików z rozszerzeniem flg
Tomi84
świetna robota, zajebisty OF. Dzięki.
Twelvii
Witam wszystki nie wiem czy to tylko u mnie czy inni tez maja tak ze druzyny Angielskiej ligi maja Koszylki np.West Bromwich ma koszulki Birningham a Stoke City ma koszulki Derby.Tyle jak na razie znalazlem u siebie,moze to moj blad ale jak cos to zobaczcie u was oki czekam na odpowiedz.
Ps.Ktisa sciagalem z poprzednich postow.
E 9
To nie wina OF'a, tylko kitsów w twoim kitserverze. Map mozliwe ze masz wporzadku ale np. pod numerem Stoke przykładowo mozesz miec folder Derby Country.... Popraw to i bedzie ok wink.gif
unikat
Dlaczego mi tak dziwnie kitserver chodzi przy tym ofie ?? sleep.gif
Jamnik
CYTAT(CzApA @ Nov 12 2008, 22:03) *
mi też nie pomogło... jak wczytuje 0.text i mam te pliki w folderze 501-600 i nie mam tam takich plików, które trzeba znaleźć (8. Wynajdujecie pliki "unknow_00535" i "unknow_536" z rozszerzeniem .flg). Mam tylko pliki np. unnamed_od 501 do 600 z rozszerzeniem bin , a nie mam żadnych plików z rozszerzeniem flg

Na wszelkie problemy odpowiadam w TYM temacie.
Windziak
Jakie sloty odpowiadają za przyśpiewki z others C wg tego ofa i czy przyśpiewki z OE 4.0 mogą współgrać z tym ofem??? w zasadzie to pytanie znajomego a nie moje tongue.gif
Jacmen
Nie mają prawa działać mają przypisane zupełnie inne sloty w exe ;d
djclanv1r00z
E9 odpowiesz mi na te moje spostrzerzenia z poprzedniego mego posta w twym temacie bo widze wszyscy zlali ten problem :/

podro cool.gif
E 9
CYTAT(djclanv1r00z @ Nov 16 2008, 16:20) *
E9 odpowiesz mi na te moje spostrzerzenia z poprzedniego mego posta w twym temacie bo widze wszyscy zlali ten problem :/

podro cool.gif

Chodzi o tego posta?:
CYTAT
chyba jedyne co mnie razi i teraz to dojrzałem to w Classic Team England i w innych klasycznych są jacyś piłkarze którzy mają zajebiste staty (np bramkarz o nazwisku "Rybka" GK Skill ma 97 a jego zmiennik P. Ribeiro ma 95 :/) nie wiem czy to jest spowodowane :/ może jakimś małym niedopatrzeniem czy coś

pozdro

Jeżeli tak to powiem Ci tyle, że klasycznych ekip nie ruszałem i dlatego mogą tam się znaleźć błędy. Dlatego własnie te "Klasiki" nie zostały wykupione wink.gif z PES Shopu.

pzdR wink.gif
unikat
Ale bez classiców da rade wink.gif

Ps. Wiecie czy będzie Szapkowski do pesa 6 z fify 09 ??
djclanv1r00z
CYTAT(E 9 @ Nov 16 2008, 16:27) *
Chodzi o tego posta?:

Jeżeli tak to powiem Ci tyle, że klasycznych ekip nie ruszałem i dlatego mogą tam się znaleźć błędy. Dlatego własnie te "Klasiki" nie zostały wykupione wink.gif z PES Shopu.

pzdR wink.gif

a dzięx za odpowiedź smile.gif nie włanczam klasycznych do grania więc dobrze że nie wykupione to jest smile.gif

pozdro cool.gif
unikat
Ej E9 mam prośbę jak masz Pes Editor to wysłał byś mi bo mi wyskakuje błąd że nie mam "javaw" pliku czy tam nie można odnaleźć ;/
Orange_91
CYTAT(Rzepa7 @ Nov 19 2008, 16:03) *
Ej E9 mam prośbę jak masz Pes Editor to wysłał byś mi bo mi wyskakuje błąd że nie mam "javaw" pliku czy tam nie można odnaleźć ;/

Po prostu ściągnij Jave i będzie po problemie.
Hyoga
ze tak odrywajac od tematu.. bedzie ekstraklasa patch 5.0 ?
unikat
CYTAT(Hyoga @ Nov 20 2008, 12:58) *
ze tak odrywajac od tematu.. bedzie ekstraklasa patch 5.0 ?

Tak !
Hyoga
a co ty taki pewny siebie? juz dawno nie mowili o tym patchu...
CYTAT(Rzepa7 @ Nov 20 2008, 14:32) *
Tak !
manio3
3 dni temu T-MAC pisał, że będzie jak ukończą
to jest dawno ??
Orange_91
Nie śmiećcie E9 tematu pytaniami o EP v5.0. Było powiedziane, że patch wyjdzie i wystarczy poszukać na forum. Wracamy do dyskusji na temat ofa E9, autor każdego kolejnego postu na temat EP v5.0 w tym temacie zostanie odpowiednio ukarany.
MaKu23
E9, mógłbyś wrzucić swój folder 'boots'?
E 9
CYTAT(MaKu23 @ Nov 20 2008, 18:45) *
E9, mógłbyś wrzucić swój folder 'boots'?

Jak skoncze to postaram się wrzucic rolleyes.gif
MaGik_TSW
mozecie mi zapodac tego of'a . bo link wygasl chyba bo wyskakuje mi sorry cos tam tongue.gif

z gory dzienx . pozdro !
E 9
CYTAT(MaGik_TSW @ Nov 21 2008, 23:29) *
mozecie mi zapodac tego of'a . bo link wygasl chyba bo wyskakuje mi sorry cos tam tongue.gif

z gory dzienx . pozdro !

Jak wygasł jak nie wygasł tongue.gif , który link sprawdzałeś. Na 100 albo 101 stronie masz działające linki do najnowszej wersji wink.gif.

pzdR
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.