Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
E 9
CYTAT(malec @ Aug 30 2008, 00:48) *
a beda tam takie druzyny jak ??
besiktas, CSKA, FC Dynamo Kyiv, Fenerbahçe SK, Feyenoord Rotterdam, Galatasaray SK, Panathinaikos FC, olimpiakos,
PSV Eindhoven, RSC Anderlechtm, Shakhtar Donezk, Spartak Moskva, Steaua Bucuresti, Zenit St. Petersburg

Wypuszczenie OFa nie jest przesądzone wiec moge ci jedynie napisać czy są a nie czy bedą...W grze jest Eredivisie, wiec holenderskie ekipy będa. CSKA,FC Dynamo Kijów,Fenerbahce,Galatasaray,Olimpiacos,Anderlecht,Szachtar,Steaua i Zenit są. Besictasu i Spartaka M. nie ma nawet w planach...nad Panathinaikosem jeszcze można pomyśleć.

A tak po za tym czytaj trochę temat...listę drużyn z Other i Ligi, jakie są w OFie podawałem na poprzedniej stronie...więc OGAR na nastepny raz closedeyes.gif wink.gif
jejor
Co tak tu ucichło:/ e9 bd ten of czy nie? bo nie wiadomo czy jest sens czekania na niego
MaTi10
Ja myślę że będzie bo Bartunia robi smile.gif pewnie i czekać więc zostaje.
E 9
Ooo dawno tu nie byłem i widze, że zainteresowanie OFem ogromne ... closedeyes.gif No nic ;P , takie czasy...

PS:Upss,sorry jedną osobę zainteresowała cisza wink.gif dzięki

;*
warson
Ja tez czekam ale gdzies przeczytałem ze nie robisz ofa wiec zamilklem biggrin.gif
pkar
CYTAT(E 9 @ Sep 15 2008, 23:18) *
Ooo dawno tu nie byłem i widze, że zainteresowanie OFem ogromne ... closedeyes.gif No nic ;P , takie czasy...

PS:Upss,sorry jedną osobę zainteresowała cisza wink.gif dzięki

;*

To będzie w końcu ten OF czy nie? tongue.gif Myślałem że sobie dałeś siana... Ja tam czekam, pograłbym sobie OE w końcu wink.gif
E 9
Tajemnica rządowa biggrin.gif

...

a tak na poważnie to powinien być, wszystko jest na dobrej drodze wink.gif . W 100% gwarancji nie daję, ale jak już wyjdzie to gwarantuje wam, że bd to najlepsza wersja i nikogo z was nie zawiedzie wink.gif

pzdR

PS: I proszę piszcie swoje jakieś wskazóweczki,pomysłu itd. itd. smile.gif Naprawdę to pomaga. rolleyes.gif
arm
Może Honduras w miejsce Trynidadu i Tobago?
E 9
Już dawno o tym myślałem...ogólnie good idea, ale staty mam obecnie jedynie tak dla 8 grajków...jeżeli posiadasz to możesz mi podeslać na prv...

pomysły MILE WIDZIANE!
Sikor
CYTAT(E 9 @ Sep 18 2008, 13:58) *
Już dawno o tym myślałem...ogólnie good idea, ale staty mam obecnie jedynie tak dla 8 grajków...jeżeli posiadasz to możesz mi podeslać na prv...

pomysły MILE WIDZIANE!

Lobodzinskiemu drybling koniecznie na 80 tongue.gif
Kempu
Czekam na dobrze zrobione staty po EURO, i aktualny skład FC Liverpool'u:P
unikat
Może zamiast tych 3 klubów ostatnich Legia,Wisła,Motor Lublin biggrin.gif
Ale na prawdę przydadzą się w tym ofie ze 3 Polskie kluby:D

Można usunąć Łotwę i takie inne słabsze drużyny ;]
Dodać zamiast classic drużyn U-23 biggrin.gif albo młodszych
MaTi10
Poczytaj temat a nie farmazony piszesz Motoru nie będzie akurat w tym OFie i Ekstraklasa napewno jest.Motor u mnie będzie tongue.gif
unikat
Znany termin zakończenia prac i na czym stoisz biggrin.gif
E 9
Mała burza przed "tornadem"...

CIERPLIWOŚCI!! ;*
szejk
Super sie zapowiada! Trzeba tylko cierpliwie poczekac.
A giovinco to napastik? Bo myślałem ze ofensywny pomocnik.
E 9
CYTAT(szejk @ Sep 29 2008, 19:38) *
Super sie zapowiada! Trzeba tylko cierpliwie poczekac.
A giovinco to napastik? Bo myślałem ze ofensywny pomocnik.

Ta, on najczęsciej gra "podczepionego elektrona" wink.gif więc SS jako pierwsze dla niego.

PS:Widzę zainteresowanie MEGA...Źle się zapowiada ojj ŹLE! ;]
Tomi84
Fajnie się zapowiada smile.gif
Tomak
CYTAT(E 9 @ Sep 29 2008, 21:48) *
Widzę zainteresowanie MEGA...Źle się zapowiada ojj ŹLE! ;]

Nie pitol, ja do tej pory gram na Twoim OFie i dołączonymi do niego mordami i włosami, więc źle być nie może. ( ;

Roger
Tomak ma racje smile.gif ja też cały czas pykam na twoim Ofie i jest ekstra, juz czekam kiedy wydasz update, daj jakies screeny z Ekstraklasy tongue.gif
E 9
Hee z tym źle chodziło o to, że te "ogromne" zainteresowanie może się źle skończyć ; D

Tomak:
Dzięki, mam nadzieję, że tym razem zaskoczę Cię jeszcze bardziej i grać będziesz dalej wink.gif

Roger:
Screeny z Ekstraklasy postaram się dać jutro, ale nie obiecuję...w środę już na pewno wink.gif

pzdR rolleyes.gif
d-wade
CYTAT(E 9 @ Sep 29 2008, 22:42) *
Hee z tym źle chodziło o to, że te "ogromne" zainteresowanie może się źle skończyć ; D

Tomak:
Dzięki, mam nadzieję, że tym razem zaskoczę Cię jeszcze bardziej i grać będziesz dalej wink.gif

Roger:
Screeny z Ekstraklasy postaram się dać jutro, ale nie obiecuję...w środę już na pewno wink.gif

pzdR rolleyes.gif

Nie marudź tylko rób. Czekam na twojego Ofa od czerwca a ty straszysz że go nie będzie?! Nie ładnie xd Pozdro.
jejor
E9 ale mi zrobiles smaka:] tymi screenami wrzucaj nastepne.Ile masz zrobionego ofa w %???
perONE
OF zapowiada się zajebiśćie wink.gif
Jacmen
Of zapowiada się po prostu rewelacyjnie, mógłbyś pokazać screeny Widzewiaków wink.gif
E 9
Mała dawka screenów z Ekstraklasy:

jeżeli macie sugestie i dane na temat mniej znanych piłkarzy z Ekstraklasy, tzn. chodzi dokladnie o pomoc przy statach dla niektórych z nich. Wszystko zamieszczajcie w temacie wink.gif

pzdR
Tomi84
Elegancka robota. Świetny OF się zapowiada.
Roger
Prezentuje się znakomicie smile.gif , mam takie pytanie czy dodałeś jeszcze jakieś druzyny z nowej 1 ligi?
E 9
CYTAT(Roger @ Sep 30 2008, 20:38) *
Prezentuje się znakomicie smile.gif , mam takie pytanie czy dodałeś jeszcze jakieś druzyny z nowej 1 ligi?

Other C liczy 18 zespołów...więc 16 z Ekstraklasy + 2 z 1ligi. Miejsca te przypadły Widzewowi i Zagłębiu Lubin wink.gif

pzdR
siwers99
w chelsea brakuje takiego gracza jak Mancienne
djclanv1r00z
no super to wygląda biggrin.gif ale jak byś mógł to porób polskie znaki w nazwiskach Polaków smile.gif

pozdro cool.gif
unikat
No to teraz zostaje czekać biggrin.gif
E 9
CYTAT(sivus09 @ Sep 30 2008, 21:57) *
w chelsea brakuje takiego gracza jak Mancienne

A skąd to możesz wiedzieć ohmy.gif ohmy.gif ?Przecież na screenie nie ma prezentowanej obrony Chelsea O_o . Jasnowidz czy jaki hoI ?? ;D

pzdR
Sikor
Wreszcie jakis OF z dobrymi statami Polaków happy.gif
Tomek775
E9 w ilu procentach zrobiłeś tego OFa???
Kiedy data premiery bo już sie doczekać nie moge OFa i chciałbym sobie pograć...albo wstaw wersję próbną OFa tego co do tej pory zrobiłeś...
amirkhattab
Praktycznie zaden nowy of, jaki znalazlem w necie, nie ma prawidlowego skladu Valencii CF, mam tu na myśli przede wszystkim bramkarzy, przeważnie jest tylko timo, a brakuje renana i guaity, mam nadzieje, że w Twoim beda wszyscy trzej:). Powodzenia i milej pracy
E 9
Nie masz się o co martwić wink.gif :

pzdR
qazwsx
Czekam na Twój of bo prawdopodobnie kolejny rok zostaje przy PES6 biggrin.gif
Mam dwa pytanka:
1. Wypuścisz OF'a razem z Uni, Faceserverem i Hairserverem ? Sorki jeśli ktoś o to pytał ale nie nie znalazłem odpowiedzi.
2. Jak będzie z tą zamianą Stuttgartu na Borussia Dortmund lub Wolfsburg? Bo coś o tym ucichło...
unikat
No mógłbyś dać od razu z dopasowanym Folderem GDB
Tomek775
Kiedy wyjdzie wogóle ten OF...bo już październik a tu OFa nie ma a bardzo chciałbym sobie na nim pograć...
Daj chociaż to co ddo tej pory zrobiłeś...Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI
Roger
Wszyscy się niecierpliwią tongue.gif a tak pozatym, co ci jeszcze zostało do ukończenia? smile.gif
E 9
CYTAT(Tomek775 @ Oct 4 2008, 14:12) *
Kiedy wyjdzie wogóle ten OF...bo już październik a tu OFa nie ma a bardzo chciałbym sobie na nim pograć...
Daj chociaż to co ddo tej pory zrobiłeś...Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI

Wypij meliskę i będzie ok, uwierz mi wink.gif Ja z tego kasy nie mam, że muszę gonić z czasem.

Chłopaki co do waszych pytań:
1.Face/Hair będzie jak zwykle wink.gif. Uni raczej nie wypuszczam.Dlaczego?Słaby upload to raz,nie mam pełnego uni na nowy sezon.
2.Jak narazie sprawa Stuttgartu stoi w miejscu. Jeżeli znajdę czas, postaram zamienić ten zespół na któryś z w.w. dwójki wink.gif.

Do ukończenia została Ligue1 oraz poprawki do Ekstraklasy. Na tej lidze zależy mi bardzo, dlatego picować ją będę jeszcze troche czasu wink.gif

Tak jak prosiłem wyżej:
CIERPLIWOŚCI ;*
szejk
Mysle ze fajnie by bylo gdybys wzial sobie do pomocy ze 2 osoby które pomogły by w pracach na fajsami i kitsami. A sam bedziesz mial wiecej czasu do pracy nad ofem. PES 6 rzadzi!
arm
Świetna robota, trzymasz poziom!
Co postanowiłeś z moją propozycją zrobienia Hondurasu, bo niestety w statsach dla graczy tej repry pomóc Ci nie mogłem...
MaTi10
Z tego co wiem to E9 miał staty ledwie dla kilku grajków chyba dla dyszki jak się nie mylę wink.gif
unikat
Ej Uni możesz wypuścić jak zbierzesz wszystkie stroje i dodasz map do swojego Ofa i git będzie smile.gif
Teraz zostaje czekać aż skończysz biggrin.gif
Zolo
Mi zalezy najbardziej na Ekstraklasie bo chce pograc kochana Jaga a mam duze cisnienie zeby pograc nowymi skladami happy.gif E9 mam do Ciebie goraca prosbe. Jak skonczysz Ekstraklase to wrzuc OFa nawet bez Ligue 1, bo jestem pewien ze liga polska bedzie na tip top.

Pzdr

qazwsx
Uni zawsze idzie skompletować samemu smile.gif Co do Stuttgartu to liczę na jakieś ruchy bo nie uśmiecha mi się brak BVB lub Wolfsburga na rzecz ekipy z południa Niemiec wink.gif Aczkolwiek podobnie jak Uni - zawsze idzie skonfigurować OF'a na swoje potrzeby.
Pzdr ;*
mrowa196
E9 jeśli potrzebujesz pomocy wal jak w dym. Numer gg pisze w profilu jak coś potrzebujesz to pisz nawet jak będę niedostępny.
E 9
A więc panowie na pomoc już trochę za późno, chociaż w sumie...po wydaniu face/hair servera ktoś kumaty mógłby się zająć segregacją twarzy i włosów(bez dodawania nowych!). Chodzi mi o porobienie podziału na Ligi/Klubu/ wiadomo ocb? Jeśli jest taka osoba, prosze o kontakt wink.gif

pzdR
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.