Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
Arcz
Dostane screeny naszych orłów?
arm
Nie wiem czy go robiłeś, jeśli nie to proszę zrób go tzn. napastnik z Primavery Milanu dołączony jakiś czas temu do kadry 1-szego zespołu i ostatnio zgłoszony przez Milan do Ligi Mistrzów...

Alberto Paloschi, ma 18 lat, ok.180 cm, gra z numerem 43, a wygląda tak:

GooFy
Dodaj Może Boaviste Porto Do Ofa biggrin.gif i Lokomotiv moskwe... No jak tak bardzo mówimy o teamach ,,Średnich" xD to zdałby się też L.A Galaxy albo Chicago Fire xD Albo Parę z Polski np Legia, Zagłębie, Wisła... Jakby co mogę pomóc xD tongue.gif
E 9
Cytat(GoooooFy @ Feb 9 2008, 18:40:55) *
Dodaj Może Boaviste Porto Do Ofa biggrin.gif i Lokomotiv moskwe... No jak tak bardzo mówimy o teamach ,,Średnich" xD to zdałby się też L.A Galaxy albo Chicago Fire xD Albo Parę z Polski np Legia, Zagłębie, Wisła... Jakby co mogę pomóc xD tongue.gif

L.A Galaxy już jest od 2 wersji smile.gif
W Of'ie jest OE...wiec wszystkie z Polski już są ;P
A co dodam...to jeszcze nie wiem :] .. na koniec zostawian to cuś ;P

arm... Dodam go wink.gif
GooFy
Masz u mnie w temacie z logosami Herby te co chciałeś nie HD tongue.gif
thierry14
Luke Freeman, Arsenal, 15 lat, 175cm wzrostu, a numeru nie znam. On gra w Arsenal u-18 ale mógłbyś go dodać ? biggrin.gif

E 9
Cytat(thierry14 @ Feb 9 2008, 19:41:06) *
Luke Freeman, Arsenal, 15 lat, 175cm wzrostu, a numeru nie znam. On gra w Arsenal u-18 ale mógłbyś go dodać ? biggrin.gif

Screeny Kadry:

Co do tego juniora:
Zobacze co da sie zrobic wink.gif dziś coś może wskuram ;]
Jacmen
Możesz wstawić screeny Bufona, Cecha, Casillasa i Dudka ?
E 9
Cytat(jacmen @ Feb 9 2008, 20:06:48) *
Możesz wstawić screeny Bufona, Cecha, Casillasa i Dudka ?

Postaram to zrobić wieczorem rolleyes.gif bo teraz kończe Serie A....

Co do tego chłopaka z Milanu to udało mi się go zrobić.Widzialem parę filmów, z tego co wiem strzelił już 2 bramki w drużynie seniorów i udało mi się jakoś zrobić mu staty.
Gorzej jest z tym młodym z Arsenalu ... żadnych informacji o jego umiejętnościach itp. itd... szukamy dalej wink.gif
perONE
juz nie moge sie doczekac tongue.gif
Arcz
Dzieki za screeny i tez juz czekam z niecierpliwoscia xD
Kempu
Jakbyś miał czas to wrzuć OE.
E 9
Cytat(Kempu @ Feb 9 2008, 21:31:23) *
Jakbyś miał czas to wrzuć OE.

NIe robiłem jeszcze OE, ponieważ okienko w Polsce trwa do konca lutego dlatego czekam z tym do końca, żeby jak najwięcej transferow było gotowych...jak zrobie to screeny na pewno bd wink.gif

Kolejne 3 repry gotowe: Szwajcaria,Ghana,Egipt(tutaj podziękowania dla koziolka, ktory mi wszycho wytlumaczyl ) ;]
take_me_bite_me
jest jakiś link z którego mógłbym zassać face i hair do kitservera, do wcześniejszego Option File'a ? bo ten który jest na pol-evo nie działa tak jak cała strona i troszkę lipa, bo podajecie nowe linki tylko z czystym OF...

help ! sad.gif
E 9
Cytat(take_me_bite_me @ Feb 9 2008, 22:22:05) *
jest jakiś link z którego mógłbym zassać face i hair do kitservera, do wcześniejszego Option File'a ? bo ten który jest na pol-evo nie działa tak jak cała strona i troszkę lipa, bo podajecie nowe linki tylko z czystym OF...

help ! sad.gif

Nowy face/hair bd razem z OF'em wiec poczekaj cierpliwie...Postaram się również wydać bootserver'a którego od jakiegoś czasu kompletuje.. rolleyes.gif
Arcz
http://www.devilpage.pl/index/news/komenta...wzmacnia_united niestety nic wiecej o nim narazie nie znalazłem...
Rossinho
Dorzucam pomysł: może by tak umieścić Club Americę Mexico City??
Arcz
Akurat przed meczem Liverpool'u z Cheslea leciał milan i ten paloschi strzelil chyba bramke i ma dluzsze wlosy niz na tym zdjeciu xD
Damian.
E9 , Egipt robisz za Arabię Saudyjską?
Masz już pełną listę teamów w others A ?biggrin.gif
Pozdr
Orange_91
Cytat(Damianinho @ Feb 10 2008, 18:48:28) *
E9 , Egipt robisz za Arabię Saudyjską?
Masz już pełną listę teamów w others A ?biggrin.gif
Pozdr

Arabia Saudyjska jest w drużynach azjatyckich a Egipt to Afryka więc wydaje mi się, że tak nie robi. Pewnie podmienia jakąś drużynę afrykańska np: Togo bo jest słabe.
Damian.
Cytat(Orange_91 @ Feb 10 2008, 18:51:22) *
Arabia Saudyjska jest w drużynach azjatyckich a Egipt to Afryka więc wydaje mi się, że tak nie robi. Pewnie podmienia jakąś drużynę afrykańska np: Togo bo jest słabe.

Haha ;D Może i tak:) Pewnie Togo albo Angola:)

Pozdr xD
E 9
Za Togo smile.gif zrobiłem.

Nie mam jeszcze pełnej listy druzyn w Other ... narazie kończe Serie A a potem pomyślimy nad Other League...

pzdR wink.gif
qazwsx
Cytat(Arcz @ Feb 11 2008, 11:31:56) *

Jeśli transfer będzie obowiązywał dopiero od lipca to po co robić ten transfer? Przecież i tak będą nowe ofy na jesień 2008 wink.gif
Arcz
W sumie racja ale skoro juz wiadomo ze przeprowadza te transfery to jest wiele osob ktore uwielbia grac mlodymi gwiazdami
Kempu
To sobie ktoś sam zrobi jak mu tak śpieszno do gry! A w oficjalnej wersji nie będzie,.!
GooFy
Dodaj nowe logo LA Galaxy biggrin.gif
E 9
Cytat(GoooooFy @ Feb 11 2008, 14:15:29) *
Dodaj nowe logo LA Galaxy biggrin.gif

Dzięki ;]] juz dodaje wink.gif))))

Kempu: Masz racje żadnych transferow z lata nie bd typu Garay -->Barca itd. Na to przyjdzie czas w OF'ie na nowy sezon jeżeli takowy bedzie rolleyes.gif

Pytanie: Czy warto za drużynę RPA dodać coś nowego z dwójki Mali,Gwinea??
Rafciu666
ja osobiscie mysle ze nie ale to nie ja o tym decyduje... tylko ty;)
Pompey
ja bym dał Gwine'e
ale to twoja decyzja wink.gif
Arcz
Ja bym dał Mali
Damian.
Cytat(E 9 @ Feb 11 2008, 15:51:13) *
Pytanie: Czy warto za drużynę RPA dodać coś nowego z dwójki Mali,Gwinea??

Wg.mnie warto.

Gwinea niema znanych piłkarzy, więc mało kto będzie nimi grał.
Mali takowych posiada(Kanoute , Keita , Sissoko) więc jestem za MALI

Pozdr biggrin.gif
Bartolek
z Mali to bdb pomysl jestem za biggrin.gif
kostek
Mali byłoby w porządku. wink.gif
szołpas
Cytat(Damianinho @ Feb 11 2008, 17:08:07) *
Wg.mnie warto.

Gwinea niema znanych piłkarzy, więc mało kto będzie nimi grał.
Mali takowych posiada(Kanoute , Keita , Sissoko,Diarra) więc jestem za MALI

Pozdr biggrin.gif

nom, dawaj Mali do OF'a (;
mdk66
Tak jak koledzy wyżej, jestem za Mali smile.gif Według mnie, jest po prostu lepsze niż Gwinea lub RPA. Ale to tylko moje zdanie.

Pozdro.
E 9
SERIE A SKOŃCZONE:

next Other A... jak chcecie czegoś ze zrobionych rzeczy to pisać.Dla jasności, gotowe już mam:
-Serie A
-LFP
-EPL
-Other B
-25 repr

Kempu
MALI zrób jeśli już. Możesz pokazać skład Romy? Tylko nie zawodników tylko tak ogólnie. Jak do meczu się wybiera taktyke?
Damian.
Jeśli mógłbys biggrin.gif to podeslij kilka fot repry Hiszpanii(tak abym widzial kazdego gracza np. w fotce Milanu widać od ROnaldo do Seedorfa:D , to chcę takie coś , ale całym składem biggrin.gif (kilka fotek zrób , wpierw od góry i tak leć do doł€))
Mam nadzieję że wiesz ocb

P.S. Na fotkach chyba masz źle napisaną nazwe Lazio - "Lazio Rom" , wydaję mi sie że jak coś "Lazio Rome" , albo "Lazio Rzym"
Pozdr ;D
E 9
Cytat(Damianinho @ Feb 11 2008, 20:43:25) *
Jeśli mógłbys biggrin.gif to podeslij kilka fot repry Hiszpanii(tak abym widzial kazdego gracza np. w fotce Milanu widać od ROnaldo do Seedorfa:D , to chcę takie coś , ale całym składem biggrin.gif (kilka fotek zrób , wpierw od góry i tak leć do doł€))
Mam nadzieję że wiesz ocb

P.S. Na fotkach chyba masz źle napisaną nazwe Lazio - "Lazio Rom" , wydaję mi sie że jak coś "Lazio Rome" , albo "Lazio Rzym"
Pozdr ;D

Hiszpanie mam jeszcze z czasów połowy eliminacji do ME .. w sumie ona jest praktycznie w 100% nie zmieniona ale w weekend chce ją jeszcze uaktualnić wiec z tymi screenami poczekasz do sobotki wink.gif).Faktycznie ta nazwa jest zle...ale byla tak od początku wiec nie zwrócilem uwagi-już poprawione.

Kempu:
Ricardo
A czy w ofie jest twarz Balloteliego z Interu Mediolan?
Rossinho
Ja bym prosił o screena Manchesteru United
arm
Co do Paloschiego to faktycznie ma dłuższe włosy niż na zdjęciu które wrzuciłem, tak na marginesie to strzelił bramkę w meczu ze Sieną...

Jak dla mnie to zamiast RPA możesz zrobić Mali wink.gif, ale z drugiej strony RPA to gospodarz najbliższych Mistrzostw Świata, wybór należy do Ciebie...

Jeśli okienko transferowe w Polsce kończy się za ok 2 tygodnie to warto zaczekać do jego końca i wtedy będziesz miał pełną listę zmian w klubach OE, jak wydasz OF-a trochę później to nic się nie stanie, a aktualizacja będzie pełna...

De Graafschap zakontraktował ostatnio reprezentanta Łotwy Karlsonsa, który pozostawał od grudnia bez klubu, jest napastnikiem, ma 26 lat, 191cm, 81kg a wygląda tak:

Jeśli będziesz robił Zenit to kupili oni obrońcę z MSK Żilina Tomasa Hubocana który ma zastąpić kupionego przez Liverpool Skrtela, ma 22 lata, 183cm, 74kg, jest Słowakiem a wygląda tak:

Jak zrobisz Mali to zarzuć paroma skrinami...

Powodzenia w tworzeniu OF-a biggrin.gif

One more transfer: Borja Oubina rozwiązał kontrakt z Birmingham City i wrócił do Celty Vigo...
E 9
Cytat(arm @ Feb 12 2008, 16:36:45) *
Co do Paloschiego to faktycznie ma dłuższe włosy niż na zdjęciu które wrzuciłem, tak na marginesie to strzelił bramkę w meczu ze Sieną...

Jak dla mnie to zamiast RPA możesz zrobić Mali wink.gif, ale z drugiej strony RPA to gospodarz najbliższych Mistrzostw Świata, wybór należy do Ciebie...

Jeśli okienko transferowe w Polsce kończy się za ok 2 tygodnie to warto zaczekać do jego końca i wtedy będziesz miał pełną listę zmian w klubach OE, jak wydasz OF-a trochę później to nic się nie stanie, a aktualizacja będzie pełna...

De Graafschap zakontraktował ostatnio reprezentanta Łotwy Karlsonsa, który pozostawał od grudnia bez klubu, jest napastnikiem, ma 26 lat, 191cm, 81kg a wygląda tak:

Jeśli będziesz robił Zenit to kupili oni obrońcę z MSK Żilina Tomasa Hubocana który ma zastąpić kupionego przez Liverpool Skrtela, ma 22 lata, 183cm, 74kg, jest Słowakiem a wygląda tak:

Jak zrobisz Mali to zarzuć paroma skrinami...

Powodzenia w tworzeniu OF-a biggrin.gif

One more transfer: Borja Oubina rozwiązał kontrakt z Birmingham City i wrócił do Celty Vigo...

Dzieki za infa wink.gif jak znajde staty to zawodnicy znajda sie w OF'ie...Co do Paloschiego..a wiec dobrze mowilem ze strzelil bramke nie mylilem sie wink.gif .. z tego co widzialem bramke ustrzelił rownież z Catania.Włosy mu dałem takie jak na fotce bo nie ma dobrej fotki z dluższymi.To chyba szczegół.

Masz racje-z OE poczekam wink.gif chociaż i tak mialem tak zrobic rolleyes.gif
mdk66
Łooo, nareszcie update smile.gif I wreszcie aktualny OF, tylko siadać i grać. Dzięki!

Pozdro.
Kempu
No thx za Rome. Myślę że mósisz popatrzeć i pouaktualniac taktyki. Bo niektórym się zmieniły. Np. Chelsea już nie gra tak jak dawniej.
E 9
Cytat(Kempu @ Feb 12 2008, 18:16:30) *
No thx za Rome. Myślę że mósisz popatrzeć i pouaktualniac taktyki. Bo niektórym się zmieniły. Np. Chelsea już nie gra tak jak dawniej.

To co dałem radę znaleźć to już jest zrobione z formacji..Co do Chelsea pytałem na forum Chelsea itp. i powiedzieli żebym dał 4-5-1 bo najczęściej tak grali... i tak dałem wink.gif.

Co masz z Polaka?? mósisz ;PP
Kempu
Sorry. 4. Przez gramatyke. biggrin.gif Zdarza się czasami. Czyli of za jakieś 2 tyg. Jak zakończy się okienko w OE?
E 9
Cytat(Kempu @ Feb 13 2008, 14:10:23) *
Sorry. 4. Przez gramatyke. biggrin.gif Zdarza się czasami. Czyli of za jakieś 2 tyg. Jak zakończy się okienko w OE?

Nie mam pojecia bo róznie z czasem bywa. Dzis chciałem skonczyc Other A a tu nawet nic do tej pory nie ruszyłem bo od hu** nauki ;// ale postaram sie na początku Marca wydac wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.