Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najladniejsze gole w PES 5
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
Mooner
QUOTE(Węgluś @ Jul 14 2006, 00:54:09) [snapback]77969[/snapback]

kosa i Mooner oceńcie również moją http://www.sendspace.com/file/ttjtld

kompila podoba mi się, montaz dobry, fajny początek.. duży plus za skład xD nie chciałbym aby wisła miała taki skład, ale nie imiałbym nic przeciwko aby tak grała xP muzyka.. taa, bramki.. niektóre ładne w okno lub po ładnych akcjach, i także śmieszne sytuacje.. xDD

7/10 smile.gif

o kurcze sora za dwa posty pod soba.. ;/ zapomniałem, że mój jest tu ostatni
rapen
QUOTE(Mooner @ Jul 14 2006, 06:35:13) [snapback]77983[/snapback]

phi! na akim poziomie xP

3* smile.gif ale gralem z kamerunem to rajd szedl gladko smile.gif
Man!X
Dzięki wszystkim za ocenę. W następnych częściach poprawię co mam do poprawienia. Kto jeszcze nie widział załączam link: >>> http://rapidshare.de/files/25729861/The_be..._Man_X.wmv.html
biggrin.gif
Brak Valdesem zdobyłem na 5*
Bo0os
QUOTE(Bo0os @ Jun 29 2006, 14:45:26) [snapback]75132[/snapback]

Kompilacja nr3
IPB ImageDOWNLOAD LINK: http://www.sendspace.com/file/6t5v4u

zapraszam do komentowania.jak ktoś bedzie miał problemy z pobraniem to mówić, wrzuce na rapida.
Węgluś
Dla tych którym nie chce się ściągać wrzuciłem moją kompile vol.8 na VIDEOGOOGLE BOOM
Man!X
Do BoOos:
Zassałem i obejrzałem twoją kompilkę. Bardzo mi sie spodobała. Szczególnie gol Deco i wiele innych. Ogólnie film zarąbisty. Muza i płynność na +.
Moja ocena to 9/10
Pozdrawiam i czekam na następne kompilki biggrin.gif
atomic
Moja 3 i ostatnia kompila.

http://rapidshare.de/files/26030464/PES5_b...m_vol3.wmv.html

rapen
Witajcie. Zrobił moja 9 kompile. Troche z nudow, bramki nie sa mega super ale mozna zobaczyc:) aha i bedziecie mi musieli powiedziec ze muza wymiata biggrin.gif

A oto sam link:
Kompila vol.9 by RAPEN!
rapen
QUOTE(atomic @ Jul 16 2006, 19:38:29) [snapback]78502[/snapback]

super fajna kompila! bramki naprawde mi sie podobaly, jedynie jakosc by mogla byc ciut lepsza ale ok. 9/10!
PS. czemu ostatnia to twoja kompila?

daje moja 9 kompile jescze na rapidshare jak ktos chce. macie linki:

SendSpace

RapidShare
Robin133
Mam pytanie do Lukasso (lub innego z forumiczów jeśli wiedzą):

Jaki jest tytuł drugiej piosenki (tej śpiewanej najprawdopodobniej po japońsku) w twojej kompilacji znajdującej się pod linkiem http://www.issonline.pl/download/index.php...ion=file&id=216.

Wspaniale odzwierciedla bajeczność goli znajdujących się w tej składance.
Draki
Black Eyed Peas - Pump It
Węgluś
QUOTE(Robin133 @ Jul 17 2006, 13:13:41) [snapback]78595[/snapback]

Mam pytanie do Lukasso (lub innego z forumiczów jeśli wiedzą):

Jaki jest tytuł drugiej piosenki (tej śpiewanej najprawdopodobniej po japońsku) w twojej kompilacji znajdującej się pod linkiem http://www.issonline.pl/download/index.php...ion=file&id=216.

Wspaniale odzwierciedla bajeczność goli znajdujących się w tej składance.

jeżeli myśle o tej samej kompilce co ty to na początku było Pump It a potem muzyczka z bajki Capitan Tsubasa

QUOTE(Draki @ Jul 17 2006, 20:03:38) [snapback]78682[/snapback]

Black Eyed Peas - Pump It

drugiej a nie pierwszej
Harnaś
Ja jestem nowy, PES5 mam zaledwie cztery dni, mam pytanie, jak zgrywacie bramki. Pare ładnych na 4 gwiazdkach strzeliłem i mam zapisane ale jak to zgrać itp. itd. skleić filmik umiem, jak to sie zgrywa? Słyszałem coś o jakimś frapsie od kolegów.
Węgluś
QUOTE(Harnaś @ Jul 17 2006, 21:07:33) [snapback]78693[/snapback]

Ja jestem nowy, PES5 mam zaledwie cztery dni, mam pytanie, jak zgrywacie bramki. Pare ładnych na 4 gwiazdkach strzeliłem i mam zapisane ale jak to zgrać itp. itd. skleić filmik umiem, jak to sie zgrywa? Słyszałem coś o jakimś frapsie od kolegów.

nagrywasz FRAPSEM a sklejasz Movie Makerem(instalowany razem z Windowsem) lub Ulead Video Studio. Ale bramek z 4* nie masz co dawać wink.gif 5* 10% forumowiczow, 6* 90% forumowiczów
rapen
LUDZIE SCIAGAC I OCENIAC MOJA KOMPILE! tongue.gif

RapidShare
SendSpace
Bojinov
QUOTE(rapen @ Jul 17 2006, 22:03:39) [snapback]78699[/snapback]

LUDZIE SCIAGAC I OCENIAC MOJA KOMPILE! tongue.gif

RapidShare
SendSpace

No coz. Bywalo lepiej Rapen :/ Nie udala ci sie ta kompila. Choc zauwazylem tam kilka smiesznych sytuacji i pare dobrych bramek. Muzyka (dupiata) - nie nawidze interu biggrin.gif Tytul: Pazza Inter (szalony inter), w koncu inter jest szalony, gdyby byl szalony to by przynajmniej bylo scudetto, a tak nie ma. Czemu? Bo inter jest slaby biggrin.gif
Aha i za kompilke daje 6+/10

pozdro Rapen biggrin.gif jakis problem to klatka obok tongue.gif
rapen
QUOTE(Bojinov @ Jul 17 2006, 21:05:50) [snapback]78710[/snapback]

Muzyka (dupiata) - nie nawidze interu biggrin.gif Tytul: Pazza Inter (szalony inter), w koncu inter jest szalony, gdyby byl szalony to by przynajmniej bylo scudetto, a tak nie ma. Czemu? Bo inter jest slaby biggrin.gif

ta inter slaby, przynajmniej graja uczciwie, anie tak jak juve, najpierw kilka lat temu jechali na dopingach, teraz kupowali mecze... az sie boje pomyslec co bedzie w kolejnych latach....
rapen
QUOTE(Bojinov @ Jul 17 2006, 21:05:50) [snapback]78710[/snapback]

, w koncu inter jest szalony, gdyby byl szalony to by przynajmniej bylo scudetto

aha, wiem ze bywalo lepiej. a czemu przynajmniej scudetto? przeciez to jest najwieksza rzecz jaka mozna zdobyc.... ale looz tez nienawidze tych bialo czarnych kapiszonow tongue.gif:D pozdro looz
Węgluś
Kompilacja vol.9 by Węgluś VIDEOGOOGLE oceniać
saper
QUOTE(Węgluś @ Jul 18 2006, 17:16:26) [snapback]78827[/snapback]

Brameki fajne, większość strzały z dystansu i rzuty wolne

Akcja główkami była fajna ;-D

Pozdrawiam,
saper
Bo0os
QUOTE(Węgluś @ Jul 18 2006, 13:16:26) [snapback]78827[/snapback]

Kamera, kamera i jeszcze raz kamera.Jedyne co mi sie podobało w tej kompilacji to bramki.Wykonanie nędzne, te napisy strasznie niewyraźne i ta piłka w tle... no i jeszcze chujowo zakończyłeś dzwiękowo (wiesz ocb)

5/10

P.S niedługo dobijesz do setki z tymi filmikami tongue.gif pozdro
Węgluś
QUOTE(saper @ Jul 18 2006, 15:23:59) [snapback]78829[/snapback]

Brameki fajne, większość strzały z dystansu i rzuty wolne

Akcja główkami była fajna ;-D

Pozdrawiam,
saper

no z dystansu bo większość takie lubi wink.gif dzięki za ocenke

QUOTE(Bo0os @ Jul 18 2006, 16:51:49) [snapback]78845[/snapback]

Kamera, kamera i jeszcze raz kamera.Jedyne co mi sie podobało w tej kompilacji to bramki.Wykonanie nędzne, te napisy strasznie niewyraźne i ta piłka w tle... no i jeszcze chujowo zakończyłeś dzwiękowo (wiesz ocb)

5/10

P.S niedługo dobijesz do setki z tymi filmikami tongue.gif pozdro

no ja już nie wiem o co biega z tymi kamerami i z dźwiękiem. piszesz, że nędzne wykonanie a Twoja kompila vol.3 była bardziej uboga niż moja. tytuł na powtórce, bez przejść. jak piszesz do kogoś, że nędzne wykonanie to dajesz mu do zrozumienia, że Twoja jest lepsza a mi sie wydaje, że nie. napisy fakt niewyraźne ale wykonanie nie jest nędzne. nie będe wstawiał do kompili jakis filtrów itp. żeby wyglądała jak MANDARYNA w pierwszej piosence na koncercie TOP TEN. tu chodzi o gole a nie o efekty. jakieś tło do napisów i przejścia zupełnie wystarczą. dzięki za ocenke
Bojinov
QUOTE(Węgluś @ Jul 18 2006, 15:16:26) [snapback]78827[/snapback]

Panie Wegloslawie tongue.gif daje panu 8+/10. Najbardziej mi sie podobala bramka tym leszczem z realu (Carlosem), ladnie zakrecona biggrin.gif muza dobra, ale pani w teledysku lepsza biggrin.gif

pzdr

QUOTE(rapen @ Jul 18 2006, 13:40:21) [snapback]78802[/snapback]

ta inter slaby, przynajmniej graja uczciwie, anie tak jak juve, najpierw kilka lat temu jechali na dopingach, teraz kupowali mecze... az sie boje pomyslec co bedzie w kolejnych latach....

ohohohoho. na dopingach to adriano ciagle jedzie ale sie juz zlitowali nad nim niech se pogra chlopak. kupowali mecze bo ich stac a nie tj inter slaby nie wygrywa zbyt wiele i biedny biggrin.gif

pozdro rapen biggrin.gif
Bojinov
QUOTE(Węgluś @ Jul 18 2006, 21:39:25) [snapback]78860[/snapback]

tu chodzi o gole a nie o efekty. jakieś tło do napisów i przejścia zupełnie wystarczą

Racja Weglus! tematem sa najladniejsze gole w PES5 a nie najladniejsze efekty waszych programow (WMM czy Ulead).
Bojinov
QUOTE(Bo0os @ Jul 18 2006, 16:51:49) [snapback]78845[/snapback]

buahahaha ------> zal.pl | zapraszam Bo0os. tam poslij swoja kompilke. oczy mnie zabolaly jak to zobaczylem. jak tak maja wygladac twoje kompile to kliknij 'Wyloguj'

montaz: 1+/10
muzyka: 7/10
bramki: 4/10

P.S. Nie czepiaj sie kamerek bo u ciebie to az zal patrzec smile.gif

pzdr Bo0os smile.gif

do normalnych: sorki ze tak ostro ale koles krytykuje lepszych od siebie a sam uwaza sie za boga kompilacji :|
Bo0os
nieuważam sie za boga, bo niejestem ale wkurwiają mnie kamery zza zawodnika, wtedy zupełnie niemoge ocenić odległości z jakiej padł gol itp.

druga sprawa z muzyką... albo jesteście popierdoleni albo głusi! chodzi mi o to że na końcu muzyka nagle sie ucina, bez jakiegoś efektownego zakończenia.może u mnie niejest to jakoś idealnie zrobione ale starałem sie.

P.S. Nie czepiaj sie kamerek bo u ciebie to az zal patrzec

ja również serdecznie pozdrawiam, bez urazy smile.gif

pozatym, Bojinov zachowałeś sie jak dziecko neostrady i to ciebie powinni wysłać na jakiś zal.pl
po za tym... nie podoba sie?? wypierdalaj na pro-evo, tam podobno są ludzie milsi wink.gif

tera do @węglusia:

przepraszam jeśli uraziłem, takie bylo moje zdanie i uszanuj to.w tej kompilacji były wyjątkowo ładne bramki co zaznaczyłem w wyżej poście, ale strasznie chujowo je pokazałeś i straciły one na uroku.oceniłem twoją kompilacje wedle mojego gustu i to przedewszystkim powinieneś uszanować.
Węgluś
QUOTE(Bo0os @ Jul 19 2006, 15:39:40) [snapback]79042[/snapback]

wkurwiają mnie kamery zza zawodnika, wtedy zupełnie niemoge ocenić odległości z jakiej padł gol itp.

druga sprawa z muzyką... albo jesteście popierdoleni albo głusi! chodzi mi o to że na końcu muzyka nagle sie ucina, bez jakiegoś efektownego zakończenia.

tera do @węglusia:

przepraszam jeśli uraziłem, takie bylo moje zdanie i uszanuj to.w tej kompilacji były wyjątkowo ładne bramki co zaznaczyłem w wyżej poście, ale strasznie chujowo je pokazałeś i straciły one na uroku.oceniłem twoją kompilacje wedle mojego gustu i to przedewszystkim powinieneś uszanować.

spoko. mnie sie raczej nie da urazić tylko wkurzyć. piszesz, że nędzne wykonanie a sam masz je do dupy więc sie nie wypowiadaj na ten temat. odnośnie kamer: ja z każdej kamery umiem ocenić odległość. a muza, że się ucina to nie taki problem, może na drugi raz zrobić cała muze i będziesz oglądał czarny ekran? tongue.gif
Bo0os
wykonanie oceniłem według kamer i to na tym przedewszystkim sie wzorowałem, reszta, prucz muzyki mnie nie interesuje, gole to inna bajka

a z tą muzyką jak byś chciał sie troche pobawić to byś idealnie dopasował.

@@naucz sie przyjmować krytyki, bo niema sensu sie napinać jak dziecko
Węgluś
QUOTE(Bo0os @ Jul 19 2006, 16:18:02) [snapback]79052[/snapback]

wykonanie oceniłem według kamer i to na tym przedewszystkim sie wzorowałem, reszta, prucz muzyki mnie nie interesuje, gole to inna bajka

a z tą muzyką jak byś chciał sie troche pobawić to byś idealnie dopasował.

@@naucz sie przyjmować krytyki, bo niema sensu sie napinać jak dziecko

umiem jak ktoś kto komentuje ma coś lepsze albo równe. wkurza mnie jak ktoś pisze blablalbalblbla a sam ma lipe wink.gif
Bo0os
naucz sie również czytać całe posty.

jak coś jeszcze masz, pisz na priv bo zaśmiecamy temat
rapen
QUOTE(Bo0os @ Jul 19 2006, 14:42:35) [snapback]79062[/snapback]

naucz sie również czytać całe posty.

jak coś jeszcze masz, pisz na priv bo zaśmiecamy temat

no wlasnie troche zasmiecacie ale taka jedna uwaga do wszystkich (szczegolnie tych co sie teraz kloca). Jak myslicie po co zostalo stworzone te forum a szczegolnie ten dzial? No wlasnie! bo to zebyscie mogli umieszczac swoje gole i komentowac innych a nie sie klocic. W ogole chyba po to dajecie zeby ktos skomentowal, kazdy ma przeciez inne zdanie na dany temat itp. a tu jak jednej osobie na 10 sie nie podoba jakas kompila to juz macie do niego pretensje itp. a po to tu dajecie zeby wam komentowali a jak ktos skomentuje nie po waszej mysli to juz macie problem.... przemyslcie to....
Węgluś
QUOTE(rapen @ Jul 19 2006, 17:16:49) [snapback]79078[/snapback]

no wlasnie troche zasmiecacie ale taka jedna uwaga do wszystkich (szczegolnie tych co sie teraz kloca). Jak myslicie po co zostalo stworzone te forum a szczegolnie ten dzial? No wlasnie! bo to zebyscie mogli umieszczac swoje gole i komentowac innych a nie sie klocic. W ogole chyba po to dajecie zeby ktos skomentowal, kazdy ma przeciez inne zdanie na dany temat itp. a tu jak jednej osobie na 10 sie nie podoba jakas kompila to juz macie do niego pretensje itp. a po to tu dajecie zeby wam komentowali a jak ktos skomentuje nie po waszej mysli to juz macie problem.... przemyslcie to....

oj rapen rapen. przeczytaj o co poszło wink.gif
Bojinov
QUOTE(rapen @ Jul 19 2006, 17:16:49) [snapback]79078[/snapback]

buehehehehehe biggrin.gif klatka obok i problem sie rozwiaze rapen tongue.gif
rapen
QUOTE(Bojinov @ Jul 19 2006, 18:53:32) [snapback]79180[/snapback]

buehehehehehe biggrin.gif klatka obok i problem sie rozwiaze rapen tongue.gif

to dawaj tongue.gif biggrin.gif
lukasso
skonczcie ta durna klotnie
w Tym temacie zamieszczamy ladne gole
a inni uzytkownicy je komentuja
jesli sie nie zgadzasz powiedz mu to prywatnie( nas to nie obchodzi bynajmniej mnie)
wiadomo ze ten kto umieszcza swoj filmik uwaza go za zajebisty,wiec troche samokrytki wielcy producenci
Temat naprawde schodzi na psy
wiadomo ze nikt nie bedzie sie ze wszystkimi zgadzal ale prosze
piszcie w sposob kulturalny
Amen

//racja, bo będą ostrzeżenia.

Węgluś
QUOTE(lukasso @ Jul 20 2006, 09:56:10) [snapback]79268[/snapback]

skonczcie ta durna klotnie
w Tym temacie zamieszczamy ladne gole
a inni uzytkownicy je komentuja
jesli sie nie zgadzasz powiedz mu to prywatnie( nas to nie obchodzi bynajmniej mnie)
wiadomo ze ten kto umieszcza swoj filmik uwaza go za zajebisty,wiec troche samokrytki wielcy producenci
Temat naprawde schodzi na psy
wiadomo ze nikt nie bedzie sie ze wszystkimi zgadzal ale prosze
piszcie w sposob kulturalny
Amen

//racja, bo będą ostrzeżenia.

lukasso widze, że ostatnio się zmieniłeś tongue.gif oceń moja 8kompile >VIDEGOOGLE<
i 9>VIDEOGOOGLE<
rapen
No Węgluś, taka sobie kompila, bramki srednie, muza moze byc, montaz swietny. 6/10 pozdro
Węgluś
QUOTE(rapen @ Jul 20 2006, 14:38:04) [snapback]79339[/snapback]

No Węgluś, taka sobie kompila, bramki srednie, muza moze byc, montaz swietny. 6/10 pozdro

kurde. jakby jeszcze Tobie sie bramki podobały to bym mial 3pozytywne ocenki
roni3500
QUOTE(atomic @ Jul 16 2006, 21:38:29) [snapback]78502[/snapback]

Dobra kompilka, kazda bramka czyms sie wyrozniala no moze poza paroma wyjatkami tongue.gif no i za muze masz + !

p.s.zainspirowales mnie wiec z ciekawosci sciagne twoje 2 poprzednie kmpilacje
Bo0os
QUOTE(rapen @ Jul 20 2006, 12:38:04) [snapback]79339[/snapback]

różnica gustu i niema co sie napinać mr. weglus
Węgluś
QUOTE(Bo0os @ Jul 20 2006, 17:27:42) [snapback]79381[/snapback]

różnica gustu i niema co sie napinać mr. weglus

omg! przestań z tym napinaniem bo naprawde cie zgłosze na zal.pl
saper
http://www.youtube.com/watch?v=D6rOsC35NFc

Nie komentować ;-)

Pozdrawiam,
saper
lukasso
atomic: ładne bramki,kilka zajebistych,sporo bez polotu,fajna muzyka
Węgluś: to co wyzej tyle ze mniej ladnych bramek,fajnie raz uderzyles od poprzeczki,wiecej nie pamietam

P.S sprobujcie stworzyc jakies widowisko ,a nie wrzucacie muzyke dodajecie bramki i zapisujecie
postarajcie sie aby muzyka jakos współgrała z obrazem bo nudne te filmiki,chociaz bramki są ładne ale to jeszcze nie to czego oczekuje smile.gif
Pozdrawiam

tu macie bramke całkiem nową:
GOL
grzesio1712
QUOTE(lukasso @ Jul 22 2006, 05:01:57) [snapback]79656[/snapback]

GOL

hmm... bramka bramką, ale ładnie ją wypracowałeś, ja przy tym tricku zazwyczaj trafiam przeciwnikowi w głowe tongue.gif. Według mnie troche za duży dystans, ale to twój znak firmowy tongue.gif
Aha... od czego zalezy, że przy tym tricku piłka raz leci daleko i wysoko, a raz nisko i blisko (jednym zawodnikiem)
lukasso
trzeba mieć feeling smile.gif
Bo0os

GOL

już pokazywałeś podobną bramke... ;]
rapen

GOL

no fajna:) bylo to samo kiedys tylko ze ADRIANO! smile.gif
Michael
Oceńta moja bramke uważam ją za niezła zajmuje 6.28 mb wiec podzielilem na 4 czesci ale WARTO!!!!! wink.gif

http://rapidshare.de/files/26977285/FRA-HO....part2.rar.html II

http://rapidshare.de/files/26977539/FRA-HO....part1.rar.html I

http://rapidshare.de/files/26977830/FRA-HO....part3.rar.html III

http://rapidshare.de/files/26977941/FRA-HO....part4.rar.html IV

[b] Mam tu jeszcze Zizou Poprostu Wielka klasa szkoda ze juz nie zagra huh.gif

http://rapidshare.de/files/26983586/Zinedine_Zidane.wmv.html

IPB Image
rapen
QUOTE(Michael @ Jul 25 2006, 14:50:50) [snapback]80327[/snapback]

daj do w calosc.... bo za drugim razem....
Michael
QUOTE(rapen @ Jul 25 2006, 17:18:25) [snapback]80334[/snapback]

daj do w calosc.... bo za drugim razem....

Sęk w tym że za duży plik i na serwa nie moge wrzucic SORRY
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.