Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najladniejsze gole w PES 5
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
Węgluś
QUOTE(Michael @ Aug 19 2006, 16:13:07) [snapback]85068[/snapback]

WEGLUŚ!!!!!!!! dupa spolszczenie ja poszukuje CIAGLE cracka i dupa nie moge znalesc moze ty nim dysponujesz????? byłbym wDZWIĘCZNY!!!
INTER AND [color=#660000]Blaugrana

mam spolszczenie do Ulead'a 9
Michael
QUOTE(Węgluś @ Aug 19 2006, 16:15:50) [snapback]85069[/snapback]

mam spolszczenie do Ulead'a 9

to szopa ja poszukuje CRACKA badz serialaIPB Image
Andzi
QUOTE(Nelson @ Jul 25 2006, 22:20:44) [snapback]80460[/snapback]

Moja kompilacja vol. 3...
Gorąco polecam wink.gif...

Download

Proszę o oceny smile.gif...

pzdr

Nelson !! Kompilacja super, bramki zaje**** laugh.gif , muza na plus, bramka Carlosa cudo ph34r.gif . Moja ocena to 9/10

Ps. Michael napisz do mnie na gg 3939280, moze Ci pomoge cool.gif
Michael
No widze że pepe zna sie na strzelaniu ładnych goli.
Najbardziej mi sie podobały pierwsza ziozu oraz bodaj trezegeut z nożyc zza pola karnego.
Pikne bramy.
Takie gole ja bym robił pojedynczo a nie do kompili ale to juz twoj wybór.

Widze że nie dawno grałes bo stroje barcy już nowe zauważyłem.

szkoda tylko że nie masz rakiety ( mówie o kompie) bys nagral z lepsza jakoscia ale cóż ja tez mam sredniego.
Muza troche nie moj klimat ale swietnie dopasowales (gdy konczy sie kompila muza jakby sei uspokajała)
nie wiem czy tak chciales czy przypadek.
OGÓLNIE (wezme przykład z CDA biggrin.gif)

IPB Image

+
Bramki
muza
niezle przejscia
-
Czasem kamera mogła by byc lepsza
sztuką jest trafić gola słabym a tu tego nie bylo same gwiazdy strzelały
dużo zajmuje 55mb

OGÓLNIE 8+/10 ---

POLECAM OBEJRZEC JAK KTOS TEGO JESZCZE NIE ZROBIŁ!!!!
IPB Image
pepe
QUOTE(Michael @ Aug 20 2006, 12:12:58) [snapback]85247[/snapback]

No widze że pepe zna sie na strzelaniu ładnych goli.
Najbardziej mi sie podobały pierwsza ziozu oraz bodaj trezegeut z nożyc zza pola karnego.
Pikne bramy.

Widze że nie dawno grałes bo stroje barcy już nowe zauważyłem.
szkoda tylko że nie masz rakiety ( mówie o kompie) bys nagral z lepsza jakoscia ale cóż ja tez mam sredniego.
Muza troche nie moj klimat ale swietnie dopasowales (gdy konczy sie kompila muza jakby sei uspokajała)
nie wiem czy tak chciales czy przypadek.
OGÓLNIE (wezme przykład z CDA biggrin.gif)

IPB Image
+
Bramki
muza
niezle przejscia
-
Czasem kamera mogła by byc lepsza
sztuką jest trafić gola słabym a tu tego nie bylo same gwiazdy strzelały
dużo zajmuje 55mb
OGÓLNIE 8+/10 ---

POLECAM OBEJRZEC JAK KTOS TEGO JESZCZE NIE ZROBIŁ!!!!
IPB Image

Prosiłbym Cię o rady: Kompa mam dobrego(Athlon 64 3200+, 1gb ram, GForce 6600GT 500/1100Mhz), tylko jak byla dobra jakosc to strasznie duzo zajmowalo(ok 600MB!) i nie mialem pomyslu jak skonwertowac bez straty jakosci i sie nie udalo, powiem ci tu sie bardzo mylisz bo jakosc normalna jest BOSKA tylko co z tego jak nie umialem zmniejszyc rozmiaru bez jej obniżenia, tak więc prosze cie powiedz czym i jak to zrobic aby nie stracic wygladu...(probowalem na rozne .avi, .rmvb, .mpg, .wmv i dupa) Jak tylko to zrobię to wrzucę kompile w dobrej jakosci. rolleyes.gif

55mb...mysle ze na 10mi to i tak mało biggrin.gif

Strzelam gwiazdami...no cóż kocham Real i gram Realem, Mycky lubić Barca+Juve, strzelać Barca+Juve tongue.gif
Kilke innych się znalazło, ale fakt...bardzo mało cool.gif

A co do muzy - dopasowana celowo tongue.gif

Dzięki za ocenę i proszę jeszcze raz o pomoc w konwercie do dobrej jakosci wink.gif
Węgluś
QUOTE(Michael @ Aug 20 2006, 12:12:58) [snapback]85247[/snapback]

ale po co ściagac pojedyncze bramy?
Michael
QUOTE(Węgluś @ Aug 20 2006, 20:21:55) [snapback]85321[/snapback]

ale po co ściagac pojedyncze bramy?

no jak to po co można lepiej pokazać bramke ładniej to zaprezentować z róznych kamer itp.
Węgluś
QUOTE(Michael @ Aug 20 2006, 21:53:52) [snapback]85331[/snapback]

no jak to po co można lepiej pokazać bramke ładniej to zaprezentować z róznych kamer itp.

to samo mozesz zrobic w kompili. i doda/lub nie to jeszcze uroku
lukasso
4:15
28mb

Pes5 Revolution
LINK1
LINK2
LINK3

Jesli zdecydujecie sie na sciagnięcie kompili
to prosze ją ocenić
dziekuje
i miłego oglądania zycze
pozdro
Mooner
QUOTE(lukasso @ Aug 21 2006, 07:01:25) [snapback]85346[/snapback]

28mb

Pes5 Revolution
LINK1
LINK2
LINK3

to prosze ją ocenić
dziekuje
i miłego oglądania zycze
pozdro

w tym gąszczy animacji nie dało sie dostrzec, że przynajmniej dwie bramki są jak najbardziej zwykłe... reszta super, bardzo podobała mi się kompila.. człowieku..... umiesz... wink.gif nie tylko strzelać bramki, ale także oprawić to jak należy.. ;] nie było tu tych fenomenalnych bramek jak te w poprzednich kompilach, no ale i tak te bramki stają na wysokim poziomie... ja? chciałbym takie strzelać.. wink.gif
9/10 ;]
montaż, montaż i jeszcze raz montaż.. ! wink.gif

a tak na marginesie to ile tam było bramek? cool.gif
pepe

28mb

Pes5 Revolution
LINK1
LINK2
LINK3

to prosze ją ocenić
dziekuje
i miłego oglądania zycze
pozdro

No, no, no... ciągle trzymasz wysoki poziom - montaż rewelacja, śledzę Twoje dzieła od bardzo dawna i stwierdzam, że jesteś coraz lepszym "movie makerem", ale niestety bramki już nie są tak jak kiedyś wspaniałe, oczywiście trzymają nadal wysoki poziom, a niektóre (2-3) są fenomenalne jak za dawnych lat cool.gif Muzyka, jak dla mnie bardzo dobrze dobrana, jakość mogłaby być lepsza, ale znam ten problem więc nie będę marudził rolleyes.gif

Moja ocena: 4+/6

Aha, może uchyliłbyś rąbka tajemnicy i napisał jakich programó używasz do tworzenia tak świetnych kompilacji? biggrin.gif Ja jakoś nie mogę dobrać odpowiednich dry.gif

PS: Fajna ironia na końcu (chyba za to 4+, a nie 5 tongue.gif - oczywiście żartuje)

Pozdro i dalej produkuj takie dzieła i lepsze laugh.gif
Mooner
QUOTE(pepe @ Aug 21 2006, 12:23:57) [snapback]85395[/snapback]
jakość mogłaby być lepsza, ale znam ten problem więc nie będę marudził rolleyes.gif

jakość człwoieku wspaniała! jak na tą wage a to jets najważniejsze... nie zrobisz super jakości, nigdy i aby mało lub w miare ważyło.. nie spodziewaj sie jakosci jak na dvd.. biggrin.gif
Aha, może uchyliłbyś rąbka tajemnicy i napisał jakich programó używasz do tworzenia tak świetnych kompilacji? biggrin.gif Ja jakoś nie mogę dobrać odpowiednich dry.gif

to jest wg mnie vegas, zgadlem? biggrin.gif ja też go używam.. wink.gif
Węgluś

28mb

Pes5 Revolution
LINK1
LINK2
LINK3

to prosze ją ocenić
dziekuje
i miłego oglądania zycze
pozdro

nie podobała mi sie ta kompila...taka bez duszy. pare ładnych goli a reszta to bramkarz na 6metrze. brakowało też przejść. skąd masz Ronaldinho siedzącego na trawie z opaską na głowie? :>
bramki 3/10
montaż 3+/5
Petersen
http://rapidshare.de/files/30242425/edson3.wmv.html

Brameczka Edsona.
lukasso
dzieki chlopaki za ocenki
pepe: tak sony vegas 6.0

nie podobała mi sie ta kompila...taka bez duszy. pare ładnych goli a reszta to bramkarz na 6metrze. brakowało też przejść. skąd masz Ronaldinho siedzącego na trawie z opaską na głowie? :>
bramki 3/10
montaż 3+/5

spoko,twoje maja dusze smile.gif
a ronaldinjo z dupy wzialem
bywaj
Michael
QUOTE(lukasso @ Aug 21 2006, 18:41:16) [snapback]85448[/snapback]

dzieki chlopaki za ocenki
pepe: tak sony vegas 6.0
bywaj

z dupy?? hmmm nawet dobrze gadasz taki brazowy on.. tongue.gif
Węgluś
QUOTE(lukasso @ Aug 21 2006, 18:41:16) [snapback]85448[/snapback]

bywaj

teraz zachowałeś sie jak dziecko choć nim nie jesteś. naucz sie przyjmować krytyke bo się za bardzo przejmiesz i jeszcze odinstalujesz PESa. no to musisz mieć duuuuuużą dupe żeby wyciągnąć z niej Ronaldinho. a skąd on sie wziął w Twoim jelicie? jak to jakiś specjlany kisiel to wyślij mi pocztą będę miał swojego Ronaldinho ! smile.gif
mmmmmm niezła znajomość pisowni
lukasso
napisalem tylko ze twoje maja dusze,
faktycznie moze moje jakies takie dziwne kompilki,rzeklbym bezduszniki tongue.gif
zgadza sie juz pesa nie mam
gram w fife
p.s kto napisal ze z mojej dupy?
p.s nie przyjmuj wszystkiego jak atak na ciebie ,wyluzuj koles
ocenaj jak chcesz mnie to wisi
Bywaj

EDIT-------->
dobra spoko dzieki za krtyke
twoje oceny sa budujace i pomogą mi w dalszej pracy
moze kiedys tobie dorownam

gole tak smutno ujęte

tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Węgluś
QUOTE(lukasso @ Aug 21 2006, 19:34:20) [snapback]85461[/snapback]

napisalem tylko ze twoje maja dusze,
faktycznie moze moje jakies takie dziwne kompilki,rzeklbym bezduszniki tongue.gif
zgadza sie juz pesa nie mam
gram w fife
p.s kto napisal ze z mojej dupy?
p.s nie przyjmuj wszystkiego jak atak na ciebie ,wyluzuj koles
ocenaj jak chcesz mnie to wisi
Bywaj

nie przyjmuje tego jako atak tylko odpowiadam na Twego posta. ta Twoja kompila była taka z lekka jak praca magisterska z obróbki video. gole tak smutno ujęte. taka prawda
EDIT: jeśli mi dorównasz będzie to Twoje wielkie osiągnięcie tongue.gif 3mam kciuki
pepe
Co jak co, ale myśle, że należy się respekt i szacunek Lukasso!!! Może ostatnio w formie jest tylko jeśli chodzi o montaż, ale gorzej jest z bramkami to i tak sądzę, iż za "całokształt twórczości", ani ja, ani Ty węgluś długo mu jeszcze nie dorównamy! A jeśli porównać ostatnie kompilacje to napewno montaż lukassa jest lepszy od Twojego, no i oczywiście od mojego, no a bramki też nie gorsze tongue.gif

Pozdro dla Was i nie kłóćcie się cool.gif
Węgluś
QUOTE(pepe @ Aug 21 2006, 22:12:37) [snapback]85497[/snapback]

Co jak co, ale myśle, że należy się respekt i szacunek Lukasso!!! Może ostatnio w formie jest tylko jeśli chodzi o montaż, ale gorzej jest z bramkami to i tak sądzę, iż za "całokształt twórczości", ani ja, ani Ty węgluś długo mu jeszcze nie dorównamy! A jeśli porównać ostatnie kompilacje to napewno montaż lukassa jest lepszy od Twojego, no i oczywiście od mojego, no a bramki też nie gorsze tongue.gif

Pozdro dla Was i nie kłóćcie się cool.gif

wiem, że jego montaż jest lepszy. jak dla mnie wystarczy tytuł, przejścia i dobra muza w kompilce i tego sie trzymam w moich.
Mortin
swietna kompilka lukasso, naleza sie wielkie brawa za montaz jak i za niektore bramki np. eto'o w okienko itd..
pozdro
whan
typowa kompila lukasso, pełno goli z dystansu...

PS
Mnie już jakoś te gole się przejadły, więc daje 6/10 smile.gif
SyNowizna
montaz 8\10
bramki 6\10
muza 7\10

reasumujac 6+\10

elo elo
Węgluś
IPB Image
u kogo z was padło więcej goli w meczu z żywym przeciwnikiem niż u mnie ? biggrin.gif
Mooner
QUOTE(Węgluś @ Aug 22 2006, 14:48:48) [snapback]85582[/snapback]

IPB Image
u kogo z was padło więcej goli w meczu z żywym przeciwnikiem niż u mnie ? biggrin.gif

hmm.. no ja kiedyś rałem z kumplem i rozwalałem go 5:0 później sie zamieniliśmy i zremisowałem 5:5 biggrin.gif

ale z kimś gra sie zajebiscie szkoda ze nie mam brata... ;/
pepe

IPB Image

U mnie tongue.gif nie mam screena bo nie przyszlo mi do glowy zeby go zrobic ale bylo 7-7 i karne biggrin.gif (gralem z Lukashem)

Real vs Juve, czas: 15min

cool.gif
Węgluś
no u nas też było na 15min. i chciałbym zaznaczyć, że do 50minuty przegrywałem 4:0 biggrin.gif
Mooner
ostateczeni wygrales? biggrin.gif
Węgluś
QUOTE(Mooner @ Aug 22 2006, 17:37:11) [snapback]85615[/snapback]

ostateczeni wygrales? biggrin.gif

nie sad.gif
ushat

28mb

Pes5 Revolution
LINK1
LINK2
LINK3

to prosze ją ocenić
dziekuje
i miłego oglądania zycze
pozdro

Bardzo ciekawa kompilka, na pewno stanowiąca jakąś alternatywę dla innych "forumowych produkcji". Fajny pomysł, niezłe wykonanie, świetny montaż, co do bramek...ładne i bardzo ładne ale niestety chyba więcej było tych pierwszych ;] Nie zgadzam się z Twoją krytyką, Węgluś, gdyż uważam że kompilacja lukasso ma "duszę" (choć zastanawiałem się co przez to rozumiesz) i zdecydowanie odbiega od zwykłych, forumowych kompilacji które stają się po prostu...nudne. Jednak każdy ma prawo do własnego zdania, nie wiem tylko czy Twoje nie wynika czasami ze zwykłej...zazdrości :] Ale nie wnikam w to.

IPB Image

Z całym szacunkiem ale nazwa tego tematu brzmi, cytuję "najladniejsze gole w PES 5", więc...no właśnie.

QUOTE(Mooner @ Aug 22 2006, 15:28:49) [snapback]85593[/snapback]

hmm.. no ja kiedyś rałem z kumplem i rozwalałem go 5:0 później sie zamieniliśmy i zremisowałem 5:5 biggrin.gif

ale z kimś gra sie zajebiscie szkoda ze nie mam brata... ;/

Nie wiem czy nie zmieniłbyś zdania jakbyś już miał tego "wymarzonego" brata ;]
Węgluś
QUOTE(ushat @ Aug 22 2006, 18:47:57) [snapback]85631[/snapback]

Jednak każdy ma prawo do własnego zdania, nie wiem tylko czy Twoje nie wynika czasami ze zwykłej...zazdrości :]
Z całym szacunkiem ale nazwa tego tematu brzmi, cytuję "najladniejsze gole w PES 5", więc...no właśnie.
Nie wiem czy nie zmieniłbyś zdania jakbyś już miał tego "wymarzonego" brata ;]

heh. z zazdrości? ciekawe czego. goli z dystansu, w których bramkarz stoi na 6metrze(do kompilki nr.4 na 11 ale sie poznałem na tym, że gra z kolegą i już jest poprawa). nie mam mu czego zazdrościć. nie musisz sie zgadzać z moją oceną ale nie musisz też jej podważać. a co do screena to jest to ciekawostka co do PESa smile.gif
SyNowizna
siemano!

powiem Wam tylko tyle, ze Wielki Szacun dla pepe - co On wyprawia to stoi na ponadprzecietnym poziomie.. Jest the best, a za nim dlugo, dlugo nic.. Dla mie przede wszystkim licza sie bramki (montaz stoi na drugim planie). Muza tez jest wazna (najlepiej jakas zywa, a nie "flaki z olejem":)

takze podsumowujac, po wielu ogladnietych kompilach najbardziej przypadla mi do gustu skladanka pepe - 10 minut, a w ogole sie nie przeciaga; 70 przepieknych brameczek (i o to przeciez chodzi:)

od niedawna zaczalem zwawiej pogrywac w PESa i mam juz kilka spoko brameczek uchwyconych, ale prezentacja pepe daje mi do zrozumienia, zeby jednak nie wypuszczac ich za wczasu;)

pozdro...
Węgluś
QUOTE(SyNowizna @ Aug 23 2006, 00:23:54) [snapback]85702[/snapback]

siemano!

powiem Wam tylko tyle, ze Wielki Szacun dla pepe - co On wyprawia to stoi na ponadprzecietnym poziomie.. Jest the best, a za nim dlugo, dlugo nic.. Dla mie przede wszystkim licza sie bramki (montaz stoi na drugim planie). Muza tez jest wazna (najlepiej jakas zywa, a nie "flaki z olejem":)

takze podsumowujac, po wielu ogladnietych kompilach najbardziej przypadla mi do gustu skladanka pepe - 10 minut, a w ogole sie nie przeciaga; 70 przepieknych brameczek (i o to przeciez chodzi:)

od niedawna zaczalem zwawiej pogrywac w PESa i mam juz kilka spoko brameczek uchwyconych, ale prezentacja pepe daje mi do zrozumienia, zeby jednak nie wypuszczac ich za wczasu;)

pozdro...

Komandos dla Ciebie!
lukasso
goli z dystansu, w których bramkarz stoi na 6metrze(do kompilki nr.4 na 11 ale sie poznałem na tym, że gra z kolegą i już jest poprawa

tak sie sklada ze jeszcze mam sejwy z ostatniej kompilki,(bramki strzelone w ML na 6*)
powiedz mi w ktorym golu "moj kolega" tongue.gif wychodzi na 6m i ja strzelam
to ci sejwa wysle
pepe
QUOTE(SyNowizna @ Aug 23 2006, 00:23:54) [snapback]85702[/snapback]

siemano!

pozdro...

No no, zawstydzasz mnie tongue.gif DZIĘKI WIELKIE, STARAŁEM SIĘ (I NIETYLKO JA>>>MYCKY!!!) rolleyes.gif
Węgluś
QUOTE(lukasso @ Aug 23 2006, 07:00:12) [snapback]85715[/snapback]

tak sie sklada ze jeszcze mam sejwy z ostatniej kompilki,(bramki strzelone w ML na 6*)
powiedz mi w ktorym golu "moj kolega" tongue.gif wychodzi na 6m i ja strzelam
to ci sejwa wysle

mi chodziło o bramki do kompili nr.4 a w tej już nie bo jak ostatnio grałem z kompem to strzelałem z ćwiartki boiska i też bramkarz był na 6metrze i weszło. mi chodzi o kompile 1-4
lukasso
ale sie poznałem na tym, że gra z kolegą i już jest poprawa

tongue.gif tongue.gif tongue.gif
niezly z ciebie koneser
dobra ja koncze ta durna polemike
a kompile zrobie za rok jak sie 100 goli zbierze
Bywajcie
BoBaN
no więc krótko, udało mi sie strzelić z przewrotki. Dziwna sytuacja, zarazem prosta:) obróciłem sie tyłem do piłki i kilka razy cisnąłem strzał;p
filmik zrobił alpha wolf
http://rapidshare.de/files/30498613/01.mpg.html

jeszcze zapodam 3 screeny.
IPB Image
IPB Image
IPB Image

zapomniałem zapytać czy komuś sie to udało? jak tak to zapodajcie swoje filmiki i opiszcie jak to wam sie udało. Pozdro!
Węgluś
QUOTE(BoBaN @ Aug 23 2006, 22:00:33) [snapback]85895[/snapback]

no więc krótko, udało mi sie strzelić z przewrotki. Dziwna sytuacja, zarazem prosta:) obróciłem sie tyłem do piłki i kilka razy cisnąłem strzał;p
filmik zrobił alpha wolf

zapomniałem zapytać czy komuś sie to udało? jak tak to zapodajcie swoje filmiki i opiszcie jak to wam sie udało. Pozdro!

extra sie złożył. mi udało sie tak jak Frankowski strzelał w meczu z Danią.
Mooner
QUOTE(BoBaN @ Aug 23 2006, 22:00:33) [snapback]85895[/snapback]

filmik zrobił alpha wolf

IPB Image
IPB Image
IPB Image

mi sie wydaje ze to zalezy od umiejetnosci pilkarza i od tego jak pilkarz sie ulozy do strzalu... nei ze trzeba kilka razy nacisnac stzral.. ;] ale prawdziwa przewrotka a nie nożyce.. szkoda ze nie wpadla rzadko to sie zdarza.. troche sztucznie to wygladalo ale co tam to tylko pes.. ;] wg mnie nacisnoles dodatkowo jeszcze "c" l2 bodajże...
Bo0os
QUOTE(Węgluś @ Aug 21 2006, 14:48:20) [snapback]85432[/snapback]

bramki 3/10
montaż 3+/5

pierdolisz jak niezdrowa dupa.no i co zemściłeś sie i lepiej ci ?? do piaskownicy...

@lukass, ściągam, jutro ocenie wink.gif
tom21

28mb

Pes5 Revolution
LINK1
LINK2
LINK3

to prosze ją ocenić
dziekuje
i miłego oglądania zycze
pozdro

+ bramki: 1:16 ; 2:28 ; 3:20 ; 3:34
+ montaz
+ wykonanie
+ pomysl
+ muzyka
+ bardzo dobra jakosc przy sredniej wadze klipu

- kilka srednich bramek
- widescreen tongue.gif

Ogolem daje 9/10 smile.gif
Węgluś
QUOTE(Bo0os @ Aug 25 2006, 16:48:20) [snapback]86093[/snapback]

pierdolisz jak niezdrowa dupa.no i co zemściłeś sie i lepiej ci ?? do piaskownicy...

ciekawe za co miałem sie zemścić. do piaskownicy to ty idź. jakiś żal o to, że mam lepsze kompilki? daj adres to podeśle Ci pare zabawek z dawnych lat DHLem BoOoS odwiedź tą stronke
Bo0os
niebede karmił trola, bo mam złotą zasade: (a więc to ostatni post do ciebie)

"...NIE KARM TROLLA, BO NAJPIERW SPROWADZI cIE ON DO SWOJEGO POZIOMU, A NASTĘPNIE POBIJE DOŚWIADCZENIEM..."

a ja podsyłam ci proevo.pl, tam takich jak ty jest pełno, pobawicie sie w piaskownicy i bedzie wam wesoło

28mb
Pes5 Revolution
LINK1
LINK2
LINK3

to prosze ją ocenić
dziekuje
i miłego oglądania zycze
pozdro

oczywiście świety filmik, genialny motyw z ronaldinho na końcu no i świetne bramki, wraz ze słynną z połowy z podbiciem smile.gif

9/10

PS no widzisz @węgluś jak to jest... sam zarzucałeś mi niedawno że oceniam twoją kompilke słabo a sam lepszej niemam... teraz sam to czynisz i tego nie widzisz.do piachu bracie. yyy znaczy do piaskownicy smile.gif głupi byłeś, jesteś i pewnie takim zostaniesz biggrin.gif nie pozdrawiam ciE
Węgluś
QUOTE(Bo0os @ Aug 26 2006, 09:08:00) [snapback]86181[/snapback]

niebede karmił trola, bo mam złotą zasade: (a więc to ostatni post do ciebie)

"...NIE KARM TROLLA, BO NAJPIERW SPROWADZI cIE ON DO SWOJEGO POZIOMU, A NASTĘPNIE POBIJE DOŚWIADCZENIEM..."

a ja podsyłam ci proevo.pl, tam takich jak ty jest pełno, pobawicie sie w piaskownicy i bedzie wam wesoło
oczywiście świety filmik, genialny motyw z ronaldinho na końcu no i świetne bramki, wraz ze słynną z połowy z podbiciem smile.gif

9/10

PS no widzisz @węgluś jak to jest... sam zarzucałeś mi niedawno że oceniam twoją kompilke słabo a sam lepszej niemam... teraz sam to czynisz i tego nie widzisz.do piachu bracie. yyy znaczy do piaskownicy smile.gif głupi byłeś, jesteś i pewnie takim zostaniesz biggrin.gif nie pozdrawiam ciE

dzieckiem neostrady to ty jesteś bo każdą kompile z forum bronisz. każdy ma prawo do własnego zdania. jak lukasso zrobi coś w stylu Pepe lub rapena też mu dobrze ocenie. swoją ''wielką'' inteligencje przejawiasz w postach. cytuje znane przyslowie ''głupiemu się ustępuje''. jak masz coś jeszcze to GG.
czarek
http://s000.wyslijto.pl/?file_id=001015126454915938122449161

obejrzyjcie to. jest może nienajlepszej jakosci, ale warto
Węgluś
QUOTE(fan pro-evo.pl @ Aug 26 2006, 13:51:00) [snapback]86245[/snapback]

http://s000.wyslijto.pl/?file_id=001015126454915938122449161

obejrzyjcie to. jest może nienajlepszej jakosci, ale warto

na cholere nabijasz posty? założyłeś już odrębny temat to po co tu dajesz?
czarek
bo chyba mi go zamknęli, dlatego tu daję
a po drugie film jest o tym, jaki mam nick, czyli gole pro-evo.pl. które są lepszeeeeeeeeee od tych waszych
Węgluś
QUOTE(fan pro-evo.pl @ Aug 26 2006, 14:04:14) [snapback]86248[/snapback]

bo chyba mi go zamknęli, dlatego tu daję
a po drugie film jest o tym, jaki mam nick, czyli gole pro-evo.pl. które są lepszeeeeeeeeee od tych waszych

no i wlaśnie dlatego te kompile by IO lub pro-evo nie powinny być komentowane. wiadomo, że fan IO powie, że IO lepsze a fan pro-evo, że pro-evo lepsze
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.