QUOTE(wegiel @ Mar 13 2006, 00:53:53) [snapback]56521[/snapback]
kompilacja ciekawa choc poprzednie jakos bardziej mnie wciagnely. co do twoich "cudownych" longshotow to mam pewne watpliwosci w kwesti strzelania ich jak na zawolanie. dziwni mnie bardzo to, ze w 90% tych goli bramkarz stoi na min 5-tym metrze i pilka wpada mu za kolnierz
skoro to takie proste i oczywiste to strzel takie bramki i pokaż
. przeciez w kazdej akcji bramkarz nie stoi na wysokosci 11-stki i nie cofa sie dopiero gdy dobiegasz do pola karnego, wiec jak dla mnie sa to gole strzelone kumplowi, ktory wychodzi bramkarzem i wszystko fajnie wyglada

. takie jest moje zdanie, co nie zmienia faktu, ze gole calkiem fajne. pozdro
kur*a jak mam wam przemówić do rozs±dku! gram tylko mecze w ML na klawiatrurze na kompa 6* nie no ale według ciebie to ja kumplowi mówie przed każda akcja żeby on z bramki wyszedł
QUOTE(Węglu¶ @ Mar 13 2006, 01:37:52) [snapback]56522[/snapback]
no zgadzam sie z weglem. dziwia te wyjscia bramkarzy przy longshotach. inne gole bardzo fajne. kompilka lepsza od poprzednich pod wzgledem estetycznym(przejscia itp) chociaz wkurzajace jest to nakladanie drugiego obrazu. no i nie gadaj, ze w ML bo grasz roznymi druzynami

no fakt, ze pare goli jest z ML bo Roberto Carlos nie gra w Celticu. to by bylo na tyle. powiedz mi jeszcze jakim programem to robiles bo chcialbym w mojej kompilce zrobic inne i szybsze przejscia niz w Movie Maker. pozdro
gram róznymi drużynami żeby filmik wygl±dał jako¶ lepiej niż tylko w jednych koszulkach,a do celtiku sobie skopiowałem carlosa
P.S czekam na wasze bramki
P.S.2 =>dzięki za ocene i ¶ci±gnięcie
pozdrawiam
a i jeszcze jedno jesli mozecie nie odpisujcie na tego posta ,nie chce chlewu i znowu kłótni
P.S3 węglu¶ nie pisz do mnie na prive zebym oceniał twoje klipy
WE2002 rulez