QUOTE(lukassoronaldo @ Feb 6 2006, 17:30:34) [snapback]51764[/snapback]
całkiem niezła jak na 1 raz,było troche słaby goli ale kilkoma zagraniami mnie zaskoczyłeś
ogolnie na plus
koneser sie znalazł
AMEN
no stary masz pecha. ja akurat gram na 5 i 6*. w paru twoich bramkach obroncy nawet nie wystawili nogi aby zatrzymac pile, u mnie na 5* robili wslizgi , wiec wybacz no ale pare z tych bramek bylo na 4*. nie twierdze, ze wszystkie. a tak na marginesie: w iss-a gram kolejno od PRO3 kazda czesc zaczynam grajac 2 mecze na 3* dla rozpoznania roznic i zmieniam na 5*. wiec nie gadaj, ze gram na 3*. na 3* to obroncy by stali jak wryci
QUOTE(dzenda_dzenda @ Feb 6 2006, 17:48:34) [snapback]51773[/snapback]
czyli jak nie strzelasz wypasionych to strzelasz bramki słabe, proste. (temat dyskusji - najladniejsze gole w PES 5 a nie "hehe, wygrałem mecz...fajnie co?")
czyli jednak grasz od wczoraj w pesa
CHYBA nie znaczy na pewno, bramki są na najwyższym poziomie, znam lukasa i nie szmaciłby się na gwiazdkach czterech(a jak obrońcy nie reagują to zagraj NA PRAWDE na 1* i porównaj chlopie)
kolejny podpunkt świadczący że JEDNAK grasz od "przysłowiowego" WCZORAJ w pesa...
tak...Ty lepiej wiesz-masz w domu kota czarnego i kule szklaną, wmawiaj Lukasowi że gra na 4* może przynajjmniej załamiesz jego świadomość...
narciarz
łoooo ale sie rozpisales. no tak sie sklada ze gram od tygodnia na padzie i pytam sie jak sie robi takie wysuniecia. i nie twierdze, ze lukas ma wszystkie bramki na 4*. napisalem, ze pare jest na 4* bo obroncy sie nie ruszaja. wiesz gra w pilke nozna nie polega na sadzeniu bramek z daleka. w niej trzeba myslec i wygrywac mecze. pewnie jakbym chcial walic wypasione to bym tez takie walil. zycze ladnych bramek jesli nie grasz od wczoraj