QUOTE(lukasso @ Sep 28 2006, 17:56:57) [snapback]91007[/snapback]
Pro Evolution Soccer 5 & Winning Eleven 2002 POWER
by lukassoLINKLINK230mb
3:40min
Ostatnie dziecko QUOTE(Nelson @ Sep 28 2006, 22:03:21) [snapback]91036[/snapback]
lukasso, jeśli chodzi o kompilki, to wymiatasz.
Szkoda, że to twoja ostatnia, bo przyjemnie się je ogląda.
Pozdrawiam.
Miałem na mysli ostatnie dziecko w tym temacie
QUOTE(vego21 @ Sep 28 2006, 19:46:46) [snapback]91023[/snapback]
Zajebista kompilacja, z więlką chęcią i ciekawością ją oglądłem.
Fajne połączenie naszej staruszki z najnowszą odsłoną PESa z nienagannymi efektami specjalnymi. Audio to jakaś samba czy cóś takiego

Bramka z połowy mnie rozwaliła...
PS. Nasza staruszka i tak jest lepsza.
Brawo lukasso
QUOTE(Mooner @ Sep 28 2006, 20:01:09) [snapback]91027[/snapback]
montaż... jak zwykle świetny... muzyka ładnie się wkomponowała w to co się dzieje na ekranie.. ;] świetny pomysł z z tym połączeniem tych dwóch gier, bramki z we świetne, może z dwie byłe cienkie, ale nie wypowiadam się już więcej bo w we nei grałem.. ;]
co do piątaka.. z początku chciałem wypisać najpiękniejsze bramki i ich czas... ale nie było po co, bo i tak wszystkie bramki są.. co tu dużo gadać... super..widząc je można śmiało wykrzyknąć "ale kasta!"

bramki z pesa 5/6
bramki z we -- heem.. super ale pozostaną bez oceny
montaż 5/6
pozdro ziomale
QUOTE(rsix` @ Sep 28 2006, 21:39:12) [snapback]91033[/snapback]
bardzo fajna kompilka
+ bramki z WE, PES5
+ muzyka - miła dla ucha, zgrywa się obrazem
+ bardzo spodobał mi się efekt przechodzenia z koloru na czarnobiały + zgranie z muzyką
+ najważniejsze, to mi się najbardziej spodobało - klimat, kompila z klimatem to jest to, za to +++
minusów, hmm w sumie to większych nie zauważyłem, oczywiście niektóre rzeczy można poprawić, z tego co widziałem to chyba więcej bramek było z WE ale to tak na moje oko
montaż 5/6
bramki 6/6
5+ / 6
dzieki chłopaki za oceneQUOTE(whan @ Sep 29 2006, 09:44:13) [snapback]91052[/snapback]
kompilacje oceniam na 4. Lukasso wszedłeś w rutyne, która sprawia, że każda nowa kompilacja to w zasadzie odgrzewany kotlet z dodanymi nowymi efektami. Brakuje w tym dynamiki a i dobór scieżki dzwiękowej mógłby być znacznie lepszy... Niby wszystko pięknie, ładnie ale nie sądzisz, że gdzieś już to widzieliśmy?
moze nie zrozumiałeś idei tej kompili ale generalnie chodziło mi o przedstawienie siły jaką maja te dwie gry,
fakt niektore bramki mogles gdzies wczesniej widziec ,ale uwazam iz w takiej kompilacji nie ma to znaczenia gdyz chcialem aby bramki byly na najwyzszym poziomie.Co do muzyki to moze mi doradzisz
jaka sie nadaje
uprzedzam ze w bojsebendach nie gustuje
...
tak czy siak dzieki ze sie wypowiedziales na temat mojego skromnego filmiku
Pozdrawiam