Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najladniejsze gole w PES 5
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
Węgluś
QUOTE(norek @ May 7 2006, 18:59:38) [snapback]66407[/snapback]

Weglusiu wiesz co to jest BUG? Jest to błąd gry który irytuje i pojawia się dość czesto (tak jak tak zwane "dramaty")....Ten gol to dzieło przypadku...

Ale niektórzy pojęcie BUG nazywają jako błąd w grze, który nie pojawia się dość często i nie irytuje biggrin.gif Więc nie wygłaszaj tu poematów(to jest krytyka, więc sie nie należą %).
P.S. nie wiem czy grałeś kiedyś w America's Army ale tam jest BUG, który nie pojawia się czesto i znają go nietórzy gracze. Więc BUG ma dwa znaczenia
Bo0os
Przedstawiam drugą kompilacje w moim wykonaniu.Tym razem oparłem sie na serii Joga Bonito I tego raczej jeszcze nigdy nie zrobił, jest tym razem OK wink.gif Wykorzystałem pare kawałków z Energy 2000 co daje fajny efekt UMC UMC biggrin.gif Oczywiście ML i technicznie najwyży poziom, czyli 5*. Do kompilki wykorzystałem przedewszystkim piękne akcje, czyli finezje wink.gif Pare strzałów z daleka też bedzie, ale bez cudów.

Zapraszam serdecznie do pobierania, 30 MB z groszami to niewiele, a zobaczyć warto.Każdemu twórcy zależy aby ujżano jego dzieło w dobrym świetle, nad którym głowił wiele godzin smile.gif

A więc... JOGA BONITO w moim wykonaniu. Polecam !

>>DOWNLOAD<<
Czas: 5:23 min
Rozmiar: 38 MB
Audio: kawałki Energy 2000 mix nr 1- 06r.

hamer_sopot
+

-Komentarz - Normalnie Śmiech na sali
+synchronizacja Bonity to sytuacji z Pro

-

-gole-poprostu biedne
-muzyka (ja osobiście za taką nie przepadam , kwestia gustu)
-poziom 5*
-i zapewne brzydkie słowa w komplikacji :F
Węgluś
QUOTE(Bo0os @ May 10 2006, 22:15:26) [snapback]66839[/snapback]

Przedstawiam drugą kompilacje w moim wykonaniu.Tym razem oparłem sie na serii Joga Bonito I tego raczej jeszcze nigdy nie zrobił, jest tym razem OK wink.gif Wykorzystałem pare kawałków z Energy 2000 co daje fajny efekt UMC UMC biggrin.gif Oczywiście ML i technicznie najwyży poziom, czyli 5*. Do kompilki wykorzystałem przedewszystkim piękne akcje, czyli finezje wink.gif Pare strzałów z daleka też bedzie, ale bez cudów.

Zapraszam serdecznie do pobierania, 30 MB z groszami to niewiele, a zobaczyć warto.Każdemu twórcy zależy aby ujżano jego dzieło w dobrym świetle, nad którym głowił wiele godzin smile.gif

>>DOWNLOAD<<

no niektóre gole całkiem spoko. fajny R.Carlos'a. ale te bluźnierstwa nie pasują do Joga Bonito. najwyższy poziom to 6* a nie 5*. i gole strzelone nie tylko w ML(ale nie ma dużego znaczenia)
lukasso
pozwole sobie na skromna ocene
pomysł niezły
muza tez
bramki słabe,ostra zmuła
montaż przeciętny
napis fraps na górze
sory ale takie mam zdanie
wole zobaczyć kilka okieniek niż dwa razy tyle "takich bramek"
pozdro
3-\6
rapen
QUOTE(Bo0os @ May 10 2006, 20:15:26) [snapback]66839[/snapback]

>>DOWNLOAD<<

Witam, nawet niezła kompila, ciekawa oprawa i bramki tez nawet nawet, tylko prosze, nie dawajcie bramek z treningow!

Ocena: 7/10 Pozdrawiam
rapen
WITAM PONOWNIE!

Zrobiłem właśnie moją 4 z już kompilacje bramek z tej oto przepięknej gry smile.gif

http://rapidshare.de/files/20250484/kompil...lume_4.wmv.html

Sciagac i oceniac biggrin.gif
Bo0os
QUOTE(hamer_sopot @ May 10 2006, 20:58:58) [snapback]66846[/snapback]

+

-Komentarz - Normalnie Śmiech na sali
+synchronizacja Bonity to sytuacji z Pro

-

-gole-poprostu biedne
-muzyka (ja osobiście za taką nie przepadam , kwestia gustu)
-poziom 5*
-i zapewne brzydkie słowa w komplikacji :F

Nieumiem (niemam szczęścia) strzelać bramek z połowy w samo okno blink.gif Jak sie zdarzy że strzele to świętuje ćwartką (Joke) Ogólnie chciałem żeby nie było trętwo jak to jest w kompilkach typu lukassoronaldo.Bramki tylko z daleka i oprawa trętwa.Skupiłem sie na fajnych dograniach itp.Aha 5* to Technicznie najwyższy poziom trudności, powtarzam- TECHNICZNIE, bo tak naprawde na 6* gra sie łatwiej, niewlele, ale łatwiej.Potwierdzeniem jest choćby poradnik Gry-Online.

QUOTE(lukassoronaldo @ May 11 2006, 07:24:21) [snapback]66866[/snapback]

pozwole sobie na skromna ocene
pomysł niezły
muza tez
bramki słabe,ostra zmuła
montaż przeciętny
napis fraps na górze
sory ale takie mam zdanie
wole zobaczyć kilka okieniek niż dwa razy tyle "takich bramek"
pozdro
3-\6

ja również pozdrawiam wink.gif

QUOTE(rapen @ May 12 2006, 07:01:58) [snapback]66980[/snapback]

Witam, nawet niezła kompila, ciekawa oprawa i bramki tez nawet nawet, tylko prosze, nie dawajcie bramek z treningow!

Ocena: 7/10 Pozdrawiam

z tym klipie oryginalnym Joga Bonito też był motyw z treningiem, tylko tam Ronnie czarował trikami smile.gif
Węgluś
QUOTE(rapen @ May 12 2006, 11:04:57) [snapback]66988[/snapback]

WITAM PONOWNIE!

Zrobiłem właśnie moją 4 z już kompilacje bramek z tej oto przepięknej gry smile.gif

http://rapidshare.de/files/20250484/kompil...lume_4.wmv.html

Sciagac i oceniac biggrin.gif

no ta kompilka lepsza od poprzedniej smile.gif gol na początku strzelony Newcastle to chyba nie przez Ciebie(grasz Interem). i która to gwiazdka bo chyba nie 6. 4 czy 5?
rapen
QUOTE(Węgluś @ May 12 2006, 12:09:22) [snapback]67006[/snapback]

no ta kompilka lepsza od poprzedniej smile.gif gol na początku strzelony Newcastle to chyba nie przez Ciebie(grasz Interem). i która to gwiazdka bo chyba nie 6. 4 czy 5?

no mi niestety taka strzelili tongue.gif

napisz jeszcze jaka ocene mi dajesz weglus wink.gif

gram na 4* ale do konca maja zaczne grac na 5 i 6* pozdro i czekam na nastepne ocenki smile.gif
Bojinov
QUOTE(Rivaldinho @ May 2 2006, 21:43:02) [snapback]65571[/snapback]

Wspaniałe wykonanie,przemyślane akcje,dobre wykończenia.B.dobry The End
Pokusze się o ocenę - 3/10

to ty chyba jestes jeb*****!!! piszesz ze ladnie pieknie wszystko a wyskakjesz mi z ocena 3/10. pfff...

swoja kompilke to bys ocenil na 10 oczywiscie. no coz.
Węgluś
QUOTE(rapen @ May 12 2006, 15:12:19) [snapback]67017[/snapback]

no mi niestety taka strzelili tongue.gif

napisz jeszcze jaka ocene mi dajesz weglus wink.gif

gram na 4* ale do konca maja zaczne grac na 5 i 6* pozdro i czekam na nastepne ocenki smile.gif

to masz duzy minus, ze na 4* tongue.gif masz 5/10 i zacznij juz grac na 5 lub 6*
Bojinov
Siemka.
Zrobilem czwarta kompilke. Troche krotka bo balem sie ze Rapen mi skradnie pomysl na muze tongue.gif
Prosze o lagodne ocenki. pozdro

KLIKNIJ TUTAJ
tom21
QUOTE(Bojinov)
Siemka.
Zrobilem czwarta kompilke. Troche krotka bo balem sie ze Rapen mi skradnie pomysl na muze tongue.gif
KLIKNIJ TUTAJ
+ mala waga
+ muza
+ przyjemnie sie ogladalo
- kilka bramek pelniacych role "zapchaj dziury" (u kazdego zreszta takie sie znajda tongue.gif )
- brak mirroru na inny hosting
Oceny koncowej nie wystawie tongue.gif

Pora na moja kompilacje smile.gif
Kodek: x264 LINK
Waga: 30mb
Czas: 6min

Rapidshare

Sendspace

Easy-Sharing

Zapraszam do sciagania cool.gif
rapen
QUOTE(Bojinov @ May 13 2006, 21:44:57) [snapback]67280[/snapback]

Siemka.
KLIKNIJ TUTAJ

No bojan brawo. Kompila nawet nawet wink.gif 7+/10 Pozdro

PAZZA INTER!
Nelson
Bojinov-Fajna kompilka nawet. Niekóre bramki ładne, a niektórych to w ogóle nie powinno być.

QUOTE(Bojinov @ May 14 2006, 18:01:20) [snapback]67412[/snapback]

ale ten ronaldo paskudny. ja pierdziele wez edytuj posta i usun to zdjecie bo na ten ryj patrzec nie mozna tongue.gif

QUOTE(Węgluś @ May 14 2006, 18:36:19) [snapback]67415[/snapback]

czemu mam edytować posta? nie możesz go zrozumieć? sig nie ja robiłem więc nie będe usuwał bo nie zrobie sam z innym zdjęciem.
P.S. ale beznadziejny avatar masz tongue.gif

Widzę, że infantylność staję się modna (w śród , niektórych użytkowników)...
rapen
QUOTE(tom21 @ May 14 2006, 02:41:45) [snapback]67295[/snapback]

Pora na moja kompilacje smile.gif
Kodek: x264 LINK
Waga: 30mb
Czas: 6min

Rapidshare

Sendspace

Easy-Sharing

Zapraszam do sciagania cool.gif

Swietna kompilacja! Naprawde niezla. 9/10!!
Skoczylas666
wy je***i pesowcy w k***e je***i cwele pie*****ni moderatorzy i wy ze swojimi chu*****i bramkami maniacy pesa 5 . Jesteście pop*****eni do reszty wy j****e głąby z kutastem na czole pie*****ni kutasy spier*****cie gnój rozrzócac (Jak długo żyję, to nigdy nie widziałem takiego błędu ortograficznego :-|) na polu bo tylko do tego się nadajecie wy je***e dziwki pie*****ni koniobijcy .
wy pie*****ne geje kutasy ci*y ale z was lamery wy*****alać z tego śwata jesteście ch***wi je**ni pie****ni lamerzy z ku**a dupy wyciągnięci cwele szmaty lamusy i cały issonline to jedno wielkie g*wno pie****ne łajno wp**de je***a wasza mać . i ku**a tak możecie mnie zablokowąc i tak mam was w dupie je***i przez duże j ku**a kapuśniaki .

Metal roozl mad.gif
Chyba metal mózgu.

Ufff....
//Mod
tV2
Wypowiedzialbym sie, ale znow Aros bedzie publicznie przepraszal...
Bo0os
tV2, w tym wypadku mamy jak na dłoni trolla internetowego.Coraz bardziej zgadzam sie z akcją- "Nie Dzieciom neostrady".

Nasz przyjaciel rozpisał sie na kilkanaście zdań w których nie widze sensu, same wulgaryzmy, podziw dla tego przyjaciela.

Tom21, kompilacja ładna, oglądało sie przyjemnie, tylko ten początek jest do d...Takie badziewy to w środek klipu, albo wcale.

Ocena 8+/10

Pozdro
snake
Skoczylas666 - BAN
GeloElo
Jaka brehta chciałem zobaczyć co się stanie . laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Nawet nie musiałem się domyślać...
Jaką karę sobie proponujesz?
//Mod
Wilq
http://rapidshare.de/files/21347878/Wilq_K...s_-_lq.wmv.html

a tak dla odstersowania smile.gif

mile widziane komentarze..

2.30 - 10 mb
rapen
QUOTE(Wilq @ May 25 2006, 14:33:54) [snapback]69218[/snapback]

http://rapidshare.de/files/21347878/Wilq_K...s_-_lq.wmv.html

a tak dla odstersowania smile.gif

mile widziane komentarze..

2.30 - 10 mb

pomysl nawet ciekawy ale jedna rzecz.... przeciez to jest na 1 lub 2*! ci obroncy prawie w ogole sie nie ruszaja.
ocenki nie daje. pozdro
Węgluś
QUOTE(rapen @ May 25 2006, 20:03:08) [snapback]69256[/snapback]

pomysl nawet ciekawy ale jedna rzecz.... przeciez to jest na 1 lub 2*! ci obroncy prawie w ogole sie nie ruszaja.
ocenki nie daje. pozdro

widać rapen, że wiesz jak grają obrońcy na 1 i 2*. na 3* chyba nie robią wślizgów więc to nie jest 1-3*
P.S.Wilq usuwaj pasek u dołu ekranu
Wilq
wszystkie akcje na 6* ..

jaki pasek węgluś ??

edit:

już wiem o co chodzi.. wczesniej nawet na to uwagi nie zwrocilem.. jak sie tego pozbyc ?
Andzi
Jak na klawie to F1, jak na padzie to select
Węgluś
wie ktoś jakie wskaźniki odpowiadają za FILP-FLAPA?
Rivaldinho
QUOTE(Węgluś @ May 27 2006, 00:41:28) [snapback]69519[/snapback]

wie ktoś jakie wskaźniki odpowiadają za FILP-FLAPA?

Dwie opcje są:
1.Specjalna umiejętność dana zawodnikowi przez KONAMI.
2.Dribbling skill i speed,oraz tactical dribble itp.
ph34r.gif Ciężkie pytanie.Pzdr.
Węgluś
QUOTE(Rivaldinho @ May 27 2006, 02:03:04) [snapback]69521[/snapback]

Dwie opcje są:
1.Specjalna umiejętność dana zawodnikowi przez KONAMI.
2.Dribbling skill i speed,oraz tactical dribble itp.
ph34r.gif Ciężkie pytanie.Pzdr.

te ustawienia nic nie pomogły, czyli są to ustawienia KONAMI
rapen
Siema ludzie! Zrobiłem w końcu swoją 5 z kolei kompile! Oto link: http://rapidshare.de/files/21950063/kompil..._rapen.wmv.html

Zachęcam do ściągnięcia jej ponieważ jest tam bramka o której śmiało można powiedzieć: "Prawia jak Kuszczak biggrin.gif ". A dlaczego? To już musicie sami zobaczeć! cool.gif
I oczywiście czekam na komentarze biggrin.gif

PS. Piszcie ludzie więcej na tym forum, bo jakoś mało piszecie! Pozdro
Węgluś
QUOTE(rapen @ Jun 1 2006, 19:07:48) [snapback]70506[/snapback]

Siema ludzie! Zrobiłem w końcu swoją 5 z kolei kompile! Oto link: http://rapidshare.de/files/21950063/kompil..._rapen.wmv.html

Zachęcam do ściągnięcia jej ponieważ jest tam bramka o której śmiało można powiedzieć: "Prawia jak Kuszczak biggrin.gif ". A dlaczego? To już musicie sami zobaczeć! cool.gif
I oczywiście czekam na komentarze biggrin.gif

PS. Piszcie ludzie więcej na tym forum, bo jakoś mało piszecie! Pozdro

no rapen daje ci ocenę 3+/6. dlatego taka niska bo zuważyłem kilka bramek(ok.3) które strzelili tobie, niektóre bramki nie nadają sie do kompilki oraz kamera za daleko w niektórych sytuacjach no i ta 4*. Proszę cie żebys wszedł na moje forum które mam w sygnaturze i napisał kilka postów wink.gif
Nelson
Rapen ja ci dam 4/6. Podobała mi się kompilka, chociaż fakt, że nie powinno być kilku bramek.

Mam do was pytanie, otóż jak powszechnie wiadomo mam problem z formatem "wmv" no i moja kompilka zajmuje ok bardzo dużo przy krótkim trwaniu (dokładnie nie pamiętam). np. trwa 4 min a waży ok 50-60 mb. I pytanie brzmi następująco: Czy pobrali byście i ocenili ją? Przynajmniej 2-3 osoby. Pytam ponieważ nie wiem czy jest sens robić tą kompilacje jak nikomu się nie będzie chciało ściągnąć i ocenić.

Czekam na wasze propozycje, czy mam wystawić tą kompilke ? Przynajmniej 2-3 osoby.

Pozdrawiam.
Węgluś
QUOTE(Nelson @ Jun 2 2006, 18:46:55) [snapback]70626[/snapback]

Rapen ja ci dam 4/6. Podobała mi się kompilka, chociaż fakt, że nie powinno być kilku bramek.

Mam do was pytanie, otóż jak powszechnie wiadomo mam problem z formatem "wmv" no i moja kompilka zajmuje ok bardzo dużo przy krótkim trwaniu (dokładnie nie pamiętam). np. trwa 4 min a waży ok 50-60 mb. I pytanie brzmi następująco: Czy pobrali byście i ocenili ją? Przynajmniej 2-3 osoby. Pytam ponieważ nie wiem czy jest sens robić tą kompilacje jak nikomu się nie będzie chciało ściągnąć i ocenić.

Czekam na wasze propozycje, czy mam wystawić tą kompilke ? Przynajmniej 2-3 osoby.
Pozdrawiam.

moim zdaniem lepiej wrzucić ją na vudeogoogle. ściągnij sobie program do uploading'u i heja. co dalej zrobić to dowiesz się na google.pl
Nelson
eee... tam. Czekam aż się ktoś wpisze , że mam zrobić tą kompilkę.

Pozdrawiam
Andzi
QUOTE(Nelson @ Jun 3 2006, 08:32:20) [snapback]70640[/snapback]

Pozdrawiam

No to zrób biggrin.gif Ja napewno sciagne, choć mam chu.... łacze laugh.gif laugh.gif
rapen
QUOTE(Nelson @ Jun 3 2006, 06:32:20) [snapback]70640[/snapback]

Pozdrawiam

tez sciagne biggrin.gif
Wilq
Moja nowa kompilka - 20 mb

http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...82D9FF168EC6DE3

prosze o oceny i komentarze smile.gif
rapen
QUOTE(Wilq @ Jun 3 2006, 14:40:22) [snapback]70744[/snapback]

Moja nowa kompilka - 20 mb

http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...82D9FF168EC6DE3

prosze o oceny i komentarze smile.gif

Wiec tak, ocena 6+/10. Nawet ladne bramki choc duzo podobnych do siebie. Minusy: skocznosc animacji, za dlugi wstep, muzyka, napis fraps i te control panel. Ale ogolnie OK. Pozdro
Nelson
Dzięki .

Zrobie Kompilke na dniach. Muszę coś jeszcze nastrzelać tongue.gif
switek
Witam wypuszczam moją pierwsza kompilacje nie jest ona najlepsza ale fakt ze zrobilem ja sam podnosi mnie na duchu zachecam do sciagania i prosze o ocenki.
Kompilacja by Świtek
czas: ok 3:30 min
rozmiar:13,2mb
Nelson
QUOTE(switek @ Jun 5 2006, 20:21:58) [snapback]71195[/snapback]

Witam wypuszczam moją pierwsza kompilacje nie jest ona najlepsza ale fakt ze zrobilem ja sam podnosi mnie na duchu zachecam do sciagania i prosze o ocenki.
Kompilacja by Świtek

Świtek:

Plusy:

Muza (od razu proszę o tytuł)
Montaż
Fajne Zakończenie

Minusy:

Bramki(przykro mi. Staraj się strzelać ładniejsze)
Jakość.

Ogólnie mówiąc Fajny Pomysł, ale bramki przeciętne. Staraj się umieszczać ładniejsze(ale najpierw strzel tongue.gif)

pzdr

switek
tytuł :Calanit - Sculptured [calanit Vs. Used & Abused Mix].mp3
dzieki za szczerość ja dopiero od niedawna dużo gram w PES5 wiec bramek jeszcze trafie kilka wink.gif
ale głównie zależało mi zeby to jakos wyszlo dzikei i pozdro.
Węgluś
QUOTE(switek @ Jun 5 2006, 20:21:58) [snapback]71195[/snapback]

Kompilacja by Świtek

Plusy:
Muza
Wizja meczu Polska-Ekwador
Jakość
Minusy:
Pasek za piłką(ball effect)
Jak na kompilke w której ci ktoś pomagał to jest ona słaba technicznie(ucięte bramki itp)
95% bramek słabych
OMG 3,4* !!!!!!!!
PODSUMOWUJĄC:
jak na twoją 1-szą kompilkę to nawet nawet. podobnie do mojej pierwszej tongue.gif dopóki nie dojdziesz do przynajmniej poziomu mojego i Nelsona(5,6*)(nie żebym nas wywyższał) nie rób vol.2 bo cie zjadą(wiem jak było ze mną)
Nelson
QUOTE(Węgluś @ Jun 6 2006, 01:19:01) [snapback]71233[/snapback]

dopóki nie dojdziesz do przynajmniej poziomu mojego i Nelsona(5,6*)było ze mną)

Wypraszam sobie te 5*. U mnie tylko 6*...

;p

pzdr
rapen
QUOTE(switek @ Jun 5 2006, 18:21:58) [snapback]71195[/snapback]

Kompilacja by Świtek

niezbyt udana kompila, wiekszosc bramek nudna, postaraj sie bardziej, pozdro
Węgluś
QUOTE(Nelson @ Jun 6 2006, 07:28:43) [snapback]71240[/snapback]

Wypraszam sobie te 5*. U mnie tylko 6*...
;p
pzdr

no ale w którejś naszej kompilce napewno była bramka strzelona na 5* wink.gif
Nelson
QUOTE(Węgluś @ Jun 6 2006, 15:49:50) [snapback]71284[/snapback]

no ale w którejś naszej kompilce napewno była bramka strzelona na 5* wink.gif

W żadnej mojej smile.gif
maciek_ssi
Przecież od dawna wiadomo, że w PES5 poziom 6 jest prostszy od 5.
Nelson
QUOTE(maciek_ssi @ Jun 7 2006, 19:19:11) [snapback]71523[/snapback]

Przecież od dawna wiadomo, że w PES5 poziom 6 jest prostszy od 5.

:/ ... :/

blink.gif .... To jA mAm chyba innego Pesa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.