Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najladniejsze gole w PES 5
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
Węglu¶
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Apr 9 2006, 20:11:36) [snapback]61392[/snapback]

Compilation vol. 4 by Capitan Tsubasa - Mirror 1

Compilation vol. 4 by Capitan Tsubasa - Mirror 2

Zapraszam do sciagania i oceniania !!!

PS. Inspirowalem sie gra GTA : Vice City co bedzie widac podczas ogladanie kompilacji wink.gif pozdro

podoba mi sie wszystko poza muz±. i ten gol w zielono bialej koszulce to chyba strzelony przez kompa. jak zainstalowales te galy? bo ja umiem te o zakonczeniu BIN a jak takie zainstalowac nie chce mi sie szukac.

P.S.juz dzis bylby link do mojej 4 kompilacji ale jak zapisuje w ULEADZIE i chce skompresowac w MOVIE MAKERZE to sa jakies jazdy. moze znacie jakis programik poza tym do pakowania.
•volvo
QUOTE(Rivaldinho @ Apr 9 2006, 15:37:38) [snapback]61354[/snapback]

Gola Adriano extra,podobny motyw widziałem w bramkach niejakiego volvo.Intro downloading.....

Oj to chyba o mnie chodzi smile.gif

Bramka Fadigi o której mówi Rivaldinho:
http://files.filefront.com/fadiga_by_volvo...;/fileinfo.html

Według mnie fajniejsza bramka (Totti):
http://files.filefront.com/totti_by_volvoz...;/fileinfo.html

Komentarze mile widziane smile.gif
Po wiecej zapraszam na http://volvo.ovh.org wink.gif
Rokefeler19
chciałbym pokazac wam moje 2 nowe kompilacje o numerach 3 i 4.w przeciwienstwie do 1 i 2 sa o wiele staranniej dopracowane pod wzgledem video i audio. bradzo bym prosil o kometarze. a tu linki >>Kompilacja nr3<< oraz >>Kompilacja nr4<< bardzo prosze o oceny i komentarze.pozdrawiam wink.gif
Węglu¶
KOMPILACJA VOL.4 BY WĘGLU¦©

Waży 15,8 MB i trwa 3:36 min
Andzi
Moja nowa kompilacja

KLIK

Zajmuje 50 mb i trwa 8min 43s tongue.gif

PS. Postram sie pozniej posciagac wasze kompilki, teraz jestem w szkole i jak wchodze na rapida, to Opiekun blokuje mi strone laugh.gif blink.gif ohmy.gif ph34r.gif
Węglu¶
QUOTE(Andzi @ Apr 11 2006, 16:29:39) [snapback]61718[/snapback]

Moja nowa kompilacja

KLIK

PS. Postram sie pozniej posciagac wasze kompilki, teraz jestem w szkole i jak wchodze na rapida, to Opiekun blokuje mi strone laugh.gif blink.gif ohmy.gif ph34r.gif

Andzi wrzuc ja na rapida lub megaupload bo tutaj dlugo mi sie laduje(jakies tam przygotowanie do sciagniecia)
Węglu¶
ej no!oceni ktos moja kompilke bo widze, ze chlopaki sie loguja, wychodza i nie oceniaja

Andzi
blink.gif blink.gif co ci sie ładuje ??
Jak ja wchodze to odrazu moge pobrac http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/uwl2e79lh21yyou4.html
Węglu¶

Moja nowa kompilacja

KLIK

pierwsza muza taka jak u mnie w vol.4 biggrin.gif ostatnia wypasiona tongue.gif 95%goli wyczesanych tylko nie wrzucaj goli z treningu. montaż bardzo profesjonalny! ogoólnie 5+/6

OCENIAĆ MOJˇ!!!!!KOMPILACJA VOL.4 BY WĘGLU¦©
Andzi
QUOTE(Węglu¶ @ Apr 11 2006, 17:24:47) [snapback]61734[/snapback]

ej no!oceni ktos moja kompilke bo widze, ze chlopaki sie loguja, wychodza i nie oceniaja

Bardzo fajan kompilacja, mało zajmuje, a jakosc jest dobra :]. Bramki sa spoko :] no i te wolne Adrianio :]. Muza jest bardzo fajna, w koncu sam taka dałem biggrin.gif

Pozdro
Bo0os
QUOTE(Andzi @ Apr 11 2006, 14:29:39) [snapback]61718[/snapback]

Moja nowa kompilacja

KLIK

Zdecydownie najlepsza kompilacja jak± widziałem na oczy.8 minut naprawde pięknych bramek na wysokim poziomie.Gratuleuje i czekam na kolejn± czę¶ć.Wykonania niebede sie czepiał, jest wporzo smile.gif

Pozdro
Węglu¶
QUOTE(Andzi @ Apr 11 2006, 20:05:33) [snapback]61767[/snapback]

Bardzo fajan kompilacja, mało zajmuje, a jakosc jest dobra :]. Bramki sa spoko :] no i te wolne Adrianio :]. Muza jest bardzo fajna, w koncu sam taka dałem biggrin.gif

Pozdro

dzieki za ocenke smile.gif a inni co?klawiatury sie wam zepsuly??? tongue.gif

tych wolnych nie byloby gdyby nie nauka przez BOJINOVa

rapen
hehe Węglu¶ gdyby Bojinov nie byloby takich wolnych, a zapytaj sie go kto go nauczyl tego smile.gif
Czemu nikt nie ocenia mojej kompilki?
http://rapidshare.de/files/17186741/kompilacja_by_rapen_vol2.wmv.html
taka sobie ale obaczec mozna wink.gif
Czekam na oceny
a wasze ocenie jak bde miec czas bo narazie jestem bardzo zajety
Pozdro
Węglu¶
QUOTE(rapen @ Apr 11 2006, 22:25:12) [snapback]61807[/snapback]

hehe Węglu¶ gdyby Bojinov nie byloby takich wolnych, a zapytaj sie go kto go nauczyl tego smile.gif
Czekam na oceny
Pozdro

heheh widze, ze mamy na forum nauczycieli i profesorow tongue.gif no a moja kompilacja jak? nie da sie wejsc w twoj link!
•volvo
QUOTE(Rivaldinho @ Apr 9 2006, 15:37:38) [snapback]61354[/snapback]

Gola Adriano extra,podobny motyw widziałem w bramkach niejakiego volvo.Intro downloading.....

QUOTE(•volvo @ Apr 9 2006, 23:09:49) [snapback]61433[/snapback]

Oj to chyba o mnie chodzi smile.gif

Bramka Fadigi o której mówi Rivaldinho:
http://files.filefront.com/fadiga_by_volvo...;/fileinfo.html

Według mnie fajniejsza bramka (Totti):
http://files.filefront.com/totti_by_volvoz...;/fileinfo.html

Komentarze mile widziane smile.gif
Po wiecej zapraszam na http://volvo.ovh.org wink.gif

Jakby kto¶ przypadkiem chciał obejrzeć te bramki można je także zobaczyć na streamingu google wink.gif

Fadiga: http://video.google.com/videoplay?docid=4183155751826187736
Totti: http://video.google.com/videoplay?docid=-8340281875755776418
szyma
Panowie wszystkie kompilacje bardzo dobre ale pisze tego posta bo chcialbym podziekowac panu o nicku BoOos ktorego kompila przyczynila sie do tego ze zainstalowalem znowu Pesa5 poprostu jak ja ogladalem to az lezka w oku sie mi zakrecila i pomyslalem jak ja mogle odinstalowac taka gre i jeszcze ten podkladzik muzyczny (hymn ligi mistrzow) myslalm ze sie rozplacze jak dziecko:P juz sciagam PP i jutro bede gral ale przedstawiciele WE niech sie nie martwia na We tez bede mial czas.BoOos jestes WIELKI naprawde bardzo ci dziekuje gdyby nie ty pewnie zagral bym dopiero w Pesa6 a co do tej kompilacji to to zdjecie Ronaldinho z Silvestrem poprostu bajeczne jeszcze raz ci bardzo dziekuje pzdr
tomixx
volvo jak ty robisz ten trick z podrzuceniem pilki ? czy to jest normalne podbiecie analogie w tył i przód? odpisz bo fajnie to wygl±da
Węglu¶
QUOTE(tomixx @ Apr 13 2006, 02:36:15) [snapback]62009[/snapback]

volvo jak ty robisz ten trick z podrzuceniem pilki ? czy to jest normalne podbiecie analogie w tył i przód? odpisz bo fajnie to wygl±da

to sie robi machajac analogiem gora dol.jak stoisz i bedziesz machal to idzie jeszcze wyzej.

lukasso
Kompilacja vol.5
zapraszam do ¶ci±gania smile.gif
Link1
Link2
Link3
Bo0os
QUOTE(szyma2 @ Apr 12 2006, 21:51:27) [snapback]62000[/snapback]

Panowie wszystkie kompilacje bardzo dobre ale pisze tego posta bo chcialbym podziekowac panu o nicku BoOos ktorego kompila przyczynila sie do tego ze zainstalowalem znowu Pesa5 poprostu jak ja ogladalem to az lezka w oku sie mi zakrecila i pomyslalem jak ja mogle odinstalowac taka gre i jeszcze ten podkladzik muzyczny (hymn ligi mistrzow) myslalm ze sie rozplacze jak dziecko:P juz sciagam PP i jutro bede gral ale przedstawiciele WE niech sie nie martwia na We tez bede mial czas.BoOos jestes WIELKI naprawde bardzo ci dziekuje gdyby nie ty pewnie zagral bym dopiero w Pesa6 a co do tej kompilacji to to zdjecie Ronaldinho z Silvestrem poprostu bajeczne jeszcze raz ci bardzo dziekuje pzdr

niewiem co powiedzieć tongue.gifP

Poprostu pozdrawiam serdecznie, wesołego alleluja i graj pięknie smile.gif
tomek828
QUOTE(lukassoronaldo @ Apr 14 2006, 09:21:23) [snapback]62182[/snapback]

Kompilacja vol.5
Link1
Link2
Link3

super !! muza fajna bramki boskie !! panie !! smile.gif 10/10 biggrin.gif

czekam na nastepne odslony
Węglu¶
QUOTE(lukassoronaldo @ Apr 14 2006, 09:21:23) [snapback]62182[/snapback]

Kompilacja vol.5
Link1
Link2
Link3

no wyglada fajnie ze strony wizualnej klipu ale gole w poprzednich kompilacjach byly lepsze. i ta Muza po Pump It jakas dziwna. jakim programem instalowales te pilki??!!
OCENIAJCIE MOJˇ KOMPILACJA VOL.4 BY WĘGLU¦©
Bo0os
QUOTE(lukassoronaldo @ Apr 14 2006, 07:21:23) [snapback]62182[/snapback]

Kompilacja vol.5
Link1
Link2
Link3

Bramki ładne ale... człowieku w każdej twojej kompilacji widze same gole z daleka i zawsze w samo okno!! blink.gif Ty UFO jeste¶... A tak serio to ogl±daj±c któr±¶ z kolei twoj± kompilacje widze same bramki z daleka i żygać mi sie powili chce.Poprostu takie mam odczucie.Co za dużo to .... smile.gif

A ty Węglu¶ biedaku nie tak nachalnie wciskaj komu¶ obejżenie i skomentowanie twojej kompilacji.Musiałe¶ pewnie włorzyć wiele serca w skonstruowanie swoich goli więc pozwól że ocenie.GOLe 5+/6, montaż 5/6 (niespodobał mi sie ten pomarańczowy filtr- wole kompilacjie bez zbędncyh efektów)

Pozdro Wam
Węglu¶
QUOTE(Bo0os @ Apr 14 2006, 19:26:05) [snapback]62317[/snapback]

Bramki ładne ale... człowieku w każdej twojej kompilacji widze same gole z daleka i zawsze w samo okno!! blink.gif Ty UFO jeste¶... A tak serio to ogl±daj±c któr±¶ z kolei twoj± kompilacje widze same bramki z daleka i żygać mi sie powili chce.Poprostu takie mam odczucie.Co za dużo to .... smile.gif

A ty Węglu¶ biedaku nie tak nachalnie wciskaj komu¶ obejżenie i skomentowanie twojej kompilacji.Musiałe¶ pewnie włorzyć wiele serca w skonstruowanie swoich goli więc pozwól że ocenie.GOLe 5+/6, montaż 5/6 (niespodobał mi sie ten pomarańczowy filtr- wole kompilacjie bez zbędncyh efektów)

Pozdro Wam

nie wciskam mojej kompilki tylko jak ocenila ja jedna osoba to nie wiem co poprawic w nastepnej. jezeli chodzi ci o ten filtr przy wolnych to chcialem je jakosc odznaczyc od reszty i ten byl najlpeszy. dzieki za ocenke. widocznie lukas uwaza ze te longi sa interesujace
Węglu¶
MOŻLIWO¦CI PES5 znalazlem filmik o mozliwosciach PES5. moze ktos zastosuje niektore tricki smile.gif

A TUTAJ LINK DO FILMIKÓW(TRICKI,PORADY ITP)
Bojinov
QUOTE(rapen @ Apr 11 2006, 22:25:12) [snapback]61807[/snapback]

Czekam na oceny
Pozdro

Ano racja racja. To wlasnie Rapen mi pokazal jak sie te wolne wykonuje smile.gif Ale jak gramy razem to i tak mu (prawie - robi wielka roznice tongue.gif) zawsze walne taka brame biggrin.gif

pzdr

QUOTE(malarkey @ Apr 8 2006, 18:16:05) [snapback]61177[/snapback]

lookas - piekna brama laugh.gif

mozna wiedziec jak sobie ta pilke podrzuciles bo ja jestem ciemny jezeli chodzi o tricki w pes5

podrzuca sie pilke poruszajac prawym analogiem DOL - GORA, i juz biggrin.gif
rapen
ELO ALL!

Już niedługo wypuszcze moj± 3 kompike. Już bramki s± (24) muzyka też tylko trza to nagrać, skonwertować, posklejać i gotowe. Postaram się do końca tygodnia j± zrobić. Pozdro. Węglu¶ bramki w kompili takie sobie, ale wci±ż się zastanawiam nad tym jak zrobić tak wypasion± jako¶ć żeby tak mało zajmowało.
Nelson

Moja nowa kompilacja

KLIK

Bardzo ładna kompilacja... Montaż,Bramki...

Super, czekam na następne,ponieważ zauważyłem ,że tak jak lukas masz talent do tych bramek !!!

Pozdro
vego21
Udało mi się wczoraj strzelić ładn± brameczkę graj±c MU smile.gif
---->http://www.sendspace.com/file/evyu2b kodek x264
Pozdro
Węglu¶
QUOTE(rapen @ Apr 17 2006, 20:01:14) [snapback]62889[/snapback]

ELO ALL!

Już niedługo wypuszcze moj± 3 kompike. Już bramki s± (24) muzyka też tylko trza to nagrać, skonwertować, posklejać i gotowe. Postaram się do końca tygodnia j± zrobić. Pozdro. Węglu¶ bramki w kompili takie sobie, ale wci±ż się zastanawiam nad tym jak zrobić tak wypasion± jako¶ć żeby tak mało zajmowało.

no wiec zapisz sobie w ULEADzie jako MPEG nastepnie skonwertuj to programem iVideoMax 3.9 na format WMV. program mozesz sciagnac z www.programosy.pl
chatek
Siema wiem że napisze teraz nie na temat ale wiem że wy chyba wiecie jak mi pomóc sad.gif bo mam problem z frapsem może już kto¶ miał z was taki problem z tym programem albo wie jak temu zaradzić to prosze o pomoc rolleyes.gif Oto mój problem :

Gdy chce nagrać powtórke na frapsa to jak wcisne F9 i zaczne nagrywać to ta powtórka nagrywa się w zwolnionym tempie !? tak klatka za klatk± ! tylko jak wcisne F9 to robi się zwolnione takie tempo ! a jak wył±cze nagrywanie to chodzi płynnie ? Prosze o pomoc
rav
LOL, masz za słabego PC, zmienjsz rozdzielczo¶ć i detale w grze.
Bo0os
QUOTE(chatek1 @ Apr 18 2006, 08:07:10) [snapback]62982[/snapback]

Siema wiem że napisze teraz nie na temat ale wiem że wy chyba wiecie jak mi pomóc sad.gif bo mam problem z frapsem może już kto¶ miał z was taki problem z tym programem albo wie jak temu zaradzić to prosze o pomoc rolleyes.gif Oto mój problem :

Gdy chce nagrać powtórke na frapsa to jak wcisne F9 i zaczne nagrywać to ta powtórka nagrywa się w zwolnionym tempie !? tak klatka za klatk± ! tylko jak wcisne F9 to robi się zwolnione takie tempo ! a jak wył±cze nagrywanie to chodzi płynnie ? Prosze o pomoc

Każdemu zwalnia gra podczas nagrywania, nieprzejmuj sie tym... smile.gif Za to filmik wychodzi cudo
rapen
dzieki Weglus za porade, kiedys tam sprobuje bo jak narazie to znowu mi sie pes zwalil :|
switek
to jest mój poczatek z zgrywaniem bramek ale jeszcze troche nastrzelam to zrobie kompilacje ocencie bramki biggrin.gif http://s000.wyslijto.pl/?file_id=13347562274757066041
Węglu¶
moja nowa kompilka.KOMPILACJA VOL.5 BY WĘGLU¦
Nelson
QUOTE(Węglu¶ @ Apr 20 2006, 22:29:24) [snapback]63399[/snapback]

Chciałbym zacz±ć od tego ,że długo nie mogłem znaleĽć odpowiednich kodeków do odtworzenia tego dry.gif
Udało mi się w końcu, no i po obejrzeniu:

Bardzo fajna kompilacja smile.gif Muza mi nie przypadła do gustu, jednak jako¶ć, montaż i bramki były bardzo przyjemna dla oka! Very good 8/10 wink.gif

Pozdro cool.gif
ushat

Bardzo ciekawa kompilacja, zdecydowanie najlepsza z Twoich wszystkich nagrań do tej pory Węglu¶ (bo pomimo że się nie wpisuję na forum to ogl±dam wasze kompilki i często nie mogę wyj¶ć z podziwu np. gole lukassoronaldo choć i inni także strzelaj± piękne bramki)
Moja ocena tej kompilacji to, podobnie jak u Nelsona, 8/10.
Węglu¶
QUOTE(Nelson @ Apr 23 2006, 09:34:05) [snapback]63907[/snapback]

Chciałbym zacz±ć od tego ,że długo nie mogłem znaleĽć odpowiednich kodeków do odtworzenia tego dry.gif
Udało mi się w końcu, no i po obejrzeniu:

Bardzo fajna kompilacja smile.gif Muza mi nie przypadła do gustu, jednak jako¶ć, montaż i bramki były bardzo przyjemna dla oka! Very good 8/10 wink.gif
Pozdro cool.gif

dzięki za ocenke. chciałem dać Turn it up ale nie znalazłem drugiej o podbnym klimacie sad.gif a jako¶ć to dlatego, że nie robie jak większo¶ć forumowiczów konwersji Movie Maker'em tylko zapisuje jako plik video w ULEADzie(plik ma ok.200MB) i potem konwertuje programem, który ¶ci±gn±łem z www.programosy.pl w tej kompilce jak zapisalem w ULEADzie jako video miala 195MB i jak skonwertowalem programem to zrobiło się 23.4MB i nie zabralo dużo na jako¶ci smile.gif

QUOTE(ushat @ Apr 23 2006, 14:32:11) [snapback]63981[/snapback]

Bardzo ciekawa kompilacja, zdecydowanie najlepsza z Twoich wszystkich nagrań do tej pory Węglu¶ (bo pomimo że się nie wpisuję na forum to ogl±dam wasze kompilki i często nie mogę wyj¶ć z podziwu np. gole lukassoronaldo choć i inni także strzelaj± piękne bramki)
Moja ocena tej kompilacji to, podobnie jak u Nelsona, 8/10.

wow! ja bym powiedział, że to jedna z gorszych z moich kompilek. no chyba, że chodziło ci o montaż a nie gole tongue.gif montaż najlepszy ze wszystkich kompilacji ale gole to sa chyba na 3miejscu.
Rivaldinho

Się zabawię w ocenę,po pierwsze nie powiedziałe¶ czy grasz na pc czy ps2.Bramki dosyć standardowe,przy niektórych bramkarz się fanie rzucał na piłke,tak z jedn± ręk± wysunięt± tongue.gif.brakowało chociaż jednego "rodzynka".Pozdro.
Moja Nota:7,5/10
p.s-Sam chętnie bym zrobił kompilke z pes5 ,ale jeszcze nie mam konkretnego pomysłu na zgrywanie bramek z Tv.Pozdro2 cool.gif
Węglu¶
QUOTE(Rivaldinho @ Apr 24 2006, 00:05:29) [snapback]64112[/snapback]

Się zabawię w ocenę,po pierwsze nie powiedziałe¶ czy grasz na pc czy ps2.Bramki dosyć standardowe,przy niektórych bramkarz się fanie rzucał na piłke,tak z jedn± ręk± wysunięt± tongue.gif.brakowało chociaż jednego "rodzynka".Pozdro.
Moja Nota:7,5/10
p.s-Sam chętnie bym zrobił kompilke z pes5 ,ale jeszcze nie mam konkretnego pomysłu na zgrywanie bramek z Tv.Pozdro2 cool.gif

no gram na PC każdy oceniaj±cy powinien to wiedzieć bo to już moja pi±ta kompilacja. nie widze róznicy między PC a PS2(no może, że pad jest w PS2 a ja mam go przy kompie). wiem, że brakowało rodzynka bo co¶ mi ostatnio nie idzie strzelanie rodzynków sad.gif dzięki za ocene
P.S. a jak niby miałbym zgrywać bramki z PS2? blink.gif
Rivaldinho
QUOTE(Węglu¶ @ Apr 24 2006, 00:22:38) [snapback]64114[/snapback]

no gram na PC każdy oceniaj±cy powinien to wiedzieć bo to już moja pi±ta kompilacja. nie widze róznicy między PC a PS2(no może, że pad jest w PS2 a ja mam go przy kompie). wiem, że brakowało rodzynka bo co¶ mi ostatnio nie idzie strzelanie rodzynków sad.gif dzięki za ocene
P.S. a jak niby miałbym zgrywać bramki z PS2? blink.gif

Aparat Cyfrowy
Kamera Cyfrowa
Zgrywanie stream`u do Virtual Dub poprzez jaki¶ tam kabelek,poczytałem troche i jest kilka sposobów na zgranie bramek z Playstation.
Węglu¶
QUOTE(Rivaldinho @ Apr 24 2006, 00:52:08) [snapback]64117[/snapback]

Aparat Cyfrowy
Kamera Cyfrowa
Zgrywanie stream`u do Virtual Dub poprzez jaki¶ tam kabelek,poczytałem troche i jest kilka sposobów na zgranie bramek z Playstation.

aha smile.gif je¶li masz neta to masz też kompa więc czemu nie grasz w PESa na kompie?
GeloElo
wzbrałem najadniejsz± bramke wenglu¶ batistuta lol
Węglu¶
QUOTE(GeloElo @ Apr 27 2006, 12:46:12) [snapback]64695[/snapback]

wzbrałem najadniejsz± bramke wenglu¶ batistuta lol

teraz mi powiedz czy były jeszcze jakie¶ bramki do Ciebie wysłane przez innych? konkurs troche dziwny bo nie glosowali inni użytkownicy tak jak w bramce grudnia. i pisze się Węglu¶ ! tongue.gif
wegiel
Witam ponownie. Do¶ć dawno nie było mnie na forum, szczerze mówi±c znudziły mi się te kłótnie tongue.gif . W każdym razie zamieszczam moj± 3-ci± kompilację:

Pobierz kompilację vol3

Plik waży 41,5 MB i trwa 8:23min. Mam nadzieje, że ci którzy ¶ci±gn± nie będ± żałować.
P.S. Dziękuję WĘGLUSIOWI za zmontowanie cało¶ci. Pozdro
Węglu¶
NO FAKT, ŻE MONTAŻEM ZAJˇŁEM SIĘ JA smile.gif Z DO¦WIADCZENIA WIEM, ŻE NIEKTÓRYM NIE CHCE SIĘ ¦CIAGAĆ KOMPILACJI DLATEGO INFORMUJE WAS, ŻE TA JEST ZAMIESZCZONA NA STRONIE WĘGLA I NIC NIE TRZEBA ¦CIˇGAĆ OTWIERA SIĘ ODRAZU W MEDIA PLAYER'ZE
rapen
WITAM!

Udało mi się zrobić moj± 3 kompilacje biggrin.gif Poniżej daje linka

http://rapidshare.de/files/19146267/kompil..._rapen.wmv.html

Prosze o oceny

Pozdro
wegiel
QUOTE(rapen @ Apr 28 2006, 18:09:38) [snapback]64922[/snapback]

WITAM!

Udało mi się zrobić moj± 3 kompilacje biggrin.gif Poniżej daje linka

http://rapidshare.de/files/19146267/kompil..._rapen.wmv.html

Prosze o oceny

Pozdro

kilka bramek calkiem fajnych - ale do szewskiej pasji doprowadzily mnie co chwila to nowe bramki Adriano z 30-40m z rzutu wolnego(widac ze kombinacje klawiszy do strzelania wolnych masz opanowana), no i oczywiscie za duza predkosc odtwarzania powtorek, momentami nie wiedzialem co sie dzieje z pilka. ostatnia moja rada to mniej manewrow kamera w czasie trwania akcji, wprowadza to troche balaganu w przegladzie sytuacji. pozdrawiam i zycze powodzenia w nastepnych kompilkach.
Rivaldinho
QUOTE(wegiel @ Apr 28 2006, 14:12:25) [snapback]64870[/snapback]

Witam ponownie. Do¶ć dawno nie było mnie na forum, szczerze mówi±c znudziły mi się te kłótnie tongue.gif . W każdym razie zamieszczam moj± 3-ci± kompilację:

Pobierz kompilację vol3

Plik waży 41,5 MB i trwa 8:23min. Mam nadzieje, że ci którzy ¶ci±gn± nie będ± żałować.
P.S. Dziękuję WĘGLUSIOWI za zmontowanie cało¶ci. Pozdro

Rodzynków to jak na lekarstwo-pokusze się o ocenę-daje 7,5/10 biggrin.gif:D dobry Giuly
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.