QUOTE(Węgluś @ Aug 15 2006, 23:10:08) [snapback]84570[/snapback]
nie odbierz tego jako atak za średnie skomentowanie mojej kompili

fakt, że gole zadziwiające ale nie wszystkie. mianowicie: pare nie powinno tam być a niekt�re to żaden problem bo bramkarz stoi na 6-7metrze i ty walisz a on biegnie za piłka i dupa. pare goli klasa kosmosu

powinieneś dać tylko swoje bramy albo je jakoś oznaczyć. mamy dwa rożne style strzelania bramek. wywnioskowałem, że strzelanie ładnych goli przynosi ci duże trudności(po 6miechach dajesz 10minut goli a tymczasem ja po 2tygach daje ok.4min) duże błedy w montażu: ucięte niekt�re gole(możesz edytować przejścia w osi czasu). weź pod uwage moje sugestie i zr�b ''lepszą''
ocena za gole chociaż nie w moim stylu 9/10
ocena za montaż 5/10
sry za post pod postem
Dzięki za ocenę...jakurat ze bramki uciete to wiem ale brak doswiadczenia na poczatku a pozniej juz nie mialem save'ow, co do problemu ze strzelaniem ladnyc bramek - jest w tym troche racji bo ja preferuje gre skuteczna przede wszystkim

, a z tym p�ł roku to tylko napisałem tak dla picu, najstarsze bramki są z końca czerwca

. Nastepna bedzie napewno lepsza, bo przeciez uczymy sie na bledach
i dlatego prosze o komenty!
QUOTE(baton @ Aug 15 2006, 23:43:55) [snapback]84571[/snapback]
Jak dla mnie gole świetne. Widać, że kontrolujesz grę, a nie idzie jakiś cwaniak sam na sam, robi zw�d (czyt. rąbie w pada) i strzela do pustej bramki

Fajnie fajnie, muzyka jedynie mi nie pasuje bo takiej nei słucham - kwestia gustu

Fajny początek, podobały mi się przejścia, p�źniej jakoś ich zabrakło

Pozdrawiam
bramki: 10/10
kompilacja: 9,5/10 (0,5 pkt za muzyczke)
Dziękuję bardzo, przejscia byly przez cala kompilacje(chyba tylko przy 3-4 bramkach uciete bo gole zle nagrane, tzn uciety koniec

) tylko w dalszej czesci byly lagodne i przy tej jakosci troszki niewidoczne...
QUOTE(kosa @ Aug 16 2006, 08:27:03) [snapback]84587[/snapback]
Bardzo, bardzo, bardzo udana kompilka

(pewnie przekupiles mnie The Prodigy

) duzo ladnych brameczek, montaz troche slabszy, ale przeciez nie to jest najwazniejsze w kompilkach. Muza to wiadomo... wypas, ale ten kawalek KORN chujowy.
ocenka 5+/6
Dzięki, następny montaż bedzie o wiele lepszy...