Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najladniejsze gole w PES 5
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
pepe
Dziala na pewno! Pomyśl:D

KUrka juz kilka pobran a tu zadnych komentarzy i ocen nie ma...co jest grane? POstarajcie sie cool.gif
Petersen
Eee, pewnie słabe, nawet nie ściągam wink.gif
Węgluś
QUOTE(pepe @ Aug 15 2006, 17:15:01) [snapback]84499[/snapback]

KUrka juz kilka pobran a tu zadnych komentarzy i ocen nie ma...co jest grane? POstarajcie sie cool.gif

bo to liczy nawet jesli zacznie ściągać i przestanie. kto ci ściągnie ponad 50MB???
Draki
QUOTE(pepe @ Aug 15 2006, 13:28:43) [snapback]84467[/snapback]

Po ponad pół roku nadeszła ta chwila...nareszcie jest - Pes5 best goals by PePe & Mycky! Zrobiliśmy kompilację zawierającą ponad 70 wspaniałych bramek! Nie są to bramki przeciętne dlatego tak długo je zbieraliśmy rolleyes.gif Ocena oczywiście należy do was tongue.gif Prosimy także o komentarze!

Oto nasze wypociny:

Pes5 best goals by PePe & Mycky

DObrych transferów i miłego oglądania cool.gif

Kompilacja fajna mi sie bardzo podobala:
+ fajna muza
+/- montaz
+ dlugosc fajna bo ponad 10min a mino to sie nie nudzi
wg mnie kompila Ci sie udala bo bramki trzymaja poziom powodzenia w nastepnych oby byly jeszcze lepsze
pepe
Ponad 50mb ale za to ponad 70 bramek i kurde jakosc dobra, calosc trwa 10min:D Naprawde warto. Ściągać>komentować.oceniac.

A ty petersen(a raczej piotrusiu, moj niedobry kolego z klasy, czyt. cwelu) to sie zamknij!!!

A poza tym:

QUOTE(Draki @ Aug 15 2006, 19:02:33) [snapback]84512[/snapback]

Kompilacja fajna mi sie bardzo podobala:
+ fajna muza
+/- montaz
+ dlugosc fajna bo ponad 10min a mino to sie nie nudzi
wg mnie kompila Ci sie udala bo bramki trzymaja poziom powodzenia w nastepnych oby byly jeszcze lepsze

Jednak mogą ściągac i nie żałują cool.gif

THX
vego21
Już dawno ściągnąłem, ale zapomniałem skomentować blink.gif

-Jakość dobra (spokojnie można oglądnąć na full screen)
-Co do muzyki to już kiedyś pisałem, że nie przepadam za szarpidrutami, ale w tej kompili akurat tego typu muza pasowała.
-Montaż na plus
-Brameczki wypasione i mimo 10 minut nie ma mowy o nudach, choć moim skromnym zdaniem za dużo tych kilkudziesięcio metrowych nad bramkarzem.

Ocenka 9\10

Pozdro
Petersen
QUOTE(pepe @ Aug 15 2006, 17:03:24) [snapback]84514[/snapback]

A ty petersen(a raczej piotrusiu, moj niedobry kolego z klasy, czyt. cwelu) to sie zamknij!!!

A ty pepe( a raczej pawełku -//-) za tego "cwela" - ssij serdecznie !
pepe
PIszesz troszeczke nie na temat, a oceny typy slabe nawet nie sciagam bo pewnie slabe, to sobie zostaw jak nie widziales, to ze jestes chamem wiedza wszyscy i to nie od dzis ale to nie temat na to forum, za co przepraszam wszystkich uzytkownikow ale poprostu wkurwiaja mnie tacy ludzie(sami nic nie potrafia zrobic a cudze krytykuja zanim zobacza) i musialem to napisac... sad.gif

Najlepiej nie zwracajcie na to wogole uwagi! tongue.gif

QUOTE(Węgluś @ Aug 15 2006, 18:22:25) [snapback]84508[/snapback]

bo to liczy nawet jesli zacznie ściągać i przestanie. kto ci ściągnie ponad 50MB???

50mb to nie problem, a Ty szczegolnie powinienes obejrzec te kompilacje to bys porownal do swojej(bez urazy ale ogladalem ja
i zobaczylem gora 4-5 pieknych bramek reszta sa przecietne ktore co kilka meczow/akcji padaja...jaki problem jest w strzeleniu do pustej bramki, czy ze szczupaka?? smile.gif ) oczywiscie to tylko moja opinia i respekt za np bramke henrego, ale prosze Cie sciagnij moja kompilacje i skomentuj w oparciu o Twoją cool.gif )
Petersen
A ty zauważyłeś emotka na końcu mojego poprzedniego posta?!! dry.gif
Poczucie humoru godne młota pneumatycznego...

P.S. Tak, moje chamstwo jest ogólnie znane, szczycę się tym. Szkoda, że tylko ty mi to powiedziałeś. No ale cóż, ktoś kiedyś musiał uświadomić mi żem wielki cham! <tutaj powinien być emotikon, ale niektórzy nie rozumieją sensu takich graficznych dodatków, to sobie daruję>
Draki
nie sprzeczajcie sie to temat od ladnych goli w PES a nie od tego kto co potrafi kto kogo krytykuje.
pepe
QUOTE(Petersen @ Aug 15 2006, 19:35:19) [snapback]84524[/snapback]

A ty zauważyłeś emotka na końcu mojego poprzedniego posta?!! dry.gif
Poczucie humoru godne młota pneumatycznego...

Bez komentarza, emotka mozna roznie interpretowac, Draki dobrze pisze to nie miejsce na kłutnie blink.gif
Petersen
Dla 99 % ludzi taki emot to alegoria żartu... Widocznie należysz do tego małego grona ludzi, którzy interpretują go jako coś negatywnego.

P.S. kłÓtnie.
pepe
QUOTE(vego21 @ Aug 15 2006, 19:14:56) [snapback]84516[/snapback]

Już dawno ściągnąłem, ale zapomniałem skomentować blink.gif

-Jakość dobra (spokojnie można oglądnąć na full screen)
-Co do muzyki to już kiedyś pisałem, że nie przepadam za szarpidrutami, ale w tej kompili akurat tego typu muza pasowała.
-Montaż na plus
-Brameczki wypasione i mimo 10 minut nie ma mowy o nudach, choć moim skromnym zdaniem za dużo tych kilkudziesięcio metrowych nad bramkarzem.

Ocenka 9\10

Pozdro

Dzięki wielkie rolleyes.gif
Gienia
Jedna z najlepszych kompilacji jakie widziałem:
-Extra jakość
-Muza świetna
-Montaż bez zarzutu
-Wszystkie bramki świetne, piękne woleje, perfekcyjnie wykonywane wolne, gol z 6:02 ohmy.gif ohmy.gif

9,5/10

Było by równe 10 gdyby nie zbyt duża ilość goli z rzutów rożnych.
Michael
ZIOmKi NiE kLUcCiE SiE Ja Na RoZlUzOwAnIe AtMoSfeRki PoSyLam <<<JaJCa>>>

heh OCENKI mimo wszystko MilE wIdZiAne.

http://www.sendspace.com/file/khhg60

>MiChAeLo< cool.gif

PS. PEPE ZASYSAM Z SIECI TWE BRAMKI MAM NADZEJE ZE WARTO BO SIE ZANOSI NA 1h sciaganie.
JAK BEDE ŻAŁOWAŁ TO ZASADZE SIE WIRTUALNEGO KOPA W DUPE OKI?? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
pepe
QUOTE(Michael @ Aug 15 2006, 20:19:10) [snapback]84537[/snapback]

ZIOmKi NiE kLUcCiE SiE Ja Na RoZlUzOwAnIe AtMoSfeRki PoSyLam <<<JaJCa>>>

heh OCENKI mimo wszystko MilE wIdZiAne.
http://www.sendspace.com/file/khhg60
>MiChAeLo< cool.gif
PS. PEPE ZASYSAM Z SIECI TWE BRAMKI MAM NADZEJE ZE WARTO BO SIE ZANOSI NA 1h sciaganie.
JAK BEDE ŻAŁOWAŁ TO ZASADZE SIE WIRTUALNEGO KOPA W DUPE OKI?? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Nie bedziesz zalowal, na wirtualnego kopa sie zgadzam jesli sie myle tongue.gif
Sciagne se tez twoje "jaja" moze sie posmieje biggrin.gif
Gienia
Hhehe zawaliste biggrin.gif Co to za gra na jajca.avi ?? a odniechcenia wymiata biggrin.gif biggrin.gif
pepe
Jajca ciekawe...a od niechcenia...miodzio falsz:P

QUOTE(adam_gienia @ Aug 15 2006, 20:08:44) [snapback]84533[/snapback]

Jedna z najlepszych kompilacji jakie widziałem:
-Extra jakość
-Muza świetna
-Montaż bez zarzutu
-Wszystkie bramki świetne, piękne woleje, perfekcyjnie wykonywane wolne, gol z 6:02 ohmy.gif ohmy.gif

9,5/10

Było by równe 10 gdyby nie zbyt duża ilość goli z rzutów rożnych.

Dziękuję bardzo:D hehe..co do jakosci ta nie jest extra tak calkiem, ale jesli ktas chce moge wstawic super jakosc tylko ze..170mb :/ heh, są chętni?? Ja mysle ze nie ma potrzeby cool.gif

A bramka z 6.02...taki se strzal zza polowy tongue.gif
Węgluś
QUOTE(pepe @ Aug 15 2006, 19:26:14) [snapback]84522[/snapback]

50mb to nie problem, a Ty szczegolnie powinienes obejrzec te kompilacje to bys porownal do swojej(bez urazy ale ogladalem ja
i zobaczylem gora 4-5 pieknych bramek reszta sa przecietne ktore co kilka meczow/akcji padaja...jaki problem jest w strzeleniu do pustej bramki, czy ze szczupaka?? smile.gif ) oczywiscie to tylko moja opinia i respekt za np bramke henrego, ale prosze Cie sciagnij moja kompilacje i skomentuj w oparciu o Twoją cool.gif )

niby jakie do pustej bramki? to, że bramkarz nie stoi na lini to nie pusta bramka wink.gif twoją już ściagam
Węgluś

Po ponad pół roku nadeszła ta chwila...nareszcie jest - Pes5 best goals by PePe & Mycky! Zrobiliśmy kompilację zawierającą ponad 70 wspaniałych bramek! Nie są to bramki przeciętne dlatego tak długo je zbieraliśmy rolleyes.gif Ocena oczywiście należy do was tongue.gif Prosimy także o komentarze!

Oto nasze wypociny:

nie odbierz tego jako atak za średnie skomentowanie mojej kompili wink.gif fakt, że gole zadziwiające ale nie wszystkie. mianowicie: pare nie powinno tam być a niektóre to żaden problem bo bramkarz stoi na 6-7metrze i ty walisz a on biegnie za piłka i dupa. pare goli klasa kosmosu wink.gif powinieneś dać tylko swoje bramy albo je jakoś oznaczyć. mamy dwa rożne style strzelania bramek. wywnioskowałem, że strzelanie ładnych goli przynosi ci duże trudności(po 6miechach dajesz 10minut goli a tymczasem ja po 2tygach daje ok.4min) duże błedy w montażu: ucięte niektóre gole(możesz edytować przejścia w osi czasu). weź pod uwage moje sugestie i zrób ''lepszą''
ocena za gole chociaż nie w moim stylu 9/10
ocena za montaż 5/10
sry za post pod postem
baton
Jak dla mnie gole świetne. Widać, że kontrolujesz grę, a nie idzie jakiś cwaniak sam na sam, robi zwód (czyt. rąbie w pada) i strzela do pustej bramki smile.gif Fajnie fajnie, muzyka jedynie mi nie pasuje bo takiej nei słucham - kwestia gustu smile.gif Fajny początek, podobały mi się przejścia, później jakoś ich zabrakło smile.gif Pozdrawiam

bramki: 10/10
kompilacja: 9,5/10 (0,5 pkt za muzyczke)
kosa
QUOTE(pepe @ Aug 15 2006, 15:28:43) [snapback]84467[/snapback]

Oto nasze wypociny:

Bardzo, bardzo, bardzo udana kompilka wink.gif (pewnie przekupiles mnie The Prodigy tongue.gif ) duzo ladnych brameczek, montaz troche slabszy, ale przeciez nie to jest najwazniejsze w kompilkach. Muza to wiadomo... wypas, ale ten kawalek KORN chujowy.

ocenka 5+/6
pepe
QUOTE(Węgluś @ Aug 15 2006, 23:10:08) [snapback]84570[/snapback]

nie odbierz tego jako atak za średnie skomentowanie mojej kompili wink.gif fakt, że gole zadziwiające ale nie wszystkie. mianowicie: pare nie powinno tam być a niekt�re to żaden problem bo bramkarz stoi na 6-7metrze i ty walisz a on biegnie za piłka i dupa. pare goli klasa kosmosu wink.gif powinieneś dać tylko swoje bramy albo je jakoś oznaczyć. mamy dwa rożne style strzelania bramek. wywnioskowałem, że strzelanie ładnych goli przynosi ci duże trudności(po 6miechach dajesz 10minut goli a tymczasem ja po 2tygach daje ok.4min) duże błedy w montażu: ucięte niekt�re gole(możesz edytować przejścia w osi czasu). weź pod uwage moje sugestie i zr�b ''lepszą''
ocena za gole chociaż nie w moim stylu 9/10
ocena za montaż 5/10
sry za post pod postem

Dzięki za ocenę...jakurat ze bramki uciete to wiem ale brak doswiadczenia na poczatku a pozniej juz nie mialem save'ow, co do problemu ze strzelaniem ladnyc bramek - jest w tym troche racji bo ja preferuje gre skuteczna przede wszystkim rolleyes.gif , a z tym p�ł roku to tylko napisałem tak dla picu, najstarsze bramki są z końca czerwca cool.gif . Nastepna bedzie napewno lepsza, bo przeciez uczymy sie na bledach
i dlatego prosze o komenty!

QUOTE(baton @ Aug 15 2006, 23:43:55) [snapback]84571[/snapback]

Jak dla mnie gole świetne. Widać, że kontrolujesz grę, a nie idzie jakiś cwaniak sam na sam, robi zw�d (czyt. rąbie w pada) i strzela do pustej bramki smile.gif Fajnie fajnie, muzyka jedynie mi nie pasuje bo takiej nei słucham - kwestia gustu smile.gif Fajny początek, podobały mi się przejścia, p�źniej jakoś ich zabrakło smile.gif Pozdrawiam

bramki: 10/10
kompilacja: 9,5/10 (0,5 pkt za muzyczke)

Dziękuję bardzo, przejscia byly przez cala kompilacje(chyba tylko przy 3-4 bramkach uciete bo gole zle nagrane, tzn uciety koniec sad.gif ) tylko w dalszej czesci byly lagodne i przy tej jakosci troszki niewidoczne...

QUOTE(kosa @ Aug 16 2006, 08:27:03) [snapback]84587[/snapback]

Bardzo, bardzo, bardzo udana kompilka wink.gif (pewnie przekupiles mnie The Prodigy tongue.gif ) duzo ladnych brameczek, montaz troche slabszy, ale przeciez nie to jest najwazniejsze w kompilkach. Muza to wiadomo... wypas, ale ten kawalek KORN chujowy.

ocenka 5+/6

Dzięki, następny montaż bedzie o wiele lepszy...
Mooner

Oto nasze wypociny:

Najlepsza kompilacja jaką w życiu widziałem, to co że robiona długi okres czasu. Zajebista w chuj, dorównuje (jak nie przewyższa) kompilacje lukasso (sory lukasso). naprawde mi się podobała, świetnie się przy niej bawiłem... Muzyka zajebista, pasuje, montaż zajebisty (leje na warna za przeklinanie inaczej się nie da tego określić biggrin.gif ) Brawa!
Plusy:
wszystko (muzyka, montaż, bramki, ilość bramek, wstęp, jakość itd..)
Minusy:
ha! myślaleś że wszystko mi się podobało w waszej kompili!? laugh.gif na przyszłość... w replay'ach na select wyłączasz to czarne menu... smile.gif
kilka uciętych powtórek.. szczeeegół tongue.gif

11+/10

QUOTE(Węgluś @ Aug 15 2006, 23:10:08) [snapback]84570[/snapback]

nie odbierz tego jako atak za średnie skomentowanie mojej kompili wink.gif fakt, że gole zadziwiające ale nie wszystkie. mianowicie: pare nie powinno tam być a niektóre to żaden problem bo bramkarz stoi na 6-7metrze i ty walisz a on biegnie za piłka i dupa.

co do tego.. możliwe, że masz racje, ale to nie zmienia faktu, że takie bramki świetnie wyglądają.. ;] i były... ładne, szczególnie jak odbiła się np. od poprzeczki.. smile.gif

pozdro pepe i Mycky ;]

P.S. obawiam się tylko o moją kompile, ponieważ trochę odebrało mi to chęci do tworzenia mojej kompili... a także o moje komenty co do innych kompilek.. ;/ moge być z lekka niesprawiedliwy.. biggrin.gif tak jak np. przy kompili wędlusia vol. 10... tuż przed tą kąpilą obejrzałem Pes5 best by ISSOnline... niestety..
pepe
Dziękujemy bardzo, zawstydzasz mni troszki tongue.gif
Węgluś
QUOTE(pepe @ Aug 16 2006, 09:11:11) [snapback]84600[/snapback]

Dzięki za ocenę...jakurat ze bramki uciete to wiem ale brak doswiadczenia na poczatku a pozniej juz nie mialem save'ow, co do problemu ze strzelaniem ladnyc bramek - jest w tym troche racji bo ja preferuje gre skuteczna przede wszystkim rolleyes.gif , a z tym p�ł roku to tylko napisałem tak dla picu, najstarsze bramki są z końca czerwca cool.gif . Nastepna bedzie napewno lepsza, bo przeciez uczymy sie na bledach
i dlatego prosze o komenty!

no też dlatego ci napisałem, że przejścia edytuje sie w osi czasu. a jak nagrywasz bramki to wyłączaj nagrywanie jak powtórka sie skończy wink.gif
[quote name='Mooner' date='Aug 16 2006, 11:44:07' post='84622']
co do tego.. możliwe, że masz racje, ale to nie zmienia faktu, że takie bramki świetnie wyglądają.. ;] i były... ładne, szczególnie jak odbiła się np. od poprzeczki.. smile.gif
[/qoute]

dla tych którzy nie próbowali strzelać takich bramek mogą odnosić wrażenie cudów PESa, ja tak próbowałem i wiem, że to żadna filozofia smile.gif

[qoute name='pepe']
kompili wędlusia vol. 10.
[/qoute]
Węglusia !
Mooner
[qoute][qoute name='pepe']
[/qoute]
Węglusia ![/qoute]

pfu! no dobra! wink.gif wink.gif
pepe
QUOTE(Mooner @ Aug 16 2006, 15:22:06) [snapback]84659[/snapback]

[qoute][qoute name='pepe']
[/qoute]
Węglusia ![/qoute]

pfu! no dobra! wink.gif wink.gif

hmmm...o co Ci chodzi? Niebardzo rozumiem...unsure.gif
Mooner
napisałem wędlusia, a miało być węglusia.. mój błąd smile.gif
alpha_wolf
O, to i ja się, jako n00b pochwalę.
Pierwszy taki mój ładny, Arsenal vs Rangers na stadionie Legii, a co... rolleyes.gif

Mój pierwszy taki na ***** więc mam paszczę w banan biggrin.gif

Ostatnio staram się uczyć jakichś finezyjniejszych sposobów ogrywania kompa na wyższych gwiazdkach, ale drań strasznie się agresywny robi. Najbardziej, nie wiedzieć czemu na *** i ****, na ***** sobie odpuszcza, ale z kolei dostaje strasznego speeda. Też macie takie odczucia? Gram z drużyną której Speed w Pentagonie nie wychodzi poza podwórko, takim Realem czy Arsenalem, a ganiają za mną jak równy z równym, Heniek od nich szybszy ledwie o włos, mały manewr źle wyczuję i po sprawie. A w statsach 20+ pkt. różnicy blink.gif

Tu dusić, format RMVB, używać Real Media Alternative.
ushat

Oto nasze wypociny:

Świetna kompilka, jedna z lepszych jakie się tutaj do tej pory pojawiły. Bramki są naprawdę godne uznania i w większości są to piękne gole :] Już na wstępie się niestety zraziłem trochę bo jestem własnie w trakcie przygotowywania mojej kompilki i wybrałem sobie właśnie ten kawałek który zastosowaliście"Prodigy - Spitfire", nawet próbnie go już zgrywałem z bramkami ale Wy byliście pierwsi...no cóż, tak czasami bywa :] Duży + za bramki, za muzykę także, montaż jednak czasami pozostawia niestety wiele do życzenia. Ale wszystko przed Wami :] Pozdrawiam!
lukasso
od strony technicznej nie powaliłeś na kolana
jakies durne przejscia,uciete bramki ,poprostu dodales muze i bramki
a jak juz jestem przy bramkach to powiem jedno
byly zajebiste smile.gif najbardziej mi sie podobaly gole w drugiej piosence
ale nie wszystkie,za duzo po roznych jak ktos wspomnial
mysle ze jakbym wypuscil jeden filmik zamiast 9-miu smile.gif
to rowniez trwalby on z 10min

itd
Kompilka prezentuje najladniejsze bramki jakie widzialem na tym forum
przynajmniej kilka tongue.gif
5\6
pepe
QUOTE(lukasso @ Aug 17 2006, 06:26:48) [snapback]84734[/snapback]

od strony technicznej nie powaliłeś na kolana
jakies durne przejscia,uciete bramki ,poprostu dodales muze i bramki
a jak juz jestem przy bramkach to powiem jedno
byly zajebiste smile.gif najbardziej mi sie podobaly gole w drugiej piosence
ale nie wszystkie,za duzo po roznych jak ktos wspomnial
mysle ze jakbym wypuscil jeden filmik zamiast 9-miu smile.gif
to rowniez trwalby on z 10min

itd
Kompilka prezentuje najladniejsze bramki jakie widzialem na tym forum
przynajmniej kilka tongue.gif
5\6

Dzięki wielkie...jak już wcześniej pisałem uczymy się na błedach, kiedyś robiłem kompile troszeczkę inną metodą, ale teraz Mycky uparli się aby były tak jak są no i wyszło, że niektore sa poucinane rolleyes.gif
Przejscia...durne..dlaczego tak uwazasz? (moze to tak wyglada bo jakosc nie jest tak dobra jak wyszla bezposrednio z programu...ale wazyla bagatela 616MB...)

Pozdro4all cool.gif
Mooner
QUOTE(alpha_wolf @ Aug 16 2006, 21:05:21) [snapback]84719[/snapback]

Tu dusić, format RMVB, używać Real Media Alternative.

mogles dac w innym formacie może bym ocenił... dry.gif jak będzie m isię chcialo sciagnac ten program to moze ocenie...

ooo... ludzie mówie wam taką ładną kaste strzeliłem na 5* flaminim z arsenalu (statystyk oszalamiajacych to nie ma ale w miare tobra technika) i...... nie zapisalem... ohmy.gif blink.gif mad.gif mad.gif mad.gif kuurwww***!! mad.gif

cóż... może nie byla przepiękna jak bramki pepe, ale dla mnie ładna.. mniejsza o to.. nei będzie jej w mojej nstepnej kompili która wyjdzie może jeszcze dzisiaj... ;/
Michael
Witam wszytkich mam 2 sprawy :

po pierwsze primo ocenice moja bramke
http://www.sendspace.com/file/0jssa6

po drugie primo:

[b] BACH BACH!! (młotek w stół) Witam wszystkich zebralismy sie tu drodzy fani piłkarstwa i sportu aby ustalic jedna ważną sprawe!! EEE ty tam łysły na końcu nie grzeb w nosie tylko słuchajcie Wasz drogi kolega Michael postanowil zmontowac Filmik o nazwie <<WATTS>> jesli macie eurosport zapewne wiecie o co chodzi. biggrin.gif
Prosilbym o wysylanie SMIESZNYCH badz NIETYPOWYCH SYTUACJI nie koniecznie z PES moze np chocby z GTA lub Call Of duty. Mogą byc również scrreny ale mile widziane bardziej sa filmiki.
JA bym sie podjął zmontowania tego wszystkiego potem byscie ocenili.
AMEN.
KTO ZA>>??????

breche mozna wysylac pod [email protected]
Visi0n
QUOTE(Michael @ Aug 17 2006, 12:35:55) [snapback]84774[/snapback]

Witam wszytkich mam 2 sprawy :

po pierwsze primo ocenice moja bramke
http://www.sendspace.com/file/0jssa6

...

bramka ok

muza do kitu ;p
Mooner
phi!.. mam nadzieje ze kompilka pepe nie przyćmi mojej.. ;/
mniejsza o to jak zrobilem to macie

46 mb
8:45

jak zwykle prosze o komenty.. ;]
Węgluś
QUOTE(Mooner @ Aug 17 2006, 15:18:02) [snapback]84797[/snapback]

phi!.. mam nadzieje ze kompilka pepe nie przyćmi mojej.. ;/
mniejsza o to jak zrobilem to macie

46 mb
8:45

jak zwykle prosze o komenty.. ;]

ha ha! wink.gif no więc tak: pare goli spoko ale większości tam nie powinno być.
ocenka 3+/6
Michael
QUOTE(Visi0n @ Aug 17 2006, 13:52:38) [snapback]84786[/snapback]

bramka ok

muza do kitu ;p

wiem wiem że muza do bani ale jak juz ja wgralem to ni ch** nie bylo jej zmienic
blaugrana
lukasso
mooner:
wiem czemu tak podobała ci sie kompila pepego i kogos tam
w twojej doslownie zadnego jakiegos ponadprzecietnego gola nie widzialem smile.gif
sory ale filmik slaby
no moze poza tam kilkoma golami ktore conajwyzej byly ladne jak na prawie 10min
3-/6 smile.gif
pozdro
Mooner
szczerze to przyznaje wam racje.. biggrin.gif ja bym ocenił moja kompilacje bardziej surowo.. wink.gif phi strzelilem zapisalem zrobilem kompile i świece o to mi chodzilo bo niby po co ja zapisywalem wszystkie te powtorki! biggrin.gif tera musze sie postarac co do tych bramek... ;/ az do pesa6 ;]

aha i dzięki za ocenki.. ;]

w twojej doslownie zadnego jakiegos ponadprzecietnego gola nie widzialem smile.gif

heh.. a essien w okienko ten z chealsy? ;/ wg mnie ten byl jako jedyny ponadprzecietny ;]
SyNowizna
Panowie , ktorzy juz nie jedna kompilke stworzyli, powiedzcie mi jak sie montuje filmiki (nagrane w GameCam) w jakas wieksza kompilacje? I jak pod nia podlazyc jakas spoko nute?
pepe
QUOTE(SyNowizna @ Aug 19 2006, 11:06:09) [snapback]85025[/snapback]

Panowie , ktorzy juz nie jedna kompilke stworzyli, powiedzcie mi jak sie montuje filmiki (nagrane w GameCam) w jakas wieksza kompilacje? I jak pod nia podlazyc jakas spoko nute?

ściągnij:
1. Sony Vegas 6.0
2. Ulead Studio
3. Sp2 do winXP jak nie masz bo jest w nim Movie maker 2

Oczywiście wybierz któryś z tych programów i w nim się pobaw(zrobisz tam wszystko to co chcesz) dla początkującego polecam ten 3 program cool.gif Pozdro
SyNowizna
oki, dzieki za szybka odpowiedz; akuratnie mam sp2, takze sie pobawie movie makerem:) a muzyke tez tam mozna podkladac?

tak na marginesie to wypasiona ta Twoja kompilacja (gdyby jescze zamiast korna cos ze stajni prodigy polecialo to byloby 10\10;)

ten wolej zidane z polowy jest po prostu niemozliwy.. ibardzo mi sie podobaly te przewroty z daleka, jeden fajny lobik z bliska i te bodajze 2 strzaly, chyba nozyce (nie wiem jak to sie wachowo nazywa;)
pepe
QUOTE(SyNowizna @ Aug 19 2006, 11:42:03) [snapback]85036[/snapback]

oki, dzieki za szybka odpowiedz; akuratnie mam sp2, takze sie pobawie movie makerem:) a muzyke tez tam mozna podkladac?

tak na marginesie to wypasiona ta Twoja kompilacja (gdyby jescze zamiast korna cos ze stajni prodigy polecialo to byloby 10\10;)

ten wolej zidane z polowy jest po prostu niemozliwy.. ibardzo mi sie podobaly te przewroty z daleka, jeden fajny lobik z bliska i te bodajze 2 strzaly, chyba nozyce (nie wiem jak to sie wachowo nazywa;)

Dzięki, ścieżke dzwiękową oczywiście dodasz przez MM2 tongue.gif
Węgluś
QUOTE(SyNowizna @ Aug 19 2006, 11:06:09) [snapback]85025[/snapback]

sciagnij ULEAD VIDEOSTUDIO9 a ja ci dam spolszczenie(daj maila) a muze tam podkładasz wchodząc w ''dźwięk'' imporujesz i przeciągasz na oś czasu
SyNowizna
oki, zdoje sobie; narazie bawie sie w WM.
jak sie robi cos co jest w 2m 12 s w kompilacji pepe? (pierwszy raz cos takiego widze w PES'ie:)
i jeszcze jedno - jak przy wolnym wypuscic pileczke do innego zawodnika (pomocne w strzalach typu "dramatat" smile.gif weglus ma ich sporo w kompilacji vol.10.
pepe
QUOTE(SyNowizna @ Aug 19 2006, 14:37:43) [snapback]85050[/snapback]

oki, zdoje sobie; narazie bawie sie w WM.
jak sie robi cos co jest w 2m 12 s w kompilacji pepe? (pierwszy raz cos takiego widze w PES'ie:)
i jeszcze jedno - jak przy wolnym wypuscic pileczke do innego zawodnika (pomocne w strzalach typu "dramatat" smile.gif weglus ma ich sporo w kompilacji vol.10.

Wypuszczenie przy wolnych: przytrzymaj L2 aby wykonywali go dwaj zawodnicy i potem L1+podanie i wtedy wypuszcza gałe:D Jak chcesz strzelić z "polobrotu" to nacisnij L1+strzał.

Co jest w mojej kompili w 2:12 moze ci chodzi o krzyżaczka? Ale troche czas pomyliles rolleyes.gif
SyNowizna
dzieki, bede probowal:)
dokladnie w 2:12 pada strzal z tym fajowym myczkiem; mozliwe ze to krzyzaczek smile.gif
Michael
QUOTE(Węgluś @ Aug 19 2006, 13:03:38) [snapback]85043[/snapback]

sciagnij ULEAD VIDEOSTUDIO9 a ja ci dam spolszczenie(daj maila) a muze tam podkładasz wchodząc w ''dźwięk'' imporujesz i przeciągasz na oś czasu

WEGLUŚ!!!!!!!! dupa spolszczenie ja poszukuje CIAGLE cracka i dupa nie moge znalesc moze ty nim dysponujesz????? byłbym wDZWIĘCZNY!!!

KIBICUJE INTEROWI & FC BARCELONA
http://www.interclub.bormio.it/Logo_inter.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.