QUOTE(lukassoronaldo @ Mar 27 2006, 07:13:29) [snapback]59082[/snapback]
dzieki Andzi za miłe słowa
Węglu¶:czekam z niecierpliwo¶ci± na twoj± kompilacje.Mam nadzieje ze wszystkie gole bed± na 6*,obrońcy bed± robić w¶lizgi,bramkarz bedzie stał na linii bramkowej,bedzie dużo efektów i muza bedzie inna niż u mnie
------------------
widać ze sie do mnie przyjebałe¶ i to już chyba tak ci zostanie,moze jakis obiektywny forumowicz przesledzi ten temat i to potwierdzi
"liżesz dupe" tym co kiedys pochwalili twój film,a robisz wszystko zeby sie na mnie odegrać za to ze ja jako jedny skrytykowałem twoj± kompilacje,tylko nie wiem po co pozniej pisałes zebym ocenial twoje "dzieło" bo jestem najwiekszym krytykantem na forum :)Odpusc sobie koles to robi sie zalosne ,nastepnym razem przyjde do ciebie z dyskiem i strzele na twoim kompie przeciwko komputerowi na 6* =>takie bramki
P.S nie robiłem efektów ,bo chodziło mu głownie o to zeby obraz współgrał z muzyka
P.S
na dole macie alternatywny link do kompilacji specjalnie dla tych którzy maj± limity na rapidshareP.S Węlu¶ jesli masz cos do mnie na serio to zapraszam na GG to nie miejsce na to,wyjasnimy co i jak a nie na forum ,zeby było jasne
P.S wszystkie gole strzelone na 6*
EDIT--->
http://www.megaupload.com/?d=081HJGAMPrzedewszystkim chciałbym pogratulować koledze znajomo¶ci języka polskiego! Pisze się ''krytykiem'' a nie ''krytykantem'' jak nam zaprezentowale¶. ZnajdĽ mi chociaż jeden post, w którym ''liże dupe'' tym co pochwalili mój klip. Pisałem do Ciebie żeby¶ ocenił moje ''dzieło'' bo kompilacja była lepsza i to dużo od poprzedniej i chciałem pokazać, że twoje słowa ''grasz na 3* i nie umiesz strzelić ładnej bramki''-czy jako¶ tak były pomylone. Nie przychodĽ do mnie z dyskiem bo nie będę wychodził bramkarzem

Mam propozycje: nagrywaj bramki nie z powtórek tylko tak jak w jednej kompilacji skoczylasa666 rób to podczas meczu i walnij tak± brame(z kamery, w której będzie widać i twojego zawodnika maj±cego piłkę i bramkarza przeciwnej drużyny). I żeby było jasne nie będę tracił czasu żeby gadać z Tob± na gg. Cytuje twoje słowa:''a ze skrytykowałem twoja kompile to moja sprawa,chodz tak naprawde cienkie to było serio,sam napisałe¶ ze bramki sa srednie,moze za bardzo pokolorowałem ale cóż kazdemu sie troche należy, ja tez nie od razu strzelałem ładne bramki,ale nie zamieszczalem co popadnie'' no widzisz każdemu się troche należy. Je¶li chcesz żeby wszyscy chwalili to co robisz to poszukaj sobie forum o lalkach Barbie i zarejestruj robi±c nick KEN. Większo¶ć ludzi by napisała: Gadajcie sobie co chcecie. Ja wiem, że strzelam te gole komputerowi. A ty się kłócisz więc jest to podejrzane. Moja kompilacja vol.3 by Węglu¶ jest już w połowie.
P.S. Musisz jeszcze troche popracować nad koleg± żeby wychodził poĽniej bramkarzem. W tej kompilce bramkarze zachowywali się lepiej. Kolega robi postępy w wychodzeniu o okre¶lonym czasie, ale to jeszcze nie to. No i wybiera dobre drużyny