Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najladniejsze gole w PES 5
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
Nelson
U siebie sobie zmnien rozdzielczosc
rapen
Witam i dziekuje za komentarze, postaram sie poprawic bledy w nastepnej kompilacji

Ale mam teraz pytanie. Czym nagrywacie i konwertujecie bramki ze macie dobra jakosc i nie za duzo zajmuje. np. kompile lukassoronaldo bardzo mi sie podoba, jakosc lepsza od mojej wiele razy a rozmiar taki sam jak sie nie myle.

czekam na odpowiedzi i pozdrawiam
Nelson
Witajcie! Po wielu próbach i nerwach jakie przeżyłem z ulead9 i wwm2 nareszcie udało mi się zrobić "kompikę"...

Kompilacja Nelsona-CLICK

Waży ok 60 MB.
Trwa ok 5 min.

Sci±gajcie i oceniajcie smile.gif

Pozdrawiam wink.gif
Węglu¶
QUOTE(Nelson @ Mar 20 2006, 19:01:42) [snapback]57911[/snapback]

Witajcie! Po wielu próbach i nerwach jakie przeżyłem z ulead9 i wwm2 nareszcie udało mi się zrobić "kompikę"...
Kompilacja Nelsona-CLICK
Waży ok 60 MB.
Trwa ok 5 min.
Pozdrawiam wink.gif

no to tak:
PLUSY:
-wykonanie
-jako¶ć
-bramki

MINUSY:
-beznadziejne przewijanie akcji przód-tył

WNIOSEK:
Jedna z lepszych kompilacji na forum. Brak zbędnych napisów tylko czysty football
Węglu¶
CO JEST???!!!CZY ADMINI TYLKO MI DAJˇ OSTRZEŻENIA????????KOLEJNE 10% za edytowanie postów??? mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
Nelson
Widzisz węglu¶,mówiłem ci smile.gif

Dziękuje bardzo za ocenke węglu¶,ale z ty minusem to się nie moge zgodzić ponieważ z kilkudzięsięciu bramek przy jednej tylko robiłem takie przewijanie smile.gif... Mimo wszystko dzięki za ocenki i PROSZE ŻEBY INNI TEŻ OCENILI MOJˇ KOMPILKĘ wink.gif

Pozdro
Węglu¶
QUOTE(Nelson @ Mar 21 2006, 21:42:57) [snapback]58174[/snapback]

Widzisz węglu¶,mówiłem ci smile.gif
Dziękuje bardzo za ocenke węglu¶,ale z ty minusem to się nie moge zgodzić ponieważ z kilkudzięsięciu bramek przy jednej tylko robiłem takie przewijanie smile.gif... Mimo wszystko dzięki za ocenki i PROSZE ŻEBY INNI TEŻ OCENILI MOJˇ KOMPILKĘ wink.gif
Pozdro

no wiem biggrin.gif musial byc jakis minus tongue.gif ale przynajmniej nie popelnisz tego bledu przy nastepnej kompilacji.
Capitan Tsubasa
Zapraszam do sciagania mojej najnowszej kompilacji !!!
Wazy 29mb a trwa 3:22

COMPILATION BY CAPITAN TSUBASA VOL.3

Oceniajcie !!!
Andzi
QUOTE(Nelson @ Mar 20 2006, 19:01:42) [snapback]57911[/snapback]

Kompilacja Nelsona-CLICK
Waży ok 60 MB.
Trwa ok 5 min.
Pozdrawiam wink.gif

Bardzo fajna kompilacja. Tylko te przewijanie bramek, nie lubie takiego czegos tongue.gif . Czekam na nastepne biggrin.gif

POZDRO cool.gif
Węglu¶
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Mar 22 2006, 00:11:49) [snapback]58203[/snapback]

Oceniajcie !!!

co tu wiecej mowic gole jak zwykle wyczesane smile.gif , muza spoko, jakosc i oprawa dobra biggrin.gif
Nelson
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Mar 22 2006, 00:11:49) [snapback]58203[/snapback]

Oceniajcie !!!

A więc tak Capitanie:

+
Bramki
Jako¶ć
Żadnych zbędnów napisów itp.

-
czas trwania
tylko jedna bramka nie była strzelona w koszulce MAN U(To Ľle wygl±da w kompilce)

A,muzyka to sprawa gustu,mnie akurat nie przypadła do gustu ta piosenka

Pozdrawiam
Capitan Tsubasa
QUOTE(Nelson @ Mar 22 2006, 19:39:43) [snapback]58268[/snapback]

tylko jedna bramka nie była strzelona w koszulce MAN U(To Ľle wygl±da w kompilce)

hehehe, niezly minus wink.gif

dzieki za ocenki, ale tylko dwie osoby ??
Bojinov
Elo elo! Sciagnijcie sobie moja kompilacje.

Kompilka By Bojinov

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Bojinov
QUOTE(Węglu¶ @ Mar 19 2006, 22:01:15) [snapback]57802[/snapback]

MA KTO¦ KOD INSTALACYJNY DO ULEAD 8???

www.crackspider.net

POLECAM!!!
Węglu¶
QUOTE(Bojinov @ Mar 22 2006, 22:06:36) [snapback]58329[/snapback]

www.crackspider.net

POLECAM!!!

dzieki ale juz mam tongue.gif
Węglu¶
QUOTE(Bojinov @ Mar 22 2006, 21:55:57) [snapback]58326[/snapback]

Elo elo! Sciagnijcie sobie moja kompilacje.

Kompilka By Bojinov

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

no więc tak:
PLUSY:
-gole
-fotki przed golami(ukradłe¶ mi pomysł)
-gole
-muza(ukradłe¶ mi pomysł)

MINUSY:
-jako¶ć nie do przyjęcia!
-beznadziejna kamera w golu RONALDINHO z wolnego
-czas trwania(rób od 5 do 8 minut)

no ale to twoja pierwsza kompilacja. w mojej pierwszej większo¶ć goli byla denna. vol.2 poprawilem i to duzo wiec mysle, ze u ciebie bedzie tak samo.

P.S. JEŻELI DOBRZE PÓJDZIE TO MOJA KOMPILACJA VOL.3 BĘDZIE ZA OK.0,5MIESIˇCA. A JAK ¬LE TO ZA MIESIˇC.
rapen
hehe, Węglu¶ nie tylko tobie on ukradl pomysl z tymi zdjecia zawodnikow przed bramka, ten pomysl byl moj bo mu powiedzialem ze tak zrobie w nastepnej mojej kompili, w koncu ziomal z bloku ale coz, wybaczam biggrin.gif biggrin.gif

pozdro Bojinov tongue.gif
Bojinov
QUOTE(Węglu¶ @ Mar 23 2006, 01:33:18) [snapback]58347[/snapback]

no więc tak:
PLUSY:
-gole
-fotki przed golami(ukradłe¶ mi pomysł)
-gole
-muza(ukradłe¶ mi pomysł)

MINUSY:
-jako¶ć nie do przyjęcia!
-beznadziejna kamera w golu RONALDINHO z wolnego
-czas trwania(rób od 5 do 8 minut)
no ale to twoja pierwsza kompilacja. w mojej pierwszej większo¶ć goli byla denna. vol.2 poprawilem i to duzo wiec mysle, ze u ciebie bedzie tak samo.

P.S. JEŻELI DOBRZE PÓJDZIE TO MOJA KOMPILACJA VOL.3 BĘDZIE ZA OK.0,5MIESIˇCA. A JAK ¬LE TO ZA MIESIˇC.

Węglu¶ z tym Ronaldinho to chcialem pokazac jak smiesznie sie pilka odbila od poprzeczki i minimalnie obok slupeczka wleciala... smile.gif

No racja, jakosc troszke shitowa. Tylko, ze jak zrobie o wiele lepsza to bedzie to bardzo duzo zajmowalo. Chyba ze jestes cierpliwy i poczekasz az sie sciagnie biggrin.gif Specjalnie dla ciebie zrobie jakoscia DVD tongue.gif

Dobry byłby też bajer, gdyby sciagnac podobne bramki do tych naszych w PESie jakie mialy miejsce naprawde i dac przed kazda z PESa. Tylko ze to duzo roboty przy tym. Moze kiedys mi sie uda... smile.gif
Węglu¶
QUOTE(Bojinov @ Mar 24 2006, 19:51:33) [snapback]58607[/snapback]

Węglu¶ z tym Ronaldinho to chcialem pokazac jak smiesznie sie pilka odbila od poprzeczki i minimalnie obok slupeczka wleciala... smile.gif

No racja, jakosc troszke shitowa. Tylko, ze jak zrobie o wiele lepsza to bedzie to bardzo duzo zajmowalo. Chyba ze jestes cierpliwy i poczekasz az sie sciagnie biggrin.gif Specjalnie dla ciebie zrobie jakoscia DVD tongue.gif
Dobry byłby też bajer, gdyby sciagnac podobne bramki do tych naszych w PESie jakie mialy miejsce naprawde i dac przed kazda z PESa. Tylko ze to duzo roboty przy tym. Moze kiedys mi sie uda... smile.gif

wystarczy skompresowac w MOVIE MAKERZE i masz lepsza jakosc i malo zajmuje miejsca. kompilacja 6min z dobrymi efektami ma ok.50mb
Bojinov
ELO ELO ELO!!!! UWAGA OGLOSZENIE!!!!!!!!!!!!! WAZNE!!!!!!!

SZUKAM LUDZI DO KLANU !!! DO LADDERKA PES5 !!!!! JEST TO KLAN MOHAA, PES5, FIFA 06!!!! CHETNYCH PROSZE O ZGLASZANIE SIE NA GG 1401334

Feel The Power of Pro Evolution Soccer 5
Węglu¶
QUOTE(Bojinov @ Mar 26 2006, 11:45:50) [snapback]58877[/snapback]

ELO ELO ELO!!!! UWAGA OGLOSZENIE!!!!!!!!!!!!! WAZNE!!!!!!!

SZUKAM LUDZI DO KLANU !!! DO LADDERKA PES5 !!!!! JEST TO KLAN MOHAA, PES5, FIFA 06!!!! CHETNYCH PROSZE O ZGLASZANIE SIE NA GG 1401334

Feel The Power of Pro Evolution Soccer 5

a szukasz moze ludzi do klanu w America's Army?!
Bojinov
QUOTE(Węglu¶ @ Mar 26 2006, 16:08:20) [snapback]58926[/snapback]

a szukasz moze ludzi do klanu w America's Army?!

Niestety nie smile.gif
lukasso
Kompilacja vol.4
4:30
22mb
http://rapidshare.de/files/16486321/Pes5_b...onaldo.wmv.html
Andzi
QUOTE(lukassoronaldo @ Mar 26 2006, 20:07:26) [snapback]59014[/snapback]

Lukassronaldo kompilacja zajebista tongue.gif , bramki sa super jak zawsze. Ty to masz talent do strzelania bramek. POzdrawiam
Węglu¶

bramki jak zawsze fajne ale jak zawsze mam zastrzeżenia do tego, że s± strzelone kompowi.nie pobawiłe¶ się z efektami no i muza w stylu kołysanki ale każdemu podoba się inny rodzaj.

QUOTE(Andzi @ Mar 26 2006, 21:43:33) [snapback]59051[/snapback]

Lukassronaldo kompilacja zajebista tongue.gif , bramki sa super jak zawsze. Ty to masz talent do strzelania bramek. POzdrawiam

talent to on ma do unikalych uderzeń(podkręcanie)i do nabierania forumowiczów, że strzela je kompowi na 6*.

WIE KTO¦ JAK ZROBIĆ ZWÓD KTÓRY JA NAZYWAM ZABRANIE PIŁKI DO TYŁU PODESZWˇ I DO PRZODU. A MOŻE ZNACIE STRONKE GDZIE Sˇ PORADY?? POZDRO
lukasso
dzieki Andzi za miłe słowa
Węglu¶:czekam z niecierpliwo¶ci± na twoj± kompilacje.Mam nadzieje ze wszystkie gole bed± na 6*,obrońcy bed± robić w¶lizgi,bramkarz bedzie stał na linii bramkowej,bedzie dużo efektów i muza bedzie inna niż u mnie
------------------
talent to on ma do do nabierania forumowiczów, że strzela je kompowi na 6*.

widać ze sie do mnie przyjebałe¶ i to już chyba tak ci zostanie,moze jakis obiektywny forumowicz przesledzi ten temat i to potwierdzi
"liżesz dupe" tym co kiedys pochwalili twój film,a robisz wszystko zeby sie na mnie odegrać za to ze ja jako jedny skrytykowałem twoj± kompilacje,tylko nie wiem po co pozniej pisałes zebym ocenial twoje "dzieło" bo jestem najwiekszym krytykantem na forum :)Odpusc sobie koles to robi sie zalosne ,nastepnym razem przyjde do ciebie z dyskiem i strzele na twoim kompie przeciwko komputerowi na 6* =>takie bramki

P.S nie robiłem efektów ,bo chodziło mu głownie o to zeby obraz współgrał z muzyka
P.S na dole macie alternatywny link do kompilacji specjalnie dla tych którzy maj± limity na rapidshare
P.S Węlu¶ jesli masz cos do mnie na serio to zapraszam na GG to nie miejsce na to,wyjasnimy co i jak a nie na forum ,zeby było jasne
P.S wszystkie gole strzelone na 6*

EDIT---> http://www.megaupload.com/?d=081HJGAM
Węglu¶
QUOTE(lukassoronaldo @ Mar 27 2006, 07:13:29) [snapback]59082[/snapback]

dzieki Andzi za miłe słowa
Węglu¶:czekam z niecierpliwo¶ci± na twoj± kompilacje.Mam nadzieje ze wszystkie gole bed± na 6*,obrońcy bed± robić w¶lizgi,bramkarz bedzie stał na linii bramkowej,bedzie dużo efektów i muza bedzie inna niż u mnie
------------------

widać ze sie do mnie przyjebałe¶ i to już chyba tak ci zostanie,moze jakis obiektywny forumowicz przesledzi ten temat i to potwierdzi
"liżesz dupe" tym co kiedys pochwalili twój film,a robisz wszystko zeby sie na mnie odegrać za to ze ja jako jedny skrytykowałem twoj± kompilacje,tylko nie wiem po co pozniej pisałes zebym ocenial twoje "dzieło" bo jestem najwiekszym krytykantem na forum :)Odpusc sobie koles to robi sie zalosne ,nastepnym razem przyjde do ciebie z dyskiem i strzele na twoim kompie przeciwko komputerowi na 6* =>takie bramki

P.S nie robiłem efektów ,bo chodziło mu głownie o to zeby obraz współgrał z muzyka
P.S na dole macie alternatywny link do kompilacji specjalnie dla tych którzy maj± limity na rapidshare
P.S Węlu¶ jesli masz cos do mnie na serio to zapraszam na GG to nie miejsce na to,wyjasnimy co i jak a nie na forum ,zeby było jasne
P.S wszystkie gole strzelone na 6*

EDIT---> http://www.megaupload.com/?d=081HJGAM

Przedewszystkim chciałbym pogratulować koledze znajomo¶ci języka polskiego! Pisze się ''krytykiem'' a nie ''krytykantem'' jak nam zaprezentowale¶. ZnajdĽ mi chociaż jeden post, w którym ''liże dupe'' tym co pochwalili mój klip. Pisałem do Ciebie żeby¶ ocenił moje ''dzieło'' bo kompilacja była lepsza i to dużo od poprzedniej i chciałem pokazać, że twoje słowa ''grasz na 3* i nie umiesz strzelić ładnej bramki''-czy jako¶ tak były pomylone. Nie przychodĽ do mnie z dyskiem bo nie będę wychodził bramkarzem biggrin.gif Mam propozycje: nagrywaj bramki nie z powtórek tylko tak jak w jednej kompilacji skoczylasa666 rób to podczas meczu i walnij tak± brame(z kamery, w której będzie widać i twojego zawodnika maj±cego piłkę i bramkarza przeciwnej drużyny). I żeby było jasne nie będę tracił czasu żeby gadać z Tob± na gg. Cytuje twoje słowa:''a ze skrytykowałem twoja kompile to moja sprawa,chodz tak naprawde cienkie to było serio,sam napisałe¶ ze bramki sa srednie,moze za bardzo pokolorowałem ale cóż kazdemu sie troche należy, ja tez nie od razu strzelałem ładne bramki,ale nie zamieszczalem co popadnie'' no widzisz każdemu się troche należy. Je¶li chcesz żeby wszyscy chwalili to co robisz to poszukaj sobie forum o lalkach Barbie i zarejestruj robi±c nick KEN. Większo¶ć ludzi by napisała: Gadajcie sobie co chcecie. Ja wiem, że strzelam te gole komputerowi. A ty się kłócisz więc jest to podejrzane. Moja kompilacja vol.3 by Węglu¶ jest już w połowie.

P.S. Musisz jeszcze troche popracować nad koleg± żeby wychodził poĽniej bramkarzem. W tej kompilce bramkarze zachowywali się lepiej. Kolega robi postępy w wychodzeniu o okre¶lonym czasie, ale to jeszcze nie to. No i wybiera dobre drużyny tongue.gif
tomek828

Super kompila, bramki zajefajne tylko muza do dupy

Do Węglusia => znam Lukassoronaldo od dziecka, razem zaczynalismy przygode z konsolami potem PC i PESy i wiem ze gra zawsze na 6* i nie stara sie oszukac forumowiczow...
...czytam twoje posty i wydaje mi sie ze jestes jakis zakompleksiony i bezprzerwy sie napinasz bez potrzeby...

PS: ...przypominasz mi "Jano" (kto ma wiedziec ten wie o co chodzi )
PS2: bez napinki
PS3: sorka za bledy jesli sa mam kose z polaka i niechcialo mi sie sprawdzac "bkow" w slowniku biggrin.gif
Pozdro all
norek
QUOTE(Węglu¶ @ Mar 27 2006, 13:19:15) [snapback]59096[/snapback]

Przedewszystkim chciałbym pogratulować koledze znajomo¶ci języka polskiego! Pisze się ''krytykiem'' a nie ''krytykantem'' jak nam zaprezentowale¶. ZnajdĽ mi chociaż jeden post, w którym ''liże dupe'' tym co pochwalili mój klip. Pisałem do Ciebie żeby¶ ocenił moje ''dzieło'' bo kompilacja była lepsza i to dużo od poprzedniej i chciałem pokazać, że twoje słowa ''grasz na 3* i nie umiesz strzelić ładnej bramki''-czy jako¶ tak były pomylone. Nie przychodĽ do mnie z dyskiem bo nie będę wychodził bramkarzem biggrin.gif Mam propozycje: nagrywaj bramki nie z powtórek tylko tak jak w jednej kompilacji skoczylasa666 rób to podczas meczu i walnij tak± brame(z kamery, w której będzie widać i twojego zawodnika maj±cego piłkę i bramkarza przeciwnej drużyny). I żeby było jasne nie będę tracił czasu żeby gadać z Tob± na gg. Cytuje twoje słowa:''a ze skrytykowałem twoja kompile to moja sprawa,chodz tak naprawde cienkie to było serio,sam napisałe¶ ze bramki sa srednie,moze za bardzo pokolorowałem ale cóż kazdemu sie troche należy, ja tez nie od razu strzelałem ładne bramki,ale nie zamieszczalem co popadnie'' no widzisz każdemu się troche należy. Je¶li chcesz żeby wszyscy chwalili to co robisz to poszukaj sobie forum o lalkach Barbie i zarejestruj robi±c nick KEN. Większo¶ć ludzi by napisała: Gadajcie sobie co chcecie. Ja wiem, że strzelam te gole komputerowi. A ty się kłócisz więc jest to podejrzane. Moja kompilacja vol.3 by Węglu¶ jest już w połowie.

P.S. Musisz jeszcze troche popracować nad koleg± żeby wychodził poĽniej bramkarzem. W tej kompilce bramkarze zachowywali się lepiej. Kolega robi postępy w wychodzeniu o okre¶lonym czasie, ale to jeszcze nie to. No i wybiera dobre drużyny tongue.gif

A wiec panie Węglu¶. Od momentu kiedy lukas zkrytykowal Twoja prace jestes w stosunku do niego nastawiony arogancko. Wszystko co zrobi Ci sie nie podoba, a teraz oskarzasz go ze te wszystkie bramki to sa podstawiania sie kumpli. Jestes zalosny. I nie udawaj wielkiego Polaka poki nie odrosles od ziemi. Jeszcze jedna wypowiedz na tym forum ktora mi sie nie spodoba i sie zegnamy. Pozdrawiam.
Nelson
EEE....Widze,że panuje tu bardzo nie zdrowa atmosfera... blink.gif

Lukaso Extra kompilacja,fajne bramki... Muza nie podoba mi się niestety...

Chciałem poprosić cie tylko o ocenienie mojej kompilacji vol.3 , która niebawem się ukarze,moja kompilacja vo.1 była dupy,nawet kiedy j± sam ogl±dałem to się się ¶miałem i w ogóle beznadziejna... Poczyniłem od tamtego czasu spore postępy i mam nadzieję,że będzie więcej ocen smile.gif

Ps: Zapraszam na forum "W pierwie meczu"...

pZdR wink.gif
WIMiatacze
A co my¶licie o tych filmikach??

http://rapidshare.de/files/13844145/WIMiatacze_0001.wmv.html - pierwszy filmik chyba nie najgorszy jak na pierwszy raz, dzięki niemu udało się nawrócić kilka osób z wydziału na PESa, wcze¶niej grali w fifęsmile.gif

http://rapidshare.de/files/14221589/pes5_2.wmv.html

http://rapidshare.de/files/15929489/pes5.part2.wmv.html

http://rapidshare.de/files/16477899/trailer.mpg.html - najnowszy, robiony innym programem (poprzednie windows movie makerem, a ten ulead video studio 8; inny montaż
Węglu¶
QUOTE(tomekronaldo @ Mar 27 2006, 15:29:59) [snapback]59100[/snapback]

Super kompila, bramki zajefajne tylko muza do dupy

Do Węglusia => znam Lukassoronaldo od dziecka, razem zaczynalismy przygode z konsolami potem PC i PESy i wiem ze gra zawsze na 6* i nie stara sie oszukac forumowiczow...
...czytam twoje posty i wydaje mi sie ze jestes jakis zakompleksiony i bezprzerwy sie napinasz bez potrzeby...

PS: ...przypominasz mi "Jano" (kto ma wiedziec ten wie o co chodzi )
PS2: bez napinki
PS3: sorka za bledy jesli sa mam kose z polaka i niechcialo mi sie sprawdzac "bkow" w slowniku biggrin.gif
Pozdro all

aha. to bardzo ciekawe co napisales. ale niestety sie mylisz

QUOTE(norek @ Mar 27 2006, 15:51:48) [snapback]59103[/snapback]

A wiec panie Węglu¶. Od momentu kiedy lukas zkrytykowal Twoja prace jestes w stosunku do niego nastawiony arogancko. Wszystko co zrobi Ci sie nie podoba, a teraz oskarzasz go ze te wszystkie bramki to sa podstawiania sie kumpli. Jestes zalosny. I nie udawaj wielkiego Polaka poki nie odrosles od ziemi. Jeszcze jedna wypowiedz na tym forum ktora mi sie nie spodoba i sie zegnamy. Pozdrawiam.

wez koles poczytaj dobrze posty. ja nie pisze, ze wszystkie bramki sa z udzialem kolegow. wegiel rozpoczal temat to sie dolaczylem. i nie twierdze, ze wszystkie bramki tylko te longshooty przy ktorych bramkarz stoi na ''jedenastce''. a skad wiesz czy nie odroslem od ziemi? moze ty tez nie?! widze, ze czujesz sie na forum jakbys sam byl adminem. a z tego co sie orientuje to adminow jest kilku.
P.S. komentuje kompilacje tak jak mi sie podoba. wiesz w kazdej chwili moge sie zarejestrowac jako nowy uzytkownik tongue.gif
norek
QUOTE(Węglu¶ @ Mar 27 2006, 16:04:18) [snapback]59117[/snapback]

aha. to bardzo ciekawe co napisales. ale niestety sie mylisz
wez koles poczytaj dobrze posty. ja nie pisze, ze wszystkie bramki sa z udzialem kolegow. wegiel rozpoczal temat to sie dolaczylem. i nie twierdze, ze wszystkie bramki tylko te longshooty przy ktorych bramkarz stoi na ''jedenastce''. a skad wiesz czy nie odroslem od ziemi? moze ty tez nie?! widze, ze czujesz sie na forum jakbys sam byl adminem. a z tego co sie orientuje to adminow jest kilku.
P.S. komentuje kompilacje tak jak mi sie podoba. wiesz w kazdej chwili moge sie zarejestrowac jako nowy uzytkownik tongue.gif

IP nie zmienisz...ban
Węglu¶
QUOTE(norek @ Mar 27 2006, 17:14:15) [snapback]59120[/snapback]

IP nie zmienisz...ban

TP zmienia IP tongue.gif tongue.gif tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Węglu¶
QUOTE(WIMiatacze @ Mar 27 2006, 16:54:36) [snapback]59116[/snapback]

A co my¶licie o tych filmikach??

http://rapidshare.de/files/13844145/WIMiatacze_0001.wmv.html - pierwszy filmik chyba nie najgorszy jak na pierwszy raz, dzięki niemu udało się nawrócić kilka osób z wydziału na PESa, wcze¶niej grali w fifęsmile.gif
http://rapidshare.de/files/14221589/pes5_2.wmv.html
http://rapidshare.de/files/15929489/pes5.part2.wmv.html
http://rapidshare.de/files/16477899/trailer.mpg.html - najnowszy, robiony innym programem (poprzednie windows mobie makerem, a ten ulead video studio 8; inny montaż

kompilacja ¶rednia. gole nie powalaj± zwody normalne tylko zderzenie fajne tongue.gif no i rób czas trwania 5-8min. daj swoje GG bo chcialem z toba pogadac
Węglu¶
no i za co ten ban????
Capitan Tsubasa
Weglus nie pchaj sie tam gdzie cie nie chca ( bez obrazy ) no i edytuj posty...

Norek wyjeb cala ta klutnie w pizdu zeby syfu nie bylo

-----------------------------------------------------------------------------

Lukas gole wysmienite, b. dobra jakosc. Tyle ze ta muza mi nie pasi, no i przez nia efektow nie ma zadnych smile.gif
Węglu¶
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Mar 27 2006, 18:59:07) [snapback]59152[/snapback]

Weglus nie pchaj sie tam gdzie cie nie chca ( bez obrazy ) no i edytuj posty...

Norek wyjeb cala ta klutnie w pizdu zeby syfu nie bylo

nie pcham sie tam gdzie mnie nie chca
Aros
Panowie!

Dawno mnie tu nie było, ale postanowiłem, że będę zagl±dał.

Proszę o przyzwoite tony wypowiedzi.

Wszelkie inne będ± przeze mnie karane.

Norek, Węglu¶: sprawa zamknięta, proponuje się razem poprzepraszać i wystarczy.
Węglu¶, pozostajesz przy poziomie ostrzeżeń 40%.

Norek to admin, adminowi należy się szacunek, to że się nie zgadzasz z jego opini± nie upoważnia Ci do wrzucania go w błoto, poddaj temat lepiej innym adminom do os±du.

Norka z błota wyci±gniemy, Ty możesz następnym razem uton±ć w nim na dobre.

Pozdrawiam!
Aros
grzesio1712
QUOTE(lukassoronaldo @ Mar 26 2006, 18:07:26) [snapback]59014[/snapback]

kompilacja kozacka, muza moze byc (jaka by nie byla w kompilacja i tak mi sie spodoba)
fajny zrobiles motyw z Jag± biggrin.gif (szkoda ze mecz nie byl taki jak oprawa sad.gif ) ogolem kompilka zajebista
norek
moja pierwsza kompilka w zyciu...jakosc filmiku wydaje mi sie ze moglaby byc lepsza ale jakosc bramek jak dla mnie jest b.dobra. Zapraszam do ogladania smile.gif
GOALS vol.1 by norek
i drugi link wrazie problemow z megauploadem...
http://rapidshare.de/files/16661899/GOALS_..._norek.rar.html
lukasso
QUOTE(norek @ Mar 28 2006, 22:28:36) [snapback]59347[/snapback]

moja pierwsza kompilka w zyciu...jakosc filmiku wydaje mi sie ze moglaby byc lepsza ale jakosc bramek jak dla mnie jest b.dobra. Zapraszam do ogladania smile.gif
GOALS vol.1 by norek

muzyka:
zajebista petarda bumbox=>wogle benasi rz±dzi smile.gif
montaż:
wiadomo movie makerem to cudu nie stworzysz,ale to twoja 1 kompilacja więc dopiero wkraczasz w ¶wiat pięknych goli smile.gif hiihi
bramki:
dużo longszotów,więc to co lubie,kilka wolejów nawet jedna bańka,najbardziej podobał mi sie gol nedveda vs real
wierze ze wszystko na 6* bo bramkarze własnie tak sie zachowuj± =>stoj± na 5m a przy woleju w koncówce raula po asyscie ronaldo GK stał na 11 by skrócić k±t=>to jest bardzo naturalne biggrin.gif
Reasumuj±c
kompilacja zajebista,nie powiem ze wyjebana w kosmodisk bo mam nadzieje ze vol.2 taka bedzie wła¶nie
pozdrawiam
torin
@norek bardzo fajna kompilacja. Rzeczywiscie gol Nedveda bajka. Sam nie mam czasu na zrobienie kompilacji ale dam pare bramek z ML Wisla:
http://www.sendspace.com/file/73r36v
GeloElo
QUOTE(norek @ Mar 28 2006, 22:28:36) [snapback]59347[/snapback]

GOALS vol.1 by norek

Dobra kompilacja nie można się do niczego przyczepić poza jako¶ći± i płynno¶ci± to tyle kiedy następna ?.

Ja robie konkurs na bramke kwietnia przysyłajcie bramki lub linki z bramkiami na [email protected] maksymalnie 5 bramek na osobe. Już mozecie zacz±ć przysyłać wybiore 10 najlepszych i sami będziecie głosować każdy będzie miał prawo oddać swój jeden głos . Przysyłajcie do 25 kwietnia . NIE PRZYSYŁAJCIE BRAMKEK Z POPRZEDNIEGO KONKURSU NA BRAMKE GRUDNIA !!!!!! . Obejrze wszystkie bramki ! bez wyj±tków ! . To tyle . cool.gif cool.gif
Węglu¶
QUOTE(GeloElo @ Mar 29 2006, 17:14:01) [snapback]59432[/snapback]

Dobra kompilacja nie można się do niczego przyczepić poza jako¶ći± i płynno¶ci± to tyle kiedy następna ?.
Ja robie konkurs na bramke kwietnia przysyłajcie bramki lub linki z bramkiami na [email protected] maksymalnie 5 bramek na osobe. Już mozecie zacz±ć przysyłać wybiore 10 najlepszych i sami będziecie głosować każdy będzie miał prawo oddać swój jeden głos . Przysyłajcie do 25 kwietnia . NIE PRZYSYŁAJCIE BRAMKEK Z POPRZEDNIEGO KONKURSU NA BRAMKE GRUDNIA !!!!!! . Obejrze wszystkie bramki ! bez wyj±tków ! . To tyle . cool.gif cool.gif

a moge dac bramke ktora strzelilem dzisiaj ale nie mam zapisanej bo odrazu nagrywam?????

Lukas te twoje longshooty sa mozliwe bo przed chwila strzelilem z 40-45 metrow ale bocian byl troche blizej bramk niz u ciebie
GeloElo
tak mozna przysyłać bramki tylko zapisane jako film nie jako save
Węglu¶
QUOTE(GeloElo @ Mar 29 2006, 18:07:31) [snapback]59442[/snapback]

tak mozna przysyłać bramki tylko zapisane jako film nie jako save

no wiem. tylko ze w konkursie na bramke stycznia bylo ze bedzie potrzebny save. wyslalem ci na poczte moje 2 bramki. Gelo daj swoje GG. smile.gif
_mAsteR_
ja wam przedstawiam taka jedna moja bramke, bo wiecej nie moge nagrac bo cos mi sie komp wiesza :/

http://rapidshare.de/files/16794132/_mAsteR_RC.wmv.html

Jakies ocenki mile widziane ;-)
albin99
QUOTE(lukassoronaldo @ Mar 26 2006, 18:07:26) [snapback]59014[/snapback]

mógłby ktos dać t± kompilacje na megaupload bo z rapida nienawidze ¶ciagac z góry wilkie dzieki
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.