Dziękuje wszystkim za komentarze. Widzę, że jest trochę kontrowersji co do niedawno wypuszczonej przeze mnie kompilacji. Pragnąłbym rozwiązać parę spraw z tym związanych.
Do rsix'a:QUOTE(rsix')
Co do pomysłu jeszcze, to nie jest to coś nowego, widziałem już na jakimś filmiku na v.google.pl. Nie oskarżam o plagiat
Chłopie, dla mnie to brzmi jak stwierdzenie "Widziałem u niego w kieszeni prochy. Nie oskarżam go o ćpanie". Być może widziałeś taki filmik(z takim samym pomysłem). Nie chce przeczyć. Ale jak na coś już się powołujesz to zapodaj jakieś linki czy coś (po podanym przez ciebie tytule "PES Goalig" nie da się tego znaleźć na video.google.com, nie wiem może to ja jestem jakiś ułomny), a wtedy zobaczymy i ocenimy co jest lepsze i czy się na tym wzorowałem.
QUOTE(rsix')
Ktoś mi może zarzuci, że bronie swojej kompilacji. Tak nie jest!
Wcale tak nie myślałem dopóki o tym nie wspomniałeś.
PS. Następnym razem jak piszesz do mnie staraj się pisać tak żebym zrozumiał za pierwszym razem.(strasznie motasz, najpierw o jednej kompilacji nagle o drugiej i trzeciej) (sorry, ale jestem na takie rzeczy bardzo wyczulony)
QUOTE(rsix')
"" ...Bardzo uraziłeś nasze uczucia... " Czym? Uczciwą krytyką?"
Wyluzuj, to taki żarcik. Kto ma wiedzieć ten wie (o co chodzi).
Do lukasso:QUOTE(lukasso)
pierwsze moje wrazenie na temat kompilacji bylo piorunujace
jednak za trzecim razem nie ogladalem jej juz z takim entuzjazmem
Normalna sprawa. "Odgrzewany kotlet nie smakuje już tak samo."
Do Mooner'aQUOTE(Mooner)
tricki fajne, ale większość z błędy gry wysły.. ;]
Zależy co masz na myśli mówiąc błędy gry.

Jeżeli chodzi ci o coś w stylu 1:26 i 4:04, to uważam, że to jest raczej zaleta niż wada. Taka akcja nadaje osobowości filmikowi, m.in. temu wyróżnia się z tłumu (czy widziałeś kiedyś, żeby zawodnik podbił sobie piłkę z ziemi na wysokość klatki w PES'ie). Być może jest to moje bardzo subiektywne odczucie, ale myśle, że nie tylko mi się to podoba.
Co do krytyki w związku z muzyką to nie chce się spierać. Jak wiadomo nie wszyscy lubią spokojnej relaksacyjnej muzyki.
QUOTE(Mooner)
były bramki które były naprawde dobre, reszta to badziew;] 1:06 1:58 2:17 3:03 5:14 5:36
Czyżby fan Henry'ego i golów z krzyżaka?
e tam badziew. Chrzanisz farmazony.
do rsix'a (na temat jego obu kompilacji):Całkiem fajne. Najbardziej mi się podoba w nich, że wszystko jest tak idealnie płynne (jak ty to robisz?). Ładnie manipulujesz światłem. W 1-szym filmiku nie zawsze dobrze widać strzały (a na powtórkę jak zauważyłem nie mam co liczyć

) w 2-gim jest znacznie lepiej pod tym względem. To tyle co miałem do powiedzenia na ten temat.
Jeszcze raz dziękuje za komentarze,
Pozdrawiam.