Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najladniejsze gole w PES 5
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
Bo0os
QUOTE(fan pro-evo.pl @ Aug 26 2006, 11:51:00) [snapback]86245[/snapback]

http://s000.wyslijto.pl/?file_id=001015126454915938122449161

obejrzyjcie to. jest może nienajlepszej jakosci, ale warto

faktycznie, nielajlepszej jakości, również pod względem montażu(jak moja pierwsza kompilacja:D)

ale bramki wyszesane 10/10

czaruś zapomniał napisać na końcu wykonawców goli, a "Thanks for Watching" już gdzieś widziałem... smile.gif
czarek
czarek to ja, a wykonawców goli nie pisałem, bo dostawałem zgłoszenia typu

2 bramki
kolejna propozycja
itp.

dlatego wolałem napisac, że to kompila wszystkich użytkowników pro-evo.pl
Mooner
QUOTE(fan pro-evo.pl @ Aug 26 2006, 13:51:00) [snapback]86245[/snapback]

http://s000.wyslijto.pl/?file_id=001015126454915938122449161

obejrzyjcie to. jest może nienajlepszej jakosci, ale warto

pinkne brameczki... montaż słaby.. ja też już gdzieś widziałem to thanks for watching.. biggrin.gif
myśle że gdyby forumowicze naszego forum odpowiednio by się zmobilizowali, tez bysmy mogli zrobić zbitke naprawde zajebistych brameczek.. fakt lukasso zrobił jedną (w tej to był super montaż biggrin.gif ) ale ilu tam było forumowiczuw? 6?

fanie pro-evo ilu ludu strzelało te bramy?
morning
w jakim programie jest ten filmik robiony?? pls...odpowiedzcie...smile.gif
Mooner
QUOTE(morning @ Aug 26 2006, 20:59:05) [snapback]86328[/snapback]

w jakim programie jest ten filmik robiony?? pls...odpowiedzcie...smile.gif

windows movie maker, masz go na dysku smile.gif
morning
e....myslałem ze jakis inny...tongue.gifP...movie makera...akurat znam...xD:PP smile.gif

to moze zadam inaczej pytanie smile.gif...jak zrobic w tym wspaniałym windows movie maker zeby napisiki leciały sobie z dołu do góry...lub na odwrót (z góry na dół)...bede wdzieczny za wskazówki..smile.gif
Węgluś
QUOTE(morning @ Aug 26 2006, 21:29:14) [snapback]86338[/snapback]

e....myslałem ze jakis inny...tongue.gifP...movie makera...akurat znam...xD:PP smile.gif

to moze zadam inaczej pytanie smile.gif...jak zrobic w tym wspaniałym windows movie maker zeby napisiki leciały sobie z dołu do góry...lub na odwrót (z góry na dół)...bede wdzieczny za wskazówki..smile.gif

jak piszesz tekst do tytułu to masz na dole ''zmień animacje...'' i poprostu klikasz w to i wybierasz.
a jak chcesz inny program to ULEAD VIDEO STUDIO9 bo 10 to lipa
morning
QUOTE(Węgluś @ Aug 26 2006, 21:39:16) [snapback]86341[/snapback]

jak piszesz tekst do tytułu to masz na dole ''zmień animacje...'' i poprostu klikasz w to i wybierasz.
a jak chcesz inny program to ULEAD VIDEO STUDIO9 bo 10 to lipa

co to znaczy pisac tekst do tyłu???...tzn. gdzie?? smile.gif
czarek
QUOTE(Mooner @ Aug 26 2006, 20:02:40) [snapback]86313[/snapback]

pinkne brameczki... montaż słaby.. ja też już gdzieś widziałem to thanks for watching.. biggrin.gif
myśle że gdyby forumowicze naszego forum odpowiednio by się zmobilizowali, tez bysmy mogli zrobić zbitke naprawde zajebistych brameczek.. fakt lukasso zrobił jedną (w tej to był super montaż biggrin.gif ) ale ilu tam było forumowiczuw? 6?

fanie pro-evo ilu ludu strzelało te bramy?

gdzię koło 6-7 osób
loda

nie wie jak dla was ale dlamnie weglus ma bezsensowne opinie jego tekst sa zenujace np bramki sa w niemoim stylu , bramkaz stoi na 6 metrze i dupa , jest to oczywiste ze bramkaz jest zawsze lekko wysuniety . Dopiero gdy przeciwnik zblirza sie do pola karnego ustawia sie na odpowiednia pozycje , zrozumial bym to gdyby jego bramki przewyszaly bramki np lukasso mycky i pepe i inych ale tak nie jest mozna wyszukac jeszcze wiele takich tekstow zobaczcie sami
Mooner
QUOTE(loda @ Aug 27 2006, 09:03:02) [snapback]86364[/snapback]

nie wie jak dla was ale dlamnie weglus ma bezsensowne opinie jego tekst sa zenujace np bramki sa w niemoim stylu , bramkaz stoi na 6 metrze i dupa , jest to oczywiste ze bramkaz jest zawsze lekko wysuniety . Dopiero gdy przeciwnik zblirza sie do pola karnego ustawia sie na odpowiednia pozycje , zrozumial bym to gdyby jego bramki przewyszaly bramki np lukasso mycky i pepe i inych ale tak nie jest mozna wyszukac jeszcze wiele takich tekstow zobaczcie sami

no racja racja, ale trzeba zauważyć, że ponad połowa bramek w pesie pada po błędzie brakarza... ;/ przynajniej w moim odczuci.. właśnie TO musza naprawic ponowei z KONAMI bo przecież powiedzmy sobie szczerze, że takie bramki z 40 metrów są po prostu śmieszne jak i niewiarygodne.. ;/
rapen
SIEMA LUDZIE! dawno troche tu mnie nie bylo bo odpoczywalem tongue.gif w pesa tak ostatnio troche zaczalem grac i zrobilem kompile.... ale narazie jej nie wstawiam bo cos nie tak z moim netem i cos strasznie wolno wysyla sad.gif postaram sie pozniej wyslac albo jutro
Węgluś
QUOTE(loda @ Aug 27 2006, 09:03:02) [snapback]86364[/snapback]

Widać, że nie grałeś w PESa. Jak bramkarz stoi na 6metrze to co to za problem strzelić bramke z połowy boiska? Przecież to żaden trud potrenować na treningu 10min na pustą bramke a potem w meczu walić extra proste gole. Każdy kto gra troche w PESa wie, że to żaden problem. Takie bramki to wykorzystywanie błędów gry. Pokaż swoją kompilke i jak ją ocenie to dopiero wtedy sie wypowiadaj na mój temat. Albo jesteś dzieckiem albo użytkownikiem, który założył drugie konto bo źle oceniłem jego kompile.
P.S. Poucz sie ortografii.
rapen
SIEMANO! No i udalo mi sie w koncu wyslac ta kompile biggrin.gif Przypominam ze jest to moja 10 kompila biggrin.gif zajmuje 39mb i trwa niecale 7min. Zapraszam do sciagania smile.gif

RapidShare

SendSpace

Czekam na ocenki i komenty cool.gif
lukasso
QUOTE(rapen @ Aug 28 2006, 06:26:38) [snapback]86479[/snapback]

SIEMANO! No i udalo mi sie w koncu wyslac ta kompile biggrin.gif Przypominam ze jest to moja 10 kompila biggrin.gif zajmuje 39mb i trwa niecale 7min. Zapraszam do sciagania smile.gif

RapidShare

SendSpace

+
1:00
2:50
5:21
5:36
6:30
Te bramki zdecydowanie najladniejsze w całej kompilce
+ jakosc
+fajna muzyczka

- za duzo bramek po roznych
-tempo filmiku jak dla mnie za wolne
-kilka srednich bramek
no i te bramki z dystansu smile.gif
pozwole sobie zacytowac zdanie pewnego uzytkownika

Jak bramkarz stoi na 6metrze to co to za problem strzelić bramke z połowy boiska? Przecież to żaden trud potrenować na treningu 10min na pustą bramke a potem w meczu walić extra proste gole itd smile.gif [..]

no cóz ,widocznie kazales dla kolegi zeby wychodzil z bramki tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Zibeen
Mi wszystkie bramki sie podobały, przyznaje że troche za dużo bramek po rzutach rożnych no i jak lukasso pisał bardzo dobra jakość filmu , a mam pytanie może ktoś podać link do piłki puma która jest w kompilce na 6.50 min tylko prosze na PW bo poco zaśmiecać ten temat z góry dziękuje.
rapen
dzieki za komenty, a moze jakas ocenka? tongue.gif PS. A co do tego 6-ego metra.... to nie gadalem z kumplem przed meczem zeby wychodzil tylko z tym bramkarzem, powiedzialem mu ze jak bede z pilka za jego polem karnym to zeby wyszedl na 6m. z zamian za to bedzie w powtorce najlepszych bramek. Łyknął to! Ludzie mowie wam, gadajcie z bramkarzami tongue.gif
Mooner

RapidShare

SendSpace

miła muzyczka, ladne bramki choc nei wszystkie niektóre to standard.. (ale tych bylo chyba z 2,3) tepo wolne ale pasuje do muzyczki, jakosc, montaz standard.. biggrin.gif

bramki 8+/10
montaż 5+/10
lukasso
QUOTE(rapen @ Aug 28 2006, 10:24:43) [snapback]86493[/snapback]

dzieki za komenty, a moze jakas ocenka? tongue.gif PS. A co do tego 6-ego metra.... to nie gadalem z kumplem przed meczem zeby wychodzil tylko z tym bramkarzem, powiedzialem mu ze jak bede z pilka za jego polem karnym to zeby wyszedl na 6m. z zamian za to bedzie w powtorce najlepszych bramek. Łyknął to! Ludzie mowie wam, gadajcie z bramkarzami tongue.gif

hehehe dobre tongue.gif
Węgluś

RapidShare

SendSpace

kompila fajna. montaż dobry, muza spoko. longi zauważyłem może 2-3 więc można je jeszcze znieść i nie są one strzelane na pałe.
gole 7,99/10
całokształt 8/10
Bojinov

RapidShare

SendSpace

Bramki super, muza zryta ale dobra.

Bramki: 9/10
Dzwiek: 11/10
Montaz: 8+/10
Duzyna (Inter): 0,5/10 tongue.gif
Bo0os
QUOTE(rapen @ Aug 28 2006, 04:26:38) [snapback]86479[/snapback]

RapidShare

SendSpace

sympatyczna kompilacja wink.gif bramki świetne(ach ten 6metr smile.gif ) tempo wolne, trzeba mieć cierpliwość biggrin.gif

2.22- bramkarz zazwyczaj wyłapuje takie sytuacje kiedy piłka spada mu na ręce :/

a co mnie jakbardziej dziwi to fakt że już któraj kompilacja, a w żadnej niema naszych rodzimych drużyn... czyżby słabo grali? ja gram botem i mam już pare ciekawych bramek, niedługo skleje w całość smile.gif bede pierwszy! biggrin.gif
QUOTE(Mooner @ Aug 28 2006, 17:04:42) [snapback]86584[/snapback]

Ps a węgluś czasem nei robił kompili z drużyną polską? smile.gif

-kto?!

7-/10, bywało lepiej u ciebie

pozdro
Węgluś
QUOTE(Bojinov @ Aug 28 2006, 16:07:04) [snapback]86557[/snapback]

muza zryta ale dobra.

heheheh. do łapu-capu ten tekst tongue.gif
Mooner
QUOTE(Bo0os @ Aug 28 2006, 16:28:30) [snapback]86566[/snapback]

a co mnie jakbardziej dziwi to fakt że już któraj kompilacja, a w żadnej niema naszych rodzimych drużyn... czyżby słabo grali? ja gram botem i mam już pare ciekawych bramek, niedługo skleje w całość smile.gif bede pierwszy! biggrin.gif

w mojej kompilce były chyb adwie bramki, nawet ładne, bo okno zawodnikami lecha... nei oglądałeś! no no.. tongue.gif
no i ostatnio strzeliłem ładną bramke świerczewskim... (ze starego lecha) okieneczko, ale może dam jak m isię bramki uzbierają.. ale takim zawodnikiem trudno strzelic bramke (polakiem oczywiscie a ni jakims zagranicznym kupiionym) głównie ładna wpadnie gdy pilkarz jest wysokiej formie..

Węgluś
QUOTE(Mooner @ Aug 28 2006, 19:04:42) [snapback]86584[/snapback]

robiłem kompilke z Widzewem ale tam nie było żadnego Polaka
Mooner
QUOTE(Węgluś @ Aug 28 2006, 20:09:19) [snapback]86607[/snapback]

robiłem kompilke z Widzewem ale tam nie było żadnego Polaka

aha czyli to nie bylo z ML?

ps zastanawiam sie nad kompilka, ale tylko tych najlepszych moich bramek plus nowe... jakies top10 czy 15.. dla własne satysfaksji... biggrin.gif
Mortin

RapidShare

SendSpace

kompilka bylaby swietna, gydyby nie to powolne tempo, nie mam cierpliwosci do ogladania 20 sekund jednej powtorki tongue.gif muyzka tez mnie dobijala, zupelnie nie w moim guscie, jakas taka...dziwna unsure.gif Przez to powolne tempo, kompilacja po 5 minutach juz mi sie znudzila i niestety nie obejrzalem jej do konca tongue.gif

+bramki
+montaz
-muzyka
-tempo
ocena koncowa : 7/10
igla135
Ech. chłopaki oglądnołem większośc tych kompilacji i jakos bramki sa nie zle.Ale czy komuś udało się strzelić z piętki takiej perfidnej albo z daleka tzn 5 metrów za połową boiska strzał jest oddany ??
Mooner
QUOTE(igla135 @ Sep 4 2006, 11:40:39) [snapback]87786[/snapback]

Ech. chłopaki oglądnołem większośc tych kompilacji i jakos bramki sa nie zle.Ale czy komuś udało się strzelić z piętki takiej perfidnej albo z daleka tzn 5 metrów za połową boiska strzał jest oddany ??

chyba nie ogladales wogóle kompili tongue.gif
ale piętek nie było
w pesie nie da sie tak zrobic
chyba ze przypadkiem
Miszczu
ja mam takie nie konwencjonalne pytanie:P moglby mi ktos powiedziec jak zapisywac te bramki w formacie jakim kolwiek zeby tylko szlo przez WMP<prosi> szukam i szukam i nie moge znajsc a Wy tu na forum wystawiacie te bramki to sobie pomysllem ze ktos sie zlituje i mi powie <prosibardzo> z gody dziekuje
Andzi
QUOTE(Miszczu @ Sep 4 2006, 21:07:16) [snapback]87860[/snapback]

ja mam takie nie konwencjonalne pytanie:P moglby mi ktos powiedziec jak zapisywac te bramki w formacie jakim kolwiek zeby tylko szlo przez WMP<prosi> szukam i szukam i nie moge znajsc a Wy tu na forum wystawiacie te bramki to sobie pomysllem ze ktos sie zlituje i mi powie <prosibardzo> z gody dziekuje

http://board.issonline.pl/index.php?showto...21&hl=fraps

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=706&st=0
pepe
QUOTE(igla135 @ Sep 4 2006, 11:40:39) [snapback]87786[/snapback]

No akurat w mojej kompili jest gol zza polowy:D nie wiem czy 5m ale jakos tak bedzie...
igla135
no akurat mój koleś strzelił gola z krzyżaka..no i ja streliłem prawie z połowy boiska..ale mam za słabbego neta by go gdzies umieścieć...
lukasso
gol z krzyzaka to nie strzał z piętki
a zza polowa bramke zdobyl pepe
a co do kompilacji to faktycznie duzo nie widziales i duzo nie straciles
tongue.gif
Ziomex
Witam witam ehh dawno mnie tu nie było więc odrazu na wstępie pozdro dla wszystkich tongue.gif Powoli powracam na forum (jestem w trakcie robienia kompilacji) . Chciałem sie wypowiedzieć w sprawie bramek kiedy golkiper wychodzi na 6m. , Otóż to prawda że łatwo strzelić taką bramke , patrzysz na radar i strzelasz ale nie powiesz mi że łatwo jest strzelić bramke z 45 metra od poprzeczki i na dodatek z pierwszej piłki bo tego sie nie da zamierzyć . Ja się odrazu przyznam że w mojej kompilacji będą strzały których po prostu nie da sie tak zamierzyć np. patrzysz na radar i mówisz sobie "O fajnie sobie strzele bedzie gol i dam do filmiku" . Mimo że w mojej kompili kilka takich bramek będzie ( z odległości ) to wszystkie strzelone z pierwszej (ehh po co ja to mówie) a takich bramek nie da sie zamierzyć bo jednak są one trudniejsze do strzelenia niż normalnie biegnięcie z piłką i strzał .Mimo że wypowiadam się przeciw Węglusiowi bo to chyba on mówił że łatwo strzelić z połowy kiedy bramkarz jest na 6m. To jednak przyznaje mu racje bo tak jest , łatwo jest strzelić a póżniej dodać do filmiku , jednak padąją także ładne bramki strzelone takim sposobem że bramkarz jest troszke wysunięty i jest dosłownie centymetry od złapania piłki . To by było na tyle , już niedługo moja kompilacja , pozdro dla wszystkich i 3m'cie sie .
Węgluś
QUOTE(Ziomex @ Sep 8 2006, 10:26:22) [snapback]88294[/snapback]

Witam witam ehh dawno mnie tu nie było więc odrazu na wstępie pozdro dla wszystkich tongue.gif Powoli powracam na forum (jestem w trakcie robienia kompilacji) . Chciałem sie wypowiedzieć w sprawie bramek kiedy golkiper wychodzi na 6m. , Otóż to prawda że łatwo strzelić taką bramke , patrzysz na radar i strzelasz ale nie powiesz mi że łatwo jest strzelić bramke z 45 metra od poprzeczki i na dodatek z pierwszej piłki bo tego sie nie da zamierzyć . Ja się odrazu przyznam że w mojej kompilacji będą strzały których po prostu nie da sie tak zamierzyć np. patrzysz na radar i mówisz sobie "O fajnie sobie strzele bedzie gol i dam do filmiku" . Mimo że w mojej kompili kilka takich bramek będzie ( z odległości ) to wszystkie strzelone z pierwszej (ehh po co ja to mówie) a takich bramek nie da sie zamierzyć bo jednak są one trudniejsze do strzelenia niż normalnie biegnięcie z piłką i strzał .Mimo że wypowiadam się przeciw Węglusiowi bo to chyba on mówił że łatwo strzelić z połowy kiedy bramkarz jest na 6m. To jednak przyznaje mu racje bo tak jest , łatwo jest strzelić a póżniej dodać do filmiku , jednak padąją także ładne bramki strzelone takim sposobem że bramkarz jest troszke wysunięty i jest dosłownie centymetry od złapania piłki . To by było na tyle , już niedługo moja kompilacja , pozdro dla wszystkich i 3m'cie sie .

atw to po co to piszesz? mi sie wydaje, że sie boisz zeby ci nie pojechać po kompilce. w tym poście masz całkowitą racje. wypuść kompile i zobaczymy co tam bramkarz narobił wink.gif
Ziomex
atw to po co to piszesz? mi sie wydaje, że sie boisz zeby ci nie pojechać po kompilce. w tym poście masz całkowitą racje. wypuść kompile i zobaczymy co tam bramkarz narobił

Heh ty w tym poście też masz całkowitą prawde , boję się że mi nieźle pojedziecie , ale patrząc jak przyjeła się kompila użytkowników pro-evo.pl to myśle że nie będzie źle . tongue.gif
Węgluś
QUOTE(Ziomex @ Sep 8 2006, 17:16:44) [snapback]88361[/snapback]

Heh ty w tym poście też masz całkowitą prawde , boję się że mi nieźle pojedziecie , ale patrząc jak przyjeła się kompila użytkowników pro-evo.pl to myśle że nie będzie źle . tongue.gif

tu sie nie ma co bać. wiadomo, że początki są trudne, ale unikaj tych longów wink.gif
tom21
Rapidshare
Bestsharing (Mirror)
Waga: 55mb
Czas: 10min
Kodek: XviD

Moja trzecia (i ostatnia) kompilacja z PES5. Zapraszam do sciagania i komentowania cool.gif
lukasso
QUOTE(tom21 @ Sep 13 2006, 01:25:28) [snapback]88872[/snapback]

Rapidshare
Bestsharing (Mirror)

+ muzyczka 1 kawałek
bramki,sporo ładnych ale kilka dosc przecietnych
montaz,efektami nie grzeszysz w kompilce ale wszystko wygladalo przejrzyscie
waga jak na 10min spoko
generalnie 4=/6
bo jednak na 10min to bramki powinny byc conajmniej takie jak w kompilach pewnego geniusza w te klocki
ktorego kazdy zna z tego forum(bynajmniej nie chodzi o mnie)
pozdro smile.gif
rsix`
zasysam kompilacje tom21 - zaraz zapodam moją ocenę ...

ok, więc tak :
muzyka
Nie przypadła mi do gustu w ogóle.
montaż
baaardzo słabiutko, nie chodzi mi tu nawet o efekty jakiekolwiek, ale brak tu nawet ciekawych ujęć z różnych kamer. Zero synchronizacji obrazu z muzyką, a jeżeli już
to sądzę, że przypadkowo. Poza tym kilkakrotnie ten sam gol był pokazywany 3-4 razy np. bramka Gutiego chyba z 5 razy.
jakość
Tutaj podobnie. Jak na możliwości kompresji xvid'a to bardzo słabiutko.
bramki
Niektóre super, niektóre słabe.

muzyka -
montaż -
jakość -
bramki -/+

ocena w skali od 1 do 10
3/10
Węgluś
QUOTE(tom21 @ Sep 12 2006, 23:25:28) [snapback]88872[/snapback]

Rapidshare
Bestsharing (Mirror)

Moja trzecia (i ostatnia) kompilacja z PES5. Zapraszam do sciagania i komentowania cool.gif

po 4minutach już mi sie wymiotować chciało więc wniosek nasuwa sie sam. gole wszystkie takie same dlatego nie dotrwałem do końca. bardzo słaby montaż i jakość. z taką lipą rozmiar ponad 50MB to grzech
Mortin
sciagnalem te kompilacje i uwazam, ze troche szkoda czasu...jak zobaczylem Ronaldinho w koszulce realu, to odrazu wylaczylem tongue.gif.
teraz na serio: niektore bramki byly naprawde swietne, jeszcze tak ladnych nie widzialem, ale niektore zupelnie pospolite wink.gif muzyka w ogole mi nie przypadla do gustu, totalny 'shit' i jeszcze ten 2 japonski kawalek.. tego nie moglem wysluchac, musialem wyciszyc dzwieki i przeczekac, az ten syf przeleci...
ogolem
= wszystkie bramki strzelone realem madryt tongue.gif
= ronaldinho w koszulce w.w. klubu tongue.gif
- muzyka
-/+ montaz, poczatek mi sie bardzo podobal, reszta juz nie..
+ bramki
5/10
pozdro
rsix`
zwiastun do mojej produkcji , która, mam nadzieję, ukaże się już niebawem
http://rapidshare.de/files/33012058/trailer.wmv.html
Węgluś
Kompilacja vol.11 by Węgluś © VIDEOGOOGLE
lukasso
+
0:20
1:18 szkoda ze gk daleko wyszedl z bramki,nastepnym razem niech twoj kolega uwaza
1:58 <- najladniejszy gol
-
muzyka
wiekszosc bramek
no i przedewszystkim ostra zmuła
to kolejny zlepek bramek ktorym niczym sie nie rozni od poprzedniczek
WOW
to juz 11 kompila, dobrze ze przynajmniej krótkie to było
czlowieku rządzisz
ocena
2=/6

wypas efekty =)
w adobe robiles ;>
czekam z niecierpliwoscią
pozdro
Węgluś
QUOTE(lukasso @ Sep 14 2006, 05:18:43) [snapback]89016[/snapback]

+
0:20
1:18 szkoda ze gk daleko wyszedl z bramki,nastepnym razem niech twoj kolega uwaza
1:58 <- najladniejszy gol
-
muzyka
wiekszosc bramek
no i przedewszystkim ostra zmuła
to kolejny zlepek bramek ktorym niczym sie nie rozni od poprzedniczek
WOW
to juz 11 kompila, dobrze ze przynajmniej krótkie to było
czlowieku rządzisz
ocena
2=/6

dlaczego mnie nie dziwi Twoja ocena? poczytaj wcześniejsze posty i zrozum kiedy mówiłem, że grasz z kolegą. w tej kompilce gole tylko z kompem na 6*. nie tylko moje kompile są do siebie podobne wink.gif
Węgluś
QUOTE(rsix` @ Sep 13 2006, 19:37:27) [snapback]88997[/snapback]

30sekund i 11MB? postaraj sie żeby kompilka nie miała dużego rozmiaru wink.gif sry za post pod postem ale zapomniałem, że poprzedni mój
Mooner
węgluś, spodziewałem się czegoś lepszego, jedna bramk ami się tylko podobała, i jeden rajdzik jak by się uprze, reszta taka se...
muza do bani.. ;/
poprzednie kompile byly lepsze... aha... i rozwaliło mnie to na końcu.. CDN!? xD
ja już nei gram w pesa 5, czekam na pes6.. ;]
rsix`
QUOTE(Węgluś @ Sep 14 2006, 15:34:38) [snapback]89051[/snapback]

30sekund i 11MB? postaraj sie żeby kompilka nie miała dużego rozmiaru wink.gif sry za post pod postem ale zapomniałem, że poprzedni mój

11mb to przecież mało, poza tym to trailer.

widze, że już nie miałeś się do czego przyczepić...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.