Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najladniejsze gole w PES 5
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
Bojinov
Witam witam!!!

Oto link do kolejnej mojej kompili: KLIKNIJ

Prosze o lagodne ocenki smile.gif

pZdRo
Węgluś
QUOTE(maciek_ssi @ Jun 7 2006, 19:19:11) [snapback]71523[/snapback]

Przecież od dawna wiadomo, że w PES5 poziom 6 jest prostszy od 5.

tak to prawda, że (Bush nie lubi HOOP COLI tongue.gif ) na 6 gra sie łatwiej niż na 5 ale niewiele. ja zaobserwowałem, że zawodnicy z pola są troche gorsi ale za to bramkarze lepsi.
dlatego gram na 7* biggrin.gif tongue.gif
Andzi
MOje nowe skromne dzieło tongue.gif przedstawiajace błedy gry i głupote zawodnikow biggrin.gif

http://video.google.com/videoplay?docid=80...5342137&q=andzi

Ps. Zobaczycie tam najparwodpodobnie najwiekszy bład w tej grze laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Bo0os
Niezłe! Gram w piątke już ponad poł roku i jeszcze mi sie takie jaja nie zdarzyły tongue.gif Najlepsze było jak Adriano (-chyba) wykonywał rzut wolny.Myślałem że sie posram ze szczęścia smile.gif

Mam na dysku kilka takich sytuacji to może kiedyś skleje kompilacje smile.gif
rapen
QUOTE(Bojinov @ Jun 7 2006, 20:01:43) [snapback]71573[/snapback]

Witam witam!!!

Oto link do kolejnej mojej kompili: KLIKNIJ

Prosze o lagodne ocenki smile.gif

pZdRo

Wiec tak panie Bojanie smile.gif kompila dobra. wstep troche dziwny (co ma statek wspolnego z futbolem happy.gif ale jest pare bramek co nie powinno byc i zaskoczyles mnie totalnie ze ty dales takie cos, ale sa tez i ladne bramki biggrin.gif aha i tak druga piosenka....moim zdaniem w ogole nie pasuje. Ogolnie jest dobrze. Masz 7+/10 pozdro smile.gif

QUOTE(Andzi @ Jun 8 2006, 08:19:18) [snapback]71602[/snapback]

MOje nowe skromne dzieło tongue.gif przedstawiajace błedy gry i głupote zawodnikow biggrin.gif

Ps. Zobaczycie tam najparwodpodobnie najwiekszy bład w tej grze laugh.gif laugh.gif laugh.gif

laugh.gif DOBRE! bledy niektore scinaja z nog, kilka z nich sam mialem ale niektore widze pierwszy raz. Musicie to zobaczyc. Polecam smile.gif
Bojinov
QUOTE(Andzi @ Jun 8 2006, 10:19:18) [snapback]71602[/snapback]

HHAHHAHAHAHAHAHHHA!!!!! NIE NO MASZ U MNIE MISTRZA ZA TO biggrin.gif Dobre jest z tym bramkarzem co robi rulete i adriano przy wolnym (norma tongue.gif) hahaahhaaha!!!! Nie moge smile.gif Masz u mnie browca tongue.gif
Andzi
Dzięki panowie tongue.gif Ale ta sytuacja z brmkarzem wygldała inaczej podczas gry ph34r.gif . Podałem piłke do brmkarza, pobiegłem do przodu, w moja strone biegł van nistelrooy, wiec zrobiłem rolete ale van wszedł mi wslizgiem i straciłem piłke i wtedy stał sie ZONK blink.gif bramkarz chwycił piłke, ale nie w miejscu gdzie van mu wszedł wslizgiem tylko z 5 metrów dalej blink.gif blink.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif ph34r.gif ph34r.gif
lukasso
47mb
4:48min

LINK DO KOMPILACJI->ZAPRASZAM DO ŚCIĄGANIA
grzesio1712
lukassoronaldo: kompilka jak zawsze fajna, bramki piekne i te wstawki z meczu Jaga vs Widzew
tomek828
o dzizas co za muza totalny shit...
...ale gole "mniam" - jak zwykle na swiatowym poziomie smile.gif

pozdro all
Nelson
Jak zwykle piękne bramki smile.gif...

Przy kompilkach lukasa nie zwracam uwagi na montaż.
rapen
No lukassoronaldo... kompila jak zwykle swietna smile.gif widze ze tez lubisz Inter jak ja biggrin.gif tak 3mac smile.gif
rapen
Witam, siema, ema, elo yo, cze, hi biggrin.gif tym powitaniem chcialbym was zaprosic do sciagniecia i ogladniecia mojej nowej kompili smile.gif link podaje nizej

http://rapidshare.de/files/23142609/rapen_...6_pes5.wmv.html

zycze udanych transferow smile.gif

FORZA NERAZZURI, AZZURI, POLAND & BRASIL!
Bojinov
QUOTE(rapen @ Jun 15 2006, 20:01:41) [snapback]72778[/snapback]

Witam, siema, ema, elo yo, cze, hi biggrin.gif tym powitaniem chcialbym was zaprosic do sciagniecia i ogladniecia mojej nowej kompili smile.gif link podaje nizej

No panie Rapenie spisal sie pan na 8+ Ladne bramki, poczatek kompili (ten Loading) i muzyka biggrin.gif POLECAM TA KOMPILKE!!! Naprawde zachecam!!! biggrin.gif
switek
Kompilacja super 9/10 troche za duzo jak dla mnie bramek z przewrotki muza super ( czy to nie jest kawałek Pudelsów??) byle tak dalej pozdrawiam.
rapen
QUOTE(switek @ Jun 16 2006, 10:52:23) [snapback]72863[/snapback]

Kompilacja super 9/10 troche za duzo jak dla mnie bramek z przewrotki muza super ( czy to nie jest kawalek Pudelsów??) byle tak dalej pozdrawiam.

hehe, dzieki smile.gif tak, to muzyka z pudelsow - mundialeiro pozdro smile.gif

czekam na kolejne komentarze smile.gif
Draki
Oto moja skromna kompilacja wykonana z nudow ale prosze o ocenki, jest to moja pierwsza kompilacja wiec nie krytykujcie tak strasznie.
KLIK
PS. mam jeszcze pytanie zeby niezasmiecac forum, szukam ale niemoge znales czy jest jakis patch zmieniajacy nazwy krajow w superpatchu na te ktore sa na mistrzostwach swiata ?
rapen
QUOTE(Draki @ Jun 17 2006, 18:57:05) [snapback]73192[/snapback]

Oto moja skromna kompilacja wykonana z nudow ale prosze o ocenki, jest to moja pierwsza kompilacja wiec nie krytykujcie tak strasznie.
KLIK
PS. mam jeszcze pytanie zeby niezasmiecac forum, szukam ale niemoge znales czy jest jakis patch zmieniajacy nazwy krajow w superpatchu na te ktore sa na mistrzostwach swiata ?

Więc tak Draki. Kompila ogólnie dobra, większość bramek mi sie podobała. Ale strasznie dziwna jakość przez co nie zbyt przyjemnie oglada sie kompile a na zimowych meczach nie widać piłki. Jak na pierwszy raz to jest dobrze ale popracuj nad jakoscia obrazu a bedzie ocena o 1 albo i nawet 2 oczka wyzej, narazie daje ci -7/10. pozdro

PS. Czekam na kolejne komentarze do mojej kompili smile.gif
norek
PowerPatch Goals by norek (download)
Rozmiar: 49mb
Długość: 4,22
IPB Image
Download
rav
Bardzo ładne brameczki smile.gif Ronnie wymiata smile.gif
lukasso
QUOTE(norek @ Jun 18 2006, 15:08:19) [snapback]73224[/snapback]

IPB Image
Download

jakosc niezla ale troche scina mi filmik
muza zajebista ale nie pasuje do filmika
bramki wyjebane(wręcz stadiony świata) ale rzygac sie chce od samych longszotow laugh.gif laugh.gif laugh.gif
ładny montaz ,swietny pomysl
ogolnie podobało mi sie
5=\6
rapen
QUOTE(norek @ Jun 18 2006, 13:08:19) [snapback]73224[/snapback]

IPB Image
Download

Wiec tak, kompila dobra ale za szybka i za bardzo skaczaca, piekne bramki w wykonaniu Ronaldinho. Tak trzymac. Masz u mnie +7/10. Pozdro

PS. Czekam na kolejne komentarze do mojej kompili smile.gif
Bojinov
Witam wszystkich!!!

Udalo mi sie juz zrobic moja szosta kompilke.
Zapraszam do sciagania! Wazy 50mb, trwa 9:03min!!!

KLIKNIJ TUTAJ!!!
rapen
QUOTE(Bojinov @ Jun 19 2006, 15:37:50) [snapback]73440[/snapback]

Witam wszystkich!!!

Udalo mi sie juz zrobic moja szosta kompilke.
Zapraszam do sciagania! Wazy 50mb, trwa 9:03min!!!

KLIKNIJ TUTAJ!!!

Wiec tak panie Bojanie (nie czuje ze rymuje puszczam baka i go czuje tongue.gifP) dobra przejdzmy do sedna sprawy, kompila bardzo dobra, najlepsza z twoich, polecam ja. daje 8+/10 pzdr smile.gif

Nie zapomnijcie sciagac i oceniac mojej kompili, linka daje raz jeszcze

Węgluś
QUOTE(norek @ Jun 18 2006, 15:08:19) [snapback]73224[/snapback]

IPB Image
Download

dawno nie odwiedzałem tego tematu więc ocenka dopiero teraz. niektóre bramki na poziome poniżej 5,6* a na końcu ucięte nazwiska niektórych piłkarzy oraz ostatni napis(created by norek podchodzi pod wystąpil i zostaje ucięty). omg czemu ten filmik sie tak ścina?. no ale gole spoczko 5-/6. myślę, że w następnej kompilce będzie lepiej.
Mooner
Widzę, że tylu was robi kompilacje swoich bramek z Pesa, że sam postanowiłem "pozbyć" się moich zapisanych reapley'i i zbić to w jeden składny filmik... smile.gif

Oto link:

http://rapidshare.de/files/23779561/Kompil..._vol.1.wmv.html

To mój pierwszy klip... Jak narazie postanowiłem zrobić filmik z bramkami na 3 poziomie, więc od razu daję sobie tutaj minus.. ;] Oczywiście mam więcej powtórek na wyższym poziomie, ale najpierw postanowiłem się "pozbyć" tych starych bramek.
Mimo to uważam, że filmik jest wart obejrzenia, więc zachęcam wszystkich do ściągania i obejrzenia, a następnie ocenienia kompilacji... ;]

Mam nadzieję, że kompilacja norka nie zaćmi mojej.. ;]

pozdro, i dzięki za oceny.. ;]

Rozmiar: 15,6 mb
Czas: 3:54
Nelson
QUOTE(Mooner @ Jun 22 2006, 12:18:00) [snapback]73904[/snapback]

Widzę, że tylu was robi kompilacje swoich bramek z Pesa, że sam postanowiłem "pozbyć" się moich zapisanych reapley'i i zbić to w jeden składny filmik... smile.gif

Oto link:

To mój pierwszy klip... Jak narazie postanowiłem zrobić filmik z bramkami na 3 poziomie, więc od razu daję sobie tutaj minus.. ;] Oczywiście mam więcej powtórek na wyższym poziomie, ale najpierw postanowiłem się "pozbyć" tych starych bramek.
Mimo to uważam, że filmik jest wart obejrzenia, więc zachęcam wszystkich do ściągania i obejrzenia, a następnie ocenienia kompilacji... ;]

Mooner:
bardzo dobry montaż
dobra jakość
bramki ładne,niektóre. niektóre w ogóle nie powinny tam być
szkoda, że 3*
Muzyka dla mnie tragiczna.Jednak to jest sprawa gustu więc nie będę się przyczepiał
6.5/10

Czekam na następne.

Pozdro
Mooner
Nelson, dzięki za ocenę. ;]

Dzięki, że taka wysoka, myślałem, że za poziom mi poważnie ukrucisz.. smile.gif

Mi muzyka pasuje..

pozdro.. smile.gif
rapen
QUOTE(Mooner @ Jun 22 2006, 10:18:00) [snapback]73904[/snapback]

Oto link:

no nienajgorsza ta kompila, jak na 1 raz to dobrze, daje ci 6/10

PS. Ludzie czemu sie czepiacie ze na 3*?? Nie czaje, to tak jakby Ronaldinho strzelil jakas mega piekna brame (np. z 40 m. z przewroty od laty) ale plulibyscie sie o to ze trafil ja np. w meczu z San Marino lub tp. No comment. A ja czekam na komenty do mojej 6 kompili bo 7 kompila juz nadchodzi smile.gif)
Mooner
QUOTE(rapen @ Jun 15 2006, 20:01:41) [snapback]72778[/snapback]

Wbrew pozorom fajnie wyszła ta kompilka przy spokojnej muzyce i na zwolnionym tempie.. smile.gif

Bardzo fajnie, montaż fajny, muzyka miła dla ucha.. ;] Dobra jakość, bramki bardzo dobre, ale jak ten bramkarz przy tym wolnym mógł tak wyjść, i ten drugi.. jak mógł póscić piłkę tuż obok? Albo Petr Czech to chyba był próbował bronić tak, że piłka się pod śmiesznym kątem odbiła.. i wpóścił xD

Co ja się czepiam ciebie.. czepiam się pesa, mam nadzieję że Pes6 będzie wymiotka, juz widziełem ten filmik z newsa i super... ;]

aaah....! niech będzie 7+/10

P.S. Jaki program używasz do tworzenia kompili?
rapen
QUOTE(Mooner @ Jun 22 2006, 17:47:23) [snapback]73996[/snapback]

Wbrew pozorom fajnie wyszła ta kompilka przy spokojnej muzyce i na zwolnionym tempie.. smile.gif

Bardzo fajnie, montaż fajny, muzyka miła dla ucha.. ;] Dobra jakość, bramki bardzo dobre, ale jak ten bramkarz przy tym wolnym mógł tak wyjść, i ten drugi.. jak mógł póscić piłkę tuż obok? Albo Petr Czech to chyba był próbował bronić tak, że piłka się pod śmiesznym kątem odbiła.. i wpóścił xD

Co ja się czepiam ciebie.. czepiam się pesa, mam nadzieję że Pes6 będzie wymiotka, juz widziełem ten filmik z newsa i super... ;]

aaah....! niech będzie 7+/10

P.S. Jaki program używasz do tworzenia kompili?

Hehe, dzieki za ocenke, a do tworzenia uzywam tak: nagrywam frapsem a robie w Ulead VideoStudio 9 smile.gif pozdro smile.gif
Węgluś
QUOTE(Mooner @ Jun 22 2006, 12:18:00) [snapback]73904[/snapback]

Oto link:

no 4-/6 minusy: napis fraps i niektore gole oraz ucięte 2powtórki
QUOTE(rapen @ Jun 22 2006, 17:19:12) [snapback]73974[/snapback]

PS. Ludzie czemu sie czepiacie ze na 3*?? Nie czaje, to tak jakby Ronaldinho strzelil jakas mega piekna brame (np. z 40 m. z przewroty od laty) ale plulibyscie sie o to ze trafil ja np. w meczu z San Marino lub tp. No comment. A ja czekam na komenty do mojej 6 kompili bo 7 kompila juz nadchodzi smile.gif)

taki pusty jesteś czy tylko udajesz?(żart biggrin.gif ) . no przecież wiadomo, że 3-4* to prosta gra i banalnie łatwe gole. 5-6* już nie jest tak łatwo
rapen
QUOTE(Węgluś @ Jun 22 2006, 18:14:38) [snapback]74001[/snapback]

taki pusty jesteś czy tylko udajesz?(żart biggrin.gif ) . no przecież wiadomo, że 3-4* to prosta gra i banalnie łatwe gole. 5-6* już nie jest tak łatwo

no nie dogadasz sie z takimi

Witam!

Zrobiłem swoją 7 kompile tak jak obiecałem biggrin.gif linka daje niżej:

http://rapidshare.de/files/23835505/kompil..._rapen.wmv.html

Zachecam do sciagania i komentowania.

Zycze udanych transferow smile.gif
Mooner
QUOTE(Węgluś @ Jun 22 2006, 20:14:38) [snapback]74001[/snapback]

no 4-/6 minusy: napis fraps i niektore gole oraz ucięte 2powtórki

No a tego napisu fraps jak się niby pozbyć? ;/

A o uciętych powtórkach to nie wiem o jakich mówisz... ;/

Dobra.. dzięki za ocenę... ;]
Węgluś
QUOTE(Mooner @ Jun 23 2006, 06:18:57) [snapback]74028[/snapback]

No a tego napisu fraps jak się niby pozbyć? ;/

A o uciętych powtórkach to nie wiem o jakich mówisz... ;/

Dobra.. dzięki za ocenę... ;]

napisu FRAPS możesz się pozbyć poprzez zainstalowanie zcrackowanego FRAPSA.
w dwóćh bramkach w kolejnym ujęciu przejście zaczeło się jak piłka dolatywała do bramki więc niewiadomo czy wpadła
Mooner
QUOTE(rapen @ Jun 23 2006, 00:08:33) [snapback]74023[/snapback]

Witam!

Zrobiłem swoją 7 kompile tak jak obiecałem biggrin.gif linka daje niżej:

http://rapidshare.de/files/23835505/kompil..._rapen.wmv.html

Zachecam do sciagania i komentowania.

Zycze udanych transferow smile.gif

Montaż, tak jak ostatnio, znakomity.. ;] muszę się pobawić tamtym programem. Muzyczka, spokojna, miła, i wogóle wolne tempo daje fajny efekt.. (nie tak jak w mojej czarny rap.. ;] ) Co do bramek... kilka fajnych uderzeń z dystansu... tu plus.. reszta bramek jest dosyć śmieszna.. blink.gif błędy gry.. ;/ ale i tak dobre było to jak piłka odbija się od 5 osób i wpada do bramki laugh.gif Jednak te bramki mogą wydawać się łatwo zdobyte.. ;/

aahhh 7+/10 (szzcególnie za montaż) smile.gif
rapen
Dzieki mooner za ocenke smile.gif masz racje w tym co pisales smile.gif a ja zachecam pozostalych do sciagania i KOMENTOWANIA! smile.gif
lukasso
Sory
moze kogos uraże i odbije sie to w przyszlosci na ocenach moich kompilacji
ale to co dajecie tu to jest lekko mowiac slabe smile.gif (czasami widze jeden gol w kompilce całkiem niezly)
nie dosc ze gole przeciętne to ludzie->
zrobcie jakos zeby obraz wspolgral z muzyka
naprawde lepszy efekt
a co do bramek to proponuje nazbierac pokaznia ich liczbe i obejrzec kilka razy i zamiescic te najlepsze a nie dawac tu co popadnie
to tyle
Mam nadzieje ze nastepna kompilacja jaka tu zobacze bedzie zajebista smile.gif
Pozdrawiam
Mooner
Juz się biorę do roboty.. ;]

edit..

próbowałem znaleźć tego cracka do frapsa, aby nei mieć tego napisu, ale nei mogę znaleźć wersji do 2.7.4. ;/ 2.7.3 znalazłem, ale ledwo co wirusa nie dostałem.. ;/ ma ktoś cracka? prześle ktoś lub pomoże w szukaniu?
rapen
QUOTE(Mooner @ Jun 23 2006, 18:52:32) [snapback]74127[/snapback]

edit..

próbowałem znaleźć tego cracka do frapsa, aby nei mieć tego napisu, ale nei mogę znaleźć wersji do 2.7.4. ;/ 2.7.3 znalazłem, ale ledwo co wirusa nie dostałem.. ;/ ma ktoś cracka? prześle ktoś lub pomoże w szukaniu?

bo to nie masz szukac cracka do frapsa tylko SCRACKOWANEGO JUZ FRAPSA! pozdro smile.gif
lukasso
lub poprostu pełną wersję tego programu
..................
mininova.org
wpisz w wyszukiwarce fraps
CJ-2005
cze
to juz moja druga komplika
http://rapidshare.de/files/23971064/Untitled2.wmv.html
bardzo zachecam do sciagania i prosze o ocenki biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mooner
QUOTE(lukassoronaldo @ Jun 24 2006, 07:10:21) [snapback]74150[/snapback]

lub poprostu pełną wersję tego programu
..................
mininova.org
wpisz w wyszukiwarce fraps

Ściągnąłem już dwa razy inne onstalki, ale żadnen nawet nie chciał się włączyć.... fajnie... dry.gif

mógłby ktos przesłać scrackowanego frapsa?
lukasso
wywal fraps demo z rejestru
albo sformatuj komp
napewno ruszy..
Bo0os
http://www.sendspace.com/file/fn3ya2

działa w 100% sprawdzałem smile.gif
rapen
QUOTE(CJ-2005 @ Jun 24 2006, 09:26:03) [snapback]74185[/snapback]

cze
bardzo zachecam do sciagania i prosze o ocenki biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O swietna kompila, dawno takiej nie widzialem! Polecam! Minusy- trafiles kilka bramek Interowi tongue.gif <joke>
Polecam, moja ocena to -9/10 Pozdro, a ja czekam na kolejne komenty do mojej 7 i jeszcze moze 6 kompili smile.gif podaje linki raz jeszcze nizej:

6 kompila: http://rapidshare.de/files/23142609/rapen_...6_pes5.wmv.html
i 7: http://rapidshare.de/files/23835505/kompil..._rapen.wmv.html
Mooner
QUOTE(CJ-2005 @ Jun 24 2006, 11:26:03) [snapback]74185[/snapback]

cze

Montaż dobry, muza też (głupi początek ;/ ) ładne loby. Kilka wspaniałych uderzeń z dystansu, ale jak widzę te wolne co po wypuszczeniu piłki gościu uderza to mnie szczyka.. ;/ Jak ten bramkarz taki błąd mże popełniać? ;/
Dobrze by bylo, aby każdy w klipie dał na którym poziomie są bramki strzelane.. aby później sprawiedliwie ocenić..

7+/10 smile.gif
lukasso
rolleyes.gif
QUOTE(CJ-2005 @ Jun 24 2006, 11:26:03) [snapback]74185[/snapback]

cze

na poczatku bramki zajebiste
ale z biegiem filmu coraz slabsze
za duzo "dramatów" (czyt. rzuty wolne po wystawce z ok.40m)
nie wiem czy wiecie ale to jest błąd gry
Gk zawsze wychodzi na ok.11 i nie trudno strzelic z takiej sytuacji bramke
slaba jakosc
montaz. no cóż wielkrotnie obraz byl ucinany przez efekty przejscia
muzyka hmm no niby hit smile.gif ale nie pasuje kompetnie to tego co dzialo sie na boisku
ocena
3+\6
P.S i tak jedna z lepszych na forum
CJ-2005
dzieki za wszystkie oceny
w nastepnej komplikacji postaram sie poprawic bledy
Węgluś
Moja bomba Roberto Carlosem warte ściągnięcia rozmiar 1,75MB czas: ok. 1minuty
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.