QUOTE(Radarek @ Oct 25 2005, 17:22:59)
Zachowujesz sie troche jak male dziecko, ktore chce byc chwalone i w ogole...
nigdy nie napisałem ze oczekuje tylko pozytywnych wpisòw
Co chwile dopisujesz "sciagajcie i oceniajcie", "co jest z wami? 21 sciagniec i TYLKO 1 ocena?". Ok zrobiles kompilke - fajnie. Ale nie narzucaj sie tak bo to jest irytujace. Jesli ktos bedzie chcial ja ocenic to zrobi to bez Twojej pomocy. Mnie osobiscie takie teksty jeszcze bardziej zniechecaja do napisania czegokolwiek, albo jak w tym przypadku staja sie przyczyna, ze pisze takie posty.
wrzucam na forum filmiki żeby ktos je ocenił w koncu nie robie ich dla siebie,a skoro piszesz ze 21 osòb sciaga a tylko 1 ocena więc cos tu nie gra,chyba wypadałoby napisac kilka słòw nawet te krytyczne,w koncu uczymy sie na błędach i chce wiedzieć jakie bramki wam sie podobają itp
Aha, to samo mozna powiedziec o innych ale akurat tobie sie dostaje

. To co ponizej napisane, tez odnosi sie do innych (zwlaszcza to).
tylko nie bij
Wszystkie podobne... Wolalbym rzadziej, ale z samymi perelkami. Ta ostatnia na prawde srednia
. Nie zamieszczaj kazdej, powiedzmy ladnej, bramki jaka strzeliles. Poczekaj az uzbieraja sie same perelki. Inaczej powstaja tylko i wylacznie "srednie" kompilacje. I taka wlasnie ta ostatnia jest.
ok dzieki za opinie,wezme to pod uwagę
To tyle. Moj post nie ma byc powodem do powstania jakiejs klotni czy cos podobnego. Po prostu zaczynacie odwalac "chalture" i czekacie z niecierpliwoscia jak "narod" bedzie was wychwalac. Pamietajcie: nie ilosc a jakos sie liczy. Amen.
[right][snapback]40365[/snapback][/right]
peace
pozdrawiam Cie