Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najladniejsze gole w PES 5
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
tomek828
mogłes walnąc jakies napisy na koncu=>na poczatku było całkiem całkiem gdyby nie te wstawki,no u mnie były identyczne;troche mało profesjonalnie to zrobiłes
gole nie ktòre ładne to ci przyznam szkoda tylko ze komputer nie sprawiał czy zbyt wielu trudnosci(2*)

nie walnelem napisow z powodow technicznych sad.gif (moglem o tych problemach odrazu napisac), wstawki so takie same bo w PES5 innych nie ma biggrin.gif tylko 1 gol jest strzelony na 2* (Real-Milan ronaldo strzela w samo okienko) reszta akcji jest na 3* i wyzej ph34r.gif

PS: dzienki za opinie i czekam na kolejne ocenki !!
PS2: wezcie pod uwage moje klopoty techniczne z wmm2 !! cool.gif
naiver
Tomekronaldo, sciagnalem, obejrzalem. Kompilacja ciekawa - szczegolnie z tego powodu, ze jest tam duzo wstawek. Sam w mojej pierwszej mnostwo ich zamiescilem (co nie kazdemu przypadlo do gustu) a i w drugiej bedzie ich jeszcze wiecej. Tak wiec duzy plus za pojscie ta droga. Mysle, ze juz minal czas kompilacji, w ktorych jedyne, co jest do ogladania, to piekne bramki wink.gif
Muzyka ladna, pasujaca do kompilacji, ale zarazem.. monotonna i niezmienna - bez tej bozej/diabelskiej ikry wink.gif
Montaz bardzo dobry, plynnosc nie gorsza.

Pozdrowienia
naiver
Mam przyjemnosc poinformowac, ze wlasnie skonczylem swoja druga kompilacje. Kilka slow o niej..

Film trwa ponad 5 minut, zajmuje 28MB. Jest pelen akcji, walki, strzalow, parad bramkarskich i bramek. Wychodze bowiem z zalozenia, ze prawie kazda akcja - odpowiednio przedstawiona i z odpowiednim podkladem muzycznym - moze byc piekna wink.gif Oczywiscie wszystkie skroty to poziom 5* - poza kilkoma akcjami z kumplem. Plynnosc jest bardzo dobra (wooolne nagrywanie wink.gif ).
Przygrywa nam radosnie Children of Bodom - dynamiczna i zroznicowana muzyka. Zwroccie uwage, ze staralem sie, by obraz wspolgral z dzwiekiem. Jak mi to wyszlo, sami ocencie.

PES - Studio - oto link, czekam na wszelkie komentarze.

Pozdrowienia
Lanek
naiver filmik ciekawy. Bramki ładne, a cała oprawa też niezła smile.gif
lukasso
QUOTE(naiver @ Oct 20 2005, 01:48:19)
Mam przyjemnosc poinformowac, ze wlasnie skonczylem swoja druga kompilacje. Kilka slow o niej..

Film trwa ponad 5 minut, zajmuje 28MB. Jest pelen akcji, walki, strzalow, parad bramkarskich i bramek. Wychodze bowiem z zalozenia, ze prawie kazda akcja - odpowiednio przedstawiona i z odpowiednim podkladem muzycznym - moze byc piekna
albin99
QUOTE(naiver @ Oct 19 2005, 18:03:19)
Tomekronaldo, sciagnalem, obejrzalem. Kompilacja ciekawa - szczegolnie z tego powodu, ze jest tam duzo wstawek. Sam w mojej pierwszej mnostwo ich zamiescilem (co nie kazdemu przypadlo do gustu) a i w drugiej bedzie ich jeszcze wiecej. Tak wiec duzy plus za pojscie ta droga. Mysle, ze juz minal czas kompilacji, w ktorych jedyne, co jest do ogladania, to piekne bramki  wink.gif
Muzyka ladna, pasujaca do kompilacji, ale zarazem.. monotonna i niezmienna - bez tej bozej/diabelskiej ikry  wink.gif
Montaz bardzo dobry, plynnosc nie gorsza.

Pozdrowienia
[right][snapback]39710[/snapback][/right]

czemu nie idzie pobrac twojej kompilacji jak mozesz ja wrzucic na megauploand
naiver
Albin99? Yy, w zacytowanym przez Ciebie poscie komentuje kompilacje Tomkaronaldo, wiec nie bardzo wiem, o czyjej kompilacji jako niemozliwej do pobrania mowisz? Mowisz o mojej? Moja znajduje sie
TUTAJ
Jesli nie mozesz sciagnac to znaczy, ze juz osiagnales dzienny (?) limit i musisz swoje odczekac (kilka godzin?) i sprobowac pozniej - na pewno pojdzie.

PS. Lukassoronaldo, mowisz ze znika na kilka sekund animacja? Hm.. Dziwne i ni diabla nie potrafie tego wytlumaczyc. U mnie jest ok.
albin99
QUOTE(naiver @ Oct 20 2005, 15:46:14)
Albin99? Yy, w zacytowanym przez Ciebie poscie komentuje kompilacje Tomkaronaldo, wiec nie bardzo wiem, o czyjej kompilacji jako niemozliwej do pobrania mowisz? Mowisz o mojej? Moja znajduje sie
TUTAJ
Jesli nie mozesz sciagnac to znaczy, ze juz osiagnales dzienny (?) limit i musisz swoje odczekac (kilka godzin?) i sprobowac pozniej - na pewno pojdzie.

PS. Lukassoronaldo, mowisz ze znika na kilka sekund animacja? Hm.. Dziwne i ni diabla nie potrafie tego wytlumaczyc. U mnie jest ok.
[right][snapback]39788[/snapback][/right]

sorki ale pomyliło mi sie widziałem twoja kompilacja jest swietna i no ze w pewnym miejscy tnie ale to nie szkodzi tylko muzyka mi nie pszypadła do gusu a cała reszta jest oki
Jocker
QUOTE(lukassoronaldo @ Oct 18 2005, 17:51:32)

tak jak obiecałem
światło dzienne ujrzała moja już druga z kolei kompliacja o tematyce pes5
trwa 5:26 i waży niespełna 26mb
myśle ze warto ściagnać i ocenić
http://rapidshare.de/files/6441989/lukasso..._vol.2.wmv.html
cool.gif  cool.gif  cool.gif  cool.gif  cool.gif
[right][snapback]39620[/snapback][/right]

Lukasso bardzo ładna kompilacja !! Zajedwabiste bramki i fajna muza
smile.gif Naprawde brawo dla Ciebie ! Juz z niecierpliwoscią czekam na kolejne twoje dzieła. wink.gif
Winek
QUOTE(lukassoronaldo @ Oct 18 2005, 17:51:32)
tak jak obiecałem
światło dzienne ujrzała moja już druga z kolei kompliacja o tematyce pes5
trwa 5:26 i waży niespełna 26mb
myśle ze warto ściagnać i ocenić
http://rapidshare.de/files/6441989/lukasso..._vol.2.wmv.html

[right][snapback]39620[/snapback][/right]

właśnie jestem świeżo po oglądnięciu twojej kompilacji smile.gif może na początek czego mi w niej brakuje ok? a więc za mało wstawek, śmiesznych sytuacji i muzyka troszke moim zdaniem nie najlepsza chociaż ... ten gatunek jak najbardziej pasuje do kompilacji smile.gif niewiem ... może poprostu ja takiego gatunku muzycznego nie trawie dlatego mi nie pasi tongue.gif więc troszke śmiesznych sytuacji mi brakuje i wszystko byłoby pięknie. Wstawek troszke więcej by się przydało ale teraz przejdźmy do tych dobrych stron. Gratuluję tyle pięknych bramek ! naprawdę jestem pod wrażeniem ! chciałbym z tobą już teraz zmierzyć się online ! więc ogòlnie bardzo miło oglądało się twoją mało ważącą ale za to dość długą kompilkę !! brawo ! brawo !! brawo !!! ocenka 8+/10

p.s. ja właśnie wrzucam na serwer moją kompilkę nr 3. Mam nadzieje, że ròwnież ją oglądniesz i ocenisz smile.gif co się w niej znajdzie ... o tym za chwilę w nowym poście ...
Winek
więc ... o to moja kompilacja numer drei (3) biggrin.gif

http://s61.yousendit.com/d.aspx?id=1P6T7YZ...PJ3MS8LFGLY8GLX

siedziałem nad nią naprawdę bardzo długo bo chciałem zrobić coś wyjątkowego smile.gif wszystko dobrze dograć filmiki do muzyki itd. smile.gif ale co tam ... oglądajcie i oceniajcie smile.gif

p.s. jestem przygotowany na pytania ... co w tym filmiku robi Ebi ... Smolarek biggrin.gif więc odrazu wam (sobie) na to pytanie odpowiem ... zrobiłem to dla ludzi, ktòrzy nie trawią nowej odsłony PES i żeby zobaczyli, czy aż tak bardzo pes5 ròżni się od meczu rzeczywistego tongue.gif

p.s. 2 - wczoraj wstąpił we mnie diabeł i niechcący usunąłem ponad połowe moich pięknych bramek mad.gif ale na szczęście jeszcze troszke zostawiłem w innym folderze i dało się z nich zrobić tą właśnie kompilkę smile.gif
OCENIA
Rokefeler19
nie wiem czemu ale link nie dziala
Winek
QUOTE(Rokefeler19 @ Oct 20 2005, 22:09:41)
[right][snapback]39820[/snapback][/right]

jak to? u mnie działa blink.gif
Rokefeler19
sorki juz jest ok dalem to do get right i buja.sorki za niepotrzebna motke
Winek
QUOTE(Rokefeler19 @ Oct 20 2005, 22:12:13)
sorki juz jest ok dalem to do get right i buja.sorki za niepotrzebna motke
[right][snapback]39822[/snapback][/right]

spox smile.gif a więc miłego oglądania smile.gif
Radarek
QUOTE(Rokefeler19 @ Oct 20 2005, 22:09:41)
[right][snapback]39820[/snapback][/right]

Dziala, dziala. Podpowiedz ode mnie: trzeba wpierw w niego kliknac tongue.gif
naiver
Winek, obejrzalem wlasnie, pora na porcje moich wrazen wink.gif

Muzyka mila dla ucha, spelnia swoja role, czyli nie przeszkadza. Prawde mowiac nie bardzo zauwazylem zwiazek miedzy rytmem a tym, co dzialo sie na boisku.. Ale moze sie za malo przygladalem.
Przepiekny gol Ronniego przewrotka po dosrodkowaniu z roznego! Wstawka z Ebim nie przypadla mi do gustu prawde mowiac.. Za to bardzo spodobal mi sie ten okrzyk "Gol, gol, gol..." - tworzy dobry klimat.
Jesli chodzi o montaz.. Przejscia ciekawe, ale.. animacja momentami strasznie szarpie - o tyle dziwne, ze inny razem plynnosc nie pozostawia wiele do zyczenia. Wstawki bardzo ciekawe - sam jestem ich ogromnym zwolennikiem, czego - jak sadze - dalem wyraz w swojej kompilacji.

Podsumowujac - bardzo dobra kompilacja i oby takich wiecej wink.gif

PS. Lanek, Lukassoronaldo - dzieki za mile slowa wink.gif Lukasso, predzej czy pozniej zaakceptujesz ta muzyke w moich kompilkach.. wink.gif Mam nadzieje! biggrin.gif
Winek, jesli lubisz duzo wstawek - a widze, ze lubisz - to zapraszam do mojej ostatniej kompilacji - gdzies tu wyzej jest.
lukasso
QUOTE(Winek @ Oct 20 2005, 20:56:49)
więc ... o to moja kompilacja numer drei (3)

http://s61.yousendit.com/d.aspx?id=1P6T7YZ...PJ3MS8LFGLY8GLX

siedziałem nad nią naprawdę bardzo długo bo chciałem zrobić coś wyjątkowego smile.gif wszystko dobrze dograć filmiki do muzyki itd  ale co tam ... oglądajcie i oceniajcie smile.gif

p.s. jestem przygotowany na pytania ... co w tym filmiku robi Ebi ... Smolarek więc odrazu wam (sobie) na to pytanie odpowiem ... zrobiłem to dla ludzi, ktòrzy nie trawią nowej odsłony PES i żeby zobaczyli, czy aż tak bardzo pes5 ròżni się od meczu rzeczywistego
p.s. 2 - wczoraj wstąpił we mnie diabeł i niechcący usunąłem ponad połowe moich pięknych bramek mad.gif  ale na szczęście jeszcze troszke zostawiłem w innym folderze i dało się z nich zrobić tą właśnie kompilkę
OCENIA
Dorin
To ja dorzuce coś od siebie:

http://rapidshare.de/files/6563059/bex.avi.html
Dorin
,a i jeszcze zapomnialem o tym trafiniu gravesena:

http://rapidshare.de/files/6563539/gravi.avi.html
lukasso
QUOTE(Dorin @ Oct 21 2005, 14:47:06)

[right][snapback]39863[/snapback][/right]

całkiem niezły filmik
brawo
tajek
http://rapidshare.de/files/6581214/tajekhe.wmv.html jedna moja bramka , w miare spoko
Radarek
QUOTE(Dorin @ Oct 21 2005, 15:47:06)

[right][snapback]39863[/snapback][/right]

QUOTE(Dorin @ Oct 21 2005, 16:00:49)
,a i jeszcze zapomnialem o tym trafiniu gravesena:
http://rapidshare.de/files/6563539/gravi.avi.html
[right][snapback]39864[/snapback][/right]

Nastepnyt urwal sie z choinki. Wiesz co to kompresja? Filmiki po 13 i 7 mega to sobie wsadz gdzies.

ps: bramki zwykle, bez podniety :]
Dorin
QUOTE(Radarek @ Oct 22 2005, 10:09:51)
Nastepnyt urwal sie z choinki. Wiesz co to kompresja? Filmiki po 13 i 7 mega to sobie wsadz gdzies.

ps: bramki zwykle, bez podniety :]
[right][snapback]39925[/snapback][/right]

Filmiki są skompresowane DIvX'sem 5.02 tak więc mi tu nie chrzań, a ważą tele bo jest tam kilka bramek w jednym smile.gif
lukasso
to znowu JA
macie link do mojej kompilacji już trzeciej z kolei
muza całkiem przyjemna dla ucha
trwa on 4:40 min i waży niespełna 25mb
mysle ze i tym razem wam sie spodoba a nawet bardziej
szczerze polecam
czekam na wasze komentarze
cool.gif http://rapidshare.de/files/6649415/PES_5_c..._vol.3.wmv.html cool.gif
tomek828
QUOTE(lukassoronaldo @ Oct 23 2005, 14:42:19)
to znowu JA
macie link do mojej kompilacji już trzeciej z kolei
muza całkiem przyjemna dla ucha
trwa on 4:40 min i waży niespełna 25mb
mysle ze i tym razem wam sie spodoba a nawet bardziej
szczerze polecam
czekam na wasze komentarze
  cool.gif http://rapidshare.de/files/6649415/PES_5_c..._vol.3.wmv.html  cool.gif
[right][snapback]40092[/snapback][/right]

wg. mnie kompilka z numerem 2 byla lepsza ph34r.gif choc w tej odslonie nie zabraklo ladnych goli to nie przekonala mnie ona do siebie, muzyka kompletnie nie trafiona(jakas powolna)
bioranc wszystki plusy i minusy pod uwage przyznal bym za twoje "dzielo" 7+/10

PS: to tylko moje zdanie i mam nadzieje ze cie nie urazilem
PS2: z niecierpliwoscia czekac bede na kolejno odslone twoich kompilek
lukasso
QUOTE(tomekronaldo @ Oct 23 2005, 20:09:44)
wg. mnie kompilka z numerem 2 byla lepsza
Radarek
QUOTE(lukassoronaldo @ Oct 25 2005, 16:46:24)
3 lepsza to nie ulega wątpliwościom,a co do muzy to cięzko wszystkim dogodzić
tobie sie nie podoba a komuś moze bardzo przypadnie do gustu
P.S ludzie oceniajcie!! i ściągajcie!!
http://rapidshare.de/files/6649415/PES_5_c..._vol.3.wmv.html  mad.gif
[right][snapback]40345[/snapback][/right]

Chcialem to kiedys napisac ale nie chcialem zostac zlinczowany...
Zachowujesz sie troche jak male dziecko, ktore chce byc chwalone i w ogole... Co chwile dopisujesz "sciagajcie i oceniajcie", "co jest z wami? 21 sciagniec i TYLKO 1 ocena?". Ok zrobiles kompilke - fajnie. Ale nie narzucaj sie tak bo to jest irytujace. Jesli ktos bedzie chcial ja ocenic to zrobi to bez Twojej pomocy. Mnie osobiscie takie teksty jeszcze bardziej zniechecaja do napisania czegokolwiek, albo jak w tym przypadku staja sie przyczyna, ze pisze takie posty.

Aha, to samo mozna powiedziec o innych ale akurat tobie sie dostaje smile.gif. To co ponizej napisane, tez odnosi sie do innych (zwlaszcza to).

Odnosnie twojej kompilacji. Pierwsza uwaga: wydajesz kompilacje srednio hm czesto smile.gif. Pewnie kolo 2 miesiecznie. Wszystkie podobne... Wolalbym rzadziej, ale z samymi perelkami. Ta ostatnia na prawde srednia. Nie zamieszczaj kazdej, powiedzmy ladnej, bramki jaka strzeliles. Poczekaj az uzbieraja sie same perelki. Inaczej powstaja tylko i wylacznie "srednie" kompilacje. I taka wlasnie ta ostatnia jest.

To tyle. Moj post nie ma byc powodem do powstania jakiejs klotni czy cos podobnego. Po prostu zaczynacie odwalac "chalture" i czekacie z niecierpliwoscia jak "narod" bedzie was wychwalac. Pamietajcie: nie ilosc a jakos sie liczy. Amen.
lukasso
QUOTE(Radarek @ Oct 25 2005, 17:22:59)
Zachowujesz sie troche jak male dziecko, ktore chce byc chwalone i w ogole...

nigdy nie napisałem ze oczekuje tylko pozytywnych wpisòw
Co chwile dopisujesz "sciagajcie i oceniajcie", "co jest z wami? 21 sciagniec i TYLKO 1 ocena?". Ok zrobiles kompilke - fajnie. Ale nie narzucaj sie tak bo to jest irytujace. Jesli ktos bedzie chcial ja ocenic to zrobi to bez Twojej pomocy. Mnie osobiscie takie teksty jeszcze bardziej zniechecaja do napisania czegokolwiek, albo jak w tym przypadku staja sie przyczyna, ze pisze takie posty.

wrzucam na forum filmiki żeby ktos je ocenił w koncu nie robie ich dla siebie,a skoro piszesz ze 21 osòb sciaga a tylko 1 ocena więc cos tu nie gra,chyba wypadałoby napisac kilka słòw nawet te krytyczne,w koncu uczymy sie na błędach i chce wiedzieć jakie bramki wam sie podobają itp
Aha, to samo mozna powiedziec o innych ale akurat tobie sie dostaje smile.gif. To co ponizej napisane, tez odnosi sie do innych (zwlaszcza to).

tylko nie bij
Wszystkie podobne... Wolalbym rzadziej, ale z samymi perelkami. Ta ostatnia na prawde srednia
. Nie zamieszczaj kazdej, powiedzmy ladnej, bramki jaka strzeliles. Poczekaj az uzbieraja sie same perelki. Inaczej powstaja tylko i wylacznie "srednie" kompilacje. I taka wlasnie ta ostatnia jest.

ok dzieki za opinie,wezme to pod uwagę
To tyle. Moj post nie ma byc powodem do powstania jakiejs klotni czy cos podobnego. Po prostu zaczynacie odwalac "chalture" i czekacie z niecierpliwoscia jak "narod" bedzie was wychwalac. Pamietajcie: nie ilosc a jakos sie liczy. Amen.
[right][snapback]40365[/snapback][/right]

peace
pozdrawiam Cie
owenik
Siema!!!
Mam zaszczyt ogłosić, że powstała moja kompilacja z Dema PES5. Zajmuje ok. 25 mb.

oto link: PES5 Demo Goals by Owenik

Download and enjoy wink.gif

Pozdrawiam
Andzi
Zachecam do sciagania moje kompilki tongue.gif
http://rapidshare.de/files/6850271/Kompila...ol._3.rmvb.html
dzenda_dzenda
Chcialem to kiedys napisac ale nie chcialem zostac zlinczowany...
Zachowujesz sie troche jak male dziecko, ktore chce byc chwalone i w ogole... Co chwile dopisujesz "sciagajcie i oceniajcie", "co jest z wami? 21 sciagniec i TYLKO 1 ocena?". Ok zrobiles kompilke - fajnie. Ale nie narzucaj sie tak bo to jest irytujace. Jesli ktos bedzie chcial ja ocenic to zrobi to bez Twojej pomocy. Mnie osobiscie takie teksty jeszcze bardziej zniechecaja do napisania czegokolwiek, albo jak w tym przypadku staja sie przyczyna, ze pisze takie posty.

Odnosnie twojej kompilacji. Pierwsza uwaga: wydajesz kompilacje srednio hm czesto smile.gif. Pewnie kolo 2 miesiecznie. Wszystkie podobne... Wolalbym rzadziej, ale z samymi perelkami. Ta ostatnia na prawde srednia. Nie zamieszczaj kazdej, powiedzmy ladnej, bramki jaka strzeliles. Poczekaj az uzbieraja sie same perelki. Inaczej powstaja tylko i wylacznie "srednie" kompilacje. I taka wlasnie ta ostatnia jest.

[right][snapback]40365[/snapback][/right]

zgadzam sie w zupełności, już gdzieś to pisałem, że lepiej mocną kompile zrobić niż wrzucać wszystko co sie nadarzy, wiecej nie bede sie rozpisywać. Pa, pozdro.
hetfield88
oto jedna z moich bramek :

http://rapidshare.de/files/6920184/Bez_nazwy.WMV.html

- bardzo prosze o komentarze czy wam sie podaba :]
ps. Aha chcialbym wiedziec jeszcze za co mam ostrzezenie????
snake
QUOTE(savio @ Oct 29 2005, 17:35:57)
oto jedna z moich bramek :
ps.  Aha chcialbym wiedziec jeszcze za co mam ostrzezenie????
[right][snapback]40962[/snapback][/right]

Kliknij na 10% to się dowiesz.
PoBoReK
Powiedzcie mi tylko gdzie są "ripleje" z bramek to wrzuce wam brameczke R.Carlosa z "krzyżaka" po długim od słupeczka. Kopary wam opadną smile.gif
TeDi
QUOTE(PoBoReK @ Nov 1 2005, 09:51:46)
Powiedzcie mi tylko gdzie są "ripleje" z bramek to wrzuce wam brameczke R.Carlosa z "krzyżaka" po długim od słupeczka. Kopary wam opadną smile.gif
[right][snapback]41496[/snapback][/right]

Wchodzisz do options -> museum -> replay playback smile.gif
PoBoReK
QUOTE(TeDi @ Nov 1 2005, 10:10:58)
Wchodzisz do options -> museum -> replay playback smile.gif
[right][snapback]41500[/snapback][/right]

To akurat wiem smile.gif Tylko gdzie są ripleje na kompie smile.gif

Prosze o szybką odpowiedź bo się nie moge już doczekać biggrin.gif
TeDi
QUOTE(PoBoReK @ Nov 1 2005, 10:15:50)
To akurat wiem smile.gif Tylko gdzie są ripleje na kompie smile.gif

Prosze o szybką odpowiedź bo się nie moge już doczekać biggrin.gif
[right][snapback]41502[/snapback][/right]

A po co ci to? Jak chcesz nagrać bramke, to oglądasz powtòrke w grze i w tym czasie musisz mieć włączonego Frapsa, ktòry zapisze powtòrke, ktòrą będzie można oglądać z pozycji Windowsa, pòźniej wystarczy skompresować Virtualdubem i gotowe, można wrzucać na rapidshare.de
pepe
http://www.megaupload.com/?d=XW22RZ1H - oto moja pierwsza i ostatnia kompila z Dema PES 5...biggrin.gif. Na szczegòlną uwagę zasługuje brazyliana strzelona z krzyżaczka... ale ocenicie to sami:P

Jak zwykle proszę was o oceny:D
PoBoReK
Przy pomocy Tediego (dzięki mistrzu biggrin.gif) mam filmik wcześniej zapowiadany smile.gif Było to podczas turnieju u mnie w domu smile.gif Grałem Realem Madryt z Barceloną i wspaniałym krzyżakiem popisał się Roberto Carlos od słupeczka "po długim rogu". Miłego ściągania i oglądania smile.gif

Krzyżak Roberto Carlosa

P.S. Prosze o oceny smile.gif Z gòry dziękuje smile.gif
Prokom
Poborek, gol poprostu taki, że mi szczena opadła ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif . Możesz mi powiedzieć jak to zrobiłeś?? Byłbym bardzo wdzięczny biggrin.gif
Draki
mam ptytanie czy ten trik to jest 360 czy on inaczej wyglada
http://rapidshare.de/files/7060084/v37.avi.html
freddie88
no poborek brameczka carlosa I klasa , kiedys udalo mi sie krzyzakiem strzelic ale na pusta bramke tongue.gif no ale ten strzal to mistrzostwo.
Radarek
QUOTE(Draki @ Nov 2 2005, 08:28:09)
mam ptytanie czy ten trik to jest 360 czy on inaczej wyglada
http://rapidshare.de/files/7060084/v37.avi.html
[right][snapback]41683[/snapback][/right]

Pytacie o te 360 co chwile - jaka filozofia w tym? A na co to wyglada? Na 117?smile.gif No jasne ze to 360 (chodzi oczywiscie o obrot o 360stopni - to dla tych niekumatych).
Rivaldinho
dla wtajemniczonych - Marsylianka ala Zinedine Zidane( jako pierwszy robił ten trick , zawojował nim finały mistrzostw świata 98) nieco szpanerski ale fajooowy trick.
PoBoReK
Kolejna wspaniała akcja graczy Realu Madryt smile.gif Tym razem piłkarze Betisu Sewilla po faulu na Zidanie na polowie Realu nie zoorientowali się szybkiego wybicia przez Salgado , ktòry popisał się świetnym podaniem przez całe boisko a genialny Ronaldo wyszedł na wolne pole i wspaniale uwolnił się od Juanito i pokonał bezradnego Contrerasa smile.gif

Oto link : Ronaldo & Salgado

Prosze o ocenianie smile.gif W tej akcji zaintrygowało mnie wspaniałe podanie oraz wyjście na czystą pozycje "El Gordo " biggrin.gif
lukasso
QUOTE(PoBoReK @ Nov 3 2005, 07:54:47)
Kolejna wspaniała akcja graczy Realu Madryt smile.gif Tym razem piłkarze Betisu Sewilla po faulu na Zidanie na polowie Realu nie zoorientowali się szybkiego wybicia przez Salgado , ktòry popisał się świetnym podaniem przez całe boisko a genialny Ronaldo wyszedł na wolne pole i wspaniale uwolnił się od Juanito i pokonał bezradnego Contrerasa smile.gif

Oto link : Ronaldo & Salgado

Prosze o ocenianie smile.gif W tej akcji zaintrygowało mnie wspaniałe podanie oraz wyjście na czystą pozycje "El Gordo " biggrin.gif
[right][snapback]41769[/snapback][/right]

bardzo ładny gol,=>doskonałe podanie,strzał z pierwszej piłki,poprostu cudo
brawo!
malinow
Tak, Gol Bardzo ładny smile.gif

A tutaj coś od mnie:

http://rapidshare.de/files/7001613/zizoubomba.avi.html

Miłego oglądania smile.gif
PoBoReK
Kolejna dawka moich brameczek smile.gif Jedna to już grubo temu strzeliłem ale zapomniałem wrzucić (Del Piero).Alexa bramka jest śmieszna , po katastrofalnym błędzie bramkarza Ovchinnikova smile.gif Wrzucam :

Del Piero przeciwko Lokomotiv Moskwa

Druga bramka to strzelona 20 minut temu smile.gif Mecz pomiędzy Realem Madryt a Osasuną.Rozpoczyna się mecz podanie do Ronaldo jednego minął i został sfaulowany.38 metr to tylko pozycje dla R.Carlosa.Huknął , od poprzeczki i odbiła się od plecòw bramkarza (podejrzewam że złamany kręgosłup jak nic biggrin.gif). Bramka niczym z Eurogol biggrin.gif Wrzucam :

R.Carlos - bombastic mr fantastic biggrin.gif

Prosze o ocenianie brameczek smile.gif Z gòry dziękuje smile.gif
Draki
Oto moja pierwsza komplikacja, jest slaba moim zdaniem ale zapraszam do sciagania
KLIK
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.