Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najladniejsze gole w PES 5
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
Draki
siema oto moja Komplikacja slaba bo slaba ale jestem poczatkujacy ;] prosze o oceny
lukasso
QUOTE(albin99 @ Dec 25 2005, 22:24:55)
siemka teraz ja wam cos zaprezentuje  to moja pierwsza kompilacja waży 30 mb a trwa prawie 5 minut  i mam nadzieje ze spodoba wam sie pamietajcie ze to moje perwsza i nie odtatnia kompilacja
http://rapidshare.de/files/9818794/kompila...lbin99.wmv.html
prosze o oceny
[right][snapback]46606[/snapback][/right]

nieco lepsza niz pana ponieżej
bramki niektóre ładne ale bez przesady
To znaczy chodzi nie tylko o to , o inne bowiem rzeczy w tej kompilacji też chodzi

QUOTE(Draki @ Dec 26 2005, 15:32:33)
siema oto moja Komplikacja slaba bo slaba ale jestem poczatkujacy ;] prosze o oceny
[right][snapback]46671[/snapback][/right]

dno dno
bramki frajerskie pewnie na 2*
1 gol był ładny
bodajze xavi
wogle mi sie nie pdobała jak to napisałeś KOMPLIKACJA laugh.gif
powodzenia w następnych
p.S NIE wklejajcie takich bramek
lepiej poczekać i pokazać jakąs perełke
Gunner4life
Oto moja 1 kompilacja i pewnie nie ostatnia biggrin.gif oceniajcie i krytykujcie (tylko jezeli trzeba) Ale i tak ta kompilacja wymieka przy kompilacjach Lukassoronaldo
jak ty strzelasz te bramki ??? biggrin.gif Bialystok RULEZZ LD

http://rapidshare.de/files/9882200/Pes5_Co...Gunner.wmv.html
real34
hej chlopaki, to moja pierwsza kompilacja. Prosze was o wyrazenie swojego zdania biggrin.gif
http://rapidshare.de/files/9924358/kompilacja.rar.html biggrin.gif
Skoczylas666
http://s60.yousendit.com/d.aspx?id=3LICO18...TQ2VNV0UGITIMGD to coś ciekawego tylko grafika słaba
Maciek2
Proszę o pomoc nagrałem bramke lecz zajmuje 141 mb nie weicie może jak zmniejszyć na mniej z góry dziękuje smile.gif
real34
Czlowieku skorzystaj z opcji szukaj!! Na forum jest bardzo dobry poradnik jak to zrobic!! dry.gif
Skoczylas666
QUOTE(lukassoronaldo @ Dec 21 2005, 14:04:07)

jesli to miała byc kompilacja
to nazwałbym to tak:
totalna klapa
"zajebista" jakość
płynny filmik nie ma co
bramki niektóre niezłe ale tak na serio to nic nie widać
zreszta szkoda słów
nie postarałeś sie sad.gif
[right][snapback]46056[/snapback][/right]

Człeniu jak ja sam to obejrzałem poraz pierwszy to sam sie zaczełem brehtać a zresztą wtedy nie miałem sterowników żadnych i dlatego tak słabo a bramki były całkiem ładne a jeszcze jedno lukassoronaldo ty też nie strzelasz takich wszystkich ładnych bramek widziałem te twoje kompliki i nic szczególnie vol. z dema trzy mi sie spodobały reszta słaba a inne kompliki coraz lepsze powodzenia i dużo ładnych bramek .

MOTOR LUBLIN KING VIVA VIVA VIVA RKS MOTOR MOTOR NAJLEPSZY JEST .
NIECH NAS NIENAWIDZĄ BYLE SIĘ NAS BALI . BÓG WYBACZA MOTOR NIGDY .
WLĄCZY NAS JEDNO MOTOR LUBLIN . ŻÓŁTO BIAŁO NIEBIESCY .
Maciek2
Oto bramka mojego brata strzelił ją jakies 2 tygodnie temu
http://rapidshare.de/files/10576284/Ronaldinho_goal.avi.html
radi0n
Oto moje

pes5
Nelson
Hej,Ludzie przedwczorj musiałem instalować pro od nowa. I wczoraj już pierwszą bramkę ładną walnąłem.

Fabregas...

Pozdro
Petersen
Bomba Reyesa z volleya.
http://rapidshare.de/files/11174437/reyes-v.wmv.html
Lanek
Petersen bardzo ładny gol Reyesa, taki realistyczny. Może pokusisz się o jakąś kompilkę?
Petersen
Nie mam wystarczająco umiejętności, czasu i bramek, by zrobić kompilację.
Nelson
QUOTE(Lanek @ Jan 16 2006, 19:33:12)
Petersen bardzo ładny gol Reyesa, taki realistyczny. Może pokusisz się o jakąś kompilkę?
[right][snapback]49201[/snapback][/right]

Lanek ja bym zrobil komplike,bo mam kilka naprawde ciekawych bramek...

Tylko jak to zrobić???

Czy chodzi o to , żeby wkeić do folderu kilka-kilkanascie bramek???

Pozdro
jastrzab
.
Nelson
QUOTE(bartosz05 @ Jan 16 2006, 21:39:12)
dokładnie tongue.gif a tak serio to widziałeś kiedys komplikaje...

A tak mam pytanie tongue.gif jezeli przekroczyłem limit na rapidshare to znaczy ze juz nigdy nie skorzystam?
[right][snapback]49220[/snapback][/right]

Bartosz wiem co to jest kompilkacja tylko, że nie wiedziałem, że da się zrobić z takich replayow z gry... To wyjaśni ktoś jak to zrobić???

PS: Bartosz 05 strasznie kozaczysz do wszystkich, bo niby kilka ładnych twarzy zrobiłeś i już woda sodowa do główki..., a włśnie widziałem w temacie rychala jaki z ciebie ham...

PS: NIE ODPISUJ NA TEGO POSTA!

Pozdro

Andzi
QUOTE(bartosz05 @ Jan 16 2006, 21:39:12)
A tak mam pytanie tongue.gif jezeli przekroczyłem limit na rapidshare to znaczy ze juz nigdy nie skorzystam?
[right][snapback]49220[/snapback][/right]

Bedziesz mogł korzystac po jakims czasie, ale dokładnie nie wiem ile trzba czekac :/
norek
a to moja bramka strzelona dosc niedawno....tak na oko 35 metr....
http://rapidshare.de/files/11204993/xsda0007.avi.html

____
tak na marginesie widzialem miedzy innymi bramke reyesa powyzej...i jest w bdb jakosci...moglby ktos dac mi namiary jak zrobic zeby to tak wygladalo...gdyz swoj filmik nagrywalem hypercamem a jakosc jak widac nie jest najlepsza...z gory dziekuje za odpowiedz...
tomek828
QUOTE(lukassoronaldo @ Jan 13 2006, 15:29:18)
http://www.megaupload.com/?d=5VUOOHAA
http://s7.yousendit.com/d.aspx?id=22NTJVY8LX9C5357TSYMC4SAY0
35mb
7:40min
best moje bramki
[right][snapback]48729[/snapback][/right]

No no no panie
dużo bardzo dobrych goli, kilka z wczesniejszych kompilacji i pare nowych
muza nie przeszkadza
ocena 8/10

pozdro men
Nelson
Hej, to moje.

Gdzieś tak na oko 30m. Pod poprzeczką Mecz: Wisła-Legia

Barreto

Niecałe 30 m. Wolny-Piłka poleciała z niesmawotą rotacją, odbijając się po drodze od poprzeczki. Mecz: Arenal-Liverpooll

Henry_Wolny

PS: W OBU PRZYPADKACH,Fajna muza smile.gif

Pozdro.Miłego oglądania wink.gif
Petersen
tak na marginesie widzialem miedzy innymi bramke reyesa powyzej...i jest w bdb jakosci...moglby ktos dac mi namiary jak zrobic zeby to tak wygladalo...gdyz swoj filmik nagrywalem hypercamem a jakosc jak widac nie jest najlepsza...z gory dziekuje za odpowiedz...

Potrzebny jest ci Fraps
http://www2.fraps.com/FRAPS272.EXE
albo Taksi
http://rapidshare.de/files/6239606/taksi_0.5.rar.html
i Movie Maker 2
http://dw.com.com/redir?pid=10187903&merid...4-10187903.html

W opcjach programu zobaczysz, którym klawiszem włączasz/wyłączasz nagrywanie. Następnie włączasz MM 2 i klikasz "Import video" importujesz tym sposobem wszystkie części (ujęcia z powtórki), przeciągasz na pasek "Video" na dole programu; możesz też ustawić przejścia itp. -zakładka "Edit movie". Po połączeniu filmików klikasz "File", następnie "Save movie file" i ustawiasz sobie rozmiar pliku, program kompresuje filmik do formatu wmv.
To tyle.
wegiel
opłacało się kupić Laudrup'a do Barcy wink.gif. ładny strzał: GOOOL
Nelson
Hej Ludzie...czy da się movie makerem umiescic napisy przy kompilaccjI>>???.... Np... kompilscja by nelson??? Jeśli nie to jakim programem da sie zrobic dobrą kompilke??? Prosze o pomoc,ah oceniajcie 2 bramki na gurze

PS:Przed chwilką dowiedzialem sie R. Nistelrooypobił się z Cristiano R. Na treningu blink.gif

Pozdro
Koszał
bramka z nozyc. chyba joe cole dochodzi do gornej pilki, wrzuca w pole karne a tam drogba na 7. metrze sam stoi i bramka

prosze ocenci. pozdro
Petersen
Ładna bramka, ale nic nadzwyczajnego.
Andzi
QUOTE(Nelson @ Jan 18 2006, 20:00:28)
Hej Ludzie...czy da się movie  makerem umiescic napisy przy kompilaccjI>>???.... Np... kompilscja by nelson??? Jeśli nie to jakim programem da sie zrobic dobrą kompilke???  Prosze o pomoc,ah oceniajcie 2 bramki na gurze
PS:Przed chwilką dowiedzialem sie R. Nistelrooypobił się z Cristiano R. Na treningu blink.gif
  Pozdro
[right][snapback]49430[/snapback][/right]

Da sie smile.gif Dajesz narzedzia, a pozniej tytuły i napisy koncowe ph34r.gif
Bo0os
Mam zajebiste filmiki, nakręcone FRAPS'em ale niemoge ich zdekompresować! Mam ten program VirtualDub ale trzeba mieć do tego najnowsze codeki, mam ale na końcu instalacji wyskakuje błąd.Moje pytanie brzmi: jest jakiś inny program do zmniejszania wielkości pliku, niewymagający codeków?

Puki co filmiki zajmują 30-40 MB
tomixx
QUOTE(Bo0os @ Jan 19 2006, 09:53:12)
Mam zajebiste filmiki, nakręcone FRAPS'em ale niemoge ich zdekompresować! Mam ten program VirtualDub ale trzeba mieć do tego najnowsze codeki, mam ale na końcu instalacji wyskakuje błąd.Moje pytanie brzmi: jest jakiś inny program do zmniejszania wielkości pliku, niewymagający codeków?

[right][snapback]49478[/snapback][/right]

A ile zajmuje minut ten filmik???
Bo może ty masz skompresowany ale jak zajmuje ok 16 minut to nie ma co sie dziwić :/
pepe
QUOTE(Bo0os @ Jan 19 2006, 10:53:12)

[right][snapback]49478[/snapback][/right]

Jeśli nie możesz virtuadub'em to sprobuj na RMVB - program nazywa się Easy realmedia
A poza tym zdekompresować znaczy zwiększyć rozmiar a nie zmniejszyć (to jest skompresować) tongue.gif
Capitan Tsubasa
Witam, zapodaje linka do mojej nowej kompilacji. Bramki strzelone przewaznie w lidze i masterlidze. ZAPRASZAM DO SCIAGANIA ! ! !

Kompilacja by Capitan Tsubasa - PES 5
Nelson
Hej, Ludzie udało mi się zrobic pierwszą kompilkę w życiu!!! biggrin.gif

To moja pierwsza, wieć napewno dostzerzecię się błędów! Więc prosze: Sćiągamy,oceniamy mówimy co mam poprawić w nastepnych kompilkach smile.gif

Compilation vol.1 by Nelson

PS: Na inauguracje Pucharu Narodów Afryki: Egipt 3:0 Libia

Pozdro rolleyes.gif
cichy
A to moja kompilacja. Serdecznie zapraszam do sciagania wink.gif

http://www.megaupload.com/?d=A893A5YS

lukasso
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jan 20 2006, 20:03:12)
Witam, zapodaje linka do mojej nowej kompilacji. Bramki strzelone przewaznie w lidze i masterlidze. ZAPRASZAM DO SCIAGANIA ! ! !

[right][snapback]49647[/snapback][/right]

ocena:
muzyka: 2\10
bramki: 4\10
jakość : 5\10
montaż: 8\10
ogolnie nie podobało mi sie
P.S wszystkie bramki są twoje? czy przynajmniej jeden strzelony przez CPU
P.S kompilacje Nelsona ocenie jutro bo mi sie limit wyczerpał
tomixx
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jan 20 2006, 21:03:12)

Pozwole sobie po raz pierwszy ocenić kompilke. Znam sie troche na robieniu clipów iłkarskich więc prosze nie być zdziwonym po moich ocenach :/ (pisze to do Capitana Tsubasa)
Ocenie tym samym sposobem jak lukassronaldo:
muzyka: 3\10 -nie podoba mi sie wogóle :/
bramki: 5\10 - nic szczególnego, nie ma takiej super przełomowej tongue.gif
jakość : 3\10 - okropnie rozmazany obraz
montaż: 8\10 - podobały mi sie przejścia między bramkami , jedyne co mi sie w tej kompilacji podobało :/
Ps.Nelsona później ocenie (limit) z wiadomych przyczyn
Petersen
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jan 20 2006, 19:03:12)

Zastosuję szkolną skalę ocen.
bramki 3+
muzyka 3
montaż (nic nadzyczajnego) 3+
jakość 3-
dryblingi 2- (bardzo takie sobie).
Capitan Tsubasa
Po pierwsze to dzieki za dosc chujowe ale zawsze ocenki tongue.gif
Muza to rzecz gusty jednym sie podoba jednym nie ...
Przy nastepnej kompilacji postaram sie zrobic lepsza jakosc

QUOTE(lukassoronaldo @ Jan 20 2006, 21:18:25)
P.S wszystkie bramki są twoje? czy przynajmniej jeden strzelony przez CPU
[right][snapback]49654[/snapback][/right]

Jedną bramke strzelil komputer ( to ta z przewroto-nozyc tongue.gif )
Capitan Tsubasa
(Nelson @ Jan 20 2006, 21:11:48) [snapback]49649[/snapback]

To moja pierwsza, wieć napewno dostzerzecię się błędów! Więc prosze: Sćiągamy,oceniamy mówimy co mam poprawić w nastepnych kompilkach smile.gif
PS: Na inauguracje Pucharu Narodów Afryki: Egipt 3:0 Libia
Pozdro rolleyes.gif

Ogolnie mi sie pomysl na ta kompilacje nie podoba, strasznie irytujace a pod koniec nurzace to przwijanie muzyki i calego replaya. Gole niektore bardzo ladne ale wiekszasc to strzaly z dystansu ktore rowniez w polowie zaczynaja sie nudzic. Jakość to najwieksza zaleta kompilacji chodz w pewnych momentach nie widac galy ( widac ze masz dobry sprzet tongue.gif ).

Bramki : 3+/6 - jak mowilem niektore ladne reszta nudy
Muzyka : nie oceniam rzecz gusty ale jest naprawde irytujaca
Montaz : 3/6 sa bledy ale jak to twoja pierwsza kompilacja to luz
Jakosc : 5+/6 prawie idealna
Nelson
Heh... Dzięki ,to pierwsza ocena... Muzyka rzecz jasna sprawa gustu...bramki miałem naprawde ładne...a widziałeś tą bramkę clichiego kiedy wcisnąłęm żeby wrzucił a teb w dziwny sposób umieścił piłkę w stiatce...heh musze jeszcze sporo poprawić,np . replaye,bo nie potrzebnie cyba przewijałem....

Ogólnie,dzięki za Ocene smile.gif

Pozdro
lukasso
(Nelson @ Jan 20 2006, 20:11:48) [snapback]49649[/snapback]

muzyka: bez komentarza tongue.gif
bramki: 5\10 było kilka ładnych bramek ale przeważnie cienkie long szoty
jakość: 8\10
montaż:7\10 denerwuje mnie obracanie kamery podaczas akcji no i czasami nie było widać jak piłka wpada do siatki
tym razem szczęka mi nie opadła
moze innym razem?
Capitan Tsubasa
QUOTE(cichy @ Jan 20 2006, 21:17:58) [snapback]49653[/snapback]

A to moja kompilacja. Serdecznie zapraszam do sciagania wink.gif

http://www.megaupload.com/?d=A893A5YS

Kompilacja jest nawet niezla, gole sa naprawde spoko ale przekosmiczny jest gol sahy uderzony bezposrednio z powietrza smile.gif ale pare jest zupelnie niepotrzebnych jak np. ten giggs przy ktorym obracasz kamere i potem cofasz jeszcze. Jakosc jest dobra ale nie jakas perfekcyjna.
Muzyka, ehh.... okropny ten podklad rege, ale trzymam sie mojej zelaznej zasady ze MUZYKA TO RZECZ GUSTU.

Bramki : 4/6
Muza : mowilem
Montaz : 3+/6
Jakosc : 4-/6
cichy
(Capitan Tsubasa @ Jan 21 2006, 10:45:33) [snapback]49699[/snapback]

Kompilacja jest nawet niezla, gole sa naprawde spoko ale przekosmiczny jest gol sahy uderzony bezposrednio z powietrza smile.gif ale pare jest zupelnie niepotrzebnych jak np. ten giggs przy ktorym obracasz kamere i potem cofasz jeszcze. Jakosc jest dobra ale nie jakas perfekcyjna.
Muzyka, ehh.... okropny ten podklad rege, ale trzymam sie mojej zelaznej zasady ze MUZYKA TO RZECZ GUSTU.

Bramki : 4/6
Muza : mowilem
Montaz : 3+/6
Jakosc : 4-/6

Dzieki wink.gif To jest moja pierwsza kompilacja wink.gif Nastepne bedą lepsze wink.gif
Nelson
Dzienki za wszystkie komenty...napewno następna kompilka będzie o wiele lepsza wink.gif

Teraz mam jednp pytanie... a mianowicie...jak moge zamienic zwykłą piosenke na format mp3??? Bo mam kilka fajnych nagrań pasujących do piłki nożnej ale nie są mp3... a zwykłą muze dla kompilacji jak próboje umieścić to wyskakuje mi błąD... a jak proboje mp3 to wszystko ok...

Więc jak moge zamienić na mp3?? Albo jak moge umieścic piosenkę nie mp3 do kompilacji???

Sory, że nie na temat ale nie wiedzialem gdzie sie o to mam spytać.

Pozdro smile.gif
Andzi
Polecam Easy CD-DA Extractor, jest łatwy w obsłudze itp tongue.gif http://pobieralnia.pl/plik-450-easy-cdda-e...ctor-9.0.1.html
kgb0
a o to moja brameczka ronaldinho

http://rapidshare.de/files/11115456/ronaldinho3.avi.html

proszę o komentarze
Lanek
kgb0: calkiem calkiem ta brameczka, fajnie sie zlozyl. Nagrywaj kolejne wink.gif
tomixx
Ej mam pytanko biggrin.gif jest jakiś program do przyśpieszania filmików , chodzi o to żeby moja kompilka (jak ją zrobie) wyglądałe realistycznie czyli w odpowiednim tępie tongue.gif
Capitan Tsubasa
QUOTE(tomixx @ Jan 21 2006, 20:47:24) [snapback]49776[/snapback]

Ej mam pytanko biggrin.gif jest jakiś program do przyśpieszania filmików , chodzi o to żeby moja kompilka (jak ją zrobie) wyglądałe realistycznie czyli w odpowiednim tępie tongue.gif

W Windows Media Playerze jest efekt video ktory przeyspiesza podwojnie nagrany filmik. Mozesz tez szybciej nagrywac replaye : circle.gif + strzałka w bok
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.