Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najladniejsze gole w PES 5
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
dajenda
Czy jest jakis tamat na bramke miesiaca ? Bo widze ze jest w przypietych temat bramka grudnia ale temat juz nieaktualny jest cos teraz na czasie jakis taki temacik z rankingiem i glosami?
ushat
Witam wszystkich po dłuższej nieobecności (na forum jednak wchodziłem i oglądałem Wasze bramki, ale nic nie pisałem ;] ). Jakoś nie mogę się zebrać do zrobienia kompilki więc chciałem zaprezentować pojedynczą bramkę którą dzisiaj strzeliłem (bramka w stylu lukasso który tutaj już zamieścił podajże takie dwie), jeżeli chcecie ściągnijcie i obejrzyjcie, oceniać nie musicie ;P

Download

Pozdrawiam smile.gif
Pik
prosze o ocenę smile.gif

http://www.smlw.pl/~stefan/Krzyzak_Maradona_by_Pik.rar
Węgluś
QUOTE(Michael @ Jul 26 2006, 08:24:15) [snapback]80506[/snapback]

Bojinov ale jak całego repleya wsadzam na rapida to po jakims czasie Error wyskakuje, nie wiem czym to spowodowane ja myslalem ze wielkoscia pliku ale jak to kolesie wsadzaja po 25 mb to juz sam nie wiem. blink.gif

siema, wracam po 3tygach i odrazu powiadamiam Was o mojej 10 kompili biggrin.gif wrzuciłem ją na VG i czekam aż zaakceptują. za jakiś tydzień robie kompile najlepszych bramke i akcji z moich wszystkich kompili
Ziomex
Witam wszystkich po dłuższej nieobecności (na forum jednak wchodziłem i oglądałem Wasze bramki, ale nic nie pisałem ;] ). Jakoś nie mogę się zebrać do zrobienia kompilki więc chciałem zaprezentować pojedynczą bramkę którą dzisiaj strzeliłem (bramka w stylu lukasso który tutaj już zamieścił podajże takie dwie), jeżeli chcecie ściągnijcie i obejrzyjcie, oceniać nie musicie ;P

Download

Pozdrawiam

Bardzo ładna brameczka , ładnie żeś sobie przerzucił piłke nad gościem a potem strzał xD . Naprawde ładna bramka .

Także niczego sobie bramka , szkoda że taki niski ten krzyżak , ale respekt dla marradony xD .
saper
http://www.youtube.com/watch?v=yg4XdZy-Jek

Nie oceniac, bo chujowe (- ;

Pozdrawiam,
saper
Mortin
QUOTE(ushat @ Aug 5 2006, 16:22:02) [snapback]82785[/snapback]

Download
Pozdrawiam smile.gif

piekna bramka, chcialbym takie strzelac rolleyes.gif
Vamikeeper
QUOTE(ushat @ Aug 5 2006, 16:22:02) [snapback]82785[/snapback]

Download
Pozdrawiam smile.gif

Bramka ładna, ale jednak szacunek należy się dla Lukasso bo to jego styl... na pewno większość z nas umie coś takiego zrobić więc wiesz, ja uważam że tylko Lukasso powinien cos takiego tutaj dawać smile.gif
Pozdro
ushat
QUOTE(Vamikeeper @ Aug 7 2006, 10:29:41) [snapback]83096[/snapback]

Bramka ładna, ale jednak szacunek należy się dla Lukasso bo to jego styl... na pewno większość z nas umie coś takiego zrobić więc wiesz, ja uważam że tylko Lukasso powinien cos takiego tutaj dawać smile.gif
Pozdro

Mam tą świadomość, dlatego też od razu napisałem że jest to bramka w stylu lukasso, i w żaden sposób nie chcę podważać jego pomysłu na taki sposób strzelenia bramki. A ja po prostu zamieściłem swoją bramkę podobną do tych strzelanych przez niego więc nie wiem czy można to potraktować jako jakiś...brak szacunku dla lukasso huh.gif Może niech sam zainteresowany się wypowie żeby nie wynikły z tego żadne konflikty wink.gif

lukasso
Panowie spokojnie
prawa do bramki sobie nie zastrzegłem smile.gif
wiec spokojnie wrzucajcie klipy na forum
a co do stylu ,to faktycznie ostatnio często takie bramki mi wpadają smile.gif
Pozdrawiam
Vamikeeper
O żadnym konflikcie nie myślałem... wyraziłem swoje zdanie, ale jeśli kogoś to ruszyło to sorry smile.gif A nieskromnie mówiąc to też 3 takie bramki mi wpadły smile.gif Ale zamieścić nie mogę bo nikt nie zna rozwiązania mojego problemu, a mianowicie gamecam działający razem z 3Danalyzerem smile.gif Pozdro
Gienia
Nakręciłem filmik, ale jakość filmu jest katastrofalna, bo kręcona HyperCam. Inne programy (np. Fraps) niestety spowalniają grę do 2fps, nie mam pojęcia czemu... mad.gif Nie umiem obsługiwać programów, które zmniejszają wielkość pliku. Dlatego zaledwie 1 minuta filmu zajmuje 6MB.

Moje gole
Węgluś
QUOTE(adam_gienia @ Aug 8 2006, 22:55:35) [snapback]83428[/snapback]

Nakręciłem filmik, ale jakość filmu jest katastrofalna, bo kręcona HyperCam. Inne programy (np. Fraps) niestety spowalniają grę do 2fps, nie mam pojęcia czemu... mad.gif Nie umiem obsługiwać programów, które zmniejszają wielkość pliku. Dlatego zaledwie 1 minuta filmu zajmuje 6MB.

Moje gole

no cóż mogę napisać LOL jakość dobra tylko to klatkowanie wkurzające, 2gole fajne i to tyle, montaż jak za czasów orzecha łupanego. zacznij nagrywać FRAPSEM(zawsze zwalnia) i zrób coś porządnego. jak robisz w movie maker'ze to żeby mieć mały rozmiar i dobrą jakość robisz tak: '' Zapisz na moim komputerze>tytuł(...)>lokalizacja(...)>Inne ustawienia>Wideo dla sieci LAN(768Kb/s)>klikasz dalej i finito. jeśli w Uleadzie to napisz to ci napisze tutka
Gienia
Hehe teraz nagrywam już Game Cam. Ale nie chce mi sie montować. Montaż taki słaby, bo sie na tym nie znam, a jedyny program, który mam to Movie Maker. Filmik robiłem tylko na próbe a montaż trwał może 5 minut. Dzięki za rade na temat jakości.
Węgluś
QUOTE(adam_gienia @ Aug 8 2006, 23:50:00) [snapback]83436[/snapback]

Hehe teraz nagrywam już Game Cam. Ale nie chce mi sie montować. Montaż taki słaby, bo sie na tym nie znam, a jedyny program, który mam to Movie Maker. Filmik robiłem tylko na próbe a montaż trwał może 5 minut. Dzięki za rade na temat jakości.

ja też odrazu nie byłem profesorem ale w pierwszej kompilce miałem chociaż tytuł wink.gif potem poszło z górki a ULEAD jest dużo prostszy od movie maker'a
Gienia
Dobra zmontowałem 2 filmik z golami. Teraz kręciłem Game Cam, ale montowałem Movie Makerem.

Moje gole w PES

Oceniajcie.
Węgluś
KOMPILACJA VOL.10 BY WĘGLUŚ© !!! VIDEOGOOGLE
P.S. kto ma tutka i spolszczenie do Sony Vegas 6.0 bo nawet przejsc tam nie moge znaleźć.
lukasso
świetna kompilka
nawet jeden gol mi sie podobał
4:00 Henry w Okno
2-\6
poza tym kilka ładnych wolnych
P.S poszukaj na google tutoriali smile.gif
Węgluś
QUOTE(lukasso @ Aug 9 2006, 14:42:33) [snapback]83511[/snapback]

świetna kompilka
2-\6

nie musiałeś przesadzać z czułością, ale dzięki za ocene
Gienia
Zajefajna kompila. Fajna muza i spoko montaż. 5/6
Węgluś
QUOTE(adam_gienia @ Aug 9 2006, 20:13:33) [snapback]83530[/snapback]

Zajefajna kompila. Fajna muza i spoko montaż. 5/6

dzięki, pierwsza pozytywna ocena smile.gif
Bo0os
daje ci 4+/6, fajne ruletki itp, nawet nawet...
Michael
Węgluś cienka ta twwoja kompilacja jakas taka bez specjalnie nadzwyczajnie pieknych bramek. Carlos mi sie podobał. a popatrz na 2 :28 i popatrz na moje :
http://rapidshare.de/files/28825284/newille.avi.html

prawie to samo tylko ty wrzuciles aj ja sie zdezydowalem na shot z ostrego kąta. ładnie mi to wyszło
LOOKNIJ
Węgluś
QUOTE(Bo0os @ Aug 9 2006, 21:14:14) [snapback]83544[/snapback]

daje ci 4+/6, fajne ruletki itp, nawet nawet...

dzięki za ocene. jak tam zal.pl ? tongue.gif tongue.gif
QUOTE(Michael @ Aug 9 2006, 23:09:54) [snapback]83560[/snapback]

Węgluś cienka ta twwoja kompilacja jakas taka bez specjalnie nadzwyczajnie pieknych bramek. Carlos mi sie podobał. a popatrz na 2 :28 i popatrz na moje :
http://rapidshare.de/files/28825284/newille.avi.html

prawie to samo tylko ty wrzuciles aj ja sie zdezydowalem na shot z ostrego kąta. ładnie mi to wyszło
LOOKNIJ

ehe. możesz dać link do swojej kompili. a jakie to dla ciebie są nadzwyczajnie piękne bramki??
Bojinov
QUOTE(Węgluś @ Aug 9 2006, 14:25:49) [snapback]83507[/snapback]

P.S. kto ma tutka i spolszczenie do Sony Vegas 6.0 bo nawet przejsc tam nie moge znaleźć.

Podobala mi sie ta kompilka biggrin.gif Weglus, postarales sie nareszcie tongue.gif Muzyka nie miala charakteru pilkarskiego ale moze byc smile.gif

Montaz: 8/10
Bramki: 8+/10
Muzyka: 7-/10

Ogolnie: 8/10 smile.gif

pozdro 4 all
Węgluś
QUOTE(Bojinov @ Aug 9 2006, 23:55:52) [snapback]83564[/snapback]

Podobala mi sie ta kompilka biggrin.gif Weglus, postarales sie nareszcie tongue.gif Muzyka nie miala charakteru pilkarskiego ale moze byc smile.gif

Montaz: 8/10
Bramki: 8+/10
Muzyka: 7-/10

Ogolnie: 8/10 smile.gif

pozdro 4 all

thx. jakie wreszcie? w każdej mojej kompilce są piękne gole tylko nie potrafisz ich dostrzec tongue.gif
P.S. Właśnie pracuje nad The Best By Węgluś © czyli najlepsze z 10kompili
Mortin

a mnie sie tam podobala ta kompilka, jest w dobry stylu sklejony, tylko w pewnym momencie nie podobalo mi sie urwanie piosenki, mogles poprostu dobrac jeden kawalek cztero i pol minutowy i wszystko byloby super..
kilka fajnych wolnych, nozyc i jedna niecelna przewrotka tongue.gif
ogolnie:
8,5/10
pozdro
Węgluś
QUOTE(Mortin @ Aug 10 2006, 09:39:24) [snapback]83592[/snapback]

a mnie sie tam podobala ta kompilka, jest w dobry stylu sklejony, tylko w pewnym momencie nie podobalo mi sie urwanie piosenki, mogles poprostu dobrac jeden kawalek cztero i pol minutowy i wszystko byloby super..
kilka fajnych wolnych, nozyc i jedna niecelna przewrotka tongue.gif
ogolnie:
8,5/10
pozdro

dzięki smile.gif
rapen
QUOTE(Węgluś @ Aug 9 2006, 12:25:49) [snapback]83507[/snapback]

no weglus, kompilka fajna,(moze dlatego ze juz chyba z 4 tygodnie nie gralem w pesa...) teraz zaczalem troszke grac ale malo,
ushat

Kompilka nawet miła dla oka chociaż powiem szczerze że...bez rewelacji ;] Twoje ostatnie kompilacje Węgluś, są bardzo do siebie podobne (przynajmniej ja tak to odczuwam) i to może stawać się powoli...nudne. Ogólnie montaż jest w porządku, muzyka raczej przeciętna, bramki niczym szczególnym się nie wyróżniają poza kilkoma ładnymi strzałami (m.in. Roberto Carlos i Henry). Muszę powiedzieć że mnie osobiście w Twoich kompilkach drażni to, że jest to jednak Wisła Kraków, a znajdują się w niej piłkarze którzy nie za bardzo do niej pasują...więc staje się to takie trochę sztuczne, mało naturalne. Jednak gole to gole i niezależnie od tego w jakich barwach strzelone mają swoją wartość ;] Tyle z mojej strony.

Ocena: 7/10 wink.gif
Węgluś
QUOTE(ushat @ Aug 10 2006, 21:30:34) [snapback]83696[/snapback]

Kompilka nawet miła dla oka chociaż powiem szczerze że...bez rewelacji ;] Twoje ostatnie kompilacje Węgluś, są bardzo do siebie podobne (przynajmniej ja tak to odczuwam) i to może stawać się powoli...nudne. Ogólnie montaż jest w porządku, muzyka raczej przeciętna, bramki niczym szczególnym się nie wyróżniają poza kilkoma ładnymi strzałami (m.in. Roberto Carlos i Henry). Muszę powiedzieć że mnie osobiście w Twoich kompilkach drażni to, że jest to jednak Wisła Kraków, a znajdują się w niej piłkarze którzy nie za bardzo do niej pasują...więc staje się to takie trochę sztuczne, mało naturalne. Jednak gole to gole i niezależnie od tego w jakich barwach strzelone mają swoją wartość ;] Tyle z mojej strony.

Ocena: 7/10 wink.gif

są podobne bo gole w podobnym stylu. w tej kompilce nie była to Wisła tylko Widzew, a to jaki mam skład to może być zasługa Master Ligi. no ale dzięki za ocenke
Tyao
Bramka z Meczu Inter - Barca Po bardzo ładnej akcji i strzale z powietrza smile.gif
(Jak oceniacie??)

http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...FC3A9495FF00FC9

Pozdrowionka

Tyao & Smog
Mooner
QUOTE(lukasso @ Aug 9 2006, 14:42:33) [snapback]83511[/snapback]
świetna kompilka
2-\6

xD
KOMPILACJA VOL.10 BY WĘGLUŚŠ !!! VIDEOGOOGLE

ehh kompilka taka średnia bramki nie powalają.. chyba wiem która bramka się "nawet" podobała lukasso bo była chyb anajpiękniejsza.. xD
nie chce m isie pisac dalej
6-/10

dobra.. po pierwszej, badziewnej w porównaniu z waszymi kompilami, z bramkami na trzecim poziomie i czarną, źle dobrana muzyką w tle mam zamiar zabrac się za moją drugą kompile tym razem z bramami na 5,6 i od razu pytanie do lukasso jak zrobiłeś ze w twojej ostatniej kompili (a raczej użytkowników forum) uciąłeś góre i dół powtórek (bo zapewne tak zrobiłeś i dlatego nei ma np. napisy reaplau u góry...) jak? ;]
nowaczek
Tyao - Bardzo ładny gol , jeszcze takich parę i będziesz mógł robić kompilację smile.gif
Węgluś
QUOTE(Mooner @ Aug 11 2006, 15:33:37) [snapback]83801[/snapback]

ehh kompilka taka średnia bramki nie powalają.. chyba wiem która bramka się "nawet" podobała lukasso bo była chyb anajpiękniejsza.. xD
nie chce m isie pisac dalej
6-/10

dzięki za ocenke. czekam na twoją kompile żeby porównać czy twoje gole są lepsze od moich i czy ta ocena była słuszna wink.gif
lukasso
CODE
od razu pytanie do lukasso jak zrobiłeś ze w twojej ostatniej kompili (a raczej użytkowników forum) uciąłeś góre i dół powtórek (bo zapewne tak zrobiłeś i dlatego nei ma np. napisy reaplau u góry...) jak?;]

program
Sony Vegas 6.0
rozdzielczosc 16:9
pozdro
Pik
wkręciliście kiedyś z rogu w pesie? nie? to popatrzcie jak robi to Pik:

www.smlw.pl/~stefan/Mwaruwari_extra_corner.rar

P.S jest to mecz w ML sparing z European All Stars. smile.gif (w bramce buffon!!)
Mooner
kuuurde skączyła mi się wersja trial uleada.. ;/ a ten sony vegas próbowałem i taki dziki to program.. ;/ za dużo opcji jak dla mnei.. biggrin.gif
Węgluś
QUOTE(Mooner @ Aug 12 2006, 13:46:17) [snapback]83981[/snapback]

kuuurde skączyła mi się wersja trial uleada.. ;/ a ten sony vegas próbowałem i taki dziki to program.. ;/ za dużo opcji jak dla mnei.. biggrin.gif

e tam. jak sie zapoznasz z nim to nawet fajny. jak chcesz to moge ci dać lnk do tutka
Mooner
bardzo chętnie.. ;]
Węgluś
TU!
Mooner
QUOTE(lukasso @ Aug 12 2006, 05:52:43) [snapback]83894[/snapback]
CODE
od razu pytanie do lukasso jak zrobiłeś ze w twojej ostatniej kompili (a raczej użytkowników forum) uciąłeś góre i dół powtórek (bo zapewne tak zrobiłeś i dlatego nei ma np. napisy reaplau u góry...) jak?;]

program
Sony Vegas 6.0
rozdzielczosc 16:9
pozdro

gdzie to się ustawia, lukosso?
Pik
kurde to temat o bramkach czy o programach do robienia bramek? nikt nie chce mojej ślicznej bramy ogladac? tongue.gif
Mooner
kurwa to temat o bramkach czy o programach do robienia bramek?

hmm.. racja.. sorka

obejrzałem twoją bramke no i bramka bardzo rzadko widywana.. no.. gdyby ci bramkare z pesa byli troche mądrzejsi.. biggrin.gif
fuuuks biggrin.gif
aczkolwiek nei mówie ze ja to zrobie bez problemu.. ;P
Pik
QUOTE(Mooner @ Aug 12 2006, 17:25:23) [snapback]84021[/snapback]

aczkolwiek nei mówie ze ja to zrobie bez problemu.. ;P

sie wie, ale od czego jest trening w pesie smile.gif
Mortin
ja probowalem cos takiego strzelic, ale nigdy mi sie nie udalo :/ albo to na poprzeczke pilka spadala, albo bramkarz ja wybijal, albo to w ogole niecelny strzal, wiec nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogratulowac strzelenia takiej bramki tongue.gif
pozdro
Bo0os
faktycznie fajna bramka smile.gif coś nowego, aczkolwiek widziałem inną/podobną w jakiejś kompilacji, już nie pamiętam kogo...

przypomina sie fifa world cup2002 wink.gif
Bojinov
Szykuje moja nowa kompilke smile.gif juz za niedlugo premiera tongue.gif
pepe
Po ponad pół roku nadeszła ta chwila...nareszcie jest - Pes5 best goals by PePe & Mycky! Zrobiliśmy kompilację zawierającą ponad 70 wspaniałych bramek! Nie są to bramki przeciętne dlatego tak długo je zbieraliśmy rolleyes.gif Ocena oczywiście należy do was tongue.gif Prosimy także o komentarze!

Oto nasze wypociny:

Pes5 best goals by PePe & Mycky

DObrych transferów i miłego oglądania cool.gif
Michael
QUOTE(pepe @ Aug 15 2006, 13:28:43) [snapback]84467[/snapback]

Po ponad pół roku nadeszła ta chwila...nareszcie jest - Pes5 best goals by PePe & Mycky! Zrobiliśmy kompilację zawierającą ponad 70 wspaniałych bramek! Nie są to bramki przeciętne dlatego tak długo je zbieraliśmy rolleyes.gif Ocena oczywiście należy do was tongue.gif Prosimy także o komentarze!

Oto nasze wypociny:

Pes5 best goals by PePe & Mycky

DObrych transferów i miłego oglądania cool.gif

dupa narazie nie oge pobrac :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.