Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najladniejsze gole w PES 5
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
Koszał
QUOTE(lukassoronaldo @ Jan 31 2006, 21:05:19) [snapback]51116[/snapback]
(...)

słaby gol=>cudownie ze na 6* smile.gif

Czyli ze nie wierzysz ze na 6*??
Draki
QUOTE(ushat @ Feb 1 2006, 02:27:00) [snapback]51134[/snapback]

Jestem tutaj nowy, nie wiem jak oceniacie bramki i jakie s± najładniejsze wg waszych standardów ;] Jak narazie obejrzałem tylko bramkę Charisteasa z poprzedniej strony autorstwa lukasa oraz kompilację tomixxa i...jestem pod wrażeniem :] Jednak zaryzykuję i zamieszczę także swoj± bramkę, liczę na wyrozumiało¶ć :] Jest to gol Szymkowiaka w meczu z Hiszpani±, dodam tylko że miał on czerwon± strzałkę co znamionuje wielk± formę :]

Szymkowiak

moglbys podac tytul tej piosenki co dales ja tutaj ? plz
lukasso
QUOTE(Skoczylas666 @ Jan 31 2006, 21:04:02) [snapback]51113[/snapback]

bramki z 45s
1min12s
1min39s
zajebiste ,reszta dosyc ładne chodz pospolite
muzy nie bede oceniał,jakosc niezła ogolnie całkiem niezła
ale za duzo było tych rzutów wolnych i wolejów powietrznych smile.gif
QUOTE(ushat @ Feb 1 2006, 00:27:00) [snapback]51134[/snapback]

Jestem tutaj nowy, nie wiem jak oceniacie bramki i jakie s± najładniejsze wg waszych standardów ;] Jak narazie obejrzałem tylko bramkę Charisteasa z poprzedniej strony autorstwa lukasa oraz kompilację tomixxa i...jestem pod wrażeniem :] Jednak zaryzykuję i zamieszczę także swoj± bramkę, liczę na wyrozumiało¶ć :] Jest to gol Szymkowiaka w meczu z Hiszpani±, dodam tylko że miał on czerwon± strzałkę co znamionuje wielk± formę :]
Szymkowiak

ładny gol=>zobacz to http://www.megaupload.com/?d=5VUOOHAA
QUOTE(Koszał @ Feb 1 2006, 07:58:11) [snapback]51138[/snapback]

Czyli ze nie wierzysz ze na 6*??

napisałem chyba wyraznie bez napinki
ushat
QUOTE(Draki @ Feb 1 2006, 09:51:24) [snapback]51140[/snapback]

moglbys podac tytul tej piosenki co dales ja tutaj ? plz

Oczywi¶cie, już podaję smile.gif Piosenkę wykonuje zespół Blur, nosi ona nazwę "Song 2".

lukassoronaldo -> obejrzałem Twoj± kompilację z zapartym tchem ;] Bramki piękne, fenomenalne, cudowne, brakuje mi okre¶len po prostu :] Gratuluję, po takiej "projekcji" zastanawiam się, co ja tutaj robię :] Postaram się stworzyć co¶ swojego, jednak nie jestem przekonany do Windows Movie Makera bo mi szwankował gdy go używałem w celu poł±czenia kilku mniejszych filmików, znacie może jaki¶ dobry, solidny program oprócz wyżej wymienionego?
Draki
sony vegas
atomic
lub VirtualDub
Koszał
Ja uzywam Ulead Video Studio 9. Swietny program, jesli chodzi o montaz
Węglu¶
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jan 31 2006, 16:17:38) [snapback]51070[/snapback]

Po pierwsze zawodnik musi umiec robic krzyzaka smile.gif Na padzie od psx, ps2 czy klawiaturze to nie ma zadnego znaczenie. Najlatej mozna sobie pocwiczyc biegnac wzdyz lini pola karnego ( wyznaczajecej 16 metrow ) i jak zawodnik jest prawo nozny to biegniemy do gory ekranu ( czyli normalnie pilkarz powinien walic z lewej nogi ) i poprostu uderzamy w kierunku bramki. I to cala filozofia ...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No i moja kolejna kompilacja dosc krotka bo 2min. i 6sek. ale bardzo prosilbym o zwrocenie uwagi na wykonanie i wartosc techniczna calej kompilacji ...

Compilation by Capitan Tsubasa

tsubasa i gole znów mi się bardzo podobały:)powiedz mi tylko jak ty to robisz, że bardzo dużo twoich bramke jest z przewroty??tongue.gif
Węglu¶

Po pierwsze zawodnik musi umiec robic krzyzaka smile.gif Na padzie od psx, ps2 czy klawiaturze to nie ma zadnego znaczenie. Najlatej mozna sobie pocwiczyc biegnac wzdyz lini pola karnego ( wyznaczajecej 16 metrow ) i jak zawodnik jest prawo nozny to biegniemy do gory ekranu ( czyli normalnie pilkarz powinien walic z lewej nogi ) i poprostu uderzamy w kierunku bramki. I to cala filozofia ...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No i moja kolejna kompilacja dosc krotka bo 2min. i 6sek. ale bardzo prosilbym o zwrocenie uwagi na wykonanie i wartosc techniczna calej kompilacji ...

tsubasa musze cie rozczarowac.probowalem C.Ronaldo na treningu tak jak ty w kompilce.no i nistetynie wychodzi:(moze poprostu nie umiem.zawodnik mimo,ze jest prawo nozny wali z lewej nogi:(raz mi sie udalo walnac krzyzakiem Maradona ale sam nie wiem jak to zrobilem.moze jest inny sposob?
Nelson
Hej... Jak dawno nie pislaem.... Mam zwalony komp... i pisze z laptopu starego dry.gif ...

Hmm.. Węglu¶ c.ronaldo chyba tak nie potrafi... Spróbój recob± lub messim...

Pozdro! smile.gif
dzenda_dzenda

obejrzałem, pomy¶lałem, napisałem:

Kapitanie, kompilka pod względem technicznym no daje rade, choć jako¶ć samych filmików jest nom słabsiejsza, muza...no lubisz Krysie widać, GOLE, najważniejsza czę¶ć, GOLE:
dobre, ale nie najlepsze(bede porównywał do lukasaronaldo, no ale to jest uzasadnione...po prostu, nie ta liga) bramencja podobała mi sie Krzysia Ronaldo, ta co dwa krzyżaczki pierdykn±ł ładnie wink.gif, nożyce don't impress. ogólnie ¶rednia;) tyle mojego komenta biggrin.gif

QUOTE(Nelson @ Feb 1 2006, 22:16:32) [snapback]51230[/snapback]

Hej... Jak dawno nie pislaem.... Mam zwalony komp... i pisze z laptopu starego dry.gif ...
Pozdro! smile.gif

chyba NA PEWNO potrafi biggrin.gif, temat wałkowany mamusiu czemu musi być tak wznawiany no ja nie wiem? laugh.gif

PIONEK! biggrin.gif
Węglu¶
chłopaki dzięki za rady kim próbować krzyżaka ale my¶le, że jak uderze naszym wspaniałym Rasialdo to będzie krzyżak w samo okno tongue.gif
Węglu¶
QUOTE(Nelson @ Feb 1 2006, 22:16:32) [snapback]51230[/snapback]

Pozdro! smile.gif

no Recob± i Messim wychodzi:)))Ale Tsubasa strzelił wla¶nie C.Ronaldo a nim nie wychodzi.A sk±d wiedzieć czy zawodnik umie strzelać krzyżakiem??Jest jaki¶ wskaĽnik?? x2.gif
Koszał
Kompilacja

Moja kompilacja!!! Bramki nie s± może fenomenalne, ale w montaż włożyłem 3 godziny (bez jaj!) i my¶lę że zasługuje na uwagę!!
Skoczylas666
cool.gif ładna kompila bramki w skali 1-10 to 6 oprawaa 9 muza 6 jako¶ć 9 ¶wietna jako¶ć
cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif a to moje bramka http://d.turboupload.com/d/330663/nedved_wolny.wmv.html
atomic
QUOTE(Węglu¶ @ Feb 2 2006, 01:59:17) [snapback]51255[/snapback]

no Recob± i Messim wychodzi:)))Ale Tsubasa strzelił wla¶nie C.Ronaldo a nim nie wychodzi.A sk±d wiedzieć czy zawodnik umie strzelać krzyżakiem??Jest jaki¶ wskaĽnik?? x2.gif

wychodzi biggrin.gif zobacz http://rapidshare.de/files/12369143/cristi...rabona.avi.html

a tak na serio to c.ronaldo nie zrobi w pesie5 krzyzaka w standardzie, poprostu trzeba wejsc w edit mode->ability i wyedytowac mu pewne wartosci i ustawic tak jak ma np. recoba czyli :

consistency 2
condition/fitness 2
weak foot accuracy 3
weak foot frequency 3

po ustawieniu takich wartosci wchodzisz w trening i robisz dokladnie to samo co ja na filmiku ktory dalem wyzej.

Czyli idziesz sobie na wprost bramki robisz zwod(markowanie strzalu) w prawo lub w lewo zalezy czy zawodnik jest prawo czy lewo nozny i strzelasz szybko i w tym momencie zawodnik robi rabone.Poproboj jak dojdziesz do tego to 9/10 strzalow to beda krzyzaki ;]
Yearman
QUOTE(Koszał @ Feb 2 2006, 10:43:41) [snapback]51262[/snapback]

Kompilacja

Moja kompilacja!!! Bramki nie s± może fenomenalne, ale w montaż włożyłem 3 godziny (bez jaj!) i my¶lę że zasługuje na uwagę!!

Swietna jakosc, montaz i oprawa-wielkie brawa.troszke za duzo replay-ow kilku bramek.Same gole srednie.MOgloby byc wiecej bramek i bardziej dynamicznie.Ale i tak naleza sie slowa uznania.
Capitan Tsubasa
QUOTE(Węglu¶ @ Feb 2 2006, 03:59:17) [snapback]51255[/snapback]

Wszystko dokladnie opisalem tu : http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=2988&st=20
( drugi post od dolu )
lukasso
Kompilacja=>
28mb
5:16min
mirror 1
mirror 2
Węglu¶

Kompilacja

no więc tak:bramy na 6 i 5* s± spoko.no ale te na 4* no to raczej normalne bo obrońcy zbytnio nie próbuj± zatrzymać piłki.wykonanie tej kompilki jest spox
Koszał
QUOTE(Węglu¶ @ Feb 2 2006, 15:40:03) [snapback]51300[/snapback]

no więc tak:bramy na 6 i 5* s± spoko.no ale te na 4* no to raczej normalne bo obrońcy zbytnio nie próbuj± zatrzymać piłki.wykonanie tej kompilki jest spox

Na 5 i 6 poziomie bramek malo mam, bo master league gram na 4*. Przyszły sezon sobie przestawie to bedzie co ogladac. Pozdro
tomek828
QUOTE(lukassoronaldo @ Feb 2 2006, 17:28:17) [snapback]51295[/snapback]

Kompilacja=>
28mb
mirror 1
mirror 2

super brameczki smile.gif masz farta do tych goli z dystansu tongue.gif 10/10 !!

pozdro
grzesio1712
lukassoronaldo brameczki przepiekne wink.gif nie wiem jak ty to robisz blink.gif
ale chyba znam juz sposób na strzelanie bramek z daleka biggrin.gif : jesli sie ma czyste pole to trzeba probowac
trafiłem 3/10 tongue.gif bramki padały głownie po błedach bramkarzy sad.gif
PS. oby nasza Jagusia takie strzelała w rundzie wiosennej

Koszał
QUOTE(Yearman @ Feb 2 2006, 12:41:12) [snapback]51271[/snapback]

Swietna jakosc, montaz i oprawa-wielkie brawa.troszke za duzo replay-ow kilku bramek.Same gole srednie.MOgloby byc wiecej bramek i bardziej dynamicznie.Ale i tak naleza sie slowa uznania.

Dzieki za te słowa uznania smile.gif To byla w sumie moja pierwsza "większa" kompilacja, raczej rzadko gram w PESa. Chcialem cos malego na próbę, to i bramki s± ¶rednie. Nastepnym razem pospadacie z krzeseł. Mam nadzieję...

pozdro
kusik
http://issonline.pl/index.php?cmd=pokaz&id=1138918919 - wyróżniono dwóch panów ;].
macjek
Nudziło mi sie tongue.gif LOL
ushat

Kompilacja

Bramki ¶redniej urody ale da się zauważyć że bardziej liczy się montaż który sprawia bardzo pozytywne wrażenie :] Polecam kto jeszcze nie widział smile.gif
Moja ocena: 7/10

QUOTE(lukassoronaldo @ Feb 2 2006, 15:28:17) [snapback]51295[/snapback]

Kompilacja=>
28mb
mirror 1
mirror 2

Bramki przepiękne (stadiony ¶wiata), jako¶ niezła, montaż także, muzyka ok :] To tak po krótce moja ocena. Nie wiem kiedy nauczę się strzelać takie bramki blink.gif Brawo, i jeszcze raz brawo.
Moja ocena: 9/10 (nie uznaję ideałów wink.gif )

Można wysun±ć prosty wniosek -> jakby poł±czyć bramki lukassaronaldo i montaż Koszała to otrzymaliby¶my całkiem niezły efekt smile.gif
Węglu¶
No i tak jak obiecywałem moja pierwsza kompilacja.S± tutaj wszystkie bramki a nie tylko najlepsze które strzeliłem w przeci±gu miesi±ca.
http://www.megaupload.com/?d=F0F39SUG
lukasso
QUOTE(Węglu¶ @ Feb 5 2006, 15:07:16) [snapback]51625[/snapback]

No i tak jak obiecywałem moja pierwsza kompilacja.S± tutaj wszystkie bramki a nie tylko najlepsze które strzeliłem w przeci±gu miesi±ca.

beznadziejny zlepek pseudo ładnych bramek
straciłem tylko czas sciagaj±c to cos
stary,ostro zamuliłe¶
sory ale takie mam zdanie
Węglu¶
QUOTE(lukassoronaldo @ Feb 5 2006, 15:52:49) [snapback]51631[/snapback]

stary,ostro zamuliłe¶

no bo ja nie strzelam bramek żeby były jaie¶ wypasione!!wole strzelić tak± ¶rednia i wygrać mecz.specjalnie dla ciebie będę się starał strzelać circle.gif wypasione żeby¶ nie tracił czasu na ¶ci±ganie!
ojejku
Bramka przed chwil± strzelona smile.gif

pozdro.
Węglu¶
QUOTE(lukassoronaldo @ Jan 23 2006, 18:00:36) [snapback]50057[/snapback]

cienka jak łydki komara
bramki ostro przeciętne
jedyne co mi sie podobało to klopsy
amen
P.S ale jesli serio chodziło ci tylko o wygl±d klipu to nie najgorzej wink.gif
sugestia: usuwaj pasek u dołu ekranu
no i zle to wyglada jak przed każd± bramk± walisz na cały ekran nazwisko,rób to jakos subtelniej
3m sie

widze, że na bramki wegla też wrzucałe¶ dry.gif powiedz mi tylko jak podkręciłe¶ piłe Roberto Carlosem z wolnego? dry.gif
atomic
QUOTE(lukassoronaldo @ Feb 5 2006, 15:52:49) [snapback]51631[/snapback]

stary,ostro zamuliłe¶

Nie badz taki krytyczny to jego pierwsza kompilacja, moze bramki nie porywaja z krzesla ale kilka akcji zasluguje na uznanie, no i oczywiscie muzyka ktora jest na + ;].Weglus oby vol2 byla jeszcze lepsza PEACE!
atomic
Moja first skromna kompilacja , nie siedzialem tu dlugo ani nad jakoscia montazu , ani muzyka ani wyjebanymi w kosmos bramkami, skleilem to co mam do pokazania.

http://rapidshare.de/files/12647959/PES5_by_atm.wmv.html

mile widziane jakies tam oceny biggrin.gif
Węglu¶
QUOTE(atomic @ Feb 5 2006, 23:19:56) [snapback]51709[/snapback]

Nie badz taki krytyczny to jego pierwsza kompilacja, moze bramki nie porywaja z krzesla ale kilka akcji zasluguje na uznanie, no i oczywiscie muzyka ktora jest na + ;].Weglus oby vol2 byla jeszcze lepsza PEACE!

dzięki stary za podbudowanie:) lukassoronaldo te twoje brameczki w kompilce 1 i 2 to chyba nie s± strzelone na 5* bo obrońcy zbytnio nie chceli zatrzymać piłki, która leciała. po prostu stali!
wegiel
mysle, ze gdyby Węglu¶ wstawil do kompilacji tylko najladniejsze gole to nie byloby wcale najgorzej. pewnie nastepna komp. bedzie lepsza, a co do lukassoronaldo to nadzwyczaj latwo wychodza mu te longshooty, osobiscie czekam na wiecej fajnych akcji. pozdro
wegiel
QUOTE(atomic @ Feb 5 2006, 23:53:17) [snapback]51713[/snapback]

Moja first skromna kompilacja , nie siedzialem tu dlugo ani nad jakoscia montazu , ani muzyka ani wyjebanymi w kosmos bramkami, skleilem to co mam do pokazania.

bardzo fajna kompilacja ;-). widac, ze bramki to wypracowane sytuacje a nie jakies farciarskie strzaly z voleya albo przewroty, dobre zwody i muza zajebista(dobry klimat). to co jest troche denerwujace to ruszanie kamera podczas powtorki i 4-krotne powtarzanie tego samego tricku(ronaldinho) oraz czarny ekran na koncu tongue.gif . czekam na vol.2
Węglu¶

no stary moje uznanie! bramki wypasione 99% mi sie podobalo. widac, ze brameczki wypracowane a nie jak w przypadku innych kolegow z forum podanie przez polowe boiska i strzal. muza tez fajna. najlepsze sa loby bramkarzy:) tak sie z tego lalem, ze hoho .powiedz mi tylko jak zrobiles to wysuniecie do Carlosa w wolnym? mi wychodza inne np.: ze strzela ten co powinien wysuwac itp. czekam na vol.2:))
lukasso
QUOTE(Węglu¶ @ Feb 5 2006, 16:45:06) [snapback]51638[/snapback]

no bo ja nie strzelam bramek żeby były jaie¶ wypasione!!wole strzelić tak± ¶rednia i wygrać mecz.specjalnie dla ciebie będę się starał strzelać circle.gif wypasione żeby¶ nie tracił czasu na ¶ci±ganie!

jestem ZA

QUOTE(Węglu¶ @ Feb 5 2006, 22:02:29) [snapback]51698[/snapback]

widze, że na bramki wegla też wrzucałe¶ dry.gif powiedz mi tylko jak podkręciłe¶ piłe Roberto Carlosem z wolnego? dry.gif

nie podobała mi sie to napisałem co mysle=>
square.gif l1.gif + strzałka lewa i przednia
QUOTE(atomic @ Feb 5 2006, 23:19:56) [snapback]51709[/snapback]

to niech nie zamieszcza takiego czegos

mi sie podobało,szczególnie te bramki poprzedzone jakims trickiem=>głównie elastico
QUOTE(Węglu¶ @ Feb 6 2006, 01:48:32) [snapback]51717[/snapback]

dzięki stary za podbudowanie:) lukassoronaldo te twoje brameczki w kompilce 1 i 2 to chyba nie s± strzelone na 5* bo obrońcy zbytnio nie chceli zatrzymać piłki, która leciała. po prostu stali!

masz racje
wszystko jest na 6*
QUOTE(wegiel @ Feb 6 2006, 01:58:51) [snapback]51718[/snapback]

mysle, ze gdyby Węglu¶ wstawil do kompilacji tylko najladniejsze gole to nie byloby wcale najgorzej. pewnie nastepna komp. bedzie lepsza, a co do lukassoronaldo to nadzwyczaj latwo wychodza mu te longshooty, osobiscie czekam na wiecej fajnych akcji. pozdro

bo ja wole strzelić longszota niz wygrac mecz i zamiescic wypasiona bramke niż srednia i sie podniecać ze wygralem mecz
P.S bez odbioru
Koszał
QUOTE(ojejku @ Feb 5 2006, 17:00:20) [snapback]51639[/snapback]

Bramka przed chwil± strzelona smile.gif

pozdro.

Bardzo ładna bramka
Skoczylas666
QUOTE(Węglu¶ @ Feb 5 2006, 15:07:16) [snapback]51625[/snapback]

Człowieku do bani ta twoja kopilacja 3-4 ładne bramki. Jedynie Adriano ta co sobie piłke podbił piękna i tyle poza tym nic ciekawego . A jeszcze jedno to ma być kompila najładniejszych bramek na nie byle jakich .
cool.gif
Węglu¶
QUOTE(Skoczylas666 @ Feb 6 2006, 12:41:32) [snapback]51732[/snapback]

Człowieku do bani ta twoja kopilacja 3-4 ładne bramki. Jedynie Adriano ta co sobie piłke podbił piękna i tyle poza tym nic ciekawego . A jeszcze jedno to ma być kompila najładniejszych bramek na nie byle jakich .
cool.gif

kompilacje tych co mnie krytykuja juz widzialem. czekam na twoja. mzoe twoje bramki tez sa do bani!czekam na kompilke
Yearman

Swietna kompilka gratulacje
pepe
No dobra teraz na moj± kompilację czas:P

Co prawda bramki niektóre w listopadzie strzelone były ale problemy z movie makerem mialem blink.gif
Teraz tę kompilkę stworzyłem tuż przed następnej premier± cool.gif

Oto dzieło pracy mej: http://rapidshare.de/files/12680961/PES5_by_PePe.rmvb.html
¦ci±gajecie i oceniajcie jak najwięcej rolleyes.gif

Tom-ash77
Oto moja pierwsza kompilacja z PESa 5
http://www.megaupload.com/?d=J9YYB64M
Milego ogladania i czekam na ocenki biggrin.gif
Węglu¶
QUOTE(lukassoronaldo @ Feb 6 2006, 06:53:48) [snapback]51722[/snapback]

jestem ZA
nie podobała mi sie to napisałem co mysle=>
square.gif l1.gif + strzałka lewa i przednia

to niech nie zamieszcza takiego czegos

mi sie podobało,szczególnie te bramki poprzedzone jakims trickiem=>głównie elastico

masz racje
wszystko jest na 6*

bo ja wole strzelić longszota niz wygrac mecz i zamiescic wypasiona bramke niż srednia i sie podniecać ze wygralem mecz
P.S bez odbioru

no stary nie gram w iss-a od wczoraj. ty mowisz, ze te budy sa na 6*. one sa na 5* a niektore to nawet mozna powiedziec, ze na 4*
pepe
QUOTE(Tom-ash77 @ Feb 6 2006, 18:11:47) [snapback]51748[/snapback]

Jak na pierwszą kompilację całkiem całkiem....Brameczki bardzo smaczne(szczególnie dla mnie bo też jestem fanem realu tongue.gif ) Montaż nie jest najlepszy, jakość taka sobie(ale da się oglądać cool.gif ), muzyka ujdzie

Ogólnie daję 7/10

No i oczywiście musisz teraz ocenić moje wypociny biggrin.gif
lukasso
QUOTE(Tom-ash77 @ Feb 6 2006, 16:11:47) [snapback]51748[/snapback]

całkiem niezła jak na 1 raz,było troche słaby goli ale kilkoma zagraniami mnie zaskoczyłe¶
ogolnie na plus
QUOTE(Węglu¶ @ Feb 6 2006, 16:14:38) [snapback]51749[/snapback]

no stary nie gram w iss-a od wczoraj. ty mowisz, ze te budy sa na 6*. one sa na 5* a niektore to nawet mozna powiedziec, ze na 4*

koneser sie znalazł laugh.gif człowieku co ty bredzisz? mowisz mi na jakim ja gram poziomie?skoro ci nie udaje sie strzelić ładnej bramki na poziomie wyzszym niz 3* to nie znaczy ze komus innemu tez sie nie uda,tak sie składa ze gram wlasnie na 6* i gówno mnie obchodzi co o tym myslisz a ze skrytykowałem twoja kompile to moja sprawa,chodz tak naprawde cienkie to było serio,sam napisałe¶ ze bramki sa srednie,moze za bardzo pokolorowałem ale cóż kazdemu sie troche należy, ja tez nie od razu strzelałem ładne bramki,ale nie zamieszczalem co popadnie
AMEN
tomixx
Ej ziomy kiedy nowy konkurs na najładniejsz± bramke??? Stycznia oczyw¶cie tongue.gif
dzenda_dzenda
QUOTE(Węglu¶ @ Feb 5 2006, 16:45:06) [snapback]51638[/snapback]

czyli jak nie strzelasz wypasionych to strzelasz bramki słabe, proste. (temat dyskusji - najladniejsze gole w PES 5 a nie "hehe, wygrałem mecz...fajnie co?")

QUOTE(Węglu¶ @ Feb 5 2006, 22:02:29) [snapback]51698[/snapback]

czyli jednak grasz od wczoraj w pesa

QUOTE(Węglu¶ @ Feb 6 2006, 01:48:32) [snapback]51717[/snapback]

CHYBA nie znaczy na pewno, bramki s± na najwyższym poziomie, znam lukasa i nie szmaciłby się na gwiazdkach czterech(a jak obrońcy nie reaguj± to zagraj NA PRAWDE na 1* i porównaj chlopie)

QUOTE(Węglu¶ @ Feb 6 2006, 02:12:55) [snapback]51721[/snapback]

no stary moje uznanie! bramki wypasione 99% mi sie podobalo. widac, ze brameczki wypracowane a nie jak w przypadku innych kolegow z forum podanie przez polowe boiska i strzal. muza tez fajna. najlepsze sa loby bramkarzy:) tak sie z tego lalem, ze hoho .powiedz mi tylko jak zrobiles to wysuniecie do Carlosa w wolnym? mi wychodza inne np.: ze strzela ten co powinien wysuwac itp. czekam na vol.2:))

kolejny podpunkt ¶wiadcz±cy że JEDNAK grasz od "przysłowiowego" WCZORAJ w pesa...

QUOTE(Węglu¶ @ Feb 6 2006, 16:14:38) [snapback]51749[/snapback]

tak...Ty lepiej wiesz-masz w domu kota czarnego i kule szklan±, wmawiaj Lukasowi że gra na 4* może przynajjmniej załamiesz jego ¶wiadomo¶ć...

narciarz
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.