QUOTE(Węglu¶ @ Feb 5 2006, 16:45:06) [snapback]51638[/snapback]
no bo ja nie strzelam bramek żeby były jaie¶ wypasione!!wole strzelić tak± ¶rednia i wygrać mecz.specjalnie dla ciebie będę się starał strzelać

wypasione żeby¶ nie tracił czasu na ¶ci±ganie!
czyli jak nie strzelasz wypasionych to strzelasz bramki słabe, proste. (temat dyskusji - najladniejsze gole w PES 5 a nie "hehe, wygrałem mecz...fajnie co?")
QUOTE(Węglu¶ @ Feb 5 2006, 22:02:29) [snapback]51698[/snapback]
widze, że na bramki wegla też wrzucałe¶

powiedz mi tylko jak podkręciłe¶ piłe Roberto Carlosem z wolnego?

czyli jednak grasz od wczoraj w pesa
QUOTE(Węglu¶ @ Feb 6 2006, 01:48:32) [snapback]51717[/snapback]
dzięki stary za podbudowanie:) lukassoronaldo te twoje brameczki w kompilce 1 i 2 to chyba nie s± strzelone na 5* bo obrońcy zbytnio nie chceli zatrzymać piłki, która leciała. po prostu stali!
CHYBA nie znaczy na pewno, bramki s± na najwyższym poziomie, znam lukasa i nie szmaciłby się na gwiazdkach czterech(a jak obrońcy nie reaguj± to zagraj NA PRAWDE na 1* i porównaj chlopie)
QUOTE(Węglu¶ @ Feb 6 2006, 02:12:55) [snapback]51721[/snapback]
no stary moje uznanie! bramki wypasione 99% mi sie podobalo. widac, ze brameczki wypracowane a nie jak w przypadku innych kolegow z forum podanie przez polowe boiska i strzal. muza tez fajna. najlepsze sa loby bramkarzy:) tak sie z tego lalem, ze hoho .powiedz mi tylko jak zrobiles to wysuniecie do Carlosa w wolnym? mi wychodza inne np.: ze strzela ten co powinien wysuwac itp. czekam na vol.2:))
kolejny podpunkt ¶wiadcz±cy że JEDNAK grasz od "przysłowiowego" WCZORAJ w pesa...
QUOTE(Węglu¶ @ Feb 6 2006, 16:14:38) [snapback]51749[/snapback]
no stary nie gram w iss-a od wczoraj. ty mowisz, ze te budy sa na 6*. one sa na 5* a niektore to nawet mozna powiedziec, ze na 4*
tak...Ty lepiej wiesz-masz w domu kota czarnego i kule szklan±, wmawiaj Lukasowi że gra na 4* może przynajjmniej załamiesz jego ¶wiadomo¶ć...
narciarz