Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najladniejsze gole w PES 5
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
wegiel
hmmm, Giuly'ego tam napewno nie ma, pewnie chodzi o Inieste blink.gif
Węglu¶
QUOTE(rapen @ Apr 28 2006, 19:09:38) [snapback]64922[/snapback]

WITAM!

Udało mi się zrobić moj± 3 kompilacje biggrin.gif Poniżej daje linka

http://rapidshare.de/files/19146267/kompil..._rapen.wmv.html

Prosze o oceny

Pozdro

no więc tak: 98% goli przeciętnych, wolne Adriano za dużo razy się powtarzaja, ja też daje takie ale nie 3 z tego samego miejsca(staram się dawać po jednej z boku i ¶rodka) , nie machaj tak kamer± i zwolnij tempo nagrywania, brak przej¶ć między bramkami.
MOJE SUGESTIE: jak masz pare bramek tego samego zawodnika to nie dawaj co chwila screena i gol tylko daj jednego screena i wszystkie jego bramki a nie co chwila się widzi Pele... , Adriano... , Martins.. , Pele itd.
rapen
hehe dokladnie takich komentarzy sie spodziewalem wink.gif a z ta predkoscia nie moja wina, fraps tak jakos szybko nagrywal, nie trzymalem galki do przodu zeby szlo szybko, dzieki za komentarze i pozdro smile.gif
atomic
Jako ze mamy dlugi weekend znalazlem troche czasu na wydanie swojej drugiej kompilacji, ten kto widzial pierwsza (wydana w styczniu,link w profilu) wie ze warto sciagnac i druga tongue.gif mysle ze kazdy znajdzie cos dla siebie.

Plik wazy 45 mb i ma prawie 8 min.

Link:

http://rapidshare.de/files/19312142/PES5_b..._vol_2.wmv.html
Węglu¶
QUOTE(atomic @ May 1 2006, 01:49:38) [snapback]65282[/snapback]

Jako ze mamy dlugi weekend znalazlem troche czasu na wydanie swojej drugiej kompilacji, ten kto widzial pierwsza (wydana w styczniu,link w profilu) wie ze warto sciagnac i druga tongue.gif mysle ze kazdy znajdzie cos dla siebie.

Link:

no gole s± spoko smile.gif szkoda, że nie ma przej¶ć i muza przynudza sad.gif POWIEDZ JAK ZROBIŁE¦ TEN ZWÓD, ŻE Z JEDNEJ STRONY WYPU¦CIŁE¦ PIŁKĘ A Z DRUGIEJ OBIEGŁE¦ ZAWODNIKA(TYLKO PROSZĘ DAJ PROSTY ALE ZROZUMIAŁY OPIS tongue.gif )
atomic
hmm to zalezy w jakiej sytuacji ejstes ale kombinacja kalwiszy to r1+r2+strzalka w przod i trzeba to zrobic szybko, jezeli sie natomiast zatrzymasz i wyczekasz to latwo w ten sposob zalozyc siate ;] dodam jeszcze ze zeby cos takeigo zrobic to pilkarz musi byc dobrze wyszkolony technicznie (robinho,c.ronaldo itp)
Węglu¶
QUOTE(atomic @ May 1 2006, 17:34:59) [snapback]65357[/snapback]

hmm to zalezy w jakiej sytuacji ejstes ale kombinacja kalwiszy to r1+r2+strzalka w przod i trzeba to zrobic szybko, jezeli sie natomiast zatrzymasz i wyczekasz to latwo w ten sposob zalozyc siate ;] dodam jeszcze ze zeby cos takeigo zrobic to pilkarz musi byc dobrze wyszkolony technicznie (robinho,c.ronaldo itp)

no nie wychodzi sad.gif przecież R1 to sprint. może L1 + R2 + strzałka w przód??
atomic
no tak chodzilo mi o L1 ; ] zawsze sie motam z tymi oznaczeniami.
Węglu¶
sad.gif sad.gif nie wychodzi sad.gif sad.gif wypuszcza piłkę daleko przed siebie ale nie wymija go z drugiej strony sad.gif sad.gif
lukasso
QUOTE(wegiel @ Apr 28 2006, 14:12:25) [snapback]64870[/snapback]

Witam ponownie. Do¶ć dawno nie było mnie na forum, szczerze mówi±c znudziły mi się te kłótnie tongue.gif . W każdym razie zamieszczam moj± 3-ci± kompilację:

Pobierz kompilację vol3

Plik waży 41,5 MB i trwa 8:23min. Mam nadzieje, że ci którzy ¶ci±gn± nie będ± żałować.
P.S. Dziękuję WĘGLUSIOWI za zmontowanie cało¶ci. Pozdro

zajebista,piekne bramki 7\10

QUOTE(rapen @ Apr 28 2006, 19:09:38) [snapback]64922[/snapback]

WITAM!

Udało mi się zrobić moj± 3 kompilacje biggrin.gif Poniżej daje linka

http://rapidshare.de/files/19146267/kompil..._rapen.wmv.html

Prosze o oceny

Pozdro

beznadziejna,to co pisal Węglu¶ + przeciętne bramki 3\10

QUOTE(atomic @ May 1 2006, 01:49:38) [snapback]65282[/snapback]

Link:

pierwsza twoja kompila byla o niebo lepsza
po pierwsze pasek czarny na ekranie po drugi słabe bramki
4\10
wegiel
QUOTE(atomic @ May 1 2006, 00:49:38) [snapback]65282[/snapback]

Link:

fajne zwody, bramki niektore spoko, niektore przecietne...
Węglu¶
Przedstawiam Wam moj± 6 kompilke KOMPILACJA VOL.6 BY WĘGLU¦©
23,4MB 4:59min
MOŻE NIE JEST TAK DOBRA JAK POPRZEDNIE NO, ALE NIE KAŻDE KOMPILKI WYCHODZˇ TAKIE JAKBY SIĘ CHCIAŁO, LECZ WEDŁUG MNIE JEST WARTA OBEJRZENIA
atomic
QUOTE(lukassoronaldo @ May 1 2006, 20:33:49) [snapback]65403[/snapback]

pierwsza twoja kompila byla o niebo lepsza
po pierwsze pasek czarny na ekranie po drugi słabe bramki
4\10

Teraz juz wiem do jakich ludzi Eric Cantona adresuje Joga Bonito.
Wiesz co to Football, grales kiedys w Football ?
norek
QUOTE(atomic @ May 2 2006, 08:50:31) [snapback]65475[/snapback]

Teraz juz wiem do jakich ludzi Eric Cantona adresuje Joga Bonito.
Wiesz co to Football, grales kiedys w Football ?

Dziecko ile Ty masz lat?
Kazdy ma inny gust i skoro pokazujesz tutaj kompilacje licz sie z tym ze moze zostac nienajlepiej przyjeta...a jesli CI nie pasuje poprostu ich tutaj nie pokazuj....i to na tyle z mojej strony...pozdro
Bojinov
Witam!

Przedstawiam wam moja trzecia kompilke:

Wersja nr. 1

KLIK

Wersja nr. 2 (z napisami koncowymi - 30sek dluzsza z inna nut±)

KLIK 2

Mam nadzieje ze wam sie spodoba i prosze o lagodne ocenki smile.gif

Pozdrawiam

P.S. Planuje zrobic megakompilacje z Rapenem. Bedzie to polaczenie naszych wszystkich kompilacji smile.gif Ale to dopiero chyba na wakacje tongue.gif
Rivaldinho
QUOTE(Bojinov @ May 2 2006, 14:01:11) [snapback]65524[/snapback]

Witam!

Wersja nr. 1

KLIK

KLIK 2

Pozdrawiam
P.S. Planuje zrobic megakompilacje z Rapenem. Bedzie to polaczenie naszych wszystkich kompilacji smile.gif Ale to dopiero chyba na wakacje tongue.gif

Wspaniałe wykonanie,przemy¶lane akcje,dobre wykończenia.B.dobry The End
Pokusze się o ocenę - 3/10
norek
Chetnie bym te wasze kompilacje ogladna ale wrzucacie na takie serwery ze az zal...
Panowie rapidshare z rok temu bylo znakomite teraz to szlam....wrzuccie naprzyklad na www.wyslijto.pl
Ta strona posiada duzy upload wiec pliki beda sie wgrywac szybko a i uzytkownicy beda mieli mniejsze problemy...pozdro
Węglu¶
KOMPILACJA VOL.6 BY WĘGLU¦©
specjalnie dla Ciebie norek. a tak wogole ja cie nie rozumiem. z tego wyslijto.pl to mi sie dlugo laduje a z rapida 30MB kompilka sciaga mi sie w 5min
norek
QUOTE(Węglu¶ @ May 2 2006, 22:38:05) [snapback]65582[/snapback]

KOMPILACJA VOL.6 BY WĘGLU¦©
specjalnie dla Ciebie norek. a tak wogole ja cie nie rozumiem. z tego wyslijto.pl to mi sie dlugo laduje a z rapida 30MB kompilka sciaga mi sie w 5min

Masa ludzi ma tam tak zwane limity...wiec mam nadzieje ze juz mnie rozumiesz...
Wlasnie pobieram kompilke i zaraz ocenie to co zes tam zmontowal wink.gif
Węglu¶
QUOTE(norek @ May 2 2006, 23:33:02) [snapback]65593[/snapback]

Masa ludzi ma tam tak zwane limity...wiec mam nadzieje ze juz mnie rozumiesz...
Wlasnie pobieram kompilke i zaraz ocenie to co zes tam zmontowal wink.gif

nie do końca ale chyba wiem. dla porównania musiałby¶ sci±gnać vol.5(na rapidzie ale nie chce mi sie już wrzucać na wyslijto.pl) bo jak napisał jeden z użytkowników najlpesza moja kompilka(ale chyba nie chodziło mu o gole tylko o montaż)
norek
a wiec wracajac do Twojej kompilki to...w skali szkolnej
czyli 6 stopniowej masz 3....Bramki przecietne...wiekszosc
to poprostu bledy gry (czyt. dramaty)....

3/6....pozdro
Węglu¶
QUOTE(norek @ May 2 2006, 23:55:47) [snapback]65604[/snapback]

a wiec wracajac do Twojej kompilki to...w skali szkolnej
czyli 6 stopniowej masz 3....Bramki przecietne...wiekszosc
to poprostu bledy gry (czyt. dramaty)....

3/6....pozdro

tak my¶lałem smile.gif ostatnio co¶ mi nie wychodzi strzelanie fajnych goli sad.gif sad.gif
wegiel
QUOTE(Bojinov @ May 2 2006, 13:01:11) [snapback]65524[/snapback]

Witam!

Wersja nr. 1

KLIK

KLIK 2

Pozdrawiam

gdyby wykonanie bylo lepsze to w sumie niezla kompilka by ci wyszla(fajne soczyste "bombki" z daleka). mnie osobiscie zaczynaja denerwowac zdjecia pilkarzy przed kazdym golem. ludzie czy nie widzicie ze to wyglada smiesznie jak wszyscy maja nagle to samo?! tongue.gif
Andzi
Norek biggrin.gif Looknij na to http://s002.wyslijto.pl/?file_id=62253660074032974041
norek
QUOTE(Andzi @ May 3 2006, 01:05:48) [snapback]65611[/snapback]

a wiec tak...na starcie potezny minus...dlugosc...lepiej bylo z tego zrobic dwie kompilki po 4 minuty niz jedna 8 minutowa. Na tak dluga kompilke naprawde trzeba miec genialne bramki aby przyciagnac widza...mnie niestety ale nie przyciagnely..bylo zaledwie kilka takich (zliczylbym na palcach jednej reki) bramek na ktorych mozna bylo oko zawiesic....moja ocena to tak jak ta odnosnie kompilki WEglusia...
3/6...pozdro
Nelson
Nie wydam kompilki, bo mam problemy z plikiem... Waży 105 mb, a trwa 6 min... Jest w formacie divix,zmniejszałem już go virtualem i tylko do 105 mb zmniejszyło... WWM Jak wiemy mi nie działa sad.gif... No i kurde... Nie moge zmnienic formatu na WMV... Mam co¶ powalone całekiem :/

NIestety sad.gif

pozdro
hamer_sopot
QUOTE(Węglu¶ @ May 4 2006, 16:26:38) [snapback]65879[/snapback]

Moja ocena:

+
Muzyka nawet pasuje
Niektóre gole midzio (prawie jak lukassronaldo biggrin.gif )
Fajny pomysł z wej¶ciem tongue.gif

-
Słaba jako¶c (pixelioza)
Zamieszczanie takiego filmiku na "video google" nie jest dobrym pomysłem smile.gif
Niektóre gole
Dobra , porywo go UFO ale raz pokażesz ok nie trzeba kilka razy przewijać tongue.gif

4/10 smile.gif

Pozdrawiam

P.S.
Podaj mi skład Wisły jakim grasz ? (cały proszę smile.gif )
Wilq
http://rapidshare.de/files/18359143/WilqKompilacja.wmv.html

moja pierwsza kompilka, nie korzystam z błędów gry bo to nie daje w ogole satysfakcji tongue.gif .. nie bawiłem się w montaż bo nie zależało mi na tym smile.gif wiec na fajerwerki nie liczcie smile.gif

komentarze złe i dobre mile widziane smile.gif
Węglu¶
QUOTE(Nelson @ May 5 2006, 21:01:35) [snapback]66085[/snapback]

Nie wydam kompilki, bo mam problemy z plikiem... Waży 105 mb, a trwa 6 min... Jest w formacie divix,zmniejszałem już go virtualem i tylko do 105 mb zmniejszyło... WWM Jak wiemy mi nie działa sad.gif... No i kurde... Nie moge zmnienic formatu na WMV... Mam co¶ powalone całekiem :/

NIestety sad.gif

pozdro

stary przy każdej kompilce masz problem z zapisaniem. każdemu to się może przytrafić. ZRÓB FORMAT!

QUOTE(hamer_sopot @ May 5 2006, 21:58:47) [snapback]66099[/snapback]

Moja ocena:

+
Muzyka nawet pasuje
Niektóre gole midzio (prawie jak lukassronaldo biggrin.gif )
Fajny pomysł z wej¶ciem tongue.gif

-
Słaba jako¶c (pixelioza)
Zamieszczanie takiego filmiku na "video google" nie jest dobrym pomysłem smile.gif
Niektóre gole
Dobra , porywo go UFO ale raz pokażesz ok nie trzeba kilka razy przewijać tongue.gif
4/10 smile.gif

Pozdrawiam

P.S.
Podaj mi skład Wisły jakim grasz ? (cały proszę smile.gif )

wow! ja bym powiedział, że to jedna moich słabszych kompilek. z tym prawie jak lukassronaldo przesadziłe¶(chociaż prawie robi wielk± róznicętongue.gif) to ''UFO'' nagrywał mój kuzyn bo musiałem na chwilę wyj¶ć(ma dopiero 7lat). jako¶ć dlatego zła, że sprawdzałem czy sie wrzuci na videogoogle. następna kompilkę wy¶lę z lepsz± jako¶ci±. mogę dać ci link żeby¶ sobie ¶ci±gnał z rapida. skład chcesz w prywatnej wiadomo¶ci czy tu w po¶cie?
hamer_sopot
Tutaj bo chcę cos powiedzieć na ten temat smile.gif

EDIT:
QUOTE(Wilq @ May 5 2006, 20:03:43) [snapback]66102[/snapback]

http://rapidshare.de/files/18359143/WilqKompilacja.wmv.html

moja pierwsza kompilka, nie korzystam z błędów gry bo to nie daje w ogole satysfakcji tongue.gif .. nie bawiłem się w montaż bo nie zależało mi na tym smile.gif wiec na fajerwerki nie liczcie smile.gif

komentarze złe i dobre mile widziane smile.gif

Ocena:

+
-podobały mi się 3 gole
-muzyka i intro standard
-
-reszta goli
-niemiłosierne ruszanie kamer±. Twój największy bł±d jaki zrobiłes

Ogólnie komplikacja bardzo słaba. 2/10
Wilq staraj sie dalej:)
Węglu¶
MÓJ SKŁAD WISŁA KRAKÓW:
C.RONALDO,ROONEY,RECOBA,ADRIANO,SHEVCHENKO,RONALDINO,HENRY,RONADLO,DI STEFANO,BONIEK,STOICHKOV,B.LAUDRUP,LATO,GATTUSO,GERRARD,KAKA,SAMUEL,ASHLEY COLE,STAM,NESTA,R.FERDINAND,TERRY,ROBERTO CARLOS,SALGADO,CECH,SCHMEICHEL
hamer_sopot
Chodzi mi oto że dodawane bramek z meczów takiego Dream Teamu mija się z celem smile.gif jeszcze masz wszystkie overale na maxa smile.gif Dodawajcie bramki normalnych dróżyn a nie że w Wi¶le Kraków gra Maradon i Pele tongue.gif
Węglu¶
QUOTE(hamer_sopot @ May 5 2006, 23:51:52) [snapback]66130[/snapback]

Chodzi mi oto że dodawane bramek z meczów takiego Dream Teamu mija się z celem smile.gif jeszcze masz wszystkie overale na maxa smile.gif Dodawajcie bramki normalnych dróżyn a nie że w Wi¶le Kraków gra Maradon i Pele tongue.gif

oooo stary. 90% tych co daj± tu kompilki maj± gole z ML. temat''najpiękniejsze gole w PES5'' a nie najpiękniejsze gole w PES zwykłymi drużynami. Overale jeszcze nie doszly do maxa.
P.S. możesz mieć staty na 101%. je¶li umiesz strzelać ładne to strzelisz je nawet Rasiakiem. tu nie chodzi o staty
Węglu¶
CHYBA NAJWIĘKSZY BUG W GRZE! blink.gif KOLE¦ WYKOPAŁ ZE SWOJEGO POLA KARNEGO I STRZELIŁ BRAMKĘ blink.gif http://video.google.com/videoplay?docid=81...19835316&q=PES5
rapen
QUOTE(Węglu¶ @ May 6 2006, 00:27:52) [snapback]66141[/snapback]

CHYBA NAJWIĘKSZY BUG W GRZE! blink.gif KOLE¦ WYKOPAŁ ZE SWOJEGO POLA KARNEGO I STRZELIŁ BRAMKĘ blink.gif http://video.google.com/videoplay?docid=81...19835316&q=PES5

Dobre!
Nelson
QUOTE(Węglu¶ @ May 5 2006, 22:17:21) [snapback]66109[/snapback]

stary przy każdej kompilce masz problem z zapisaniem. każdemu to się może przytrafić. ZRÓB FORMAT!

Nie zrobie formatu, bo za dużo rzeczy bym stracił dry.gif

Pokombinuje jeszcze, ale w±tpie, PONIeważ mam co¶ bardzo zwalone sleep.gif

pozdro
Rivaldinho
QUOTE(Węglu¶ @ May 6 2006, 02:27:52) [snapback]66141[/snapback]

LOL niezłe ohmy.gif
neptyk
witam.tez umieszczam swoje brameczki (konkrtetna ta ktora strzelil Quaresma takiej bramki chyba nikt nie strzelil ) reszta bramek tez jest niespotykalna
Bramki zajmuja 728kb dlatego ze nie sa nagrane frapsem bo jak nagrywam to strasznie sie scina az nie da sie ogldac wiec umiszczam je w taki sposob ze trzeba skopiowac je do folderu gdzie wy macie swoje bramki i nastepnie obejrzec je w grze

PS: Mosiscie koniecznie zobaczyc to bramke strzeklona przez Quaresme

PROSZE O OCENKI

http://rapidshare.de/files/19755953/mega_bramki.rar.html
Węglu¶
QUOTE(Nelson @ May 6 2006, 09:36:50) [snapback]66155[/snapback]

Nie zrobie formatu, bo za dużo rzeczy bym stracił dry.gif

Pokombinuje jeszcze, ale w±tpie, PONIeważ mam co¶ bardzo zwalone sleep.gif

pozdro

no ale przecież formatuje sie tylko partycja C. jak robiłem swój to potrzebne rzeczy porzenosiłem na partycje D i E i zostało.
Węglu¶
QUOTE(neptyk @ May 6 2006, 14:15:05) [snapback]66209[/snapback]

witam.tez umieszczam swoje brameczki (konkrtetna ta ktora strzelil Quaresma takiej bramki chyba nikt nie strzelil ) reszta bramek tez jest niespotykalna
Bramki zajmuja 728kb dlatego ze nie sa nagrane frapsem bo jak nagrywam to strasznie sie scina az nie da sie ogldac wiec umiszczam je w taki sposob ze trzeba skopiowac je do folderu gdzie wy macie swoje bramki i nastepnie obejrzec je w grze

PS: Mosiscie koniecznie zobaczyc to bramke strzeklona przez Quaresme

PROSZE O OCENKI

http://rapidshare.de/files/19755953/mega_bramki.rar.html

laugh.gif Ale się u¶miałem laugh.gif . Człowieku 3 i 2 gwiazdka. Nie o¶mieszaj się! Wszyscy daj±cy tutaj swoje bramki strzelaj± je na 5 lub 6 gwiazdce. A bramki mnie nie powaliły. laugh.gif
had2
Na 3 gwiazdkach to moja 12,5 letnia siostra gra i jeszcze lepsze bramki pyka! biggrin.gif sk±d ty miałe¶ tyle odwagi
żeby się tak skompromitować!?
neptyk
QUOTE(had2 @ May 6 2006, 15:43:41) [snapback]66221[/snapback]

Na 3 gwiazdkach to moja 12,5 letnia siostra gra i jeszcze lepsze bramki pyka! biggrin.gif skąd ty miałeś tyle odwagi
żeby się tak skompromitować!?

ej to byly bramki poczatkowe dopiero zaczynelem grac w pesa dlatego gralem na 3 gwiazdkach i taka bramka strzelona na poaczatku gry byla czyms cool.gif biggrin.gif
PS: niech ktos sobie ustawi na jedna gwiazdke i strzeli takim sylem i z tego miejsca nie uda mu sie tongue.gif

edit
napewno strzela takie jak Quaresme , ty sam nie umialbys strzelic takiej bramki
Węglu¶
QUOTE(neptyk @ May 6 2006, 16:58:24) [snapback]66236[/snapback]

PS: niech ktos sobie ustawi na jedna gwiazdke i strzeli takim sylem i z tego miejsca nie uda mu sie tongue.gif
edit
napewno strzela takie jak Quaresme , ty sam nie umialbys strzelic takiej bramki

takie bramki każdy strzeli jak chce. ale nikt nie próbuje bo do kompilki sie nie nada. obejrzyj gole lukasa albo capitana tsubasy i spróbuj strzelić takie gole jak oni.
switek
weglus jesli mozna powiedz co to za muzyka leci w tle w twojej ostatniej kompilacji chodzi mi o ten utwor na poczatku z góry dzieki: http://wypoczynek.turystyka.pl/lysica.html .
Węglu¶
QUOTE(switek @ May 6 2006, 22:02:44) [snapback]66272[/snapback]

weglus jesli mozna powiedz co to za muzyka leci w tle w twojej ostatniej kompilacji chodzi mi o ten utwor na poczatku z gory dzieki .

Safri Duo-Rise
dawidek151
Węglu¶ jak ty sobie tak wystawiasz na rzutach wolnych??<koles lekko podaje do strzelaj±cego??>
Węglu¶
QUOTE(dawidek151 @ May 6 2006, 23:04:29) [snapback]66280[/snapback]

Węglu¶ jak ty sobie tak wystawiasz na rzutach wolnych??<koles lekko podaje do strzelaj±cego??>

trzymam l1.gif i wciskam x2.gif
dawidek151
dzieki bardzo biggrin.gif
norek
QUOTE(Węglu¶ @ May 6 2006, 02:27:52) [snapback]66141[/snapback]

Weglusiu wiesz co to jest BUG? Jest to bł±d gry który irytuje i pojawia się do¶ć czesto (tak jak tak zwane "dramaty")....Ten gol to dzieło przypadku...
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.