Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najladniejsze gole w PES 5
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
torin
Moze to nie jest bramka ale calkiem dobre interwencje Kuszczaka w meczu z Chelsea. Dodam tylko ze dzieki tym obronom w koncowce meczu, wygralem 1:0 tongue.gif
Kuszczak

A to moze nie taka nadzwyczajna bramka ale strzelona dosc kiepskim zawodnikiem Benfici - Joao Vilela
Vilela
tomixx
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jan 21 2006, 21:35:46) [snapback]49782[/snapback]

W Windows Media Playerze jest efekt video ktory przeyspiesza podwojnie nagrany filmik. Mozesz tez szybciej nagrywac replaye : circle.gif + strzałka w bok

no to wielkie dzięki to rześ mi pomógł tongue.gif tylko czekać na moją kompilacje tongue.gif
ej ale to troche przy szybko leci w tym pesie jak przyśpiesze tongue.gif
pozatym może jest jakiś prgram który może mi pomóc tongue.gif
torin
QUOTE(tomixx @ Jan 22 2006, 00:14:13) [snapback]49810[/snapback]

no to wielkie dzięki to rześ mi pomógł tongue.gif tylko czekać na moją kompilacje tongue.gif
ej ale to troche przy szybko leci w tym pesie jak przyśpiesze tongue.gif
pozatym może jest jakiś prgram który może mi pomóc tongue.gif

Jesli uzywasz VirtualDub'a to daj Video->Frame Rate, zaznacz Change to, i daj np 45 per sec. Powinno pomoc wink.gif
tomixx
no raczej że używam ale z frame'ami nic nie kombinowałem , a wydawało mi sie że dobrze znam ten program tongue.gif
Edit:Już sprawdziłem tongue.gif jestes genialny torin teraz to moge kompile robić ale troche jakość psuje biggrin.gif
Capitan Tsubasa
Czy wy jak robicie kompilacje zalozmy w Windows Movie Maker to napierw virtual dubem kompresujecie a potem jeszcze w Windows Movie Makerze zamieniacie na plik video jak juz zrobiliscie kompilacje. Czy tylko WMM zmieniacie na klip video nagrane replaye ????
Nelson
A, ja z innym problemem, jak moge zamienić zykłą piosenke na format mp3?? Prosze o pomoc,bo to co podał Andzi to nie pomaga (znaczy nie w całości)... Prosze o pomoc...

Z góry Dzięki... Pozdro smile.gif
tomixx
jak masz alto mp3 maker to możesz zamieniac z różnych typów piosenaek np. zwykłą ".cda" zamienić na mp3 lub wav na mp3 :/
wegiel
moja pierwsza kompilacja, gole moze nie sa super ale chodzilo mi o ogolny wyglad klipu, wiec prosze o oceny i sugestie. gole z Master League poziom 5g
4:35min (23,7MB) Sciągnij kompilacje
lukasso
QUOTE(wegiel @ Jan 23 2006, 17:21:16) [snapback]50048[/snapback]

moja pierwsza kompilacja, gole moze nie sa super ale chodzilo mi o ogolny wyglad klipu, wiec prosze o oceny i sugestie. gole z Master League poziom 5g

cienka jak łydki komara
bramki ostro przeciętne
jedyne co mi sie podobało to klopsy
amen
P.S ale jesli serio chodziło ci tylko o wygląd klipu to nie najgorzej wink.gif
sugestia: usuwaj pasek u dołu ekranu
no i zle to wyglada jak przed każdą bramką walisz na cały ekran nazwisko,rób to jakos subtelniej
3m sie
Capitan Tsubasa
QUOTE(wegiel @ Jan 23 2006, 19:21:16) [snapback]50048[/snapback]

Uuu slaba kompilacja, gole naprawde na baaaaaaaaardzo niskim poziome moze jeden czy dwa sa spoko ale reszta to straszna kicha. Niepotrzebne te imiona zawodnikow przed kazdym replayem. Klopsy nic w nich ciekawego nie bylo jeszcze gorsze niz cala reszta. Jak na pierwsza kompilacje to calkiem niezly montaz bo zadnej powtorki nie uciales zanim pilka wpadla do siatki. Ogolnie to bardzo marnie. Tak czy inaczej zycze powodzenia w tworzeniu nastepnych kompialcji.
wegiel
tak myslalem, ze opinie o bramkach beda srogie wink.gif. ale dzieki za porady.pozdro
Petersen
QUOTE(wegiel @ Jan 23 2006, 17:21:16) [snapback]50048[/snapback]

To napewno nie jest 5 gwiazdka, więc nie ściemniaj. Kompilacja fajnie zrobiona, ale bramki takie sobie.
Koszał
Pewnie niektorzy mnie wysmieja, ale odkrylem na swoim padzie jak podbic pilke. trzeba na prawym analogu dac w góre i dół lub w dół i w góre, zalezy w ktora sie strone biegnie

Pewnie niektorzy mnie wysmieja, ale odkrylem na swoim padzie jak podbic pilke. trzeba na prawym analogu dac w góre i dół lub w dół i w góre, zalezy w ktora sie strone biegnie
Capitan Tsubasa
QUOTE(Koszał @ Jan 23 2006, 21:38:15) [snapback]50081[/snapback]

Przemilcze to i wbrew twoim domyslom nie bede siez ciebie smial .... I tak swoja droga po co to napislaes skoro wiesz ze beda sie z ciebie smiac ??
wegiel
QUOTE(Petersen @ Jan 23 2006, 19:25:31) [snapback]50080[/snapback]

To napewno nie jest 5 gwiazdka, więc nie ściemniaj. Kompilacja fajnie zrobiona, ale bramki takie sobie.

Petersen jezeli jestes takim niedowiarkiem to moge ci wyslac save'y i zobaczysz ze to jest 5 gwiazdek. nie wiem czemu sie tak dziwisz, wiadomo ze w PES czasami na 5g zdazaja sie smieszne interwencje bramkarzy czy obroncow. dla Ciebie screen z museum
Petersen
Kilka na pewno jest na góra 2/3 * - obrońcy się nieruszają do piłki.
wegiel
QUOTE(Petersen @ Jan 23 2006, 21:03:30) [snapback]50099[/snapback]

Kilka na pewno jest na góra 2/3 * - obrońcy się nieruszają do piłki.

no wiec ku twemu wielkiemu zadowoleniu wlasnie sprawdzilem, 1 bramka Iniesty i wolny Ronaldinho sa na 3g. reszta na 5. gratuluje fenomenalnego oka do wykrywania poziomu trudnosci na podstawie strzelonych bramek.mysle ze mozesz zaczac podwazac autentycznosc innych bramek na forum wink.gif.moze jakas nagrode dostaniesz. pozdro
wegiel
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jan 23 2006, 22:12:25) [snapback]50117[/snapback]

No patrzcie doszedl 2 tygodnie temu i juz pyskuje laugh.gif To tak jak ja kiedys tongue.gif hihihi

no co ty. nie pyskuje tylko gratuluje koledze bystrego oka wink.gif. a to ze 2 tygi temu sie zarejestrowalem nie znaczy ze gram w PESa od 2 tygodni i na 2/3*. P.S. moze popyskujemy razem??? cool.gif
Nelson
Kurcze, o co wam biega??? Przecież Wysłał ci save`y i napisał, że tylko 2 mecze na 3* a pozatym, wegiel pierwsza kompilka słaba,ale wiadomo, że po pierwszej kompilce nie będziesz mistrzem... Pierwsza kompilka wojczecha czy też lukassoronaldo-to jest coś,oni są dobrzy w te klocki...a nie przejmuj się i pracuj dalej wink.gif
A, ja niewidze, żeby wegiel pyskował albo coś... wieć wy też dajcie spokój wink.gif

A, pozatym... przecież ja jak zacząłem grać w pesa to miałem problemy na 2*...a teraz gładko mi idzie na 6* biggrin.gif ...

Ps: Nie długo moja 2 KOMPILKA!!!

Pozdro smile.gif
baton
Yo ziąąs!! Ja troche nie tutejszy, ale postanowiłem się z Wami podzielić moimi bramkami. Chyba są jeszcze z demka (wygarnąłem je z archiwum...). Swiatowej klasy to one nie są, ale jak na mnie przystało to chyba ok. Co tu dużo świergolić...jak kto chce niech sobie ściągnie tongue.gif . Bywajcie cool.gif

Bramki są spakowane... uprzedzam, że jest ich tylko 5 (Giggs, Reyes, Carlos, Zizou, Lyungberg)
http://rapidshare.de/files/11688288/pes.rar.html
...indżoj
wegiel
nie ciagnalbym tego tematu gdyby kolega "..." nie zasugerowal swoim postem, ze gram pewnie na 2-3* i sciemniam z bramkami. 3* byly na samym poczatku sezonu dla rozpoznania gry(roznice miedzy PES4). w ISSa gralem jeszcze na PSX, nastepnie PES3 i 4 nie schodzily z dziennego planu gier na PC, wiec myslenie, ze "pewnie jakis chlopczyk wrzucil swoje wymeczone na 3* brameczki bo podniecil sie nowa gra" troche mnie irytuje. pewnie siedzac przy padzie(w moim wypadku klawiaturze) po 8h dziennie mialbym pare ladniejszych goli ale narazie jest tylko to(pisalem w jednym z wczesniejszych postow ze stracilem sporo bramek po awarii sprzetu). P.S. nie przewiduje juz kontynuacji tego tematu z mojej strony dry.gif .
torin
Panowie skonczcie ta bezsensowna klotnie, bo sie ostrzezenia posypia tongue.gif
Nelson
Hej... ja znowu z moim jakże głupim problemem(ale bez rozwiązania moja kompilka będzie do bani)... a więc, jak zmienić z formatu windows media na wav??? Bo z wav na mp3 umiem.,ale ja prawie wszystkie piosenki o piłce i pasujące do kompilki ma w formacie windows media...a więc gdyby ktoś napisał jak zamienić taki format na wav... to ja wtedy wav bym zamienił na mp3 i mógłby, umiescic do mojej kompilki(bo tylko mp3 da się umieścic)....Czekam na pomoc.

possdro smile.gif
wegiel
najszybciej mozesz to zrobic np. w Nero poprzez nagranie plyty Audio wirtualna nagrywarka,albo w Winampie,wybierajac plugin wyjscia WaveOut.
torin
QUOTE(Nelson @ Jan 24 2006, 15:34:36) [snapback]50175[/snapback]

Hej... ja znowu z moim jakże głupim problemem(ale bez rozwiązania moja kompilka będzie do bani)... a więc, jak zmienić z formatu windows media na wav??? Bo z wav na mp3 umiem.,ale ja prawie wszystkie piosenki o piłce i pasujące do kompilki ma w formacie windows media...a więc gdyby ktoś napisał jak zamienić taki format na wav... to ja wtedy wav bym zamienił na mp3 i mógłby, umiescic do mojej kompilki(bo tylko mp3 da się umieścic)....Czekam na pomoc.
possdro smile.gif

Polecam program Easy CD-DA Extractor wink.gif
tomixx
Oto moja pierwsza wydana kompila z pesa 5 na tym forum tongue.gif
lukać i oceniać :]
http://rapidshare.de/files/11727537/FC_Bar...omixx_.wmv.html
Są tu gole z master league z gry barcą biggrin.gif
lukasso
QUOTE(tomixx @ Jan 24 2006, 18:13:47) [snapback]50209[/snapback]

powiem tak
bramki wypasione
90% mi sie podobało
troche nudzi sie w połowie bo większosc praktycznie sie nie różni
"przejmujesz na siebie obroncow ,zatrzymujesz sie przerzut na druga strone ,przyjecie i wolej,troche za duzo tego"
ogolnie gole na niezłym poziomie
jedyny minus to czarny pasek u dołu ekranu no i tempo akcji mogłoby byc troche szybsze
to tyle
cool.gif bramki: 8\10
jakość: 6\10
montaż:4\10 poprostu wrzuciłeś jakas muze zlepiłeś bramki i wyszło to co wyszło
3m sie
tomixx
Już czuje sie dowartościowany tongue.gif pozatym ja robiłem już clipy piłkarskie ale realistycznych zawodników a le z kąd ten pasek sie wziął to nie mam pojęcie tongue.gif następnym razem zmontuje cooos jeszcze bardziej przełomowego tongue.gif
Capitan Tsubasa
QUOTE(tomixx @ Jan 24 2006, 20:13:47) [snapback]50209[/snapback]

Jak by tu zaczac.....Gole naprawde superasne, prawie wszystki mi sie podobaly. Niestety techniczna strona kompilacji prezentuje sie duzo gorzej. Jakos niestety nie jest najlepsza pare razy niezle ekran mi zapikselowalo smile.gif Montaz prawie nic nie zrobilem powsadzales tylko gole w jedno i to wszystko, zero przejsc zero efektow. Muzka zadna rewelacja ani tez straszny syf ogolnie milo przygrywa do pieknych bramek. To wszystko z mojej strony wink.gif
tomixx
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jan 24 2006, 21:42:45) [snapback]50225[/snapback]

Jak by tu zaczac.....Gole naprawde superasne, prawie wszystki mi sie podobaly. Niestety techniczna strona kompilacji prezentuje sie duzo gorzej. Jakos niestety nie jest najlepsza pare razy niezle ekran mi zapikselowalo smile.gif Montaz prawie nic nie zrobilem powsadzales tylko gole w jedno i to wszystko, zero przejsc zero efektow. Muzka zadna rewelacja ani tez straszny syf ogolnie milo przygrywa do pieknych bramek. To wszystko z mojej strony wink.gif

postaram sie poprawić jakość , w następnej i obiecuje, że zobaczysz niezły montaż tongue.gif :]
ale z jakością jest tak że jak nagrywam na szybszym trybie i mam to w virualu przed kompresją to było good ale po kompresji to sie jebie jakość (gram na najwyższej jakości i rozdzielczości ) tongue.gif może ktoś coś doradzia aby po skomprespwaniu jakość sie nie jebała :]
wegiel
QUOTE(tomixx @ Jan 24 2006, 18:13:47) [snapback]50209[/snapback]

fajna kompilka,gole wypasione i jeszcze fajniejsze triki. nareszcie cos innego niz tylko strzaly i gole.montaz moglby byc troche lepszy ale rowniez nie jest zle.ogolnie 3maj tak dalej...pozdro
tomixx
Nelson mam pytanko . Jak ty robisz że masz taką zajebistą jakość ??? Powinna ci sie zjebać po skompresowaniu tongue.gif jak ty to robisz???biggrin.gif Pisze do ciebie ponieważ według mnie twoja kompila miała najlepszą jakość. dry.gif wink.gif
boniek80
Oto moje trzy brameczki napiszcie ktora wam sie najbardziej spodobala.Mam sporo save jest ktos zainteresowany, moge wyslac na skrzynke pocztowa mozna z tego zrobic kompile.

http://rapidshare.de/files/11782342/lampar...k80_1_.avi.html
http://rapidshare.de/files/11782513/henry_...niek80.avi.html
http://rapidshare.de/files/11782170/adrian...k80_1_.avi.html
Lukas_lbn
Dorzuce tu moje bramki niedawno strzelone bo stare savy poszly sie.. bo niezapisalem przed formatem .

Do ocenki :

1.Charisteas 2.4 Mb http://rapidshare.de/files/11783481/charisteas_gol.avi.html

2..Anastasiou 5 Mb http://rapidshare.de/files/11783418/anastasiou_gol.avi.html

3.Ibrahimovic 3Mb http://rapidshare.de/files/11783589/ibrahimovic_gol.avi.html
Nelson
QUOTE(tomixx @ Jan 25 2006, 09:00:04) [snapback]50262[/snapback]

Nelson mam pytanko . Jak ty robisz że masz taką zajebistą jakość ??? Powinna ci sie zjebać po skompresowaniu tongue.gif jak ty to robisz???biggrin.gif Pisze do ciebie ponieważ według mnie twoja kompila miała najlepszą jakość. dry.gif wink.gif

Heh... Dzięki... ale poprostu nagrywam frapsem.. wchodze wmm i robie kompilke... naprawde tylko to... Może mam poprostu dobry sprzęt unsure.gif

Ps: Cyba nici z drugiej mojej kompilki,ponieważ nie umiem zamienić formatu wma na wav sad.gif

possdro 4all smile.gif
Capitan Tsubasa
Tomixx jak sie chce zrobic kompilacje to nagranego replaya nie mozna kompresowac virtual dubem o potem jeszcze kompresowac w WMM. Poniewaz replay jest jakby podwojnie kompresowany i przez to jakos jest gorsza. Nalezy z nagranego replaya bezposrednio robic w WMM bez zadnego wczesniejszego kompresowania ...
tomixx
czli ty nie kompresujesz tego wogóle tongue.gif to good bo ja kompresuje najlepszym kodekiem w virtualu dubie tongue.gif to dlatego tak zajebistą jakość masz pozatym mój komp tez całkiem jest : 3 GH Athlon , Radeon 9600 , 512 ram tongue.gif
Edit:Akurat odpisałem na post nelsona tongue.gif , już zakapowałem oco chodzi Capitan Tsubasa tongue.gif
Lukas_lbn
CZy ktos moze ocenic moje gole sa 4 posty wyzej:p
lukasso
charistasa gol bardzo ładny
anastosju nie chce mi sie sciagac
a takich goli jak zlatko strzeliłem dziesiątki
Capitan Tsubasa
QUOTE(Lukas_lbn @ Jan 25 2006, 12:44:07) [snapback]50271[/snapback]

Dorzuce tu moje bramki niedawno strzelone bo stare savy poszly sie.. bo niezapisalem przed formatem .

Do ocenki :

1.Charisteas 2.4 Mb http://rapidshare.de/files/11783481/charisteas_gol.avi.html

2..Anastasiou 5 Mb http://rapidshare.de/files/11783418/anastasiou_gol.avi.html

3.Ibrahimovic 3Mb http://rapidshare.de/files/11783589/ibrahimovic_gol.avi.html

Gole calkiem spoko. Najbardziej podobal mi sie rzecz jasna Charisteas, Ibrah tez calkiem niezly chodz lukassronaldo ma racje czesto z roznych takie gole sie strzela. Anastasju typowy gol z voleya ( jak by byl w okolicach okna to byl by zdecydowanie najlepszy )

PS. Nie zamieszczaj pojedynczych replay tylko strzel jeszcze pare ladnych goli z zrob kompile, bo tak to sie nie chce sciagac smile.gif
Lukas_lbn
no ja wiem ze nozyce sie wali czesto ale tak wrzucilem nieoplaca sie jednego:P to wwalilem 3

a i mam pytanko w jakim progu najlepiej komplike skladac
tomixx
odpowiem ci bo sie na tym znam tongue.gif narazie najlepszy proggss bezpłatny to Movie Maker :]
http://dw.com.com/redir?pid=10187903&merid...4-10187903.html
Andzi
http://rapidshare.de/files/12099037/Cole.rar.html
Prosze o ocene tongue.gif
Węgluś
Siema.Jestem nowy na forum.Niedługo moja pierwsza kompilka:)Mam pytanko:jak uderzyć piłkę krzyżakiem na padzie od PSX??

Zapomniałem dodać, że bardzo mi się podobają gole Capitana Tsubasy i Tomixx'a:)
Capitan Tsubasa
QUOTE(Węgluś @ Jan 30 2006, 22:58:19) [snapback]51010[/snapback]

Mam pytanko:jak uderzyć piłkę krzyżakiem na padzie od PSX??

Po pierwsze zawodnik musi umiec robic krzyzaka smile.gif Na padzie od psx, ps2 czy klawiaturze to nie ma zadnego znaczenie. Najlatej mozna sobie pocwiczyc biegnac wzdyz lini pola karnego ( wyznaczajecej 16 metrow ) i jak zawodnik jest prawo nozny to biegniemy do gory ekranu ( czyli normalnie pilkarz powinien walic z lewej nogi ) i poprostu uderzamy w kierunku bramki. I to cala filozofia ...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No i moja kolejna kompilacja dosc krotka bo 2min. i 6sek. ale bardzo prosilbym o zwrocenie uwagi na wykonanie i wartosc techniczna calej kompilacji ...

Compilation by Capitan Tsubasa
Koszał
Moja brameczka na 6 gwiazdce, van Nistelrooy przyjmuje na kolanko na 16 metrze i z podbitej pilki uderza w okienko od poprzeczki!!!

http://rapidshare.de/files/12248969/van.wmv.html

Skompresowana wmv 2,7 mb
Skoczylas666
Ło człowieku ty zacznij robic komplike ta oprawa jest niesamowita świetnie brameczka to tak w skali 1-10 to dał bym ci 6 człeniu porozmawiajmy na gg bo mam świetny plan mój nr gg 4093687 cool.gif cool.gif cool.gif pozdro
Skoczylas666
http://rapidshare.de/files/10908462/kompli...va_rks.wmv.html moje dzieło prosze o ocenki
cool.gif
lukasso
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jan 31 2006, 16:17:38) [snapback]51070[/snapback]

No i moja kolejna kompilacja dosc krotka bo 2min. i 6sek. ale bardzo prosilbym o zwrocenie uwagi na wykonanie i wartosc techniczna calej kompilacji ...

Compilation by Capitan Tsubasa

techniczna strona na +
bramki również tylko szkoda ze krótki filmik
jakosc zajebista
brawa Ci
QUOTE(Koszał @ Jan 31 2006, 19:11:57) [snapback]51095[/snapback]

Moja brameczka na 6 gwiazdce, van Nistelrooy przyjmuje na kolanko na 16 metrze i z podbitej pilki uderza w okienko od poprzeczki!!!

http://rapidshare.de/files/12248969/van.wmv.html

Skompresowana wmv 2,7 mb

słaby gol=>cudownie ze na 6* smile.gif
ushat
Jestem tutaj nowy, nie wiem jak oceniacie bramki i jakie są najładniejsze wg waszych standardów ;] Jak narazie obejrzałem tylko bramkę Charisteasa z poprzedniej strony autorstwa lukasa oraz kompilację tomixxa i...jestem pod wrażeniem :] Jednak zaryzykuję i zamieszczę także swoją bramkę, liczę na wyrozumiałość :] Jest to gol Szymkowiaka w meczu z Hiszpanią, dodam tylko że miał on czerwoną strzałkę co znamionuje wielką formę :]

Szymkowiak
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.