QUOTE(albin99 @ Nov 17 2005, 16:24:53)
ale zrozum to moja pierwsza kompilacja nastepne beda lepsze chodziło mi głòwnie oto zebyscie napisali co moge poprowic a co dodać i jaka dowac muze bo nie mam pojecia
[right][snapback]44351[/snapback][/right]
Ok rozumiem. To moze bez zbednych przymiotnikow. To co zrobiles w zaden sposob nie przypomina kompilacji. 4 gole i muzyczka w tle nie zasluguja na takie miano. Kompilacja to:
-piekne gole
-hm 'dobra' muzyka, odpowiednia do tego co sie dzieje na ekranie
-dobre skomponowanie tego w calosc
-a najlepiej jak ma cos czego nie maja inne kompilacje (cos od siebie, jakies smieszne wstawki itp)
QUOTE(verelad @ Nov 17 2005, 16:57:00)
Chetnie bym zobacyzł jakąś Twoją dobrą, lub chociaż link do takiej dobrej.

[right][snapback]44358[/snapback][/right]
Piszac to liczylem sie z tym ze ktos napisze to co ty napisales. Powiem ci tak: nie mam na to czasu. Studiuje (4 rok) informatyke (AGH w Krakowie jakby kogos interesowalo). Mam malo czasu, mnostwo zajec, od nastepnego tygodnia zaczynam pracowac. Ale powiem ci jedno. Gdybym mial wydac swoja kompilacje to wolalbym zrobic 1 a porzadna niz 14 a kiepskich :]. Chcecie zebysmy (a zatem i ja) oceniali wasze kompilacje? Ja to wlasnie robie. Chcecie uslyszec mile slowa? To postarajcie sie.
Powiedz mi co myslisz o tym jak spiewa Mandaryna? Do dupy prawda? A zaspiewasz lepiej? Jesli mowie ze Mandaryna spiewa do dupy to oceniam to jako sluchacz, a nie jako spiewak. Tak samo robie z kompilacjami. Takze na razie sorry, ale nie zamieszcze swojej kompilacji bo nie mam na to czasu. Jak znajde kiedys (watpie:/) to moze i zrobie. A tymczasem cieszcie sie, ze macie po nascie lat, wolne popoludnia i mozecie pograc w pesa. Ja juz niestety powoli staje sie facetem, ktory musi myslec o pracy i o przyszlosci. Heh sie rozpisalem

.
EDIT:
Odgrzebalem jedna z lepszych kompilacji jaka ogladalem z pes4.
Link na rapidshare:
http://rapidshare.de/files/7766670/PES4_Re..._ge4ce.avi.htmlAlbo link u mnie na www:
http://ds5.agh.edu.pl/~radarek/pes/PES4%20...0by%20ge4ce.aviLadne gole. Ciekawe zwody. A samo wykonanie. Cudo :]. Zdaje sobie sprawe ze nie kazdy moglby taka ladna kompilacje zrobic (efekty matrixa itp), ale na prawde mozna cos wymyslic od siebie. I jak podoba sie?