Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najladniejsze gole w PES 5
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
albin99
QUOTE(lukassoronaldo @ Apr 1 2006, 06:38:18) [snapback]59793[/snapback]

dzieki kompilka super wszytsko mi sie podobało tylko muza nie przypadła mi do gustu
Bojinov
SIEMA ALL!!!!

mam Vol.2 mojej kompilki

Oto link: Bojinov Kompilka vol.2
Węgluś
MACIE TUTAJ LINK DO MOJEJ TRZECIEJ KOMPILACJI-----------> http://rapidshare.de/files/17024546/KOMPIL..._VOL.3.wmv.html
rapen
Witam was!

Mam co dla niektorych złą wiadomosc. Otoz nie wiem kiedy i czy w ogole zrobie moja druga kompile. mialem juz 24 bramki i planowalem dzisiaj robic kompile, ale w piatek zepsol mi sie pes i wraz z nim wszystkie save'y bramki itp. sad.gif Narazie nie gram w pesa bo odechcialo mi sie, bylo tam wiele ciekawych bramek. Sprobuje cos z tym jeszcze zrobic ale watpie zeby sie udalo. pozdrawiam
hamer_sopot
Co dokładnie się stało ??
Bo0os
Chciałbym z przyjemnością zaprezentować kompilacjie, Moją pierwszą kompilacjie.Ściągać warto, mimo wielkośći pliku, ponieważ troche sie tego uzbierało od premiery PES 5.Świetne wykonanie + klimatyczna muzyka sprawa że miło sie bedzie oglądało te ponad 7 min.- pieknych zagrań i goli, wiadomo :]

Tak więc serdecznie zapraszam do popierania, komenty mile widziane smile.gif

DOWNLOAD LINK: http://rapidshare.de/files/17096153/Bo0os_kompilacja_vol.1.wmv.html
rapen
Witam! biggrin.gif

Mam dobrą nowine. Otóż jakoś uporałem się z tym problem przy replay'ach blink.gif i najprawdopodobniej na jutro będzie moja druga kompila! smile.gif Będzie miała ona ok. 4min i bedzie ważyć ok. 40mb (dokładnie to jeszcze nie wiem). Bramki już skonwertowałem jeszcze tylko to jakoś posklejać i gotowe. Na środe będzie na pewno bo jutro być może wyjeżdżam na 1 dzień. W kompili 18 bramek, 2 samobóje (łącznie 20) i nie tylko cool.gif .... smile.gif do zobaczenia
baton
Siemanko! Skusiłem się na kompilację z Pes'a 5. W troche smutnej oprawie, ale taka miała być. Zapraszam do ściągania. Pozdro [25mb - 6:43 min]

http://rapidshare.de/files/17019887/Compil...ol.001.wmv.html

P.S. nie gańcie mnie od razu tongue.gif
Węgluś
QUOTE(baton @ Apr 3 2006, 20:48:06) [snapback]60287[/snapback]

Siemanko! Skusiłem się na kompilację z Pes'a 5. W troche smutnej oprawie, ale taka miała być. Zapraszam do ściągania. Pozdro [25mb - 6:43 min]

http://rapidshare.de/files/17019887/Compil...ol.001.wmv.html

P.S. nie gańcie mnie od razu tongue.gif

Boże człowieku co ty zrobiłeś??!! mad.gif Czarno-biała i muza jak na pogrzebie. Rozumiem, że wczoraj była rocznica śmierci PAPIEŻA ale mogłeś dać ją dwa dni później. OCENA ZA KOMPILACJĘ 2-/6 OCENA ZA GOLE 4-/6
baton
Bo widzisz... czasem trzeba zrobić cos innego niż wszyscy, trzeba troche odroznic sie od masy. Kolorki, przejscia jak w kreskowce i techniawka sie nudzi czleniu. To nie mialo byc na uczczenie rocznicy, tylko robiłem ją właśnie w niedziele... to co mialem walnać. Co do goli... bywały gorsze. Pozdro
Capitan Tsubasa
QUOTE(Węgluś @ Apr 2 2006, 15:38:27) [snapback]60067[/snapback]

MACIE TUTAJ LINK DO MOJEJ TRZECIEJ KOMPILACJI-----------> http://rapidshare.de/files/17024546/KOMPIL..._VOL.3.wmv.html

Ogolnie srednia kompilacja. Sa bledy w montazu ( zanim pilka wpadnie do siatki nagle przejscie i leci juz inn replay ). Niektore gole i replaya wogole nie powinni sie tam znalezc, chyba chciales zeby kompilacja trwala jak najdluzej. I jakos te Queeny mi nie pasuja do kompilacji.
Węgluś
QUOTE(baton @ Apr 3 2006, 22:14:32) [snapback]60315[/snapback]

Bo widzisz... czasem trzeba zrobić cos innego niż wszyscy, trzeba troche odroznic sie od masy. Kolorki, przejscia jak w kreskowce i techniawka sie nudzi czleniu. To nie mialo byc na uczczenie rocznicy, tylko robiłem ją właśnie w niedziele... to co mialem walnać. Co do goli... bywały gorsze. Pozdro

ciesz sie z 4- a nie ze bywaly gorsze.podpowiedz:nie daje 6za gole

QUOTE(Capitan Tsubasa @ Apr 3 2006, 22:59:46) [snapback]60325[/snapback]

Ogolnie srednia kompilacja. Sa bledy w montazu ( zanim pilka wpadnie do siatki nagle przejscie i leci juz inn replay ). Niektore gole i replaya wogole nie powinni sie tam znalezc, chyba chciales zeby kompilacja trwala jak najdluzej. I jakos te Queeny mi nie pasuja do kompilacji.

no wiem ze sa bledy bo pierwszy raz robilem ULEADem. hehe tobie nie podoba sie pierwsza piosenka a innym druga. biggrin.gif postaram sie poprawic przy robieniu drugiej kompilacji. nie robilem jej na dlugosc. mialem dac dwie piosenki Quenna ale zdecydowalem sie na jedna
P.S. nikt nie chwali dwóch ładnych longshootów sad.gif
baton
QUOTE(Węgluś @ Apr 3 2006, 23:10:12) [snapback]60327[/snapback]

ciesz sie z 4- a nie ze bywaly gorsze.podpowiedz:nie daje 6za gole

Hehe... chłopcze myślisz ze obchodzi mnie twoja ocena? Jak ty robisz kompilacje tylko po to zeby jakis twoj ziom ocenil ci na 5 czy cos to twoja sprawa. Nie rajcują mnie ocenki, zresztą widzisz zebym o nią prosił? Kiedyś ktoś napisał ze nudzą go te kompilacje... ciagle to samo. Więc zrobiłem inną... a czy sie tobie podoba to mnie to wali konkretnie. Pozdrawiam

P.S. i mam nadzieję, że inni też zrobią coś innego w końcu.
Capitan Tsubasa
QUOTE(Bo0os @ Apr 3 2006, 13:53:15) [snapback]60245[/snapback]

Chciałbym z przyjemnością zaprezentować kompilacjie, Moją pierwszą kompilacjie.Ściągać warto, mimo wielkośći pliku, ponieważ troche sie tego uzbierało od premiery PES 5.Świetne wykonanie + klimatyczna muzyka sprawa że miło sie bedzie oglądało te ponad 7 min.- pieknych zagrań i goli, wiadomo :]

DOWNLOAD LINK: http://rapidshare.de/files/17096153/Bo0os_kompilacja_vol.1.wmv.html

Cos wzielo mnie na ogladanie kompilacji smile.gif

To tak : pierwsza podstawowa wada zwiazana z muzyka - przez ponad 7 minut leci non stop ten sam motyw ligi mistrzow, po minucie juz sie nudzi a po 4 juz zygasz rolleyes.gif Rowniez ubugo w samym montazu, przez cala kompilacje nie bylo zadnego przejscia lub ciekawego efektu. Niektore gole naprawde ladne a niektorych wogole nie powinno tam byc ... Ale to w koncu twoja pierwsza kompilacja, powodzenia w dalszej zabawie wink.gif
Węgluś
QUOTE(Bo0os @ Apr 3 2006, 13:53:15) [snapback]60245[/snapback]

no to za gole masz 4+/6(myslalem nad 5-). fakt ze muza troche nie w klimat. ja tam nie patrze na przejscia wiec nie komentuje. szkoda tylko ze pomysl ze stadionem sciagniety z wegla. czekam na vol.2 smile.gif

QUOTE(baton @ Apr 3 2006, 23:16:20) [snapback]60328[/snapback]

Hehe... chłopcze myślisz ze obchodzi mnie twoja ocena? Jak ty robisz kompilacje tylko po to zeby jakis twoj ziom ocenil ci na 5 czy cos to twoja sprawa. Nie rajcują mnie ocenki, zresztą widzisz zebym o nią prosił? Kiedyś ktoś napisał ze nudzą go te kompilacje... ciagle to samo. Więc zrobiłem inną... a czy sie tobie podoba to mnie to wali konkretnie. Pozdrawiam

P.S. i mam nadzieję, że inni też zrobią coś innego w końcu.

wez mi tu nie chlopcuj. nie robie kompilacji zeby jakis moj ziom ocenil ja na 5. jedyny ziom na forum to moj brat i nie oceniamy swoich kompilacji. jakbys nie wiedzial to kazda kompilacja jest oceniana. ja ocenilem twoja kompilacje a ty odrazu fochy stroisz. kompilacja przytlaczajaca.
P.S. uwazaj bo moderatorzy czuwaja
baton
Ojej unsure.gif No dzięki za ostrzeżenie, teraz będę uważał " i nie strzelał foch ". Widzę ze sie nie zrozumieliśmy... oceniać sobie możesz ile wlezie... ale nie obchodzi mnie to w ogóle. To twoje " ciesz się z 4- " po prostu zwaliło mnie z krzesła... z brechty. To tak jakbyś mi groził... o mamo! ohmy.gif Booooje sie! A tak z innej beczki... dobry pomysł z wkręceniem "Goal'a" do kompilacji. Pozdrawiam

P.S. uważaj, moderatorzy tępią złoczyńcow.
Węgluś
QUOTE(baton @ Apr 4 2006, 00:01:12) [snapback]60336[/snapback]

Ojej unsure.gif No dzięki za ostrzeżenie, teraz będę uważał " i nie strzelał foch ". Widzę ze sie nie zrozumieliśmy... oceniać sobie możesz ile wlezie... ale nie obchodzi mnie to w ogóle. To twoje " ciesz się z 4- " po prostu zwaliło mnie z krzesła... z brechty. To tak jakbyś mi groził... o mamo! ohmy.gif Booooje sie! A tak z innej beczki... dobry pomysł z wkręceniem "Goal'a" do kompilacji. Pozdrawiam
P.S. uważaj, moderatorzy tępią złoczyńcow.

no widac ze my sie tez nie zrozumielismy. to nie bylo w formie grozby tylko oznajmienia. a dalem ci ostrzezenie o moderatorach bo widzisz moje 40% ostrzezenia.

P.S. dzieki za ocenke wkrecenia ''Goal'a''. narazie sie dwom podoba dwom nie. a jak ci sie podobaja moje gole?
baton
Spoko, w sumie całkiem w porządku. Dobrze że jest dużo różnych, bo jak się ogląda same bomby zza pola karnego to można się zadżumić. Nie lubię oceniać bramek, albo w ogóle kompilacji, bo odebranie ich jest rzeczą względną... jednym się podoba innym nie. A jeśli chodzi o bramki to każdy gol jest inny i czasem nawet zwykły gol jest jakiś oryginalny, więc moim zdaniem liczy się skuteczność... finezja na drugim (ale istotnym) miejscu smile.gif Pozdro

P.S. przyznaję, że trochę dowaliłem z tą kompilacją... ale myślałem ze fajnie wyjdzie, a koncepcja czarno-biała wyszła już bardzo dawno... może dlatego że dla mnie filmy takiego pokroju mają duszę... widocznie tu się to nie sprawdziło smile.gif
Węgluś
QUOTE(baton @ Apr 4 2006, 00:14:12) [snapback]60340[/snapback]

Spoko, w sumie całkiem w porządku. Dobrze że jest dużo różnych, bo jak się ogląda same bomby zza pola karnego to można się zadżumić. Nie lubię oceniać bramek, albo w ogóle kompilacji, bo odebranie ich jest rzeczą względną... jednym się podoba innym nie. A jeśli chodzi o bramki to każdy gol jest inny i czasem nawet zwykły gol jest jakiś oryginalny, więc moim zdaniem liczy się skuteczność... finezja na drugim (ale istotnym) miejscu smile.gif Pozdro

dzieki za ocenke. jak narazie najbardziej pozytywna. na tym forum wiekszosc lubi wypasiste zza pola karengo i najlepiej po oknach albo woleje, szczupaki i przewrotki. wreszcie ktos zauwazyl o co chodzi w strzelaniu bramek.
baton
Wiesz... to już zależy co się komu podoba. Dla mojego kumpla liczą się tylko woleje w okienka... a jak ja sie trochę tego naoglądam to aż coś mi się robi. Jak grałem Arsenalem to często strzelałem własnie zwykłe (wypracowane!) bramki... i to mi sprawiało największą frajdę. Ale powtarzam... co komu podpasi, to jest najważniejsze smile.gif

A tak w ogóle to coraz mniej gram w Pes'a 5... bo gram przez hamachi w Pes'a 4... więc możliwe że to była moja pierwsza i ostatnia kompilacja
Węgluś
QUOTE(baton @ Apr 4 2006, 00:23:42) [snapback]60345[/snapback]

Wiesz... to już zależy co się komu podoba. Dla mojego kumpla liczą się tylko woleje w okienka... a jak ja sie trochę tego naoglądam to aż coś mi się robi. Jak grałem Arsenalem to często strzelałem własnie zwykłe (wypracowane!) bramki... i to mi sprawiało największą frajdę. Ale powtarzam... co komu podpasi, to jest najważniejsze smile.gif

A tak w ogóle to coraz mniej gram w Pes'a 5... bo gram przez hamachi w Pes'a 4... więc możliwe że to była moja pierwsza i ostatnia kompilacja

a mnie cieszy każda ładna bramka biggrin.gif
norek
Weglus i Baton- 10% ostrrzezenia
Powod: temat o bramkach z pesa a nie do rozmow..od tego sa PM
pozdro
Węgluś
QUOTE(norek @ Apr 4 2006, 16:38:30) [snapback]60415[/snapback]

pozdro

przecież to o czym rozmawialiśmy wiąże się z tematem. dry.gif
rapen
SIEMANO ZIOMY!

Zrobilem moja 2 kompilacje tak jak obiecalem. a wiec milego sciagania i ogladania smile.gif

http://rapidshare.de/files/17186741/kompil...n_vol2.wmv.html
Bojinov
QUOTE(norek @ Apr 4 2006, 16:38:30) [snapback]60415[/snapback]

pozdro

Omg! Norek! Po to jest forum zeby sobie pogadac! A to ze tutaj sie wrzuca gole to nic nie przeszkadza temu zeby odpisywac na czyjes komentarze! Wiec wyluzuj troche!
Bo0os
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Apr 3 2006, 21:29:36) [snapback]60331[/snapback]

Cos wzielo mnie na ogladanie kompilacji smile.gif

To tak : pierwsza podstawowa wada zwiazana z muzyka - przez ponad 7 minut leci non stop ten sam motyw ligi mistrzow, po minucie juz sie nudzi a po 4 juz zygasz rolleyes.gif Rowniez ubugo w samym montazu, przez cala kompilacje nie bylo zadnego przejscia lub ciekawego efektu. Niektore gole naprawde ladne a niektorych wogole nie powinno tam byc ... Ale to w koncu twoja pierwsza kompilacja, powodzenia w dalszej zabawie wink.gif

QUOTE(Węgluś @ Apr 3 2006, 21:44:19) [snapback]60334[/snapback]

no to za gole masz 4+/6(myslalem nad 5-). fakt ze muza troche nie w klimat. ja tam nie patrze na przejscia wiec nie komentuje. szkoda tylko ze pomysl ze stadionem sciagniety z wegla. czekam na vol.2 smile.gif

Wiem że z audio troche przesadziłem, poprostu chciałem aby kompilacja była w klimacie CL.A co do koncepcji z motywem stadionu to wugule niewiem OCB smile.gif Wszystko sam wymyśliłem.A pokazu slajdów na końcu jeszcze chyba nikt nie miał! biggrin.gif

Pzdro
Węgluś
QUOTE(rapen @ Apr 4 2006, 17:25:42) [snapback]60429[/snapback]

SIEMANO ZIOMY!

Zrobilem moja 2 kompilacje tak jak obiecalem. a wiec milego sciagania i ogladania smile.gif

http://rapidshare.de/files/17186741/kompil...n_vol2.wmv.html

no więc tak. gole fajne. mamy drugiego speca od strzelania wolnych z daleka tongue.gif przez szybkie tempo kamera troche przeskakuje no i te napisy i fotki przed golami za szybko ida(nie da sie przeczytac). szkoda ze muza przez ostatnie 20sekund nie idzie ale pomysl z klimatem miales dobry. czekam na vol.3 z usteskinieniem smile.gif

QUOTE(Bojinov @ Apr 4 2006, 17:42:19) [snapback]60434[/snapback]

Omg! Norek! Po to jest forum zeby sobie pogadac! A to ze tutaj sie wrzuca gole to nic nie przeszkadza temu zeby odpisywac na czyjes komentarze! Wiec wyluzuj troche!

no Bojinov ma racje. na wczesniejsych stronach dyskutowało się troche ostrzej.
baton
QUOTE(Węgluś @ Apr 4 2006, 17:49:07) [snapback]60438[/snapback]

no Bojinov ma racje. na wczesniejsych stronach dyskutowało się troche ostrzej.

Beez kitu. Jak za coś takiego się dostaje ostrzeżenia to luuuz blink.gif Aż się boję pomyśleć za co dostałbym 20%... za "kurde"?? huh.gif Yo, panowie. Trzymajcie tak dalej! biggrin.gif
Węgluś
QUOTE(baton @ Apr 4 2006, 18:28:40) [snapback]60444[/snapback]

Beez kitu. Jak za coś takiego się dostaje ostrzeżenia to luuuz blink.gif Aż się boję pomyśleć za co dostałbym 20%... za "kurde"?? huh.gif Yo, panowie. Trzymajcie tak dalej! biggrin.gif

no widzisz baton ostrzegalem biggrin.gif ja juz mam 50%
Nelson
Hej chłopaki rapen nawet spoko kompilka,bardziej mi się pdoba niż vol. 2...

Tak na marginesie: Moim skromnym zdaniem norek troche przesadził z tymi %... Dyskutowali o piłce przecierz... ,a pozatym w innych tematach są ostrzejsze dyskusje nie na temat... Moim zdaniem nie zasłóżone %... Ale nie ,żebym był zły lub coś tylko mam swoje zdanie.. smile.gif

Pozdro wink.gif
Węgluś
QUOTE(Nelson @ Apr 4 2006, 20:11:26) [snapback]60473[/snapback]

Tak na marginesie: Moim skromnym zdaniem norek troche przesadził z tymi %... Dyskutowali o piłce przecierz... ,a pozatym w innych tematach są ostrzejsze dyskusje nie na temat... Moim zdaniem nie zasłóżone %... Ale nie ,żebym był zły lub coś tylko mam swoje zdanie.. smile.gif
Pozdro wink.gif

no masz racje. ale moim zdaniem norek czuje sie niedowartosciowany
tomek828
NOWA KOMPILACJA BRAMEK

http://rapidshare.de/files/17244860/tomekr...ilacja.wmv.html

PROSZE O SCIĄGANIE I OCENIANIE smile.gif
Węgluś
QUOTE(tomekronaldo @ Apr 5 2006, 19:33:01) [snapback]60634[/snapback]

NOWA KOMPILACJA BRAMEK

no to za gole masz 5-/6 za wygląd klipu 4+/6 i muza mi troche nie podchodzi ale każdy lubi inną.
Capitan Tsubasa
QUOTE(tomekronaldo @ Apr 5 2006, 19:33:01) [snapback]60634[/snapback]

NOWA KOMPILACJA BRAMEK

Bardzo krotko, super fajna kompilacja, bardzo przyjemnie sie ja ogladalo wink.gif
Węgluś
GeloElo kiedy zakładasz konkurs na bramke miesiąca?
Nelson
Drogi TomkuRonaldo... Zajebista kompilacja... Extra bramki,jakość i montaż... A muzyka w prost Genialna.... Bardzo mi się podobała ta muzyka...!!! Jednym słowem 6/6...

Pozdro
lukasso
jakosc dobra bramki ladne chodz nie wypasione muza na NIE
ogolnie spoko
widzialem gorsze .. ale twoja jest zajebista tongue.gif
pozdro 88 smile.gif
tomek828
dzieki chłopaki za ocene
niedługo szykuje kolejne dzieło

Capitan Tsubasa
ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif niezly gol lukas ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif
malarkey
lookas - piekna brama laugh.gif

mozna wiedziec jak sobie ta pilke podrzuciles bo ja jestem ciemny jezeli chodzi o tricki w pes5
CJ-2005
lookas ladna bramka
baton
O w mordę! Tego jeszcze nie było. Kelner! Browar dla tego pana tongue.gif
Capitan Tsubasa
QUOTE(malarkey @ Apr 8 2006, 18:16:05) [snapback]61177[/snapback]

mozna wiedziec jak sobie ta pilke podrzuciles bo ja jestem ciemny jezeli chodzi o tricki w pes5

prawym analogiem szybki ruch DÓŁ-GÓRA
Andzi
Mi jeszcze tak wysoko gosc nie podbił piłki mad.gif
Węgluś
QUOTE(Andzi @ Apr 8 2006, 22:18:59) [snapback]61234[/snapback]

Mi jeszcze tak wysoko gosc nie podbił piłki mad.gif

no bo jak jestes w biegu lub trochcie to tak wysoko nie podbije. musisz stac i wtedy pojdzie tak wysoko biggrin.gif
lukasso
http://www.sendspace.com/file/y52ede
INTRO robione pod PowerPatch
warto ściągnąć smile.gif
Rivaldinho
Gola Adriano extra,podobny motyw widziałem w bramkach niejakiego volvo.Intro downloading.....
lukasso
http://www.sendspace.com/file/v8gmcl
to intro na 100% działa w grze
tamto powyzej mozecie odpalic w np Windows Media
sory za zamęt
Capitan Tsubasa
Compilation vol. 4 by Capitan Tsubasa - Mirror 1

Compilation vol. 4 by Capitan Tsubasa - Mirror 2

Zapraszam do sciagania i oceniania !!!

PS. Inspirowalem sie gra GTA : Vice City co bedzie widac podczas ogladanie kompilacji wink.gif pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.