QUOTE(rsix` @ Sep 14 2006, 21:52:44) [snapback]89099[/snapback]
ok węgluś, ale trailer to trailer, postawiłem na efekty i jakość, nie patrząc na rozmiar, miałem w trailerze pokazywać jakieś bramki, które chciałem żeby pojawiły się w kompilce? I proszę Cię, nie mów mi, że jakość na twojej kompilce była podobna, bo pisząc tak sam siebie ośmieszasz. Twoja kompila jest słaba i nie tylko ja tak twierdze, ale nawet jeśli, to za brak talentu nie wyżywaj się na innych.
eot. koniec tematu
omg! czyżby kolejne dziecko neo? co mnie obchodzi, że trailer? 30sekudn i 11MB to duuużo, czaisz? forumowicze wypuszczają 3-4minutowe co mają 14-15MB i jakość bardzo dobrą. u Ciebie jakość jest cudowna ale po co komuś jakość o troszke lepsza a rozmiar większy dużo dużo większy? stary w mojej kompilce jakość jest bardzo podobna do Twojej. a gole może nie porażają ale jak chcesz zobaczyć moje dobre gole to zapraszam do obejrzenia kompilek vol.8-10, moge podać linki. ''za brak talentu''? lol. w tym poście to Ty sie ośmieszyłeś bo Ty też nie masz talentu i żaden inny forumowiczów

a z resztą, pokaż swoje bramki to możemy dyskutować. strasznie chce mi sie śmiać z kolesi którzy robią z siebie wielkich krytyków, a nie mają swojej dobrej kompilki nawet w drodze. mam nadzieję, że Ty taki nie będziesz. z niecierpliwością czekam na Twoją antysłabą kompile

cya
P.S. spróbuj zrozumieć moje posty do Ciebie a wtedy przekonasz sie, że to nie wyżywanie.
QUOTE(Mooner @ Sep 14 2006, 13:39:40) [snapback]89053[/snapback]
węgluś, spodziewałem się czegoś lepszego, jedna bramk ami się tylko podobała, i jeden rajdzik jak by się uprze, reszta taka se...
muza do bani.. ;/
poprzednie kompile byly lepsze... aha... i rozwaliło mnie to na końcu.. CDN!? xD
ja już nei gram w pesa 5, czekam na pes6.. ;]
no bywało lepiej, ale to przez tą przegraną Celticu wszystkie gole sie nagle zmieniły

no cdn bo jeszcze będzie kompila vol.12 a może i 13. ja mam tak, że wypuszczam 2-3kompile w 4tygi i potem miesięczna przerwa więc wg. moich obliczeń niedługo powinna pojawić się następna, ale będzie trudno bo już sie nagrałem w PESa. do wyjścia PES6 vol.12 będzie i być może będzie to najlepsza kompilka z moich wszystkich tyle, że trzeba by było czekać dłużej niż na moje ''słabe'' kompile.
P.S. może zrobić sonde czy wypuścić kompile vol.12 ?