QUOTE(Mortin @ Jul 29 2006, 17:56:41) [snapback]81355[/snapback]
sciagnalem, obejrzalem i jestem pod wrazeniem, zarowno uroda samych bramek, jak i ich obrobka.. Swietna muzyka, swietnie zmontowane bramki,prawdziwa profe$$ka xDDD
QUOTE(Mooner @ Jul 29 2006, 19:49:21) [snapback]81375[/snapback]
pogrom...
podziw.. uszanowanie... szacunek.. respekt... pokój... peace... brawa... oklaski.... tłumy szaleją... xD
dobry pomysł był z ta zbitka brameczek różnych użytkowników... czekam na vol.2! xD ale to se jeszcze poczekam

QUOTE(kosa @ Jul 29 2006, 21:22:45) [snapback]81416[/snapback]
zajebista kompila... i muza wymarzona, bo Firestarter to jeden z najlepszych kawalkow The Prodigy. Daj znac kiedy bedziesz skladac vol.2 to dodam pare zajebistych brameczek ;]
QUOTE(Ziomex @ Jul 30 2006, 12:06:03) [snapback]81468[/snapback]
Człowieku świetna kompila mam nadzieje że wyjdzie vol.2 , mam takie pytanie od jakiego poziomu przyjmujecie bramki ? ja niestety na 3 nagrywam jeszcze nie gram na 4* .
QUOTE(Bo0os @ Jul 30 2006, 14:05:30) [snapback]81505[/snapback]
wykurwiona w kosmos!! zaskoczyłeś mnie wykonaniem lukass, chyba najlesze jakie widziałem na forum, świetna synchronizacja dzwiękowa z tym co sie dzieje na ekranie.podziw i szacunek!
jedynie szkoda że całe forum reprezentowało tylko pare osób, no cóż... ale bramki mistrzowskie, a ten gol carlosem(real) przypomina tego co kiedyś strzelił z francją(co niby wbrew prawom fizyki czy jakoś)
czekam na kolejną odsłone i chyba już z PESa 6, bo niema co odgrzewać kotleta ;)pozdro
dziekuje wszystkim za komentarze

w koncu sam sobie tego nie robilem;jak widac bylo warto
jesli macie jakies ciekawe zagrania i bramki to przysylajcie mi je
zobacze co da sie zrobic
Pozdrawiam