Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najladniejsze gole w PES 5
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
Bo0os
6 mb to "duży" plik?

EDIT: jutro ściągne...
Mortin
QUOTE(lukasso @ Jul 22 2006, 07:01:57) [snapback]79656[/snapback]

tu macie bramke całkiem nową:
GOL

swietny gol, jako jeden z nielicznych, ktory ma prawo przebywac na moim dysku twardym xD
a 6mb to wcale nie duzy plik, uzywaj czasem innych serwerow np. www.rapidshare.de, albo www.sendspace.com, tutaj mozesz wrzucic plik wazacy nawet 100 mb
Michael
hehe fajnie to zabrzmiało: "który ma prawo znajdować sie na moim dysku"
ja zaznaczam Cisse to byl pierwszy kontakt z piłka wprowadzony w dogrywce.

Dzieki za opinie

Każdego Repleya staram sie nie nagannie obrobic dlatego tyle zajmuje. biggrin.gif

[b]obecnie jestem zdołowany bo mi komp sie zawiesza jak gram w PES i jestem zmuszony przerwać granie aż do momentu gdy zmienie system...
Michael
ZaRzUcE JeSzCzE JeDeN RePlEyEk......

AdRiAnIeC---

IPB Image

czekam na opinion.

http://rapidshare.de/files/27007638/adrian....part1.rar.html <<< PART 1 >>>

http://rapidshare.de/files/27008000/adrian....part2.rar.html <<< PART 2 >>>

sorry ze na party ale na rapidzie nie wchodzi calosc (?) nie wiem czemu a na Space jeszcze nie badałem.

PS. Do MORTINA>>> widze żeś jest Fan Barcy ja od 1999 czuje że Ciebie polubie hehe biggrin.gif
Bojinov
QUOTE(Michael @ Jul 25 2006, 20:56:22) [snapback]80434[/snapback]

sorry ze na party ale na rapidzie nie wchodzi calosc (?) nie wiem czemu a na Space jeszcze nie badałem.

te ziom a tak w ogole to konwertujesz w uleadzie albo wmm? na rs jest 100mb max upload'u

do rapena: na obrazku Michael'a Adriano prosi boga o skilla biggrin.gif pozdro
Nelson
Moja kompilacja vol. 3...
Gorąco polecam wink.gif...

Download

Proszę o oceny smile.gif...

pzdr
saper
QUOTE(Nelson @ Jul 26 2006, 00:20:44) [snapback]80460[/snapback]

Download

pzdr

Przepraszam ile trwa filmik bo nie napisałeś? :>

Pozdrawiam,
saper
Nelson
QUOTE(saper @ Jul 25 2006, 23:13:50) [snapback]80469[/snapback]

Przepraszam ile trwa filmik bo nie napisałeś? :>

Pozdrawiam,
saper

5 min. wink.gif
lukasso
KOMUNIKAT
Chciałbym sie podjąć pewnemu wyzwaniu
i zrobić megakompilacje
bramek z IssOnline
cos takiego: Pes5 best goals by ISSOnline
złożone z bramek uzytkownikow forum
takze jesli ktos jest chętny to prosze o przesyłanie mi
paczek z sejwami(ale bramki naprawde mają być wypasione smile.gif )
prywatnie nie na forum zeby nie robic niepotrzebnego smietnika
dziekuje za uwage

Nelson:bardzo dobra kompilacja,podobala mi sie,muza tylko na -
Michael
QUOTE(Bojinov @ Jul 25 2006, 22:18:49) [snapback]80458[/snapback]

te ziom a tak w ogole to konwertujesz w uleadzie albo wmm? na rs jest 100mb max upload'u
do rapena: na obrazku Michael'a Adriano prosi boga o skilla biggrin.gif pozdro

Bojinov ale jak całego repleya wsadzam na rapida to po jakims czasie Error wyskakuje, nie wiem czym to spowodowane ja myslalem ze wielkoscia pliku ale jak to kolesie wsadzaja po 25 mb to juz sam nie wiem. blink.gif
maciek_ssi
QUOTE(Michael @ Jul 26 2006, 08:24:15) [snapback]80506[/snapback]

Bojinov ale jak całego repleya wsadzam na rapida to po jakims czasie Error wyskakuje, nie wiem czym to spowodowane ja myslalem ze wielkoscia pliku ale jak to kolesie wsadzaja po 25 mb to juz sam nie wiem. blink.gif

Być może, że przeglądarką. Potestuj.
Michael
Mam pewna niecodzienna sytuaje ale nie z footbalu mało zajmuje możecie szybko pobrać i ocenic ta breszke biggrin.gif

Zaznaczam----> to było obliczone i wykonane w 100% z moja intencja biggrin.gif

przy okazji testuje dzis Send Space

http://www.sendspace.com/file/i1dohw
Bo0os
QUOTE(lukasso @ Jul 26 2006, 05:42:43) [snapback]80496[/snapback]

KOMUNIKAT
i zrobić megakompilacje
bramek z IssOnline
paczek z sejwami(ale bramki naprawde mają być wypasione smile.gif )
dziekuje za uwage
Nelson:bardzo dobra kompilacja,podobala mi sie,muza tylko na -

Świetny pomysł! ale wykonanie powinno być zbiorowe aby było jak najlepsze, zwerbuj koniecznie jakiś specjalistów od kompilacji (nie mnie... smile.gif ) zresztą tobie też nieźle idzie jak pamiętam

dziś jeszcze prześle conajmniej 5-6 replayów w paczce.no i przy każdej bramce w mega_kompilacji powinien być wykonawca, a kolejność goli losowa, żeby niebyło napinania sie ze strony pokrzywdzonych tongue.gif

Pozdro życze owocnych prac.
Michael
DO NELSONA:::

Powiem Ci że piekna ta kompilka szczególnie mi sie podobały bramki Ashley'a Cole'ya i Carlosa bodajże 1.30 i 1.40.

Carlos identycznie jak kiedys z Francja przed mundialem 98. Opłacało sie pobierac az 50 mb!! smile.gif

IPB Image
Michael
Mam Fajna Brameczke z treningu nazwałem ją od niechcenia
ma tylko 670 kb pobieraajcie oceniajcie biggrin.gif

http://www.sendspace.com/file/w3111j

IPB Image
lukasso
sliczna bramka szkoda ze nie w meczu
P.S edytuj posty nie pisz jednego pod drugim

Świetny pomysł! ale wykonanie powinno być zbiorowe aby było jak najlepsze, zwerbuj koniecznie jakiś specjalistów od kompilacji (nie mnie... ) zresztą tobie też nieźle idzie jak pamiętam

dziś jeszcze prześle conajmniej 5-6 replayów w paczce.no i przy każdej bramce w mega_kompilacji powinien być wykonawca, a kolejność goli losowa, żeby niebyło napinania sie ze strony pokrzywdzonych

ja sie wszystkim zajme
ale jak narazie nikt mi bramek oprocz jednej osoby nie wysłał
oczywiscie kolejnosc losowa
a wykonawcow chyba bedzie dobrze jak umieszcze w napisach koncowych
tak czy siak chęci mam ,czekam na wasze brameczki smile.gif
Maharadza
witam, jestem pierwszy raz na tej stronie forum,nie pokazywalem jeszcze tutaj swoich bramek tongue.gif
tu jest link do kilku z nich --> http://rapidshare.de/files/27096519/brameczki.zip.html nie sa obrobione profesjonalnie, ale mysle ze moga wam sie spodobac smile.gif) , napiszcie co onich myslicie ,pozdro!
CJ-2005
cze
to juz moja trzecia komplika
http://rapidshare.de/files/27182032/CJ_2005_Goals.wmv.html
miłego oglądania
Mortin
QUOTE(Nelson @ Jul 25 2006, 22:20:44) [snapback]80460[/snapback]

Download

pzdr

wspaniala kompilacja... swietne bramki, najbardziej rzucaja sie w oczy bramki carlosa, przewrotki i krzyzak(dalla bona ? )
QUOTE(Michael @ Jul 26 2006, 13:29:34) [snapback]80607[/snapback]

Mam Fajna Brameczke z treningu nazwałem ją od niechcenia
ma tylko 670 kb pobieraajcie oceniajcie biggrin.gif

http://www.sendspace.com/file/w3111j

sliczna bramka biggrin.gif taki niespodziewany strzal
Michael
QUOTE(CJ-2005 @ Jul 27 2006, 11:02:22) [snapback]80820[/snapback]

cze
miłego oglądania

Nie najgorsza ta kompilka ale mam dziwne wrażenie że grales na niskim poziomie ta akcja z 2:00 minuty to potwierdza po dosrodkowaniu na wyzszym poziomie rywal dokladniej kryje i ciezej nozyce wykonac

looknij na moj repley nic szczegolnego ale mozna pobrac.

http://rapidshare.de/files/27196611/sAvIoLa.part1.rar.html

http://rapidshare.de/files/27196958/sAvIoLa.part2.rar.html

CJ-2005
QUOTE(Michael @ Jul 27 2006, 09:46:15) [snapback]80837[/snapback]

Nie najgorsza ta kompilka ale mam dziwne wrażenie że grales na niskim poziomie ta akcja z 2:00 minuty to potwierdza po dosrodkowaniu na wyzszym poziomie rywal dokladniej kryje i ciezej nozyce wykonac

looknij na moj repley nic szczegolnego ale mozna pobrac.

http://rapidshare.de/files/27196611/sAvIoLa.part1.rar.html

http://rapidshare.de/files/27196958/sAvIoLa.part2.rar.html

dzieki za ocene kazda uwaga sie liczy
a co do bramki szewczenki
1.patrz na szewczenko jest popychany co sie nie zdaza na niskich pozimach
2.obroncy wracaja
3.od kiedy na niskich poziomach robia wslizgi
Nelson
Panowie ... Jak na razie tylko 2 osoby oceniły kompilke moją...
Oceniać ! smile.gif
Michael
QUOTE(CJ-2005 @ Jul 27 2006, 12:13:15) [snapback]80846[/snapback]

dzieki za ocene kazda uwaga sie liczy
a co do bramki szewczenki
1.patrz na szewczenko jest popychany co sie nie zdaza na niskich pozimach
2.obroncy wracaja
3.od kiedy na niskich poziomach robia wslizgi

Nie wiem moge sie myslic z tym poziomem ale jak sie myle to szacunek bo bramki niczego sobie a pobierz mojego CISSE
na stronie 50

na dole bedzie moj cisse i zidane czkeam na opinie.

IPB Image

QUOTE(Nelson @ Jul 27 2006, 12:50:47) [snapback]80856[/snapback]

Panowie ... Jak na razie tylko 2 osoby oceniły kompilke moją...
Oceniać ! smile.gif

Zajebista Nelson !!

Jak możesz to podeslij mi save z bramka carlosa zajebista była.
obrobie ją.

IPB Image
Mortin
QUOTE(CJ-2005 @ Jul 27 2006, 11:02:22) [snapback]80820[/snapback]

cze
miłego oglądania

fajna kompilacja, dominuja w niej bramki z rzutow wolnych, aczkolwiek pare wolei i przewrotek bylo... na duzego plusa zasluguje muzyka biggrin.gif
pozdrawiam
Maharadza
a czemu nikt moich nie ocenia?? sad.gif mysle ze szczegolnie dwie bramy ,z tej kompilacji -schweinsteigera i trezegueta sa warte obejrzenia...czekam na opinie
lukasso
CODE
KOMUNIKAT
i zrobić megakompilacje
bramek z IssOnline
paczek z sejwami(ale bramki naprawde mają być wypasione  )
dziekuje za uwage

narazie mam bramki
BoOsa
whana
R10 - kumpel z ośki smile.gif
dzenda_dzenda
tomekronaldo obiecal ze cos strzeli
no i kilka moich

czekam na kolejne tongue.gif
przynajmniej do przyszlego tygodnia
potem ruszam pełną parą smile.gif
Michael
czekam na kolejne tongue.gif
przynajmniej do przyszlego tygodnia
potem ruszam pełną parą smile.gif
[/quote]

Lukaso swoich ci nie zapodam bo.... nie mam sad.gif Pes narazie nie dziala.
Mialem kilka fajnych ale nie wiem gdzie one sie walaja. sad.gif
IPB Image
Mortin
QUOTE(Maharadza @ Jul 26 2006, 15:48:34) [snapback]80635[/snapback]

witam, jestem pierwszy raz na tej stronie forum,nie pokazywalem jeszcze tutaj swoich bramek tongue.gif
tu jest link do kilku z nich --> http://rapidshare.de/files/27096519/brameczki.zip.html nie sa obrobione profesjonalnie, ale mysle ze moga wam sie spodobac smile.gif) , napiszcie co onich myslicie ,pozdro!

po pierwsze to te bramki w ogole nie sa obrobione, zero muzyki.... Poza tym te bramki nie sa jakies specjalne i strzelone zapewne na 3* wiec to tez im odejmuje... moja ocena tych bramek, bo to kompilacja nie jest
3/10
lukasso
Tak Jak Obiecałem

LINK

LINK2

LINK3

Miłego Oglądania smile.gif

29mb
4:36min
Mortin
sciagnalem, obejrzalem i jestem pod wrazeniem, zarowno uroda samych bramek, jak i ich obrobka.. Swietna muzyka, swietnie zmontowane bramki,prawdziwa profe$$ka xDDD
Mooner
QUOTE(lukasso @ Jul 29 2006, 16:37:24) [snapback]81336[/snapback]
Tak Jak Obiecałem

LINK

LINK2

LINK3

29mb

pogrom... ohmy.gif

podziw.. uszanowanie... szacunek.. respekt... pokój... peace... brawa... oklaski.... tłumy szaleją... xD

dobry pomysł był z ta zbitka brameczek różnych użytkowników... czekam na vol.2! xD ale to se jeszcze poczekam wink.gif
kosa
QUOTE(lukasso @ Jul 29 2006, 18:37:24) [snapback]81336[/snapback]

Tak Jak Obiecałem

LINK

LINK2

LINK3

29mb

zajebista kompila... i muza wymarzona, bo Firestarter to jeden z najlepszych kawalkow The Prodigy. Daj znac kiedy bedziesz skladac vol.2 to dodam pare zajebistych brameczek ;]
Ziomex
Tak Jak Obiecałem

LINK

LINK2

LINK3

Miłego Oglądania

29mb

Człowieku świetna kompila mam nadzieje że wyjdzie vol.2 , mam takie pytanie od jakiego poziomu przyjmujecie bramki ? ja niestety na 3 nagrywam jeszcze nie gram na 4* .
kosa
czlowieku, ustaw 6 gwiazdek i zacznij grac... trening czyni mistrza
Bo0os
wykurwiona w kosmos!! zaskoczyłeś mnie wykonaniem lukass, chyba najlesze jakie widziałem na forum, świetna synchronizacja dzwiękowa z tym co sie dzieje na ekranie.podziw i szacunek!

jedynie szkoda że całe forum reprezentowało tylko pare osób, no cóż... ale bramki mistrzowskie, a ten gol carlosem(real) przypomina tego co kiedyś strzelił z francją(co niby wbrew prawom fizyki czy jakoś)

czekam na kolejną odsłone i chyba już z PESa 6, bo niema co odgrzewać kotleta ;)pozdro
Ziomex
Dzięki za rade kosa , w pierwszym mczu na sześciu 1:0 dla mnie tongue.gif (nie wiem jak to możliwe:p) .Sorki że tutaj pisze ale chce was prosić o pomoc , czy moglibyście mi powiedzieć jak wy tak podkręcacie piłkę podczas zwyklych kopnięć ? albo jak kopnąc tak jak było w 3:31 na filmiku lukasso ? bo jak ja kopie to piłka praktycznie wogule nie nabiera rotacji . prosze pomóżcie
Mooner
bo wg mnie między 3 a 6 nei ma wielkiej różnicy.. jest ale mała.. tongue.gif

co do podkręcania.. podczas strzału, tzn gdy już dasz sile uderzenia i zawodnik biegnie do bilki klikaj, przytrzymaj kierunek lewno/prawo najlepiej jak już dasz sile o drazu ustawiaj... trzeba mieć wyczycie co do wolnych.. wink.gif
Ziomex
podczas zwyklych kopnięć

Jak mówiłem chodziło mi o zwykłe kopnięcia a nie z wolnych ale za tamtą rade też wielkie dzięki napewno sie przyda biggrin.gif . Nadal czekam na odpowiedź
Maharadza
QUOTE(Mortin @ Jul 28 2006, 11:01:55) [snapback]81067[/snapback]

po pierwsze to te bramki w ogole nie sa obrobione, zero muzyki.... Poza tym te bramki nie sa jakies specjalne i strzelone zapewne na 3* wiec to tez im odejmuje... moja ocena tych bramek, bo to kompilacja nie jest
3/10

no to sie kolego mylisz bo sa strzelone na 4* :] i mowilem ze chce tylko pokazac jakie mam bramy,nie chcialo mi sie bawic z muzyka itp itd mysle jednak ze 2 z nich sa naprawde zajebiste
Mooner
QUOTE(Ziomex @ Jul 30 2006, 14:20:49) [snapback]81512[/snapback]

Jak mówiłem chodziło mi o zwykłe kopnięcia a nie z wolnych ale za tamtą rade też wielkie dzięki napewno sie przyda biggrin.gif . Nadal czekam na odpowiedź

ahaaaaaaa biggrin.gif

no to chlopie zwykle samo to się robi walisz jak najmosniej... biggrin.gif jesli chcesz se poootęrznie kropnąć zza pola karnego użyj kombinacji c + d ( r2.gif + square.gif bodajże na joyu czyli (d jako strzał)) no to jakby to nazwać... potężne lekko potkręcone uderzenie na brame.. xD
szczerze.. zawsze podkręcasz pilke, jakbyś umial uderzyć idealnie prosto... zaprzeczył być prawą fizyki...
Vamikeeper
Oceniajcie moją bramkę Del Horno smile.gif Proszę o wyrozumiałość... moja pierwsza mini kompilacja, a gol już dość stary ale uznałem że może zapoczątkować możliwą serię moich kompilacji, proszę o wyrozumiałość smile.gif
Pozdro

http://video.google.pl/videoplay?docid=-5289006691909512829
Ziomex
ahaaaaaaa

no to chlopie zwykle samo to się robi walisz jak najmosniej... jesli chcesz se poootęrznie kropnąć zza pola karnego użyj kombinacji c + d ( + bodajże na joyu czyli (d jako strzał)) no to jakby to nazwać... potężne lekko potkręcone uderzenie na brame.. xD
szczerze.. zawsze podkręcasz pilke, jakbyś umial uderzyć idealnie prosto... zaprzeczył być prawą fizyki...

Wielkie dzięki Mooner , a wie ktoś może jak tak kopnąć jak w kompilacij lukasso w 3:30 czasie filmiku ?? prosze pomóżcie chcę wiedzieć może kiedyś sie przyda

Oceniajcie moją bramkę Del Horno Proszę o wyrozumiałość... moja pierwsza mini kompilacja, a gol już dość stary ale uznałem że może zapoczątkować możliwą serię moich kompilacji, proszę o wyrozumiałość
Pozdro

Taka sobie ta siata , ładnie wykorzystałeś Ruletke .

Oto jest , moja pierwsza kompila , gram w pro evo od kilku miechów , nie ma co gadać o poziomie bo wszystkie bramki były strzelone podczas gry na jednym komputerze przeciwko koledze (gralismy na dwa pady)
Oto Link :
http://www.sendspace.com/file/2onfj7
Filmik trwa 3:31 , i zajmuje 19 mega .
Pozdro , czekam na oceny.
Mortin
QUOTE(Vamikeeper @ Jul 30 2006, 20:57:25) [snapback]81599[/snapback]

Oceniajcie moją bramkę Del Horno smile.gif Proszę o wyrozumiałość... moja pierwsza mini kompilacja, a gol już dość stary ale uznałem że może zapoczątkować możliwą serię moich kompilacji, proszę o wyrozumiałość smile.gif
Pozdro

nic specjalnego, bramka nienajwyzszych lotow, widzialem lepsze, aczkolwiek dobre wykorzystanie ruletki...

QUOTE(Ziomex @ Jul 31 2006, 08:40:15) [snapback]81635[/snapback]
.
Oto jest , moja pierwsza kompila , gram w pro evo od kilku miechów , nie ma co gadać o poziomie bo wszystkie bramki były strzelone podczas gry na jednym komputerze przeciwko koledze (gralismy na dwa pady)
Oto Link :
http://www.sendspace.com/file/2onfj7
Filmik trwa 3:31 , i zajmuje 19 mega .
Pozdro , czekam na oceny.

hmm ta kompilacja tez nie jest jakas nadzwyczajna, pare bramek bylo zupelnie zwyklych, ale niektore naprawde fajne
pozdro
Ziomex
hmm ta kompilacja tez nie jest jakas nadzwyczajna, pare bramek bylo zupelnie zwyklych, ale niektore naprawde fajne
pozdro

Hmm. Dzięki , a mógłbyś powiedzieć w których minutach bramki ci sie najbardzej podobały bo chciałbym to wiedzieć .
Mortin
podobala mi sie bramka tottiego z woleja, ledwo co i zerwalby glowe z karku tamtemu obroncy tongue.gif poza tym bramka z rzutu wolnego tak jakby carlosa ale zawodnik z numerem 26 xD i pare innych xD przy jednej bramce bylem zdziwiony, mowie tutaj o bramce ronaldo, gdy ten rzucil sie wslizgiem... w rzeczywistosci do takiej pilki nawet nie ruszylby sie xD
pozdro
lukasso
QUOTE(Mortin @ Jul 29 2006, 17:56:41) [snapback]81355[/snapback]

sciagnalem, obejrzalem i jestem pod wrazeniem, zarowno uroda samych bramek, jak i ich obrobka.. Swietna muzyka, swietnie zmontowane bramki,prawdziwa profe$$ka xDDD

QUOTE(Mooner @ Jul 29 2006, 19:49:21) [snapback]81375[/snapback]

pogrom... ohmy.gif

podziw.. uszanowanie... szacunek.. respekt... pokój... peace... brawa... oklaski.... tłumy szaleją... xD

dobry pomysł był z ta zbitka brameczek różnych użytkowników... czekam na vol.2! xD ale to se jeszcze poczekam wink.gif

QUOTE(kosa @ Jul 29 2006, 21:22:45) [snapback]81416[/snapback]

zajebista kompila... i muza wymarzona, bo Firestarter to jeden z najlepszych kawalkow The Prodigy. Daj znac kiedy bedziesz skladac vol.2 to dodam pare zajebistych brameczek ;]

QUOTE(Ziomex @ Jul 30 2006, 12:06:03) [snapback]81468[/snapback]

Człowieku świetna kompila mam nadzieje że wyjdzie vol.2 , mam takie pytanie od jakiego poziomu przyjmujecie bramki ? ja niestety na 3 nagrywam jeszcze nie gram na 4* .

QUOTE(Bo0os @ Jul 30 2006, 14:05:30) [snapback]81505[/snapback]

wykurwiona w kosmos!! zaskoczyłeś mnie wykonaniem lukass, chyba najlesze jakie widziałem na forum, świetna synchronizacja dzwiękowa z tym co sie dzieje na ekranie.podziw i szacunek!

jedynie szkoda że całe forum reprezentowało tylko pare osób, no cóż... ale bramki mistrzowskie, a ten gol carlosem(real) przypomina tego co kiedyś strzelił z francją(co niby wbrew prawom fizyki czy jakoś)

czekam na kolejną odsłone i chyba już z PESa 6, bo niema co odgrzewać kotleta ;)pozdro

dziekuje wszystkim za komentarze
smile.gif w koncu sam sobie tego nie robilem;jak widac bylo warto
jesli macie jakies ciekawe zagrania i bramki to przysylajcie mi je
zobacze co da sie zrobic smile.gif
Pozdrawiam
Ziomex
rzutu wolnego tak jakby carlosa ale zawodnik z numerem 26

Tego wolnego strzelał Marcelinho kupiony przezemnie w Lidze mistrzów , nawet fajnie sie nim strzela i na dodatek rozbiega sie jak carlos xD .
Rossonero
Panowie mam prośbę.
Jeśli macie jakieś b.ładne bramki Shevchenki (jeszcze w milanie) to proszę o kontakt.

GG 3083829
E-MAIL [email protected]

Z góry dzięki rolleyes.gif
dajenda
Zassajcie ta brameczke ,pierwszy raz udalo mi sie cos takiego strzelic :

http://rapidshare.de/files/27760462/PES5_1.avi.html

Fajnie to wyglada ,ale jakbym mial to powtorzyc ,to ni ch..... blink.gif
Mortin
sciagnalem jakis czas temu i zapomnialem skomentowac tongue.gif
smieszna a zarazem piekna bramka, troche w niej przypadku bylo, ale i tak ladnie sie prezentuje tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.