Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nasze Problemy.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Orange_91
CYTAT(barman_2000 @ Jul 30 2008, 17:54) *
wgrywałes jakies dodatki ostatnio bo od tego mogło sie cos w kodzie gry pokopac

Nie widziałem jeszcze takiego patcha co by coś zmieniał w kodzie gry.

CYTAT(djclanv1r00z @ Jul 30 2008, 17:56) *
nie wgrywałem smile.gif

drugi bramkarz normalnie broni tongue.gif

a z tymi wślizgami to często mam i na całej szerokości boiska sad.gif

pozdro cool.gif

Co do tych wślizgów to normalne jak za długo przytrzymujesz x2.gif .
djclanv1r00z
CYTAT(Orange_91 @ Jul 30 2008, 18:06) *
Nie widziałem jeszcze takiego patcha co by coś zmieniał w kodzie gry.

Co do tych wślizgów to normalne jak za długo przytrzymujesz x2.gif .

ale jak przytrzymuje X to przecież mój się nie rzuca nogami w rywala tylko mój "kolega" z zespołu :/
Orange_91
CYTAT(djclanv1r00z @ Jul 30 2008, 18:27) *
ale jak przytrzymuje X to przecież mój się nie rzuca nogami w rywala tylko mój "kolega" z zespołu :/

Takie coś również sie zdarza i nie jest to nic nienormalnego.
malomowny18
Witam.

Mam dziwny problem z pesem 6.

Chcę znaleźć zawodnika np Włoch. Wchodzę w register player, i daję na włochy i tam zastępuję zawodnika na jakiegoś którego chcę, np Quagiarelle na Giovinco. Problem w tym, że później chcę tego nowego gracza ( w tym wypadku Giovinco ) wsadzić do odpowiedniego klubu. I tu pojawia się problem, bo gdy wchodzę w register player i w narodówkę włoch, to ów gracz zaznaczony jest na szaro, czyli nie mogę nic z nim zrobić. Jestem pewien, że automatycznie nie jest on przeniesiony do jakiegoś klubu, bo sprawdzałem w ML.

Proszę o pomoc

Pozdrawiam
djclanv1r00z
daj tego ofa to oblukam sytacje smile.gif

bo to jakieś nienormalne:P

pozdro cool.gif
malomowny18
Mam OE Patch v. 4.0
I oryginalny OF do niego
Zywy
Czy mozna odzyskac starego ofa bo przypadkiem podmienilem go z innym a swoj mialem aktualizowany na bierzaco.
Orange_91
CYTAT(Zywy @ Aug 1 2008, 20:09) *
Czy mozna odzyskac starego ofa bo przypadkiem podmienilem go z innym a swoj mialem aktualizowany na bierzaco.

Jeśli nie stworzyłeś kopii to nie.
Zywy
6 sezon kariery i aktualne składy z dnia na dzien aktualizowałem mad.gif mad.gif sad.gif
malomowny18
Proszę o odpowiedź na moje pytanie, bo ta sytuacja, która u mnie występuje jest dziwna!
djclanv1r00z
CYTAT(malomowny18 @ Aug 1 2008, 20:21) *
Proszę o odpowiedź na moje pytanie, bo ta sytuacja, która u mnie występuje jest dziwna!

daj mi ten of to bo dogłebnie zobacze bo tak to co ja Ci zrobie?? tongue.gif

pozdro cool.gif
malomowny18
Proszę:
http://www.sendspace.com/file/h42o9j

Proszę o pomoc
djclanv1r00z
ten cały Giovinco jest w Empoli tongue.gif

czyli wychodzi na to że nie wiesz gdzie kogo masz tongue.gif

pozdro cool.gif
malomowny18
O M G

Kuźwa ale siara tongue.gif

W takim razie mój błąd.

Przepraszam smile.gif
djclanv1r00z
CYTAT(malomowny18 @ Aug 1 2008, 21:02) *
O M G

Kuźwa ale siara tongue.gif

W takim razie mój błąd.

Przepraszam smile.gif

jeszcze kogoś ci sprawdzić ??tongue.gif bo rzeczywiście to było zdeczka żalowe ;P

ale tak też bywa że naj prostrze rzeczy sprawiają problem smile.gif

pozdro cool.gif
Zywy
Jak chce w PES editorze zmienic nazwe druzyny i wpisze nazzwe, klikne na inna druzyne i wroce to tamta druzyna na z powrotem stara nazwe sad.gif
Orange_91
CYTAT(Zywy @ Aug 4 2008, 14:18) *
Jak chce w PES editorze zmienic nazwe druzyny i wpisze nazzwe, klikne na inna druzyne i wroce to tamta druzyna na z powrotem stara nazwe sad.gif

Zawsze musisz wcisnąć ENTER.
Tomek775
Mam problem jak usunąć z OFa drużyny klasyczne???
Np.Classic England itd.
malomowny18
Witam

Mam inny problem...

Ściągnąłem sobie programik Player GDB Manager, stworzyłem sobie wreszcie zespół Śląska Wrocław, tzn wkleiłem herb, logo, (flag nie umiem ), potworzyłem nowych zawodników itd.

I właśnie w PGM wszedłem w swój zespół i wszystkim zawodnikom dodałem nowe buty z kitservera.

Problem polega na tym, że gdy gram mecz towarzyski ( zwykły ) śląskiem, to moi zawodnicy mają buty, jakie im przyporządkowałem w PGM,
ALE
Gdy zaczynam karierę nowym zespołem, to nie dość, że zawodnicy mają inne numery, to jeszcze nie mają swoich butów i jest tylko szara texturka, bądź jakiś stockowy but adidasa.

Co jest nie tak??

Proszę o odp

Pozdrawiam
Kurt C.
Ja mam taki problem mimo przeinstalowania PES'a tak w ogóle to miałem oryginała z patchem OE 3.0, nagle w pewnym momencie po reklamach kiedy miało nadejść intro... pojawia się czarny ekran... i w menadżerze urządzeń pisze brak odpowiedzi, przeinstalowałem i dzieje się to samo czy ktoś wie co to może być?

Bo już rzygam 2008 i muszę wrócić do starego...
Zywy
Jak dodać jakiegoś piłkarza do reprezentacji U23? Bo zarejestrować sie tak nie da
Mooner
CYTAT(Kurt C. @ Aug 7 2008, 02:57) *
Ja mam taki problem mimo przeinstalowania PES'a tak w ogóle to miałem oryginała z patchem OE 3.0, nagle w pewnym momencie po reklamach kiedy miało nadejść intro... pojawia się czarny ekran... i w menadżerze urządzeń pisze brak odpowiedzi, przeinstalowałem i dzieje się to samo czy ktoś wie co to może być?

Bo już rzygam 2008 i muszę wrócić do starego...

Byc może to coś z kodekami, spróbuj usunąc opmov z folderu dat.

malomowny18
Naprawdę nikt nie wie co zrobić z tym moim problemem? ( 3 posty wyżej )

Co jest grane z nr i butami w trybie kariery?

Pozdro
Kurt C.
CYTAT(Mooner @ Aug 7 2008, 21:09) *
Byc może to coś z kodekami, spróbuj usunąc opmov z folderu dat.

Wielkie dzięki podziałało happy.gif
krzysiu
mam pytanie polepszyłem umiejętności Veloso w edytorze i na moim sejwie który zrobiłem już dawno nie ma on podwyższonych dlaczego ?mój brat też mu podwyższył u siebie i ma podwyższone
djclanv1r00z
CYTAT(krzysiu @ Aug 12 2008, 14:38) *
mam pytanie polepszyłem umiejętności Veloso w edytorze i na moim sejwie który zrobiłem już dawno nie ma on podwyższonych dlaczego ?mój brat też mu podwyższył u siebie i ma podwyższone

jak masz kariere z rozwojem graczy to napewno ci się nie podwyższy tongue.gif a jak bez to chyba tak tongue.gif

w ligach samych czy pucharach będzie działać smile.gif

pozdro smile.gif
krzysiu
a jak to ustawić zeby z tym rozwojem nie było?jak to brzmi po angielsku gdyż mam taką wersję PES'a
djclanv1r00z
CYTAT(krzysiu @ Aug 12 2008, 16:34) *
a jak to ustawić zeby z tym rozwojem nie było?jak to brzmi po angielsku gdyż mam taką wersję PES'a

to sobie przetlumacz gdzieś na necie tongue.gif to jest tam w ustawieniach jak zaczynasz karierę ale nei pamiętam na której stronie tongue.gif bo miałem format i nie instalowałem PES-a tak to bym sprawdził smile.gif

pozdro cool.gif
Zywy
Czemu kiedy koncze mecz i pokazuja sie powtórki najlepszych akcji gdy wcisne ESC robi się czarny ekran, słychac odgłosy ze stadionu a jest czarny ekran i musze wychodzic ALT+F4? Już 4 mecze musiałem powtarzać a jestem w siódmej kolejce sezonu ;(
fafik123
czesc mam problem a wiec jak instaluje dkz studio to w trakcie instalki wyskakuje mi blad dotyczacy quartz.dll .Program instaluje sie dalej i po zainstalowaniu ie moge go odpalic .Co teraz?:////
Orange_91
CYTAT(fafik123 @ Aug 13 2008, 10:58) *
czesc mam problem a wiec jak instaluje dkz studio to w trakcie instalki wyskakuje mi blad dotyczacy quartz.dll .Program instaluje sie dalej i po zainstalowaniu ie moge go odpalic .Co teraz?:////

Dziwne ja ten błąd zlekceważyłem i wszystko działa mi jak należy. Ściągnij to i zainstaluj wszystko a powinno być ok.
juniorsen
Siema.Prosze o pomoc moglby mi ktos zarzucic mapem stadionow z Oe v4.0 bo niestety moj przypadkowo skasowalem glownie chodzi mi o stadiony z Ekstraklasy z gory thx;)
Foley
Mam problem. A mianowicie gdy gram towarzyski mecz to kibice są, a jak włączę jakiś puchar, czy ligę to ich nie ma. Co jest?
djclanv1r00z
CYTAT(Pitek001 @ Aug 14 2008, 17:54) *
Mam problem. A mianowicie gdy gram towarzyski mecz to kibice są, a jak włączę jakiś puchar, czy ligę to ich nie ma. Co jest?

czasem to zależy od atraksyjności meczu smile.gif i rangi biggrin.gif zrobili tak żeby było naturalniej biggrin.gif

pozdro cool.gif
BadNewz
CYTAT(djclanv1r00z @ Aug 15 2008, 18:33) *
czasem to zależy od atraksyjności meczu smile.gif i rangi biggrin.gif zrobili tak żeby było naturalniej biggrin.gif

pozdro cool.gif

Zgadza się, ale to trochę irytujące jak grasz kariere, mecz Arsenal - Manchester United, a Emirates świeci pustkami :/.
Qrk
W zależnosci od rangi druzyny tak jest... Ale w ML jak gram MU na Old Trafford to mam tyle kibiców ze jak wybijam piątke to az kompa lekko zamula tyle kiboli...Takze troszke to dziwne :/
Foley
Ale ja grałem np. Polską EURO i nawet na finał nikt nie przyszedł na stadion, we wszystkich pucharach, ligach sprawdzałem i nikogo nie ma i w dodatku komentator mówi że "biletów na ten mecz nie było już od tygodni" czy jakoś tak. Wtf?
djclanv1r00z
CYTAT(Pitek001 @ Aug 15 2008, 20:14) *
Ale ja grałem np. Polską EURO i nawet na finał nikt nie przyszedł na stadion, we wszystkich pucharach, ligach sprawdzałem i nikogo nie ma i w dodatku komentator mówi że "biletów na ten mecz nie było już od tygodni" czy jakoś tak. Wtf?

to samo mówi komentator jak gram towarzyski na tym Club House czy jakoś tak biggrin.gif ten stadion w lesie xD

no takię są uroki tego PES-a biggrin.gif

pozdro cool.gif
ronaldinho2775
JA MAM TAKI PROBLEM SMA ZROBILEM KITS PES6
ALE NIE WIEM JAK WGRAC GO DO GRY?
MOZE PODPOWIEDZ JAKAS
Foley
CYTAT(Pitek001 @ Aug 14 2008, 17:54) *

Dodam jeszcze, teraz zauważyłem że jak gram np. karierę to nie mogę zmieniać zawodników.
perONE
CYTAT(Pitek001 @ Aug 19 2008, 14:21) *
Dodam jeszcze, teraz zauważyłem że jak gram np. karierę to nie mogę zmieniać zawodników.

zobacz co masz ustawione tutaj:

to miejesce odpowiada za ilosc zmian wink.gif
Foley
Wielkie dzięki perONE, ustawiłem podobnie jak u ciebie w LOD Mixer i wszystko wróciło do normy czyli: mogę zmieniać graczy i są kibice, pozdro
Zywy
Mi się od wczoraj strasznie tnie muzyka i komentarz. Jak można temu zaradzić? Bo komentarz meczowy brzmi tak:

świe, świe, świe, świe, świe, świetna sytuacja, sytuacja, sytuacja, sytuacja, sytuacja
Bogas
Gdy gram w PES6 nieważne na jakich detalach na monitorze pojawiają się przezroczyste falujące pasy. Jest to bardzo irytujace bo rozmywa obraz i źle się gra. Mam radeona 9550 i najnowsze sterowniki. Proszę o rade.. huh.gif
djclanv1r00z
CYTAT(Bogas @ Aug 22 2008, 21:23) *
Gdy gram w PES6 nieważne na jakich detalach na monitorze pojawiają się przezroczyste falujące pasy. Jest to bardzo irytujace bo rozmywa obraz i źle się gra. Mam radeona 9550 i najnowsze sterowniki. Proszę o rade.. huh.gif

mam tą samą kartę wiec nie wiem czemu masz taki problem :/ bo u mnie śmiga wszystko eleganco biggrin.gif może coś monitorkiem się dzieję ?? a reinstal gry prubowałeś ??smile.gif

pozdro cool.gif
ronaldinho2775
CYTAT(djclanv1r00z @ Aug 22 2008, 21:35) *
mam tą samą kartę wiec nie wiem czemu masz taki problem :/ bo u mnie śmiga wszystko eleganco biggrin.gif może coś monitorkiem się dzieję ?? a reinstal gry prubowałeś ?? smile.gif

pozdro cool.gif

ja mam taki problem nie moge napisac nowego tematu na forum jak to zmienic?
Bogas
Już wszystko działa elegancko. Jeśli ma ktoś taki problem to należy w ustawieniach karty włączyć synchronizację pionową.
Pozdrawiam biggrin.gif
Kubbas
Gdzie jest ta opcja? Gdzie są ustawienia karty graficznej?tongue.gif Szczegółowe instrukcje poproszę bo w Panelu NVIDI tego nie widziałem tongue.gif
djclanv1r00z
CYTAT(KubbasOG @ Aug 23 2008, 16:10) *
Gdzie jest ta opcja? Gdzie są ustawienia karty graficznej? tongue.gif Szczegółowe instrukcje poproszę bo w Panelu NVIDI tego nie widziałem tongue.gif

bo chyba mu chodzi o ATI Radeona 9550 tongue.gif

pozdro cool.gif
Kubbas
Czyli na Gf'ie tego nie naprawie?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.