Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nasze Problemy.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
krzysiu
tylko że jak miałem innego kitservera to wszystkie włosy działały tylko nie wiem którego ale tego co do twoich strojów był wtedy na czasie whan (używało się go wtedy)
whan
Cytat(k0rdian @ Jun 26 2007, 00:11:07) [snapback]157559[/snapback]
Mam problem z modyfikacją gry (PES6)
Chciałem sobie dać logo TVP 2 do gry i troche mi nie wyszlo

Co zrobić, żeby nie mieć tego kwadratu czarnego, tylko samo logo TVP2?

ustawić odpowiednie opacity (0%) w GGS dla koloru czarnego.
whan
Cytat(krzysiu @ Jun 27 2007, 16:18:44) [snapback]158284[/snapback]
tylko że jak miałem innego kitservera to wszystkie włosy działały tylko nie wiem którego ale tego co do twoich strojów był wtedy na czasie whan (używało się go wtedy)

włosy działają na lod mixerze ustawionym na 1 (każda opcja). tylko wtedy gra będze ci bardziej ciąć.
Gargus
Hej whan moze powiesz mi jak właczyć sterowanie tylko jednym zawodnikiem ? tzw. opcję FIX czy jak tam sie to nazywa ? Przepraszam ale czytać 38 stron w tym temacie to zbyt duzo na taka jedna odpowiedz smile.gif

Pozdrawiam
whan
Cytat(Gargus @ Jun 28 2007, 18:46:20) [snapback]158810[/snapback]
Hej whan moze powiesz mi jak właczyć sterowanie tylko jednym zawodnikiem ? tzw. opcję FIX czy jak tam sie to nazywa ? Przepraszam ale czytać 38 stron w tym temacie to zbyt duzo na taka jedna odpowiedz smile.gif

Pozdrawiam

do końca w lewo, w tym menu:
don_daniello
Mam zainstalowanego kitservera i tam piłki, twarze i stroje i gra włącza sie normalnie ale jak już chce przejśc do meczu gra się wyłącza i wyskakuje komunikat że PES jest zepsuty czy coś takiego. Czy to wina tego że ma GeForce'a4 MX 440, czy czegoś innego. Help. sad.gif

Troche poszukałem i znalazłem że ktos miał podobny problem i skasował wszystkie save'y i mu pomogło. Też tak zrobiłem i nic, dalej jak chce przejsc do meczu wywala mnie do windowsa. Myślałem że jakiś strój jest uszkodzony i sprawdzałem różnymi rużynami i dalej to samo. Czy to jest jednak wina karty graficznej.
Gargus
Cytat(whan @ Jun 28 2007, 16:59:27) [snapback]158818[/snapback]
do końca w lewo, w tym menu:

Dziekuje bardzo smile.gif
Piotrek1992
Po przeinstalowaniu pesa mam nadal ten sam problem , ze gra mi sie zawiesza i tylko reset pomaga huh.gif Pomozcie
wojt4s
http://board.issonline.pl/index.php?showto...amp;#entry95657

Nie sledze tematu ale sprawdz tutaj moze masz ten problem ;]
Arek1974
Pomoże ktoś coś w kwestii tych czarnych flag Manchesteru United ? Pisałem o tym na poprzedniej stronie smile.gif
don_daniello
A mi ktoś pomoże z tym kitserverem o którym pisałem troche wyżej
whan
Cytat(don_daniello @ Jun 29 2007, 18:39:30) [snapback]159146[/snapback]
A mi ktoś pomoże z tym kitserverem o którym pisałem troche wyżej

to wina twojej karty graficznej, która nie obsługuje piłek tworzonej w nowej technice... Jednak jest sposób na odpalenie gry omawiany tutaj wielokrotnie... wpisz sobie w szukaj 3d Analyzer
don_daniello
A podałby ktoś ustawienia o tego 3d analizera, bo już ktoś podawał na tym forum, ale jak tak ustawiłem to dalej mnie wywala do windowsa. dry.gif
Piotrek1992
Nie Wojt4s , to nie ten problem . Poprostu gra mi sie zawiesza i tylko reset pomaga . Czasami gram 3 godziny i nic , czasami 10 min i zawiecha huh.gif
miloszowen
mam pytanie czy pes6 mi pójdzie na gf mx 4?????
don_daniello
Pójdzie ale nie na kitserverze tak jak mi
elotto
mam problem z pesem, mianowicie gdy gram na fullscreenie to nie dzialaja mi zadne klawisze oprocz strzalek, gdy gram w oknie to wszystko chodzi dobrze, wcześniej nic takiego nie miało miejsca. Pomóżcie!!!!!
Neon1502
A ja mam takie pytanie.

Za co odpowiadają poszczególne ustawienia w LODMIXERZE ?
Grabi
Witam !

Mam następujący problem, złożyłem nowego kompa, zainstalowałem PESa ponownie (wiadomo, rejestr). Pliki ze starego PESa podmieniłem z tymi nowymi. Od tego momentu wczytując mecz w Master League na starym save'ie (4 sezon bodajże i fajni gracze tongue.gif) wyskakuje mi do Windowsa z błędem : " Wystąpił błąd podczas...bla bla bla znacie to zapewne z autopsji ". Jest jakiś "chwyt" by temu zaradzić ? Z góry dzięki za rady i wskazówki. P.S - zaczynając nowy sezon w Master League wszystko śmiga bez problemu a także stary save wczytuje się bez problemu. Tylko kiedy próbuję włączyć kolejny mecz, po wyświetleniu graczy powstaje problem jaki wyżej opisałem. Jeśli dany problem był już rozpatrywany to mi wybaczcie.
perONE
jezeli masz kitservera a zakladam ze masz to odinstaluj go na jeden mecz i zobacz czy cie sie pojawia ten blad
Foley
A ja mam taki problem: jak gram to przez obraz przechodzi mi jaki? pasek (nie wiem jak to wyt?umaczy?) . Czy kto? wie dlaczego? Bardzo wa?ne. Piszcie!
Karvan
Mam taki problem
Nie moge wybrac zespolu Argentyny.
Jak go wybieram czy to w czasie meczu towarzyskiego ML itp czy to w edit mode
wywala mi jakis blad i od razu do windy.
Co sie dzieje ?
probowalem wywalic stroje Arg z kitservera ale to nie pomoglo.
Probowalem tez usunac stadiony ale tez nie pomaga
W czym tkwi problem ?
Prosze o pomoc.

PS ZAUWAZYLEM ze jak odinstaluje kitserver to wszystko jest ok.
Moge wybrac Argentyne .

Mozecie cos poradzic ?
topek
mam nowy kompa i taki problem przed formatem i po ze wlaczam gre laduje sie do napisu "wcisnij przycisk" wciskam i wyskakuje taki blad http://img79.imageshack.us/my.php?image=beztytu322uce9.jpg

czasami sie wlacza z tym bledem ale sie scina... co moze byc przyczyna ? ;/
wojczech7
QUOTE(Karvan @ Jul 13 2007, 00:06:13) [snapback]162986[/snapback]
Mam taki problem
Nie moge wybrac zespolu Argentyny.
Jak go wybieram czy to w czasie meczu towarzyskiego ML itp czy to w edit mode
wywala mi jakis blad i od razu do windy.
Co sie dzieje ?
probowalem wywalic stroje Arg z kitservera ale to nie pomoglo.
Probowalem tez usunac stadiony ale tez nie pomaga
W czym tkwi problem ?
Prosze o pomoc.

PS ZAUWAZYLEM ze jak odinstaluje kitserver to wszystko jest ok.
Moge wybrac Argentyne .

Mozecie cos poradzic ?

Coś musi nie grać w jednym z map'ów... Albo coś z twarzą, włosami jakiegoś kopacza Argentyny, albo coś nie tak ze strojami. Spróbuj usunąć folder Argentyny z GDB kitservera... Jeśli to nie pomoże, znaczy, że winny jest pojedynczy gracz (twarz, włosy)... pzdr
neoshane
Hey :-) Mam problem z wgraniem patcha Online Spooky Transfer Patch V2.3 mam rowniez program dkz studio ale jestem laikiem w tych sprawach i prosiłbym was jesli mozecie o wytłumaczenie mi krok po kroku co mam zrobic z gory serdecznie dziekuje smile.gif))
zenonztg
Mam pytanie dla mnie bardzo ważne. Wiem że już sie pojawiało na pewno tutaj wiele podobnych tematów, ale ja niestety nie mam czasu na szukanie (chociaż szukałem wszędzie) lub nie umiem po prostu szukać. A pytanie brzmi: "jak dodawać twarze do PES 6 i prosiłbym o szczegółową instrukcję. (naprawdę szczegółową gdyż w tym jestem tzw. noobem;P. Z góry dziękuję.
sawyer
Zenonztg, ale chodzi ci oczywiscie o dodawanie twarzy przez faceserver??
zenonztg
Cytat(artur @ Jul 20 2007, 22:28:25) [snapback]165808[/snapback]
Zenonztg, ale chodzi ci oczywiscie o dodawanie twarzy przez faceserver??

Ogólnie jak moge zrobić zeby twarze dodawac bo wiem ze to latwe nie jest. Jaki znasz sposób taki podaj.
Aron
Tu masz wszystko ładnie opisane nawet głupi by zrozumaił

http://issonline.pl/tutoriale.php?cmd=poka...735&kat=art
barpec94
Jak moge zagrac strojami ktore wsadzilem do folderu GDB?? ;/ Wszystko chyba dobrze zrobilem smile.gif
pit549
Czesc.Mam pytanie.Jak wykonac jakies tricki w PES 06 na klawiaturze??Bo niemam dzojstika.
zenonztg
Dzieki wielkie za pomoc
Grosio
Witam...
Mam jeden ogromny poroblem przez który tracę czas i wyniki mojej drużyny na boisku...
Otóż gdy są powtórki przy przerwie lub na koniec meczu wtedy naciskam sobie spacje i albo mi sie włączy menu ktore ukazuje sie w przerwie badz pomeczowe albo nie ukaże mi sie nic... tzw czarny obraz i musze zawsze wyłączać grę ponieważ już nic nie moge zrobic :/
Pomoże mi ktoś w tym ??? Plz

P.S Pesa 6 mam orginalnego jak coś
andree-e
Też tak miałem że w przerwie meczu pojawiał sie czrny obraz i nic sie nie dało zrobić..Ale ostatnio pobrałem evolution patch i podmieniłem plik ,,exe,, i śmiga normalnie..Nie zaciał sie jeszcze..Chyba tu tkwił problem..Jeśli o to Ci chodziło oczywiscie..U mnie wpływ na to że sie zacinało miało tez to ze aktualizował mi sie antywirus i potem po meczu lub w przerwie pojawiał sie też czarny obraz..Spróbuj z tym exe może to pomoże bo mi pomogło
Bartolomeus
Ludzie pisałem sposób na czarny ekran już 1000 na pro-evo i 2 na issonline!

Musisz poprostu nie zamulać gry,czyli np poczekac troche,pooglądać powtórki i dopiero po pewnym czasie wcisnac spacje!
W menu troche poruszaj klawiszami w góre i w dół i dopiero przejdż do meczu!
AHA... laugh.gif laugh.gif i niech ktos nie pisze takich bzdur ze sciagnał patcha i juz mu sie nie dzieje bo to zależy od gry a nie od patcha
andree-e
a ty potrafisz czytać??????????????????????podmieniłem exe i sie nie tnie,,kpw??????????to chyba coś w tym jest skoro wcześniej sie tak robiło a teraz nie,i to dopiero po podmianie exe zaczęło smigac normalnie,narta,jak ktoś prosi o pomoc to pisze jak mi pomogło,więc dla mnie bzdura to nie jest skoro przed tym sie zacinalo teraz nie!!!
Grosio
ok thx... nastepnym razem pooglądam kilka tych powtórek i mam nadzieje ze bedzie wkońcu wszyszko działać smile.gif
andree-e
no znam ten ból jak wygrywa sie 5-0 a tu czarny obraz:(sad.gifsad.gifsad.gifsad.gif
Faver
Mogl by ktos wzucic save MU odrazu po zalozeniu. U mnie cos sie zwalilo i niemoge kariery MU zaczac.
Poziom : Max
Nie grajmy w trybie sieciowym
Zespoly trybu dopasowania
Transfery : Wiele
Liga anieglska : moze byc 1 lub 2
W miare mozliwosci 50000 pkt biggrin.gifD
z gory dziekuje !!
Lisu(BARCA)
Słuchajcie. Ściągnąłem OF'a który był robiony na patchu 0E V2.0 natomiast ja go nie miałem zainstalowanego i po wjebaniu tego OF'a mam Orange Ekstraklasa tylko twarze mam zryte - Janczy wygląda jak Saviola itp. Mógły mi ktoś zarzucić jakiś link do twarzy z PES6 spakowanych bądź podać jakiś inny sposób?? please.
jarek1989
to ten save dla Faver-a : http://www.sendspace.com/file/63ufd7

ustawiłem 50000 i w 1 lidze z drużynami angielskimi biggrin.gif

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lisu(BARCA) : o jakie twarze Ci chodzi ?? itd opisz to jakoś dokładniej biggrin.gif

pozdro biggrin.gif
perONE
mam problem z intro. Czasami nie moge z niego wyjsc, musze czekac do konca az przeminie.
adison88
tak samo mam mimo ze mam orginalke huh.gif Dziwne ale to niestanowi zadnego problemu mozna i poczekac tongue.gif
barman_2000
to usuń sobie plik opmov z katalogu dat i nie będziesz miał intro wcale
perONE
Cytat(barman_2000 @ Jul 26 2007, 16:28:40) [snapback]167710[/snapback]
to usuń sobie plik opmov z katalogu dat i nie będziesz miał intro wcale

no co Ty nie powiesz
ale ja che miec intro ale bez czekania...
adison88
Może to nie w temacie ale mam problem nie z Pesem tylko z Napedem Dvd . Problem jest taki :
Gdy wkładam płytę CD do napędu DVD to normalnie mi sie odpala gra lub coś innego wczytuje poprostu bez błędow.
Zaś gdy wkładam płytę DVD do napędu DVD nic nie wczytuje . mellow.gif .Niewiem o co chodzi cienki jestem w takich tematach.A i jeszcze jedno gdy włączam kompa i pyta DVD jest w napędzie DVD to komputer jakos sie zawiesza.I wyjmuje plyte DVD i komp sie normalnie wlacza.
Prosze was o pomoc a wlasciwie to WAS błagam!.Ponieważ PESA mam na DVD i niemoge grac ponieewaź robilem formata.
szczepan3
Mam taki problem: gra mi sie tnie a kompa mam dobrego jak na tą gre...moj komp....1.5gb DDR ram...Pentium IV 3.2GHz i kartra graf Radeon X1600 PRO/256mb...i gra mi sie tnie na początku gdy włącze gre a potem juz normalnie idzie...mam tak na minimalnych ustawieniach i maksymalnych..o co chodzi?;/

Pozdro

Czekam na szybko odpowiedziec...
andree-e
ja mam 950 mhz procek amd duron,256 mb ram,64 ati radeon 9200 i nie tnie mi sie na srednich ani na poczatku meczu ani wogóle
elotto
ma ktos program do konwertowania statystyk z FM07 do PES6?
Lisu(BARCA)
Cytat(jarek1989 @ Jul 25 2007, 10:20:41) [snapback]167261[/snapback]
Lisu(BARCA) : o jakie twarze Ci chodzi ?? itd opisz to jakoś dokładniej

pozdro

Otóż, np. Janczyk wygląda jak Saviola(ma jego twarz, a włosy swoje), Reiss podobny jest do Gudjohnsena(znowu, twarz Guddyego a włosy Reissa), po prostu większość zawodników nie jest podobna do tych realnych(chodzi mi głównie o tym z OE).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.