Żukinho
Dec 26 2006, 00:22
ale gra wiesza ci sie po kazdym meczu czy tylko tym jednym jedynym ?? jesli tylko po tym jednym jedynym poslij mi save to ci go przejde i odesje z powrotem
Gra wiesza mi się w połowie meczu i to nie zawsze tego samego, nie wiem od czego to zalezy...
Tommsens Chant Pack jak to zainstalować?
Czesc!! Mam Problem z Pes6!! nie wiem jak zmienić przyciski!! POMOCY!!
Prz3m4s
Dec 26 2006, 17:05
Programy->Konami->Pro Evolution Soccer 6 -> settings
Gdzie mozna znalesc przyspiewki do PES6??
.:KUNA:.
Dec 26 2006, 23:02
Witam,
co zrobic by w czsie przerwy miedzy polowami nie wyskakiwal czarny ekran i by gra sie nie wieszala?Bardzo prosze o pomoc!
Żukinho
Dec 27 2006, 00:09
przyspiewki sa dziale DOWNLOAD

a kategori DZWIĘKI

wystarczy poszukaj.
misiek64
Dec 27 2006, 00:22
Zobacz miedzy połowami i na koniec meczów 1 sytuację z powtórek i dopiero naciśnij "dalej" powinno zadziałać.
brzozky
Dec 27 2006, 00:39
A ja mam taki problem.Podczas meczu na ekranie pokazuja mi sie takie paski przechodzace od gory do dolu? nie wiem czemu tak sie dzieje w PES 5 tez takie cos mialem a mam karte graficzna GeForce 7600 Gt 256mb 128 bit athlona 3,2 GHZ 1,5GB ram.zainstalowalem najnowsze sterowniki i nadal tak sie dzieje nie wiem dlaczego??moze zna ktos przyczyne i ewentualnie jakies rozwiazanie?
da sie to ustawic. ne pamietam jaka to opcja. musisz zmienic jakos odswiezanie obrazu na pionowe a nie poziome. to bylo cos kolo tego
.:KUNA:.
Dec 27 2006, 09:00
Dzieki Misiek64!
brzozky
Dec 27 2006, 11:50
dzieki bardzo za porade:D
Maszrum
Dec 27 2006, 12:13
Czy ktos juz rozwiazal problem z przycinaniem pes'a 6 na dobrych sprzetach?? wiadomo ze to nie wina sterowniko i directx bo te mam najnowsze. moj kom to intel celeron 3.2 , radeon 9250 , 512 ram.
zaznaczam ze wszystki inne gry takie jak np. NFS Carbon chodza bez problemu na max rozdzielczosci i high detalach...help!!
Scrapek
Dec 27 2006, 12:22
Jak mi sie przycina to daje Ctrl+Alt+Del, segreguje listę według użycia procka i wyłączam te najbardziej prockożerne. Pozatem na 1280x1024 przycina mi się czasem bez powodu co już nie zdaża się 1024x768. Ja mam następujące pytanie: Jakie dodatki, patche, servery itd. wolno mi zainstalować aby nie stracić możliwości gry online?
Canderas
Dec 27 2006, 13:53
Siema mam taki probplem sciagłem K_Patch 0.7-0.85 Update i nie wiem gdzie wkleic rozpakowane pliki "0.8_music" i "stadiums"
KaCpEr_ek
Dec 27 2006, 23:44
Błagam pomurzcie mi tylko nie jedzcie mnie ze niewiem.
Mam taki problem z patchem do korków nazywa się PES6_BOOTPACK_PATCHV1 jak otwieramgo przez
win rara jest jeden plik i niewiem co mam z nim zrobić pomóże mi ktoś??
POZDRAWIAM
Mam problem z stadium serverem
Mianowicie skopiowalem sobie stadiony z stadium servera z PES 5 do stadium servera PES 6 i na wszystkich stadionach nie ma band

Porszę o pomoc
bandy z pesa 5 jak również stadiony nie są kompatybilne z pes 6.
Michael
Dec 28 2006, 16:48
PROBLEM
moze ktos mi powie dlaczego wszystkie gry mi sie zawieszaja(PES6.empire earth II,COD II,Warceaft III) co zainstaluje to sie wiesza slychac tylko głos niedawno robilem formata moze cos pominalem moze np jakis sterownik, Aha jeszcze jak resetuje kompa to jakis błąd wyskakuje w biosie cos jakis error monitor czy cos w tym stylu i musze wciskac F1 żeby odpalił.
Czekam na jakies wskazówki please
lukasso
Dec 28 2006, 16:50
sprawdz plyte glowna
Michael
Dec 28 2006, 16:58
lukasso że niby jak...
Michael
Dec 28 2006, 17:10
o baterie Ci chodzi???????????
lukasso
Dec 28 2006, 17:11
kondensatory mogli sie zjarac
zobacz czy nie ma bąbli na plycie
Michael
Dec 28 2006, 17:16
chyba nie ma a mowiac babli co masz na mysli??
brzozky
Dec 29 2006, 01:24
sluchajcie jak w PESie 6 zrobic zeby wypuscic sobie pilke do przodu tak jak to robi komputer a nie tylko na boki za pomoca klawiasza c??

+
brzozky
Dec 29 2006, 10:58
QUOTE(alter @ Dec 29 2006, 02:01:13) [snapback]108227[/snapback]

+

dzieki alter:D
Mam pewien problem...
Zainstalowałem kit servera i teraz podczas meczu ścina mi gre w sytuacjach podbramkowych lub w polu karnym.Da się tego jakos uniknąć?
Pewnie, pobaw się w LOD Mixerze, pozmieniaj wartości z wysokich na niskie. Najlepiej Ustaw coś, odpal gre i testuj.
aMandrake
Dec 29 2006, 18:35
dużo ludzi pisało, że ma ten problem, ale ponowie pytanie: co zrobić, żeby było widoczne menu w głównym menu gry, a nie same napisy na dole ekranu?
Nic z tego nie rozumiem... o co chodzi, może pokaż obrazki, bo ja nie kumam .
czarek
Dec 29 2006, 19:33
jemu chodzi o to, że jest czarne tło w menu i widac na dole tylko pasek, co daan opcja znaczy
To znaczy że źle wgrał bina czy też obrazek odpowiedzialny za napisy w menu w grze.
Weź oryginalny z płyty i po problemie.
Scooby-Doo
Dec 29 2006, 20:43
Ok skoro już tu zajrzałem to może napisze o swoim problemie. Mianowicie grałem sobie z kumplem sezon w Master League i po zakończonym sezonie przyszedł czas na okno transferowe ;]. Chcieliśmy zrobić 2 save z tej kariery w razie gdybyśmy coś skopali w transferach i tak oto zamiast save gry zapisałem ustawienia drużyny czy coś takiego (to ten skład który tam mieliśmy

). I teraz mam takie pytanie czy da się ten skład jakoś odpalić w ML ? Ja szukałem i nic takiego nie znalazłem i prawdopodobnie nie ma czegoś takiego ale jakby ktoś zrozumiał o co mi chodzi to niech odpowie ;D
ten sklad mozesz wczytac tylko w meczu towarzyskim
Scooby-Doo
Dec 29 2006, 21:00
Dzięki za szybka odp. no cóż nie pozostaje nic jak zacząć grać od nowa

Bo przedobrzylismy przypadkiem przy transferach i zabrakło budżetu

Game Over
aMandrake
Dec 29 2006, 21:31
ja z tym czarnym menu już od samego początku miałem, nawet z oryginalnymi plikami
brzozky
Dec 29 2006, 23:23
sluchajcie co oznaczja te kreski poziome przy nazwisku pilkarza w trakcie meczu??sa koloru raz czerwonego raz zielonego raz zóltego..i mozna je zmieniac za pomoca L1+L2 albo R2 nie pamietam dokladnie.Albo drugie to po wcisnieciu jakis kombinacji L1+L2 badz tez R2 pokazuje sie taki trojkacik w kolko co on oznacza?? co sie dzieje wtedy z pilkarzami?
Żukinho
Dec 30 2006, 00:28
poszukaj w innych postach to znajdziesz
chomik
Dec 30 2006, 17:17
te kreski to sa ustawienia taktyki czerwona kreska to atak i ostatnia jakas taka zielona chyba to nastawienie na defensywe, kolka i krzyzyki odpowiadaja strategii ustawionej w opcjach
7Pavel7
Dec 31 2006, 00:06
ja juz niewiem sciagnalem nowego kit servera i co mam zrobic zeby go wgrac jestem taki zielony jak trawa na Camp Nou wiec prosze o wyrozumialosc ,glownie mi zalezy na strojach dla polakow (nowe pumy ale pomocy co zrobic by wgrac to co do patchowania gry FIFA jest 100x lepsza tam zero problemu a tu jakies dzadostwo ,ale co sie tu bede rozpisywal ,HELP ME !!!!!! niech mi to ktos wytlumaczy jak downowi krok po kroku co mam zrobic z gory dziekuje !!!
w tym folderze kitsever jest plik "manual" jesli nie jestes taki zielony z angielskiego to bedziesz wiedzial wszystko
7Pavel7
Dec 31 2006, 13:33
dzieki Simon ,ale trzeba przyznacz ze go ladnie schowali moglby byc gdzies na wierzchu ,ale jeszcz raz dzieki pozdrawiam
Witam. Jestem poczatkujacym fanatykiem PES'a wiec prosze z gory na mnie krzyczec (bo sie zaczynam jakac

) Mam pare pytan odnosnie gry i nie bardzo wiem gdzie je zadac coby nie zasmiecac forum

Moze ktos z obeznanych pozwolilby zadac pare pytan na PW albo jakos tak?

Po pierwasze chcialbym wiedziec czy da sie strzelic jakos po ziemi bo za kazdym razem gdy naciskam [] to pilka szybuje ponad poprzeczka (wiem, ze nie jest tu tak latwo ze zdobyciem gola jak w Fifie, ale nawet gdy mam niski pasek sily strzalu to pilka leci wysoko)
Z gory dziekuje za odp.i pozdrawiam

Witam. Jestem poczatkujacym fanatykiem PES'a wiec prosze z gory na mnie krzyczec (bo sie zaczynam jakac

) Mam pare pytan odnosnie gry i nie bardzo wiem gdzie je zadac coby nie zasmiecac forum

Moze ktos z obeznanych pozwolilby zadac pare pytan na PW albo jakos tak?

Po pierwasze chcialbym wiedziec czy da sie strzelic jakos po ziemi bo za kazdym razem gdy naciskam [] to pilka szybuje ponad poprzeczka (wiem, ze nie jest tu tak latwo ze zdobyciem gola jak w Fifie, ale nawet gdy mam niski pasek sily strzalu to pilka leci wysoko)
Z gory dziekuje za odp.i pozdrawiam
Oto kilka pytań na które chciałbym znać odpowiedź:
1)Czy jest możliwość włączenia wibracji w padzie w Pesie??
2)Czy w trybie kariery można grać prawidziwymi zawodnikami, a nie tymi zmyślonymi??
3)Który z patchy które znajdują się w download jest najlepszy??
4)Jak zainstalować evolution patch(o ile domyślam się, że trzeba podmienić pliki w katalogu dat, to nie wiem co z tymi których tam nie ma)
5)Co jest przyczyną tego, iż mój pad Manta MM 807 czasami nie działa tak jak trzeba i lewy analog nic nie robi a prawy podaje badz oddaje strzaly, mimo iż nie zmieniam ustawień a funkcja analog jest włączona)
wojczech7
Jan 2 2007, 17:14
QUOTE(korsi @ Jan 2 2007, 18:39:16) [snapback]109422[/snapback]
Oto kilka pytań na które chciałbym znać odpowiedź:
1)Czy jest możliwość włączenia wibracji w padzie w Pesie??
2)Czy w trybie kariery można grać prawidziwymi zawodnikami, a nie tymi zmyślonymi??
3)Który z patchy które znajdują się w download jest najlepszy??
4)Jak zainstalować evolution patch(o ile domyślam się, że trzeba podmienić pliki w katalogu dat, to nie wiem co z tymi których tam nie ma)
5)Co jest przyczyną tego, iż mój pad Manta MM 807 czasami nie działa tak jak trzeba i lewy analog nic nie robi a prawy podaje badz oddaje strzaly, mimo iż nie zmieniam ustawień a funkcja analog jest włączona)
Jako, że nie znam odpowiedzi na każde Twoje pytanie odpowiem na jedno

, a mianowicie na drugie... Oczywiście, że jest możliwość grania prawdziwymi zawodnikami! Kiedy włączasz Master League gdzieś na początku zostaje Ci zadane pytanie, jakimi zawodnikami chcesz grać i musisz wybrać: 'match mode players' czy coś takiego (nie pamiętam dokładnie

), w każdym razie nie tą opcję z master league, bo wtedy masz tych zmyślonych grajków typu 'espinosa' czy cos tam

pzdr
Vamikeeper
Jan 2 2007, 19:29
Ja mam problem, z którym nigdy wcześniej się nie spotkałem... Niedawno zacząłem na nowo ML na poziomie czempion. Po pewnym czasie zauważyłem że wszystkie brameczki które zapisuje (kilka naprawde ładnych, m.in. gol z połowy boiska - postaram sie niedługo wrzucić) są uznane za poziom profesjonalista... Czy ktoś spotkał się wcześniej z tym problemem? Jesli tak to jak to naprawic? W sumie to nic strasznego, ale gdyby był jakiś konkurs na bramkę tylko na poziomie czempion to dużo stracę...
z tym się nie da nic zrobić :\ poprostu wzięłęś na trudność kariery jako profesjonalista i tak ci wyświetla:\
Vamikeeper
Jan 2 2007, 19:40
Pisze przecież że zacząłem na poziomie czempion i nawet na save'ie od ML pisze że poziom czempion... także daruj sobie takie komentarze
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.