Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nasze Problemy.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Smoti
wrzuc inne stroje Newcastle,i bedzie ok smile.gif
jesli nie masz to poszukaj tu:
http://www.wevolution.org/kits.php?cat=eng...;page=newcastle
Katalończyk
Mój problem jest taki:
Otóż nie ma nigdzie Updatu z najnowszymi składami ??
Szukałem wszędzie i nie ma :|
I może jeszcze spytam o FaceServera jest już, jak jest to proszę o link smile.gif
Z góry dziękuje smile.gif Pozdro
Katalończyk
Czy można jeszcze wiedziec gdzie jest spis piłkaży te numerki w PES smile.gif
Hemon
Mam pewien problem otoz gram kariere zaczalem w division 2 i po ostatnim meczu sezonu mnie wywala do windowsa. Gram na orange ekstraklasa patchu 1.0. Stworzylem w miejsce Sparty Praga za pomoca OF Editora Polonie Warszawa tzn. zawodnikow (staty skonwertowalem z FM 2007), logo hd, stroje w kitserwerze itd. Wczesniej przed stworzeniem wszystko gralem kariere i wszystko bylo ok. Gralem Zaglebiem Sosnowiec z tym ze wszystkie loga procz Zaglebia mialem hd, a teraz tez mam logo hd Zaglebia Sosnowiec i zaczalem kariere od poczatku i jak pisalem wczesniej po ostatnim meczu sezonu wywala do windowsa. Nie wiem czym to jest spowodowane. Na ten jeden mecz odinstalowalem kitservera 6.4.0. (tego uzywam) i dalej to samo. Jeszcze jedna rzecz wprawdzie przed tym meczem mam 2000 na minusie kasy ale po ostatnim meczu sezonu dostaje sie kase za mistrzostwo wiec bylbym na plus.Jesli ktos wie jak poradzic sobie z tym wszystkim to prosze o pomoc. Dzieki
Matis17
Ja mam taki problem. W czasie meczu brak komentarza, jest tylko czasami (przy strzelonej bramce) a w dźwiękach mam ustawione wszystkie gwiazdki komentarza. Pomocy, proszę. unsure.gif
veles
Witam.

Jestem tu nowa i nie mam pojęcia skąd moge sciągnąć patch który poprawia komentarze w meczu Borka i Kołtonia, dzieki.
OskaR
W zasadzienie to on prawie nic nie poprawia ale masz link:
http://download.issonline.pl/index.php?act=view&id=420
P.S.
Mógłby ktos dac link do najnowszego Pesfan Editora ?
krzysiex1992
ja mam problem z w?osami widac mi ich tylko do po?owy u zawodników sad.gif sad.gif
wojczech7
Ja mam problem następujący: próbowałem się pobawić w stworzenie własnej twarzy do PES'a. Wszystko mi 'ładnie' wychodziło, byłem siebie niemal dumny rolleyes.gif . Aż przyszedł moment, aby zobaczyć jak to wszystko wygląda w grze... no i właśnie tu jest pies pogrzebany, albowiem delikatnie mówiąc w grze to nie wygląda sad.gif oto co pojawia się przed oczyma
i teraz pytanie: co mogłem źle zrobić? co począć, ażeby było wporządku? proszę o pomoc kogoś, kto orientuje się w tamacie... pzdr
Smoti
w ggs masz taka opcje jak "set colors opaque" nacisnij ja na swojej twarzy i przesun suwak,problem znikinie smile.gif
wojczech7
QUOTE(Smoti @ Apr 28 2007, 21:18:12) [snapback]142232[/snapback]
w ggs masz taka opcje jak "set colors opaque" nacisnij ja na swojej twarzy i przesun suwak,problem znikinie smile.gif

heh, no właśnie suwak jest przesunięty(opacity - 100%) i dalej nic huh.gif może być jakaś inna przyczyna? dodam, że używam faceservera, a do samego importowania twarzy programu: Player GDB Manager... pomóżcie ludziska rolleyes.gif
Stary... Otwierasz BINa, następnie ładujesz BMP, klikasz czarny kwadrat, a BMP przeciągasz na 2 miejsca. To tyle.
INTELEKT
Orientuje się ktoś czy można w jakiś sposób of z pesa5 skopiowac do pesa6?
wojczech7
QUOTE(alter @ Apr 29 2007, 12:04:12) [snapback]142391[/snapback]
Stary... Otwierasz BINa, następnie ładujesz BMP, klikasz czarny kwadrat, a BMP przeciągasz na 2 miejsca. To tyle.

To nie to, ale już sobie poradziłem rolleyes.gif pzdr
Cytat(INTELEKT @ Apr 30 2007, 17:08:06) [snapback]142742[/snapback]
Orientuje się ktoś czy można w jakiś sposób of z pesa5 skopiowac do pesa6?

Chyba można. wystarczy odpowiednio zmienić nazwę, starego OFa na nazwę z PES6, tylko że będziesz miał wszystkie ustawienia twarzy, włosów inne niż wcześniej.

Levuss
Panowie a ja mam taki problem.Otóż gram na standardowym OF i zainstalowałem sobie herby druzyn.W grze wystęuje taka drużyna jak Pampas i myślałem że przez te herby owa drużyna nie ma strojów!!!zainstalowałem PES6 od nowa i jest to samo(teraz nie isntalowałem herbów).Sytuacja jest taka że tylko te Pampasy nie mają strojów i jak gram z nimi to mnie wywala do Windy!!co robić???(wygląda to tak)

A i drugi problem.Sciągnołem sobie fajne herby ale do WE10 czy można je jakoś edytować zeby latały na PES6???
świstak
Potrzebuję pliku "map" do twarzy, włosów i piłek. Z góry dzięki.
OskaR
Ale do jakich konkretnie bo nie mozna sobie wgrac byle jakiego map'a wink.gif
Bombka
mam problem z wyborem patcha. jaki jest obecnie najlepszy?wyszlo juz cos lepszego od k_patcha?i czy sa juz jakies patche do pes6, ktore maja w sobie zawarte wszystkie rzeczy (faciaty,pilki,stroje,korki itd)jest juz moze doskonaly superpatch czy nie zrobili poprawek?dzieki za pomoc
Bombka
rozumiem, ze wszyscy teraz graja na OE huh.gif
świstak
Cytat(Oskar15 @ May 9 2007, 16:51:21) [snapback]146244[/snapback]
Ale do jakich konkretnie bo nie mozna sobie wgrac byle jakiego map'a wink.gif

Możesz dać te co masz. Bo raczej każdy map zawiera twarze/włosy zawodników z najwyższej światowej klasy. Inne twarzyczki mogą być poprzekręcane. A do piłek też możesz wrzucić. Z góry dzięki.
grzybkovic
Witam,
Da się wybrać druzyny do poszczególnych lig w Master Lidze.
Bo ja jedynie moge wybrac losowo, albo swoją drużyne i potem reszta się wybiera automatycznie.
Mozna temu jakoś zaradzić? W Pes5 pamiętam dało się, a tu nie??
OskaR
Oczywiscie , ze sie da , musisz wybrac najpierw automatycznie , a potem wszystko wyczyscic i wybierac recznie
WMM
Mam takie zapytanie . Dopiero od niedawna zaglądam na strone evo-web.co.uk i chciałbym wiedzieć czy aby pobrać np. jakąś twarz z tamtąd trzeba chodzić po tematach facemakerów i szukać downloadu jak dali , czy jest jakieś oddzielne miejsce na tej stronie gdzie umieszczone są twarze z forum ??
chatek
Może ktoś podać ustawienia w lod mixerze takie jakie były na początku w OE patchu ?? bo ja pozmnieniałem i coś mi się gra popsuła :\ może być nawet screen z góry dzieki
erosito
....a ja mam natomiast pytanie odn. grywalności. pesik zainstalowany + OE i kurcze zawsze po jakimś ....nie wiem czy czasie, czy przestawieniu czegoś spada mi tak zwana grywalność. Strzały są jak balony, podania jakby lekkie...nie wiem co się dzieje. Kolezka ma identyczny zestaw tzn. pes=OE i strzały np. C.Ronaldo czy ballaca aż łamią poprzeczki smile.gif a u mnie bramkarz mógłby karty rozdawać.
Co to może być ??
JuveR
Cytat(erosito @ May 17 2007, 16:56:22) [snapback]148146[/snapback]
....a ja mam natomiast pytanie odn. grywalności. pesik zainstalowany + OE i kurcze zawsze po jakimś ....nie wiem czy czasie, czy przestawieniu czegoś spada mi tak zwana grywalność. Strzały są jak balony, podania jakby lekkie...nie wiem co się dzieje. Kolezka ma identyczny zestaw tzn. pes=OE i strzały np. C.Ronaldo czy ballaca aż łamią poprzeczki smile.gif a u mnie bramkarz mógłby karty rozdawać.
Co to może być ??

Szczerze mówiąc trochę dziwny problem dry.gif unsure.gif I chyba nie ma rozwiązania rolleyes.gif biggrin.gif Czasami też tak mi się wydaje, ale przeważnie to na początku meczu nie mogę oddać mocniejszego strzału, ale pod koniec meczu zawsze bramki wpadają wink.gif

Pozdrawiam,
JuveR tongue.gif
Smoti
grywalnosc jest zjebana totalnie w tej wersja pesa niestety..raz wygrywasz z barca a w nastepnej kolejce wpierdol(albo meczarnie)z getafe:/
erosito
no właśnie, ciekawe gdzie tkwi problem, bo to aż dziwne. Gram w iss jescze od czasów play-a 1-nki gdzie kwadraty biegały za piłką smile.gif ale w tej wersji prócz zxxxxxego komentarza to ta zmiennośc ich gry mnie wkurza. Nieraz gra się jak panienkami, ale co najbardziej mnie denerwuje to u koleżki śmiga. Ciekawe czy to nie jest wina jakiegoś programu zainstalowanego w systemie ??!!
Doberman90
Mam pewien problem kiedy jest już przerwa lub koniec naciskam ESC i wiadomo powinno mnie przenieś do dalszego Menu a mam czarne tło i poprostu już musze grę wyłączyć ? Oczywiście nie zawsze to się zdarza ale często i co musze zrobic sad.gif ?
Doberman90
Mógłby mi ktoś pomóc i odpisać
Kerzhakov9
Ja też tak miałem i usunełem plik opmov z folderu dat smile.gif
Doberman90
Niestety to nic nie pomaga licze na kogos pomoc
creativ
Witam. Ja mam problem tego typu, że po zainstalowaniu patcha OE, są polskie kluby, niemieckie. Niestety gdy chce zagrać mecz, wyskakuje błąd pes6.exe i wywala mnie z gry. Szukałem w necie ale nic nie mogłem znaleść na ten temat. Bardzo proszę o pomoc.
Gimlos
Czy istnieje mozliwosc, zeby zainstalowac 2 PESy na jednym kompie? Jeden czysty, do rozgrywania meczow w PES managerze, drugi spatchowany, do grania z kolegami. Bo jak na razie nie znalazlem sposobu : /
artur1990
Ja mam dość dziwny problem...
Miałem wcześniej zainstalowanego tego PESa. Postanowiłem go zreinstalować ze względu na wgranie domyslnych składów. Kiedy włączam setup wyskakuje mi Przygotowanie instalacji a nastepnie komunikat:

"Czy chcesz zupełnie usunąć program 'Pro Evolution Soccer 6' i jego wszystkie składniki?"

Zdziwiony zaznaczam OK. Zaraz wyskakuje odinstalacja i komunikat:

"Błąd: -1605 Ta akcja jest prawidłowa tylko dla produktów, które są zainstalowane."

Oczywiście przed ponowną instalacją odinstalowałem grę, a po tych błędach usunąłem wszystkie pliki z Windowsa i rejestru, użyłem tez programu RegCleaner, ale to nic nie dało. Czy macie jakies pomysły? Na razie niestty nie mogę formatować komputera sad.gif
andrees
Siemka,mam pytanie jak odblokowac ukryte teamy w pes 6 (estonia,guatemala itp)
Levuss
Panowie bardzo chciałbym mieć w PES6 Maradone, Pele itp czy można jakoś odnaleśc tych zawodników???
Mortin
Cytat(Levuss @ Jun 3 2007, 03:37:48) [snapback]151362[/snapback]
Panowie bardzo chciałbym mieć w PES6 Maradone, Pele itp czy można jakoś odnaleśc tych zawodników???

w pes shop musisz ich sobie wykupic
pozdro
adison88
Też mialem taki problem z PES'EM 5 i chyba zformatowalem i było OK.
adison88
Tak , a czy ty probowales mecz zagrac tylko jednym zespolem czy roznymi i cie wywalalo ?Bo jak jednym to tylko cos z tym zespolem . Ja to samo mialem i reinstalke poscilem i bylo , OK.
Varies.
Mam pytanie gdzie można ogladać powtorki z meczy???
Bo gram teraz na OE patchu a jak go niemielem to wszystko chodzilo dobrze??
Z gory thanks smile.gif
adison88
Mam pytanie . Czy wam też pro-evo.pl niechodzi ? Bo mi wyskakuje cos. Bylem na kafei i w kafei sprawdzalem i to samo.
LeszaKSD
forum ma nowy tymczasowy adres http://pro-evo.8com.pl
Lukas1122
Mam problem z Orange Ekstraklasa Patch PES6 by Polevo

Mianowicie, gdy włączam grę pojawia mi się czarny ekran, co zrobić ?
BoBaN
Cytat(Lukas1122 @ Jun 6 2007, 22:45:03) [snapback]152228[/snapback]
Mam problem z Orange Ekstraklasa Patch PES6 by Polevo

Mianowicie, gdy włączam grę pojawia mi się czarny ekran, co zrobić ?

usuń intro, czyli plik mov z folderu dat, często się gra wiesza przez intro i to w wielu patchach.
Lukas1122
Tylko o to chodzi, że w folderze dat, niemam pliku mov
czekan
Witam. Mam pewien problem : Gra chodzila mi dobrze, zrobilem format i teraz zawodnicy ciezko sie poruszaja, obracaja sie jak slonie. Kompa mam dosc dobrego : Athlona 3700+, Radeona X800GTO i 1GB ramu... Help Me tongue.gif. Z gory dzieki i pozdro. Nie mam zainstalowanych zadnych patchy. Czysty PES6 + full kitserver
matthew
Cytat(czekan @ Jun 7 2007, 14:44:17) [snapback]152378[/snapback]
Witam. Mam pewien problem : Gra chodzila mi dobrze, zrobilem format i teraz zawodnicy ciezko sie poruszaja, obracaja sie jak slonie. Kompa mam dosc dobrego : Athlona 3700+, Radeona X800GTO i 1GB ramu... Help Me tongue.gif. Z gory dzieki i pozdro. Nie mam zainstalowanych zadnych patchy. Czysty PES6 + full kitserver

A sterowniki do karty graficznej zainstalowałeś ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.