Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nasze Problemy.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
kksm
Dzisiaj kupiłem sobie nowy monitor(LCD) 21,6'' i mój pes 6 nie obsługuje jego rozdzielczości 1680x1050. Czy ktoś wie w jaki sposób dopasowac pesa do tej rozdzielczości i jak usunąć te pasy na lcd bo enable asspect radio correction w lodzie nie pomaga. Z góry dzięki za pomoc.
P.S Jeżeli ktoś ma tą rozdziałkę w settings.exe niech zuploaduje ten pliczek.
DOBRA TO JUŻ ZROBIŁEM i żeby później ktoś sie mnie nie pytał to powiem że otwieramy plik kload.cfg notatnikiem i przy tych dwóch linijkach co mamy rozdzielzość usuwamy # i wpisujemy swoja rozdziałke. Zamykamy i w kitserverze w pliku lodcfg.exe musimy mieć aspect radio zaznaczone ptaszkiem i to tyle odpalamy gre mamy dobra rozdzialke i postacie o normalnych proporcjach.

Teraz inna sprawa jak właczyć anti aliasing na te paski w pesie 6. Mam Gainwarda HD4850 512 DDR3 i CCC(catalyst control center w ENG)
Maciek121
Hey Mam taki problem nie dawno sciagnelem Patch do Pes 6 naj nowszy po zamienieniu wszystkich plikow na dal pozostaly mi stare loga i herby druzyn ale sklad sie zmienil o i mam jeszcze problem z stadionami nie moge ich przeglodac prosze o pomoc
EjPii
Gram już długo w PESa, ale nadal mam "wstydliwy" problem. happy.gif Zawsze grałem na połowicznie ręcznej atak/obrona, ale chcę grać na ręcznej.
OK atak: l2.gif + r1.gif - to chodzi normalnie. Zwiększa się atak
obrona: l2.gif + r2.gif - no i tutaj nie chodzi :/ w settings wszystko jest ok, ale po naciskaniu przycisków nic się nie dzieje. Nie zwiększa się nastawienie obronne
Co robię źle? cool.gif
Daro.
No jeśli temat jest od rozwiązania problemów to napiszę to tutaj i mam nadzieje, że ktoś może pomoże biggrin.gif

Otóż tak...
Miałem zainstalowany patch w grze i chciałem zrobić reinstal całej gry ( ze wszystkimi innymi dodatkami ) i teraz gdy chcę zainstalować grę ponownie wyskakuje taki błąd :
!KLIK!
bartbuks
Mam taki oto problem. Grałem w PES2009 i teraz wróciłem do 6. Otóż zazwyczaj korzystałem z patchy robionych przez francuzów. Ultimate Patch, Patch Afrique... Teraz ściągnąłem StoneCold patch z sezonem 08-09, ale niestety OF jest tragiczny jeżeli chodzi o transfery... Graficznie wygląda on ślicznie, ale składy pozostawiają wiele do życzenia.

Dlatego mam pytanie - czy posiada ktoś taki Option File, który ma aktualne składy powiedzmy na koniec roku, ale taki który nie zmieni nic graficznie???
lukasz44
A co zrobić aby w powtórkach były twarze zawodników z kitservera ??? Bo ich nie ma u mnie choć ustawiłem wszytko w lodmixerze na v.high i high ???? proszę o pomoc.
Andrejka
Wiecie, że nie da się mieć 1000 bramek w liście strzelców? ;P Strzelam dalej i nic...zostaje 999.
kristo2323
CYTAT(Andrejka @ Jan 20 2009, 13:17) *
Wiecie, że nie da się mieć 1000 bramek w liście strzelców? ;P Strzelam dalej i nic...zostaje 999.

No w mordę to zrypali, czy jest sens grania teraz się zastanawiam unsure.gif tylko 999 goli można ustrzelić mad.gif jestem zdegustowany takim faktem sleep.gif
damiank9
no z tym to przesadzili :/
Misisko
Mam pewien problem , podczas meczu zawodnicy biegają na sztywniaka tak się stało gdy odblokowałem 3 pary kostiumów
Lopez10
Więc tak zacznę ...

Karta graficzna : WinFast 9600GT 512 MB
Procesor: Intel Core Duo 2
Pamięć : 3gb Ram

Mam problem gdy gram W PESa 6 ( bo 09 to dno )
Biorę wszystko na High
i gram mecz i skacze taki przezroczysty pasek i jak to mnie wkurza to przesada
mial kto to kiedys
jak to zwalczyc
Sterowniki do katy grafincznej najnowsze mam nie wiem co robic
HELP ME
karwocha
CYTAT(Lopez10 @ Jan 24 2009, 16:07) *
Więc tak zacznę ...

Karta graficzna : WinFast 9600GT 512 MB
Procesor: Intel Core Duo 2
Pamięć : 3gb Ram

Mam problem gdy gram W PESa 6 ( bo 09 to dno )
Biorę wszystko na High
i gram mecz i skacze taki przezroczysty pasek i jak to mnie wkurza to przesada
mial kto to kiedys
jak to zwalczyc
Sterowniki do katy grafincznej najnowsze mam nie wiem co robic
HELP ME

mam tak samo, może ktos pomóc?
El Polacco
ten problem widziałem juz gdzieś na forum wcześniej. Może spróbuj włączyć filtrowanie anizotropowe w ustawieniach karty. Albo uruchamiaj program za pomocą 3D Analyzer.
Snowboarder
należy wyłączyć synchronizację pionową
Piter123
Gdzie się to wyłącza?
nickus
Witam! Jest to mój pierwszy post na tym forum mimo iż czytałem je często jako gość. Dzisiaj potrzebuje waszej pomocy, mianowicie: Zainstalowałem znów kultowego pes'a, odpaliłem go z podnieceniem, zagrałem pierwszy mecz dla przypomnienia sobie co i jak. Wszystko było okey. Zagrałem jeszcze raz i tu pojawił się problem, mianowcie: Klikając strzał, podanie lub kierunek w lewo od razu włączają mi się te < 3 przyciski. Tak się nie da grać. Używam pada Logitech RumblePad II bezprzowodowego. Dodam, że grając pare miesięcy temu wszystko było w jak najlepszym porządku. Proszę o pomoc, dziękuję.
Pozdrawiam ;]
nickus
Sory za double post'a.
Mam kolejny problem... Gram mecz, trening co kolwiek to gra mi się zawiesza i musze resetować kompa.. Dodam, że kiedy wszystko było ok z powyższym problem gra śmigała jak należy... Pomocy smile.gif
Pozdrawiam
qwerte
nickus próbowałeś reinstal PES'a?
nickus
Tak..
Dzięki za odpowiedź ^^ Przynajmniej jeden się raczył odezwać :*
nickus
LUDZIE!!! Pomoże mi ktoś?!
El Polacco
CYTAT(nickus @ Feb 5 2009, 12:29) *
Sory za double post'a.
Mam kolejny problem... Gram mecz, trening co kolwiek to gra mi się zawiesza i musze resetować kompa.. Dodam, że kiedy wszystko było ok z powyższym problem gra śmigała jak należy... Pomocy smile.gif
Pozdrawiam

U mnie było to samo, ale gdy zmieniłem język gry z angielskiego na polski, problem zniknął i już mi się nie wiesza, może tu tkwi problem
nickus
hahahahaha! Ponowanie reintasulje pes'a i czytająć tego posta wybierałem język gry xD Dzięki biggrin.gif Mam jeszcze jedno pytanie, mianowicie: Czy jeżeli zainstaluje jeszcze ekstrakslasa patch 5.0 to czy nadal będzie dobrze? W sumie to sprawdze więc nie ma problemu. Jeszcze raz dzięki.
Pozdrawiam
btw. Na padzie się gra o niebo lepiej niż na klawiaturze ^^ W związku z w/w problemem musiałem się przerzucić na klawiaturę. ;]
nickus
Oj szkoda.. :/ Patch nie działa, a bardzo mi na nim zależy więc reinstaluje i czekam z niecierpliwością [ironia]z oczami wzniesionymi ku niebu[/ironia] biggrin.gif
grigor121
Ja mam moze troche smieszny problem ale jednak. Wiec wgralem pesa 6 bo chce pograc patchem ekstraklasa 5.0 i za szybko gracze biegaja pamietam ze kiedys wolniej biegali a wskutek tego szybko energia strzalu leci ciezko sie gra. Macie recepte na to? rolleyes.gif
krzysiek-27
Witam
Mam problem z ekstraklasa patchem.Zainstalowałem prawie wszystko działa,tylko że jak gram jakąś Polską drużyną jakąkolwiek niemam polskich nazwisk np.Grając krakowią mam nazwiska i twarze zawodników ajaxu komentator też gada nazwiska z Ajaxu niewiem czegoś niezassałem jak należy pomocy!!!
grigor121
CYTAT(krzysiek-27 @ Feb 10 2009, 23:09) *
Witam
Mam problem z ekstraklasa patchem.Zainstalowałem prawie wszystko działa,tylko że jak gram jakąś Polską drużyną jakąkolwiek niemam polskich nazwisk np.Grając krakowią mam nazwiska i twarze zawodników ajaxu komentator też gada nazwiska z Ajaxu niewiem czegoś niezassałem jak należy pomocy!!!

radziłbym wgranie patcha od nowa na czystego pesa 6( moze pomoze a nie zaszkodzi) tongue.gif
qwerte
krzysiek 27 podmieniłeś OF'a w moich dokumentach?
krzysiek-27
CYTAT(lasser @ Feb 11 2009, 21:17) *
krzysiek 27 podmieniłeś OF'a w moich dokumentach?

Nie nie podmieniałem.Nie jestem tak bardzo obcykany,jak możesz napisz mi skąd mam tego "ofa "wytrzasnąć będe bardzo wdzięczny
qwerte
CYTAT(T-Mac @ Dec 19 2008, 12:56) *

Ściągnij tego OF'a i wklej go do Moje Dokumenty/KONAMI/Pro Evolution Soccer 6/folder1

krzysiek-27
Dzięki wielkie już działa dałem rade:)
El Polacco
CYTAT(nickus @ Feb 9 2009, 21:12) *
Oj szkoda.. :/ Patch nie działa, a bardzo mi na nim zależy więc reinstaluje i czekam z niecierpliwością [ironia]z oczami wzniesionymi ku niebu[/ironia] biggrin.gif

Nie rozumiem do końca gdzie jest Twój problem. Instalujesz grę od nowa i w czasie instalacji fajkujesz co najmniej 2 języki (ang. i pol.)
Potem instalujesz patch, wymieniając pliki w folderze dat (0_text i reszta). Jeśli gra się wiesza w tych samych momentach, włącz ją od nowa, wejdź w opcje i zmień język gry na inny (język komentarza może zostać jaki był) Jeżeli nadal sie wiesza to znaczy że błąd wystąpił podczas ściąnia patcha i któryś z plików 0_text, e_text lub p_text jest uszkodzony. Często tak jest gdy ściągasz wiele dodatków zaraz po sobie
damiank9
niewiecie może który Leandro jest w Sao Paulo w pes6 ??
Dokładnie który to Leandro bo nie wiem,w Sao Paulo bodajże było dwóch Leandro ale ma troche inne ustawienia fizyczne itp.
1 Leandro to ten
http://www.zerozerofootball.com/player/lea.../0/default/2729
2 to ten
http://www.zerozerofootball.com/player/lea.../0/default/2668

i który z nich jest w pesie?
nickus
CYTAT
Nie rozumiem do końca gdzie jest Twój problem. Instalujesz grę od nowa i w czasie instalacji fajkujesz co najmniej 2 języki (ang. i pol.)
Potem instalujesz patch, wymieniając pliki w folderze dat (0_text i reszta). Jeśli gra się wiesza w tych samych momentach, włącz ją od nowa, wejdź w opcje i zmień język gry na inny (język komentarza może zostać jaki był) Jeżeli nadal sie wiesza to znaczy że błąd wystąpił podczas ściąnia patcha i któryś z plików 0_text, e_text lub p_text jest uszkodzony. Często tak jest gdy ściągasz wiele dodatków zaraz po sobie

Tak, ale kiedy zmieniem język na angielski to gra już nie jest spatchowna... A jak mówiłem bardzo mi zależy na patchu...
El Polacco
CYTAT(nickus @ Feb 20 2009, 14:00) *
Tak, ale kiedy zmieniem język na angielski to gra już nie jest spatchowna... A jak mówiłem bardzo mi zależy na patchu...

Widocznie nie zamieniłeś e_text i e_sound. Kitserver i reszta musi działac niezależnie od zmiany języka.
nickus
A i owszem działa, ale problem nie znika :/
nickus
hmmm, wydaję mi się, że problem może pochodzić od tego, że gra została pobrana z Internetu, a nie zainstalowana z płyty (której niestety już nie mam :/)..
nickus
nie wiem, może problem leży w tym, że nie zainstalowałem kitservera, ale:
1. Wątpie w to, bo problem był również na czystym pes.
2. Nie umiem go zainstalować xd
bartbuks
Mam pytanie, tzn prośbę o pomoc... Jestem wielkim fanem PES 6 i wczoraj ściągnąłem przygotowany przez Turków TSL Final Project '09, czyli patch o którym informowało nas ostatnio issonline.pl. Zawsze korzystałem z patchy robionych przez francuskich patchmakerów, więc nie miałem nigdy do czynienia z DKZ Studio. Ten wymaga niestety manualnego zainstalowania 0_text... Szukałem jakiegoś tutorialu, ale nic co by dało mi gwarancję, że nic nie popsuje nie znalazłem. Mam takie oto pliki:

Co mam z nimi zrobić? Jak je "wrzucić" do gry przez DKZ? Może mi ktoś to opisać?
nickus
no to super... zainstalowałem z oryginalnej płytki i co?! i problem ten sam... może opisze dokładniej:
włączam gre, wybieram tam np. kariere, wczytuje przechodzę do wyboru składów i nagle wywala mnie do windows i wyskakuje błąd: wyślij raport o błędach, nie wysyłaj
POMOCY ;(
KobzoK
A może ktoś napisze jak od początku do końca zainstalować Patch Turecki ? :>
courteneycox
CYTAT(KobzoK @ Feb 26 2009, 18:18) *
A może ktoś napisze jak od początku do końca zainstalować Patch Turecki ? :>
Ja to zrobilem tak: sciagnalem wszystkie te pliki .rar, choc wyglada na to, ze do kompletnej instalacji wystarcza tylko ten part one. Rozpakowywujesz i: ten plik co jest w "dat" wrzucasz do "dat" gry, caly "kitserver" wrzucasz do folderu z gra (w plku txt masz przykladowa sciezke), nastepnie nadgrywasz ten plik PES6.exe na swoj oryginalny.

Wczesniej zrob sobie backup swojego PES6.exe za nim nadgrasz.

Gdy to zrobisz, to wtedy wchodzisz do "kitservera" tego ktorego wgrales i tam szykasz pliku "setup.exe", aby zainstalowac stroje itp.

Nastepnie musisz jeszcze dograc ten plik co juz jest rozpakowany w tym KONAMI -> Save (ten co obok jest spakowany to jest to samo, nie wiem po co to). Gdzie dograc? Tam gdzie trzymasz savy, czyli domyslnie to jest w "Moich dokumentach" - chcesz to mozesz swoje sejwy i plik z opcjami sobie zrobic backup za nim go nadgrasz.

A ten "0_text_manuel" czy cos w ten desen to nie rozkmnilem o co chodzi, ale umiescilem go w glownym folderze gry:)

Tak zainstalowalem i jest gites - brakuje tam paru logosow Bundesligi, ale wszystkie stroje sa cacy, pilkarze zimowe okienko itd. itp. - zupelnie nowa jakosc gry:) Aha, tylko jak odpalisz juz gre i wszystko bedziesz mial, to musisz sobie poustawiac na nowo przyciski (ale nie w windows settings, tylko tam w menu gry - odpowiednio trzeba tam funkcje dopasowac do przyciskow ktore masz ustawione) oraz opcje muzyczne, poniewaz wyciszony jest m.in. komentarz - widac tworca gral z ustawieniem na 0 proc. by miec tylko odglosy boiskowe.

KobzoK
Wszystko zrobiłem, tak jak napisałeś, ale jak wybieram jakis nowy stadion albo nowa pilke i daje poczatek meczu, to ekran robi sie czarny i wyrzuca mnie to windowsa. Co z tym zrobić ? ;>
KobzoK
Już wiem o co chodzi, stadiony dzialaja, a pilek tam jest ponad 1000 a dzialaja tylko te, ktore sa w GDB w kitserverze smile.gif Dzięki za pomoc z całego serca !
KobzoK
I tylko jedno male pytanie smile.gif : jak usunac nazwiska zawodnikow z nad ich glowy ? ;>
qwerte
KobzoK ustawienia graczy > Wyśw. Kursora i tam zmień na co chcesz.
nickus
Mam problem.. Ciągle zawiesza mi się pes6.. POMOCY!!! Gram kariere, i w 20 minucie (nie zawsze) pes się zawiesza i musze resetować kompa. Pomóżcie!
KobzoK
Dzięki wielkie lasser. Patch jest super, dziękuję wam chłopaki za pomoc i wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet wink.gif
goldi07
Mam problem z pathem 5.0 do pes6,a mianowicie ściągnołem ,skopiowałem czyli wszystko to co trzeba,mam wszystko oprócz stadionów a dokładnie nie sa dobrze przyporządkowane,próbowałem nawet ręcznie PGM 1.7 to zrobić ale nadal są źle stadionu poustawiane w ustawieniach jest wszystko dobrze dopasowane,czy ktos miał podobny problem i czy mógłby ktoś mi z tym pomóc??
qwerte
goldi07 pokaż map.
goldi07
CYTAT(lasser @ Mar 11 2009, 16:56) *
goldi07 pokaż map.

CODE
# File Generated by Player GDB Manager by Lplover2k2
# Last updated on 2009-03-08 15:01:12

0,"AUT - Hernst Happel Stadion, Austria" Austria #
1,"BEL - Constant Vanden Stock Stadion, Belgium" #Belgia
2,"BUL - Vassil Levski Stadion, Bulgaria" #Bułgaria
3,"CRO - Stadion Poljud, Croatia" #Chorwacja
4,"CZE - AXA Arena, Czech" #Czechy
5,"DEN - Parken, Denmark" #Dania
6,"ENG - New Wembley Stadium, England" #Anglia
7,"SCO - Ibrox, Glasgow Rangers" #Finlandia
8,"FRA - Stade de France, France" #Francja
9,"GER - Olympiastadion, Germany" #Niemcy
10,"GRE - Spiros Louis, Greece" #Grecja
11,"HUN - Bozsik Stadion, Hungary" #Węgry
12,"IRL - Tolka Park, Irleand" #Irlandia
13,"ITA - Delle Alpi, Italy" #Włochy
14,"LVA - Skonto Stadion, Riga" #Łotwa
15,"HOL - Amsterdam Arena, Netherlands" #Holandia
16,"IRN - Windsor Park, Northern Irleand" #Irlandia Płn
17,"NOR - Ullevaal Stadion, Norway" #Norwegia
18,"POL - Stadion Slaski, Poland" #Polska
19,"POR - Estadio Nacional, Portugal" #Portugalia
20,"ROM - Stadionul Steaua, Romania" #Rumunia
21,"RUS - Luznikhi, Russia" #Rosja
22,"SCO - Hampden Park, Scotland" #Szkocja
23,"SRB - Stadion JNA, Serbia" #Serbia
24,"SVK - Stadion Anton Malatinsky, Slovakia" #Słowacja
25,"SVK - Stadion Anton Malatinsky, Slovakia" #Słowenia
26,"ESP - La Cartuja, Spain" #Hiszpania
27,"SWE - Raasunda, Sweden" #Szwecja
28,"SUI - Stade de Suisse, Switzerland" #Szwajcaria
29,"TUR - Atatürk Olimpiyat Stadii, Turkey" #Turcja
30,"UKR - Stadion NSK Olimpiyskiy, Ukraine" #Ukraina
31,"WAL - Millennium Stadium, Wales" #Walia
32,"ANG - Estadio da Cidadela, Angola" #Angola
33,"CMR - Stade de la Reunification, Douala" #Kamerun
34,"CIV - Stade Robert Champroux, Abidjan" #WKS
35,"GHA - Tamale Stadium" #Ghana
36,"NIG - Abuja Stadium, Nigeria" #Nigeria
37,"CIV - Stade Robert Champroux, Abidjan" #Mali
38,"EGY- Cairo international stadium, Egypt" #Egipt
39,"TUN - Stade 7 Novembre, Tunisia" #Tunezja
40,"CRC - Estadio Nacional, Costa Rica" #Kostaryka
41,"MEX - Estadio Azteca, Mexico" #Meksyk
42,"ANG - Estadio da Cidadela, Angola" #Trynidad i Tobago
43,"USA - FedEx Field, USA" #Stany Zjednoczone
44,"ARG - El Monumental, Argentina" #Argentyna
45,"BRA - Maracana, Brazil" #Brazylia
46,"CHI - Estadion Nacional, Chile" #Chile
47,"COL - Estadio Metropolitano, Colombia" #Kolumbia
48,"ECU - Estadio Casa Blanca, Ecuador" #Ekwador
49,"PAR - Defensores del Chaco, Paraguay" #Paragwaj
50,"PER - Monumental de Peru, Peru" #Peru
51,"URU - Estadio Centenario, Uruguay" #Urugwaj
52,"IRN - Azadi Stadium, Iran" #Iran
53,"JAP - Yokohama International Stadium, Japan" #Japonia
54,"SAU - King Fahd Stadium, Saudi Arabia" #Arabia Saudyjska
55,"KOR - Sang-am Stadium, South Korea" #Korea Płd
56,"AUS - Telstra Stadium, Australia" #Australia
57,"ENG - New Wembley Stadium, England" #Anglia U-23
58,"FRA - Stade de France, France" #Francja U-23
59,"GER - Olympiastadion, Germany" #Niemcy U-23
60,"ITA - Delle Alpi, Italy" #Włochy U-23
61,"HOL - Amsterdam Arena, Netherlands" #Holandia U-23
62,"ARG - El Monumental, Argentina" #Argentyna U-23
63,"BRA - Maracana, Brazil" #Brazylia U-23
64,"ENG - Emirates Stadium, Arsenal London" #Arsenal FC
65,"ENG - Villa Park, Aston Villa" #Aston Villa FC
66,"ENG - Ewood Park, Blackburn Rovers" #Blackburn Rovers FC
67,"ENG - Reebok Stadium, Bolton Wanderers" #Bolton Wanderers FC
68,"ENG - Kingston Stadium, Hull City" #Hull City AFC
69,"ENG - Stamford Bridge, Chelsea London" #Chelsea FC
70,"ENG - Goodison Park, Everton Liverpool" #Everton FC
71,"ENG - Craven Cottage, Fulham FC" #Fulham FC
72,"ENG - Anfield Road, Liverpool FC" #Liverpool FC
73,"ENG - City of Manchester Stadium, Manchester City" #Manchester City FC
74,"ENG - Old Trafford, Manchester United" #Manchester United FC
75,"ENG - Riverside Stadium, Middlesbrough FC" #Middlesbrough FC
76,"ENG - St James Park, Newcastle United" #Newcastle United FC
77,"ENG - Fratton Park, Portsmouth FC" #Portsmouth FC
78,"ENG - Brittania Stadium, Stoke City" #Stoke City FC
79,"ENG - The Hawthorns, West Bromwich Albion" #West Bromwich Albion FC
80,"ENG - White Hart Lane, Tottenham Hotspur" #Tottenham Hotspur FC
81,"ENG - Stadium Of Light, Sunderland AFC" #Sunderland AFC
82,"ENG - Upton Park, West Ham United" #West Ham United FC
83,"ENG - JJB Stadium, Wigan Athletic" #Wigan Athletic FC
84,"FRA - Stade Abbe Deschamps, Auxerre" #AJ Auxerre
85,"FRA - Stade La Boujouaire, Girondins Bordeaux" #FC Girondins de Bordeaux
86,"FRA - Omnisports Leon Bollee, Le Mans" #Le Mans UC 72
87,"FRA - Stade Jules-Deschaseaux, Le Havre AC" #Le Havre AC
88,"FRA - Stade du Nord, Lille OSC" #Lille OSC
89,"FRA - Stade du Moustoir, FC Lorient" #FC Lorient
90,"FRA - Stade de Gerland, Olympique Lyon" #Olympique Lyonnais
91,"FRA - Stade Velodrome, Olympique Marseille" #Olympique de Marseille
92,"FRA - Stade Louis II, AS Monaco" #AS Monaco FC
93,"FRA - Marcel Picot, Nancy" #AS Nancy-Lorraine
94,"FRA - Stade Michel d'Ornano, Caen" #SM Caen
95,"FRA - Stade du Ray, Nice" #OGC Nice
96,"FRA - Stade Parc des Princes, Paris Saint Germain" #Paris Saint-Germain FC
97,"FRA - Route de Lorient, Rennes" #Stade Rennais FC
98,"FRA - Stade Geoffroy Guichard, AS Saint-Etienne" #AS Saint-Étienne
99,"FRA - Stade de la Beaujoire, FC Nantes" #FC Nantes
100,"FRA - Stade Auguste Bonal, Sochaux" #FC Sochaux-Montbéliard
101,"FRA - Stade Municipal, Toulouse FC" #Toulouse FC
102,"FRA - Stade des Alpes, Grenoble Foot 38" #Grenoble Foot 38
103,"FRA - Stade Nungesser, Valenciennes FC" #Valenciennes FC
104,"ITA - Stadio Luigi Ferraris, Genoa FC 1893" #Genoa CFC 1893
105,"ITA - Stadio Atleti Azzurri d'Italia, Atalanta Bergamo" #Atalanta BC
106,"ITA - Stadio Sant'Elia, Cagliari Calcio" #Cagliari Calcio
107,"ITA - Angelo Massimino, Catania Calcio" #Catania Calcio
108,"ITA - Stadio Delle Alpi, Juventus Turin" #Juventus FC
109,"ITA - Stadio Renato dall'Ara, Bologna FC" #Bologna FC 1909
110,"ITA - Stadio Artemio Franchi, AC Fiorentina" #ACF Fiorentina
111,"ITA - San Siro, Inter Milan" #FC Internazionale
112,"ITA - Stadio Olimpico, SS Lazio" #SS Lazio
113,"ITA - Stadio Bentegodi, Cheivo Verona" #AC Chievo Verona
114,"ITA - Stadio San Paolo, SSC Napoli" #SSC Napoli
115,"ITA - San Siro, AC Milan" #AC Milan
116,"ITA - Stadio Renzo Barbera, US Citta di Palermo" #US Citta di Palermo
117,"ITA - Stadio Via del Mare, US Lecce" #US Lecce
118,"ITA - Stadio Oreste Granillo, Reggina Calcio" #Reggina Calcio
119,"ITA - Stadio Olimpico, AS Roma" #AS Roma
120,"ITA - Stadio Luigi Ferraris, Sampdoria Genoa" #UC Sampdoria
121,"ITA - Stadio Comunale Franchi, AC Siena" #AC Siena
122,"ITA - Stadio Olimpico Torino, Torino FC" #Torino FC
123,"ITA - Stadio Friulli, Udinese Calcio" #Udinese
124,"POL - Stadion Groclinu Dyskobolii, Grodzisk Wielkopolski" #Arka Gdynia
125,"POL - Stadion im.Jana Pawla II, Krakow" #Cracovia
126,"POL - Stadion GKS'u, Belchatow" #GKS Bełchatów
127,"POL - Stadion Piasta, Gliwice" #Piast Gliwice
128,"POL - Stadion im. Ernesta Pohla, Zabrze" #Górnik Zabrze
129,"POL - Stadion Polonii, Warszawa" #Polonia Warszawa
130,"POL - Stadion Miejski, Poznan" #Lech Poznań
131,"POL - Stadion Kolportera Korony, Kielce" #Korona Kielce
132,"POL - Stadion Wojska Polskiego, Warszawa" #Legia Warszawa
133,"POL - Stadion LKS'u, Lodz" #ŁKS Łódź
134,"POL - Stadion MOSiR, Wodzislaw Slaski" #Odra Wodzisław Śląski
135,"POL - Stadion Lechii, Gdansk" #Lechia Gdańsk
136,"POL - Stadion Ruchu, Chorzow" #Ruch Chorzów
137,"POL - Stadion Slaska, Wroclaw" #Śląsk Wrocław
138,"POL - Stadion Kolportera Korony, Kielce" #Polonia Bytom
139,"POL - Stadion Miejski im. Henryka Reymana, Krakow" #Wisła Kraków
140,"POL - Stadion Zaglebia, Lubin" #Zagłębie Lubin
141,"POL - Stadion Miejski, Bialystok" #Jagiellonia Białystok
142,"ESP - San Mames, Athletic Bilbao" #Athletic Bilbao
143,"ESP - Nou Camp, FC Barcelona" #FC Barcelona
144,"ESP - Manuel Luiz de Lopera, Real Betis" #Real Betis
145,"ESP - Estadio Mediterraneo, Almeria" #UD Almería
146,"ESP - El Riazor, Deportivo La Coruna" #Deportivo de La Coruna
147,"ESP - Montujic, Espanyol" #RCD Espanyol
148,"ESP - Coliseum Alfonso Perez, Getafe" #Getafe CF
149,"ESP - Jose Zorrilla, Real Valladolid" #Real Valladolid
150,"ESP - Nuevo Colombino, Recreativo Huelva" #RC Recreativo de Huelva
151,"ESP - Nuevo Colombino, Recreativo Huelva" #CD Numancia
152,"ESP - Vincente Calderon, Atletico de Madrid" #Atlético Madrid
153,"ESP - Santiago Bernabeu, Real Madrid CF" #Real Madrid CF
154,"ESP - Ono Stadi, RCD Mallorca" #RCD Mallorca
155,"ESP - Reyno de Navarra, Osasuna" #CA Osasuna
156,"ESP - El Sardinero, Racing Santander" #Racing de Santander
157,"ESP - La Rosaleda, Malaga" #Málaga CF
158,"ESP - Sanchez Pizjuan, Sevilla FC" #Sevilla FC
159,"ESP - Mestalla, Valencia CF" #Valencia CF
160,"ESP - El Madrigal, Villarreal CF" #Villarreal CF
161,"ESP - El Moninon, Sporting Gijon" #Sporting de Gijón
162,"BEL - Constant Vanden Stock Stadion, RSC Anderlecht" #RSC Anderlecht
163,"HOL - Philips Stadion, PSV Eindhoven" #PSV Eindhoven
164,"POR - Estadio Jose Alvalade XXI, Sporting Lisboa" #Sporting Club Lisbon
165,"POL - Stadion Kolportera Korony, Kielce" #Górnik Łęczna
166,"HOL - Amsterdam Arena, Ajax Amsterdam" #AFC Ajax
167,"GRE - Karaiskaki Stadium, Olympiakos" #Olympiacos FC
168,"GRE - Spirious Louis, Panathinaikos" #Panathinaikos
169,"RUS - Petrovsky, Zenit Sant-Petersburg" #FC Zenit St. Petersburg
170,"UKR - Donbas Arena, FC Shakhtar Donetsk" #FC Shakhtar Donetsk
171,"POR - Estadio da Luz, SL Benfica Lisboa" #SL Benfica
172,"POR - Estadio do Dragao, FC Porto" #FC Porto
173,"HOL - De Kuip, Feyenoord Rotterdam" #Feyenoord Rotterdam
174,"SCO - Celtic Park, Celtic Glasgow" #Celtic FC
175,"SCO - Ibrox, Glasgow Rangers" #Rangers FC
176,"RUS - Stadium Luzhniki, Spartak Moscow" #FC Spartak Moscow
177,"RUS - Luznikhi, CSKA Moscow" #CSKA Moscow
178,"TUR - Sukru Saracoglu, Fenerbahce" #Fenerbahçe SK
179,"TUR - Ali Sami Yen Stadi, Galatasaray" #Galatasaray SK
180,"UKR - Stadion NSK Olimpiyskiy, Dynamol Kiev" #FC Dynamo Kyiv
181,"POL - Stadion im.Kazimierza Gorskiego, Plock" #Wisła Płock
182,"POL - Stadion Widzewa, Lodz" #Widzew Łódź
183,"POL - Stadion GKSu, Katowice" #GKS Katowice
184,"POL - Stadion Slaski, Poland" #Podbeskidzie Bielsko-Biała
185,"POL - Stadion Polonii, Warszawa" #Znicz Pruszków
186,"GER - Schueco Arena, Arminia Bielefeld" #Arminia Bielefeld
187,"GER - Allianz Arena, Munchen" #FC Bayern Munich
188,"GER - Carl-Benz-Stadion, Hoffenheim" #TSG 1899 Hoffenheim
189,"GER - Weserstadion, Werder Bremen" #SV Werder Bremen
190,"GER - Bay Arena, Bayer Leverkusen" #Bayer 04 Leverkusen
191,"GER - Gottlieb-Daimler-Stadion, VFB Stuttgart" #VfB Stuttgart
192,"GER - Veltins Arena , Schalke 04 Gelsenkirchen" #FC Schalke 04
193,"GER - Signal Iduna Park, Borussia Dortmund" #Borussia Dortmund
194,"GER - AOL Arena, HSV" #Hamburger SV
195,"GER - Rhein-Energie-Stadion,1.FC Koeln" #1. FC Köln
196,"GER - Commerzbank Arena, Einracht Frankfurt" #Eintracht Frankfurt
197,"GER - Stadion der freundshaft, Energie Cottbus" #FC Energie Cottbus
198,"GER - Borussia Park, Borussia Moenchengladbach" #Borussia Mönchengladbach
199,"GER - Wildparkstadion, Karlsruher SC" #Karlsruher SC
200,"GER - AWD Arena, Hannover 96" #Hannover 96
201,"GER - Olympiastadion, Hertha BSC Berlin" #Hertha BSC
202,"GER - Rewirpower Stadion, VFL Bochum" #VfL Bochum
203,"GER - Volkswagenarena, VFL Wolfsburg" #VfL Wolfsburg
204,"BIH - Stadion Grbavica, Bosnia i Herzegovina" #Non-Affiliated
205,"EST - Le Coq Arena, Tallin" #
206,"ISR - Teddi Malha Stadium, Israel" #
207,"GUA - Estadio Mateo Flores, Guatemala" #
208,"HND - Olimpico Metropolitano, Honduras" #
211,"BOL - Hernando Siles, Bolivia" #
212,"VEN - Estadio Pueblo Nuevo, Venezuela" #
214,"CHN - National Stadium, China" #

w programie pgm 1.7 mam przyporządkowane stadiony do klubów dobrze tylko że w grze jest źle.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.