Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nasze Problemy.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Pelas
Kór** jak zaczynasz master ligue to wybierasz :
poziom meczu: wziełęś czempion
trudność kariery: profesjonalista .
Innego wyboru nie ma /
Żukinho
Vamikeeper tyś je ku*** tępy.Poszoł !! i nie unos glosu jak nie masz pojęcia nawet o czym gadasz.
Vamikeeper
Moje ustawienia w ML:
Poziom meczu: czempion
Trudność kariery: bardzo trudny

Zwracam honor jeśli coś źle powiedziałem pela smile.gif A ty Zukinho jak masz bluźnić i obrażać to dziękuję za radę bardzo dry.gif
Żukinho
QUOTE(Vamikeeper @ Jan 2 2007, 21:13:42) [snapback]109520[/snapback]

Moje ustawienia w ML:
Poziom meczu: czempion
Trudność kariery: bardzo trudny

Zwracam honor jeśli coś źle powiedziałem pela smile.gif A ty Zukinho jak masz bluźnić i obrażać to dziękuję za radę bardzo dry.gif

Niema za co biggrin.gif służe pomocą tongue.gif
korsi
QUOTE(wojczech7 @ Jan 2 2007, 17:18:33) [snapback]109440[/snapback]

Jako, że nie znam odpowiedzi na każde Twoje pytanie odpowiem na jedno tongue.gif , a mianowicie na drugie... Oczywiście, że jest możliwość grania prawdziwymi zawodnikami! Kiedy włączasz Master League gdzieś na początku zostaje Ci zadane pytanie, jakimi zawodnikami chcesz grać i musisz wybrać: 'match mode players' czy coś takiego (nie pamiętam dokładnie wink.gif), w każdym razie nie tą opcję z master league, bo wtedy masz tych zmyślonych grajków typu 'espinosa' czy cos tam smile.gif pzdr

A jak zmienić by np Milan gral w tej karierze w Serie A a nie z jakimiś smiesznymi druzynami w drugiej lidze??

Oczywiście moje inne pytania wciąż obowiązują i mam nadzieje, że wkońcu ktoś mi pomoże:)
Simon
sam sobie ustawiasz sklad ligi do wyboru do koloru. tylko na koniec sezonu i tak wejda druzyny z innego kraju z nizszej ligi
korsi
Ale czym to zmieniam jak mam tam 1 liga 2 liga to na dole zmieniam liga A/B/C/D zmieniaja sie druzyny w 1 lidze a wybrany przezemnie milan jest w drugiej z jakimiś smiesznymi druzynami.

Poza tym mam inny problem. Sciagnelem sobie ten evolution pach i probowalem DKZ studio zaimportowac te twarze co tam sa i wlosy, ale one sa w formacie bin i mi dkz ich nie wykrywa.Czym mam to zrobic?? Jak ktos wie to niech powie albo zapoda jakiegos linka z wyjasnieniami. Podobnie ma sie sprawa z tymi plikiem od stadionow, nie wiem czym to zrobic.
brodziu
czy po zainstalowaniu Evolution patch tez macie podpisy i wyjasnienia w menu w jezyku niemieckim? Tak ma byc?
czy jest jakis patch maly, ktory do evolution patch dodaje jakies polskie zespoly?
chcialbym miec z 3-4 zespoly polskie
BoBaN
nie moge znalesc nigdzie paczki z logami lig, poprawionymi logami zespołów. gdyby ktos miał linka to byłbym wdzieczny.
Próbowałem niedawno wgrać jakąs paczke ale mi sie nie udało;/ w ol c mam bundeslige i tam juz mam wszystkie loga, ale potrzebne mi sa loga ligi angielskiej i cala reszta najlepiej poprawionych jakosciowo bo te podstawowe w pes6 nie sa zadowalające.
Żukinho
Korsi napisał: Ale czym to zmieniam jak mam tam 1 liga 2 liga to na dole zmieniam liga A/B/C/D zmieniaja sie druzyny w 1 lidze a wybrany przezemnie milan jest w drugiej z jakimiś smiesznymi druzynami.

musisz pograc kilka mecz i zdobyc 500 PES.Wtedy wchodzisz do PES SHOP i odblokowujesz to i wtedy mozesz dobrac druzyny jakie chcesz i do jakiej ligi je przydzielic smile.gif
korsi

Za 500 pkt to jest cos o zmianie konfiguracji zespolu,odblokowalem to ale na dal nie wiem jak zmienic to by moja druzyna nie byla w tej drugiej lidze(a swoja droga tej konfiguracji zespolu tez nie wiem oco chodzi).Odblokowalem tez cos takiego za 5000 pkt co daje zmiane funduszow poczatkowych.
Jeśli więc jest możliwość ustawienia w master leauge swojej druzyny w 1 lidze a nie w tej smiesznej 8 druzynowej 2 lidze to niech mi ktos dokladnie napisze co mam nacisnac by to zmieniac.bo ja mam mozliwosc regulacji tylko liga a/b/c/d i zmieniea sie tylko 1 liga.Jest równiez losowo i wyczysc wszystko za pomoca 2 przyciskow.
Żukinho
QUOTE(korsi @ Jan 5 2007, 02:12:01) [snapback]110027[/snapback]

Za 500 pkt to jest cos o zmianie konfiguracji zespolu,odblokowalem to ale na dal nie wiem jak zmienic to by moja druzyna nie byla w tej drugiej lidze(a swoja droga tej konfiguracji zespolu tez nie wiem oco chodzi).Odblokowalem tez cos takiego za 5000 pkt co daje zmiane funduszow poczatkowych.
Jeśli więc jest możliwość ustawienia w master leauge swojej druzyny w 1 lidze a nie w tej smiesznej 8 druzynowej 2 lidze to niech mi ktos dokladnie napisze co mam nacisnac by to zmieniac.bo ja mam mozliwosc regulacji tylko liga a/b/c/d i zmieniea sie tylko 1 liga.Jest równiez losowo i wyczysc wszystko za pomoca 2 przyciskow.

nacisnij A o ci sie wszytko tam skasuje i wtedy mozesz sam wszystko ustawic
korsi
Wielkie dzięki rolleyes.gif Sam jakoś nie mogłem tego zajażyć... Kasowałem co prawda wszystko ale nie wiedziałem, że można wówczas wstawiać drużyny rolleyes.gif
m3ron
Mój problem wygląda następująco. Wgrałem już mnóstwo patchy do pesa6, niestety jeden z nich spowodował, że z gry znikęły szystkie polskie litery ąęółńśćźż
Co odpowiada za te znaki, jaki jest sposób na ich przywrócenie, tak abym nie naruszył nic z wielu patchy które juz instalowałem...
markus2007
[font=Arial]
QUOTE(Nelson @ Jan 11 2006, 18:02:02) [snapback]48530[/snapback]

Hej, temat ma ułatwić prace na forum... tzn. W tym temacie rozwiązujęmy problemy z grą, żeby nie zakładać milion osobnych wątków "gra mi się tnie" itp.
Pozdrawiam.

mam pytanko jak moge edycji robisz właszne stadiony? ph34r.gif
[quote] czy to jest mozliwe
dawdi17
Mój problem wygląda następująco. Wgrałem już mnóstwo patchy do pesa6, niestety jeden z nich spowodował, że z gry znikęły szystkie polskie litery ąęółńśćźż
Co odpowiada za te znaki, jaki jest sposób na ich przywrócenie, tak abym nie naruszył nic z wielu patchy które juz instalowałem...

Z pewnością wgrałeś sobie jakąś nową czcionkę. Plik za to odpowiedzialny znajduje się w p_text.asf, ale nie jstem w stanie powiedzieć, który to, ponieważ ja nie zmieniałem jeszcze czcionki. Rozwiązaniem problemu może być również zamiana zmodyfikowanego p_text.asf na ten orginalny (bezpośrednio z płyty z grą) - stracisz co najwyżej tapety w menu i własnie styl napisów.
kuken
Witam!!!
Mam następujący problem z oeditem- nie wiem jaką mam podać ścieżkę przy wyborze"File path". Jesli podam plik instalacyjny *.exe tak jak oedit podpowiada to po wyborze pliku *.bin i przy konwertowaniu pes---oedit pojawia się okno instalacyjne oedita, natomiast jeśli podam plik uruchomienia programu to wyskakuje mi drugie okienko.
Proszę o pomoc bo szukam,szukam i nie mogę nigdzie znalezć odpowiedzi.Może ktoś ma(miał) podobny problem...
m3ron
QUOTE(dawdi17 @ Jan 6 2007, 10:29:17) [snapback]110265[/snapback]

Z pewnością wgrałeś sobie jakąś nową czcionkę. Plik za to odpowiedzialny znajduje się w p_text.asf, ale nie jstem w stanie powiedzieć, który to, ponieważ ja nie zmieniałem jeszcze czcionki. Rozwiązaniem problemu może być również zamiana zmodyfikowanego p_text.asf na ten orginalny (bezpośrednio z płyty z grą) - stracisz co najwyżej tapety w menu i własnie styl napisów.

No niestety ale p_text.asf nie stanowi tu problemu, zmiana OFa również nie pomaga
matthew
mam problem.. kiedy robię zmiany podczas meczu wywala mi gre do Windy..sad.gif może ktoś pomoc? co jest tego przyczyna?
Szamo
Jestem naprawde zdesperowany. Kupiłem orginalnego pes'a 6 oraz nowa karte graficzna(geforce 7300GT 256MB/128bit/ddr2/PCI) aby muc się cieszyć grą. Reszta kompa też niewygląda najgorzej pentium4 3.2G, 512 ramu, dużo wolnego miejsca na kompie. A gra caly czas sie zawiesza,włacza sie z 2 minuty chociaż nawet to czasem sie nie udaje. Próbowałem na wszystkich możliwych ustawieniach i nic. Błagam o pomoc! sad.gif
Vamikeeper
Ja mam problem z gamecam'em. Dotychczas normalnie mogłem bez żadnych kłopotów nagrać powtórkę. Ostatnio jednak zawsze gdy chce włączyć replaya i nagrać go gamecam'em wychodzi mi do windowsa. Gdy gamecam jest wyłączony moge normalnie oglądac powtórki... Wie ktoś jak to naprawić?
Pozdro
kubinho
problem z kitserverem. mam zainstalowany 6.3.6. i gdy gram w LM to czesto mój przeciwnik, ten co ma robione stroje przez KONAMI, wybiega w stroju reprezentacji Anglii lub Czech, chociaż na planszy wyboru strojów są ich poprawne stroje
Grabi
Witam ! Mam podobny problem, który kolega opisał powyżej. Mam zainstalowany najnowszy kitserver. Działają wszystkie stroje prócz stroju Aston Villi. Wszystkie inne działają bez żadnego problemu. Podczas wyboru strojów strój Aston Villi jest strojem domyślnym takim, jaki był w czystym PESie. W grze zawodnicy Aston Villi biegają w trykotach reprezentacji Czech. Wcześniej nie miałem żadnego problemu ze strojem AV. Nie wiem co mogło się stać. Usunąłem z Kitservera strój Aston Villi HD i wgrałem zwykły. Nadal to samo. Ktoś ma może jakieś sugestie lub rady ? Proszę o pomoc. Z gory dzięki. Pozdrawiam.
kuken
QUOTE(kuken @ Jan 6 2007, 10:47:46) [snapback]110269[/snapback]

Witam!!!
Mam następujący problem z oeditem- nie wiem jaką mam podać ścieżkę przy wyborze"File path". Jesli podam plik instalacyjny *.exe tak jak oedit podpowiada to po wyborze pliku *.bin i przy konwertowaniu pes---oedit pojawia się okno instalacyjne oedita, natomiast jeśli podam plik uruchomienia programu to wyskakuje mi drugie okienko.
Proszę o pomoc bo szukam,szukam i nie mogę nigdzie znalezć odpowiedzi.Może ktoś ma(miał) podobny problem...

jeszcze raz proszę o pomoc...
pawka20
Mam problem Player GDB Manager 0.6 [Fixed] - 1 , kiedy probuje sobie wrzucic jakąś tywarz wyskakuje mi taki komunikat run time error 339 i zamyka mi programik . Prosze o pomoc ohmy.gif
snajper444
witam wszystkich!!!!chcem pokazac moją bramke i byl bym wdzieczny gdy byscie ją ocenili-pozdro IDEALNE OKNO - ADRIANO
http://rapidshare.com/files/11209687/PES6_1.avi.html cool.gif
Żukinho
ale ten dział jest o problemach a nie bramkach :/
piki
Witam. Właśnie niedawno kupiłem sobie nowego PES-a. I mam problem. Wszystko bezproblemowo zainstalowałem i chciałem pograć we dwóch z kumplem. Mam klawiaturę i pada. Pad jest zainstalowany. Jak włączam grę, gra nie widzi lub klawiatury lub pada (to znaczy widzi, albo klawiaturę albo pada, nawet jak obydwa są podłączone). Wchodząc również w opcje konfiguracji klawiszy, nie mogę (nie wiem) jak zmienić kontroler. Czy mógłby ktoś mi pomóc z tym problemem? Z góry dzięki.
Odpal Setup.exe w katalogu gdzie zainstalowałeś grę.

Klawiatury nie zmienisz, ale pada ustaw na Player 1, jeśli chcesz nim działać w menu, jeśli nie, ustaw obojętnie gdzie. Tam też skonfiguruj przyciski.
piki
wielkie dzięki, mam jeszcze jeden problem. Gdy chcę zagrać przez sieć gra "testuje środowisko sieciowe" a później po nieudanym połączeniu wyświetla mi taki komunikat: Nie mogę przesłać przy użyciu portu UDP 5730. Będziesz musiał połączyć się bezpośrednio z internetem lub dopasować swoje urządzenie łączące tzn. ustawienie Routera itp. Co muszę zrobić, aby móc zagrać przez sieć? Mam Neostradę 512.
white_wolv
Przegladnalem kilka stron tematu i nie znalazlem odpowiedzi wiec pytam :

Problem dotyczy dzwieku w grze. Mam raczej wystarczajacy sprzet (Radeon9550 - mocno podkrecony, 768 Ramu) a mimo to gra chodzi dosyc dziwnie. Mianowicie sa problemy z dzwiekiem, pomijajac juz to ze w niektorych menusach fps spadaja ponizej 10 i wlasciwie niemozliwym jest ustawienie danej wartosci to podczas meczu czesto zdarza sie ze dzwiek nie nadaza za akcja (nie mowie o kibicach ale o czyms takim jak odglos odbicia pilki czy gwizdek sedziego). To z kolei ma wplyw na sterowanie pilkarzami i ogolnie gra traci duzo na jakosci. Staralem sie grac na minim. ustawieniach grafiki ale to nie w tym rzecz. Wylaczylem tez przyspieszeni sprzetowe w Direct X i dalej jest lipnie.

Wie ktos co zrobic ?

EDIT :

Zainstalowalem najnowszy direct X + wylaczylem przyspieszenie dzwiekowe, pobawilem sie w dxdiag i jest znaczna poprawa. Co prawda menu dalej momentami przywiesza (szczegolnie przy wczytyw. pliku z taktykami i podczas zmian w czasie meczu) ale juz gameplay idzie w miare i zawodnicy nie poruszaja sie jak klocki.
Fryta italiafan
Mam problem z glowkami. Po dosrodkowaniu z cornera pilka poleci po glowce normalnie, a czasami leci wolno i do gory. CO JEST wink.gif wink.gif
Tomak
A widziałeś żeby w każdym meczu każda główka była idealna?
Fryta italiafan
QUOTE(Tomak @ Jan 14 2007, 18:12:56) [snapback]112925[/snapback]

A widziałeś żeby w każdym meczu każda główka była idealna?

A, to przepraszam. Po za tym jestem nowy i musze sie zaaklimatyzowac rolleyes.gif
MarciN90
Witam wszystkich jestem tu nowy. Jesli takie pytanie juz bylo to przepraszam ale w SZUKAJ nic takiego nie znalazłem. Otóż pobrałem Orange Ekstraklasa Patch 1.0 i są tam 23 druzyny z ligi polskiej a zeby kariere rozpoczac potrzeba 16 w 1 lidze i 8 w drugiej (24 druzyny) a nie mozna wziac z innej ligi poniewaz jest napisane wtedy ze ta druzyna jest potrzebna w innej lidze. Jedyny sposob to chyba dodac druzyne do 2 ligi gdzie jest ich 5. Jak to zrobic? A moze jest na to jakis latwiejszy sposob? Prosze o odpowiedz
naSs_no1
Bardzo prosze drogich forumowiczow o pomoc tongue.gif a mianowicie chodzi o to ze gram w pes'a 6 na Evolution Patch'u smile.gif Problem w tym, ze prawie calosc w trybie kariery jest po niemiecku dry.gif na poczatku olalem to, gdyz tyle co mi bylo trzeba to ustawiena taktyki, podglad statystyk itp. Jednak teraz mam okienko transferowe i duzo zeczy nie kumam sad.gif Bardzo prosze o pomoc. Moze ktos wie co zrobic by miec menu i tryb kariery w rodzimym jezyku a cala reszte patcha pozostawic bez zmian. Pozdrawiam i z gory thx za pomoc smile.gif
STRy z oryginalnej polskiej wersji wrzuć do tej z patch`a i po problemie.
naSs_no1
Chodzi Ci o p_text ? A nic nie strace z patcha wazniejszego ?
Jeśli wrzucisz same STRy z p_text oryginalnego stracisz jedynie nazwę Bundesliga i chyba nazwy korków i piłek.
naSs_no1
WIELKIE DZIEKI ZIOOM!!!! biggrin.gif pomoglo. Teraz mam wszysciutko po polsku smile.gif

Stg
Mój problem...
Obojetnie jakiego OFa bym nie wrzucił to za kazdym razem gdy odpalam gre, muszę wpisać Nick uzytkownika i wybrac poziom gry.Dane wtedy się nadpisują i nie ma zadnych danych z tego OFa ktorego wgrałem?
Co jest?
saviolka
Mam problem z Padem. Nie wiem jak go skonfigurować by działały mi Analogi. Prosze o pomoc.
http://www.ceneo.pl/232807
tutaj link do tego pada.
matthew
QUOTE(Stg @ Jan 18 2007, 19:10:41) [snapback]114318[/snapback]

Mój problem...
Obojetnie jakiego OFa bym nie wrzucił to za kazdym razem gdy odpalam gre, muszę wpisać Nick uzytkownika i wybrac poziom gry.Dane wtedy się nadpisują i nie ma zadnych danych z tego OFa ktorego wgrałem?
Co jest?

Wywrzuc wszytskie foldery z save'ami. Powinno pomoc.
Scooby-Doo
Mam problem nie wiem czy był już poruszany ale nie śledzę tego tematu wiec jakby coś to sorry ;] mam taki problem że jak już wejdę na swoje konto w PES6 na necie i mam wybrać konkretne lobby np. Polska/Włochy 2 czy jak to tam idzie to ładuje mi się z 5 minut i zawsze nawet gdy lobby jest puste wyskakuje mi że jest pełne nie wiecie co może być przyczyną ? Może OF ściągnięty z neta jest zły czy coś takiego bo ja nie wiem ... a z plików dat to do 0_text mam wrzucony Logos Patch może to też coś psuje :/
Jakby ktoś wiedział to z góry dzięki za odpowiedz. Pozdrawiam !
Edit : Mam też 2 konto bo kumpel czasami grywa u mnie i na tym 2 koncie normalnie odpaliło ..... masakra :/
matthew
QUOTE(Scooby-Doo @ Jan 19 2007, 15:31:13) [snapback]114535[/snapback]

Mam problem nie wiem czy był już poruszany ale nie śledzę tego tematu wiec jakby coś to sorry ;] mam taki problem że jak już wejdę na swoje konto w PES6 na necie i mam wybrać konkretne lobby np. Polska/Włochy 2 czy jak to tam idzie to ładuje mi się z 5 minut i zawsze nawet gdy lobby jest puste wyskakuje mi że jest pełne nie wiecie co może być przyczyną ? Może OF ściągnięty z neta jest zły czy coś takiego bo ja nie wiem ... a z plików dat to do 0_text mam wrzucony Logos Patch może to też coś psuje :/
Edit : Mam też 2 konto bo kumpel czasami grywa u mnie i na tym 2 koncie normalnie odpaliło ..... masakra :/

Jesli chodzi o OF'a to napewno nie jego wina. Bo do gry On-Line jest klucz potrzebny, OF nie gra roli.
Ja mam tak z FRIENDLY LOBBY, ale z pozostalymi wszystko ok.
Scooby-Doo
QUOTE(ronnie10 @ Jan 19 2007, 15:35:30) [snapback]114537[/snapback]

Jesli chodzi o OF'a to napewno nie jego wina. Bo do gry On-Line jest klucz potrzebny, OF nie gra roli.
Ja mam tak z FRIENDLY LOBBY, ale z pozostalymi wszystko ok.

Nie no klucz mam i oczywiscie orginalna gre .. wczesniej wszystko działało normalnie ale wydaje mi się że mogła być taka sytuacje że bez wylogowania wyszedłem z gry przez Alt+F4 i może coś się scieło .sad.gif
A co do Twojego problemu to spróbuj zrobić tak już po wejsciu do Lobby:
Opcje Internetowe -> Status multi-platformy i przestaw na wł. bo jest wył.
Chyba że już to ustawiłeś to nie wiem ...
matthew
QUOTE(Scooby-Doo @ Jan 19 2007, 15:40:39) [snapback]114541[/snapback]

Nie no klucz mam i oczywiscie orginalna gre .. wczesniej wszystko działało normalnie ale wydaje mi się że mogła być taka sytuacje że bez wylogowania wyszedłem z gry przez Alt+F4 i może coś się scieło .sad.gif
A co do Twojego problemu to spróbuj zrobić tak już po wejsciu do Lobby:
Opcje Internetowe -> Status multi-platformy i przestaw na wł. bo jest wył.
Chyba że już to ustawiłeś to nie wiem ...

Dzieki, pomogło wink.gif
SWiergi
QUOTE(Scooby-Doo @ Jan 19 2007, 15:31:13) [snapback]114535[/snapback]

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=7260 smile.gif
Scooby-Doo
Heh sorrki ale nie znalazłem tego tematu rolleyes.gif A co do wejścia na angielskie lobby to próbowałem i niestety tez nie mogłem się wbić a co do grupy to faktycznie do jakiejś należę wiec to pewnie to dry.gif
>Iras<
Jezeli mam zainstalowanego jakiegos patcha albo option file, to i tak grajac w sieci beda ustawienia domyslne?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.