Cytat(matthew @ Jun 7 2007, 15:13:40) [snapback]152385[/snapback]
A sterowniki do karty graficznej zainstalowa?e? ?
No instalowalem i Omegi i Catalista. Gra chodzi dobrze, tylko oni maja takie ruchy, ze sie grac odechciewa...
OK juz sobie chyba poradzilem. Najnowsza wersja DirectaX pomogla:)
Lukas1122
Jun 8 2007, 15:11
Gdy wchodz? do opcji " Edytuj " pojawia mi si? taki obrazek :

Co zrobi? ? Mam patcha Orange Ekstraklasa .
http://img133.imageshack.us/my.php?image=beztytu322uwx7.jpg
A ja mam taki problem: jak np strzelę brakmę(bo wtedy to się najczęsciej zdarza)to PES-ik na chwilkę ok 5 sekund się zawiesza po czym wszsytko jest ok i tak się dzieje raz w meczu a czasami wcale czy to wina gry?.Kompa mam dośc mocnego jak na tą grę wcześciej(nawet grając od PES3 w góre nie miałem takiego problemu to sie dzieje od jakiegoś miesiąca) moze format pomoże?
mial już ktoś cos takiego?
artysta germanista
Jun 8 2007, 16:03
Cytat(Lukas1122 @ Jun 8 2007, 16:15:42) [snapback]152748[/snapback]
Gdy wchodz? do opcji " Edytuj " pojawia mi si? taki obrazek :

Co zrobi? ? Mam patcha Orange Ekstraklasa .
http://img133.imageshack.us/my.php?image=beztytu322uwx7.jpg oj nie wiem moze cos wciskasz w klawiaturze jeszcze nie wiem moze od nowa pacza installl
kosmo1987
Jun 11 2007, 17:51
Witam , mam problem z uruchomieniem gry PES 6 , gdy uruchamiam grę i staje się czarny ekran monitora , słychać dźwięk gry, ale nie widać obrazu żadnego, wie ktoś czym to jest spowodowane i jak temu zaradzić ?? Z góry dziękuje za szybko odpowiedz i Pozdrawiam
BartekRym
Jun 11 2007, 18:26
Cytat(kosmo1987 @ Jun 11 2007, 18:55:35) [snapback]153684[/snapback]
Witam , mam problem z uruchomieniem gry PES 6 , gdy uruchamiam grę i staje się czarny ekran monitora , słychać dźwięk gry, ale nie widać obrazu żadnego, wie ktoś czym to jest spowodowane i jak temu zaradzić ?? Z góry dziękuje za szybko odpowiedz i Pozdrawiam

Miałem coś takiego 2 miesiące temu i pomogło wyczyszczenie save'ów.
kosmo1987
Jun 11 2007, 23:32
Cytat(BartekRym @ Jun 11 2007, 19:30:30) [snapback]153697[/snapback]
Miałem coś takiego 2 miesiące temu i pomogło wyczyszczenie save'ów.
A móglbyś mi napisać jak się te save"ów wyczyszcza ?? Z góry dziękuje za szybką odpowiedz i Pozdrawiam
Chodzi mu chyba o ich usunięcie.
kosmo1987
Jun 11 2007, 23:36
Cytat(snake @ Jun 12 2007, 00:37:05) [snapback]153811[/snapback]
Chodzi mu chyba o ich usunięcie.
W takim razie jak to sie usuwa ?? Z góry dziękuje za szybko odpowiedz i Pozdrawiam
W moich dokumentach masz folder konami i tam pozniej masz save ...
kosmo1987
Jun 12 2007, 11:02
Cytat(snake @ Jun 12 2007, 01:53:15) [snapback]153816[/snapback]
W moich dokumentach masz folder konami i tam pozniej masz save ...
Usunołem, ale dalej czarny ekran i tylko głos słychać..

, Wie ktoś jak temu zaradzić ?? ,Z góry dziękuje za szybko odpowiedz i Pozdrawiam
kosmo1987
Jun 13 2007, 00:49
Witam , mam problem z uruchomieniem gry PES 6 , gdy uruchamiam grę i staje się czarny ekran monitora , słychać dźwięk gry, ale nie widać obrazu żadnego, wie ktoś czym to jest spowodowane i jak temu zaradzić ?? (wyczyszczenie save"ow nie pomogło) Z góry dziękuje za szybką odpowiedz i Pozdrawiam
Mooner
Jun 13 2007, 14:09
Może usuń plik opmov z folderu dat?
kosmo1987
Jun 13 2007, 14:23
Usunołem, ale dalej czarny ekran i tylko głos słychać..

, Wie ktoś jak temu zaradzić ?? ,Z góry dziękuje za szybko odpowiedz i Pozdrawiam
Primo: Witam szanownych użytkowników tego forum! <cukier> ; DD
Secundo: Mam problem ponieważ kupiłem sobie używanego PESa 6, jakimś cudem wszystko jest ok, oprócz tego że gdy chciałem rozegrać mecz (bodajże z Panem Draculą), okazało sie, że Ja mam uruchomiony czat i niemoge go wyłączyć.
Pytałem sie tego Pana, nieszczęsliwie nieznał odpowiedzi na moje pytanie: Jak wyłączyć czat w trakcie gry? Niestety mój pierwszy mecz była to porażka 0:1 (chańba- choć niebyło aż tak źle, zwarzając na to że posługiwałem się aż 4 strzałkami i enterem), ale niechcę próbować znowu i tracić punkty ; F Czy ktoś może mi powiedzieć jak ja mam uruchomić normalne sterowanie na klawiaturze podczas gry online?
PS: Prosze o pomoc, i z góry dziękuje za konkretne odpowiedzi.
matuzalem
Jun 13 2007, 14:52
Ja mam inny problem gdy strzelam i naciskam np strzalke w lewo to mi wychodzi jakos lob umie ktos temu zaradzic z gory dziekuje i pozdrawiam
Bartolomeus
Jun 13 2007, 15:07
Kosmo ale dzieje ci sie to w menu czy w meczu?
Bartolomeus
Jun 13 2007, 15:11
matuzalem mam to samo co ty ale tylko jak gram na Joypadzie ale chodzi o to że naciskasz taką konfuguracje klawiszy że co podcina piłke ale niestety nie wiem jaka konfiguracje!
Ale to nie wina klawy o to możesz być spokojny
Cytat(Tomi84 @ Feb 14 2007, 13:32:26) [snapback]122445[/snapback]
Panowie mam poważny problem z PESem, od razu po wejściu w online komunikat "Testing Network Enviroment" miga mi przez ok minutę po czym wyskakuje coś takiego:

Nie mam routera, nie jestem za NATem, mam stałe IP :evil: :? Ktoś wie co zrobić ?
Wylacz firewalla tudziez antywirusa przed wlaczeniem gry i bedzie dzialac. Pozdrawiam.
matuzalem
Jun 13 2007, 22:34
Ale to troche wkurza bo z dystansu strzelic nie idzie biegne po skosie to naciskam 2 strzalki i kurdfe loby jakies chore leca ;(

kiedy mi dzialalo dobrze pomoz ktos;(!!!!
Kosmo ja wiem jak temu zaradzic wystarczy spacje nacisnac lub enter i przeskoczy dalej xDDD pozdrawiam
kosmo1987
Jun 13 2007, 22:44
Cytat(Bartolomeus @ Jun 13 2007, 16:11:04) [snapback]154121[/snapback]
Kosmo ale dzieje ci sie to w menu czy w meczu?
Bartolomeus wiesz ja zainstalowałem tego PES 6 ,i próbuje uruchomić klikam ikonke i staje się cały czarny ekran ,w procesach jest ze działa gra , ale obrazu gry nie widać tylko widać czarny ekran i słychać dźwięk jak bym był w menu .Wiesz jak temu zaradzić może ?? ,Z góry dziękuje za szybką odpowiedz i Pozdrawiam

Kosmo ja wiem jak temu zaradzic wystarczy spacje nacisnac lub enter i przeskoczy dalej xDDD pozdrawiam
Nic to nie zmieniło ,dalej czarny ekran monitora i tylko głos słychać..
Przeinstaluj sterowniki od karty graficznej.
kosmo1987
Jun 13 2007, 23:24
Cytat(snake @ Jun 14 2007, 00:21:38) [snapback]154266[/snapback]
Przeinstaluj sterowniki od karty graficznej.
Czyli mam swoje sterowniki odinstalowac i zainstalowac nowsze tak ??
elotto
Jun 14 2007, 12:48
mam problem. Gdy probuje właczyc Player GDB Manager wyskakuje mi taki komunikat
matuzalem
Jun 14 2007, 15:26
Ja ponawiam prosbe gdy strzelam z dystansu to jakis lob mi wychodzi

a z pola karnego wszystko jest ok ;/;/ pomocy!!
Znajdź ktoś OF'a z Bojanem Krkić'iem. Proszę.
matuzalem
Jun 15 2007, 18:00
Znow ponawiam prosbe o pomoc

jak strzelam to mi wychodzi jakis lob ale nie zawsze tylko jak strzelam z dystansu

pomocy
elotto
Jun 16 2007, 07:32
Mógłby ktos dac linka do programu który konwertuje statystyki z FM do PES6
Bartolomeus
Jun 16 2007, 08:49
Xfazi ja mam OF'a z krkiciem ale wrzue ci na rapida jak wróce z meczu bo sie spiesze!
PS.Ostatni mecz w obecnym klubie
już nie trzeba;D
jestem już w 1 lidze i po sezonie w drugiej staty mu o 7 podrosły;]
Matuzalem jak już naciśniesz strzal to naciśnij strzałkę do tyłu. I już.
kosmo1987
Jun 18 2007, 00:59
Witam , mam problem z uruchomieniem gry PES 6 , gdy uruchamiam grę i staje się czarny ekran monitora , słychać dźwięk gry, ale nie widać obrazu żadnego, wie ktoś czym to jest spowodowane i jak temu zaradzić ?? Z góry dziękuje za szybką odpowiedz i Pozdrawiam
kosmo1987
Jun 19 2007, 01:53
Cytat(kosmo1987 @ Jun 18 2007, 02:03:17) [snapback]155295[/snapback]
Witam , mam problem z uruchomieniem gry PES 6 , gdy uruchamiam grę i staje się czarny ekran monitora , słychać dźwięk gry, ale nie widać obrazu żadnego, wie ktoś czym to jest spowodowane i jak temu zaradzić ?? Z góry dziękuje za szybką odpowiedz i Pozdrawiam

Może mi ktoś pomóc jakoś , bo próbuje wszelkimi sposobami, uporać się z tym problem, ale dalej nic bez skutku

Proszę o szybką odpowiedz z góry Dziękuje i Pozdrawiam
kevin54
Jun 21 2007, 20:15
Witam...mam problem gdy [pogram chwile w PES'a 6 przestaje mi działać Pad wychodze patrze w panel sterowania w kontrolery gier pad jest widoczny ale nie reaguje na ruchy...dopiero po restarcie kompa znowu działa...wcześniej było ok, ale musiałem przeinstalowac windowsa i pesa zainstalowalem od nowa...czy jest to wina pada czy może coś innego??
Cytat(kevin54 @ Jun 21 2007, 21:19:54) [snapback]156224[/snapback]
Witam...mam problem gdy [pogram chwile w PES'a 6 przestaje mi działać Pad wychodze patrze w panel sterowania w kontrolery gier pad jest widoczny ale nie reaguje na ruchy...dopiero po restarcie kompa znowu działa...wcześniej było ok, ale musiałem przeinstalowac windowsa i pesa zainstalowalem od nowa...czy jest to wina pada czy może coś innego??
Sprawdź czy kabel od pada się nie wyrwał czy coś. Kumpel tak miał, i naprawa pomogła
Arek1974
Jun 24 2007, 19:35
Witam. Przez 2 godziny szukałem odpowiedzi na mój problem - nie znalazłem. Jeśli gdzies na forum jest - wybaczcie, nie miałem siły dłużej szukać.
Problem tkwi w tym, że jak zaczynam mecz i jest widok na stadion, trybuny, itp. (gram MU) to flagi, którymi wymachują kibice i taki wielki herb MU są ... czarne

W czasie powtórek też flagi są czarne, nie tylko mojego klubu, gości też. Nie wiem, co z tym zrobić, próbowałem wymyślić coś z plikiem unknow_09453 w 0_text (jak go otwieram GGS - em, to te flagi są jakieś takie niewyraźne).
Jeśli ktoś mógły mi pomóc - będę wdzięczny. Niby to drobiazg, ale kłuje w oczy.
lukaldinho
Jun 25 2007, 10:15
mój problem to :
nie moge wykonywac zmian czyli kiedy wlaczam mecz zmiany juz sa wyczerpane
mackal
Jun 25 2007, 22:18
Witam.Kupiłem niedawno PES6 na PC specjalnie ze względu na grę online.Dzisiaj zarejestrowałem się na stronie konami,ale nadal nie dostałem maila aktywującego rejestrację(minęło już pół godziny od rejestracji).
Po rejestracji dostałem również klucz dostępu.Może wiecie do czego on służy i co trzeba wpisac w grze sieciowej podczas logowania w haśle?
Vadiim
Jun 25 2007, 22:20
Cytat(lukaldinho @ Jun 25 2007, 11:19:40) [snapback]157288[/snapback]
mój problem to :
nie moge wykonywac zmian czyli kiedy wlaczam mecz zmiany juz sa wyczerpane
Ustaw sobie w menu przed meczowym ilosc zmian na odpowiadajaca Ci liczbe

0 - 7
Zapewne masz ustawione 0 - co daje oczywiscie brak mozliwosci wykonywania zmian
k0rdian
Jun 25 2007, 23:07
Mam problem z modyfikacją gry (PES6)
Chciałem sobie dać logo TVP 2 do gry i troche mi nie wyszlo

Co zrobić, żeby nie mieć tego kwadratu czarnego, tylko samo logo TVP2?
postman
Jun 25 2007, 23:08
Witam!!!
A ja mam taki problem chciałem sobie zrobić aktualne transfery i jak zrobiłem parę tych transferów i chciałem zagrać online to gra nie chciała wo gule sie łączyć z serwerem czemu może ktoś wie?? I w takim razie jak zrobić żeby mieć wszystkie transfery aktualne i żeby były one w czasie gry online i bez problemów wchodzić na serwer??
pozdro dzięki za odpowiedzi
Bartolomeus
Jun 25 2007, 23:09
odpowiedź jest bardzo prosta

<piwo>
Loga Tv musisz wgrać na "czystą" gre czyli nie możesz wgrać ich jak masz wgrany już jakiś dodatek
pzdr
odpowiadam na pytanie Kordiana
k0rdian
Jun 25 2007, 23:14
Cytat(Bartolomeus @ Jun 26 2007, 00:13:10) [snapback]157561[/snapback]
Loga Tv musisz wgrać na "czystą" gre czyli nie możesz wgrać ich jak masz wgrany już jakiś dodatek
pzdr
Chyba nie, bo ja edytuje logo TV z moda gry. (OE Patch), a logo TV - TVP 2 zamiast Sky Sports
mackal
Jun 25 2007, 23:33
Na gram.pl dostalem odpowiedz.Loguje sie na hasle podanym podczas rejestracji.
Dziwie sie tylko po co ten mail potwierdzajacy rejestracje .
Rozegralem juz 2 meczyki.PES6 online rządzi.
Piotrek1992
Jun 26 2007, 14:03
Siemka . Ja mam taki problem z Pes6 , ze czasami gra mi sie zawiesza i tylko reset kompa pomaga . Nie mam zadnych powtorek w folderze save . Czasami gram 3 godziny i sie po 3 h zawiesi , wczoraj gram pierwszy mecz po wlaczeniu pesa i juz sie zawiesil

. Gram na czystej grze . Pomozcie , z gory dzieki za odp
k0rdian
Jun 26 2007, 21:35
A mi ktoś odpowie? (Jeśli nie napisze tego posta to nikt nie odpowie)
Link do posta
krzysiu
Jun 27 2007, 12:06
mam pytanie co zrobić aby zamiast włosów praktycznie widać większość łba i żeby się nie cięło bo zrobiłem ,że ustawiłem w lodmixerze na maxa ale się tnie na maxa ale włosy są dobre
Bartolomeus
Jun 27 2007, 12:38
to zmniejsz troche ustawienia w lodmixerze daj pierwsze 2 na max a nastepne na 2 poziom
krzysiu
Jun 27 2007, 15:01
tylko że ja mam takiego kompa AMD Duron 750mhz,512 ram i Geforce 2 MX 400.sprawdziłem tak jak mi kazałeś ale i tak są takie same głowy u mnie dobrze działało jak miałem 3 pierwsze na very high następne na medium i very low ale wtedy się bardzo tnie
Cytat(krzysiu @ Jun 27 2007, 16:05:45) [snapback]158272[/snapback]
tylko że ja mam takiego kompa AMD Duron 750mhz,512 ram i Geforce 2 MX 400
to o co ty w ogóle pytasz... takiemu kompowi nic juz nie pomoze a Pes jak ciął tak będzie ciął.. a grafika będzie koszmarna.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.