iceald
Mar 10 2007, 10:21
QUOTE(Dj_Dario @ Mar 7 2007, 21:55:18) [snapback]128883[/snapback]
Kurde, gram już drugi raz Master League z rzędu i wyskakuje mi ten sam problem, mianowicie
po którymś tam meczu, jak włączam następny wybieram stroję potem taktyka i daję zacznij spotkanie, to wyskakuje mi do Pulpitu, nie wiem co jest grane, za pierwszym razem zacząłem Master League jeszcze raz, ale teraz nie chce mi się po kilkunastu meczach zaczynać od nowa, proszę o pomoc, pozdrawiam i dzięki.
Mam również ten sam problem po zainstalowaniu PESCompetition Patch 2007. Gra "wysypuje się" przed decydującym meczu Master League. Początkowo sądziłem, że to może być kwestia save'ów sprzed zainstalowania patcha - więc zacząłem grę od nowa - i to samo. Odinstalowanie KitServera nic nie daje. Wie ktoś co trzeba z tym zrobić ew. zna jakieś polskie lub angielskie strony z rozwiązanie tego problemu albo w ogóle dotyczące tego patcha?
Mooner
Mar 10 2007, 15:19
No ja tez mam teraz problem z wywalaniem do wina.. Pes jest taka grą, że jeżeli "powpychasz" do niego kilka patchy, dodatków, to może zrobić nam niespodziankę i wywalac do wina w różnych etapach gry.. U mnie wszystko było ok... po wgraniu ofa revolution zaczęło mnei wywalać już na początku.. tzn, zanim ukaże się menu główne..wgrałem spowrotem SP ale problem pozostał.. coś się skopciło, i jedynym sposobem jest przeistalowanie dodatków albo i samej gry... dobrze ze jeszcze ich nei pousuwałem...
krotki
Mar 21 2007, 17:43
[quote name='Mooner' date='Mar 10 2007, 15:23:29' post='129528']
co trzeba zrobic aby chodzily patche?? czekam na odp. nrqa
Mooner
Mar 21 2007, 20:32
No i nie mieć pecha.. bo czasem wydaje ci się, że robisz wszystko dobrze, a jednak wywala do wina.. Miałem taki przypadek.. I z pewnością robisz wszystko wtedy dobrze, al ejednak coś się dzieje i psuje.. Ale to nie jest częste, tak mi się wydaje..
Ja mam problem , sciaglem sobie piłeczki no i przed meczem wybieram sobie np. Nike Total 90 i po wyborze piłki klikam enter i potem zacznij mecz...widac skład przeciwnika...az tu nagle czarny ekran i wywala mnie do windows 
Piotvex88
Mar 23 2007, 22:22
mam problem tego typu jak zrobic aby grac na jednym PC-cie we 2 (1 na keyboard , 2 na joysticu)....przez neta....jest to mozliwe
vviatr
Mar 23 2007, 22:48
Ja mam problem z kitsami poniewaz niewiem jak wgrac PORADZCIE COS
Chelsea_Win
Mar 24 2007, 00:12
QUOTE(Piotvex88 @ Mar 23 2007, 22:26:20) [snapback]133297[/snapback]
mam problem tego typu jak zrobic aby grac na jednym PC-cie we 2 (1 na keyboard , 2 na joysticu)....przez neta....jest to mozliwe

No wiec wchodzisz w ...\Program Files\Konami\Pro Evolution Soccer 6\Seittings
i tam masz zakladki DISPLAY, ONLINE, KEYBOARD, PLAYER1, PLAYER2, PLAYER3 itd.
Kiedy masz podlaczonego Pada do USB i twoj komp go widzi to wchodzisz w zakladke Player2 i ustawiasz sobie dowolną-najbardziej odpowiadajaca ci klawiszologie. I wtedy masz ustawiony domyslny keyboard i Player2. Od tej pory mozesz z kims grac na PC w 2 (oczywiscie jeden na klawiaturze drugi na padzie) It's all. Mysle ze pomoglem
Chelsea_Win
Mar 24 2007, 00:23
QUOTE(vviatr @ Mar 23 2007, 22:52:39) [snapback]133311[/snapback]
Ja mam problem z kitsami poniewaz niewiem jak wgrac PORADZCIE COS

1. Sciagnij kitserver-a i rozpakuj go do folderu z grą ...\Program Files\Konami\Pro Evolution Soccer 6
link do programu:
http://download.issonline.pl/index.php?act...egory&id=882. Kiedy masz juz kitserver to w nim znajduje sie folder GDB, a w nim między innymi "Uni" (Kitsy). Do tego
Do tego folderu wrzucasz kazdy sciagniety kits. (W nowszych wersjach kitservera dostepne sa rownierz
foldery: Stadiums, Boots, Hair, Face wtedy postepujesz tak samo jak z wrzucaniem kitsow)
3. Jesli masz wszystko co chciales wrzucic, cofnij sie do kitservera i nacisnij na ikonke SETUP -> nastepnie
INSTALL. Zamykasz okienko i wchodzisz do gry cieszac sie nieograniczoną iloscia stroi dla swojej ulubionej
druzyny

SORRY ZA OFF-TOPIC:P
matthew
Mar 24 2007, 08:44
QUOTE(Cesc @ Mar 23 2007, 09:35:49) [snapback]133065[/snapback]
Ja mam problem , sciaglem sobie piłeczki no i przed meczem wybieram sobie np. Nike Total 90 i po wyborze piłki klikam enter i potem zacznij mecz...widac skład przeciwnika...az tu nagle czarny ekran i wywala mnie do windows 

popraw plik map.txt
mi pomogło.
chazzzz
Mar 25 2007, 12:47
A ja mam totalnie głupi i masakryczny problem..
Gram w Master Leauge 10 sezon. Na końcu kupuje gracza za 60000 PES pkt, pensja 5000 itp. ale nie zauważyłem, że dałem kontrakt na jeden sezon;/
I coż, brakło kasy, gra nie ostrzegła...A autosave się zrobił...
I teraz mam pytanie, czy istnieje jakiś program lub metoda by dodać te pare pkt w master league lub cofnąć save'a o tydzień??
vviatr
Mar 25 2007, 17:06
Chelsea_Win Zrobiłem tak jak mowiłes i niedziała:/ Wiesz moze czemu??
elotto
Mar 28 2007, 15:27
QUOTE(djdean @ Mar 7 2007, 23:06:40) [snapback]128895[/snapback]
no .. ja tez tak mam, czytalem wczesniej podobne problemy m.in. przyczyny byly rozne jedna z nich jest kitserver konkretnie stroje niektorym pomagalo chwilowe odinstalowanie kita a pozniej install ja np. mam tak z totenhamem a gram manu niestety niepomaga jak idinstaluje kita nie wiem co to moze byc moze option file albo wogole ten superpatch tez prosze o pomoc bo tez gram masetra od poczatku
miałem tak samo też grałem ManU i na meczu z tottenhamem wywalało mnie do windowsa. Ale gdy zmieniłem stroje Tottenhamu w kitserverze na inne to problem zniknął.
Mam pytanie: mam wersję PES6 bez intro, teraz chcę zrobić tak aby było. Wstawiłem plik OPMOV do katalogu dat ale dalej mnie ma. Poradźcie mi co mam zrobić
krzysiu
Mar 28 2007, 16:44
mam problem otóż gdy gram to niektórym może nawet większość zawodników mają dużą banie albo im prześwitują włosy co zrobić aby było normalnie??
chatek
Mar 28 2007, 17:01
Może być to spowodowane złym ustawieniem włosów i twarzy lub ustawieniami w lodmixerze ale nie napewno. pozdro
sprawdź ustawienie w Lod Mixerze........ pewnie niektóre masz na LOW i dlatego ten motyw
bartbuks
Mar 29 2007, 11:41
Witam
Mam problem....
Sciągnalem K Patch 2.0
Część K_Patch_2.0_kitserver.par4 jest uszkodzona i niestety tu jest problem...
Mógłby ktoś wrzucić ja gdzieś na serwer???
Aaaaaaa
I jeszcze druga sprawa.
Może ktoś podesłać mi jakaś instrukcje ja tego patcha (K Patch 2.0) zainstalować???
Tak dokładną

Bo wiecie nie mam o tym zielonego pojecia....
Proszę i myśle ze ktoś mi pomoże...
krzysiu
Mar 31 2007, 08:51
ale jak ustawie na największe to będzie się cieło i wogóle do dupy będzie a włosy mam dobrze ustawione
maciej1902
Mar 31 2007, 16:38
panowie potrzebuje jakiś programik do wyedytowania OptionFile tylko żeby to niebył PESFanEditor bo ten mi niechce działać

wiesza sie przy starcie i dupa
zainstaluj nowa wersja programy Java powinno pomoc:) Pozdrawiam
bartbuks
Apr 2 2007, 08:08
QUOTE(bartbuks @ Mar 29 2007, 12:45:52) [snapback]134599[/snapback]
Witam
Mam problem....
Sciągnalem K Patch 2.0
Część K_Patch_2.0_kitserver.par4 jest uszkodzona i niestety tu jest problem...
Mógłby ktoś wrzucić ja gdzieś na serwer???
Aaaaaaa
I jeszcze druga sprawa.
Może ktoś podesłać mi jakaś instrukcje ja tego patcha (K Patch 2.0) zainstalować???
Tak dokładną

Bo wiecie nie mam o tym zielonego pojecia....
Proszę i myśle ze ktoś mi pomoże...
Panowie ponawiam prośbę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Proszę pomóżcie..... Bardzo mi zależy na K_Patch_2.0_kitserver.par4!!!!!!
Pewnie już to było mówione ale ja nie wiem gdzie oto mój problem :
Po wybraniu drużyn i na ekranie gdzie ustawia się stroje którym przyciskiem zmienia się z ustawaiania stoi na ustawienie stadionu na którym ma się rozegrać mecz i którymi przyciskami się je zmienia ? z góry dzieki
QUOTE(kksm @ Apr 4 2007, 18:58:09) [snapback]136102[/snapback]
PAGE UP I PAGE DOWN
Dzięki wielkie a jak już pojawi mi się obrazek stadionu to którym zmienia się na inny ?
HELP ! :/ juz robilem wiele filmikow WMM ale tym razem zrobilem kompile o dlugosci 8,40 min i wadze 55 mb i za cholere nie moge zapisac pliku filmowego. Pozamykalem wszystkie zbednme programy a moj komp ma takie parametry : Athlon 64 bit 3000+ 1024 Ram. Kto umie pomoc niech pisze plz
QUOTE(bartbuks @ Apr 2 2007, 10:12:33) [snapback]135504[/snapback]
Panowie ponawiam prośbę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Proszę pomóżcie..... Bardzo mi zależy na K_Patch_2.0_kitserver.par4!!!!!!
podbijam ! - tez mam ten part uszkodzony ( sciagalem pare razy i za kazdym razem błąd) ;/ ma ktos jakiegos dobrego linka?
bartbuks
Apr 6 2007, 12:09
QUOTE(Mrsnh @ Apr 5 2007, 18:40:57) [snapback]136[/snapback]
podbijam ! - tez mam ten part uszkodzony ( sciagalem pare razy i za kazdym razem błąd) ;/ ma ktos jakiegos dobrego linka?
Widze ze chyba nikt nie chce nam pomoc....Nawet probowalem cos zdzialac u osob prowadzacych forum i nic....
I jakos nie chce mi sie wierzyc ze nikt nie ma dzialajacego pliku..... Nie badzcie tacy!!!!!!!!!Zrobcie nam prezent na swieta! Proszę niech ktos wrzuci ten plik na jakis serwer! To tylko niecale 30 MB
Ja także mam problem z K_Patch_2.0_kitserver.part4.
Po formacie, po ściągnięciu Uefa Patch, z którym były same problemy, sięgnąłem po K_patcha z myślą, że powinien to być solidny patch. A tutaj błąd przy rozpakowywaniu 4 części Kitservera.
Ludzie pomocy !! Jeśli ktoś ma dobrą ostatnią część Kitservera z K_patcha to wrzućcie ją gdzieś !!
a ja mam taki problem ze gram na amatorze a chce grac na wyzszych poziomach ale mi to nie wychodzi:/ jak trenowac zeby grac lepiej?
bartbuks
Apr 9 2007, 00:41
QUOTE(qazwsx @ Apr 8 2007, 15:56:03) [snapback]137444[/snapback]
Ja także mam problem z K_Patch_2.0_kitserver.part4.
Po formacie, po ściągnięciu Uefa Patch, z którym były same problemy, sięgnąłem po K_patcha z myślą, że powinien to być solidny patch. A tutaj błąd przy rozpakowywaniu 4 części Kitservera.
Ludzie pomocy !! Jeśli ktoś ma dobrą ostatnią część Kitservera z K_patcha to wrzućcie ją gdzieś !!
Nie łudź sie... Nikt Ci nie pomoże... Ja o wrzucenie tego pliku poprosilem 29 marca i jak widzisz nikt nie pomogł mi. I nie tylko ja sie o to dopominalem bo wczoraj Mrsnh takze poprosil o to i jakos wszyscy maja to gdzies.
I niech nikt mi nie mowi ze nie ma tej czesci bo nie wierze ze tylko ja Mrsnh i Ty raczylismy sobie go sciagnac.
Ja narazie czekam na jakis cud. A tymczasem dostalem cynk na patcha ktorego nie ma na tym serwisie
i sobie go sciagam. Ale nazwy nie podam. Jak ktos chce to zapraszam na priv. Patch jest dopracowany idealnie
i niedawno powstal. Jak opinie sie o nim potwierdza to nawet setki patchy z iss nie zadowola mnie.
Jestem bardzo zawiedziony pomoca innych forumowiczow... NIE WIERZE....
Mam problem z PesFan Editorem ,otóż jak go włączam to przestaje mi sie ładowac na ostatniej kresce i program mi się zwiesza.
Prosze o pomoc.
QUOTE(Xfazi @ Apr 8 2007, 19:05:12) [snapback]137492[/snapback]
a ja mam taki problem ze gram na amatorze a chce grac na wyzszych poziomach ale mi to nie wychodzi:/ jak trenowac zeby grac lepiej?
życie:) Jak trenować lepiej?? właczyc wyzszy poziom i grac,grac,grac!
QUOTE(bartbuks @ Apr 9 2007, 01:45:09) [snapback]137638[/snapback]
Nie łudź sie... Nikt Ci nie pomoże... Ja o wrzucenie tego pliku poprosilem 29 marca i jak widzisz nikt nie pomogł mi. I nie tylko ja sie o to dopominalem bo wczoraj Mrsnh takze poprosil o to i jakos wszyscy maja to gdzies.
I niech nikt mi nie mowi ze nie ma tej czesci bo nie wierze ze tylko ja Mrsnh i Ty raczylismy sobie go sciagnac.
Ja narazie czekam na jakis cud. A tymczasem dostalem cynk na patcha ktorego nie ma na tym serwisie
i sobie go sciagam. Ale nazwy nie podam. Jak ktos chce to zapraszam na priv. Patch jest dopracowany idealnie
i niedawno powstal. Jak opinie sie o nim potwierdza to nawet setki patchy z iss nie zadowola mnie.
Jestem bardzo zawiedziony pomoca innych forumowiczow... NIE WIERZE....
w tym temacie jest wszystko:
http://forums.evo-web.co.uk/showpost.php?p...amp;postcount=1
od wersji 2.0 po 2.1 oraz 2.2 i update'y.
tu natmomiast sa wszystkie pliki:
http://hosted.filefront.com/doggabi QUOTE(Oskar15 @ Apr 9 2007, 13:37:01) [snapback]137710[/snapback]
Mam problem z PesFan Editorem ,otóż jak go włączam to przestaje mi sie ładowac na ostatniej kresce i program mi się zwiesza.
Prosze o pomoc.
Tu masz najnowsza wersje pesfan editora 6.0.3: http://www.purplehaze.eclipse.co.uk/downlo...ditor_6.0.3.zip
a jeśli chodzi o jave to usuń ta, ktora masz w systemie a sciahnij i zainstaluj ta:
http://javadl.sun.com/webapps/download/AutoDL?BundleId=11027
Ja teraz mam taki problem, że jak gram normalnie z komputerem to mam dobre ustawienie klawiszy a jak w internecie to jakieś inne i nie moge grać ! na początku miałem dobrze ale po odinstalowaniu PES'a mam tak pozmieniane

. Może ktoś pokazać screena jak ma ustawione klawisze w settings.exe ?
ja mam mianowicie taki problem gram na klawiaturze i gdy naciskam lekko strza? to pi?ka leci w niebo :| jak sie strzela po ziemi? albo mocno i po ziemi? mam ogromne trudno?ci ze strzeleniem gola gdy wychodze sam na sam z bramkarzem bez zwodu to bramki z rzadka strzelam bo ka?de strza? trafia w bramkarza, naciskam strza?k? w lewo a pi?ka i tak mo?e i idzie po d?ugim s?upku ale nie po ziemi tylko gdzie? w gór? i kicha. . .
bartbuks
Apr 9 2007, 22:30
Cytat(whan @ Apr 9 2007, 13:59:56) [snapback]137717[/snapback]
w tym temacie jest wszystko:
http://forums.evo-web.co.uk/showpost.php?p...amp;postcount=1od wersji 2.0 po 2.1 oraz 2.2 i update'y.
tu natmomiast sa wszystkie pliki:
http://hosted.filefront.com/doggabi[/b]
Dzieki za linki ale mi nie chodzi o podawanie mi adresow przeroznych serwisow ktore kieruja Cie i tak na filefront.
poprostu ja jak tez i inni koledzy prosimy o wrzucenie pliku kitserver.par4.rar na inny serwer 
oczywiscie dzialajacego archiwum a nie uszkodzonego jak na filefront

czyli chcemy zeby ktos z forumowiczow posiadajacych w/w plik uploadowal go na jakis serwer i podal to niego link
Cytat(whan @ Apr 9 2007, 13:59:56) [snapback]137717[/snapback]
Tu masz najnowsza wersje pesfan editora 6.0.3: http://www.purplehaze.eclipse.co.uk/downlo...ditor_6.0.3.zip
a jeśli chodzi o jave to usuń ta, ktora masz w systemie a sciahnij i zainstaluj ta:
http://javadl.sun.com/webapps/download/AutoDL?BundleId=11027 
Link do pesfan editora nie działa a co do tej javy to mam zainstalowana ta wersje
Gradzik
Apr 11 2007, 11:44
Witam.
Mam problem z KLAWIATURĄ - nie mogę wcisnąć np. strzałki w dół, w lewo i trójkącika na raz. Czyli krótko mówiąc trzy przyciski wzajemnie się blokują. Kłopot pojawia sie przy wszystkich kombinacjach... Na trzech różnych komputer to samo.. Także na demie.
P.S. 32 strony trudno przeszukać

więc sorki z góry
Kerzhakov9
Apr 11 2007, 13:14
A ja mam następujący problem wgrywam twarze wszystko pieknie tylko że np.u ronaldinha,Lamparda,Marqueza i wielu wielu innych są tak jakby z daleka łyse czoła co zrobić żeby wszystko dobrze chodziło

??
w lodmixerze w kitserverze detale pozmieniac i bedzie dobrze
bartbuks
Apr 15 2007, 10:57
Zainstalowalem sobie PES6 Ultimate Patch 2007...
Wszystko bylo oki. Zagralem 3 mecze towarzyskie.Potem pojechalem z laptopem do kumpla
i u niego zagralismy 1 mecz. Potem chcemy grac znow, wybieramy druzyny i ustalamy taktyke oraz sklady.
Dalej - przejdz do meczu i co??? Wywala gre do windowsa i wyskakuje blad aplikacji pes6.exe.
Patcha instalowalem na czysta gre. Wczesniej wywalilem wszystkie savy i OFy wiec nie wiem czym moze to byc spowodowane.
Pomozcie....
P.S. Jak bylo 99 % podczas instalacji to wyskoczyl jakis blad..
Tylko nie wiem o co tam chodzilo
Kerzhakov9
Apr 15 2007, 11:46
olo a co tam trzeba ustawić żeby było dobrze
bartbuks
Apr 15 2007, 19:43
Czy moglby ktos wrzucic z zainstalowanego na PES6 patcha Ultimate 2007 folder
kloadmanager????
Poniewaz mi sie cos w nim zwalio a nie mam juz patcha... Jak pewnie wiekszosc wie ten folder
znajduje sie w kitserverze.
Pamietajcie chodzi mi o caly folder:) Moze byc spakowany... A jak mozecie
wrzucic to na Megupload a nie na Rapida....
dzieki
mam problem z padem;/ mam pada od ps2, podłaczonego pod przejsciówke, właczam pod usb, klikam settings chce ustawic a wogole mi nie wykrywa pada;/ wczesniej nie miałem problemu. co moze byc powodem tego?
Florian
Apr 19 2007, 10:09
Czy ktoś posiada listę numerów ID dla graczy ale ułożoną alfabetycznie nazwiskami??? Z góry dzięki za pomoc.
Piecia
Apr 19 2007, 19:18
Witam!
Otóż mam pewien problem z PES6. Po rozegraniu więcej niż jednego meczu, podczas drugiego spotkania następuje zawsze restart komputera. Z dodatków mam tylko OF-a i kitservera 6.5.0 (04/2007).
Pomożecie?
Może przegrzewa się karta graficzna/spalił sie na niej wiatraczek? Miałem podobny problem, ale nie byłem w stanie nawet zagrać.
elotto
Apr 19 2007, 19:42
moj problem:
mam najnowszy kitserver 6.5.0 i gdy gram mecz w karierze MANU- Newcastle wywala mnie do windowsa. Sprawdzi?em to i jest to wina strojów Newcastle, ale nie wiem dlaczego. Wcze?niej gdy mia?em kitserver 6.4.0 taka rzecz nie mia?a miejsca. Czy kto? mi moze pomoc?
oto stroje N'castle
http://files.filefront.com//;7285263;;/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.