Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nasze Problemy.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Boltex
qwerte a mógł byś spytać kubbasa bo ja pisałem do niego pw lecz nie odpowiada a ty chyba z nim robisz patcha to jak możesz to zapytaj co gdzie i jak.Jeżeli możesz ;]
tomiik
Oto link do tego Option File http://www.sendspace.pl/file/5e24b160afbd38fe0108a6a
Boltex
Tomiik czy to dla mnie?
qwerte
@Boltex Ja z nim tego patcha nie robię. Zapytaj się Mani3k'a lub T-Mac'a oni robili komentarz z Fify do PES'a.

@tomiik Według mnie te numery są normalne tu masz porównanie z moim OF'em.
tomiik
Na starym OFie numery REALU MADRYT mam duże takie jak powinny być,a na nowym są mniejsze.Oczywiście stroje mam z Kitservera.To co to może być?Baardzo prosze pomyślcie co to może być.Bardzo mi na tym zależy.Z góry wielkie dzięki
Boltex
qwerte dzięki za pomoc.
tomky
Witam mam problem z Iss Patch 09/10.Sciągnąłem te 4,5Gb stadionów(ponad 700 sztuk) i niestety gdy wchodzę do gry to mam dostępne jedynie 37(w exibition mode). Proszę o pomoc i info co jest nie tak??
qwerte
CYTAT(tomky @ Oct 4 2009, 21:28) *
Witam mam problem z Iss Patch 09/10.Sciągnąłem te 4,5Gb stadionów(ponad 700 sztuk) i niestety gdy wchodzę do gry to mam dostępne jedynie 37(w exibition mode). Proszę o pomoc i info co jest nie tak??

Podczas wyboru strojów przed meczem kliknij Page Down aż zobaczysz preview jakiegoś stadionu wtedy kliknij 9/0 żeby wybrać stadion.
tomky
Super dzięki
Zrobiłem tak(wybrałem stadion) i mi wyskoczył do windy!!
Jakaś sugestia???
qwerte
Może stadion ma błędy, spróbuj innego.
tomky
Zamieniłem pes.exe na ten orgyinalny z patcha bo wcześniej wrzuciłem tego niby for international frends???
Jest oki.
Nie jest oki poprostu czasami wywala do windy np: gdy chcę wejść do controls w treningu.?
Poza tym jak zaznaczę tak jak napisałeś qwerte jakiś stadion to już zawsze na nim gram;-((
Jak zmienić aby wybierał losowo spośród tych700 paru(przejrzałem wszystkie i random tam nie widzę)??
dzięki za pomoc.
Boltex
No nie stety qwerte nikt chyba nie zna odpowiedzi na moje pytanie pisałem do tych ludzi co mi podałeś lecz się nie odzywają nie wiem co mam w tej sytuacji robić bo wiem że mi chyba nigdy nie odpowiedzą.Będe pisał tutaj do tej pory aż mi ktoś odpowie na poje pytanie które brzmi :

Jak zrobić by komentator czytał moje nazwisko?
fabian2209
Witam. Mam taki problem gram sobie kariere(master league) i kiedy po ostatnim meczu sezonu pes zamiast przesc do nastpnego sezonu gra wychodzi do windowsa i pojawia sie komunikat o wyslaniu raportu błędow. Czy wie ktos co sie z tym dzieje? Jak moge to naprawic?
jacekz40
unsure.gif a mój największy problem to taki, że nie ma skąd "pociągnąć" patcha 6.5...
wieczny
mam problem pobrałem pes'a 6 ale nie mam w nim pliku setting a chciałbym gra w 2 osoby?

mógłby mi któs go wysłac na emaila?? [email protected]
Twistero
Witam, otóż mam taki problem, że posiadam oryginalnego PESa 6 na płycie ot roku nie grałem miałem format i teraz jak chce wejść na stronkę rejestracji to ładuje się z 10 minut i potem nic nie wiem co zrobić sad.gif , wie ktoś w jaki sposób mogę zrobić nowy klucz albo odzyskać stary
lowrider
serwer oficjalny jest wylaczony wiec klucz na nic ci sie zda
zyga9
Jak skutecznie wygrywać negocjacje w pes 6 ?
M4TT
jak zmienic rok w "karierze" ?
zeby od poczatku byl 2009 lub 2010
Rexarek
Witam otóż ściągnąłem najnowszą wersje PES6 v4, posiadam Win 7 i PES nie chce mi się uruchomić ;(

Dokładny opis tego błędu to "The game is not properly installed." . Dodawałem już do rejestru wink.gif

Nie wiem co mam zrobić ;((
kjuska
CYTAT(Rexarek @ Dec 5 2009, 18:40) *
Witam otóż ściągnąłem najnowszą wersje PES6 v4, posiadam Win 7 i PES nie chce mi się uruchomić ;(

Dokładny opis tego błędu to "The game is not properly installed." . Dodawałem już do rejestru wink.gif

Nie wiem co mam zrobić ;((

Wypadałoby grę zainstalować. rolleyes.gif
A ja mam inne pytanie: Dlaczego gdy zmieniam pogodę w kitserverze to później w grze i tak tego nie ma ? np. ustawiam aby padał śnieg a i tak jest słonecznie
kibicjks
CYTAT(fabian2209 @ Oct 22 2009, 14:20) *
Witam. Mam taki problem gram sobie kariere(master league) i kiedy po ostatnim meczu sezonu pes zamiast przesc do nastpnego sezonu gra wychodzi do windowsa i pojawia sie komunikat o wyslaniu raportu błędow. Czy wie ktos co sie z tym dzieje? Jak moge to naprawic?

Również mam taki problem jak kolega, wie ktoś co trzeba zrobić??
Siatini
Siemka,jako,ze jestem nowy nie bede zakladal moze jeszcze zadnego tematu,ale mam kilka spraw:)

po 1- Poszukuje textur do tworzenia samemu flag i od razu w tym temacie,czy da sie w jakis sposob zrobic,zeby te flagi ,ktore juz sa sie nie powtarzały?jestem troche przekorbiony na tym punkcie:) (potrafie spedzic 3 godz. a rozegrac jeden mecz )na zmienianiu kombinowaniu np.przyspiewek dla swojego klubu hehe ,bo po dwoch meczach mnie denerwuje ich powtarzalnosc: biggrin.gif
2 spawa to ml,jestem fanem managerow i troche mnie odraca fakt,ze w drugiej kolejce gram w pucharze uefa z Zaglebiem Lubin i czy jest wydany taki patch,co przypomina realne rozgywki Lm czy Europy?

3 a wlasciwe cd. dot. flag jest mozliwosc zeby cały stadion oflagowac hehe znow moja korba:) biggrin.gif i jka to wyglada z ggs sa te flagi od konami ,to ktory pakiet odpowiada za flagi np. Wisły? nie chodzi mi o unknow 9456 bodajze,bo tam tych flag nigdzie nie ma obok chodzi mi np. Armia bialej gwiazdy jesli zostajemy przy Wisle .wie kots?

dobra koniec,aczkolwiek jeszcze moglbym : biggrin.gif
Pozdwawiam i z gory dziekuje
NeoNH
mam taki problem dotyczacy online
wchodze normalnie wszystko jest okej i jak juz jestem w pokoju i dajemy start to sie wylancza albo po wyborze zespolow jak powinien zaczac sie mecz i mam pytanie dlaczego?
qiu1234
Witam, jestem tu nowy i mam taki problem dotyczący oczywiście grę Pro Evolution Soccer 6. Nigdy nie miałem wcześniej tego problemu , gdy ustawiam rozdzielczość np. 1920x1080 to w grze nie zmienia się ta rozdzielczość i jest standardowa bodajże 800x600. Obojętnie jaką wezmę rozdzielczość żadna nie chce tzw. wejść. Może przyczyną jest zmiana systemu operacyjnego na Windows 7? Czekam na Wasze odpowiedzi. Pozdrawiam :-)
Pers
Chce oczyscic system z Pes6 odinstalowalem usunalem sav z moje dokumenty a kit server z OE 3 a mianowicie kitserever/GDB /uni/nationals zawierajacy 0 b nie chce sie usunac z powodu pracy z jakims programem wszystkie wyl odl neta i dalej jest ????
kigen7c
potrzebuje plik e_text , wazy niewiele jakies 9mb. A przez przypadek go usunalem i nie mam jak go odzyskac sad.gif. Znajduje sie on w folderze data
galik10
witam,mam problem z grą online,nie mam pojęcia jak to zrobić po kolei wszystko,mógłby mi ktoś pomóc tutaj albo na gg 3238971?będe bardzo wdzięczny.pozdro
Mahi
Więc tak.. Zainstalowałem najnowszego patcha Orange Ekstraklasa 09/10. Często jak gram, gra się wyłącza i to często jak, np. wejde w edycje, albo gram w karierze.. Strasznie mnie to denerwuje, może ktoś wie jak mi pomóc. unsure.gif
M4TT
Jest moze jakis patch czy cos co zmienia ilosc druzyn w lidze (w master league) ??
Tripti
Czy da się grę Master League zacząć od pierwszej ligi? Bo normalne to gram w niższej lidze.
Jacek-sk
Witam wszystkich!! Mam wielką prośbę, gdyż pojawił mi się problem przy instalacji najnowszego patcha do PESa 6. Wszystko instaluje zgodnie z instrukcją i niby wszystko jest ok ale jak włączam mecz w grze to tuż po pokazaniu się na ekranie składów drużyn, wychodzi mi do windowsa. Próbowałem już wielu rzeczy opisywanych na tym forum i mam pytanie czy ktoś potrafi rozwiązać mój problem? Dodam tylko, że system operacyjny na moim kompie to windows 7. Może to ma jakiś związek z tym, że nie gra nie chodzi. Z góry dziękuje za pomoc!
Abu17
Witam!
Pobrałem sobie ISS Patch 09/10 CE i gram sobie wszystko ładnie tylko jak chcę dośrodkować to po prostu wybije piłkę poza końcową linię boiska. I jest też tak jeśli dwukrotnie się przyciśnie dośrodkowanie to zawodnik centruje mocno ale po ziemi i tego tak że nie wykonuje, wywali piłkę. Wie ktoś może co z tym zrobić???

Z góry dziękuję smile.gif
mar1988cin
Ja chciałbym się dowiedzieć czego dokładnie dotyczy każde oznaczenie w lodmixerze (od LOD #01 do LOD #05) oraz "show crown on all cameras" i "enable aspect..."
Abu17
CYTAT(Jacek-sk @ Feb 27 2010, 01:47) *
Witam wszystkich!! Mam wielką prośbę, gdyż pojawił mi się problem przy instalacji najnowszego patcha do PESa 6. Wszystko instaluje zgodnie z instrukcją i niby wszystko jest ok ale jak włączam mecz w grze to tuż po pokazaniu się na ekranie składów drużyn, wychodzi mi do windowsa. Próbowałem już wielu rzeczy opisywanych na tym forum i mam pytanie czy ktoś potrafi rozwiązać mój problem? Dodam tylko, że system operacyjny na moim kompie to windows 7. Może to ma jakiś związek z tym, że nie gra nie chodzi. Z góry dziękuje za pomoc!

A jaki to jest patch?
Bulldozer
Witam, chciałem zainstalować sobie Pes 6, gdy instaluje mi się plik 0_sound.afs coś się na płytce zawiesza. Czy mógłby mi ktoś zauploadować ten plik? Obojętnie na jakim serwerze, byle było. Będę bardzo wdzięczny.
Jacek-sk
CYTAT(Abu17 @ Feb 27 2010, 16:11) *
A jaki to jest patch?

To jest PowerPatch season 2009/2010. Chyba najnowszy spośród dostępnych do PESa 6. Bardzo proszę o pomoc. Próbowałem już chyba wszystkiego i nadal nie wiem czemu nie działa. Pozdrawiam!
mar1988cin
Mógłby mi ktoś poklei wytłumaczyć jak wgrać scoreboardy przez DKZ? Mam plik unnamed_151 i nie wiem co mam dalej z tym zrobić.
jaro9
Mam problem mały.Niedawno to zauważyłem.Wcześniej było ok ale niewiem może coś pozmieniałem nieświadomie.Ale przejde do sedna sprawy.Otóż na meczu gdy gram niema kibiców.Dzieje się tak tylko podczas gry,wygląda to tak:

Ale, jeżeli jest przerwa w grze,lub inne tego typu rzeczy kibiców widać:

Ma ktoś radę na tą sprawę? wink.gif

Tu moje ustawienia LOD mixera:

(Wcześniej miałem wszystko na Very High,ale zmieniłem żeby sprawdzić czy to coś da)
Jacek-sk
Witam wszystkich!! Mam wielką prośbę, gdyż pojawił mi się problem przy instalacji PowerPatch season 2009/2010 do PESa 6. Wszystko instaluje zgodnie z instrukcją i niby wszystko jest ok ale jak włączam mecz w grze to tuż po pokazaniu się na ekranie składów drużyn, wychodzi mi do windowsa. Próbowałem już wielu rzeczy opisywanych na tym forum i mam pytanie czy ktoś potrafi rozwiązać mój problem? Dodam tylko, że system operacyjny na moim kompie to windows 7. Może to ma jakiś związek z tym, że nie gra nie chodzi. Z góry dziękuje za pomoc!
jarek
a bez tego patcha gra smiga normalnie ?
Jacek-sk
CYTAT(jarek @ Mar 3 2010, 15:44) *
a bez tego patcha gra smiga normalnie ?

Tak, bez tego patcha gra normalnie chodzi. Miałem wcześniej zainstalowanego Ekstraklasa Patch 09/10 i chodził bez zarzutów. Z tym wystąpił problem. Z moich obserwacji wynika, że problem tkwi w folderze dat. Pliki tam występujące nie współgrają z moim komputerem czy systemem już sam nie wiem. Proszę o pomoc jak da rade? Pozdr!
Pelcu
Zainstalowałem Pes'a 6. Wchodzę do gry lecz po napisie KONAMI i kolejnym ekran robi się czarny i muszę dac restart sad.gif

Wie ktoś jak to naprawić?
Puciaa12
Mam problem, mam patcha PES 6.5 v.4 i gdy klikam w edycję, wybieram Lyon, to Cesar Delgado ma face i hair z kitservera, a gdy pojawia się w meczu to tej twarzy nie widać :/, może ktoś powiedzieć co jest?
Bartoromero
hey.mam windows 7 , gra działa bez zarzutów ale jest problem z kitserverem, który nie chce się zainstalowac(w aplikacji setup klikam na install po czym wyskakuje mi BŁĄD)...proszę o pomoc, pozdro
Orange_91
CYTAT(Bartoromero @ Apr 22 2010, 12:35) *
hey.mam windows 7 , gra działa bez zarzutów ale jest problem z kitserverem, który nie chce się zainstalowac(w aplikacji setup klikam na install po czym wyskakuje mi BŁĄD)...proszę o pomoc, pozdro

Musisz ściągnąć najnowszą wersję KS. Ta chyba będzie dobra: http://www.multiupload.com/KT7J7B08RX
Bartoromero
Dzięki za chęci ale problem nadal występuje....:/
poncek
Witajcie. Mam następujący problem: grając w ML jakimkolwiek klubem (np. Wisłą) mam problem z przyśpiewkami. Mianowicie nie ma tych wgranych przez Ekstraklasę tylko tradycyjne "pesowskie" przyśpiewki. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem? Proszę o pomoc
poncek
Ma ktoś jakiś pomysł na ww. problem?
Orange_91
CYTAT(poncek @ Apr 23 2010, 12:29) *
Witajcie. Mam następujący problem: grając w ML jakimkolwiek klubem (np. Wisłą) mam problem z przyśpiewkami. Mianowicie nie ma tych wgranych przez Ekstraklasę tylko tradycyjne "pesowskie" przyśpiewki. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem? Proszę o pomoc

CYTAT(poncek @ May 1 2010, 19:29) *
Ma ktoś jakiś pomysł na ww. problem?

A zrobiłeś to co jest opisane w poście nr. 4 w tym temacie?: http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=16885
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.