CYTAT(Orange_91 @ May 1 2010, 19:33)

A zrobiłeś to co jest opisane w poście nr. 4 w tym temacie?:
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=16885O, nie robiłem. Nie pomyślałem o FAQ. Dzięki wielkie
ToMaSSS
May 2 2010, 16:52
Mam laptopa z Windowsem 7 (64 bit) i chciałbym sobie ściągnąc PES-a 06 na niego. Sciagnalem sobie ripa 330 mb, ale po rozpakowaniu i zainstalowaniu przez okienko dosa, pisze mi ze ta gra nie koliduje z win 64 bit. Mógłby ktoś podrzucić linki do tej gry, ktore na pewno pojda na mojego kompa?? Chodzi mi o jakies sprawdzone linki, abym nie sciagal 2 razy.
CYTAT(ToMaSSS @ May 2 2010, 17:56)

Mam laptopa z Windowsem 7 (64 bit) i chciałbym sobie ściągnąc PES-a 06 na niego. Sciagnalem sobie ripa 330 mb, ale po rozpakowaniu i zainstalowaniu przez okienko dosa, pisze mi ze ta gra nie koliduje z win 64 bit. Mógłby ktoś podrzucić linki do tej gry, ktore na pewno pojda na mojego kompa?? Chodzi mi o jakies sprawdzone linki, abym nie sciagal 2 razy.
Próbowałeś uruchomić w trybie zgodności z Windows 7?
ToMaSSS
May 3 2010, 13:31
Nic to nie daje. Wyskakuje błąd "The game is not properly installed". Może być to wina tej wersji RIP (332 MB), przez co mi nie chodzi?? Natomiast na PC-cie 32 bitowym, ta gra działa, w wersji RIP.
CYTAT(ToMaSSS @ May 3 2010, 14:35)

Wyskakuje błąd "The game is not properly installed".
Samo tłumaczenie oznacza że gra nie jest poprawnie zainstalowana. Spróbuj jeszcze raz zainstalować, a jak nie no to chyba pozostanie Ci pobranie i zainstalowanie "normalnej" wersji.
Witam
Gdy wlaczam mecz to przy prezentacji skladu gosci gra wywala mnie do pulpitu ;/
Detale ustawilem na medium
Mozna jakos temu zaradzic?
Pozdrawiam
Chodzi o PowerPatch'a
masz grafike MX? musisz wrzucic do gry ball pack przystosowany do Geforców MX bo to przez piłki
CYTAT(arzu @ May 5 2010, 20:31)

masz grafike MX? musisz wrzucic do gry ball pack przystosowany do Geforców MX bo to przez piłki
Oproznilem folder z pilkami i dalej to samo.
l00rdbeK
May 21 2010, 18:05
Witam.
Mam otoz problem gdy gram online. Gdy ktos jest gospodarzem (ja jestem gosciem) mecz odbywa sie w normalnym tempie , lecz gdy ja jestem gospodarzem mecz rozgrywa sie w zwolnionym tempie . Prosze o pomoc .
Witam. Mam Ekstraklasa Patch 09/10. Wszystko jest ładnie, pięknie ale gdy gram kariere mam przyśpiewki wyłącznie mojego klubu. Przyśpiewek przeciwników nie ma wcale, obojętnie czy gram u siebie czy na wyjeździe. Wiem, że kiedyś dało się rozwiązać ten problem ale nie pamiętam już jak. Czekam na odpowiedzi. Z góry dzięki za pomoc.
grzybu_1922
May 26 2010, 13:46
Kurcze mam problem z butami :/ Tak po prostu... z niczego, z dnia na dzień przestały mi się wyświetlać buty z KitServera w grze. Koszulki, stadiony, twarze itd. są, ale buty są "oryginalne" z pierwotnej wersji gry. Sprawdzałem plik map i wszystko widze, że jest dalej przypisane. Pliki z grafikami są na swoim miejscu. Przeinstalowałem KitServera i problem dalej jest. Ma ktoś pomysł, jak się z nim uporać :/ ? Z góry dzięki za odpowiedź.
czopo09
Jun 3 2010, 11:32
mam to co kolega wyzej...prosze o pomoc!
wojtek00100
Jun 5 2010, 14:03
Pomoże mi ktoś?? mam taki problem.. otóż po wgraniu folderu "balls" do kitservera wywala mnie do windosa i nie moge grac. a jesli zostawie w folderze np tylko "nike" i "adidas" to pilka ktora wgrywam ma dziwne łatki.. co moge w tej sprawie zrobic.. da sie cos?? prosze o odpowiedz jak dla przedszkolaka gdyz jestem laikiem w tych sprawach smile.gif
Boltex
Jun 14 2010, 18:34
Witam mam problem z PES6 Online.Wcześniej jak grałem nigdy nie było laggów.Obecnie sytuacja stoi tak.Jeżeli ja w pes Online jestem hostem to pierwsza połowa czysto, zaś druga masakra i na odwrót, jak kolega hostuje to ja mam lagi w pierwszej połowie a potem w drugiej kolega na odwrót.Czym to może być spowodowane oraz czy są inne jakieś servery prócz pes6j ??
Alphart
Jul 10 2010, 11:00
Nie mogę wykonywać wślizgów i dośrodkowywać w PESie 6. Nie mam pada, więc wszedłem w Dysk C/Program Files/KONAMI/PRo Evolution Soccer 6/Settings i w zakładce keyboard ustawiłem aby dośrodkowywać (symbol koła) na A. Zrobiłem też inne zmiany (zmieniłem strzał na D i podanie na S) i w trakcie gry wszystkie działają oprócz dośrodkowania. W ogóle nie mogę dośrodkować, obojętnie jaki guzik nacisnę. Potem dośrodkowanie zmieniłem na X i również nie działa. POMOCY!!!
Mam Ekstraklasa Patch 2009/2010.
elninnnno9
Jul 16 2010, 14:25
sciagnalem powerpatcha 09/10 wszystko gra, tylko mam jeden problem. skopiowalem te pliki ze stadionami, butami i pilkami, natomiast gdy wlaczam gre wszystko jest ok oprocz tego, ze jak daje w grze edycje butow jest ich doslownie 9 czy 10 kiedy w folderze na dysku sa ich setki! tak samo pilki. stadionow jest na dysku cos 200. natomiast jak daje mecz towarzyski do wyboru jest 37 i sa to te stare z oryginalnego pesa highbury itp. moglby mi ktos poradzic co zrobic? z gory thx
PS. wie ktos moze skad powstaje czasem podczas gry takie cięcie, ktora przecina obraz poziomo? jest to slabo widoczne ale czasem troche irytuje. poza tym to ma tak byc ze jak gram puchar np. champions league to mam scoreboardy z euro 08? caly czas mowie o powerpatchu 09/10 do pesa 6
Michcio89
Jul 17 2010, 08:49
CYTAT(elninnnno9 @ Jul 16 2010, 15:29)

sciagnalem powerpatcha 09/10 wszystko gra, tylko mam jeden problem. skopiowalem te pliki ze stadionami, butami i pilkami, natomiast gdy wlaczam gre wszystko jest ok oprocz tego, ze jak daje w grze edycje butow jest ich doslownie 9 czy 10 kiedy w folderze na dysku sa ich setki! tak samo pilki. stadionow jest na dysku cos 200. natomiast jak daje mecz towarzyski do wyboru jest 37 i sa to te stare z oryginalnego pesa highbury itp. moglby mi ktos poradzic co zrobic? z gory thx
PS. wie ktos moze skad powstaje czasem podczas gry takie cięcie, ktora przecina obraz poziomo? jest to slabo widoczne ale czasem troche irytuje. poza tym to ma tak byc ze jak gram puchar np. champions league to mam scoreboardy z euro 08? caly czas mowie o powerpatchu 09/10 do pesa 6
Stadiony i piłki wybierasz wtedy jak wybierasz stroje dajesz page down i masz piłke itd. A z butami musisz mieć Player GDB Manager i tam możesz zmieniać f&h piłki robić itd.
PS:Miałem ten sam problem
elninnnno9
Jul 17 2010, 09:03
ok dzieki wielkie
PS. ten sam problem ze scoreboardami czy kreska?
Pawsi13
Jul 17 2010, 14:43
Witam
Od dawna gram w PES 6 ponieważ uważam że to najlepsza część pesa. Ale mam problem i nie wiem jak go rozwiązać. Problem dotyczy szybkości gry. Gra raz chodzi normalnie a raz zawodnicy i piłka biegają jak w fifie czyli bardzo szybko. Grę przeinstalowywałem, kit servera tez ale to nic nie dało Myślałem że problem dotyczy kit servera ale nawet na czystej grze dzieje się tak samo. Mój komputer: GF 8800gts 512, Intel C3D e6750 stock, pdp patriot 3x1gb chieftec 450w. Bardzo proszę o pomoc i pozdrawiam
Pawsi13
Jul 17 2010, 17:37
Bardzo prosze o pomoc ;/
a ja mam mały problem w karierze[master leauge], a mianowicie mimo iż skład mam ustawiony całkiem inny, w menu przedmeczowym mam całkowicie inny skład i bardzo irytuje mnie ciągłe zmienianie składu przed meczem...może ktoś pomóc?;>
Jaliens
Aug 8 2010, 07:43
Do usunięcia.
wojtek00100
Aug 26 2010, 11:41
I have a uno pikolo problemo.. otóż nie wiem jak zrobic zeby miec nowych zawodników w grze.. przykładowo do ManU dołaczyl Javier Hernandez którego nie ma w pesie bez Patcha.. jak zrobic zebys sie pojawił?? sciagnalem juz jego twarz i włosy ale nie umiem go "wstawic" do gry.. licze na pomoc w priv message lub na forum.. z góry dzieki
piotrek31312
Aug 26 2010, 15:51
Witam wszystkich. Mam problem w PES6 . Wgrywam buty , kitserver zainstalowany map ściągnięty już przerobiony i wszystko niby dobrze robię (id nazwa buta i nazwa zawodnika oczywiście ze wszystkimi znakami ;d) no i kur** nie pokazują się te buty , prosił bym kogoś o pomoc na gg : 103 313 85 lub tu na forum . PS. raz mi się pokazał jeden but u piłkarza ale niedługo zniknął na standardowe
ciumak
Sep 22 2010, 19:55
Mam pytanko czy da się jakoś w EP zmienić liczbę zespołów grających w E-klasie z 18 na 16 ?? Jeśli tak jak to zrobić ? Bo w PES-ie jest to zablokowane... Dzięki za odp.
keraj27
Sep 23 2010, 08:19
ja mam pytanie czy da się bramkarzowi jakoś zrobić dres w pesie czy ustawić na mecz ?

bo np Isajlović z Zagłębia czy Cesar z Valencii grają w dresie xD i tu właśnie moja prośba jak ktoś wie niech napisze jak to zrobić jeżeli w ogóle się da. pozdro
Witam.
Mam problem z plynnoscia pesa6 na windows7 mianowicie gra tnie i nie wiem juz co z tym zrobic zwlaszcza ze probowalem roznych sztuczek miedzy innymi wylączanie AA az po bawienie sie w ustawieniach grafiki ale niestety nadal tnie po prostu raz mniej raz gorzej:/Z stad tez mam pytanie do osób grających w pesa6 na windows7( o ile tacy tu sa) jak wam ta gra chodzi i moze ewentualnie jakies porady co zrobic .
-karta grafiki Radeon hd5770
adamakus182
Oct 12 2010, 20:22
Witam! Mam następujący problem: Gdy włączam grę to przy myszce chwilowo widnieje klepsydra i nic się nie dzieje. W menadżerze zadań widnieje jednak że gra jest uruchomiona. Proszę o pomoc co to może byc...
adamakus182
Oct 12 2010, 20:24
Nic mi się nie wyświetla tak jakby gra nie była uruchomiona, ale w menadżerze zadań widnieje jako proces uruchomiony.
tomiik
Nov 25 2010, 20:27
Witam serdecznie.Mam taki problem.Otóz gram w PES 6 na Power Patchu 2009-2010.Gdy grałem wcześniej gra chodziła bez zarzutów.Od pewnego czasu jak gram mecz to gra po prostu sie tnie i czasami po pierwszej połowie wychodzi do Windowsa.Odinstalowałem już PES i zainstalowałem na nowa ale dalej to samo... :/ Prosze o pomoc.Z góry dzięki
tomiik
Nov 30 2010, 01:28
Czy może mi ktoś pomóc?
For3st06
Dec 9 2010, 22:08
mam pytanie od czego jest 0_sound i e_sound ?
kamelboys
Jan 2 2011, 15:03
Czy może mi ktoś powiedzieć co oznacza te A2 koło nazwisk, zaznaczone na zdjęciu poniżej:
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Pulpit/Pes.bmp
0_sound to chyba ogolny dzwiek, muzyka, odglosy w menusach itp, a e_sound to w rozwinieciu english_sound czyli angielski komentarz.
Patryk77
Mar 21 2011, 10:15
ja mam taki problem, w patchu Łukasza nie da się grać w Master Lidze, zacina ją i trzeba resetować kompa, może ktoś wie jak to naprawić by poprawnie działało??? odp...
Patryk123456789
Mar 21 2011, 10:49
Przejrzyj najpierw temat patcha od łukasza ;p pozdro
Patryk77
Mar 21 2011, 11:00
wiem że jest do online ale Łukasz się tylko wkurza i obiecał mi że to naprawi a teraz się z tego wycofuje, może ty znasz się na edycji PES 6 i mógłbyś mi pomóc w naprawie tego błędu Master League?? dla mnie ten PES 6 jest najleprzą grą i nie wyobrażam sobie nie grania w Master League:P pozdro.
lukasz44
Mar 21 2011, 11:11
CYTAT(Patryk77 @ Mar 21 2011, 11:04)

wiem że jest do online ale Łukasz się tylko wkurza i obiecał mi że to naprawi a teraz się z tego wycofuje, może ty znasz się na edycji PES 6 i mógłbyś mi pomóc w naprawie tego błędu Master League?? dla mnie ten PES 6 jest najleprzą grą i nie wyobrażam sobie nie grania w Master League:P pozdro.
Ja Ci coś obiecywałem ? ;o Człowieku ogarnij się trochę.
Nie wiem ile masz lat, ale zachowujesz się jak dziecko...
Przestań wszędzie pisać o tym i zajmij się czymś pożytecznym...
I nie pisz że Coś Ci obiecywałem, bo mijasz się z prawdą i tylko ośmieszasz.
Patryk77
Mar 21 2011, 11:18
kto Ci kazał odpisywać?? hmmm.. ja zadałem pytanie Patrykowi a nie tobie więc co się wtrącasz jakoś bez Ciebie se poradze bo są też ludzie na tym forum którzy chcę pomóc a nie tylko wyzywać i obrażać!!!
wlazly11
Mar 27 2011, 15:06
Witam !!!
Mam pewien problem otóż gram karierę zacząłem w division 2 i po ostatnim meczu sezonu mnie wywala do windowsa.
Gram na zmodyfikowanym OF.
I z kitserverem !!!
Widziałem że na bodajże 33 stronie tego tematu kolega miał taki sam problem i nie otrzymał odpowiedzi !
Jeżeli ktoś miał podobny problem albo wie jak to zrobić proszę o odpowiedź !!!
Pozdrawiam wlazly11 !!!
Patryk123456789
Mar 27 2011, 17:15
Ale bez kitu ogarnij sie Patryk77 haha xD
Patryk77
Mar 29 2011, 09:12
dobra looz, a może być zmieniona kasa w PES 6 na normalną walutę a nie wirtualną jest może jakiś programik do tego??? to chciałbym wiedzieć>??
Patryk123456789
Mar 29 2011, 10:35
Ja mam pytanie czy da sie dodac jakieś nowe ruchy pilkarzy,triki z nowszych części pes-a czy też z fify ?
Patryk123456789
Mar 29 2011, 11:03
Sorry że post pod postem ale nikt by nie zauważył.Na rozdzielczości 1680&1050 pes mi tnie dlaczego.
AMD Athlon 1500+
768 Ram
Radeon 9250
wlazly11
Mar 29 2011, 17:04
a czy wiecie może co jest przyczyną tego błędu o którym napisałem 5 postów wyżej
Patryk123456789
Mar 29 2011, 18:05
Odpisze mi ktoś czy nikt nie chce pomóc
Patryk77
Mar 30 2011, 08:48
co za forum nikt nie chce odpisać na moją wiadomość ale chciałbym się spytać czy można mieć inne menu w grze??? jak tak to dajcie linka a nie śpicie!! może ktoś wrzucić MENU BARCELONY pisze tu bo nie wiem gdzie?? plisss:))
Patryk123456789
Mar 30 2011, 11:03
Na moje pytania też nikt nie odpowiada o ja ; /
CYTAT(wlazly11 @ Mar 27 2011, 16:10)

Witam !!!
Mam pewien problem otóż gram karierę zacząłem w division 2 i po ostatnim meczu sezonu mnie wywala do windowsa.
Gram na zmodyfikowanym OF.
I z kitserverem !!!
Widziałem że na bodajże 33 stronie tego tematu kolega miał taki sam problem i nie otrzymał odpowiedzi !
Jeżeli ktoś miał podobny problem albo wie jak to zrobić proszę o odpowiedź !!!
Pozdrawiam wlazly11 !!!
To jest częsty problem na zmodyfikowanym ofie i chyba nie da się go przeskoczyć.
CYTAT(Patryk77 @ Mar 29 2011, 10:16)

dobra looz, a może być zmieniona kasa w PES 6 na normalną walutę a nie wirtualną jest może jakiś programik do tego??? to chciałbym wiedzieć>??
Chyba w jakimś patchu było € ale nie jestem tego pewny.
CYTAT(Patryk123456789 @ Mar 29 2011, 11:39)

Ja mam pytanie czy da sie dodac jakieś nowe ruchy pilkarzy,triki z nowszych części pes-a czy też z fify ?
Jeszcze nikomu się to nie udało.
CYTAT(Patryk123456789 @ Mar 29 2011, 12:07)

Sorry że post pod postem ale nikt by nie zauważył.Na rozdzielczości 1680&1050 pes mi tnie dlaczego.
AMD Athlon 1500+
768 Ram
Radeon 9250
Zrób defragmentacje, jak nie pomoże to znaczy, że masz za słabego kompa.
CYTAT(Patryk77 @ Mar 30 2011, 09:52)

co za forum nikt nie chce odpisać na moją wiadomość ale chciałbym się spytać czy można mieć inne menu w grze??? jak tak to dajcie linka a nie śpicie!! może ktoś wrzucić MENU BARCELONY pisze tu bo nie wiem gdzie?? plisss:))
Można, poszukaj w others edit.
Jason Bourne
Apr 23 2011, 20:32
pes internetMam lapka i cos takiego mi wyskakuje gdy chce sie polaczyc z netem wie ktos co robić? Mam kabel i tak nie działa. Nie wiem co jest nie tak
Z góry dzieki za pomoc
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.