Orange_91
Aug 23 2008, 16:09
CYTAT(KubbasOG @ Aug 23 2008, 16:42)

Czyli na Gf'ie tego nie naprawie?
Da sie.

Nie wiem jakie masz sterowniki na kompie ale u mnie robi sie to tak:
PPM na pulpicie -> Panel Sterowania Nvidia -> Zarządzanie ustawieniami 3D -> Ustawienia globalne a dalej to powinieneś znaleźć.
Kubbas
Aug 23 2008, 16:21
Wielkie dzięki
ronaldinho2775
Aug 23 2008, 17:13
czy można wgrać twarze z pes 2008 do pes 6
ronaldinho2775
Aug 23 2008, 17:14
wogóle nikt nie chce mi odpisać
perONE
Aug 23 2008, 17:17
CYTAT(ronaldinho2775 @ Aug 23 2008, 18:17)

czy można wgrać twarze z pes 2008 do pes 6
nie
barman_2000
Aug 26 2008, 20:49
mam problem z pes 2008, na najwyzszych detalach i najwyzszej rozdzialce gra dziwnie chodzi, nie zwalnia normalnie tak jak by to miało miejsce przy słabym sprzedzie tylko chodzi takimi jakby klatkami i to i w meczu i w menu, dzieje sie tak takze na medium w najwyzszej rozdzialce i 1024 na 768, ustepuje problem dopiero na 800 na 600 medium, nie wiem co jest
CYTAT(Zywy @ Aug 21 2008, 17:41)

Mi się od wczoraj strasznie tnie muzyka i komentarz. Jak można temu zaradzić? Bo komentarz meczowy brzmi tak:
świe, świe, świe, świe, świe, świetna sytuacja, sytuacja, sytuacja, sytuacja, sytuacja
Pomoże mi ktoś? Bo już ponad tydzień nie moge grać w PES'a
artysta germanista
Aug 28 2008, 13:23
CYTAT(barman_2000 @ Aug 26 2008, 21:53)

mam problem z pes 2008, na najwyzszych detalach i najwyzszej rozdzialce gra dziwnie chodzi, nie zwalnia normalnie tak jak by to miało miejsce przy słabym sprzedzie tylko chodzi takimi jakby klatkami i to i w meczu i w menu, dzieje sie tak takze na medium w najwyzszej rozdzialce i 1024 na 768, ustepuje problem dopiero na 800 na 600 medium, nie wiem co jest
to jest dział dotyczący Pesa6.
A mój problem wygląda następująco: Włączam PESA i nie pojawia sie mi okno, a proces pes6.exe jest w toku. Jak myślicie czym może być to spowodowane.

Wiem, że najlepszym rozwiązaniem jest reinstall, ale w tej chwili nie mam płyty. Z góry dziękuję za pomoc
barman_2000
Aug 28 2008, 15:44
no i?? w dziale pes 2008 nie ma takiego tematu
zizu09
Aug 28 2008, 20:25
Witam! Czy jest sposób na wykonanie woleja albo przewrotki? Nie śmiejcie się, bo ja amator dopiero ;D Po prostu mnie trafia jak widzę idealną piłkę na woleja lub przewrotkę a te cymbały walą z główki.. ;> Proszę o jakąś poradę. Nie raz wychodzi ta przewrotka, jednak nic szczególnego poza naciśnięciem strzału nie robię.
marcin_p
Aug 28 2008, 20:36
CYTAT(zizu09 @ Aug 28 2008, 21:29)

Witam! Czy jest sposób na wykonanie woleja albo przewrotki? Nie śmiejcie się, bo ja amator dopiero ;D Po prostu mnie trafia jak widzę idealną piłkę na woleja lub przewrotkę a te cymbały walą z główki.. ;> Proszę o jakąś poradę. Nie raz wychodzi ta przewrotka, jednak nic szczególnego poza naciśnięciem strzału nie robię.
Niestety to sam zawodnik a raczej gra decyduje o strzale. Nie mozna samemu wykonac przewrotki lub woleja..nie ma na to zadnej kombinacji:)
CYTAT(zizu09 @ Aug 28 2008, 21:29)

Niestety to sam zawodnik a raczej gra decyduje o strzale. Nie mozna samemu wykonac przewrotki lub woleja..nie ma na to zadnej kombinacji:)
Kubbas
Aug 28 2008, 20:47
Nie prawda. Wystarczy poczekać aż piłka opadnie na wysokość biodra, kolana i wtedy nacisnąć przycisk odpowiadający za strzał i mamy woleja.
perONE
Aug 29 2008, 09:13
CYTAT(Kubbas @ Aug 28 2008, 21:51)

Nie prawda. Wystarczy poczekać aż piłka opadnie na wysokość biodra, kolana i wtedy nacisnąć przycisk odpowiadający za strzał i mamy woleja.
dokładnie

przewrotka podobnie, piłka nie może być na wys. głowy bo wtedy uderzy banią, musi być niżej
Sposob na woleja: biegniesz zawodnikiem jedną flanką, zatrzymujesz się i przerzucasz pilkę na druga stronę, oczywiscie jezeli stoi niekryty drugi zawodnik i naciskasz strzal.
CYTAT(Zywy @ Aug 21 2008, 17:41)

Mi się od wczoraj strasznie tnie muzyka i komentarz. Jak można temu zaradzić? Bo komentarz meczowy brzmi tak:
świe, świe, świe, świe, świe, świetna sytuacja, sytuacja, sytuacja, sytuacja, sytuacja
Pomoże mi ktoś wkońcu? Bo chce sobie pograć wreszcie w pesa!!!
Kubbas
Aug 31 2008, 17:19
Wyłącz wszystko w tle, sprawdź jakie procesy masz działające, jeżeli to możliwe wyłącz te, które zjadają najwięcej pamięci. Wyczyść foldery temp, ściągnij CCCleaner i wyczyść nim PC.
Dzięki Kubbas. Wszystko przez Kasperskiego
Corhydron
Sep 3 2008, 19:59
Panowie, pomocy.
Właśnie utraciłem wszystkie dane z paTRycji z PESikiem

. Za Chiny nie mogę sobie przypomnieć co trzeba było wpisać do pliku map, i jaki numer mają drużyny standardowe w ML, aby grac swoją utworzoną ekipą ze strojem w Kitserverze. Jedyne co odzyskałem to moje stroje i OFa. Proszę pomóżcie

.
Jeśli ta Patrycja to twoja siostra, zgłoś się do siana, on pomoże. ;/
djclanv1r00z
Sep 3 2008, 20:21
CYTAT(tV2 @ Sep 3 2008, 21:15)

Jeśli ta Patrycja to twoja siostra, zgłoś się do siana, on pomoże. ;/
gościu jak nie wiesz o co chodzi to się nie odzywaj . Pomyliło mu się ... zwykła literówka . To się nazywa fachowo pa
RTycja

w tym temacie to tłumaczyłem :
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=11977pozdro
Corhydron
Sep 4 2008, 06:51
CYTAT(djclanv1r00z @ Sep 3 2008, 21:25)

gościu jak nie wiesz o co chodzi to się nie odzywaj . Pomyliło mu się ... zwykła literówka . To się nazywa fachowo pa
RTycja

w tym temacie to tłumaczyłem :
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=11977pozdro

Wielkie dzięki djclanv1r00z. Ehh, niektórzy nie łapią dżołków

.
Witam, mam problem szukalem ale nie znalazlem go na forum... otoz gdy otwieram AFS Explorer i daje import to pojawia mi sie to okienko na 1s poczym wylacza sie program O.O ... sprawdzalem na 3 roznych wersjach... komp swiezo po formacie.
Znowu mam problem. Gdy włączam pesa, załaduja mi sie dwa obrazy (Konami i costam) i w miejscu intra jest czarny ekran. Pozostaje tylko Reset. Przeinstalowanie gry nic nie dało. Co jest?
djclanv1r00z
Sep 7 2008, 19:31
CYTAT(Zywy @ Sep 7 2008, 20:31)

Znowu mam problem. Gdy włączam pesa, załaduja mi sie dwa obrazy (Konami i costam) i w miejscu intra jest czarny ekran. Pozostaje tylko Reset. Przeinstalowanie gry nic nie dało. Co jest?
usuń plik "opmov" z folderu dat i zobacz teraz czy działa
pozdro
Problem mój jest następujący.
W czasie trwania meczu w dowolnej chwili komputer się zawiesza. Ale to dosłownie w momencie. pomaga niestety tylko restart. Zaczeło się tak dziać kiedy sciągnełem dzisiaj rano OF'a od djclanv1r00z wrzuciłem do gry +jeszcze dorobiłem sobie 3 zawodników przy pomocy Pes Fan Editora. Uciążliwe to bardzo bo po 2 meczach gdzie jest ok przychodzi kolejny, zawiesza się i restart.. i mogę tak w kółko.. Pomożecie.?
tiempo91
Sep 20 2008, 14:16
CYTAT(NoisE @ Sep 9 2008, 22:52)

Problem mój jest następujący.
W czasie trwania meczu w dowolnej chwili komputer się zawiesza. Ale to dosłownie w momencie. pomaga niestety tylko restart. Zaczeło się tak dziać kiedy sciągnełem dzisiaj rano OF'a od djclanv1r00z wrzuciłem do gry +jeszcze dorobiłem sobie 3 zawodników przy pomocy Pes Fan Editora. Uciążliwe to bardzo bo po 2 meczach gdzie jest ok przychodzi kolejny, zawiesza się i restart.. i mogę tak w kółko.. Pomożecie.?
ja mam podobny problem, tyle że mi gra się zawiesza zazwyczaj kiedy kończy się pierwsza połowa.. pojawia się czarny ekran, w tle słychać kibiców i nic... mi nie pomogły żadne zmiany OFów.
ja mam prośbę... byłby ktoś uprzejmy i wrzucił mi tutaj pliczek:
unknow_00537.fnt z 0_text?
perONE
Sep 23 2008, 12:47
CYTAT(th3m3 @ Sep 22 2008, 23:39)

ja mam prośbę... byłby ktoś uprzejmy i wrzucił mi tutaj pliczek:
unknow_00537.fnt z 0_text?

download
piotrcies
Oct 2 2008, 18:18
Które unknow w p_text odpowiadają za język polski? Proszę o szybką odp.
RoBsOn17
Oct 4 2008, 16:53
Witam.mój problem jest następujący...po wgraniu kilku koszulek do zespołów zawsze gdy gram tymi właśnie drużynami(ze zmienionymi koszulkami)moi wszyscy przeciwnicy mają kitsy zespołu Anglii bez wzgledy na to czy to jest klub czy reprezentacja.Prosze o szybką odpowiedz pozdro
NakedSnake15
Oct 16 2008, 20:53
Jak można zagrać państwami takimi jak Irak,Jordan,Chiny lub Honduras,Jamajka czy Panama? Nigdzie ich nie mogę znaleźć i ani grać nimi. W PES Shopie nie można ich kupić. Jest jakaś możliwość zdobycia tych państw lub odblokowanie ich? Z góry dzieki
djclanv1r00z
Oct 16 2008, 20:57
CYTAT(NakedSnake15 @ Oct 16 2008, 21:57)

Jak można zagrać państwami takimi jak Irak,Jordan,Chiny lub Honduras,Jamajka czy Panama? Nigdzie ich nie mogę znaleźć i ani grać nimi. W PES Shopie nie można ich kupić. Jest jakaś możliwość zdobycia tych państw lub odblokowanie ich? Z góry dzieki

Chiny są w grze na bank a reszta tych krajów jakie wymieniłeś nie ma w orginalnej wesji gry(Jamaika była w PES 4 ). Więc pozostaje tylko przerobienie gry luz wgranie jakiegos patcha z tymi krajami czy coś. Ich nie ma w PEs Shop'ie i nie będzie jak te klasyczne drużyny.
pozdro
Puciaa12
Oct 29 2008, 20:04
Witam mam problem.
Ponad rok temu ściągnełem PES'a 6 i wszystko chodziło pięknie miałem kitserver ponad 2 giga, znudziła mi się gra i odinstalowałem.Dziś pożyczyłem od kumpla zainstalowałem, włączam gram 1 połowę i czarny ekran :/ w każdym meczu tak mam, nie wiem co jest.Od czasów gdy miałem pirata nie zmieniałem nic w komputerze.Zainstalowałem kitserver, piłki, face, i boots, a i jeszcze na początku gdy dziś zainstalowałem to bez kitservera też był czarny ekran.
Z góry dzięki.
Gra kumpla ORYGINALNA
eddy3291
Oct 31 2008, 15:26
Witam,
Dzisiaj przyszła mi pocztą oryginalna wersja PES 6. Po instalacji zarejestrowałem się online i wpisałem w formularzu również mój e-mail, którego się nie doczekałem. Podczas próby zalogowania w PES6 (cd key i hasło) pokazuje się komunikat "Wystąpił błąd podczas weryfikacji". Co jest tego przyczyną?
dawid21
Nov 2 2008, 21:54
hej jak morzesz to zapodaj tego linka...pozdro
Witam. Mam pewien problem. Otóż, ostatnio kupiłem sobie PESa 6, bo chciałem sobie móc grać przez internet. I tu właśnie tkwi problem. Gdy w menu głównym włączam opcję "Sieć", pojawia się napis: "Testowanie środowiska siecowego." Czekam chwilę, i wyskakuje mi taki error:
CYTAT
Nie mogę przesyłać przy użyciu portu UDP 5739. Będziesz musiał połączyć się bezpośrednio z Internetem lub dopasować swoje urządzenie łączące, tzn. ustawienia routera itp. Przypisuje DMZ, Mapowanie Portów, Konfiguruje Tabelę NAT i inne ustawienia routera w konsoli. Poszczególne produkty mogą używać unikatowej terminologii.
Wiem, że pewnie będziecie pisać, że to kwestia zablokowanych portów, czy coś, ale proszę Was, abyście mi szczegółowo opisali, co mam robić, aby problem zniknął. Z góry dziękuję.
Pozdrawiam.
Edit: Sam rozwiązałem problem. Musiałem wyłączyć firewalla.
Pozdrawiam.
Alpa Chino
Nov 10 2008, 22:25
Witam, mam problem dotyczący twarzy i włosów
Otóż dodałem je do KS... wszystko według tutka

tyle, że w grze z dalszych ujęć głowy zawodników są tak jakby ucięte czy trochę przestawione

Wydaje mi się, że to nienormalne
Co może być nie tak?
Pozdrawiam
Alpa Chino
E: Poradziłem sobie z tym. Podkręciłem detale w lodmixerze
lukasz44
Nov 11 2008, 12:14
Mam problem , robi mi się taka rzecz w grze , co na to poradzić ??? Te linie pojawiają się , o co chodzi ?
czubinho
Nov 15 2008, 15:59
czesc. macie moze linka aktualnego do oedit converter i do pesa?
z gory dziex
perONE
Nov 15 2008, 16:25
CYTAT(czubinho @ Nov 15 2008, 16:03)

czesc. macie moze linka aktualnego do oedit converter i do pesa?
z gory dziex
A w downloadzie na stronie główniej szukałeś? Bo chyba nie..
ostry10
Nov 18 2008, 12:45
Witam, mam kilka problemów dotyczących mojego PESa. Do wgrywania rzeczy do kitservera używam PGM 1.7 (super programik) aczkolwiek:
1. Gdy próbuje ustawić piłkę w menu meczu to gdy naciskam "Num 9" żeby przełączyć piłki (które wgrałem na 100 % dobrze) to wyrzuca mnie do Windowsa
2. Nie pokazują mi się żadne z wgranych strojów w menu meczu (tylko rękawice bramkarskie, których nie mogę zmienić)
3. Podczas meczu fryzury niektórych zawodników mi się nie pokazują... twarze owszem, ale z fryzurami jest różnie.
Poza tym buty, twarze oraz stadiony działają bez zarzutów.
Mój sprzęt to:
AMD Athlon 1.10 GHz 256 MB RAM
GeForce4 MX 440
Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam
Filippo123321
Dec 20 2008, 15:24
Witam. Mam problem taki jak kilka osób na tym forum już miało

Mianowicie kupiłem Pesa, zarejestrowalem sie a e-maila potwierdzajacego jak nie bylo tak nie ma

Wie ktos jak to "naprawic"
dziki91
Dec 20 2008, 17:15
NIe wiem czy to odpowieni temat na mój problem...

otóż
potrzebuje Player Gdb managera do wgrywania kitsów,stadionów itd. do kitservera ale tego programu nie moge znaleźć, a na issonline linki nie działają
Może ktoś posiada taki programik i może go wrzucić na jakiś serwer
perONE
Dec 20 2008, 17:31
dziki91
Dec 20 2008, 17:54
Dziękuje
macieq00092
Dec 21 2008, 16:11
Mam pytanie dotyczące pliku 0_text.afs
Wiec, który plik odpowiada za czcionkę napisów ....
Chcialbym zmienic czcinke z:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/034eab5fdd8b949e.html..Na taką:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cdf9050ee9e98c9c.html..Ale nie wiem który plik za to odpowiada... Pomoc !
qwerte
Dec 22 2008, 14:36
Mam problem gdy włączam mecz to pokazuje stadion klikam Esc później jest pokazywany stadion z piłką Reabok'a i czarny ekran wywala do windy i wyskakuje komunikat Wystąpił problem z aplikacją pes6.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.
Jeżeli jesteś w trakcie pracy, informacje, nad którymi pracujesz, mogły zostać utracone.
Aby uzyskać więcej informacji o tym błędzie kliknij tutaj.
Ale gdy odinstaluje KS wszystko chodzi normalnie.
Wcześniej z Kitserverem chodziło normalnie.
Wiecie może w czym problem bo chciałbym grac z KS
perONE
Dec 22 2008, 14:45
Może stadion zawiera błędy lub cćs jest źle z map'ami. Może wprowadzone ostatnie zmiany przez Ciebie to spowodowały.
qwerte
Dec 22 2008, 21:15
Usunełem całą zawartość folderu GDB i nic nie pomogło
dziki91
Dec 23 2008, 12:29
Chcem ściągnąć sobie nowe scoreboardy do OE patch v5.0 bo te które są nie podobają mi się
przez to że jak gram klubami to jest tylko skrót (INT - Inter Mediolan) a nie ma loga klubu
tylko teraz pytanie jak i gdzie te scoreboardy wkleić i czy wogóle można ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.