Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nasze Problemy.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
whan
Cytat(adison88 @ Jul 26 2007, 21:43:41) [snapback]167802[/snapback]
Może to nie w temacie ale mam problem nie z Pesem tylko z Napedem Dvd . Problem jest taki :
Gdy wkładam płytę CD do napędu DVD to normalnie mi sie odpala gra lub coś innego wczytuje poprostu bez błędow.
Zaś gdy wkładam płytę DVD do napędu DVD nic nie wczytuje . mellow.gif .Niewiem o co chodzi cienki jestem w takich tematach.A i jeszcze jedno gdy włączam kompa i pyta DVD jest w napędzie DVD to komputer jakos sie zawiesza.I wyjmuje plyte DVD i komp sie normalnie wlacza.
Prosze was o pomoc a wlasciwie to WAS błagam!.Ponieważ PESA mam na DVD i niemoge grac ponieewaź robilem formata.

Problem może być złożony, od tego że uszkodzonej taśmy, po uszkodzony napęd DVD... Z tego co piszesz to jedna z tych 2 rzeczy.

Cytat(szczepan3 @ Jul 28 2007, 10:10:13) [snapback]168188[/snapback]
Mam taki problem: gra mi sie tnie a kompa mam dobrego jak na tą gre...moj komp....1.5gb DDR ram...Pentium IV 3.2GHz i kartra graf Radeon X1600 PRO/256mb...i gra mi sie tnie na początku gdy włącze gre a potem juz normalnie idzie...mam tak na minimalnych ustawieniach i maksymalnych..o co chodzi?;/

Pozdro

Czekam na szybko odpowiedziec...

Sterowniki... może spróbować te http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1677
Jeśli sterowniki masz nowe to problemem może być wiele procesów, które masz uruchomione w systemie (jakieś programy, antywirusy, usługi itp). Dlatego najlepiej wyłączać wszystkie niepotrzebne programy przed uruchomieniem gry.

Cytat(przemeo9 @ Jul 28 2007, 16:45:16) [snapback]168324[/snapback]
ma ktos program do konwertowania statystyk z FM07 do PES6?

nie ma takiego.
szczepan3
Juz sciągnelem te stery dawno...a procesy to są tylko systemowe....zadne gg...bearshare...antyvir...nic niechodzi procz PES i systemowe...i dalej tnie;/
Lisu(BARCA)
Błagam, pomóż mi ktoś. Potrzebuję twarzy do PES6, ale od kogoś kto ma zainstalowanego OE Patcha. PROSZEEEEEEEEE!!
jarek1989
ja mam fejsy do OE patha biggrin.gif a nawet troche powiekszylem face servera biggrin.gif

pozdro biggrin.gif

jak cośto mów biggrin.gif
arinho12
Ej jak wrzucac dodatki przez kitserver? np bandy czy pilki albo buty cos trzeba a map zmienic prosze o podpowiedz
adison88
http://issonline.pl/tutoriale.php
P@vel
Problem co najwyzej głupi huh.gif ale nie moge sobie z tym poradzić ph34r.gif Kupiłem wczoraj pada ustawiłem przyciski i lewą gałke a prawej nie moge blink.gif i tu zonk np: chce zrobić 360 stopni tongue.gif a tu kicha sad.gif . Pomoze ktoś ??
krach
Mam problem, wszystko zaczęło się po formacie chcę zainstalować PES'a robie wszytsko co trzeba trwa instalacja dochodzi do 99% potem pojawia mi się okno że instalacja została przerwana i pisze że kreator niemógł dokończyć instalacji ponieważ komputer nie jest zmodyfikowany i żebym uruchomił instalację później, niewiem co robić.
as90
Ja mam taki problem z PES'em: Gram sobie mecz w Master League i po skończonym meczu wszystko ok; przechodze do Master League i wtedy kiedy mi się wyświetla to okno z news'ami (kondycja,ranking,powołania etc.) gra się wyłącza (czarny ekran i tradycyjne okno windows: aplikacja nie odpowiada...). Nie pomaga żadne czekanie czy wciskanie strzałęk. Ktoś miał taki problem? Pomóżcie bo jest to wkur.wiające jak mam karierę w Master League i nie moge jej kontynuować sad.gif
Lisu(BARCA)
Cytat(jarek1989 @ Jul 30 2007, 20:28:13) [snapback]169054[/snapback]
ja mam fejsy do OE patha a nawet troche powiekszylem face servera

pozdro

jak cośto mów

Mówie, zarzuć mi je please rolleyes.gif
Pentaculum
W PESa gram stosunkowo krótko, stąd moje pytanie dot. Master League. Gdy zaczynam, mam samych zmyślonych zawodników. Nie można prowadzić normalnego klubu, jak w FIFIE?
barman_2000
można grać normalnymi drużynami tylko trzeba zaznaczyć odpowiednią opcję podczas konfiguracji master ligi bodajże jest to opcja zespoły trybu dopasowania ale pewien nie jestem
Levuss
Witam!
Ostatnio nabyłem Samsunga SM931BW i jak na razie zauważyłem dziwny problem w PES6.Grę ustawioną mam na 1024x768 a odświeżanie monitora na 60Hz(na kablu DVI takie jest tylko możliwe dla mego LCD).Podczas gry widać na dole i górze murawy(w zależności gdzie się jest)takie paski jak piłkarz w nie "wpadnie" gra zwalnia.Wygląda mi to na problem odświeżania jednak tej opcji nie mogę zmienić co się dzieje.Na mojej poprzedniej CRT było wszytsko OK

Pomocy!!!a dodam, że zjawisko to nie występuje w np CS
Jurek
Witam !

Zakupiłem niedawno pada Dualshock + przejściówkę. Problem w tym, że w Pesie nie działają mi dwie gałki analogowe. W opcjach nie mogę wogóle ich ustawić, a chciałbym czasem jakąś ruletkę zrobić. Przejściówka obsługuje wibracje, gałki analogowe, itp. Sterowniki też zainstalowałem. Wszystko działa tylko te gałki nie. Jak mam je ustawić? Proszę poradźcie co mam zrobić.
dj_adriano
skoro temat z problemami to może ktoś pomoże i może to dla niektórych wydawać się to czymś banalnym..otóż zająłem się robieniem logosów HD ale nie wiem w jaki sposób te loga zindexować..bardzo pilne prosze o odpowiedz!
z góry dzięki wink.gif
Juve
Ja mam problem polegający na tym, że podczas gry, a dokładniej w przerwie meczu zawiesza mi się gra :/
Po odczekaniu kilku minut jestem zmuszony do jej wyłączenia :/ co jest? unsure.gif
perONE
Cytat(Juve @ Aug 18 2007, 11:09:25) [snapback]175276[/snapback]
Ja mam problem polegający na tym, że podczas gry, a dokładniej w przerwie meczu zawiesza mi się gra :/
Po odczekaniu kilku minut jestem zmuszony do jej wyłączenia :/ co jest? unsure.gif

miliardy razy bylo to juz rozpatrywane mad.gif poszukaj troche nie zmeczysz sie przy tym ani nic nie zaplacisz
Jacmen
Nie wierze gość jest 2 lata na tym forum i kilka miesięcy i nie może znaleźć tematu żal.pl wink.gif
batman
Cytat(jacmen @ Aug 18 2007, 12:36:24) [snapback]175305[/snapback]
Nie wierze gość jest 2 lata na tym forum i kilka miesięcy i nie może znaleźć tematu żal.pl wink.gif

Masz całkowitą rację jacmen - żal.pl
Piciu
a, więc byłem w serwisie komputerowym i zostawiłem tam swój sprzęt na cały tydzień, zrobili mi dokładny przegląd i nie wykryli kompletnie nic, żadnego wirusa, żadnej usterki, wszystko ładnie zainstalowane, wszystkie kodeki smile.gif

w czym problem ... otóż to :]

gdy gram w PESA od czasu do czasu słychać jakieś piski, gwizdy, jak np. skończy się mecz i jestem w menu wyboru trybu to jeszcze słychać kibiców itd. więc teraz proste pytanie ... w czym może być problem? płyta CD skopana? ale jak to by mogło być możliwe jeśli z takiej samej mają zainstalowanego PESA moi znajomi i żadnych takich przypadków ;/ ?

P.S przypominam iż przeważnie zawsze usłyszę ten dźwięk, a od czasu do czasu nawet zaczyna migać obraz i komputer się resetuje ...

Proszę o Pomoc ...

instalacja przebiega z płyty oryginalnej oczywiście, jest tylko ściągnięty crack abym nie musiał monotonnie przed każdym włączeniem wkładać płyty ...
as90
Cytat
Ja mam taki problem z PES'em: Gram sobie mecz w Master League i po skończonym meczu wszystko ok; przechodze do Master League i wtedy kiedy mi się wyświetla to okno z news'ami (kondycja,ranking,powołania etc.) gra się wyłącza (czarny ekran i tradycyjne okno windows: aplikacja nie odpowiada...). Nie pomaga żadne czekanie czy wciskanie strzałęk. Ktoś miał taki problem? Pomóżcie bo jest to wkur.wiające jak mam karierę w Master League i nie moge jej kontynuować

rolleyes.gif
a mi ktoś pomoże? żaden sposób opisywany na tym forum nie działa na to. Wchodze po zakończeniu meczu w master league i potem giera mi się wyłącza. PLEASE sad.gif
Neon1502
Poradzi mi ktos co mam zrobic?

Na powtórkach wczytywanych z muzeum nie mam korków twarzy i włosów z kitservera, tylko stroje:(

Chciałbym nagrac jakas kompilke czy coś ale tak jakos wszyscy w fabrycznych nieorginalnych korkach i co poniektórzy nie podobni bo ich twarzy nie ma w grze to jakos tak mi sie nie widzi:(

Mam kitservera w wersji 6.4.0
perONE
Cytat(Neon1502 @ Aug 25 2007, 16:30:12) [snapback]178035[/snapback]
Poradzi mi ktos co mam zrobic?

Na powtórkach wczytywanych z muzeum nie mam korków twarzy i włosów z kitservera, tylko stroje:(

Chciałbym nagrac jakas kompilke czy coś ale tak jakos wszyscy w fabrycznych nieorginalnych korkach i co poniektórzy nie podobni bo ich twarzy nie ma w grze to jakos tak mi sie nie widzi:(

Mam kitservera w wersji 6.4.0

chyba kazdy tak ma dry.gif
Cris
troche nie do tematu ale jest jakis polski klub w pesie 6??
jarek1989
nie ma żadnego polskiego klubu w PES-ie 6 w orginale odrazu po instalce smile.gif ale możńa ofa wkleić z Orange Ekstraklasą albo np 2liga path of biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif smile.gif i już masz pełno polskich klubów biggrin.gif

pozdro biggrin.gif
TOMaSSon 94
Cytat(jarek1989 @ Aug 28 2007, 12:38:11) [snapback]178998[/snapback]
nie ma żadnego polskiego klubu w PES-ie 6 w orginale odrazu po instalce smile.gif ale możńa ofa wkleić z Orange Ekstraklasą albo np 2liga path of biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif smile.gif i już masz pełno polskich klubów biggrin.gif

pozdro biggrin.gif

Te dwa patche nie współpracują ze sobą
Czyli trza mieć jeden patch
PS. O ile wiem jest chyba Wisła, tyle że bez licencji i chyba nie w tej części
jarek1989
Wisła Kraków ma podobno byśw nadchodzącej części biggrin.gif

pozdro biggrin.gif
OskaR
Mam problem z dzwiekiem.
Otoz mam tylko efekty tzn. doping kibicow dzwiek pilki i klawiszy. Nie mam muzyki i komentarza.
Czy ktos wie co musze zrobic aby to naprawic ??
jarek1989
a masz podgłoszone te wszystkie 3 "słupki" odpowiedzialne za dźwięk w grze ?? smile.gif

pozdro biggrin.gif
OskaR
No mialem, ale teraz juz nie mam tego problemu. Nie wiem co sie stalo zostawilem kompa na 3H wylaczonego i jak reka odjol.
Levuss
panowie kupiłem monitor Samsung SM931BW i w grze zaczęły pojawiać sie takie paski jak by problem z odświeżaniem.Dowiedziałem się, że trzeba włączyć Vsync.Tak zrobiłem jednak teraz w grze obserwuje inna denerwująca mnie zależność.Bardzo często gra nie reaguje na klawisze tzn. wcisnę klawisz strzału to zawodnik po ok 2 sekundach dopiero kopie, albo kolo biegnie prosto ja każe mu skręcić a on biegnie dalej prosto dopiero do kilku sekundach skręca!!!!co jest grane zna ktoś rozwiązanie tego problemu??
Windziak
Dawałem już swój post w dziale OE Patch Problemy ale to ogólny problem z PESem- zarówno 5 jak i 6...
Dzieje się następująca sprawa:
gram sobie jakiś meczyk i w pewnej chwili gra chwyta zawiasa, obraz wisi, przez chwilę jest jeszcze dźwięk, on też się zaraz wycisza, chwila ciszy i się odwiesza. Dzieje się to kilka razy na mecz.. Szlag mnie trafia bo to strasznie uciążliwe. Format systemu nie pomógł. Mam wrażenie że albo Karta graficzna nawala, albo twardy dysk. Czasem dzieje się tak, że na murawie pojawiają się jakieś pstrokate pierdoły... mad.gif
MakssPl
No to wkurza jak nic... mi to przeszło przy zmianie Karciochy graficznej!!
pawlo
a ja mam taki problem że coś się stało z orginalnymi plikami pes 6 dat i jakby ktoś by mi wysłał te orginalne pliki dat do pes6 byłbym bardzo wdzieczny a i niemam płytki
paweł90
Ja mam z kolei problem z wyborem folderu w gdb managerze. Gdy chce otworzyc folder np. pa to klikam na niego i nic sie nie dzieje. Wie ktos o co moze chodzic?
baton 115
Mam problem,kiedy ładuje się mecz cała gra się wyłącza i wyskakuje -wyślij raport o błędach-    -nie wysyłaj-
bartbuks
Wstyd się przyznać, ale mam strasznie banalny problem.

Otóż od kilku dni gramy z kumplem mecze Man U - Valencia.

Kiedyś ustawiałem mecz i rewanż. Teraz też tylko jedno mnie irytuje. Nie gramy odpowiednio na Old Trafford lub Mestalla (mam od prawie roku patcha Ultimate patch) tylko na różnych estadio. Wiec niech mi ktoś podpowie jak to w opcjach meczowych ustawić???
PROSZĘ laugh.gif
Orange_91
Cytat(bartbuks @ Nov 30 2007, 18:45:00) *
Wstyd się przyznać, ale mam strasznie banalny problem.

Otóż od kilku dni gramy z kumplem mecze Man U - Valencia.

Kiedyś ustawiałem mecz i rewanż. Teraz też tylko jedno mnie irytuje. Nie gramy odpowiednio na Old Trafford lub Mestalla (mam od prawie roku patcha Ultimate patch) tylko na różnych estadio. Wiec niech mi ktoś podpowie jak to w opcjach meczowych ustawić???
PROSZĘ laugh.gif

Nie wiem czy Cie dobrze zrozumiałem ale jak dajesz rewanż to jest ekran wyboru strojów wiec wciśnji page up bądź page down i wybierz stadion.
Pompey
Mam problem z ustawieniem lodcfg (lod mixer jak kto woli) w kit serverze.
Chodzi o to aby ustawic w nim tak grafike aby podczas grania bylo normalnie widac twarze i fryzury wrzucone do kit servera.
Jestem tu nowy i jak bylo to juz opisane w tym temacie to sorki ale nie chce mi sie czytac 42 stron
Orange_91
Cytat(Pompey @ Dec 1 2007, 19:50:23) *
Mam problem z ustawieniem lodcfg (lod mixer jak kto woli) w kit serverze.
Chodzi o to aby ustawic w nim tak grafike aby podczas grania bylo normalnie widac twarze i fryzury wrzucone do kit servera.
Jestem tu nowy i jak bylo to juz opisane w tym temacie to sorki ale nie chce mi sie czytac 42 stron

Ustaw wszystko na Very High.
Pompey
oki, dzieki
rosomak_85
No to panowie zagwozdka- dlaczego nie działa mi DKZ ani Player GDB?? Pamiętam, że któryś program potrzebował .net framework 2.0 i już zainstalowałem ale nie rusza.. Przez to nie mogę spatchować sobie online'a.. nie mówiąc o bardziej wykwintnych zmianach..

Podczas próby uruchomienia PGDB: "Unhandled exception has occured in your application. If you click Continue, the application will ignore this error and attempt to continue. If click Quit appl. will close. Object reference not set to an instance of an object."

Dodam, że ver kitserv 6.5.3
Macie może jakieś pomysły, co z tym zrobić?..
O zawiasach w przerwach to już nawet nie wspominam..
krzysiu
mam pytanie czemu nie mogę kupić quaresmy w master lidze mając 71tys na koncie i dając im dużo albo dlaczego niektórzy piłkarze mają jak chce ich kupić ci lepsi coś tam po angielsku i później 32players pomóżcie??
perONE
Cytat(krzysiu @ Dec 14 2007, 13:57:50) *
mam pytanie czemu nie mogę kupić quaresmy w master lidze mając 71tys na koncie i dając im dużo albo dlaczego niektórzy piłkarze mają jak chce ich kupić ci lepsi coś tam po angielsku i później 32players pomóżcie??

moze dajesz za malo pensji albo za malo dla klubu lub to i to.
a 32players to nie wiem ale wydaje mi sie z twoja kadra ma 32\32 zawodnikow. ale nie jestem pewien czy o ty biega.
Pompey
mam problem z nagraniem gola w pesie 6 za pomoca game cam wszystko ladnie pieknie idzie ale jak przyjdzie mecz wlaczyc albo powtorke no to dupa wylacza sie sad.gif
rosomak_85
Cytat(krzysiu @ Dec 14 2007, 13:57:50) *

co do drugiego to z pewnością masz zapchaną kadrę, więc musisz po prostu kogoś sprzedać (chociaż wydaję mi się, że wtedy opcja zakupu jest wogóle wyłączona tzn. zaowdnicy są "na szaro").

A co do Quaresmy - ja podobnie nie mogłem kupić niektórych zawodników mimo wykorzystania maksymalnych możliwych kwot (gra w pewnym momencie ogranicza stawki). Trzeba się chyba z tym pogodzić.

Ponawiam prośbę o rozpatrzenie mojego problemu!
warson
Gdzie ma być wrzucony PGM 1.7 abym mogl edytowac pliki GDB?
Lisu(BARCA)
Ludzie błagam, niech mi ktoś napisze czy to na PW czy w tym temacie, jak się wgrywa nowe twarze do PES'a 6. Mam tego w piz** a nie wiem jak się do tego mam zabrać. Proszę!! Niech ktoś poda mi albo szczegółówy plan "działań" albo zarzuci jakiś link do tutoriala itp. rolleyes.gif
perONE
Cytat(Lisu(BARCA) @ Dec 18 2007, 19:12:53) *
Ludzie błagam, niech mi ktoś napisze czy to na PW czy w tym temacie, jak się wgrywa nowe twarze do PES'a 6. Mam tego w piz** a nie wiem jak się do tego mam zabrać. Proszę!! Niech ktoś poda mi albo szczegółówy plan "działań" albo zarzuci jakiś link do tutoriala itp. rolleyes.gif

!@#$dwonload$#@!
pobierz sobie ta paczke i zainstaluj. pozniej tylko jezeli pobieresz nowa twarz/wlosy to je tylko podmien z odpwiednim plikiem i juz
WąSu
Próbowałem wszystkiego , szukałem wszędzie...
Chcąc pocinać w nowego PESa zakupiłem nowego kompa z takimi podzespołami:

Intel Core 2 Q6600 QuadCore, 4x 2.4GHz, 1066FSB, 8MBCache, BOX
4096MB DDR2 800 MHz (4GB)TWINMOS
GeForce 8600GT "PALIT SONIC+" 256MB

Nie ma co się rozwijać ,ale zawiodłem się na PESowym on-line w wydaniu 2008 ,więc odkopawszy pudełeczko z "6-stką" zainstalowałem ją na nowym blaszaku. I kiła panowie!!!
Niezależnie od sterów, kitserverów i lodmixerów (zainstalowanych bądź nie), na czystym czy zpatchowanym PESie gra chodzi straszliwie wolno!!! Ślimaczy na low, na medium, na high.
Zupełnie nie wiem co można zrobić. Może PES6 ma problem z kilkoma rdzeniami? Dodam jeszcze że mam WIN XP PRO z SP2.
Pomocy!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.