Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nasze Problemy.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
whan
QUOTE(Filipfek @ Apr 21 2006, 19:07:20) [snapback]63526[/snapback]
skad mozna sciagnac najnowszy program : Pes/Oedit conveter ?? prosze o link bo te linki na issonline mi nie dzialaja smile.gif

Na forum jest moja paczka z edytorami do pesa i oedit także tam jest. Jest też ona tu: http://issonline.pl/?cmd=pokaz&id=1145226175 Wystarczy poszukać! smile.gif
Filipfek
sciagnolem twoja paczke smile.gif ale nie wiedzialem ktory plik to ten ktory szukam tongue.gif jaka jest jego pelna nazwa ??
lodziak
Witam.

Jeżeli się powtarzam, przepraszam bardzo, ale niestety moja wersja PES 5 mi nie działa. Otóż po instalacji ukazuje się ekran z licencjami (adidas itp) i... widzę ciemność, ciemność widzę. Jezeli jest ktoś w stanie pomóc, to z góry dziękuje.

pzdr
whan
QUOTE(Filipfek @ Apr 21 2006, 19:32:56) [snapback]63536[/snapback]
sciagnolem twoja paczke smile.gif ale nie wiedzialem ktory plik to ten ktory szukam tongue.gif jaka jest jego pelna nazwa ??

Hmm a o co pytasz??? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nazwa odkrywcza Pes to Oedit Conventer 3.0 jest w folderze -Graphics Editors-\OEdit Faceedit Tool i do działanie wymaga Oedit 0.2ar, które jes tam także

lodziak kwa temat walkowany 100 razy!!!! szukaj!!, jedni twierdzą że trzeba przeinstalować stery k.graf i zainstalować kodeki video a inni, fantycy wink.gif , że trzeba klepać po x2.gif ile wlezie i gra sie uruchomi... cool.gif
Filipfek
dzia biggrin.gif wszystko cacy tongue.gif
Nelson
Siema, ja mam takie pytanie:
Nie wiecie może co zrobić ,żebym jak przed meczem wybierał piłkę, to żeby był obrazek taki jaki jest dana piłka... bo wgrałem nowe piłki , a obrazki podczas wybierania są zupełnie innee...

Z góry dzięki.

Pozdro
whan
QUOTE(Nelson @ Apr 21 2006, 20:16:10) [snapback]63553[/snapback]
Siema, ja mam takie pytanie:
Nie wiecie może co zrobić ,żebym jak przed meczem wybierał piłkę, to żeby był obrazek taki jaki jest dana piłka... bo wgrałem nowe piłki , a obrazki podczas wybierania są zupełnie innee...
Z góry dzięki.
Pozdro

Nie chce mi sie o tym pisać ale powiem tylko że zdjęcia piłek są w pliku e_text.afs, możesz je odnaleźc za pomocą GameGraphicStudio (chyba pliki 00149,00197,00199) i wystarczy ze podmienisz obrazek, proste. Piłki i preview'y( po polskiemu to o co ci chodzi biggrin.gif ) masz tu http://www.wevolution.org/index.php?page=balls.
Filipfek
jak ogladam tutorial z robieniem twarzy to zawsze twarze wgrywa sie na pliki *.bin a ja w O_text mam same pliki *.str :/ i nie moge wgrac moich bino :/ wie ktos moze jak zmienic zeby pliki byly *.bin

bo tutorial koles ma pliki : unamend_jakisnumer.bin a ja mam unknow_jakisnumer.str :/ i przez to nie moge wgrac moich binow :/ wie ktos co mam zrobic ??
lodziak
QUOTE(whankus @ Apr 21 2006, 17:54:45) [snapback]63545[/snapback]

Hmm a o co pytasz??? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nazwa odkrywcza Pes to Oedit Conventer 3.0 jest w folderze -Graphics Editors-\OEdit Faceedit Tool i do działanie wymaga Oedit 0.2ar, które jes tam także
lodziak kwa temat walkowany 100 razy!!!! szukaj!!, jedni twierdzą że trzeba przeinstalować stery k.graf i zainstalować kodeki video a inni, fantycy wink.gif , że trzeba klepać po x2.gif ile wlezie i gra sie uruchomi... cool.gif

może i faktycznie wałkowany, ale mi nie pomaga. po ściągnięciu najnowszych kodeków i sterowników cały czas występuje ten sam problem. mam tą gre na ps2, więc nie chodzi mi o samą rozgrywkę, ale chciałbym dać moje twarze do patcha, a musze wiedzieć jak wyglądają w grze, a tak jestem uziemiony. pomocy...

pzdr
whan
QUOTE(lodziak @ Apr 21 2006, 22:49:05) [snapback]63594[/snapback]

może i faktycznie wałkowany, ale mi nie pomaga. po ściągnięciu najnowszych kodeków i sterowników cały czas występuje ten sam problem. mam tą gre na ps2, więc nie chodzi mi o samą rozgrywkę, ale chciałbym dać moje twarze do patcha, a musze wiedzieć jak wyglądają w grze, a tak jestem uziemiony. pomocy...

pzdr

spr usunąć plik opmov z folderu dat w pesie.Może to pomoże...
lodziak
QUOTE(whankus @ Apr 21 2006, 21:19:00) [snapback]63599[/snapback]

spr usunąć plik opmov z folderu dat w pesie.Może to pomoże...

Yes, Yes, Yes! Gracias, Gracias, Gracias... faktycznie pomogło, wielkie dzięki jeszcze raz!
soql
Ściągnąłem dzisiaj legend pack i szok - 6 gwiazdek w poziomie trudności - na innych PES5 mam tylko 5 gwiazdek - jak to jest panowie ??
Filipfek
poprostu ten patch dodaje ze jest 6 gwiazdek a nie 5 smile.gif to nic strasznego smile.gif wg mnie nawet dobrze ze tak jest bo mozesz wybrac bardziej pasujacy poziom do twoich umiejetnosci grania smile.gif
Nelson
QUOTE(whankus @ Apr 21 2006, 20:24:04) [snapback]63554[/snapback]

Nie chce mi sie o tym pisać ale powiem tylko że zdjęcia piłek są w pliku e_text.afs, możesz je odnaleźc za pomocą GameGraphicStudio (chyba pliki 00149,00197,00199) i wystarczy ze podmienisz obrazek, proste. Piłki i preview'y( po polskiemu to o co ci chodzi biggrin.gif ) masz tu http://www.wevolution.org/index.php?page=balls.

Dziękuję ci smile.gif

Pozdro rolleyes.gif
krzysiu
jak zainstalować LEgend Patch??proszę o odpowiedz tylko nie piszcie ze po ludzku tylko niech ktos napiszę krótką instrukcje proszę sad.gif biggrin.gif
.:KUNA:.
Jak dodać twarze bo jak to robie przy pomocy dkz i otwieram plik z tarZami do dodania to ich tam nie ma a jak otwieram go nie dkz to sa jak je zainstalowac???
Mam powerpatcha i nie moge grac przez sieć o co chodzi???

Jak go nie mialem to prosili o kod do gry on-line(prosze powiedzcie gdzie on jest (w pudełku nie moge znależć mozecie powiedzic czy on jest w instrukcji czy gdzie??) wstyd ze nie wiem <lol> smiejscie sie ale pomozcie!!
Rand
Niedawno pojawił sie nowy tutorial o skrótach z meczów. niestety nie wiem gdzie mam włożyć GPU Recorder, gdyż w filmiku jest pokazane że mam to włożyć do folderu plugins czy jakos tak a takiego niestety znalesc nie moge. Dodam ze gram w Pro evolution soccer 5. z góry dzieki za pomoc wink.gif
whan
QUOTE(Rand @ May 3 2006, 18:41:56) [snapback]65732[/snapback]
Niedawno pojawił sie nowy tutorial o skrótach z meczów. niestety nie wiem gdzie mam włożyć GPU Recorder, gdyż w filmiku jest pokazane że mam to włożyć do folderu plugins czy jakos tak a takiego niestety znalesc nie moge. Dodam ze gram w Pro evolution soccer 5. z góry dzieki za pomoc wink.gif

PSX i WE2002 człowieku!!!!!! - może te słowa Ci dadzą do myślenia!
...
Mam nastepujace problemy :
- gdy gram jakas pilka w replay jest napisane ze to inna piłka
- w koszulkach reprezentacji gdzie jest herb na herb naklada mi sie flaga
- buty maja inne nazwy niz "wyglądają"

prosze o pomoc
had2
Dajcie kto ma pliczek dzięki któremu będe mogl grać online na POWERPATHU please!
gram w ml i mam 8000 kasy a potetrzebuje 30 tys jest przedostatnia kolejka co zrobic prosze pomozcie
Rivaldinho
QUOTE(igor14 @ May 12 2006, 16:03:25) [snapback]67035[/snapback]

gram w ml i mam 8000 kasy a potetrzebuje 30 tys jest przedostatnia kolejka co zrobic prosze pomozcie

Jak masz negotiations to probuj sprzedac kogos,a w innym wypadku tylko Load Game jest Ci w stanie pomóc.Pozdro.
QUOTE(Rivaldinho @ May 12 2006, 16:13:50) [snapback]67038[/snapback]

Jak masz negotiations to probuj sprzedac kogos,a w innym wypadku tylko Load Game jest Ci w stanie pomóc.Pozdro.

ale load to mam auto save i savuje zawsze i ostatni sejw to ten
Pelas
elo to ja wam wyjade teraz z moim problemem troche smeisznym otoz gram ML i mam zawodnikow bardzo dobrych alke problem polega na tym ze jak gram to ni jak nie moge pokrecic pilki nie wiem czemu sie tak dzieje dodam ze satty mam dobre
Ekwador
elo ja mam beznadziejny problem bo chce wgrać sobie pare dodatków a nie moge ściągnoś ggs i dkz studio... może dacie mi jakiś adres www...???
snake
http://pesfaces.frac.dk/viewpage.php?page_id=98

Uzywaj google.
Filipfek
mam takie pytanie jak sie podmienia loga ?? w PES 5 smile.gif
Bartez16
mama mały problem. chciałem zgrac sobie koszulki polski, ale nie umiem. POMÓŻCIE
Mac516
Siema mam pytanie do twórców POWERPATCHA zajebisty patch ale zeby nie było ze jakieś głupoty pisze to dobrze zainstalowałem patcha wszytsko jest ok. Ale wiecie te wasze buty znudziły mi sie sad.gif a wiec chciałem sobie dzisiaj podmienic sciagłem sobie buty od NELSONA i mówie super buciki bede miał alegancko jeszcze lepiej bedzie gra wyglądała ale włanczam dkz studio daje open otwieram O text szukam pliki 4429 i 4560 ale przy podmienianiu pliku 4429 wyskakuje jakis komunikat i zamiat sie podmienic plik to wyskakuje jakas apteczka koło pliku sad.gif sad.gif . Jeszcze zeby było mało to zapomniałem zrobic kopii tych plików mad.gif mad.gif NOREK T-MAC NELSON POmórzcie bo teraz te buty w grze są jakieś zdupione smile.gif smile.gif
Nelson
QUOTE(Mac516 @ May 23 2006, 18:40:00) [snapback]68855[/snapback]

Siema mam pytanie do twórców POWERPATCHA zajebisty patch ale zeby nie było ze jakieś głupoty pisze to dobrze zainstalowałem patcha wszytsko jest ok. Ale wiecie te wasze buty znudziły mi sie sad.gif a wiec chciałem sobie dzisiaj podmienic sciagłem sobie buty od NELSONA i mówie super buciki bede miał alegancko jeszcze lepiej bedzie gra wyglądała ale włanczam dkz studio daje open otwieram O text szukam pliki 4429 i 4560 ale przy podmienianiu pliku 4429 wyskakuje jakis komunikat i zamiat sie podmienic plik to wyskakuje jakas apteczka koło pliku sad.gif sad.gif . Jeszcze zeby było mało to zapomniałem zrobic kopii tych plików mad.gif mad.gif NOREK T-MAC NELSON POmórzcie bo teraz te buty w grze są jakieś zdupione smile.gif smile.gif

Mac516, zagadaj do mnie na gg smile.gif
Mac516
Ok NELSON zagadam tylko skąd mam wziaść numer gg od ciebie huh.gif unsure.gif
switek
spojrz do profilu tongue.gif 2660969 rolleyes.gif
NipponJapanBoy
Witam...mam problem...moze ktos mi pomoze...gram ML...trzeci sezon z kolei...dotarlem do momentu ze gram mecz w Lidze Mistrzow z Ajaxem...wczesniej gralem w LM nie bylo problemow...a teraz laduje mi mecz...pokazuje sie stadiom ,murawa...i wywala mnie to Windowsa...ma ktos jakies pomysly jak sobie z tym poradzic ? Prosze o pomoc...Pozdrawiam... unsure.gif
switek
Wykasuj powtórki bramek mi to pomoglo kiedys. Odpisz czy sie udalo pozdraiwam wink.gif
NipponJapanBoy
No wykasowalem powtorki...i nic nie pomoglo...fakt ze kiedys mialem jakis tam maly problem i wykasowanie pomoglo...ale teraz bez rezultatu... unsure.gif i nie mam pojecia co robic...bo jak strace wszystko co osiagnalem w ML to bede niepocieszony...moze masz jakies inne pomysly...? Albo ktos z was wie jak temu zaradzic...moze to problem z Kit serverem lub patchem...? Bo czasem niektore trykoyty nie chca dzialac i wywala gre do wina... sad.gif heh... pomocy !
Bartolinho_13
Witam !!

mam duży problem blink.gif

Od dłuższego czasu nie gralem w Pro 5, ponieważ wciągnęło mnie we2002 tongue.gif , ale naszła mnie ochota na meczyk w pro evo. wlączam a tu... "Wystąpił problem z aplikacją pes5.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty." mad.gif Nie instalowałem żadnych nowych dodatków, nic nie zmieniałem, co mogło się stać ?? Może PES sie na mnie obraził że odstawiłem go na rzecz we2002 ?? biggrin.gif
Co mam zrobić ??
maciek_ssi
Przeinstalować grę? blink.gif
Bartolinho_13
A żeś ty k*rwa mądry mad.gif
Chyba wiem, ale to jest ostateczność... Nie ma innego wyjscia ?? dry.gif
Raffels
Witam. Teraz i ja mam problem. Postanowiłem powgrywać do gry wiekszosc przyspiewek i z superpatcha(uzywam PP oczywiscie). Po męczącej zabawie wgrałem to co mnie interesowałem, przegrałem wyedytowany plik 0_sound do katalogu data, włączam PESa, wchodzę do menu formacji i...zwis. Pomaga jedynie restart kompa. Postanowiłem więc wgrać cały 0_sound z superpatcha do daty. Podmnienilem pliki, włączam PESa i...znowu zwis. Nie wiem ocb, w tym przypadku chyba nie powinno byćżadnych kolizji...
Jeżeli ktoś może mi wyjaśnić ocb/pomc w rozwiązaniu tegoproblemu, będę wdzięcznu.
Pozdrawiam
maciek_ssi
QUOTE(Bartolinho_13 @ May 26 2006, 15:00:38) [snapback]69406[/snapback]

A żeś ty k*rwa mądry mad.gif
Chyba wiem, ale to jest ostateczność... Nie ma innego wyjscia ?? dry.gif

Czy poświęcenie dziesięciu minut Cię zbawi? Pomiędzy moim i Twoim postem minęło 45 minut. Miałeś czas.

@Raffels
Ile masz plików w katalogu save?
Bartolinho_13
Ale chodzi mi o to, że utrace wszystkie dodatki, save, itp.
Nie chodzi o czasochłonność reinstalki, ale o "straty" biggrin.gif To co nie ma innego wyjscia ??
Raffels
W katalogu save mam folder1 a w nim w sumie 29 plików.
NipponJapanBoy
Kolego ja w takich przypadkach zawsze zapisywalem uprzednio 'seryjne' pliki tak na wszelki wypadek i jesli cos nie szlo po wgraniu czegos to robilem to od nowa wczesniej wgrywając 'seryjne' pliczki...czasem przy instalacji dodatkow podwija sie lapa i cos tam sie psuje...wystarczy jeden zly ruch i dupa...wiec sprobuj jeszcze raz...

A za komentarze typu ' przeinstaluj gre' to mozesz sobie wsadzic w dupe...(to do tego pana pare postow wyzej)...jak taki z Ciebie alfa omega to nie udzielaj sie tu...
Mam problem nie wiem czemu ale w pewnym momecie zmienily mi sie twarze zawodnikow na zupelnie inne co zrobic pomocy!!!
Bartolinho_13
Ale ja nie instalowałem żadnych dodatków, właśnie dlatego jestem zdziwiony. Przez kilka dni nie grałem w PES 5 i po tej przerwie przy próbie wlączenia gry wyskakuje "błąd z aplikacją pes.exe"
NipponJapanBoy
Oj Bartolinho to nie mam pojecia zielonego...ja mialem cos takiego ale okazalo sie ze biblioteki systemowe cos tam sie posraly...chyba pozostaje Ci reinstalka gry... sad.gif
Karol Johnn
QUOTE(switek @ May 26 2006, 01:04:26) [snapback]69301[/snapback]

Wykasuj powtórki bramek mi to pomoglo kiedys. Odpisz czy sie udalo pozdraiwam wink.gif

Dzieki stary, wlasnie se odblokowalem gre dzieki temu ze wykasowalem save'y z bramkami po przeczytaniu twojego posta... a tak sie wkurwialem
pozdro
Bartolinho_13
Dobra, dzięki za chęć pomocy...
I tak narazie przeszedłem na strone zła - WE2002 tongue.gif
Mam of a z powerpatcha i gdy wylaczam kompa to tez twarze kilku zawodnikow sie zminiaja co robic???
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.