Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstaklasa Patch 2009
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
MaTiX89
Pierw trzeba zaznaczyć, że trzeba umieć czytać, aby coś zrozumieć! Zrobił się mały offtopic wink.gif A co do patcha czy twórcy mieliby czas, aby ukazać kilka najnowszych scrennów czy obecnie jesteście tak zajęci, że nie przewidujecie takiej możliwości.

Pozdrawiam serdecznie.
donas88
CYTAT(mcl @ Dec 1 2008, 15:49) *
ja sie z góry spytam czy takowa polonizację będzie można wyłączyć ;]

A po co wyłaczyć wolisz grać w angielskiej wersji niż w Polskiej ? Jak tak to wypierdalaj z Polski bambrze.
tomaj
Na etapie dopracowywania OF i grafiki trudno zamieszczać screeny smile.gif

donas88: wykaż trochę kultury i nie przeklinaj (nie tylko ty) i odczep się od bambrów!
GułA
CYTAT(donas88 @ Dec 2 2008, 23:16) *
A po co wyłaczyć wolisz grać w angielskiej wersji niż w Polskiej ? Jak tak to wypierdalaj z Polski bambrze.

-----------
Tomaj mozesz napisac chociarz czy w patchu beda stroje pod kitserver GDB czy IMG ??
tomaj
Zdecydowanie GDB, pozostałe 2 rozwiązania byłyby amatorką.
GułA
czyli bedą podfoldery w GDB i bedzie mozna wrzucic bez problemu stroje stworzone przezemnie np. ? wink.gif dobrze zrozumialem ? ;p nie znam sie na tym zbytnio biggrin.gif
tomaj
Tak, dobrze zrozumiałeś.
mcl
CYTAT

o0. Powiedzmy ze przyzwyczajenie od wersji iss pro evolution 2000, czego chyba nie jesteś w stanie zrozumieć. A co do drugiej czesci "yntelygęntnego" postu, to brak mi słów, wracaj do szkoły i naucz się chociaż z niej kultury, skoro w domu Cię nie nauczono. Pozdrawiam kolege "patriote".
A moje poprzednie pytanie dalej aktualne tongue.gif
Kamilbialego
Ludziska nie kłócić się bo będzie tak jak z patchem OE 5.0. Moderatorzy zamkną temat, a patcha potem odechce się im wydaćsad.gif
mcl
Przepraszam bardzo, ale nie ja zaczalem.
Norbi91
A ja mam pytanie z innej beczki smile.gif Zamierzacie w pelni odblokowac wszystko w ofie (klasyczne druzyny itp.)? Bo ja jednak jestem zwolennikiem zdobywania wszystkiego sam.
tomaj
Szczerze to o tym myśleliśmy ze względu na classic teams, ale jak będzie to zobaczymy jak z czasem będziemy wyglądać.
Norbi91
CYTAT(tomaj @ Dec 3 2008, 17:01) *
Szczerze to o tym myśleliśmy ze względu na classic teams, ale jak będzie to zobaczymy jak z czasem będziemy wyglądać.
Mozna by bylo zrobic 2 wersje, jedna odblokowana a druga nie;P
donas88
CYTAT(GułA @ Dec 2 2008, 23:31) *

-----------
Tomaj mozesz napisac chociarz czy w patchu beda stroje pod kitserver GDB czy IMG ??

Taaa fajnie masz dziecko.
GułA
CYTAT(donas88 @ Dec 3 2008, 21:01) *

Wiem, zazdroscisz dziadku ?

Nie musisz reagować na każdą głupawą prowokację.//Tomak
mcl
Cisza ! Nie karmic trolla -,- bo zas poleca warny.
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(donas88 @ Dec 3 2008, 21:01) *

Weź najlepiej się tu nie wypowiadaj...
Jak znowu tu wbije moderator i zobaczy, że znowu offtopica tu zrobiliście to pewnie posypią się baniki moi drodzy...
Także uzbrojcię się w cierpliwość, nie zadawajcie zbędnych pytań( typu czy będzie taka i sraka drużyna o.O ), bo tylko przyczyniacię się do zamknięcia tego tematu. ( i czytać pierwsze strony )
Dziękuję i wybaczcie za offtop.
tomaj
Żeby Was trochę uspokoić wrzucam kilka screenów smile.gif

.
Face by krzycha117

.

oliwer
A to w 09 jest pes shop? Bo go nigdzie nie widzialem ,a mowicice cos o odblokowywaniu.
mcl
Za wygranie pucharu świata Włochami odblokowujesz Klasyczne Włochy itd, możesz sprawdzić co możesz odblokować w Gallery> track record

A screeny zrywają beret, ja już nie mogę się doczekać :>
Pixmanek
Cóż... pozostaję nam tylko czekać, aż wyjdzie ten patchyk ! ohmy.gif
brtek00
dalej Blaszczu za slabe statsy sad.gif chociaz szybszy powinien byc przeciez on jest jednym z najszybszych jak nie najszybszym graczem w bundeslidze a tutaj 84 top speed? bez przesady
zomek
i jak w końcu, dacie też scoreboard C+ do wyboru czy tylko jednak ten ekstraklasy ;/
tomaj
co do Błaszcz to bez przesady, bo zaraz wyjdzie, że jest najszybszy w patchu. A co do scorebordu, to rozmawiałem o nim z Sebą. Powiedział, że będzie go jeszcze ulepszał, a opcja z 3 do wyboru jest również bardzo prawdopodobna.
brtek00
dobra nie mowie zeby mial 96 top speed tylko tak pod 90 88 czy cos tak jak jest tu http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Data...p?showtopic=535 juz troszeczke lepiej i tez nie do przesady biggrin.gif i polepsz troszeczke szybkosc tak jak pan w tym linku napisal nizej tak z 85-86
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Wszystko wyglada swietnie brawo chlopaki wink.gif
UnRA
ach :) aż ślinka cieknie jak się patrzy na te screeny

PS. Chłopaki powiecie skąd macie fonty do kitsów Lecha bo nie mogę ich ani znaleźć, ani zrobić ?
WKS
I takimi sceenami widac ze miazdzycie wszystkie GA itp. smile.gif Pozdro ! No i sie bedzie w Grudniu gierzyc tongue.gif
Widzewek
a kiedy wyjdzie ten patch???
tomaj
W grudniu smile.gif
Widzewek
a ktorego dokladnie??? Tylko WIDZEW RTS!!!
Widzewek
A ktorego dokladnie???? TYLKO WIDZEW W ŁODZI!!!
Widzewek
ktorego dokladnie wyjdzie ten patch???? YOU'LL NEVER WALK ALONE WIDZEW ŁÓDZ

Opanuj się i naucz edytować posty.///Orange_91
Kamilbialego
Po screenach widać że będzie puchar ekstraklasy tylko że na początku nich gra się w grupach, atu od razu play-off. Nie czepiam się, ale można to poprawić. Mam pytanie czy będzie Puchar Polski, może lepiej zrobić go zamiast pucharu ligi i wtedy z tymi pay-offami by się zgadzało.
tomaj
Będzie puchar polski i puchar ligi.
bartosch94
zaniepokojiła mnie jedna rzecz a mianowicie dzlaczego korona kielce ma stroje hummel a numery mają od pumy
tomaj
Narazie było ważne aby drużyny polskie miały własne stroje.
Jak robiłem screeny nie miałem jeszcze zaaplikowanych polskich numerów.
7Pavel7
jak niebedzie polskich stadionow to KAPA co to za przyjemnosc grac mecz Piast-Odra na Camp Nou
tomaj
człowieku z choinki się zerwałeś??? Obecny ktserver nie obsługuje jeszcze dodatkowych stadionów. Po drugie zanim one powstaną to zdąży już wyjść PES2010. W Polsce jest za mało stadiummakerów, a ci zagraniczni wpierw będą robić swoje stadiony i te najbardziej znane.
GułA
nie moge sie doczekac juz tego patcha, screeny tylko podgrzewaja atmosfere ;>
bartosch94
CYTAT(7Pavel7 @ Dec 4 2008, 13:22) *
jak niebedzie polskich stadionow to KAPA co to za przyjemnosc grac mecz Piast-Odra na Camp Nou

jak masz takie głupoty pisać to lepiej nie pisz nic nie musisz pobierac tego dodatku możesz grac
barca-real na camp nou jak ci sie nie podoba
mils
świetnie to wygląda biggrin.gif

mam nadzieje że przyłozyłeś sie Tomaj do Kolejorza biggrin.gif

czekam z niecierpliwościa na patch
marcin_p
Błaszczykowski zdecydowanie za niskie staty. Przeciez on jest jednym z najszybszych piłkarzy w Europie a speed ma 82, a o innych rzeczach typu body balance już nie mówie.
paprzybylski
Podobno premiera 31 grudnia, czy to prawda?
potter
22 12 chyba z tego co pamietam
A co do tego Kuby co wy tak wszyscyy przesadzacie, jakie wiecje jak 82?! To ile maja dac, 97, spokojnie Kuba to nie ctborg i gra tylko w BVB
marcin_p
CYTAT(potter @ Dec 4 2008, 14:57) *
22 12 chyba z tego co pamietam
A co do tego Kuby co wy tak wszyscyy przesadzacie, jakie wiecje jak 82?! To ile maja dac, 97, spokojnie Kuba to nie ctborg i gra tylko w BVB

Co najmniej 86-87, jest według mnie najlepszym skrzydłowym w bundeslidze razem z Riberym. I wątpie, ze długo jeszcze pogra w BVB
bartosch94
bez przesady.Błaszczykowski jest świetny ale duzo mu jeszcze brakuje do riberego ,
a co do stat to speed jest ok ale inne zamało
marcin_p
CYTAT(bartosch94 @ Dec 4 2008, 15:13) *
bez przesady.Błaszczykowski jest świetny ale duzo mu jeszcze brakuje do riberego ,
a co do stat to speed jest ok ale inne zamało

Błaszcykowski jest gorszy od Riberiego, ale w obecnej formie spokojnie może rywalizować z kązdym obrońcom jak równy z równym
kris15j
CYTAT(WKS&RKS @ Dec 4 2008, 10:35) *
I takimi sceenami widac ze miazdzycie wszystkie GA itp. smile.gif Pozdro ! No i sie bedzie w Grudniu gierzyc tongue.gif

popieram, rządzicie!
Kamilbialego
Parę stron wcześniej można wyczytać że robicie klasyczną Polskę za klasyczne Włochy. No to może przenieść Makaroniarzy na puste w tym patchu sloty Others B?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.