MaTiX89
Dec 2 2008, 23:11
Pierw trzeba zaznaczyć, że trzeba umieć czytać, aby coś zrozumieć! Zrobił się mały offtopic

A co do patcha czy twórcy mieliby czas, aby ukazać kilka najnowszych scrennów czy obecnie jesteście tak zajęci, że nie przewidujecie takiej możliwości.
Pozdrawiam serdecznie.
donas88
Dec 2 2008, 23:12
CYTAT(mcl @ Dec 1 2008, 15:49)

ja sie z góry spytam czy takowa polonizację będzie można wyłączyć ;]
A po co wyłaczyć wolisz grać w angielskiej wersji niż w Polskiej ? Jak tak to wypierdalaj z Polski bambrze.
Na etapie dopracowywania OF i grafiki trudno zamieszczać screeny

donas88: wykaż trochę kultury i nie przeklinaj (nie tylko ty) i odczep się od bambrów!
CYTAT(donas88 @ Dec 2 2008, 23:16)

A po co wyłaczyć wolisz grać w angielskiej wersji niż w Polskiej ? Jak tak to wypierdalaj z Polski bambrze.

-----------
Tomaj mozesz napisac chociarz czy w patchu beda stroje pod kitserver GDB czy IMG ??
Zdecydowanie GDB, pozostałe 2 rozwiązania byłyby amatorką.
czyli bedą podfoldery w GDB i bedzie mozna wrzucic bez problemu stroje stworzone przezemnie np. ?

dobrze zrozumialem ? ;p nie znam sie na tym zbytnio
CYTAT
o0. Powiedzmy ze przyzwyczajenie od wersji iss pro evolution 2000, czego chyba nie jesteś w stanie zrozumieć. A co do drugiej czesci "yntelygęntnego" postu, to brak mi słów, wracaj do szkoły i naucz się chociaż z niej kultury, skoro w domu Cię nie nauczono. Pozdrawiam kolege "patriote".
A moje poprzednie pytanie dalej aktualne
Kamilbialego
Dec 3 2008, 15:48
Ludziska nie kłócić się bo będzie tak jak z patchem OE 5.0. Moderatorzy zamkną temat, a patcha potem odechce się im wydać
Przepraszam bardzo, ale nie ja zaczalem.
Norbi91
Dec 3 2008, 16:19
A ja mam pytanie z innej beczki

Zamierzacie w pelni odblokowac wszystko w ofie (klasyczne druzyny itp.)? Bo ja jednak jestem zwolennikiem zdobywania wszystkiego sam.
Szczerze to o tym myśleliśmy ze względu na classic teams, ale jak będzie to zobaczymy jak z czasem będziemy wyglądać.
Norbi91
Dec 3 2008, 18:00
CYTAT(tomaj @ Dec 3 2008, 17:01)

Szczerze to o tym myśleliśmy ze względu na classic teams, ale jak będzie to zobaczymy jak z czasem będziemy wyglądać.
Mozna by bylo zrobic 2 wersje, jedna odblokowana a druga nie;P
donas88
Dec 3 2008, 20:57
CYTAT(GułA @ Dec 2 2008, 23:31)

-----------
Tomaj mozesz napisac chociarz czy w patchu beda stroje pod kitserver GDB czy IMG ??
Taaa fajnie masz dziecko.
CYTAT(donas88 @ Dec 3 2008, 21:01)

Wiem, zazdroscisz dziadku ?
Nie musisz reagować na każdą głupawą prowokację.//Tomak
Cisza ! Nie karmic trolla -,- bo zas poleca warny.
m.e.t.h.o.d. man
Dec 3 2008, 21:32
CYTAT(donas88 @ Dec 3 2008, 21:01)

Weź najlepiej się tu nie wypowiadaj...
Jak znowu tu wbije moderator i zobaczy, że znowu offtopica tu zrobiliście to pewnie posypią się baniki moi drodzy...
Także uzbrojcię się w cierpliwość, nie zadawajcie zbędnych pytań( typu czy będzie taka i sraka drużyna o.O ), bo tylko przyczyniacię się do zamknięcia tego tematu. ( i czytać pierwsze strony )
Dziękuję i wybaczcie za offtop.
A to w 09 jest pes shop? Bo go nigdzie nie widzialem ,a mowicice cos o odblokowywaniu.
Za wygranie pucharu świata Włochami odblokowujesz Klasyczne Włochy itd, możesz sprawdzić co możesz odblokować w Gallery> track record
A screeny zrywają beret, ja już nie mogę się doczekać :>
Pixmanek
Dec 3 2008, 22:26
Cóż... pozostaję nam tylko czekać, aż wyjdzie ten patchyk !
brtek00
Dec 3 2008, 23:10
dalej Blaszczu za slabe statsy

chociaz szybszy powinien byc przeciez on jest jednym z najszybszych jak nie najszybszym graczem w bundeslidze a tutaj 84 top speed? bez przesady
i jak w końcu, dacie też scoreboard C+ do wyboru czy tylko jednak ten ekstraklasy ;/
co do Błaszcz to bez przesady, bo zaraz wyjdzie, że jest najszybszy w patchu. A co do scorebordu, to rozmawiałem o nim z Sebą. Powiedział, że będzie go jeszcze ulepszał, a opcja z 3 do wyboru jest również bardzo prawdopodobna.
brtek00
Dec 4 2008, 00:40
dobra nie mowie zeby mial 96 top speed tylko tak pod 90 88 czy cos tak jak jest tu
http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Data...p?showtopic=535 juz troszeczke lepiej i tez nie do przesady

i polepsz troszeczke szybkosc tak jak pan w tym linku napisal nizej tak z 85-86
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Dec 4 2008, 09:10
Wszystko wyglada swietnie brawo chlopaki
ach :) aż ślinka cieknie jak się patrzy na te screeny
PS. Chłopaki powiecie skąd macie fonty do kitsów Lecha bo nie mogę ich ani znaleźć, ani zrobić ?
I takimi sceenami widac ze miazdzycie wszystkie GA itp.

Pozdro ! No i sie bedzie w Grudniu gierzyc
Widzewek
Dec 4 2008, 10:48
a kiedy wyjdzie ten patch???
W grudniu
Widzewek
Dec 4 2008, 10:52
a ktorego dokladnie??? Tylko WIDZEW RTS!!!
Widzewek
Dec 4 2008, 10:53
A ktorego dokladnie???? TYLKO WIDZEW W ŁODZI!!!
Widzewek
Dec 4 2008, 10:56
ktorego dokladnie wyjdzie ten patch???? YOU'LL NEVER WALK ALONE WIDZEW ŁÓDZ
Opanuj się i naucz edytować posty.///Orange_91
Kamilbialego
Dec 4 2008, 12:23
Po screenach widać że będzie puchar ekstraklasy tylko że na początku nich gra się w grupach, atu od razu play-off. Nie czepiam się, ale można to poprawić. Mam pytanie czy będzie Puchar Polski, może lepiej zrobić go zamiast pucharu ligi i wtedy z tymi pay-offami by się zgadzało.
Będzie puchar polski i puchar ligi.
bartosch94
Dec 4 2008, 13:09
zaniepokojiła mnie jedna rzecz a mianowicie dzlaczego korona kielce ma stroje hummel a numery mają od pumy
Narazie było ważne aby drużyny polskie miały własne stroje.
Jak robiłem screeny nie miałem jeszcze zaaplikowanych polskich numerów.
7Pavel7
Dec 4 2008, 13:18
jak niebedzie polskich stadionow to KAPA co to za przyjemnosc grac mecz Piast-Odra na Camp Nou
człowieku z choinki się zerwałeś??? Obecny ktserver nie obsługuje jeszcze dodatkowych stadionów. Po drugie zanim one powstaną to zdąży już wyjść PES2010. W Polsce jest za mało stadiummakerów, a ci zagraniczni wpierw będą robić swoje stadiony i te najbardziej znane.
nie moge sie doczekac juz tego patcha, screeny tylko podgrzewaja atmosfere ;>
bartosch94
Dec 4 2008, 14:24
CYTAT(7Pavel7 @ Dec 4 2008, 13:22)

jak niebedzie polskich stadionow to KAPA co to za przyjemnosc grac mecz Piast-Odra na Camp Nou
jak masz takie głupoty pisać to lepiej nie pisz nic nie musisz pobierac tego dodatku możesz grac
barca-real na camp nou jak ci sie nie podoba
świetnie to wygląda
mam nadzieje że przyłozyłeś sie Tomaj do Kolejorza
czekam z niecierpliwościa na patch
marcin_p
Dec 4 2008, 14:44
Błaszczykowski zdecydowanie za niskie staty. Przeciez on jest jednym z najszybszych piłkarzy w Europie a speed ma 82, a o innych rzeczach typu body balance już nie mówie.
paprzybylski
Dec 4 2008, 14:50
Podobno premiera 31 grudnia, czy to prawda?
22 12 chyba z tego co pamietam
A co do tego Kuby co wy tak wszyscyy przesadzacie, jakie wiecje jak 82?! To ile maja dac, 97, spokojnie Kuba to nie ctborg i gra tylko w BVB
marcin_p
Dec 4 2008, 14:58
CYTAT(potter @ Dec 4 2008, 14:57)

22 12 chyba z tego co pamietam
A co do tego Kuby co wy tak wszyscyy przesadzacie, jakie wiecje jak 82?! To ile maja dac, 97, spokojnie Kuba to nie ctborg i gra tylko w BVB
Co najmniej 86-87, jest według mnie najlepszym skrzydłowym w bundeslidze razem z Riberym. I wątpie, ze długo jeszcze pogra w BVB
bartosch94
Dec 4 2008, 15:09
bez przesady.Błaszczykowski jest świetny ale duzo mu jeszcze brakuje do riberego ,
a co do stat to speed jest ok ale inne zamało
marcin_p
Dec 4 2008, 15:11
CYTAT(bartosch94 @ Dec 4 2008, 15:13)

bez przesady.Błaszczykowski jest świetny ale duzo mu jeszcze brakuje do riberego ,
a co do stat to speed jest ok ale inne zamało
Błaszcykowski jest gorszy od Riberiego, ale w obecnej formie spokojnie może rywalizować z kązdym obrońcom jak równy z równym
kris15j
Dec 4 2008, 15:17
CYTAT(WKS&RKS @ Dec 4 2008, 10:35)

I takimi sceenami widac ze miazdzycie wszystkie GA itp.

Pozdro ! No i sie bedzie w Grudniu gierzyc

popieram, rządzicie!
Kamilbialego
Dec 4 2008, 15:26
Parę stron wcześniej można wyczytać że robicie klasyczną Polskę za klasyczne Włochy. No to może przenieść Makaroniarzy na puste w tym patchu sloty Others B?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.