Piter123
Nov 22 2008, 14:33
tomaj a co dokładniej jest jeszcze do zrobienia bo może mógłbym w czymś pomóc
Nie wiem czy jest ten puchar w CUP/LEAGUE PUCHAR KONAMI to zamiast niegp moglibyscie zrobic PUCHAR POLSKI
Co z resztą formacji dla pierwszoligowców??
Kamilbialego
Nov 22 2008, 15:42
tu masz serwis ekstraklasy z składami i formacjami m. in.
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1741,kategori...ml?ticaid=17030 wystarczy google i szukanie nie boli.
CYTAT(tomaj @ Nov 22 2008, 15:32)

enek95
Nov 22 2008, 15:47
Gks Katowice 4-4-2
Tur Turek 4-4-2
Górnik łeczna 4-2-2-2 z tymi bocznymi pom. do przodu strasznie
wisła Płock 4-4-2 na bank
Odra opole 4-3-2-1
wiecej juz wam nie pomoge bo niewiem
CYTAT(Kamilbialego @ Nov 22 2008, 15:46)

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1741,kategori...ml?ticaid=17030 wystarczy google i szukanie nie boli.
Posłuchaj, ja mam 34 drużyny do ustawienia. Próbowałem patrzeć na ustawienia meczowe, ale część drużyn w 6 meczach grała 3 ustawieniami, więc najlepiej będzie jak się kibic danej drużyny wypowie, abyś potem nie musiał z żalem pisać dlaczego drużyna x ma 442 zamiast 451.
marcin_p
Nov 22 2008, 15:56
Górnik Zabrze :
4-4-2
BR:Nowak
PO:Hajto
SO:Pazdan
SO:Smirnovs
LO:Magiera
PP: Bonin
DP: Bajic
SP: Brzęczek
LP:Madejski
NP: Zahorski
NP:Pitry
Pitry trochę bardziej wysunięty od Zahora. Bajic bierze tez udział w konstruowaniu akcji ofensywnych. Hajto strasznie wolny, zaś Madejski najszybszy i zdecydowanie najlepszy w GÓRNIKU. Swoją lewą nogą potrafi wkręcić w ziemie każdego obronce polskiej ligi, jednak mało używa swojej słabszej nogi czyli prawej. Najlepiej rokują na przyszłosc Wodecki, Malinowski, Danch i Pazdan.
Stałe fragmenty:
Karny: Hajto
Wolny z bliska: Madejski
Wolny z daleka: Hajto
Rożne: Madejski lub Brzęczek
Hitmanek
Nov 22 2008, 16:11
Ludzie, wyluzujcie troszkę....
m.e.t.h.o.d. man
Nov 22 2008, 16:23
CYTAT(Kamilbialego @ Nov 22 2008, 15:46)

Jak jesteś taki mądry, to przypatrz sie, że Tomaj prosił o reszte formacji PIERWSZOLIGOWCÓW, a z tego co mi wiadomo ekstraklasa to nie to samo co 1 liga.
ile zostało ci jeszcze drużyn?
CYTAT(tomaj @ Nov 22 2008, 15:32)

Jablonka10
Nov 22 2008, 16:29
CYTAT(Jablonka10 @ Nov 22 2008, 16:33)

To radio, aby na utwory głosować

Jablonka10: str. 36
Z tego co wiem to Wisła Płock i Korona Kielce graja 4-4-2
brtek00
Nov 22 2008, 16:47
A ja proponuje aby ta piosenka byla w patchu
http://pl.youtube.com/watch?v=jDUzMGgjkA0 jak i zarowno ta ktorą podal pan up*
kostek
Nov 22 2008, 17:17
Właśnie - wiadomo już jakie motywy dźwiękowe będą w patchu?
Bardziej polskie, czy może ogólne - ale o tematyce sportowej?
Jak dla mnie kawałek Celebrate the day pasowałby idealnie i nie można o nim zapomnieć. ( ;
Hitmanek
Nov 22 2008, 17:31
To musi być coś energicznego...
http://www.youtube.com/watch?v=Swi7pibsnLU...feature=relatedBuhaha xD
Poza tym wydaje mi się, że przydać mogą się Seven Nation Army i
http://www.youtube.com/watch?v=QJBmRDgNI9o Pierwsza taka akurat do menu a druga zagrzewająca do boju. Poza tym perkele blue & Yellow
Myślę, że warto wziąć je pod uwagę
Celebrate the Day - naprawdę idealnie by pasował
Może jeszcze Blur - Song 2 ?
http://www.youtube.com/watch?v=C0Xl0ZEKJzo Prosta rzecz -
http://www.youtube.com/watch?v=c7vlEbA5jIA
Wojtax
Nov 22 2008, 22:57
Możecie powiedzieć co zostało do zrobienia?
baski18
Nov 22 2008, 22:58
No a Remes Cup w wykonaniu libera??
Tolox11
Nov 23 2008, 00:46
A little suggestion is if could has more polish songs, from PES 6 OE patch there was nice song of Liber Remes cup.
Salu2
pawelszalik
Nov 23 2008, 09:31
A nie zrobilibyście walczącego o awans TS Podbeskidzia Bielsko-Biała. Jak ktoś będzie miał taką ochotę to podam taktykę
Piter123
Nov 23 2008, 09:59
Czytaj pierwszą stronę tematu tam pisze wyraźnie.
Norbi91
Nov 23 2008, 11:37
CYTAT(pawelszalik @ Nov 23 2008, 09:35)

A nie zrobilibyście walczącego o awans TS Podbeskidzia Bielsko-Biała. Jak ktoś będzie miał taką ochotę to podam taktykę

Z choinki zes sie urwal?! Przeciez jest robiona Ekstraklasa i 1. liga, wiec jak ma nie byc Podbeskidzia?
pawelszalik
Nov 23 2008, 12:05
Ok dzięki
Nie może zabraknąć tego najlepszy kawałek z wszystkih fifek. KAżdy kto grał w fife 99 go pamięta.
KLIKNIJ TUTAJ
Oj tak, ten kawałek wymiata :> Osobiscie jeszcze podobał mi się Papa Roach To Be Loved, wystapił w Evolution Patch2 do PESa 2008.
smock1983
Nov 23 2008, 16:04
CYTAT(kksm @ Nov 23 2008, 12:30)

Nie może zabraknąć tego najlepszy kawałek z wszystkih fifek. KAżdy kto grał w fife 99 go pamięta.
KLIKNIJ TUTAJpopieram w 100% to fajny klimat przypominajacy gre sprzed 10 lat czyli lata mlodosci
Witam! Obserwuje temat od początku i staram się być na bieżąco, nie rejestrowałem się na forum bo nie było potrzeby, wszystko było poruszane więc nie chciałem dublować wątków, ale jedna sprawa mi uciekła, chodzi mi o młode talenty, polaków grających za granicą i tu pytanie do tomaja lub kogoś zorientowanego, czy będą dostępne tacy piłkarze jak:
Alabidyn Zeyn S-Latef (Sheff Utd\Helsingborg)
Ben Starosta (Sheff Utd\Bradford City\Lechia Gdańsk)
Michał Janota (Feyenoord)
Alan Stulin, Lucas Olbrich (Kaiserslautern)
Lucas Jutkiewicz (Everton)
Krzysztof Kosak, Martin Kompała (Borusia Monchengladbach)
David Blacha (Borusia Dortmund)
Mateusz Rejfur (Bordeaux)
Tomasz Wełnicki (Bochum)
Tomasz Kupisz (Wigan)
Kamil Wałdoch (Schalke)
Wojciech Szczęsny (Arsenal)
Damian Onyszko (Odense ?)
Janota będzie na 100%, Szczęsny raczej też, co do reszty to nie wiem. Powód prosty: baza zawodników w PES jest do pewnego stopnia ograniczona. Pozatym problem może być ze statsami do nich, a i twarze by trzeba im zrobić. Ale pomyślimy. Szkoda tylko, że zapomniałeś o Obraniak'u
Nie pisałem o Obraniaku, bo On już jest, ale z francuską "flagą" jeszcze. No i jeszcze Sebastian Tyrała z BVB 09
mati_910
Nov 23 2008, 17:16
Co do Bena Starosty to ja bym proponował, żeby był ponieważ to podstawowy piłkarz Lechii Gdańsk w bieżącym sezonie ; )
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Nov 23 2008, 17:50
A czy bedom nowe murawy w patchu lepjej by bylo jak by byly wiecej zielone - troszke swiezej
sa jakies potrzebne przyspiewki z Ruchu? jak cos to moge zapodac jakies linki zeby nie bylo jakis starych przyspiewek
Proponuję umieszczenie ( przypuszczalnej- chodzi o miesiąc nie dzień ) daty wydania patcha w 1 poscie tematu.. to ulatwi wielu osobom ktore chca sie dowiedziec kiedy on wyjdzie. A nie odsylanie do stron.. to bez sensu stron jest 40... nie kazdy ma czas czytac.. pomimo ze sledzilem temat od poczatku to sam nie wiem kiedy wyjdzie jedyne co wyczytalem na początkowych paru stronach
bedzie kiedy wyjdzie...
jeżeli śledziłeś temat od początku to powinieneś wiedzieć kiedy mniej więcej ma on wyjść.
czyli Luty 2009... Czemu tak późno?
CYTAT(tomaj @ Nov 24 2008, 14:13)

jeżeli śledziłeś temat od początku to powinieneś wiedzieć kiedy mniej więcej ma on wyjść.
Elzvis
Nov 24 2008, 14:29
Formacja Legii to 4-5-1 a nie jak na 36 stronie napisane jest, że 4-4-2. Chociaż ostatnio często grają na dwóch napadziorów to raczej Grzelak bardziej takiego AMF podchodzącego pod SS gra
bartosch94
Nov 24 2008, 14:41
CYTAT(matiz @ Nov 24 2008, 14:31)

czyli Luty 2009... Czemu tak późno?
czyli nie dokonca śledzisz temat bo było mówione że na święta
Może dla Matiza święta są w lutym

Ostatecznie ustawiłem legie na 451 przy czym jeden z pomocników jest ustawiony za napastnikiem.
to że na święta czytałem.. ale wydawało mi się że był problem z jakimiś kitsami i właśnie formacjami i wydawało mi się że przesunięty został... i szukałem że przesunięto ..
Hitmanek
Nov 24 2008, 16:11
Mini sugestia: Niech tomaj ustawi sobie w podpisie "EKSTRAKLASA PATCH WYCHODZI NA ŚWIĘTA" czcionką 105, może ktoś z pytajacych wreszcie zauważy.
Czemu ja?? Ja jestem tylko podwykonawcą a autorem jest Seba i to On zadecyduje kiedy patch się ukarze
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Nov 24 2008, 19:52
No zapowiada sie swietnie

Czekamy

To bedzie patch N 1
Ramzik
Nov 24 2008, 20:11
Hah, na to liczę

Na 100% ściągnę. Na razie jadę na Burgum Patch, ale taki przeciętny jest
A ja już tak wyprzedzajac czas poprosze o zuploadowanie tego pacza na megaupload, na rapidzie zrobili co najmniej dziwne limity i niewygodnie sie sciaga.

A z megaupload rapget, darmowe konto i mozna ruszac z koksem
CYTAT(mcl @ Nov 24 2008, 21:35)

A ja już tak wyprzedzajac czas poprosze o zuploadowanie tego pacza na megaupload, na rapidzie zrobili co najmniej dziwne limity i niewygodnie sie sciaga.

A z megaupload rapget, darmowe konto i mozna ruszac z koksem

najlepszy torrent
Niedawno przeglądałem troche tego tematu i widziałem , że ustawienie Ruchu to 4-4-2

Ruch gra 4-2-3-1
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.