Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstaklasa Patch 2009
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
JnR
Szpaku to szpaku... te jego komenty .. np " Asuncion" , "Szimao" , "Marszczerano" to jest śmieszne poslucham tego... a to jest gra.. tutaj chce sie cieszyc gra a nie jakis balwan mi co gada:)
robak76
od nowego roku polska reprezentacja bedzie grala w strojach nike . moze jeszcze czas macie aby to zmienic ?
mcl
Nawet jeszcze na oczy ich nie widzieliśmy tongue.gif
tomaj

Jak możemy zrobić coś czego jeszcze nie ma???
mcl
Ale czemu zacytowales mnie? Ja wlasnie sie postawilem w waszej sytuacji tongue.gif
robak76
no niestety nikt ich jeszcze nie widzial ale to mozna wziasc przerobic z jakiejs reprezentacji co graja w nike i kolorory pozmieniac
robak76
w tym roku pewnie nowych nie pokaza bo do konca roku maja umowe z puma
Norbi91
CYTAT(robak76 @ Nov 26 2008, 22:11) *
no niestety nikt ich jeszcze nie widzial ale to mozna wziasc przerobic z jakiejs reprezentacji co graja w nike i kolorory pozmieniac
Masz racje, wezmy koszulke chorwacji i pozmieniajmy kolory wink.gif
m.e.t.h.o.d. man
Świetny plan laugh.gif
tomaj
Ale i tak nie damy tego kitsu do patch dopóki nie zostanie on oficjalnie zaprezentowany lub reprezentacja w nim wystąpi tongue.gif
żółwias
Jedna prośba. Błagam was po podmieniajcie stadiony, niech np. Tur Turek nie gra na Antillon Coloseum.
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
CYTAT(żółwias @ Nov 27 2008, 17:10) *
Jedna prośba. Błagam was po podmieniajcie stadiony, niech np. Tur Turek nie gra na Antillon Coloseum.

Stadionow pisalo ze nie bedzie i lepjej mojm zdanijem ich nie ruszac bo next - gen stadiony trudno sie znajdujom dobre bez bledow ... Narazie smile.gif
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(___ChEvRoLeT^CaRmArO___ @ Nov 27 2008, 18:08) *
Stadionow pisalo ze nie bedzie i lepjej mojm zdanijem ich nie ruszac bo next - gen stadiony trudno sie znajdujom dobre bez bledow ... Narazie smile.gif

A Ty zapoznaj się ze słownikiem i sensem pisania.
tomaj
CYTAT(żółwias @ Nov 27 2008, 16:10) *

Innych stadionów oprócz oryginalnych narazie nie ma. A patrząc na przyporządkowanie ich do poszczególnych drużyn, to każdemu polskiemu klubowi trzeba by było ustawić stadion w monaco bo boisko treningowe nie jest do ustawienia:P
potter
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Nov 27 2008, 18:19) *
A Ty zapoznaj się ze słownikiem i sensem pisania.

On CI zaraz napisze ze nie jest z Polski
Juz paru takich sie zdarzylo ze jak zle pisza to mowia ze nie Polak np Sand1

tomaj: "druzyna" tongue.gif
WKS
Tomaj co robicie do patcha oprocz OF-a i Face ?
tomaj
CYTAT(WKS&RKS @ Nov 27 2008, 19:59) *
Tomaj co robicie do patcha oprocz OF-a i Face ?

Wszystko: grafika, flagi, loga, twarze, soundtrack, przyśpiewki, OF.

Potter: dzięki i sory, tak z rozpędu mi się napisało smile.gif
enek95
kurde, juz nie moge się doczekać aż na boisko wybiegnie Lewandowski, Stilic, Peszko ... itd..nie mogę sie doczekac wigili... heh
spidercomp
Możecie udostępnić mi tylko przyśpiewki Realu Madryt?? bardzo był bym wdzięczny
tomaj
CYTAT(spidercomp @ Nov 27 2008, 21:57) *
Możecie udostępnić mi tylko przyśpiewki Realu Madryt?? bardzo był bym wdzięczny

Było już gdzieś napisane, że patch wyjdzie w wersji finalnej w całości, nie w częściach.
kris15j
jak dacie dobre przyśpiewki dla każdego klubu, nawet spoza ekstraklasy to nie potrzeba komentarza biggrin.gif
tomaj
Ty piszesz, że nie potrzeba, a dla innych musi być. Jak będzie zobaczymy.

PS. przyśpiewki będą dobre na bank (szczególnie te dla Kolejorza:D)
zahvyt
Ja mam konto premium na rapidzie może jakoś moge pomoc smile.gif

mail [email protected]
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(zahvyt @ Nov 28 2008, 12:09) *
Ja mam konto premium na rapidzie może jakoś moge pomoc smile.gif

No, ciekawe jak masz zamiar pomóc?
rede
xD pewnie tak ze Ekipa wrzuci mu patcha a on wyśle na rapida xDxDxD
kris15j
i zgarnie punkty za pobieranie, wrzucić każdy może, premium pomaga tylko w pobieraniu
bartosch94
prosze was tylko zróbcie dobre twarze dla piłkarzy Lecha Poznań sczególnie
PESZKO , LEWANDOWSKI , STILIC , INJAC , RENGIFO , ARBOLEDA , MURAWSKI
i dodajcie zawodnikom troche szybkości bo jak są wolni to źle sie gra
tomaj
Czyli mają mieć szybkość taką jak najlepsi w Europie???
A jak chcesz dobre twarze to zrób w OEdit to je wrzucimy.
Tari
moim skromnym (i pewnie tworcow tez) zdaniem kazdy pilkarz dostanie tyle szybkosci na ile zasluguje biggrin.gif
JnR
tak dokładnie.. ja proponuje Peszko all na 99 oprocz GK skills... chociaz to tez moze byc...

Ludzie statystyki nie sa robione przez twórców tylko na podstawie FM lub strony internetowej(forum) gdzie umieszczone są statystyki chyba dla każdego pilkarza jaki gra w profesjonalnym klubie..
kris15j
słuszna uwaga :]
tomaj
Ja gram w FM (prędzej w CM) już od ładnych kilku lat. Tam również wychodzą uaktualnienia i zapewniam Was, że w FM statystyki sprawują się wręcz wspaniale (w 9 meczach na 10 np. Wisła przegra z Man. Utd.). Patrząc wizualnie na te statsy w PES podczas robienia bazy danych, stwierdzam, że są dobrze dobrane w porównaniu do drużyn angielskich czy niemieckich.
enek95
prosze was tylko zróbcie dobre twarze dla piłkarzy Lecha Poznań sczególnie
PESZKO , LEWANDOWSKI , STILIC , INJAC , RENGIFO , ARBOLEDA , MURAWSKI
i dodajcie zawodnikom troche szybkości bo jak są wolni to źle sie gra[/quote] dołaczam sie do prosby... ja bym zrobił w oedit ale nie umiem znam tylko podstawy photoshopa
PS: macie twarz Lewandowskiego podoba sie .?? http://www.fotosik.pl/uniAddFlashAfter.php...1c87541a7ce8a69
krzychu117
bartosh podeslij fotki to zrobie....
mils
szczerze to co wy się przejmujecie szybkością?? Przecież możecie poprawić sobie parametry samemu. Ja zawsze dopasowuję graczy w Edit bo jak widzę jak zrobili Messiego albo Eto w 2009 czy Adriano w poprzednich wersjach to szkoda gadać...
żółwias
Tomaj - Nie chodziło mi o tworzenie nowych stadionów tylko podmienianie. Wiem, że jest taki kitserver który pozwala podmieniać obiekty dla różnych drużyn. Z tym Monaco też przesadzasz. Lech czy Wisła mogą spokojnie grać na Rosengboren Platz:)). I bardzo proszę nie róbcie dla Lechii Antillon Coloseum, bo chyba się pochlastam grając na tym czymś. :) )
kris15j
domyślne stadiony można ustawić, ale i tak każdy gra tam gdzie mu się podoba smile.gif
tomaj
CYTAT(żółwias @ Nov 28 2008, 16:21) *
Tomaj - Nie chodziło mi o tworzenie nowych stadionów tylko podmienianie. Wiem, że jest taki kitserver który pozwala podmieniać obiekty dla różnych drużyn. Z tym Monaco też przesadzasz. Lech czy Wisła mogą spokojnie grać na Rosengboren Platz:)). I bardzo proszę nie róbcie dla Lechii Antillon Coloseum, bo chyba się pochlastam grając na tym czymś. smile.gif )

To, że stadiony da się podmienić to wiem (w edit mode lub edytorze). Ale tak szczerze to oprócz Lecha i ewentualnie Wisły kto by mógł mieć jeszcze inny stadion oprócz Stade Louis II??
bartosch94
Krzychu 117 masz zdjęcia do zrobienia twarzy:
Lewandowski
Rengifo
Injac
Peszko
Stilic
Arboleda
Wojtkowiak
Bandrowski
paprzybylski
Cześć, a ja mam pytanie czy maże ktoś zrobilby twarz dla Radka Majdana? Ja wiem, że to nie jest teraz najlepszy goalkeeper ale bylo by fajnie. Ja nie umiem więc nie pomoge ale moze ktoś umie.
Powodzenia to będzie fajny patch. tongue.gif
enek95
mi to nie chadza te fotki
CYTAT(bartosch94 @ Nov 28 2008, 17:19) *
Lewandowski
Rengifo
Injac
Peszko
Stilic
Arboleda
Wojtkowiak
Bandrowski
scyzor183
Moim zdaniem Korona Kielce też zasługuje na ten stadion

czy ktoś mógłby pokazać jak mniej więcej będą wyglądały koszulki Korony bardzo chcialbym usłyszeć też przyśpiewki jak byście mogli to dajcie plz...
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(bartosch94 @ Nov 28 2008, 17:19) *
Lewandowski
Rengifo
Injac
Peszko
Stilic
Arboleda
Wojtkowiak
Bandrowski

Lewandowski prowadzi do odpowiedzi na forum tongue.gifP
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(scyzor183 @ Nov 28 2008, 19:30) *
Moim zdaniem Korona Kielce też zasługuje na ten stadion

czy ktoś mógłby pokazać jak mniej więcej będą wyglądały koszulki Korony bardzo chcialbym usłyszeć też przyśpiewki jak byście mogli to dajcie plz...

Jakoś pod koniec grudnia zobaczysz i usłyszysz.
tomaj
Skończcie narazie z tymi stadionami.

A co do Korony, to:
- tak będą wyglądały stroje:link
- a tak doping: link
enek95
mam pytanie ile będzie wazyc ten patch tak około ...??
tomaj
To zależy od nośnika. Jeżeli będzie to płyta to kilka gram, jeżeli pendrive kilkanaście nawet gram, a największą wagę będzie miał jeżeli nośnikiem będzie przenośny dysk twardy, nawet koło 1 kg. laugh.gif
dziki91
zajmujecie się tylko i wyłącznie ekstraklasą czy będą zrobione oryginalne kluby ligi angielskiej ?
tomaj
CYTAT(dziki91 @ Nov 28 2008, 22:50) *
zajmujecie się tylko i wyłącznie ekstraklasą czy będą zrobione oryginalne kluby ligi angielskiej ?

Patrz post pierwszy i kolejne.
lukis1115
Witam..wink.gif jak bedzie wygladal doping Areczki jesli mozna wiedziec? ;D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.