Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstaklasa Patch 2009
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
smock1983
kupa roboty zeby zrobic 1 komplet stroi a co dopiero 2 cale ligi szacunek i respect dla ludzi ktorzy robia ten patch i wogule inne patche powinniscie za to kase brac moim zdaniem to kupa roboty i kupa czasu jeszcze raz szacuneczek i ukłon w wasza strone ze udostepniace darmo tyle swojej pracy dzieki ! smile.gif
zomek
Ja się zajmę Widzewem smile.gif
postaram się ;D
m.e.t.h.o.d. man
Witam, też jestem nowy na forum... Po obejrzeniu tutoriala, postaram się też zrobić jakieś kitsy... Gdy skończe wrzuce je do ocenienia smile.gif
BombeL1946
A skąd bierzecie zdjęcia jak wyglądają stroje? Jest jakaś stronka gdzie są wszystkie pokazane czy uderzacie na strony klubowe?
matekfcb
CYTAT(Remi29 @ Nov 5 2008, 12:59) *
<DIV align="center">

Więc tak:

Kolor żółty jest za bardzo wyblakły. Bardziej przypomina złoty niż żółty.

Sponsor na koszulkach to "vacansOleil" a nie "vocansOleil" i napis ten powinien być na ciemnoniebieskim tle

Spodenki pierwszego kompletu powinny być CZERWONE(!)

te rzeczy można zauważyć tu: http://www.jagiellonia.net/galeria/albums/...via_cz3/006.jpg

http://www.jagiellonia.net/galeria/albums/...img_9166_cr.jpg

co do drugiego kompletu strojów:

między herbem a "VacansOleil" powinien być złoty pasek

http://www.jagiellonia.net/galeria/albums/...3_cr_resize.jpg

WKS
O w morde siedze nad tym pol tora godzinyi dopiero obczailem jak sie logo na koszulce daje biggrin.gif tongue.gif
sphinx.1987
bardzo prosze o wstawienie w patha POGON SZCZECIN jest to druzyna ktora napewno awansuje do 1 ligi a w Szczecinie jest wielu zapalencow ktorzy czekaja na swoja druzyne w nowm PESie
zomek
jezu było już mówione że jakby autorzy ustąpiliby jednemu to byłyby pretensje od innych , bedzie tylko ekstraklasa i 1 liga jak chcesze mozesz sobie sam potem dorobic
BombeL1946

Pierwszy strój w karierze - Śląsk Wrocław

Nie pisałem, że go robie bo nie wiedziałem czy mi w ogóle wyjdzie ale chyba wyszedł. Mówić co jest źle. Acha i pytanie czy npis WKS dobrze umieściłem żeby był na getrach?

Jeżeli jest ok to niech mi ktoś tylko podeśle jak wyglądają stroje wyjazdowe śląska i będzie git.

P.S 30 minut roboty wink.gif Jak dużo ludzi weźmie się za robote to te komplety zrobimy w mig. REMI bardzo dobry tutorial nagrałeś biggrin.gif
m.e.t.h.o.d. man
Kurde, nie moge znaleźć na necie loga Górnika Zabrze "KARPACKIE". Jakby ktoś znalazł to prosiłbym o umieszczenie smile.gif
m.e.t.h.o.d. man
No właśnie niezbyt
http://www.gornik.zabrze.net.pl/fot_gornik_gksb_0809/03.jpg

Te, które dałeś, to sam już znalazłem : P
BombeL1946
Jeżeli ktoś ma na stanie zdjęcie drugich strojów Śląska to będę wdzięczny za podesłanie ich nigdzie nie mogę znaleźć. Patrzałem na stronie śląska ale jak do tej pory cały czas w ekstraklasie grali w zielonym komplecie.
matekfcb
Może ktoś mi powiedzieć jak wypełniać kolorem stroje tak aby te linie oddzielające np. koszulki od spodenek pozostały a nie zostały zamalowane.  tongue.gif
JustMe1987
CYTAT(BombeL1946 @ Nov 8 2008, 15:24) *
Jeżeli ktoś ma na stanie zdjęcie drugich strojów Śląska to będę wdzięczny za podesłanie ich nigdzie nie mogę znaleźć. Patrzałem na stronie śląska ale jak do tej pory cały czas w ekstraklasie grali w zielonym komplecie.

Prosze znalazlem tylko takie cos ale pewnosci nie mam

http://www.slaskwroclaw.pl/galeria/08-09/nielba/

PS

na pierwszym stroju poraw jakosc loga energii pro i obramowania szarego pasa
tomaj
CYTAT(BombeL1946 @ Nov 8 2008, 14:02) *

Pierwszy strój w karierze - Śląsk Wrocław

Zapomniałeś o opaskach kapitańskich.
zomek
Nie jakoś ja chyba wam nie pomogę w strojach bo jakoś mi to nie idzie ;/
tomaj
CYTAT(bartosch94 @ Nov 8 2008, 10:25) *
pokombinowałem troche z tym szablonem do strojii i zrobiłem stroje łks - u
pewnie jest duzo błędów ale czekam na trutorial jak robić stroje .może to sie pzyda i ktos mi powie
co jest żle.Robiłem stroje do pes 06 i 08 a to mój pierwszy strój do pes 09

http://img293.imageshack.us/my.php?image=beztytuuja3.png

Właśnie patrze na mecz Wisła Kraków - ŁKS Łódź i widze, że ŁKS na koszulce ma logo ekstraklasy
Dyniu
http://i36.tinypic.com/hsj9n4.jpg

Tomaj może być?
BombeL1946
JUSTME1987 dzięki wielkie za fotę wink.gif

Z tym logo energi pro będzie ciężko i to strasznie bo nie mam lepszej jakości tego. Faktycznie zapomniałem o opaskach kapitańskich zaraz je dorobię.

A jak getry dobry będzie ten napis WKS na nich czy źle umieszczony?
enek95
mam pytanie z jakich stron bierzecie troje albo napisy ...? bo herb to znajde
tomaj
CYTAT(tomaj @ Nov 8 2008, 17:24) *
Właśnie patrze na mecz Wisła Kraków - ŁKS Łódź i widze, że ŁKS na koszulce ma logo ekstraklasy

CYTAT(Dyniu @ Nov 8 2008, 17:51) *

Tak logo Ekstraklasy nie wygląda.

CYTAT(enek95 @ Nov 8 2008, 18:05) *
mam pytanie z jakich stron bierzecie troje albo napisy ...? bo herb to znajde

Torje to na jakimś torrencie lub w eMule byś musiał poszukaćbiggrin.gif
krzychu117
za duzy napis PIAST i WROCŁAW 2012. Pixele na Energia Pro. brakuje kolorków czerwono-biało-zielonego na getrach i loga sylwia na spodenkach 6/10. Popatrz jak poprawny strój wygląda do fify 09. KLIK

edit.

Na tym stroju też sa pixele. Widac je na Herbie i GARMANIE.
Piter123
Nie ja odpuszczam. Idzie mi fatalnie mecze sie i mecze i nic z tego nie ma.
WKS
CYTAT(zomek @ Nov 8 2008, 16:19) *
Nie jakoś ja chyba wam nie pomogę w strojach bo jakoś mi to nie idzie ;/

O to nie mi jednemu tez tak fatalnie idzie caly dzien sie mecze i lipa sad.gif
Matek1908
Tomaj Ale glupoty piszesz ŁKS ma na koszulce logo Bio AG Solutions podobne jest do ekstraklasy ale popatrz na stroje do PES 6 by flisak biggrin.gif
enek95
ja biore Podbeskidzie B-B jak mozecie wrzuccie to logo AGUA z tym a takim dziwnym bo niemoge znalezć
Kamilbialego
Ciekawe czy facjaty z Pesa 2008 wejdą do 2009. Jeśli tak to wstawcie facjaty z patchów z ekstraklasą do tego. Jeśli nie to proszę pomyśleć nad facjami. No i poprawcie te stroje Jagi.
tomaj
CYTAT(Matek1908 @ Nov 8 2008, 18:22) *
Tomaj Ale glupoty piszesz ŁKS ma na koszulce logo Bio AG Solutions podobne jest do ekstraklasy ale popatrz na stroje do PES 6 by flisak biggrin.gif

Kurde, przed chwilą był mecz Wisła Kraków - ŁKS Łódź (0:0). Oglądałem go na żywo i zawodnicy ŁKS'u mieli z przodu na koszulce duże logo ekstraklasy zamiast loga jakiegoś sponsora. Nie wiem jak było w poprzednich mechach. Pisze jak grali dzisiaj, więc jest to chyba aktualne. Proponuje Matek1908, abyś wszedł sobie na strone Wisły lub ŁKS i sprawdził, jak już galerie z dzisiaj umieszczą, co ŁKS miał na koszulkach.
BombeL1946
CYTAT(krzychu117 @ Nov 8 2008, 19:16) *
za duzy napis PIAST i WROCŁAW 2012. Pixele na Energia Pro. brakuje kolorków czerwono-biało-zielonego na getrach i loga sylwia na spodenkach 6/10. Popatrz jak poprawny strój wygląda do fify 09. KLIK

edit.

Na tym stroju też sa pixele. Widac je na Herbie i GARMANIE.

Na zdjęciach nie widzę żadnego loga Sylwii więc go nie wstawię. Dorobiłem brakujące elementy na getrach i opaskę kapitańską.

No to już finałowa wersja kitsów Śląska Wrocław (nic więcej nie potrafię z nich wyciągnąć).

Bramkarski.

Home.

Away.

P.S Na tym stroju do fify który wkleiłeś też jest błąd jedna getra ma paski zielono-biało-czerwone a druga na odwrót.
matekfcb
Jagiellonia Home

Jagiellonia Away

BombeL1946
Teraz zabieram się za Cracovie Kraków.
Matek1908
tomaj nie kloc sie ze mna jestem z Łodzi co tydzień bywam na ŁKSie a na dowod masz to http://img.interia.pl/sport/nimg/s/n/Sensa...wie_2944863.jpg przyjzyj sie!!
matekfcb
CYTAT(Matek1908 @ Nov 8 2008, 19:08) *
tomaj nie kloc sie ze mna jestem z Łodzi co tydzień bywam na ŁKSie a na dowod masz to http://img.interia.pl/sport/nimg/s/n/Sensa...wie_2944863.jpg przyjzyj sie!!

Matek1908 ma rację. To logo Bio-Ag Solutions.

bartosch94
JA ROBIE POLONIE WARSZAWA
zomek
zgodze sie po mimo ze jestem za Widzewem to wiem ze łKS nie ma loga ekstraklasy , tez sie na to zlapałem
tomaj
Rzeczywiście musze Was przeprosić bo się pomyliłem. W telewizji nie było jako tako zbliżenia i wydawało mi się, że jest to logo Ekstraklasy. Teraz przypatrzyłem się na zdjęcia i widzę, że jest to tylko podobne logo.

Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie.

P.S. BombeL1946: w kitsach Śląska popraw jeszcze razo opaske kapitana bo jest ona za niska. Poza szarym jest jeszcze kawałek białego. A logo SYLWIA widze na tym screenie na kitsie z fify ale nie wiem gdzie to powinno być w PES.
Kenny
Witam,robiłem sobie kitsa według tego tutka.Ale gdy chce go wgrac nie mam tych plików-unnamed 8175 itp.Pomózcie.Pozdrawiam
BombeL1946
Tomaj ta opaska ma taka być wink.gif

Jak ustawić styl warstwy przy białym kolorze tak żeby było widać szycia?
Kenny
Mozecie dać jakis bardziej latwiejszy tutek jak ZAINSTALOWAĆ te stroje do gry?
bartosch94
mam jedno pytanie jak wy to robicie że po wgraniu koloru zostają wam te cienie
Matek1908
ŁKS ŁÓDŹ UPDATE

Taktyka 4-5-1

BR Marcin Pająk 11.08.87 1
BR Bogusław Wyparło 29.11.74 30
BR Sasa Ivanovic nr 12
OBR Marcin Adamski 20.08.75 5
OBR Georgas Freidgeimas 10.08.87 2
OBR Zdzisław Leszczyński 15.01.69 28
OBR Robert Łakomy 22.12.82 23
OBR Adam Marciniak 28.09.88 16
OBR Mariusz Mowlik 19.05.81 19
OBR Dejan Ognjanovic 21.06.78 4
OBR Sebastian Przybyszewski 13.02.81 3
OBR Adrian Woźniczka 14.08.82 20

POM Nazad Asaad 04.02.88 9
POM Jakub Biskup 08.05.83 17
POM Paweł Drumlak 02.03.76 14
POM Labinot Haliti 26.10.84 7
POM Mladen Kašćelan 13.02.82 13
POM Dariusz Stachowiak 18.07.84 6
POM Gabor Vayer 18.05.75 8
POM Vahan Gevorgyan nr 22
NAP Adam Czerkas 13.07.84 11
NAP Dawid Jarka 15.08.87 10
NAP Rafał Kujawa 11.07.88 21
NAP Kamil Bartosiewicz nr 29
NAP Adrian Świątek 22.07.86 15

To jest aktualny w 100% sklad
Kenny
Ponawiam pytanko jak zainstalować stroje?
m.e.t.h.o.d. man
Jaki ty namolny jesteś...

Wstawiam koszulke Piasta domową... Sądze, że nie jest to praca najlepsza, ale zawsze może sie przydać smile.gif

http://img293.imageshack.us/my.php?image=piasthomejs6.png

Pisać, jakie błedy : P
krzychu117
cała ta koszulka jest błędem bez obrazy...
Credt
CYTAT(krzychu117 @ Nov 8 2008, 21:19) *
cała ta koszulka jest błędem bez obrazy...

Niestety, ale przyłączam się do Twoich słów, Krzychu.
Koszulka to jeden wielki błąd tak na dobrą sprawę. Zakładam, że robiona w Paincie?
Bracia tashibana
prośba o trzeci komplet dla Legii (ten zielony) coraz częściej w nim grają i to historyczne barwy
barman_2000
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Nov 8 2008, 21:14) *
Jaki ty namolny jesteś...

Wstawiam koszulke Piasta domową... Sądze, że nie jest to praca najlepsza, ale zawsze może sie przydać smile.gif

http://img293.imageshack.us/my.php?image=piasthomejs6.png

Pisać, jakie błedy : P

w czym Ty to robiles, w paincie???? co do poprawy?? wszystko najlepiej zacznij od nowa i w jakims bardziej zaawansowanym programie
m.e.t.h.o.d. man
Haha, spoko, wiedziałem, że ją zwaliłem(robiona w photoshopie)
krzychu117
Remi mogę cię prosić o gg??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.