Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstaklasa Patch 2009
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
kongo93
na screanie zauwarzylem ze astiz w legi ma 5 zamiast 15 inne numery sa dobrze wiec chyba to jakas pomylka
nomalas
Dodawanie młodych zawodników jak Wilshere czy inni to super sprawa , szczególnie w ML . Ważne żeby mieli prawidłowo rozłożone staty .
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Swietnie gratulacje za to co robicie chlopaki oby tak dalej wink.gif
Rly?
Mam malutkie pytanie

Czy zamierzacie zmienić logo Ruchu Chorzów na aktualne ?

tomaj
CYTAT(Rly? @ Nov 15 2008, 22:58) *
Mam malutkie pytanie

Czy zamierzacie zmienić logo Ruchu Chorzów na aktualne ?

Tak zamierzamy
zomek
a ja chciałbym wiedziec czy wszystkie nazwiska będą tylko z pierwszej dużej litery czy Te polskie drużyny zrobicie jak inne czyli nazwiska wszystko z dużych liter?
tomaj
CYTAT(zomek @ Nov 15 2008, 23:19) *
a ja chciałbym wiedziec czy wszystkie nazwiska będą tylko z pierwszej dużej litery czy Te polskie drużyny zrobicie jak inne czyli nazwiska wszystko z dużych liter?

Wszystkie będą miały początek z dużej a reszte mała, np. Name
potter
Tomaj dzieki za szybka odpowiedz
W niedoszlym patchu Eklasa 5.0 tez oprocz mlodziezy polskiej miala byc duza liczba mlodziezy z Europy bo tacy gracze jak arsenal z meczu CC czy dzisiejszy debiutant z MU wellbeck to gracze ktorzy coraz czesciej beda wchodzic do podstawowych jedenastek swoich klubow
mcl
Na 1 stronie widać że zostało już niewiele kitsów do zrobienia, potem już z górki ;] . Więc czy nie byłoby przeszkodą podanie wstępnej daty premiery patcha ? smile.gif
Lisekx111
Witam, mam pytanko dotyczące herbów wszystkich drużyn... a mianowicie skąd można je pobrać (jeżeli oczywiście można..)... chodzi mi o te w hd..., żeby mieć je w postaci .png na dysku... a może zna ktoś fajną stronkę, gdzie znajdę takie rzeczy... pozdrawiam
wanted92
No ja rozumiem ,że sporo osób nie może się doczekać ,ale podanie daty nie zaspokoi waszego apetytu na patcha-wręcz przeciwnie. Ja także z niecierpliwością na niego oczekuje ,ale jak będzie to będzie wink.gif.
bartosch94
jaki bedzie skaład others B
mcl
CYTAT
jaki bedzie skaład others B

Będą to drużyny z 2 ligi RPA -;-
robien92
no przydałby sie skład druzyn ktore będą dostępne w tym patchu
Wojtax
Pierwsza strona tematu
tomaj
Skład drużyn w patchu:
- cała polska Ekstraklasa i cała polska 1. liga
- cała Premier League
- cała Primera Division
- cała Serie A
- cała Bundesliga
- pozostałe drużyny w Others A: Sporting,Porto, Cluj, Spartak, Zenit, Celtic, Rangers, Partizan, Ajax, PSV, Lyon, Marseille, PSG, Fenerbahce, Galatasaray, TSV Monachium, Kiev, Boca, Olympiacos, Nurnberg, Sao Paulo, Panathinaikos
- Others B pozostaje bez zmian

Do wszystkich drużyn i reprezentacji będą stroje.
manio3
czyli w other b będą normalnie team f, team c razem w skladzie z player 41 player 3?
Zaglebiak1906
No patch zapowiada się znakomicie mam nadzieję że jak najszybciej się ukaże.
Pozdrawiam.
potter
TSV 1860 ? ohmy.gif
Nurnberg ? ohmy.gif

To czemu nie np Bordeaux czy ktos inny z Ligue1 ?
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(potter @ Nov 16 2008, 20:24) *
TSV 1860 ? ohmy.gif
Nurnberg ? ohmy.gif

No przecież to dobre drużyny xD
tomaj
TSV 1860 ? ohmy.gif
Nurnberg ? ohmy.gif

Żebyś miał 20 drużyn niemieckich i mógł grać Bundeslige w ML lub BaL
Norbi91
TSV 1860 ? ohmy.gif
Nurnberg ? ohmy.gif

A jak gral bys w BaL czy ML Bundesliga z 18 druzynami? Zeby byla "czysta" liga potrzeba 20 druzyn, dlatego beda 2 druzyny z 2.Bundesligi

@up
Byles szybszy ;P
potter
AA, nie pomyslalem

Choc i tak Bordeaux powinno byc tongue.gif
Jabol7
Mam pytanko twarze będziecie robić w edit?
tomaj
CYTAT(Jabol7 @ Nov 16 2008, 21:04) *
Mam pytanko twarze będziecie robić w edit?

Post #597

Co niektórzy mają chyba problem z czytaniem ze zrozumieniem.
zomek
to w others B jakie są drużyny ( sorry ze pytam , ale nie patrzyłem w te drużyny i odrazu ściągnąłem jakiegoś patcha i teraz nie wiem jakie były na czystym ofie)
kostek
Ja bym się zastanowił jeszcze nad drużynami z others. Niektóre można by zamienić przykładowo na Mistrza Rosji - Rubin Kazań. Zawsze to jakiś powiew świeżości.

Młode talenty - jak najbardziej tak! Dzięki temu patch będzie grywalny na dłuższą metę. Jak najwięcej takowych talentów. Nie tylko w składach drużyn, ale także takich nieklubowych, którzy będą dostępni w ML. Myślę, że naprawdę warto poświęcić na to troszkę czasu bo będzie to świetna sprawa. [Warto odwiedzić stronę PES StatsDatabase - tam powinno być sporo grajków]

Z tego co się orientuję na razie nie jest możliwa zmiana koloru/jakości murawy. Macie jakieś pomysł na to? Czy zamierzacie to zostawić w takim stanie, w jakim jest?
Hitmanek
A zrobicie Bońka do spółki z Deyną i zamiast germany wstawicie "Classic Poland"? biggrin.gif

Macie w planach zrobieniu czegoś jeszcze po wydaniu patcha? Wiem, że zaraz padnie pełno wpisów rozżalonych swoimi wynikami w pes, dzieci, że "jeszcze nie wydali a ja już się dopytuje o następne" ale tak tylko pytam. Poza tym, czy podmienione zostaną piłki? (Rzygać już mi się chcę, od tej piłki z 5, tylko ta z 2008 była fajna.)
Jabol7
CYTAT(tomaj @ Nov 16 2008, 21:06) *
Post #597

Co niektórzy mają chyba problem z czytaniem ze zrozumieniem.

Dzięki to ja mogę pomóc z tymi twarzami bym zrobił twarze dla grajków Wisły Płock i kilku innych klubów.
zomek
zamiast classic teams fajniej jakby były reprezentacje np do lat 21 smile.gif
kostek
CYTAT(zomek @ Nov 16 2008, 22:44) *
zamiast classic teams fajniej jakby były reprezentacje np do lat 21 smile.gif

Zgadzam się.

CYTAT
Poza tym, czy podmienione zostaną piłki? (Rzygać już mi się chcę, od tej piłki z 5, tylko ta z 2008 była fajna.)

Na jednym ze skrinów widziałem oficjalną piłkę Ekstraklasy - Pumę.
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
CYTAT(manio3 @ Nov 16 2008, 21:14) *
czyli w other b będą normalnie team f, team c razem w skladzie z player 41 player 3?
Deivid
Mamy pytanko sorka za OT ale jak można zmienić nazwę eredivisie, bo w editin studio można zmienić wszystkie ligi za wyjątkiem właśnie Eredivisie??
oliwer
Ja jestem za klasykami. Bardzo chetnie pogralbym klasyczna polska smile.gif pomyslcie nad tym. Jak cos to moge pomoc.
mcl
Ta ciekawe skąd weżmiesz staty tych piłkarzy smile.gif ( Składy i twarze jakoś przejdą ;] )
manio3
http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Data...p?showforum=283 tutaj są staty dla classic team
oliwer
Wiekszosc tam jest, a tych ktorych nie ma, to co za problem zrobic ?? Nie widze problemu.
CYTAT(manio3 @ Nov 17 2008, 17:52) *
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(oliwer @ Nov 17 2008, 18:21) *
Wiekszosc tam jest, a tych ktorych nie ma, to co za problem zrobic ?? Nie widze problemu.

No to dawaj, chcesz coś mieć, to dołóż coś od siebie, a nie tylko od innych byś chciał, żeby Ci pod ryj podstawili.
Norbi91
Chociaz z checia zagralbym sobie Classic Poland, to jednak wole aby "Classic" zastapic U-21.
mcl
CYTAT

All stars to nie sa classic ohmy.gif .
CYTAT

A ja widzę. Co, na podstawie jednego dryblingu udanego ktory uchwycila kamera w kolorach czerni i bieli z odleglosci parunastu metrow ocenisz wszystkie staty ? Zycze powodzenia.

Pozatym to jest ekstraklasa patch a nie "pes classic patch" czy " młode wilki patch" . Jakby twórcy patcha chcieli sie skupic na tych 3 rzeczach to patch wyszedlby po premierze pesa 2010
brtek00
dobra poco Classic poland moim zdaniem lepiej by bylo zamiast all Classiców to reprezentacje U 21 biggrin.gif spoko by bylo i w dodatku wiecej talentow szczegolnie by bylo dobre to na master lige
wanted92
CYTAT(mcl @ Nov 17 2008, 20:11) *
All stars to nie sa classic ohmy.gif .

A ja widzę. Co, na podstawie jednego dryblingu udanego ktory uchwycila kamera w kolorach czerni i bieli z odleglosci parunastu metrow ocenisz wszystkie staty ? Zycze powodzenia.

Pozatym to jest ekstraklasa patch a nie "pes classic patch" czy " młode wilki patch" . Jakby twórcy patcha chcieli sie skupic na tych 3 rzeczach to patch wyszedlby po premierze pesa 2010

zgadzam się wink.gif Lepiej żeby twórcy skupili się na rodzimej ekstraklasie ,a nie ustawianiem statystyk na podstawie oglądania akcji/bramek z youtube.

Pozdrawiam
tomaj
Aby zakończyć tą ożywioną dyskusję napisze, że mieliśmy zamiar dodać Classic Poland i to raczej zrobimy. Zastanawiamy się tylko za kogo. Na pewno nie usuniemy Argentyny, Brazylii, Anglii i Niemców. Pozostają Francuzi, Holendrzy i Włosi. Mój typ jest na tych pierwszych bo oni są najmniej klasyczni. Oczywiście może się to jeszcze zmienić, ale narazie są ważniejsze rzeczy do zrobienia.
Uprzedzając też pytania o skład Polaków to na 100% nie zobaczymy tam Dudka, Wałdocha czy Bąka.

Na koniec wytłumacze czemu nie będzie drużyn U21. Do Classic Team's nie można powoływać zawodników tak jak do normalnej reprezentacji, więc część zawodników musiałaby być zdublowana. Jeżeli ktoś w BaL lub ML ma włączoną opcje ukrytych zawodników to mógłby mieć np. dwóch Starostów czy innych Danchów.
JnR
Zidane,Platini,Cantona,Deshamp,Djorkajef... to są piłkarze którymi się super gra... ja wolałbym PL zamiast Włochów.
Elzvis
A jak Wam się podoba ta twarz Rogera?
tomaj
CYTAT(Elzvis @ Nov 17 2008, 20:50) *
A jak Wam się podoba ta twarz Rogera?

sam robiłeś i czy w OEDIT czy scan?
WKS
CYTAT(JnR @ Nov 17 2008, 20:27) *
Zidane,Platini,Cantona,Deshamp,Djorkajef... to są piłkarze którymi się super gra... ja wolałbym PL zamiast Włochów.

Dokładnie popieram cie całą moją klawiatura biggrin.gif lepiej za Włochów ale jak bedzie za Francuzów to oczywscie sie nie obraze xD
Elzvis
Sam zrobiłem scanem. Nawet nie wiem co to ten OEDIT smile.gif
Rovix
Trzymajcie fotki zawodników - według mnie bardzo dobre, można z nich zrobić ciekawe mordki w Edit Mode:
Bramka:
Bartosz Fabiniak

Bartosz Kaniecki

Maciej Mielcarz

Obrona:
Lisowski:

Łukasz Broź

Wojciech Jarmuż

Radosław Kursa

Piotr Stawarczyk
HIT największa Fotka na forum !!!!!
Wojciech Szymanek

Ugochukwu Ukah

Pomocnicy:

Vladimír Bednár

Adrian Budka

Łukasz Juszkiewicz

Robert Kowalczyk

Łukasz Masłowski

Stefano Napoleoni

Mindaugas Panka

Napastnicy:

Przemysław Oziębała

Marcin Robak

frankez
WIem ze gdzies już może być odpowiedź na Moje pytanie ale :
Czy Jest już dostepny ten patch albo jakiś jego juz kawałek ? a jeśli nie to na kiedy będzie on gotowy ?
Prosze o Odpowiedź .
Pozdrawiam Graczy PESa

Nie pisz taką wielką czcionką ponieważ każdy doskonale widzi co napisałeś.///Orange_91
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.