Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstaklasa Patch 2009
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
Graczyk
Będzie classic Polska? Hehe fajnie bedzie grac deyną, bede wkrecal z rogów. smile.gif Za kogo bedzie classic Polska?
tomaj
Przeczytaj temat to się dowiesz tongue.gif
A co do składu to się dowiecie jak się patch ukaże. Mogę tylko wam powiedzieć, że opiera się on głównie na kadrze z mundialu w '78
WKS
2 pytania

1 Do Classic Poland beda ich kitsy czy naszej teraźniejszej Reprezentacji.

2 Czy do Classic Poland skolujecie jakies mordy ?
mils
Pisałem już w temacie Seby z logosami w pes 2009/edit mode/grafika ale nikt nic nie odpowiedział więc ponawiam:

Złe logo gkp gorzów.

Aktualne jest takie

Seba wykonał stary, nieaktualny herb GKP Gorzów:

http://www.wikipasy.pl/images/6/6c/GKP_Gor..._stary_herb.png
tomaj
Ludzie nauczcie się czytać lub przestańcie siać ploty. Napisałem, że update będzie, ale nie napisałem kiedy.
A herb GKP Gorzów Wlkp. będzie poprawiony.
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Mam Pytanie Wisla Krakow ktore stroje rezerwowe bedzie miala niebieskie czy biale ? biggrin.gif
el_fuego
Też mam pytanie,czy Korona bedzie miała nowe stroje na runde wiosenna bo wraca do pasiaków? A tu widzialem ze ma dalej cale żółte ?
tomaj
Jak możemy zrobić nowy wzór pasiaków, skoro ich jeszcze nie ma?
A Wisła drugi komplet będzie miała niebiesko-biały.
Hitmanek
A można widzieć czy na Ekstraklasa patch da się grać? ;> Bo w mojej ocenie GA to jakaś pomyłka ze zmianą statsów. Patch dobry dla maniaków gry w środku pola. Nie da się dokładnie podać ani strzelić. Chodzi o to, czy będą wyważone na tyle by i Ronaldo strzelił zza pola karnego ale i Brożkowi może uda się jakoś zagrozić bramce zza 16?
Tomak
No to się doigraliście. Ostatnie 2 strony wyczyszczone, każdy z Was dokładnie wie za co dostał % ostrzeżeń. Dziękuję za uwagę.
Tomak
No, czekamy na info ( ;
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Czekamy na screenach czy oni beda na 1 stronie czy tutaj seba ? smile.gif
seba
CYTAT(___ChEvRoLeT^CaRmArO___ @ Dec 21 2008, 18:42) *
Morze podacje jakiesz info o patchu bede wdzieczny biggrin.gif wink.gif

Własnie zacząłem rzeźbić info w pierwszym poście. Także tam Was odsyłam.
zomek
szkoda że nie będzie w końcu Canal + Sport Scoreboardu ;/ czy pominąłeś?
tomaj
Scoreboard C+ jest obecnie jeden i ma on znaczek League 1. Pozatym nie jest on zbyt podobny do tego, który jest podczas meczy polskiej Ekstraklasy.
MaTiX89
Ile waży owy patch wink.gif Brawa dla twórców. Najbardziej oczekiwany patch...Zawiodłem się trochę co do Orange Patch 5.0 na PES 6, bo nie umieścili mej ukochanej Floty Świnoujście wink.gif Pozdrawiam serdecznie wink.gif
zomek
pisali ze ok 1,8 GB
tomaj
Ludzie jest napisane, że patch się ukaże w partach na 4shared. Robotan nam długo zajęła bo prawie 3 miechy. Sam upload też długo trwa. Zazwyczaj jest tak, że autor wydaje patch na serwer, a któryś z użytkowników robi mirrory, czy to na rapidzie, torrentach i innych serwerach. Ja nie widzę problemu, żeby ktoś z Was po ukazaniu się patcha pomógł w tej kwestii.
To powinien być już koniec tematu "na jaki serwer to wrzucić".
Graczyk
Albo mi sie wydaje albo zrobiliscie ze o wiele wiecej druzyn jest w others A nie? przeciez 1 liga polska i tak duzo zagranicznych? I jeszcze jedno dla pozostalych z ekstraklasy sa twarzeczy nie bo nie zrozumialem.? Jak nie to nie szkodzi, do patcha ekstraklasa 2008 do pesa 2008 tez sam robilem twarze xD
Tomak
Zamykam, otworzę później, i później też tu posprzątam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.