NiezatapialnyRKSWKS
Dec 10 2008, 16:47
Witam byłbym wdzięczny gdy by w przyśpiewkach Motoru Lublin i Śląska Wrocław znalazły się te przyśpiewki
http://pl.youtube.com/watch?v=XlruHID6Mpohttp://pl.youtube.com/watch?v=ShqOmBFKcp4oraz flagi (bardzo dobrej jakości )
http://motorlublin.com/flagi.php
achmed
Dec 10 2008, 16:52
Otóż że z niecierpliwością czekam na tego patcha to mam pytanie jakie w koncu beda ligi

?
Kilka stron temu jest to napisane.
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Dec 10 2008, 17:11
A czy morze jescze jakis treiler morze byc przed wypusczaniem patcha ?
scyzor183
Dec 10 2008, 17:54
moim zdaniem trajler jest niepotrzebny bo za ok. 2 tygodnie bedziesz już grać polską ligą
ten patch będzie w partach czy w całości??? o_0
Graczyk
Dec 10 2008, 18:00
niewiem czy czytam starego posta czy co. czemu nie bedzie nic w zamian za others b? mam grac druzynami takimi jak Team A,Team B i pilkazami A1,a2,a3...? szkoda by bylo...
a będą u Widzewa dwie kultowe przyśpiewki ? :
Je..Ć ŁKS !!!
Kto wygra mecz? WIDZEW! Kto ? WIDZEW ! Kto? WIDZEW WIDZEW WIDZEW !! DO BOJU DO BOJU DO BOJU RTS!!! LEGIA KU..A TAK JEST JE..Ć ŁÓDZKI KS !!!
I tak ogólnie dla twórców czy mogliby napisać jakie przyśpiewki będzie miał Widzew

?
A tak dla Lecha proponuje też związane z Widzewem , choć nie przyjemne, ale w grze będzie fajnie tak realistycznie, taką przyśpiewke.
Waszym klubem Auschwitz jest !!!
Cała Polska o tym wie !!!
Że układu nadszedł kres !!!
Je..Ć Je..Ć RTS !!!
Zanim kolejny raz coś napiszesz to radze się zastanowić. Chyba, że bardzo chcesz pożegnać się z tym forum.///Orange_91
Graczyk: się zastanów, to samo pytanie piszesz mi na PW i na forum. Jak masz jakieś pytania to tu jest na to miejsce.
Do wszystkich "nowych": temat trzeba czytać zanim się zada pytanie, bo może prędzej jest odpowiedź.
Co do others B, to będzie wykorzystane. Jak, to zobaczycie jak patch wyjdzie.
Zomek: Przyśpiewek z wyzwiskami nie będzie bo to patch dla wszystkich, nawet 10-cio latków. Co do Lecha to już mamy właściwe przyśpiewki. I o co Ci chodzi z tym: "Je..Ć Je..Ć RTS !!!" (ma to być przyśpiewka Kolejorza)?
no jak graliście u nas w zeszłym sezonie na wyjeździe to taką przyśpiewke śpiewaliście , nie tylko że je..ć rts tylko całe te 4 wersy .
Kolego w zeszłym sezonie na pewno tak nie było bo już od półtora roku lub dwóch lat jest jakby przyjaźń między naszymi kibicami. Pewnie w Poznaniu na meczu nie byłeś jak część Widzewiaków siedziała w sektorze buforowym i na 4 trybunie razem z Lechitami. Nie wspomnę już o wspólnej podróży MPK na stadion.
No nie wiem , ale ja takie coś słyszałem , ale to po tym jak wy wrzucaliście na Ruch potem my na waszych i potem wy tą przyśpiewke:), a w Poznaniu nie miałem zaszczytu być.
http://www.fanatycylecha.pl/spiewnik.php jest tutaj ta przyspiewka jako 3

Żeby nie było offtopu , to zamieściliście takie talenty jak np Rafael w ManU?
BTW nie wiedziałem że Arka i Cracovia mają dobre układy z Lechem. Z tego co pamiętam to Arka,Pasy,Polonia się spiewa na tych 3 stadionach ale o Lechu nie słyszałem. Trudno( to tak BTW)
Co do tematu związanego z Patchem mam jedno pytanko jeszcze . Mianowicie mam nadzieje ze pilkarze ktorzy juz byli w Pesie nie maja zmienionych statow( czytaj ulepszeni)
O młodzieży już też kilka stron prędzej pisałem.
A co do tej strony co dałeś to są tam przyśpiewki troche poprzekręcane.
Ponawiam prośbę o podanie tytułu przyśpiewki Arki, z motywem z Ejsmonda!!!
Triada Arka, Cracovia, Lech jest jedną z pierwszych "koalicji" klubowych.
Silent Killer
Dec 10 2008, 19:09
Cracovia , Arka , Amica Poznań
Nie ma takiej drużyny jak Amica Poznań!
Po1 Lech z Widzewem po (chyba) ost. meczu miedzy sobą na Piłsudzkiego(?) już się nie "kumają" po tym jak Lech zaczął wrzucać na Ruch. Po tym Lech zarzucił "Waszym domem Auchswitch jest". Co do Triady (ALC) to jest już bardzo dłuugo. Polonia W-wa nie trzyma już z Arką jak ktoś chce wiedzieć...
Wydaje się, że mój post rozwiał już Wasze wątpliwości.
no i dobrze mówiłem że Lech z nami sztamy już nie trzyma, a Tomaj kibic Lecha i się mylił ;/, ale i tak kto będzie chciał to sobie przyśpiewki pozmienia ;p
CYTAT(zomek @ Dec 10 2008, 19:29)

no i dobrze mówiłem że Lech z nami sztamy już nie trzyma, a Tomaj kibic Lecha i się mylił ;/, ale i tak kto będzie chciał to sobie przyśpiewki pozmienia ;p
Sztamy oficjalnej nigdy nie było był można tak powiedzieć "układ" przez to między innymi Widzew w takich ilościach pojawiał się na Bułgarskiej. Pamiętam dobrze, że jeszcze rok temu były tagi na trasie Łódź- Poznań "Widzew wita kibiców Lecha" i odwrotnie.
Pixmanek
Dec 10 2008, 19:34
Przyśpiewki są najważniejsze... no tak. Zrób gołych kibiców którzy wbiegają na boisko czasami.
z tego co wiem to na ostatnim meczu nie było żadnych wyzwisk ze strony Arki na KSP i w drugą stronę. A w niektórych komentarzach można wyczytać ze dalej sa w dobrych stosunkach jak ktos pisze braci sie nie traci( nick Arkowiec na gazeta . pl) ale robi sie z tego offtop wiec koniec tej gadki.
Widzewek
Dec 10 2008, 20:02
siema
mam pytanko jakie beda przyspiewki Widzewa???
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Dec 10 2008, 20:03
CYTAT(niebieski @ Dec 10 2008, 21:06)

siema
mam pytanko jakie beda przyspiewki Widzewa???
Jak wyjdzie patch to wszystki sie dowiedziemy jakie som przyspiewki naszych ulubionych klubach

EDIT: Mam pytanie

Czy jak gramy w bundeslidze adboardy beda bundesligi ? Bo w innych patchah jak gralem to byly - Eredivisie w bundeslidze pozostale byly ok dzieki za odpowiedz
Graczyk
Dec 10 2008, 20:50
Miłośc Wiara Walka
Lech Cracovia Arka
Jest nas trzech
Cracovia Arka Lech
W sprawie patcha : bedzie kamera tak jak w telewizji tzn. cała sie obraca czy normalna standardowa pesa?
JnR - masz złe info KSP ma bardzo za złe zerwanie przez Arke zgody z nimi. Zerwali przez... Lecha i nawet o tym był transparent KSP (http://www.wielkapolonia.pl/galeria_zdjec/2008.2009/2008.11.30pol-arka/imagepages/39.html)
Pixmanek- dla mnie to bardzo ważne, dziwne to moje podejście lecz to dla mnie ważniejsze niż buty Żurawskiego czy statystyki Saganowskiego.
więc już koniec offtopa. Trochę to już nie na temat.
Autorzy mówią że zobaczymy co będzie w oothers B , moze chca nas zaskoczyc np Pogonia Szczecin lub innymi polskimi druzynami z nizszych lig ;P
A będzie jakoś tydzień przed premierą Of do testów?? Żeby jakby co poprawić jakieś błędy?
Testów nie będzie bo błędów nie przewidujemy
a odnośnie tego komentarza to jak? wiadomo na początku to bedzie jeszcze ang. i mało będzie polskich nazwisk, więc zamierzacie potem zrobić konvert z fifki i żeby było dużo polskich nazwisk i szpak z szaranem komentowali

?
Hitmanek
Dec 10 2008, 22:35
Jako kibic Arki Gdynia czuje się zobowiązany rozwiązać tą dyskusję. Cracovia- Arka- Lech (nie ważne w jakiej kolejności) to jedna z najstarszych i oczywiście NAJLEPSZA (;P) triada w Polsce. Arka rozwiązała zgodę a nie ją zerwała ponieważ nie było większych korzyści. Tak czy siak, na meczu były standardowe wyzwiska to piłkarzy, trochę plucia, ale był totalny neutral na trybunach. Fakt, ze Poloniści nie weszli na zegar, ale też się tam nie pchali, a myśmy ich nie wyzywali. Zwyczajny, kulturalny mecz.
Tomaj- o jaką konkretnie przyśpiewkę chodzi?
take_me_bite_me
Dec 10 2008, 22:44
podajcie sobie gg albo coś i gadajcie tam o jakiś sztamach sramach ;/ temat: Ekstraklasa Patch 2009.. wiec co ma piernik do wiatraka? geez ;/ jak juz nie ma o co pytac i o czym pisac to walnijcie sobie meczyk w Pes'a a nie zasmiecacie temat

Pozdrawiam.
a ja jako kibic Widzewa chyba musze Ci Tomaj wytlumaczyc (z calym szacunkiem), ze jezeli jestes na prawde kibicem Lecha to powinienes wiedziec, ze od ostatniego meczu w Lodzi UKŁAD sie skonczyl, innymi slowy pakt o nie agresji czy cos w tym stylu. Nie bylo natomiast zadnej przyjazni jak napisales, bo byloby to nie fair w stosunku to naszych zgód (Ruch, Cracovia). To tyle

czekamy na patcha, ale pracujcie spokojnie. Jakby czegos jeszcze brakowalo do Widzewa to moge pomoc jak znajde czas.
EDIT: WIEM CO SIE DZIALO NA ARENIE BO TAM BYLEM

ALE BYLO MINELO

PZDR
Dokładnie nie pamiętam, ale jak kiedyś byłem na meczu Arki to usłyszałem tę przyśpiewkę i mi się bardzo spodobała. Nie pamiętam jak ona dokładnie leciała, ale było to mniej więcej tak:
"my kibice z ejsmonda" lub "o ejsmonda nie zapomnimy".
Może było inaczej, ale ja już dawno to słyszałem.
Co do Widzewa to nie chodziło mi o przyjaźn, a raczej bardziej jak pisałeś o pakt. I aporpo niego to polecam zainteresować się tym co działo się w styczniu w Arenie.
Pozdro, koniec tematu.
19hubert10
Dec 10 2008, 22:53
mam takie pytanko będą jakieś dodane stadiony???
mf1986
Dec 10 2008, 22:59
Boże widzisz i nie grzmisz...ludzie proszę Was czytajcie temat i wtedy zadawajcie pytania...gdybym był autorem tego patcha to odpuściłbym sobie robienie go czytając w kółko te same pytania na które odpowiedź można znaleźć we wcześniejszych postach...
Hitmanek
Dec 10 2008, 23:05
Nie kojarzę za bardzo o którą przyśpiewkę chodzi. Możliwe, że był to okres kiedy na Arkę nie chodziłem przez kilka meczy a po prostu nie przyjęła się na dłuższą metę. Ale chciałbym się zapytać czy zostały zaimpletowane do patcha:
Do boju Arkowcy, do boju Arkowcy
Marsz, marsz, marsz, do boju marsz
Zwycięstwo czeka nas
Wczooooooooraj
Obiecałaś mi na pewno
Że trzy punkty dzisiaj będą....
i standardowe już
MZ, MZK, MZKS ARKA!
I czy dało by się "Trójmiasto jest nasze" po meczach z Lechią lub chociaż po meczach Arki u siebie? No dobra, przesadzam xD
P.S. Czy ta instrukcja instalacji będzie dla laików czy raczej "wbijamy do AFS i standardowo instalujemy wszystko. Enjoy"?
a macie zamiar wprowadzić obrazek pada do playstation zamiast do xboxa, bo to moim zdaniem byłoby lepsze:)
pho3n1x
Dec 11 2008, 01:19
jeśli chodzi o Arke to to jest nieoficjalny hymn naszego klubu:
Żółte jest Słońce / Niebieskie niebo
To właśnie barwy / Klubu naszego
Kibicowanie / To nie zabawa
Arka to dla nas / honoru sprawa
Arkowcy / Arkowcy
Wielki MZKS
Arkowcy / Arkowcy
Wielki MZKS
Mamy z Ejsmonda / Tylko wspomnienia
Serca nam krwawią / To nic nie zmienia
Jesteśmy z Tobą / Przez długie lata
I zostaniemy / Do końca świata
Arkowcy / Arkowcy
Wielki MZKS
Arkowcy / Arkowcy
Wielki MZKS
Jak Wikingowie / Z Północy fani
Dla Ciebie Arko / Wszystko oddamy
Czy na wyjeździe / Czy u nas W Gdyni
Żółto-niebieskie / Szale wznosimy
Arkowcy / Arkowcy
Wielki MZKS
Arkowcy / Arkowcy
Wielki MZKS
tu macie na Youtube filmik jak leci nuta mam nadzieje ze sie przyda
http://www.youtube.com/watch?v=sgHS1f1keRQ
Właśnie o tą przyśpiewkę mi chodziło, dzięki.
Roberthinio
Dec 11 2008, 09:53
A oto przyśpiewki Lechii myśle że dobra jakość
part1part2part3
Graczyk
Dec 11 2008, 12:32
Ja nawet wiem jak powstała triada Lech Cracovia Arka
Otóż lech z cracovia juz dawno dawno... załozyli zgode i pomagali sobie na bijatykch itp.
Z Arką lech miał kosę (nielubili sie) i właśnie wtedy kiedy wracali z gdyni po meczu po drodze jakis klub zaatakowal pociag i chcieli sie bic a wtedy kibicow lecha bylo malo wiec by przegrali a ze to bylo pod gdynią to arka pomogla lechowi bo tez nie lubila tych co chcieli zaatakowac lecha i wtedy jakos bylo lepiej i z meczu na mecz arka i lech zalozyli sojusz a cracovia byla z nimi
O ile dobrze pamiętam
Do patcha: Czy ekstraklasa bedzie za holenderska a 1 liga za francuska czy na odwrót? poniewaz w pes6 bylo tak ze jak zainstalowalem OE patch to np. ajax to byla cracovia i unich byly nasilniejsze transfery i przechodzili do nich (w mojej karierze snijder, klose...) A ja gralem lechem i nie moglem kupic nawet slabych zawodników bo lech byl w miejsce herenven. Czy tu tez tak bedzie czy nie?
kris15j
Dec 11 2008, 15:03
CYTAT(Graczyk @ Dec 11 2008, 12:36)

Do patcha: Czy ekstraklasa bedzie za holenderska a 1 liga za francuska czy na odwrót? poniewaz w pes6 bylo tak ze jak zainstalowalem OE patch to np. ajax to byla cracovia i unich byly nasilniejsze transfery i przechodzili do nich (w mojej karierze snijder, klose...) A ja gralem lechem i nie moglem kupic nawet slabych zawodników bo lech byl w miejsce herenven. Czy tu tez tak bedzie czy nie?
je również jestem tego ciekaw, bo to bardzo intrygująca rzecz
W sumie nigdy albo czegoś takiego nie spotkałem albo nie zwróciłem uwagi ...
mati_910
Dec 11 2008, 15:31
CYTAT(Roberthinio @ Dec 11 2008, 09:57)

A oto przyśpiewki Lechii myśle że dobra jakość
part1part2part3Dołączam się do propozycji i jestem jak najbardziej za aby te fragmenty ukazały się w patchu ; )
{Braci się nie traci}
Hitmanek
Dec 11 2008, 16:03
Tomaj, to nasz hymn odgrywany przed każdym meczem więc nie wiem czy dobrym pomysłem jest wrzucenie go do pactha jako przyśpiewki, ale tak czy siak gdybyś czegoś jeszcze potrzebował o Arce postaram się pomóc.
Silent Killer
Dec 11 2008, 17:02
Witam , tutaj jakbyście byli zainteresowani doping w dobrej jakości z ostatniego meczu , polecam !
http://gornik-tv.pl/clip/relacja-z-trybun-...ik-jagiellonia/
scyzor183
Dec 11 2008, 19:39
a czy w ogóle da sie robić wPES-ie transfery???
niedawno przerzuciłem sie z FIFY na PES-a więc nie wiem jak sie da to powiedzcie jak plz...
manio3
Dec 11 2008, 19:49
w edytorach się da robić transfery
czekamy na patcha
bartosch94
Dec 11 2008, 20:00
CYTAT(scyzor183 @ Dec 11 2008, 19:43)

a czy w ogóle da sie robić wPES-ie transfery???
niedawno przerzuciłem sie z FIFY na PES-a więc nie wiem jak sie da to powiedzcie jak plz...
jeśli chodzi ci o robienie transferów w grze to oczywiście jest taka możliwość .
Bierzesz edit->teams->register player i wybierasz drużyne
P.S gratuluje wyboru pes jest 100 razy lepszy i niedługo sam sie przekonasz tak jak ja
scyzor183
Dec 11 2008, 20:10
dzienx
pes jest bardziej realistyczny ale pod względem drużyn i herbów itp FIFA jest lepsza ale ja i tak wole PES-a
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Dec 11 2008, 20:50
CYTAT(scyzor183 @ Dec 11 2008, 21:14)

dzienx
pes jest bardziej realistyczny ale pod względem drużyn i herbów itp FIFA jest lepsza ale ja i tak wole PES-a
Jak wyjdzie patch to wszystko bedzie w porzatku i zapominiesz o fife
Zgodzę się, a jeśli chodzi o Patch to w Become a Legend będą oczywiście oryginalne nazwy pucharów itp ??
Już sie nie moge doczekać pograć moim Widzewem w ML i stworzyć siebie i grać w Widzewie jako piłkarz

, tego klubu chyba nie opuszcze do końca Bal

, a jak odejde to tylko do Atletico, Arsenalu lub Realu.
Rzecz jasna w Master Legague i tak nie będę sciągał zawodników którzy w życiu nie przeszliby do Widzewa, co najwyżej Polaków Czechów Serbów i take kraje co jeszcze w polskiej lidze byłyby w stanie pograć.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.